Samsung SGH-Z510 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z510 Opinie o Samsung SGH-Z510

Samsung SGH-Z510

w sumie: 25
  • 0

    1. ~Maciek  2005-11-22 15:49:45  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    Przecież to Motka V3...

  • 0

    2. ~Dawid  2005-11-22 19:41:15  host: adch11.marton.net.pl

    Nie wiem, co Ci tutaj przypomina V3?, bo ani funkcje, ani wygląd.

  • 0

    3. ~radeczko  2005-11-24 14:28:15  host: bwq31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mnie też przypomina, wyglądem i funkcjami... widzę słuchawkę widzę klawisze. Pewnie można za jego pomocą rozmawiać? hehe

  • 0

    4. ~  2005-12-01 15:31:03  host: ble149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    teoche może przypomina V3 ale jest 100 razy lepszy!!! Ma dużooo pamięci, lepszy aparat i wyświetlacz. V3 podobała mi sie, ale właściwie to ona nic nie ma dobrze super wygląda, ale kompletna kaszana jesli chodzi o mozliwości. Mój CX65 ma wiecej pamieci i te same funkcje, kiedys bym kupił V3, ale ja wole kombajny multimedialne:)!!!

  • 0

    5. ~;)  2005-12-28 19:29:28  host: 213-238-103-68.adsl.inetia.pl

    sobowtooooorr motttttttoroliii v3

  • 0

    6. ~acid  2006-02-07 19:50:00  host: aaxf124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozna prosic jakies konkretne opinie? typu ile trzyma bat, i takie tam? bo na rozmowy o wygladzie, to mozecie wymienic sie gg;P

  • 0

    7. ~tuningman  2006-02-10 17:58:03  host: gprs7.orange.pl

    mnie tam pasuje

  • 0

    8. ~zbok  2006-03-09 08:42:01  host: 80.51.247.37

    Nedzna podroba RAZoRka :P i tak wole Motorolke!!!

  • 0

    9. ~razor  2006-04-14 18:59:13  host: cfz132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsungi królują nokie, motorole ipt. shit przechodzą do histori. Wygląd może i ma bardzo podobny do v3 ale wygląd to nie wszystko liczy się też to co jest w środku, a tutaj v3 odpada na starcie. Co z tego że v3 ma odtwarzacz mp3 jak bede musiał je sobie chyba na h..u zapisywac bo ile może wejść mp3 na 5mb. pozdrawiam

  • 0

    10. ~grabo  2006-06-26 14:25:25  host: acrh20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak długo trzyma bateria w tym samsungu odpiscie jak ktoś wie

  • 0

    11. ~korba1000  2006-07-20 20:20:48  host: 83-70-104-32.b-ras1.chf.cork.eircom.net

    bardzo krotko trzyma bateria. mialem go 2 miesiace i wlasnie z tego powodu go sprzedalem.

  • 0

    12. ~Platyna  2006-11-03 19:08:31  host: aawg79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Weśćie przestancie motorola V3x kryje się przy tym tel. Miałem kupić sobie tamtą motorolke ale zrezygnowałem na żecz tego samsunga i jestem stu procentowo zadowolony. Motoralla V3x to gówno przy tym tel!!!

  • 0

    13. ~gonzo  2006-12-11 18:52:25  host: czj74.internetdsl.tpnet.pl

    a ktoś inny może ma jakieś doświadczenia z bateria w tym tel. bo "bardzo krótko" nic mi nie mówi

  • 0

    14. ~Piter  2007-07-01 15:36:39  host: 213-238-66-65.adsl.inetia.pl

    hej:) chce nabyć ten telefon w najbliższym czasie i chciałbym wiedzieć- czy zawiesza się? (podobno motka V3 czasami "łapie wieszaka") i ile czasu trzyma bateria w tym modelu?:) za odp serdecznie dziękuje:) pozdrawiam

  • 0

    15. ~Piter  2007-07-01 15:54:35  host: 213-238-66-65.adsl.inetia.pl

    hej:) chce nabyć ten telefon w najbliższym czasie i chciałbym wiedzieć- czy zawiesza się? (podobno motka V3 czasami "łapie wieszaka") i ile czasu trzyma bateria w tym modelu?:) za odp serdecznie dziękuje:) pozdrawiam

  • 0

    16. ~i_k  2007-07-03 11:46:41  host: frantic4.um.krakow.pl

    Witam. Mam ten telefon już rok i uważam że jest super. Teraz zamierzam kupić Nokie N76, mam sentyment do telefonów z klapką bo cechą tych telefonów jest to iż mają zawsze piękny, nieporysowany, duży ekran i duże klawisze (wygodne dla Pań z paznokciami:-))) Nie mam do tego telefonu żadnych zarzutów, no może mógłby mieć więcej opcji zmiany wyglądu menu ale to już strasznie się doczepiam:-))) w moim pudełku był od razu kabelek do komputera, płyta z fajnym progamem... z możliwością obróbki zdjęć, organizerem itd. a także zapasowa bateria. Super. U mnie bateria trzyma po rok około 2,3 dni w zależności co robię.Polecam.

  • 0

    17. ~Bannowy  2007-08-18 00:13:38  host: ag194.internetdsl.tpnet.pl

    to jest telefon którego szukam, z klapką i prostokątny nie jakies jajo... szkoda nie jest to telefon muzyczny taki jak SE walkman. Ale myśle ze ten odtwarzacz mp3 który ma wystarczy mi w zupełności ;] tylko wie ktos moze jak jest z bateria?

  • 0

    18. ~Biały123456789  2007-12-23 19:17:46  host: dynamic-78-8-51-196.ssp.dialog.net.pl

    Ten telefon jest zajebisty , jedynym mankamentem jest że bateria trzyma 2 dni ale ja codziennie przez 2 h słucham muzyki więc może dla tego

  • 0

    19. ~karol  2008-04-16 18:00:10  host: adto109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a macie w nim słowanik t9 po polsku?? bo w moim nie ma, a mam pl menu:(

  • 0

    20. ~Pati  2008-05-11 15:49:07  host: adeh10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co to znaczy aparat VGA ???

  • 0

    21. ~adas  2008-06-01 09:47:06  host: c17-8.icpnet.pl

    słownik jest wszystko jest vga znaczy ze ma aparat z tej technologi aparat nie jest rewelacyjny ale zły tez nie jest mam go od paru dni i jestem zadowolony ładny wyglad duza pamiec moze byc :)

  • 0

    22. ~  2008-06-01 09:48:56  host: c17-8.icpnet.pl

    aha kupujcie tylko z opragromowaniem naa płytce bo bez tego nic nie sciagniecie

  • 0

    23. ~karol  2008-11-14 16:39:08  host: public33833.xdsl.centertel.pl

    tez mam ten problem. mam juz go 115m-cy i ani razu mi sie nie zawiesił i ani razu nie zepsuł. bardzo dobry aparat jak na 1.3. zbajerowany i w ogole. ale co do tego słownika to mam pl menu i słownik mam w wpisywaniu wiadomosci mms ale w sms juz nie mam. wie ktos moze jak to rozwiazac??

  • 0

    24. ~Kubala  2009-01-30 16:03:57  host: ayh106.internetdsl.tpnet.pl

    Hej :) a chciałbym sie dowiedziec jak to jest z wysyłaniem smsów z tego telefoniku bo słyszałem ze dojscie do wysłania smsa jest bardzo długie :)

  • 0

    25. ~xoxo  2009-05-27 09:15:37  host: inet20908na-3.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    Żeby wysłać smsa wchodzisz w menu wiadomości-utwórz wiadomość-wiad.tekstowa lub możesz sobie ustawić w klawiszu nawigacyjnym wejście prosto d pisania smsa

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-197-114.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet