Samsung SGH-Z400 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z400 Opinie o Samsung SGH-Z400

Samsung SGH-Z400

w sumie: 634
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1. ~kozak  2006-03-18 19:09:09  host: 82.160.57.94

    No fajny, mi się podoba, dobry aparat i wyswietlac, złacze kart, oryginalny design... ma wszystko co powinien mieć

  • 0

    2.  2006-07-13 22:33:20

    przeciez to trochę odnowiony mój D500:P

  • 0

    3. ~mysia  2006-07-14 02:29:46  host: cpe-24-168-94-232.si.res.rr.com

    no super jest:)chyba sobie kupie tylko niech ktos mi powie ile kosztuje??

  • 0

    4. ~marcon  2006-07-30 21:51:38  host: gw2.tczew.net.pl

    wygląd to odnowiony D500 ale funkcjami to odnowiony D600 - mam D600 a zamierzam kupić Z400 - na allegro jeszcze niema ale cena to na oko 1300zł

  • 0

    5. ~  2006-07-31 09:28:08  host: dlk92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma wszystko , oprócz radia i
    pda cokolwiek to jest :P

  • 0

    6. ~matiz  2006-08-02 15:56:59  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest do dupy bo mam go i wiem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~zygzula  2006-08-04 14:08:40  host: kamien.bluedot.pl

    Świetny telefon, tylko ile kosztuje?
    Na allegro go nie ma, a interesuje
    mnie cena.

  • 0

    8. ~newage  2006-08-04 18:44:42  host: ip-87-204-76-241.stg.pl

    ta słuchawka właśnie wchodzi do oferty Orange

  • 0

    9. ~adula  2006-08-07 21:34:08  host: axg134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na allegro jest po 1599zł

  • 0

    10. ~z400  2006-08-09 12:31:50  host: ms-207.piorunek.pl

    Trochę podejrzany ten telefon , najbardziej to już Bluetooth w wersji 1.2 i USB 1.1 . Kto korzysta z takich staroci dzisiaj. Chyba jest to trochę oszczędnościowy telefon. warto zwrócić na to uwagę....

  • 0

    11. ~hack  2006-08-20 19:44:03  host: xdsl-5785.lubin.dialog.net.pl

    uwaga!!!!

    nie ma wygaszacza. ekran jest czarny w stanie bezczynnosci, ma dyktafon ale nie mozna nagrac rozmowy!!!, nie mozna wrgac gier java ani programów, i nie mozna zmienic brzydkiego pomoarnacozwego podswietlenia

  • 0

    12. ~  2006-08-26 10:49:03  host: chello084010092086.chello.pl

    ~hack to prawda że nie ma wygaszacza ale według mnie to chyba nawet lepiej ponieważ jeśli w stanie bezczynności wyłącza się ekran to dlatego żeby był mniejszy pobór mocy(czyli żeby dłużej bateria trzymała). Z tym dyktafonem to niestety prawda ale jeśli chodzi o brzydkie pomarańczowe podświetlenie to zasługa nie samsunga, tylko Orange, który wszędzie musi wwalić swoje Menu...

  • 0

    13. ~palka7  2006-09-13 09:22:47  host: 80.50.44.198

    dajcie sobie spokój.kupiłem nowy,słaba bateria,brak możliwości przełączenia kamery w trakcie nagrywania,słaba pamięć wewnętrzna,brek lampki...to moje zdanie

  • 0

    14. ~kolo  2006-09-14 15:22:57  host: 81.15.233.207

    fajny mam go kupilem w niemczech a dokladnie w berlinie kosztuje 1789 na polskie

  • 0

    15. ~karol  2006-10-05 12:32:23  host: cnr110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    słuchajcie nie wiem jak jest u was ale u mnie bateria to dno trzyma 24 do 28 godzin odpowiedzcie jak jest u was (oczywiście była formatowana tel ma 2 tygodnie z orange) pyzatym wszystko ok.

  • 0

    16. ~barcelona10nik  2006-10-05 20:06:36  host: gigant.artvox.pl

    Ja kupilem w orange z 400 za 1400 wraz z karta 512 M i adapterem

  • 0

    17. ~Piotr  2006-10-18 18:31:32  host: ache164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung Z400 czy SE W810i? proszę o pomoc...

  • 0

    18.  2006-10-27 19:13:51

    to ile ta bateria trzyna

  • 0

    19. ~kris  2006-11-24 23:26:55  host: cws102.internetdsl.tpnet.pl

    no u mnie max 2 dni, standard to jakies 20 godzin.

  • 0

    20. ~Piotrax  2006-12-09 21:42:48  host: abzf113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zgadam sie z Manfred to jest odnowiony d500 tyle że ma aparat z przodu:p i tyle.

  • 0

    21. ~swirek888  2006-12-10 18:09:07  host: fij82.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie do posiadaczy z400 czy dzwonki smsow sa standardowe czy mozna wybrac mp3 jak mozecie to odpiszcie jak naj szybciej dzieki

  • 0

    22. ~LONGER  2006-12-28 13:23:25  host: alv212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja wybrał bym Samsunga, sam go mam, a miałem K750i, i pwoiem tyle fajniejszy jest. Co do Mp3 grają podobnie, jedyną wadą są bardzo drogie karty pamięci :/ Ale mam nadzieje ze jak najszybciej stanieją. A co do tych alertów SMS,to nie mozna ustawaic dźwięków tylko jeden jest chyba :/ Przynajmniej u mnie.

  • 0

    23. ~pancia  2006-12-30 18:55:46  host: cnx36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos moze gdzie sciagaja sim-lock w warszawie z tego telefonu i za ile?

  • 0

    24. ~lola#  2007-01-07 11:43:30  host: 213-238-88-104.adsl.inetia.pl

    ludzie dajcie sobie z tym finem spokój! jest tak badziweny zę aż załuje że to kupiłam...juśli ktoś dużo sms-uje (mawet min20 sms dziennie) to po 2 miesiącach farba z klawiaturki jest tak zdrapana że nadaje sie tylko do wymiany... natomiast obudowa jest bardzo podatna na zadrapania;/

  • 0

    25. ~cccc  2007-01-13 13:28:01  host: baf158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak wgrac pdf lub doc do z400, wgrywa sie ale tel nie czyta. Telfeon super, miod na 100% gdyby lampka byla ale jest naprawde ok

  • 0

    26.  2007-01-15 14:12:59

    Mam ten telfonik od prawie dwuch dygodni i nie mam do niego większych zastrzezen oprocz tego ze obudowa jest bardzo podatna na zarysowania, no i niestety nie ma lampki co jest juz standardem przy aparacie 2mpix, ale fotki wychodzą naprawce rewelacyjnie , gorąco polecam pozdr :)

  • 0

    27. ~marian_200  2007-01-17 18:27:08  host: abeu126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon w kraju kosztuje 660 zł

  • 0

    28. ~nówka  2007-01-18 14:50:36  host: acpt48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel fajny, opragramowanie orange do dupy, bateria 2 dni, zwala to brak symbiana, lampki i lepszego aparatu. Wszystko chodzi lepiej jak nie macie orange menu, co wiaze sie z utrata gwarancji. wedlug mnie lepszy wybor niz 6280 a nawet d 900. mozna zapisac mp3 jako dzwonek sms-a jak nie masz orange menu. pozdrawiam

  • 0

    29. ~grusia  2007-01-21 12:52:26  host: host-81-190-53-10.lublin.mm.pl

    moze ktos wie ile kosztuje ten telefon w ktorejs sieci jesli bralabym abonament w granicach 25-40zl z gory dzieki za odpowiedz:)

  • 0

    30. ~Mast  2007-01-22 19:00:43  host: cbh39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pytanie do użytkowników: Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu i napiszcie mi jak jest naprawdę z tą baterią i z klawiaturą (przy częstym smsowaniu). THX. @grusia - nie opłaca się go kupować w abonamencie za 25-40zl bo zaplacisz jakies 800zl, lepiej wez inny telefon od operatora, sprzedaj go i dopłać do z400. lepiej cię to wyjdzie:)

  • 0

    31. ~Tomek  2007-01-23 23:35:25  host: 149.254.192.205

    ja sie ciesze z zakupu z 109£ tego samsunga z 400 poniewarz mam video rozmowy kabel usb plytke kamere 2 mega piksele gry jawa mp3 filmy organizer i wszystko najlepszej jakosci

  • 0

    32. ~germ  2007-01-24 13:39:42  host: ake162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Odpowiedz dla użytkownika "grusia". Telefon Samsung SGH-Z400 w abonamencie 40 zł w sieci ERA kosztuje 1219 zł:) Atrakcyjna cena:)

  • 0

    33. ~germ  2007-01-24 13:57:47  host: ake162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Odpowiedz dla użytkownika "grusia". Telefon Samsung SGH-Z400 w abonamencie 40 zł w sieci ERA kosztuje 1219 zł:) Atrakcyjna cena:)

  • 0

    34. ~baanan  2007-01-24 16:15:57  host: ed46.internetdsl.tpnet.pl

    ja go mam i juz od kilku miesiecy probuj zdjac z niego simlocka i nic nikt mu nie daje rady ... POMOCY

  • 0

    35. ~  2007-01-25 16:29:22  host: cbo106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma simlocka trójke ? Jeśli tak to koszt ściągnięcia to ok. 400zł i na dodatek bardzo rzadko można spotkać punkt który to zrobi.

  • 0

    36. ~aa  2007-01-26 10:25:05  host: cce234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma on dzwonki mp3 na polaczenia i na smsy??

  • 0

    37. ~Hutnik_Krakow  2007-01-27 19:18:28  host: abng164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiscie Z400 a nie Se810i Pozdrawiam ;)

  • 0

    38. ~tomek  2007-01-28 21:57:50  host: 149.254.200.224

    nie moge na niego wrzucac przez usb filmuw nie wiem dlaczego prosze o pomoc

  • 0

    39. ~bolo  2007-02-03 19:22:06  host: eer100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka maksymalna karte pamieci obsluguje ten z 400?z gory dziekuje

  • 0

    40. ~Pawel  2007-02-09 07:59:29  host: cerber.wios.lublin.pl

    Czy można używać z400 jako modemu? Czy ktoś używał i jak mu to działało?

  • 0

    41. ~Pawel  2007-02-09 09:09:58  host: cerber.wios.lublin.pl

    Czy można używać z400 jako modemu? Czy ktoś używał i jak mu to działało?

  • 0

    42. ~Pawel  2007-02-09 10:49:20  host: cerber.wios.lublin.pl

    Czy można używać z400 jako modemu? Czy ktoś używał i jak mu to działało?

  • 0

    43. ~wins  2007-02-10 23:18:54  host: 80.51.240.105

    czy mozna uzywac darmowego internetu w tym telefone jezeli jestem w strefie gdzie internet jest za free z gory dzikujhe za pomoc

  • 0

    44. ~  2007-02-16 13:47:03  host: dyv238.internetdsl.tpnet.pl

    jola obetnij sobie paznokcie

  • 0

    45. ~uzytkownik  2007-02-19 12:50:41  host: nat-go2-1.aster.pl

    Mam telefon 3 miesiące i nie ma żadnych zadrapań, chodź nosze go w kieszeni. Bateria dziala do 3 dni. Wszystko działa normalnie, nie zawiesza się i włącza się tak szybko jak te stare nokie, w mig. Absolutnie nie polecam nokii bo mają symbiany, które są jeszcze nie dopracowane. Nie polecam SE bo bez przerwy coś się w nich dzieje. Tym bardziej polecam samsunga ogólnie jako telefon, bo jest tańszy i bezawaryjny.

  • 0

    46. ~sprite  2007-02-19 22:52:11  host: host-81-190-9-104.gdynia.mm.pl

    czy ten telefon jest telefonem 3-ciej generacji?

  • 0

    47. ~xxx  2007-02-22 09:23:01  host: evr147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś gdzie w menu znajde mobile tracker i przeglądarke MS office bo jakoś na razie nie znalazłem.. :/

  • 0

    48. ~  2007-02-27 20:16:11  host: w3cache-2.who.vectranet.pl

    czy jest morzliwość zmienienia dzwonków sms np.na mp3 lub polifonia?prosze o odpowiedz.

  • 0

    49. ~bolek  2007-03-03 18:34:51  host: abpa215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jako taki jest super.Wyświetlacz,obsługa,bajery itd. To wszystko jednak przestaje mieć znaczenie jeśli trzeba go co 2dni ładować. Bateria to normalne dno.

  • 0

    50. ~wers  2007-03-04 20:31:46  host: bwi189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    *banan musisz przyjechać do Rabki (woj. małopolskie). Tu Ci zdejmą simlocka i nawet wywalą orange menu!!!! Mam telefon z orange a używam w sieci plus - wap, internet i videorozmowa dzała bez broblemu

  • 0

    51. ~pastel666  2007-03-06 22:36:11  host: host86-140-243-176.range86-140.btcentralplus.com

    jaki jest standardowy password tego telefonu na usuniecie wiecej niz jednej pozycji kontaktow.....

  • 0

    52. ~Joanna  2007-03-06 23:41:45  host: public-gprs87220.centertel.pl

    Mam teraz nokie x700 i nie można w niej wybrać dzwonka mp3 dla smsow co jest sporym minusem. a jak jest w tej wersji?? nikt nie wie?

  • 0

    53. ~bbart  2007-03-10 12:11:32  host: awc220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Joanna co to za model Nokia X700?

  • 0

    54. ~Rune  2007-03-13 20:03:12  host: ajh187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie kupilem do tego telefonu karte pamieci ale jak nagrywam na nia zdjecia to mi znikaja dowiedzialem sie zeby mi dzialalo musze zmienic w karcie pamieci nazwe folderow tylko niewiem jak to zrobic wie ktos?

  • 0

    55. ~rebel  2007-03-17 01:07:30  host: xu62.internetdsl.tpnet.pl

    czy [rawda jest ze ten fon ma mozliwosc przegladania plików MS OFFICE ?? dziekuje z gory za odpowiedz.wsieci PLAY jest dostepny za zajebiscie atrakcyjna cene wiec dlatego sie pytam .pzdr

  • 0

    56. ~ostasz  2007-03-17 15:30:27  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    czy mozna z tego fona usunąc(wyłączyć) ikony Orange - wgrane przez Orange? Proszę o pomoc pozdr.

  • 0

    57. ~ostasz  2007-03-17 15:35:12  host: inet20908nb-1.eranet.pl

    czy mozna z tego fona usunąc(wyłączyć) ikony Orange - wgrane przez Orange? Proszę o pomoc pozdr.

  • 0

    58. ~Greg  2007-03-18 15:51:03  host: 83.238.201.27

    Telefonik bardzo fajny i calkiem tani w Play, moze sie skusze ale jest pytanie- czy ktos wie jak to w koncu jest z kartami pamieci do niego? bo chodza sluchy ze jest problem z zapisem/kopiowaniem? danych na nią, czy to problem jednostkowy czy tego modelu. NP. czy mozna wrzucic na nia pliki video z kompa i/lub kamerki. Z gory dzieki za odp.

  • 0

    59. ~Alther  2007-03-18 16:02:37  host: bfu140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przejrzalem wlasnie jego instrukcje. Ma mozliwosc odczytania plikow MS Office. Robi sie to za pomoca programu Picsel File Viewer.

  • 0

    60. ~ktoś  2007-03-23 20:35:49  host: host1.flatpla.net

    nie wiem jak u was z baterią w z400 ale u mnie przy niewielkim użytkowaniu trzyma 10h co jest skandalem!!! Czyżby producent wciskał wszystkim kity w swojej wydumanej specyfikacji???

  • 0

    61. ~ktoś  2007-03-23 20:46:12  host: host1.flatpla.net

    mam pytanie do posiadaczy sgh z 400: czy podczas ładowania baterii - przy wyłączonym telefonie świeci wam się wyświetlacz?

  • 0

    62. ~Wizard  2007-03-23 21:26:55  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    Są problemy z kartą pamięci a dokładnie z kopiowaniem z pamięci telefonu na karte

  • 0

    63. ~kinia  2007-03-25 13:14:09  host: host1.flatpla.net

    czy ktoś wie czy w z400 można wyłączyć podświetlenie klawiatury podczas użytkowania? Szukam czegoś w menu a klawiatura niepotrzebnie zużywa baterię. Z góry dzięki

  • 0

    64. ~Mario  2007-03-26 08:48:30  host: 195.149.64.4

    Jak dla mnie są same zalety. Jedyna wada to taka sobie bateria. Mam też problem z zapisywaniem czegokolwiek na karcie pamięci. Dołączonej zresztą przez operatora.

  • 0

    65. ~vulpix  2007-03-27 16:49:42  host: bxk236.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma dobrą jakość mp3??lepsza niz w se czy gorsza? proszę o odpowiedz z góry dzieki

  • 0

    66. ~kurik  2007-03-27 20:50:33  host: cau177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam: zastanaiwam sie czy wziasc sobie ten telefon w Play-a.. jak narazi emam NOKIE 6103 i jestem zadowolony ale czas na cos nowego... moje pytanie czy ten telefon jest porownywalnie leprzy od 6103 czy gorszy?? ;)

  • 0

    67. ~VVVV  2007-03-28 07:34:00  host: dzr218.internetdsl.tpnet.pl

    KOD 00000000

  • 0

    68. ~bartolo  2007-03-28 17:38:00  host: aals232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurik tego telefonu nawet nie ma co porównywać z 6103 to kicha wiem bo sam ja mam... Jedyne co ma lepsze to baterie... pzdr

  • 0

    69. ~LUKI  2007-03-29 00:16:38  host: 212.160.111.2

    Mam samsunga E-370 czy warto zamienic na Z-400? HELP!!!

  • 0

    70. ~wielblad  2007-03-29 03:07:50  host: brv81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o jakiej rozmowie video mowisz " wars " ?? wjakies sieci juz jest taka usluga ?? i o cenie tez bym sie dowiedzial.dzieki z gory.pozdro

  • 0

    71. ~moni  2007-03-29 09:10:08  host: esj53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sam problem z zapisywaniem na karcie pamięci, zapisane zna niej zdjęcia zajmuja pamięć,lecz są niewidoczne nawet po podłączeniu kabla USB do kompa.

  • 0

    72. ~aaa  2007-03-29 20:27:27  host: plus-96-101.polkomtel.com.pl

    wielblad ??? o co pytasz??? w każdej sieci w cenie rozmów

  • 0

    73. ~XL  2007-03-31 01:48:12  host: 83.238.201.27

    6103 w porownaniu z wieloma telefonami to nieporozumienie, a co mowic w stosunku do Z400, chocby oslawione juz w nokii 6103 padajace wyswietlacze. Samsung Z400-super telefon tylko zazwyczaj nie chce wspolpracowac z kartami pamieci Kingstona- innej firmy chodza bezproblemowo np.SanDisk.

  • 0

    74. ~  2007-03-31 15:26:38  host: cgy136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja również mam problem z zapisem na kartę pamięci. Aparat nie zapisuje zdjęć na karcie - z zapisem do pamięci aparatu nie ma problemu. Wyjęcie i włożenie karty powoduje że pliki na chwilę stają się widoczne, ale za chwilę plik staje się niedostępny. Podobnie zachowują się pliki przesłane kablem z kompa. Czy ktoś poza piszącym powyzej XL próbował wymiany kart na inne, i z jakim skutkiem?

  • 0

    75. ~  2007-03-31 18:39:22  host: cybant.voyager.lub.pl

    ja rowniez mam identyczny problem, wzialem ten aparat w play 19.03 i od tamtej pory te same identyczne problemy z karta, widze ze nie jest to jakis pojedynczy przypadek wiec podlaczam sie pod pytanie czy ktos testowal jakies inne karty z tym fonem oprocz kingstona? pozdr

  • 0

    76. ~Wizard  2007-04-01 15:37:24  host: ip-213-17-211-200.netia.com.pl

    Ja w środę ide wymienić karte do salonu PLAY, zobacze może dadzą sandiska

  • 0

    77. ~Ddr  2007-04-01 16:13:33  host: 83.238.201.27

    ja wlasnie oddalem telefon zeby cos z nim zrobili na gwarancji bo z karta ten sam problem, slyszalem ze wszystkie tak maja, problem softu z kartami Kingstona, ciekawe czy wymienia czy beda zmieniac soft ;/

  • 0

    78. ~lukasz  2007-04-01 16:33:48  host: cybant.voyager.lub.pl

    ok to dajcie znac jak play to zalatwilo bo sam sie zastanawiam czy to reklamowac pozdr

  • 0

    79. ~fender100  2007-04-02 21:20:31  host: egt90.internetdsl.tpnet.pl

    ja też mam ten problem z kartą do d...

  • 0

    80. ~vulpix  2007-04-03 17:26:58  host: bxk236.internetdsl.tpnet.pl

    KTÓRY TELEFON JEST LEPSZY NOKIA 6280 CZY SAMSUNG Z400?????????????????????????????????????????????/

  • 0

    81. ~Xl  2007-04-03 22:49:14  host: 83.238.201.27

    lepszy Z 400

  • 0

    82. ~  2007-04-04 20:18:50  host: aaip208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Ddr: I jak, co ci Play powiedział na problem z kartą, bo mam ten sam problem?

  • 0

    83. ~yarecki  2007-04-05 04:50:17  host: 82.177.244.134

    Posiadam ten telefonik z sieci PLAY i tez miałem problem z karta ale sam sobie ten problem rozwiązałem,a jest to kwestia włożenia karty do innego czytnika i poprostu wystarczy ja sformatowac i po problemie,bynajmniej u mnie. Teraz to mi wszystkie pliki widzi i mogę sobie je przenosic i kopiować do woli z tel.na kartę i z karty na tel.Tak ogółem to telefonik jest debest.

  • 0

    84. ~Akhim  2007-04-05 10:49:55  host: erg53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli chodzi o karty pamięci to kingston jest nie kompatybilny z Z400... ja zmieniłem kartę na KingMax'a i działa... :)

  • 0

    85. ~paula  2007-04-05 12:31:30  host: acbg239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wyłączyć gprs???

  • 0

    86. ~Ddr  2007-04-05 23:05:21  host: 83.238.201.27

    Odkad oddalem tel z reklamacja tak czekam, 2 tyg pewnie potrwa w sumie, w Playu wiedza o problemie Z400 z kartami ale nie maja jeszcze oficjalnego zadnego stanowiska. Mam tylko nadzieje ze rozwiaza problem a nie oleja sprawe. Nie mam zamiaru dokupywac SanDiska , niech sami znajda rozwiazanie...

  • 0

    87. ~kooogut  2007-04-06 10:37:56  host: 113-72.espol.com.pl

    z400 czy z 630 który lepszy

  • 0

    88. ~kordian  2007-04-06 15:20:50  host: aadq91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge podłączyć przez USB z400 do kompa. cały czas wyskakuje error. prosze o pomoc....

  • 0

    89. ~Matiq  2007-04-07 18:30:53  host: host-80-238-112-164.jmdi.pl

    Z jaką prędkością kopiujecie pliki kabelkiem na ten telefon? Czy Z400 obsługuje USB 2.0, bo sądząc po prędkości kopiowania danych kablem wygląda to na USB 1.0...??

  • 0

    90. ~gtad  2007-04-07 22:25:55  host: 86-63-115-34.asta-net.com.pl

    czy ktoś próbował formatować karte, jak zrobił kolega [b]yarecki[/b]?

  • 0

    91. ~ness  2007-04-08 17:05:48  host: 213-238-95-41.adsl.inetia.pl

    Sformatujcie kartę w telefonie i po sprawie;)

  • 0

    92. ~Ddr  2007-04-08 20:37:42  host: 83.238.201.27

    Formatowalem karte pare razy(Kingston), bez efektu wiekszego, co do USB to jest w wersji 1.1 ale jest na to sposob, czytnik kart podpiety do kompa przez USB 2.0

  • 0

    93. ~dml  2007-04-10 15:29:23  host: gnm122.internetdsl.tpnet.pl

    Ej, mam pytanie. Czy ten telefon ma dzwonki mp3??

  • 0

    94. ~Kamil099  2007-04-10 21:55:38  host: byd138.internetdsl.tpnet.pl

    tak ma dzwoniki mp3... a tak wogóle chce właśnie go wziąść w play czy on jest dobry prosze o szybką odp. z góry dziękuje.

  • 0

    95. ~jakobinek  2007-04-11 21:11:52  host: ppp129045.ostnet.pl

    mialem nokie przez ponad 8 lat. Z 400 jest ekstra, dzien spedzisz na "lyknieciu" menu i nauce pisania sms-ow, a potem z gorki. Piekne cudo, polecam!!!!!

  • 0

    96.  2007-04-12 12:29:55

    Hej! Do wszystkich z problemami z karta! Dodzwonilem sie do centrali Samsunga w Wawie. Ich stanowisko: Kingston wypuscil wadliwa serie kart, nalezy je wymienic. Stanowisko "Play": karty powinny wymieniac punkty obslugi klienta w tym "Germanos". Informujcie, jak Wam poszlo.

  • 0

    97. ~maras  2007-04-12 17:07:40  host: w3cache.pcmedia.com.pl

    tez mam problem z karta kingston'a, tylko tak sie sklada, ze karta dziala idealnie jako dysk wymienny i w aparacie cyfrowym, wiec to chyba jednak nie jest wina karty.

  • 0

    98. ~Ddr  2007-04-13 02:51:54  host: 83.238.201.27

    Ok wrocil moj Z400 z "naprawy gwarancyjnej" tel jest sprawny , karta tez ale kazde z osobna- Z400 w wiekszosci nie wspoldziala w poprawnie na tym sofcie z kartami Kingstona, odebralem i teraz czekam na przesylke- karte SanDisk :) , oficjalne stanowisko sieci Play jest takie ze maja doslac mi taka karte. W sumie nie bedzie tak zle. Mam tylko nadzieje ze zalatwia to w miare szybko. To tak do wszystkich zainteresowanych z racji podobnego problemu.

  • 0

    99. ~ern76  2007-04-14 10:29:58  host: 088156008035.ols.vectranet.pl

    A jak tam z baterią w tym fonie? Może ktoś napisać o żywotności?

  • 0

    100. ~rozes2  2007-04-15 09:36:49  host: host21.intratel.com.pl

    hehe, telefonik bardzo ok, niestety prblem zkartą pojawił się i u mnie, dowiedziałem się że od maja punkty Geramanos będą obsługiwały Play wiec tam będzie można wymienić albo kartę albo telefon. ech ...

  • 0

    101. ~adas  2007-04-15 21:54:56  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    jak sformatować??

  • 0

    102. ~conveluki  2007-04-16 10:04:19  host: 91.180.wmc.com.pl

    mam pytanie,czy ten telefon obsluguje sms graficzne??przychodza ale jest napisane nieobslugiwana wiadomosc!!

  • 0

    103. ~hektorkie  2007-04-16 13:53:01  host: 195.117.48.2

    Hejka, podlaczam swoj Z400 do kompa, z zainstalowanymi driverami, i probuje sie laczyc, wybieram ikone USB i nastepuje odliczanie, i tak do nieskonczonosci, nie laczy sie, ktos wie o co moze biegac?

  • 0

    104. ~kombinerek  2007-04-16 23:08:43  host: nespo.zax.pl

    czy on ma blokade klawiatury na kod?? albo cos w tym stylu?

  • 0

    105.  2007-04-17 20:35:06

    Po podlaczeniu do kompa nie ma prawa byc widoczny, nie jest widziany jako dysk wymienny. Ze strony samsunga Pc Studio.exe

  • 0

    106.  2007-04-17 20:41:42

    Jest nowa informacja w sprawie problemow z karta. Dzisiaj Play odezwal sie do mnie, informujaco nowej wersji oprogramowania, ktore bedzie wymienione. Problemy karty maja byc wyeliminowane. Cos mi tu nie gra, pare dni wczesniej w Samsungu powiedzieli, ze seria Kingstonow jest wadliwa, a teraz nie jest, tylko oprogramowanie nie widzi Kingstona ???? Albo wiec Samsung sciemnia, albo Play postanowil powalczyc o to, zeby wadliwe karty pozostaly w rekach wlascicieli telefonow....

  • 0

    107.  2007-04-17 20:47:44

    Jest nowa informacja w sprawie problemow z karta. Dzisiaj Play odezwal sie do mnie, informujaco nowej wersji oprogramowania, ktore bedzie wymienione. Problemy karty maja byc wyeliminowane. Cos mi tu nie gra, pare dni wczesniej w Samsungu powiedzieli, ze seria Kingstonow jest wadliwa, a teraz nie jest, tylko oprogramowanie nie widzi Kingstona ???? Albo wiec Samsung sciemnia, albo Play postanowil powalczyc o to, zeby wadliwe karty pozostaly w rekach wlascicieli telefonow....

  • 0

    108. ~hektorkie  2007-04-18 16:52:47  host: 195.117.48.2

    juz wiem czemu z kompa nie byl widziany moj z400, tak oczywiscie (jakobinek) z poziomu pc studio, ale jak instalowalem drivery, a potem pc studio to wlaczylem telefon przez kabel a tam przy instalacji wyraznie pisza nie wlaczac kabla w trakcie instalacji. odinstalowalem i ponownie wrzucilem pc studio, i chodzi ok.

  • 0

    109. ~ misieklubin  2007-04-18 19:29:26  host: ayw202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!! czy moze ktos napisac jak zainstalowac gre w z-400

  • 0

    110. ~play man  2007-04-19 10:00:56  host: aayr56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupcie sobie 1Gb zamiast tych 512 i po problemie, 1 gigowe chodza ladnie pozdr.

  • 0

    111. ~maras  2007-04-19 23:17:10  host: w3cache.pcmedia.com.pl

    (do jakobinek) i co, oddales telefon na wymiane tego oprogramowania? Ja juz pare razy wysylalem zgloszenie do Play'a odnosnie tych kart i za kazdym razem migali sie i tylko dawali wymijajace odpowiedzi typu"moze karta zle skonfigurowana";/ czekam na jeszcze jedna wiadomosc i potem chyba kupuje sandiska, bo do mnie nikt nie dzwonil w tej kwestii, a mieli dzownic, jak beda cos wiedziec, pozdro

  • 0

    112. ~darkone  2007-04-21 20:41:57  host: chello084010042159.chello.pl

    W sprawie karty. Testowałem kartę Kingstona 512 MB, którą mój kolega dostał do z370 podczas testowania sieci PLAY. Działa bez zarzutu w mojej z400. Co ciekawe moja karta Kingstona w jego z370 także działała bez zarzutów, tak samo poprawnie chodziła w innych urządzeniach, testowałem w GPSie. Wygląda na to, że w Play sami nie wiedzą dlaczego ta seria kart nie współpracuje z Z400. Ciekawostką jest jeszcze, że po sformatowaniu karty wszystko jest OK przez pewien czas, a potem to samo czyli błąd zapisu.

  • 0

    113.  2007-04-24 00:21:07

    w Play moga nie wiedziec, w Samsungu (jak pisalem)w centrali powiedziano, ze to wadliwa seria Kingstonow. Poki co obydwie strony milcza, nie mam zadnych sygnalow. Dam znac, jak cos sie zmieni.

  • 0

    114.  2007-04-24 17:33:36

    aha i jak dlugo 3ma bateria w z400 przy sluchaniu muzyki i dosc aktywnym uzytkowaniu??

  • 0

    115. ~Ddr  2007-04-25 14:58:56  host: 83.238.201.27

    Sytuacja przestaje byc zabawna, od decyzji w sprawie wymiany karty przez Play mija juz 2 tyg. i dalej ani w salonie ani na BOK nic nie wiedza, oczywiscie nawe nie wiadomo kiedy beda sie kontaktowac w sprawie wymiany, mialem tylko nadzieje na sprawniejsze dzialanie ,a to rownie dobrze moze trwac i rok ;/

  • 0

    116. ~Gabriel120  2007-04-26 01:34:38  host: nat1.telkonet.pl

    Witam.Mam prroblem z odebraniem sms'a od kogokolwiek.każdy kto wyśle mi eska otrzymuje od razu raport doręczenie a ja dostaje tego eska tylko jak wyłącze i włącze ponownie tel.Sieć Play.kto wie jaktemu zaradzić??

  • 0

    117. ~marcosvir  2007-04-27 13:30:45  host: cobis.neotel.pl

    Hey! Ja zgłosiłem 5 zgłoszen przez WWW i nic - olali mnie hehe. Ale napisałem reklamacje pisemna i zobaczymy a tym czasem polecam karte 1 GB Sandisk - działa super, kosztowała mnie 56 zł Pozdr,

  • 0

    118. ~szfik  2007-04-28 12:35:48  host: 83-238-67-130.ip.netia.com.pl

    czy ten tel ma lampe blyskowa??? za odp z gory dzieki

  • 0

    119. ~  2007-04-29 00:43:28  host: nat1.telkonet.pl

    miałktoś takie problemyz smsami??????

  • 0

    120. ~D4Mi133  2007-04-30 08:25:33  host: 213-134-182-4.net.autocom.pl

    Wystarczy kupić karte 1gb... jak dla mnie, telefon super... zdięcia wyjechane przy dobrym świetle :) ( nie porównuje z cyfrówką ) i ogólnie telefon bez zażutu oprócz tej zasranej karty pamięci no ale cóż wydam to 50zł na sandisca 1gb ;]

  • 0

    121. ~Elektryk.79  2007-04-30 11:34:03  host: aij82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Problem z SMS-ami to chyba nie odosobniony przypadek. ja to zgłosiłem i kazali odesłać telefon - czas oczekiwania to około 30 dni. poza tym telefon OK.

  • 0

    122. ~Elektryk.79  2007-04-30 11:46:53  host: aij82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Problem z SMS-ami to chyba nie odosobniony przypadek. ja to zgłosiłem i kazali odesłać telefon - czas oczekiwania to około 30 dni. poza tym telefon OK.

  • 0

    123. ~Gabriel120  2007-05-02 17:06:55  host: nat1.telkonet.pl

    30 dni????????? 9 maja ide do wojska:/

  • 0

    124. ~ayx  2007-05-07 12:19:15  host: aayx176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to masz problem, w wojsku tel na poczatku nie bedzie ci potrzebny a jak juz go bedziesz mial to i tak ci ukradna ;)

  • 0

    125. ~Mr M.  2007-05-07 14:50:25  host: aayx176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oficjalne info: karty beda wymieniane na 1GB

  • 0

    126. ~hmm  2007-05-07 16:31:47  host: akc77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak graja mp3 na glosniku bo w d600 i z630 cicho??

  • 0

    127. ~marcosvir  2007-05-08 10:06:01  host: cobis.neotel.pl

    a skad to oficjalne info??

  • 0

    128. ~Andre  2007-05-10 07:39:58  host: bze122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! W cenniku pisze ze karta 1gb to ssamusnga z 400 wiec musiala zajsc pomylka nalezy udac sie do salonu i wymienic Play oglasza "Wymienimy karty z Samsunga sgh-z400 z 512mb na 1gb Przepraszamy za nieporozumienie" Straty play to okolo jak szacuja 500 000~~tys ale to nic dla nich ;] Dziekuje

  • 0

    129. ~  2007-05-10 13:04:30  host: cobis.neotel.pl

    No to teraz powaznie, wlasnie dostałem informację od PLAY - bierzesz kartę i dowód zakupu i w salonie wymieniają na nowa - ale nie wiem jaką..heheh Powodzenia

  • 0

    130. ~  2007-05-10 13:23:19  host: cobis.neotel.pl

    No to teraz powaznie, wlasnie dostałem informację od PLAY - bierzesz kartę i dowód zakupu i w salonie wymieniają na nowa - ale nie wiem jaką..heheh Powodzenia

  • 0

    131. ~Andre  2007-05-11 16:26:50  host: bze122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam ja mam jedno pytanie pilne Blagam was kto moze napisac na gg 818 90 89 lub forum Pytanie nr: 1.Czy telefon pokazuje zdjecia na caly wyswietlaczu 2.Jak glosno gra muzyka ?? 3.czy klapka którą sie rozuwa dziala plynnie?? 4.... nie ma;] Prosze odpowiedz

  • 0

    132. ~zortor  2007-05-11 17:24:03  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    Wymieniają na 1 GB fajniutko PLAY to PLAY!!!

  • 0

    133. ~Rudy  2007-05-11 21:14:07  host: ip83-230-24-5.e-zabrze.pl

    ostatnio play zmienił softy w tych fonach i karty zdaje sie też, aktualnie czekam na dostawe... troszkę się spuźniają :/

  • 0

    134. ~szefik  2007-05-12 21:37:58  host: 83-238-67-130.ip.netia.com.pl

    czy w tym telefonie mozna na smsa i budzik ustawic jakis inny dzwonek niz polifoniczny???? bo ja nie moge a te poli to juz mi tyraja banie, chcial bym sobie ustawic mp3 albo chociaz waw ulb arm

  • 0

    135. ~goha  2007-05-13 14:19:12  host: chello087206115177.chello.pl

    c.d.bo cos przerwalo no i tez chce inny dzwiek smsa niz to co jest w fonie jak to zrobic?

  • 0

    136. ~goga  2007-05-13 14:41:00  host: chello087206115177.chello.pl

    Mam tez problem z smsami nie odczytuje ich ten fon ale ma byc wgrane nowe oprogramowanie i maja dac karte 1gb jutro zanosze go do salonu.T

  • 0

    137. ~goha  2007-05-13 14:41:05  host: chello087206115177.chello.pl

    c.d.bo cos przerwalo no i tez chce inny dzwiek smsa niz to co jest w fonie jak to zrobic?

  • 0

    138. ~erni76  2007-05-14 16:09:22  host: 088156009058.ols.vectranet.pl

    Niech ktoś napisze ile trzyma bateria w tym fonie ,przy normalnym użytkowaniu?

  • 0

    139. ~tolek  2007-05-16 12:12:14  host: c9-236.icpnet.pl

    Telefon bardzo fajny ale tylko na wystawie a tym bardziej w PLAY. Karta pamieci działa swoim zyciem, smsy mozna odbierac tylko po wyłączeniu i włączeniu telefonu a bateria nie daje rady dłuzej niż 36 godz. PLAY wie doskonale o tym i tłumaczy ze SAMSUNG dał sygnały ze telefon moze byc wadliwy ale teraz mam martwic sie sam i oddac go do serwisu.

  • 0

    140. ~gta  2007-05-17 09:32:50  host: actr11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie smsy nie działaja niech play nie daje swojego softa podejrzewam ze z softem samsunga wszystko by działało.

  • 0

    141. ~sajmon112  2007-05-17 19:25:49  host: 213.199.240.30

    kurde..:/ mialem wlasnie go wziąsc z playa ale teraz to juz nie wiem.. po przeczytaniu tych kometow mam watpliwosci.. tym bardziej ze play od poczatku mi sie wydawal podejzany.. w tabelce na ktorej porównują ceny za smsy i minuty swoich ofert z ofertami innych sieci.. oszukuja:/ piszą ze w orange w abonamecie za esy jest 15 gr a jest inaczej itd.. dostalem oferte z telewonami i LG KU800 niby za 299.. przychodze do salony i chca za niego 499.. chcialem juz kupic tego z400.. w ofercie jest ze daja do niego karte 1gb, a facetka do mnie ze juz nie ma kart ale moze jeszcze beda:/ fajny telefonik ale boje sie wziasc go bo nie mam kompletnie zaufania do PLAYA!! co Wy na to?

  • 0

    142. ~sajmon112  2007-05-17 19:26:32  host: 213.199.240.30

    ps;P wiem ze to nie forum ale moze komus przydadza sie te info;)

  • 0

    143. ~sajmo  2007-05-17 19:27:54  host: 213.199.240.30

    a teraz pytanko.. czy tel obsluguje karty 2GB ??

  • 0

    144. ~bez paniaki  2007-05-17 20:07:41  host: cybant.voyager.lub.pl

    telefon jest ok u mnie smsy dochodza bez problemu

  • 0

    145. ~tauro  2007-05-18 15:19:14  host: e-bok.rainbownet.pl

    a czy jeszcze komuś działa OK? bo jestem prawie zdecydowany na zakup

  • 0

    146. ~ula  2007-05-18 15:35:27  host: mail.n.pl

    kupiłam karte do samsunga kingston 1gb i nie dziala,zazdwonilam do samsunga i powiedziano mi ze kingston wypuscil wadliwe partie kart i zeby ich nie kupywac, wiec z jakiej firmy najlepiej dzialaja te karty?

  • 0

    147. ~juniorqa  2007-05-18 23:05:09  host: achu21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podobno idealnie działają z sundiskami

  • 0

    148. ~tauro  2007-05-19 19:35:46  host: widzew-114.rainbownet.pl

    kupiłem właśnie w Play (z karta Kingstone 1GB) i WSZYSTKO DZIAŁA. Testuje wszystkie funkcje i jest ok. SMSy dochodzą , karta działa. W germanosie powiedzilei, że tylko część telefonów ma wady. Oni mieli tylko jeden wadliwy w całej dostawie. Zapewnili, ze gdyby cos sie działo to zeby od razu sie zglosic i go odesla na zmianą softu a w zamian otrzyman telefon zastepczy (dostali wlasnie nowe aparaty)

  • 0

    149. ~mirus  2007-05-19 21:18:07  host: systemy49.toya.net.pl

    w moim telefonie smsy dochodzą bez problemu, a bateria trzyma całkiem nieżle bo nawet 4-5 dni przy normalnym używaniu oczywiście. Jedyny problem to ta karta pamięci kingstona 512 ale podobno maja je wymieniać na 1gb

  • 0

    150. ~maciek:)  2007-05-21 16:24:28  host: acgx241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam sprawę zastanawiam się nad kupnem tego właśnie samsunga w Play'u. Czy ktoś może tam go kupywal i mógłby mi opowiedziec o nim?? Mój gg 2857655 Dzięki z góry

  • 0

    151. ~t  2007-05-21 22:22:12  host: nat2.subscribers.sferia.net

    Który telefon wybrać spośród tych modeli: Nokia N70, Nokia E50, Samsung Z400, Sony Erickson 750i lub Sony Erickson 510i? Pytam bo mam do wyboru między nimi? Z góry dzięki za odpowiedź?

  • 0

    152. ~newbie  2007-05-23 19:36:31  host: amq29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzis dostalem ten fonik, jest super tylko jak zgrac gry z kompa bo nie odczytuje formatu jar?

  • 0

    153. ~silas  2007-05-25 09:45:59  host: 212.122.223.67

    Mam zamiar kupić ten telefon w PLAY i mam jedno pytanie. Jak sprawa wygląda z dźwiękiem? Czy jest dobrej jakości?

  • 0

    154. ~iyg  2007-05-25 19:09:55  host: bnq139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co wy pierdolicie ten fon jest zajebisty mam go od tygodnia i nie mam żadnych problemów

  • 0

    155. ~mark  2007-05-26 17:17:40  host: cdl34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam z nim podobny problem- co "przedmówcy". kom. działa jeno nie czyta SMS-ów przychodzących, widać je dopiero po wyłączeniu i wł aparatu. w OK powiedzieli żeby go reklamował. po tygodniu używania telefonik do "naprawy" Najgorsze, że kupiłem 2 z 400. Jeden z nr PLAYA, drugi z przeniesieniem nr. Jutro będę wiedział czy ten z przeniesienia jest ok. W sumie telefon ok, a z tego co mówili w OK PLAY i czytałem w internecie duża częśc tego modelu miała wady fabryczne. pozdrawiam.

  • 0

    156. ~mark  2007-05-27 12:27:39  host: ceb71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam! przeniesienie nr .z ery do Play poszło gładko. Jedyny minus to , że drugi telefon- również ma tą samą wadę-"niewidoczne" sms-y przychodzące. Oddałem je disiaj do naprawy, teoretycznie mają 14 dni na naprawę,ciekawe ile czasu im to zajmie bo przydałby mi się aparat na najbliższy piątek. pozdro.

  • 0

    157. ~tolek  2007-05-27 18:04:35  host: c9-236.icpnet.pl

    oddalem telefon do serwisu, teraz dziala bez zarzutu, smsy dochodza, zmienili oprogramowanie i wymienili karte na 1 gb.

  • 0

    158. ~tolek  2007-05-27 18:07:15  host: c9-236.icpnet.pl

    po zmianie oprogramowania mozna ustawic mp3 jako dzwonek smsa.

  • 0

    159. ~SiD  2007-05-28 00:47:39  host: acsa11.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam takie pytanie.. kupuje nowy telefon i waham się między se 750i i samsungiem z400, który lepszy?

  • 0

    160. ~man-L  2007-05-29 14:55:37  host: azu82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten ma 3G a k750i/d750i/w800i nie.

  • 0

    161. ~kostek  2007-05-29 23:04:44  host: w3cache

    mialem dokladnie ten sam problem, kupilem z400 w play'u i po 2 dniach go oddalem do salonu na reklamacje z powodu brako dochodzenia sms'ow (dochodzlily po restarcie fona) dzisiaj wyslali sms'a mi po tygodniu ze tel jest do odebrania, mieli zmienic oprogramowanie. Zobaczymy jutro, ale telefonik jest naprawde super. Aha jako zastepczy dostalem z370

  • 0

    162. ~kostek  2007-05-29 23:06:34  host: w3cache

    aha tolek napisal ze po zmianie oprogramowania mp3 mogl ustawiac jako dzwonki, ja to moglem od poczatku. Co do se750i uwazam ze jest o wiele gorszy od z400 ;)

  • 0

    163. ~neon  2007-05-30 14:36:29  host: gep66.internetdsl.tpnet.pl

    no właśnie kurde się zastanawiam bo pracuje w empiku i u nas jest stanowisko pleya i sobie myśle by wziąć ten telefonik ale kurde takie opinie ze nie czyta smsów że problemy są z nim ostre to już sam niewiem

  • 0

    164. ~alfabet  2007-06-01 01:42:01  host: 87-205-175-123.adsl.inetia.pl

    czesć co myślicie o tym fonie,ogólnie w play polecacie?jak zasięg play?kupić go czy może z370 albo nokie6151, lg ku311?

  • 0

    165. ~czadi  2007-06-01 09:19:47  host: bjl253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja posiadam z 400 dopiero 2 dzień telefon bajka:)nie znam go jeszcze dobrze ale bardzo mi sie podoba miałem cały czas nokie więc troszke ciezko sie przezucic ale podoba mi sie:)wszystko działa i jest ok.

  • 0

    166. ~  2007-06-01 12:08:40  host: 212.160.210.213

    Jakie sa wymagane papiery zeby podpisac umowe w play-u?

  • 0

    167. ~  2007-06-01 22:11:49  host: chello084010193219.chello.pl

    2 dokumenty, i zaświadczenie o zarobkach

  • 0

    168. ~zadziwiony  2007-06-02 06:39:29  host: 80.50.82.6

    Czy bateryjkę do Z400 się formatuje? Jeżeli tak to w jaki sposób. Swojego fona (prosto z salonu Play) dwa razy rozładowywałem do zera (teraz jest trzeci cykl rozładowania)i ładowanie całą noc - i trzyma mi niecałe 48 godzin (za każdym cyklem). czy ja coś źle robię czy bateria do bani?

  • 0

    169. ~mark  2007-06-02 10:51:37  host: cdu194.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ogólnie z 400 -spoko telefon-teraz jeszcze obniżyli cenę, polecam. JEdyny minus- to jak się kupi z wadliwym oprogramowaniem-trzeba reklamować i czekać jakieś 10 dni na odbiór, a potem...można śmigać aż miło;)

  • 0

    170. ~Caffo  2007-06-02 14:46:22  host: 82.160.248.168

    I. Nowy dowód osobisty II. oraz 1 dokument z listy poniżej: a. legitymacja emeryta lub rencisty wraz z dokumentami poświadczającymi fakt otrzymywania emerytury lub renty b. zaświadczenie o zatrudnieniu na czas nieokreślony, w przypadku umowy zawartej na czas określony (termin zatrudnienia musi przypadać w terminie co najmniej 6 miesięcy późniejszym od daty podpisywania umowy). c. legitymacja studencka lub aktualne zaświadczenie z dziekanatu albo indeks d. bieżący rachunek za telefon komórkowy lub faktura z saldem zero e. bieżący rachunek za telefon stacjonarny lub faktura z saldem zero f. bieżący rachunek za telewizję kablową lub satelitarną lub faktura z saldem zero g. bieżący rachunek za prąd, gaz lub wodę h. ważna karta kredytowa i. W przypadku pełnomocnictwa, upoważnienie potwierdzone notarialnie j. decyzja o przyznaniu zasiłku przedemerytalnego wystawiona przez ZUS lub urząd pracy k. zaświadczenie o wielkości użytków rolnych wystawione przez Urząd Gminy l. KRUS (wpłata nie starsza niż 3 miesiące) m. ZUS (nie starszy niż jeden miesiąc ) n. legitymacja służb mundurowych

  • 0

    171. ~konsultant  2007-06-02 17:18:29  host: bxx94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    standardowo tel sie formatuje: jak sie rozladuje ladowac 12 h na wylaczonym tel, pozniej korzystac, jak sie rozladuje to znowu na 12 h, trzeba tak 3 razy.

  • 0

    172. ~  2007-06-02 17:20:11  host: bxx94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zaswiadczenie o zatrudnieniu trzeba a nie o zarobkach, szkoda ze nie sa elastyczni w sotosunku to osob ktore posiadaja rachunki (tylko ostatni oplacony m-c za czynsz lub energie lub tel stacj) nie mozna dac np rachunku za neta lub za kablowke (np w orange mozna)

  • 0

    173. ~  2007-06-03 16:17:02  host: acby59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nowy dowód osobisty i ostatni rachunek za prad telefon itp

  • 0

    174. ~ozzy  2007-06-03 20:05:49  host: awt100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    maciek kup ten telefon jest zajebisty!!!!!!! właśnie kupiłem go sobie w Play'u z kartą 1GB i jest rewelacyjny!!! Bateria długo trzyma, nie wiesza się, mmmmmm a ten aparat... Polecam ten telefon, to naprawde multimedialny kombajn!!! :D

  • 0

    175. ~cormax  2007-06-04 10:35:52  host: apc000-013.koszalin-pneta.gawex.pl

    który głośniej odtwarza mp3 na głośniku z400 czy e250 bo moim zdaniem e250 głośno odtwarza i nie jest zaciekawa jakos dzwięku ale nie wiem jak z400

  • 0

    176. ~a  2007-06-04 14:12:45  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    eeeee jak wyłączyć dzwięki klawiatury??

  • 0

    177. ~a  2007-06-04 14:46:03  host: aka198.internetdsl.tpnet.pl

    eeeee jak wyłączyć dzwięki klawiatury??

  • 0

    178. ~havok  2007-06-04 18:58:20  host: awk246.internetdsl.tpnet.pl

    z400 miał błedy w oprogramowaniu teraz wyszła nowa partia z nowym softem

  • 0

    179. ~kamil184  2007-06-04 21:38:58  host: chello089079182146.chello.pl

    właśnie go kupiłem. łajny phonik

  • 0

    180. ~kamilrty  2007-06-04 21:39:55  host: chello089079182146.chello.pl

    właśnie go kupiłem i jestem zadowolony

  • 0

    181. ~slowik20  2007-06-05 12:09:38  host: host34.abaks.pl

    a jeżeli w ciagu ostatniego tygodnia podpisalem umowe o prace, na 2 lata to czy w Play dostane jakis tel na abonament, czy dopiero po 6 miesiacach pracy??

  • 0

    182. ~  2007-06-05 17:25:41  host: hera.tvtom.pl

    kto ma już ten telefonik z Play, warto go kupić bo zamiarzam go mieć, jak sprawuje się soft i bateria?? Bede wdzieczny za info:)

  • 0

    183. ~jano  2007-06-05 18:28:00  host: 87-205-202-217.adsl.inetia.pl

    mam pytanko chce sobie kupic z400 w orange.Mam tylko dylemat z tymi smsami.jak to jest i czy warto go kupic

  • 0

    184.  2007-06-05 19:01:31

    kto kupił ten telefon w Play, jak się spisuje czy soft jest Ok i słyszałem że bateria dośc szybko pada jak jest naprawde??

  • 0

    185. ~H  2007-06-05 21:31:05  host: 80.51.167.166

    Samsung Z400 - Poważny wygląd dla poważnych bizmesmenów, prawdopodobnie drogi [pierwsze wrażenie], ale jednak zaskakuje niską dopłatą do abonamentu... mniej o 200 zł od LG Ku800 i pół giga więcej dołączonej pamieci robi wrażenie. gdzie haczyk pogrzebany! Gdyby tylko miał radio od razu bym go kupił. Czy bez lampy błyskowej można zrobić porównywalnej jakości zdjęcie jak chociażby wyposażone w nią LG KU800, SE D750i/w800i.

  • 0

    186. ~  2007-06-05 22:48:45  host: centrum.cask.pl

    Witam a jak z jakością odtwarzania mp3?

  • 0

    187. ~corleon  2007-06-06 19:22:06  host: dtc206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA też go sobie wziąłem jest rzeczywiście fajny, ale tez mi smsów nie odbiera będę musiał go oddać na jakiś czas ale generalnie jest super, a z tą 1 gb kartą służy mi za odtwarzacz mp3 i mp4 :)

  • 0

    188. ~killu  2007-06-06 23:26:06  host: nat12.piotrkow.net.pl

    :D:D wlasnie biore tego fonika w poniedizalek :D:D i sie bardzo jaram :D:d podoba sie wam on i czy warto go kupic?

  • 0

    189. ~paskud_nick  2007-06-07 22:21:33  host: cmpc001-250.cnet2.gawex.pl

    Tak sobie czytam Wasze opinie i troche sie przerazilem, ze ten fonik nie czyta sms-kow:O Wlasnie kupilem go corce w Play-u i jest baaaardzo zadowolona, ja tez sie z nim zapoznalem dogłębnie i widze, ze jest zajefajny:) Sms-y czyta bez problemu, zakres funkcji w zupełności wystarczający, jedyny minus to brak radia, no ale przeciez nie wymagajmy cudów, nie można miec wszystkiego:)

  • 0

    190. ~Pikaz  2007-06-07 23:10:58  host: chello089078234125.chello.pl

    kuzwa ludzie wlasnie bateria w tym aparacie to porazka !!! uformowalem ja i trzyma mi max 2 dni ! to normalne ?

  • 0

    191. ~sssss  2007-06-08 09:16:15  host: gts164-1.luksus.net.pl

    bardzo podoba mi sie ten telefon ale mam pare pytan poniewaz zamierzam go kupic. 1. co z tymi smsami. 2. co z ta karta pamieci i co trzeba zrobic zeby wgrac ta jakies mp3 lub co. z góry dziex

  • 0

    192. ~SenS  2007-06-08 10:27:06  host: host-n2-74-211.telpol.net.pl

    Mam pytanie czy on ma symbiana czy Flesha?

  • 0

    193. ~Bastek1024  2007-06-09 09:30:49  host: cbp12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki problem nie wiem jaki telefon wybrać mam do wyboru: SAMSUNGA Z400 lub LG KU311. nie wiem właśnie który jest lepszy czy ten czy ten ,a chciałbym sie dowiedzieć czy jak spadnie ten samsung na podłogę to czy stanie sie coś z tym telefonem ?? PLEASE O POMOC ;];]

  • 0

    194. ~  2007-06-09 10:02:23  host: cbp12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki problem nie wiem jaki telefon wybrać mam do wyboru: SAMSUNGA Z400 lub LG KU311. nie wiem właśnie który jest lepszy czy ten czy ten ,a chciałbym sie dowiedzieć czy jak spadnie ten samsung na podłogę to czy stanie sie coś z tym telefonem ?? PLEASE O POMOC ;];]

  • 0

    195. ~podeszwa  2007-06-09 10:03:02  host: dhc94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brać go , lg ku800 czy nokie 6151???

  • 0

    196. ~henry  2007-06-09 16:47:04  host: 80.51.167.166

    Posiadam ten telefon od 08.06.2007r. i mam problem gdyż , otrzymałem w zestawie pamięć o pojemności 512 MB*. * - Bodajże od 10 maja bieżącego roku PLAY oferuje w zestawie 1GB [są jakieś nieścisłości]. Pytając dlaczego tak jest, otrzymałem odp.: tylko takie posiadają, a pamięci nie wymienią na 1GB, gdyż 512MB musi okazać się wadliwa w użytkowaniu. Zadzwoniłem do BOK-u tam wyjaśnili mi, iż w ofercie cennikowej otrzymuje się do tego telefonu pamięć 1GB i w salonie sprzedaży powinni na taką wymienić [czy wymienią to się okaże…]. Czy ktoś miał taki problem?

  • 0

    197. ~  2007-06-11 23:50:30  host: h82-143-154-144-static.e-wro.net.pl

    Lepsza N70... moze wyswietlacz mniejszy, ale ma symbiana - a to jest klasa dopiero... nie ma to jak filmy dvix w telu kiedy sie chce ;) (po zakupie karty 1gb za 40 zl ;p)

  • 0

    198. ~Fenix  2007-06-12 10:28:26  host: cfy147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam kupiłem ten telefon w play i warto świetny aparat i wyświetlacz cała reszta też ok 10/10

  • 0

    199. ~prytnar  2007-06-12 11:53:48  host: fgu106.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos wie czy jest mozliwosc uzycia telefonu jako kamerka do np skype na kompie ?

  • 0

    200. ~lu  2007-06-12 16:41:42  host: cfi69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie i DylemaT nie wiem co wybrać czy samsunga D600e czy z400 czy SE K750i czy K610i???????????? wielki dylemat helllllllllllPPP naprawde doradzcie!!

  • 0

    201. ~  2007-06-12 19:54:03  host: emw221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon bajka mam go od tygodnia i brak zastrzeżen

  • 0

    202. ~aaaa  2007-06-12 22:09:50  host: ip-88-199-183-217.tczew.net.pl

    Witam! mam pytanie do tych którzy kupili ten telefon w playu czy mozna ustawic mp3 na dzwonek sms-a?

  • 0

    203. ~aaaabb  2007-06-12 22:43:32  host: ip-88-199-183-217.tczew.net.pl

    Witam! Mam pytanie do tych którzy kupili ten fon w playu czy mozna ustawic mp3 na dzwonek smsa? z góry dzieki

  • 0

    204. ~asik  2007-06-13 13:33:28  host: em213136234115.teleton.pl

    niech ktoś w końcu napisze jak ustawić dzwonek mp3 jako dzwięk sms-a albo budzika!! bo juz widze kilka postów że mozna ustawić tlyko nikt nie pisze jak. Ja mam zmieniony soft na oryginalny samsunga i nie mam takiej możliwości.

  • 0

    205. ~asik  2007-06-13 13:47:03  host: em213136234115.teleton.pl

    niech ktoś w końcu napisze jak ustawić dzwonek mp3 jako dzwięk sms-a albo budzika!! bo juz widze kilka postów że mozna ustawić tlyko nikt nie pisze jak. Ja mam zmieniony soft na oryginalny samsunga i nie mam takiej możliwości.

  • 0

    206. ~maggi  2007-06-13 14:27:11  host: 217.153.63.162

    jak ustawić mp3 jako dźwięk smsa?

  • 0

    207. ~CyP  2007-06-13 14:42:28  host: w3cache1.swietochlowice.org

    czy z tym nowym oprogramowaniem mozna ustawic dzwonek i sms na mp3??????

  • 0

    208. ~b4rt3k  2007-06-13 15:19:14  host: router.klaudyny.waw.pl

    jak to wreszcie jest z tym wadliwym oprogramowaniem? czy kupujac moge chciec modelu z juz dobrym oprogramowaniem, od czego zalezy jakie oprogramowanie jest w danym telefonie? dlaczego nie wymienili oprogramowania w nowych tel?

  • 0

    209. ~okrutnikk  2007-06-13 16:20:15  host: and192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W tym modelu duża partia telefonów miała wady w oprogramowaniu. Z tego co mi wiadomo Play masowo wysyła je do serwisu na wymianę właśnie softu. Nic poza tym z tymi tel. się nie dziej e złego.

  • 0

    210. ~bodziooo89  2007-06-13 17:57:51  host: host892517368.3s.pl

    hej mam problem mainowice niumiem skopiowac piosenki na karte pamienci bo ana albo znika albo jej tam niema lub np gdy robie zdj i w ustawieniach jest napisane ze zapisac na karcie pamienci wyskakuje bład zapisywania niewiem co z tym zrobić ???

  • 0

    211. ~bodzioo8999  2007-06-13 18:55:40  host: host892517368.3s.pl

    karty pamięci. obsługuje karty pamięci microSD, ale jest pewien problem. Przyznam, że nie wiem, czy to wada mojego sprzętu, czy całej serii fonów. Otóż nie mogę zapisywać żadnych zdjęć, filmów czy nagrań bezpośrednio na karcie pamięci! Pokazuje mi się wtedy komunikat o błędzie w zapisie i [słowo skasowane], że się tak wyrażę

  • 0

    212. ~lyda  2007-06-13 19:57:36  host: ip-88-199-183-217.tczew.net.pl

    Witam!mam pytanie do tych którzy zakupili ten tel w ofercie play czy mozna ustawiac mp3 na dzwonki sms?

  • 0

    213. ~szczesliwy posiadacz  2007-06-13 21:32:58  host: nat-be3.aster.pl

    Ja wam powiem o co biega z tymi smsami to nie wina telefonu tylko play`a bo on wgrał złe oprogramowanie to znaczy softa czy jakoś tak. oddałem telefon na tydzień do naprawy i szczęśliwie pisze z moja przyszła zoną i wszystko jest ok.!!!!!

  • 0

    214. ~?????  2007-06-13 21:44:37  host: nat-be3.aster.pl

    do "konsultanta" albo kogoś kto wie prosze o pomoc.Czy z tym formowaniem baterii to mozna to robić jak juz sie ładowało pare razy na odwrot czyli przy wlaczonym i ładowanym przez cały czas. bardzo prosze o pomoc

  • 0

    215. ~didia  2007-06-13 23:26:21  host: 82.177.58.3

    U mnie natomiast opcja jest taka ze ładowałem go 3 razy po 12h i bateria mi trzyma 7-8 godzin wiec niewiem albo bateria do niczego albo caly Z400 i musze go oddac do reklamacji na baterie!!!

  • 0

    216. ~bbb  2007-06-14 01:52:29  host: router.klaudyny.waw.pl

    czy wie ktos czy mozna dokupic lepsze sluchawki do tego telefonu? maja nietypowe wejscie?

  • 0

    217. ~bbb  2007-06-14 18:27:42  host: router.klaudyny.waw.pl

    czy ten tel. odtwarza filmy divx albo ewentualnie po przekonwertowaniu?

  • 0

    218. ~Osamboch  2007-06-14 19:30:53  host: natk2-bk.generacja.pl

    Używam z400 od 3 miesięcy. Poprzedni mój tel to nokia 3100. Przesiadka była znacząca i zadawalająca. Nowy tel jest całkiem fajny, niestety znalazłem w nim kilka wad:( z tego powodu powoli coraz bardziej się do niego zniechęcam.. 1*Podczas kopiowania muzyki z telefonu na karty pamięci, bądź z komputera na kartę pamięci utwory po prostu znikają! Lub opjawia się "błąd odtwarzania pliku" przy próbie ich otwarcia..zatem karta pamięci..to jedna wielka lipa..:/..wygląda na błąd seryjny, 2* bateria przy średnim używaniu trzyma ok 48h...do tego należy pamiętać iż jeśli z 3 kresek zrobią się dwie, to pozostało góra 12 godzin do padnięcia telefonu!(na jednej kresce trzyma góra 2h!!!) 3*przeciętna jakość odtwarzacza mp3 4* Nie można ustawić mp3 jako dzwonek wiadomości SMS/MMS 5* Jak narazie nie odkryłem jak przypisać dzwonek do grupy użytkowników... Zatem jak ktoś chce się przesiąść z dotychczasowych komórek mających jednokolorowe wyświetlacze, zwykłą polifonie i aparat vga...polecam..ale proszę podchodzić z dystansem! i Uważać na wadliwość.

  • 0

    219. ~holek  2007-06-14 20:09:11  host: nat02.rtk.net.pl

    Mam ten telefonik od dzisiaj i jestem zadowoly zdjecia robi dobre slurzy mi jako odtwarzacz Mp3

  • 0

    220. ~Spreddo  2007-06-14 20:47:07  host: ip-89-174-124-233.multimo.gtsenergis.pl

    Witam - od tygodnia mam ten telefonik i jestem mile zaskoczony. Miałem go od razu sprzedać i zostawić starego k750i a jakoś mi się ostał :D. Ogólne wrażenia: Wyświetlacz Bardzo wyraźny i czytelny, słuchawki w zestawie okropne (niewygodne, słaba jakość dźwięku), jakość połączeń dosyć dobra(k750i brzmi wyraźniej w słuchawce) brak sensownych przypomnień i brak zegara po wygaszeniu ekranu. Bateria zdaje się trzymać troche krótkawo ale i tak nieźle(producent podaje 200h czuwania i 300min rozmów - błąd w telepolis). Klapka chodzi bardzo sprawnie. dużo mądrych rozwiązań np: t9(ładnie rozbudowany) przy smsach nie używa polskich znaków :) Natomiast smsy mi dochodzą bez problemu, za to wysyłanie jest troszke kłopotliwe( skomplikowane wybieranie adresata) Aparat robi ładne zdjęcia.Ale ja mam takie zboczenie że się czepiam wszystkiego co znajde (jak Clarkson w Top Gear :) Ogólnie mimo wszystko bardzo fajny,sprawny wygląda na trwały i ponoć samsungi się nie rysują tak bardzo po ekraniku. Ma w sobie coś :P i Jest ładny ale to już kwestia gustu.

  • 0

    221. ~Duśka  2007-06-15 07:08:45  host: xdsl-8262.lubin.dialog.net.pl

    Czy wie ktoś czy w tym fonie jest możliwość wyłączenia tego zagara (i daty)??? Strasznie mi to przeszkadza ale nie moge tego znaleźć w ustawieniach... x( Z góry dziekuje za odpowiedź!! ;)

  • 0

    222. ~maruda  2007-06-15 08:18:48  host: 212.160.172.70

    Ja kupiłem w PLAY'u i tu UWAGA dla wszystkich, którzy chcą kupić Z400 większość ma uwalony soft wgrany przez Play'a. Dlatego warto w salonie sprzedaży sprawdzić wszystkie funkcje. Ja od razu miałem problemy z komunikacją z kompem a właściwie z brakiem. W serwisie na dzień dobry powiedzieli że wszyskie Z400 w Play'u są do zmiany oprogramowania i że zmiana ( naprawa gwarancyjna) trwa ok 14 dni a oczywiście aparatów zastępczych nie ma. Dlatego proponuję kupującym sprawdzenie w salonie ( przed podpisaniem umowy) wszystkich funkcjonalności tego modelu a w przypadku kiedy salon odmówi to poprosić o nie stęplowanie gwarancji aby móc sprawdzić w domu ( nie odrywajcie żadnych folijek itd). Naprawdę Jeśli się ktoś zdecyduje to lepiej niech go dokładnie sprawdzi - mnie czekają 2 tygodnie bez telefonu (facet w salonie był na tyle beszczelny bo prosił o numer kontaktowy nie rozumiał że nie mam innego to w końcu mu podałem ten który jest nie czynny). Tak naprawdą to PLAY sprzedając Z400 sprzedaje aparat nie zgodny z umową także wskazówka dla dociekliwych rękojmia.

  • 0

    223.  2007-06-15 12:35:28

    Ja też kupiłem tem telefonik i jest naprawde super, mam karte do niego 1GB wg cennika aktualnego. Bateria trzyma mi tak ok 4 dni ale sporo bawie sie nim jak to na poczatku, zdjecia robi fajnej jakości, jedyny minus to chyba to że jest troche cichy. Ogólnie polecam tego Samsunga i dajcie sobie spokój LG to najgorsze fony jakie znam...

  • 0

    224. ~  2007-06-15 17:29:41  host: public-gprs41760.centertel.pl

    Czy do tego tela mozna kupic jakąś mocniejszą baterie??

  • 0

    225. ~  2007-06-15 17:31:05  host: public-gprs41760.centertel.pl

    Czy do tego tela mozna kupic jakąś mocniejszą baterie??

  • 0

    226. ~  2007-06-15 17:34:01  host: public-gprs41760.centertel.pl

    Czy do tego tela mozna kupic jakąś mocniejszą baterie??

  • 0

    227. ~  2007-06-15 17:36:15  host: public-gprs41760.centertel.pl

    Czy do tego tela mozna kupic jakąś mocniejszą baterie??

  • 0

    228. ~bartek  2007-06-15 21:12:00  host: router.klaudyny.waw.pl

    ja polecam z400 jesli chcesz miec umts fajny aparat i wyswietlacz, jedyna wada to brak radia, mnie sie bardzo podoba, mysle ze w telefonach 3g producenci po prostu radia nie daja bo wychodza z innego zalozenia...

  • 0

    229. ~LOGINEK  2007-06-15 21:18:51  host: abuk157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z4OO jest Ok. Sprawa z smsami już nieaktualna! mam i wytrzymam, ale uważam, że nokia jest lepiej wykonana

  • 0

    230. ~marzena  2007-06-15 22:45:32  host: ccd169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej.Moja kumpela wczoraj sobie kupila tego samsunga z400 w PLAY.Bawilam sie nim chwile i nie da sie ustawic mp3 jako dzwonka czy sygnalu sms.Z tego co tu czytam wychodzi na to,ze dostala wadliwy model.Znaczy musi isc reklamowac?Dzieki za odpowiedz:)

  • 0

    231. ~Hero  2007-06-16 13:12:32  host: ogorek.akron.net.pl

    lu nie polecam ericsonów ze zględu na gałke miałem telefon rok i trzy razy musiałem gałkę wymieniać. Podobnie jak wszyscy moi znajomi z ericsonami

  • 0

    232. ~exos14  2007-06-16 16:53:46  host: air52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon od stycznia i nie mam nic dobrego do powiedzenia na jego temat. Oprogramowanie (orange) się zacina i ma błedy. Bateria trzyma średnio dobe a zdarza sie czasem że po całej nocy ładowania telefon sie rozładowuje po paru godzinach bez używania. Ponadto ma bardzo słabą antenę i często gubi zasięg tam gdzie np. Nokie nie mają żadnego problemu. Co do filmów nagrałem parę na kartę pamięci (Kingston) lecz nie dało się ich ogłądać, nie nadąża z odczytywaniem i filmy sie tną. Przełożyłem kartę do Motoroli v3x i tam było wszystko super

  • 0

    233. ~A$!@  2007-06-16 18:48:01  host: host051.ip-p14.gni.pl

    Ad.182 ja kupiłam ten telefon w Play i jest rewelacyjny:)bateria wytrzymała :) Ad.183 ten jak kazdy telefon dostsniesz w play-u na abonament wystarzczy nawet rachunek za telefon stacjonarny i dowod osobisty:) w Play ten tlelfon kosztuje 49 zł przy abonamencie 50zł :)

  • 0

    234. ~  2007-06-16 20:24:03  host: systemy49.toya.net.pl

    czy ktoś mi pomoże bo nie mogę ustawić godziny na wygaszaczu ekranu jak się już zrobi czarny. Myślę że w ogóle nie ma wygaszacza. Odpiszcie proszę . Miałam już kilka samsungów i na każdym była godzina.

  • 0

    235. ~robcio  2007-06-16 23:28:02  host: dynamic214-188.tvk.torun.pl

    mam ten telefon 1 tydzień a na prawdę ZAJE...FAJNY , na prawdę polecam każdemu !!!!!!! :) ( PLAY!! :D )

  • 0

    236. ~a gasz  2007-06-17 05:40:11  host: systemy49.toya.net.pl

    czy ten telefon nie ma godziny na wygaszaczu bo mi zostaje czarne tło jak jest uśpiony. W innych modelach miałam.Proszę odpisać.

  • 0

    237. ~siwyadi  2007-06-17 10:50:47  host: dzl20.internetdsl.tpnet.pl

    bierz z400 albo d600 sa duzo lepsze od sony eryków bo tamte to sa nie wytrzymałe. z400 jest troche lepszy od d600 bo ma umts i dwie kamerki. Pozdro

  • 0

    238. ~compaxer  2007-06-17 12:31:20  host: ak194.internetdsl.tpnet.pl

    Posiadam obecnie SE k750 wiec mogę ci powiedzieć że: *dostaje sie do niego małą kartę MSD 64mb, *trzyma dość długo bo użytkowany na max. pada po 3 dniach, *bardzo szybko się niszczy (dużo rys, i wgniecenia na osłonie aparatu) *często się zawiesza A z tego co słyszałem k610i jest jeszcze bardziej wadliwy. Natomiast SGH-Z400 ma lepsze paramenty a jedynym minusem wydaje sie brak radia.

  • 0

    239. ~MARSELI  2007-06-17 21:49:09  host: 87-205-32-165.adsl.inetia.pl

    jeśli chcecie sobie kupić ten telefon w playu to możecie odrazu przy zakupie oddać do serwisu (wadliwy soft). u mnie nie dochodziły sms-y, a czytałem w necie także o innych usterkach. czekam na zwrot z serwisu (mam nadzieję że będzie ok po zmianie softu). sam telefon super tylko to oprogramowanie:(

  • 0

    240. ~Kubinho  2007-06-18 12:59:57  host: cable19315177-121.astral.lodz.pl

    telefon ogółem fajny, zdjęcia w dobrych kolorkach robi, tak samo wyświetlacz ma wg mnie bardzo dobre kolory, troche jest za cichy niestety i to może przeszkadzać osobom które słuchają dużo muzyki na zewnątrz z telefonu ;) (mówie tu o słuchawkach jak i głośniczku) tak samo bateria, mi trzyma do 2 dni, ale trzeba brac pod uwage że zasila ona 2 kamery którymi co chwilę się bawie, włączonego bluetootha, odtwarzanie muzyki, granie i dzwonienie co chwile ;]. Obudowa wykonana dosyć solidnie, nie skrzypi nigdzie, klawisze twarde i wygladają na wytrzymałe ;] Do tego komórka szybko się łączy z kompem i przy okazji bateria sie ładuje w międzyczasie ;]

  • 0

    241. ~Mateusz1  2007-06-18 20:43:35  host: abch132.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Sciagal ktos sim locka z tego telefonu?? jak tak to cos sie wali z komem pozniej czy nie??

  • 0

    242. ~mersen  2007-06-19 02:07:31  host: cyk66.internetdsl.tpnet.pl

    u mnie po słuchani muzyki wieczorem przez 2h, następnego dnia po kilku godzinach odpoczynku rozładowuje się sam. Najgorszy jest problem ze zgrywaniem javy przez usb

  • 0

    243. ~kasica266  2007-06-19 09:27:19  host: aoj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak ogólnie ja jestem narazie zadowolona!tel jest z Play-a i ma zdjętego simloca i nic się z nim nie dzieje!faktem jest że nie ma wygaszacza-zegara ale co tam taki mały defekt mi nie przeszkadza;)bateria trzyma 5 dni.nie słyszałam żeby można było jakąś mocniejszą kupić....:(pozdro

  • 0

    244. ~zawada  2007-06-19 20:42:48  host: 87-205-199-51.adsl.inetia.pl

    siemka wszystkim może ktoś podać numer kto zakupił samsunga SGH-Z400

  • 0

    245. ~b4rt3k  2007-06-19 23:34:32  host: router.klaudyny.waw.pl

    czy innym tez sie filmy zacinaja? w jakim formacie i rozdzielczosci?

  • 0

    246. ~pu  2007-06-20 12:12:40  host: 217.96.13.67

    Siemka. Mam Z400 z playa, od jakis dwoch miesiecy. Telefon jest OK. Kwestia ustawienia mp3 jako identyfikacji rozmowcy to przekopiowanie kontaktow z karty SIM do telefonu. Bateria trzyma 3, do 4 dnia. Co do nie dochodzacych esemesow to zeby to naprawic trzeba wgrac nowy soft i wszytsko dziala. Pozytywna opinia z mojej strony mam nadzieje ze bedzie dzialal dlugo i szczesliwie.

  • 0

    247. ~anonim  2007-06-20 14:14:13  host: nat2-011.sulechow.net

    czy w samsung sgh z400 ma wygaszacze jeśli tak to jak to robi się?????????

  • 0

    248. ~Elmer  2007-06-20 16:33:40  host: abma234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do tego samsunga-jak ustawić żeby sms-y zapisywały się w pamięci telefonu a nie na karcie sim ?

  • 0

    249. ~piotr  2007-06-21 14:13:19  host: 87.205.13.96

    Mam pytanie, jaki jest najnizszy abonament w play i ile ten telefonik w nim kosztuje. pozdro

  • 0

    250.  2007-06-21 14:38:08

    Piotrek wystarczy wejśc na strone Play i tam masz wszystko także troche wysiłku i wszystko będziesz wiedział..:)

  • 0

    251. ~  2007-06-21 15:52:55  host: 87.205.13.96

    tak ale gdy pytałem w salonie to powiedzieli ze najnizszy abonament to 50 zł a na stronce widze ze 30 zl

  • 0

    252. ~damian99987  2007-06-21 17:13:45  host: chello089078017116.chello.pl

    Mam pytanie co do tego fona. Klawiatura dolna jest podświetlana?a Play w końcu pozbyło sie tych wad z oprogramowaniem i microSD?bo zamierzam sobie wziąć ten telefon ale czekam aż coś zrobią z tymi usterkami:):)pozdro z góry dzięki za odpowiedz!!

  • 0

    253. ~maciuleksiweczek  2007-06-21 18:40:13  host: abdj121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mo moze on karte pamieci w zestawie w(play)???odpiszcie prosze

  • 0

    254. ~robson  2007-06-21 19:52:16  host: m071.c251.petrotel.pl

    Czy w z400 idzie ogladac filmy w formacie 3gp ?? :D

  • 0

    255. ~Cinek  2007-06-21 21:25:37  host: ddw143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos tu nizej pisal ze po zmianie oprogramowania mozna ustawiac dzwiek mp3 na sms ... czy to prawda i jak to zrobic ?

  • 0

    256. ~vanillka  2007-06-21 21:51:20  host: apc001-024.koszalin-pneta.gawex.pl

    LG to dobre telefony 'Rokko30'. mam LG od półtora roku i jest spoko. w prawdzie nic w nim nie ma [mam na mysli aparat, mp3, itd.] ale jest fajny.odporny na upadki z wysokosci xD właśnie czytam te wasze opinie o z400 i wydaje mi sie ze wiecej jest tych na tak. ja juz jestem zdecydowana i jutro ide go kupic :D juz sie nie moge doczkac. pozdrawiam ;-*

  • 0

    257. ~X10nC  2007-06-22 12:12:31  host: aog130.internetdsl.tpnet.pl

    piotr w play ten telefon kosztuje 100zł przy abonamęcie 30zł na miesiąc przez 2 lata płacisz 30 dostajesz 40 za 2 min przychodzących dostajesz minute gratis i do wszystkich masz po 49gr a sms i mms po 15gr jak narazie najbardziej opłacalna oferta na rynku według mnie :) pozdro :)

  • 0

    258. ~  2007-06-22 16:29:05  host: chello084010169212.chello.pl

    do piotrek: najniższy abo w play 30 zł i za fona 99zł

  • 0

    259. ~patiii18  2007-06-22 19:04:00  host: abwi63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym kupic ten telefonik w Play, ale nie wiem czy warto... moze Wy coś doradzicie ??? ;)

  • 0

    260. ~Paweł  2007-06-22 19:26:02  host: host-89-229-65-254.szczecin.mm.pl

    Mam do was wszystkich WIELKIE pytanie!!!!: Czy po dłuższym użytkowaniu (normalnym, nie żeby zepsuć)slider się psuje??? Czy jego obudowa jest mocna, trwała i nie pozwala na takiego rodzaju uszkodzenia??? PROSZĘ O ODPOWIEDŹ---->z góry DZIĘKUJĘ.

  • 0

    261. ~xxxxx  2007-06-22 19:27:35  host: abwi63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te słabe baterie to mormalka w Samsungach- wiem z doświadczenia ... ;) pozdrawiam

  • 0

    262. ~TszmioT  2007-06-22 21:02:45  host: chello084010206033.chello.pl

    no ja się chyba zdecyduje na ten telefon w PLAY-u za 3 dyszki ^^ .

  • 0

    263. ~KiK  2007-06-23 00:09:55  host: host-81-190-66-253.gdynia.mm.pl

    mam 2 pytania do posiadaczy z400 czy można słuchać muzyki i robić coś jeszcze ? (np. słuchać muzy i pisać sms'a)i po drugie czy można zmieniać motywy na takie co sam wgram i o ile można z góry Dzięki za odpowiedź

  • 0

    264. ~ktos;D  2007-06-23 10:04:15  host: net132-11.4web.pl

    mam pytanie dotyczace wibracji czy alarm wibracyjny wlacza sie tylko wtedy kiedy mamy ustawiony profil milczy czy mozna tez wtedy gdy mamy profil normalny?? ODPISZCIE MI...

  • 0

    265. ~sandi  2007-06-23 11:13:24  host: ajm186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej,mam pytania czy ktos może wie czy da sie zmienic dzwonek dla numerów które nie są wpisana w książce tel. czekam na odp.

  • 0

    266. ~zawada  2007-06-23 11:28:44  host: 87-205-171-125.adsl.inetia.pl

    ~kasica266 jak zdiełaś simlocka z Z-400 i ile cię to wyniosło

  • 0

    267. ~  2007-06-23 12:15:14  host: 212.191.80.152

    do 220: zgadzam się w 100% z twoimi spostrzeżeniami.

  • 0

    268. ~adamek  2007-06-23 14:06:13  host: abud213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super mam go jeden dzień

  • 0

    269. ~KB  2007-06-23 20:42:14  host: ahe126.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie do uzytkowników sieci Play.Jak jest z zasięgiem tej sieci?Slyszałem ze kiepski dlatego pytam.I jak wychodzą zdjecia tym Samsungiem w trybie nocnym?Pozdro all

  • 0

    270. ~ralphyx  2007-06-24 00:34:52  host: public-gprs51706.centertel.pl

    Mam ten telefonik od dwóch tygodni i jest świetny, jednego czego mi brakuje to głośniczków stereo takich jak w D600 bo dzwięk ze sluchawki nie jest zbyt czysty, ale za to poprawili jakość dźwięku w słuchawkach. Konstrukcja Z400 jest solidna (jak to w Samsungach), a co najciekawsze Orange menu wcale nie jest tak tragiczne jak myślałem, w tym telefonie Orangutan chyba niczego nie popsuł :)Minus za jakość nagrywanych filmików, w D600 są dużo lepsze, ale na szczęście mam oba telefony więc się razem uzupełniają :)

  • 0

    271. ~KASIAAA  2007-06-24 17:24:37  host: 193-34-3-1.chelmnet.pl

    powiedzcie tylko :nokia6151 czy samsung sgh-z400 ?;>:>

  • 0

    272. ~kto  2007-06-24 18:14:34  host: net132-11.4web.pl

    nikt mi nie odpowie na pytanie dotyczace wibracji;(??

  • 0

    273. ~Michalina  2007-06-24 21:44:28  host: 217.153.164.74

    mam pytanie. samsung sgh z400 czy lg ku311? i jak jest z zasięgiem w play'u? odpiszcie szybko. ; )

  • 0

    274. ~kosa9  2007-06-24 23:27:12  host: ema122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Warto. Ja kupilem kilka dni temu. Ma karte 1gb w playu microSD na poczatku mialem problemy z nią (nie czytał z niej danych) ale po włożeniu do aparatu i zrobieniu kilka zdjęc i ponownej instalacji w telefonir działą. Wibracje ma. Do zminay motywów jeszcze nie doszedłem. Mozesz pograc soie w gry 3d, muzyki posłuchać filmy w mp4 lub 3gp obejrzec... dosłownie Multimedia Machine :) a na zasięg playa nie narzekać bo mają roaming z [lusem ktory ma najlepszyw kraju. I ma zajebiscie szybki internet

  • 0

    275. ~kosa9  2007-06-24 23:32:08  host: ema122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ad 234: Nie ma w nim wygaszacza, ekran po prostu sie wyłącza (domyslnie po 15 sekundach) wiec albo masz normalnie cały wyświetlacz. albo wyłączony

  • 0

    276. ~papi  2007-06-25 07:54:56  host: aacy193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie ponięndzy telefonami nokia6151 asamsungsgh-z400 w oferćie play, i myśle że raczej zamsung

  • 0

    277. ~sikorka  2007-06-25 10:44:00  host: jagiello2.lodz.msk.pl

    miałam ten telefon i myślalam ze złapałam Pana Boga za nogi... do czasu... Na dzien dzisiajszy telefon po 2 miesiacach był 5 razy w naprawie i teraz czekam az samsung odda mi za niego pieniadze (kupilam go bez abonamentu) !!! Jak dla mnie porazka i wiem od serwisu ze te telefony sa wadliwe i jest duzo zwrotów. dotego samsung jest gotowy przeprowadzic tyle napraw az Ci sie odechce zgłaszania ich.. a szkoda. Podsumowując... nie polecam !!!

  • 0

    278. ~  2007-06-25 21:04:32  host: net132-11.4web.pl

    a ja znow sie przypominam, chodzi mi o te wibracje gdzie je mozna ustawic

  • 0

    279. ~  2007-06-25 21:31:44  host: host-81-190-73-198.gdynia.mm.pl

    wibracje ustawisz edytując PROFIL np normalny i tam masz to ...

  • 0

    280. ~b4rt3k  2007-06-26 22:11:54  host: harpo.klaudyny.waw.pl

    jak chodza filmy skonpresowane z 700mb do rozdzialki telefonu? nie zacinaja sie?

  • 0

    281. ~KiK  2007-06-26 22:26:42  host: host-81-190-66-253.gdynia.mm.pl

    mam 2 pytania do posiadaczy tego telefonu czy można zmieniać motywy i czy podczas słuchania można robić coś jeszcze np.pisanie smsa ??

  • 0

    282. ~Monia  2007-06-27 00:13:58  host: czz202.internetdsl.tpnet.pl

    odnośnie pisanych przez Was wad powiem tyle. Prawda jest taka,że telefony miały wadliwy soft.Wszystkie softy w telefonach zostały wgrane od nowa,kto kupił wcześniej i ma problem,musi udać się do salonu,dostanie telefon zastępczy a soft wgrają nowy. Karta pamięci standardowo jest teraz 1G

  • 0

    283. ~Koza  2007-06-27 17:46:35  host: dmd112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 2 miesiące i nie narzekam zdjęcia robi pierwsza klasa jak zwale na kompa to normalnie na całym ekranie bardzo dobrze widać,jego wada to trochę słaby odtwarzacz muzyczny, no oczywiście chwale tez kolory w tym telefonie bardzo dobry kontrast ogólnie polecam :), a i tak przy okazji telefon mam w Play-u i moim zdaniem bardzo dobra siec z zasięgiem nie mam żadnego problemu :) Polecam jak najbardziej siec i telefon :)

  • 0

    284. ~nadia  2007-06-27 20:59:34  host: systemy49.toya.net.pl

    zasięg w z400 jest BARDZO dobry tylko w Play trzeba w łączności przestawić szukanie sieci z automatyczne na 900/1800 bo cały czas szuka UMTS i wtedy piszą że bateria trzyma 2 dni. Mi po formatowaniu trzyma ok. 5 dni. Pozdro.

  • 0

    285. ~lesio  2007-06-27 21:05:53  host: 212-102-29-116.adsl.inetia.pl

    Dla mnie jedynym minusem tego telefonu sa sluchawki; sa z innej ery. Sa za duze, a jakosc dzwieku jest slaba. Wczesniej mialem starego Siemensa SL45i, ktora odtwarzala mp3 tylko w 128kbps, a dzwiek byl o niebo lepszy; sluchawki tez - mniejsze, wygodniejsze (dla mnie byly OK). Najwiekszym plusem jest apart - robi lepsze foty od SE W810i. Ale wolalbym dobre sluchawki (jak w SE), niz dobry aparat. Jezeli kupowaliscie nowe sluchawki to napiszcie jakie i w jakiej cenie (bo nie wiem czy sie z nimi meczyc czy wystarcza sluchawki za ok. 50zl + adapter).

  • 0

    286. ~racuch  2007-06-27 21:32:00  host: h82-143-154-144-static.e-wro.net.pl

    N70 ma wiecej możliwości :) symbian i te sprawy...

  • 0

    287. ~siudel14  2007-06-27 22:06:09  host: nat18.piotrkow.net.pl

    jak dla mnie telefon jest bomba... zajebiste zdjecia przede wszystkim:D

  • 0

    288. ~b4rt3k  2007-06-28 12:18:06  host: harpo.klaudyny.waw.pl

    @lesio dokup przejsciowke i mozesz dowolne sluchawki uzywac PYTANIE:Czy mozna odtwarzac filmy na pelnym ekranie?

  • 0

    289. ~Ziomal  2007-06-29 00:18:13  host: aboo2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka all użytkownikom tego fona !! :D Mam zamiar przejść na abonament w PLAY... no i chchciałem tego LG KU800 Chocolate z kartą 512, albo tego Samsunga z400 :] no i tak...i ten i ten są tel. multimedialnymi wiec mają prawie wszystko co potrzebuję :-) tylko LG jest ponoć DELIKATNY ... no i nie wiem co mam wziąść... POMÓŻCIE BŁAGAM !!! :(

  • 0

    290. ~x10  2007-06-29 08:54:03  host: aog130.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon w play telefon jest fajny menu kolorowe i ładne nic sie nie zacina jedyny mankament to bateria która jak na moje uzytkowanie trzyma 2 dni no ale jak na taki wyswietlacz nic więcej nie można wycisnąć zeby troche dłużej potrzymała przyciemniłem wyświetlacz i wyłączyłem dzwięk klawiszy a co do zestawu pley to dodają kabelek słuchawki karte 1gb i wszystko jest w jak najelpszym porządku

  • 0

    291. ~a  2007-06-30 09:56:08  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    Można tu wgrywać filmiki avi bo chyba nie

  • 0

    292. ~wojtek  2007-06-30 15:25:31  host: ego10.internetdsl.tpnet.pl

    czy z400 ma w odtwarzaczu mp3 jakies opcje z podbiciem basu czy inne?

  • 0

    293. ~pepito28  2007-06-30 20:27:11  host: aabg181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie dlaczego nie moge z z400 wyslac mms-a? pojawia mi sie blad wysylania dlaczego. HELP!!!

  • 0

    294. ~xxx  2007-06-30 22:06:21  host: bdq227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siema.moze ktos wie jak wyłączyc dzwiek klawiszy w sgh z400?z góry dzieki.pozdro

  • 0

    295. ~xxxxxx  2007-06-30 22:32:44  host: bdq227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak mozna wyłaczyc dzwiek klawiatury?prosze o pomoc.z góry dziekuje.pozdro.

  • 0

    296. ~cfc  2007-07-01 12:16:36  host: acix162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem i mam pytanie, a mianowicie czytalem na forach ze jest jakis problem z sms-ami tzn. ze piszemy z polskimi znakami a tel zamiast przeksztalcac litery na lacinskie tzn. usuwac ,,ogonki,, nie wysyla wcale tych liter. Lub mozna wysylac ze znakami polskimi ale wtedy mamy 70 znakow na sms-a. Czy to prawda a jesli tak to czy da sie ustawic zeby sms-y dzialaly normalnie czyli wysylac tak jak we wszystkich telefonach? prosze o odpowiedz z gory dzieki.

  • 0

    297. ~Ewcia  2007-07-01 12:23:37  host: aij53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie ja chce sobie kupić ten fonik , ale nie wiem co lepsze Samsung Z400 , czy LG KU311 . Patrzac po funkcjach to chyba Samsung ale oba fony i sie widza ; P . Poradzcie cos ; D thx z gÓry

  • 0

    298. ~anka8612  2007-07-02 09:43:47  host: egz242.internetdsl.tpnet.pl

    hejka :)mam takie pytnko ile kosztuje lg ku800 w play na abonament za 30 zl?i czy ta kwote ktora place na aonament mam w calosci do wykorzystania czy przychodz a rachunki do placenia?prosze o szybka odpowiedz pozdro papap

  • 0

    299. ~ula  2007-07-02 19:48:31  host: 65-144.espol.com.pl

    mam zamiar kupić samsunga z 400 , oglądałam go już , i mam małe pytanko, czy można pogrubić litery w książce telefonicznej i przy pisaniu esm, chętnie przy odczytywaniu też,

  • 0

    300. ~aolejniczak5  2007-07-03 12:47:57  host: pa76.zbiersk.sdi.tpnet.pl

    Chcę kupić ten telefon w Playu i mam pytanie:Czy to prawda ze w tym telefonie nie chcą działać gry Java?Bardzo proszę o pomoc.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-191-72.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet