Samsung SGH-Z560 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z560 Opinie o Samsung SGH-Z560

Samsung SGH-Z560

w sumie: 15
  • 0

    1.  2006-02-16 22:45:24

    o kur***a !!!!!!!!!!!!!!!!!!! zajefajny !!!! ja pitole !!! sssuuupppeeerr.i itne aparat z wyswietlczem...miodzio :)

  • 0

    2. ~Dawid  2006-02-17 13:18:19  host: 80.51.206.166

    Samsung znowu potwierdza dominację nad innymi:)

  • 0

    3. ~kamil  2006-02-21 20:31:18  host: wlan0-4.srem.net

    ale on wielki ;/ niby z klapka a rozmiary jak zwykly... straszne

  • 0

    4. ~Dawid  2006-02-23 23:23:37  host: 80.51.206.166

    Jak Ci taki wielki to sobie porównaj z tymi Motorolami V3i i V3x. Nic ciekawego a pewnie większe. Wątpię czy jaki kolwiek inny producent potrafiłby zmieścić tyle w takich rozmiarach. widziałem zdjęcia tego telefonu w dłoni i wydawał się malutki.

  • 0

    5. ~Monia  2006-02-27 22:41:42  host: aup69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamil, porównaj lepiej z Panasoniciem, np. VS6. Duży, ale robi wrażenie. Tak jak i ten Samsung, który ogromny jednak nie jest (są większe ;)), ale wyposażenie ma całkiem niezłe :].

  • 0

    6. ~  2006-03-15 19:49:08  host: cye26.internetdsl.tpnet.pl

    v3x ma lepszy wyswietlacz (rozdzielczosc) oczywiscie ten wewnetrzny ale ten samsung i tak nie ma szans przedewszystkim inna klasa telefonow v3x to telefon 3G i to w dodatku najlepszy :D po za tym nie widac roznicy.....

  • 0

    7. ~Dawid  2006-03-20 16:57:49  host: 80.51.206.166

    widzę, że się orientujesz w telefonach komórkowych, tu jest błąd, bo telefony nie mają takiej rozdzielczości, on ma 240*320. A wogole to przecierz ten telefon jest trzeciej generacji, pod wyświetlaczem znajduje się takie coś o nazwie kamera;)

  • 0

    8. ~marcin  2006-04-30 23:49:56  host: aawi243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon i musze przyznac ze to zaje***ty smiec ludzie wymienałem juz w nim 2 razy tasme bo sie przerwala przy wielokrotnym otwieraniu np glosnik jest do d**y jak masz w skrzynce wiecej niz 30 wiadomosci to sie zacina ;/ nie polecam tego złoma SZROT SZROT SZROT dajac za niego w USA 300$ robilem wielki blad ;/ pozdrawiam

  • 0

    9. ~  2006-08-03 01:34:30  host: dty116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla kogoś kto jeździ do USA 300$ to nic, więc nie KPW skąd taka rozpacz.

  • 0

    10. ~GSMManiac  2006-08-03 10:19:19  host: ptcnat.era.pl

    po poziomie poniższych wypowiedzi az bije z Was lamerstwo i nieznajomosc tematu widac że dla wiekszoœci liczy się wyglšd a nie funkcjonalnoœć ten telefon to pierwszy na rynku telefon z obsluga HSDPA

  • 0

    11. ~jojo  2007-06-10 19:50:31  host: egi137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedyne czego mu brakuje, to radio - w tej klasie telefonów...? Notatnik, stoper i minutnik pewnie ma, mógłby mieć jeszcze profile. Ciekawi mnie też jaka jest wersja Bluetooth i USB. Gdyby był w kolorze srebrnym. Gdybym jeszcze wiedział jaką ma pojemność baterii... Ach – poza tym prawie IDEAŁ! Właśnie takiego Samsunga z klapką zawsze chciałem mieć. Szkoda, że najprawdopodobniej nigdy nie zobaczymy go w polskich sklepach z polskim oprogramowaniem. Moim zdaniem telefony Samsunga są jednymi z lepszych. Pozdrawiam wszystkich maniaków, telefonów komórkowych tej firmy. ;-)

  • 0

    12. ~Killa  2007-08-15 15:44:03  host: ayf192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od pół roku kupiłem go w szkocji i ma POLSKIE OPROGRAMOWANIE fabrycznie . Telefon jest kozak, bateria pomimo 2 wyświetlaczy które na prawde sa prądorzerne trzyma 5 dni. Poza tym w komplecie dołączona jest 2 bateria :) przynajmniej ja ją dostałem. Wyświetlacz wewnętrzny jest boski kontrast jasność itd... w żadnym innym telefonie nie widziałem takiego a napewno nie w jakiejś v3 :]]]]]] Telefon ani razu mi sie nie zawiesił, ma bardzo funkcjonalne menu (opcja szybkiego dostępu - w pełni programowalna) . Aparaty też dają rade chociaż 2 mp troche mało (ale to przecież telefon a nie aparat foto). No i najważniejsze HSDPA :) Polecam ten telefonik i to bardzo :)

  • 0

    13. ~gosia  2007-12-25 17:20:11  host: general-kt-195.t-mobile.co.uk

    Czy ktos wie jak duze karty pamieci microSD obsługuje ten telefon. Ja ma 2 GB i telefon nie moze jej sformatowac. Proszę o pomoc.

  • 0

    14. ~jojo  2008-01-02 20:45:03  host: edx102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Killa słuchaj, a ile dawałeś za tego Samsunga? Czy w tej wersji oprogramowania, w której go kupiłeś istnieje możliwość wyświetlania filmów na pełnym ekranie? Z góry dzięki za odpowiedź. ;-)

  • 0

    15. ~wiola  2009-12-14 21:36:42  host: aavt126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz ok 2lat jest super , nie porownanie do motoroli czy innych modeli.Spadł mi z drugiego pietra na beton ,a upadł i się rozsypał na kawałki już nie raz i chodzi działa bez zażutu,polecam jakość zdjec rewelacja i wyswietlacz super,

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-0-26.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet