Samsung SGH-Z500 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z500 Opinie o Samsung SGH-Z500

Samsung SGH-Z500

w sumie: 26
  • 0

    1. ~coverted  2005-08-13 12:19:35  host: host213-18.pool8257.interbusiness.it

    Hej! Jestem szczesliwa posiadaczka tego telefonu. Jest naprawde swietyny. Trzeba by bylo zweryfikowac dane z tej stronki. Samsung SGH-Z500 posiada alarm wibracyjny, slownik T9, dlugie wiadomosci, EMS, profile, kalendarz, liste zadan, notatnik, dyktafon. Naprawde polecam ten telefon. Pozdrowienia : )

  • 0

    2.  2005-08-21 09:00:16

    bardzo ladny... i do tego 3G
    podoba mi sie...

  • 0

    3. ~Kate  2005-09-26 13:34:42  host: 62.180.244.232

    Gdzie mogę go kupić ? Proszę o odpowiedź !!!!

  • 0

    4. ~lesiu  2005-12-13 12:18:33  host: host1-250.btk.net.pl

    ja też taki telefon posiadam dostałem go w prezencie ale mam małe pytanko jaka jest jego wartość!!! i jak ustawić w nim ems - y

  • 0

    5. ~roni  2006-01-03 22:26:51  host: 206.171.wmc.com.pl

    ja tez mam ten telefoik i jestem wniebowziety,jest poprostu swietny.a co do ciebie "lesiu" to wartosc tego telefonu oszacowana jest na prawie 1650zl.na allegro dostepny juz jest w wysokosci od 800-1200zl,bo wlasnie na alegro kupilem ten telefonik jestem zachwycony dobergo wyboru

  • 0

    6. ~pinter  2006-01-08 22:14:11  host: avc211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a powiedzcie mi czy mozna nim krecic video w jakiej rozdzielczosci i czy ma lampke blyskowa?prosze o odpowiedz

  • 0

    7. ~  2006-07-26 21:52:31  host: ek50.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ja też jestem posiadaczką tego tel. natomiast mam jeszcze kartę pamięci do niego.tylko mam problem z przerobieniem i wgraniem filmów z kompa.bo krzyczy ,ze maksymalna pamieć to 6MB.Nie mam pojecia jak wgrać na kartę.

  • 0

    8. ~katerinka ;*  2006-08-07 23:30:18  host: acih5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie czy ktoś ma do sprzedania ten telefonik?? Jeśli tak to niech napisze w komentarzu. Czekam.

  • 0

    9. ~Mlody  2006-10-27 15:19:06  host: alu190.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, ile giga można dokupić na ten telefon

  • 0

    10. ~komor  2006-11-14 19:59:25  host: bcc208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy posiada on system glosnomowiacy??

  • 0

    11. ~DebeGOD  2006-11-29 21:12:58  host: xdsl-4673.lubin.dialog.net.pl

    A ja mam problem z tym telefonem. SMSY mają tylko 70 znaków, BUDZIK bardzo rzadko kiedy zadziała i nie mogę się kompem przez bluetootha połączyć. I CO WY NA TO?

  • 0

    12. ~gawlas  2007-01-01 22:34:09  host: fn10.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest poprostu jednym slowem zajebist ma wszystko co jest potrzebne do szczescia ale ma 1 mankament ta bateria trzyma mi gora 3 dni ta lipa a tak poza tym to brakuje jeszcze glosnika zewnetrznego bo jak dzwoni to czsami nie slyszec czytalem te komentarzy to musze wprowadzic poprawke co do ceny ja osobiscie kupilem za 300zl 2 tygodni temu ale mi sie trafilo picem normalni to stoji jakies 500-800zl na alegro zalerzy od ilosci akcesoriow a karte mam 1giga i smiga doskonale za to kumpel ma 2giga i mu juz troche przycina wiec lapiej miec ta 1giga tak na normalne myslenie...pzd...

  • 0

    13. ~nico407  2007-01-09 00:30:25  host: azz167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema. mam ten model i byłem z niego zadowolony do czsu gdy mi sie bateria zepsóła. a dokładnie zagzała sie i napeczniała nie wiem co sie stało moze ktos mi odpowie albo miał taki sam problem z tym modelem i do tej pory nie wiem czy nie został uszkodzony telefon :(

  • 0

    14. ~Dajanka  2007-02-07 00:35:14  host: 88.220.140.100

    Hej mam ten telefonik i jest super gdyby nie jedno. :( Dostalam go z Anglii i niemam do niego zadnej plyty a mam kabel nie i wiem jak przesylac dane :( Nie mam zandego programu ;(. POMOZCIE PROSZE :(( to moj numer gg 6418857 Nie ma mnie na nim za czesto wiec prosze zostawiajcie wiadomosc :( to napewno sie odezwe :). Dziekuje z gory. Pozdrowionka :*

  • 0

    15. ~dart  2007-06-09 11:01:00  host: cache0.zetosa.com.pl

    1.alarm dziala jak zawieje 2.niemozna sciagnac gier przez kabel 3.wysyla smsy jak by niemogl 4.bateria pada momentalnie 5.ma zablokowany format swf. 6.ekran nieda sie powiekszyc przy oglodaniu video 7.mogli go dopracowac 8. tylko aparat jest na poziomie

  • 0

    16. ~Fig  2007-06-10 15:00:10  host: 193.59.89.2

    a jak on gra mp3 ? ladnie jakos czy standardowo ?

  • 0

    17. ~punka_16  2007-06-15 11:27:35  host: 195.136.186.6

    mp3 gra bardzo ładnie czesto na nim slucham muzyczki jest ok. ogolnie świetny telefonik:)

  • 0

    18. ~:)  2007-09-22 11:09:29  host: lomza3.lom.vectranet.pl

    mam mały problem z tym telefonem..dobrze sie sprawował do póki nie spadł z szafki i głośnik sie popsuł..tylko kiedy telefon jest zamknięty lub ochylony do pewnego momentu działa jak należy po pewnym czasie to samo sie stało z wyświetlaczem..:( jak myślicie co t moze byc? prosilabym o szybką odpowiedż z góry dziękuję..:)

  • 0

    19. ~  2007-11-18 20:43:06  host: fek122.internetdsl.tpnet.pl

    a do niego sa wymienne obudowy?

  • 0

    20. ~rafal  2008-01-10 13:28:38  host: myslenice.telnet.krakow.pl

    Za 200-250zl nie ma lepszego kamera 1.3 druga wew. mp3 Bluetooth irda wyswietlacz dobrej jakosci,no bateria tylko 3-4 dni ale teraz to standart.

  • 0

    21. ~rafal  2008-01-10 13:29:06  host: myslenice.telnet.krakow.pl

    sa na allegro po 20 30 dychy

  • 0

    22. ~as  2008-01-16 15:45:47  host: 80.54.16.75

    Czy ten telefon ma lampe blyskowa ? Jak tak to jak ja wlaczyc ?

  • 0

    23. ~  2008-02-02 17:29:24  host: 088156065018.bsk.vectranet.pl

    nie ma lampy blyskowej. a mi ten telefonik dzialal dzialal i sie zawiesil... dalam za niego ok 1000zl i mialam go ledwo ponad rok a teraz nadaje sie do wyrzucenia, bo nikt nawet nie wiem co sie stalo... =/

  • 0

    24. ~  2008-04-14 10:24:48  host: gsb146.internetdsl.tpnet.pl

    SUPER TELEFONIK MA WSZYSTKO POLECAM

  • 0

    25. ~monia  2008-05-26 17:05:10  host: hardcom-r.3s.pl

    mam pytanie czy są w tym telefonie polskie czcionki jak ś,ć,ż,ę ??

  • 0

    26. ~ckm  2012-10-10 23:48:52  host: host-89-228-241-155.kalisz.mm.pl

    @25 są pol. czcionki a nawet pol. słownik T9, należy to ustawić w parametrach pisania widomości.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet