Samsung SGH-Z370 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z370 Opinie o Samsung SGH-Z370

Samsung SGH-Z370

w sumie: 333
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Ortega  2006-09-10 09:07:45  host: aast244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonow Samsunga mnostwo za bardzo, szkoda tylko, ze u naszych opow w ofercie jest tylko kilka modeli.

  • 0

    2. ~qwerty  2006-10-28 18:19:06  host: etna.magma-net.pl

    on będzie w ofercie P4 :) może nasi starzy opi go wprowadzą niedługo. licze na ere :)

  • 0

    3. ~jook  2007-01-16 20:50:23  host: 140-mi3-1.acn.waw.pl

    dziś go dostałem, jest fajny, leciutki, cieniutki ale klawisze ma do bani

  • 0

    4. ~artbee  2007-01-16 21:23:43  host: chello081018211069.chello.pl

    a ja już go mam telefonik fajny ale menu mi nie za bardzo pasuje ale zobaczymy moze sie przyzwyczaje :)

  • 0

    5. ~sebakkk  2007-01-16 23:13:34  host: cache7-2.jed.isu.net.sa

    Dzisiaj dostałem na próbę ten telefon od nadchodzi4.com jest zaj...............

  • 0

    6. ~Nikod  2007-01-17 16:01:03  host: 88-199-252-208.tktelekom.pl

    Zgadza się już jest w P4 ale to starsznie gowniany telefon, dziwne ze daja takie śmietniki!

  • 0

    7. ~kubek  2007-01-17 23:32:39  host: cia92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go, calkiem spoko telefon, chociaz bez rewelacji. dla mnie-zagorzalego zwolennika nokii-to pewnie bedzie telefon przejsciowy.

  • 0

    8. ~wycin  2007-01-17 23:47:27  host: chello089078158161.chello.pl

    dzisiaj dostalem go wlasnie z P4... powiem Wam, ze jak zawsze bawilem sie nokia i ja bardzo lubialem, tak ten telefon... jest poprostu... a brak slow - trzeba go miec :)

  • 0

    9. ~Mati  2007-01-18 00:41:09  host: chello084010168228.chello.pl

    Ja go posiadam i jest bardzo fajny, jak narazie. Dopiero go testuje :P

  • 0

    10.  2007-01-18 09:50:42

    mam go w P4 - duzo bajerow ale troszke trudno sie do menu przyzwyczaic - nigdy nie mialem Samsunga

  • 0

    11. ~kubusiek77  2007-01-19 07:40:58  host: w3cache.tpnet.pl

    Też go mam z P4 i faktycznie trudno się do klawiatury przyzwyczaic chociaż w porównaniu z motką L6 to nie jest źle... Poza tym telefonik wypas...

  • 0

    12. ~patyczak70  2007-01-19 13:02:58  host: 213.199.219.146

    tez go otrzymałem z P4 i jest moim pierwszym samsungiem. Ma kilka bajerów, trudny interfejs i słabiutką baterie ( 1 dzień !!!!! )

  • 0

    13. ~Slawoo  2007-01-19 14:47:28  host: host-217-172-236-231.gdynia.mm.pl

    czy on ma Słownik T9???

  • 0

    14. ~T  2007-01-19 15:51:29  host: cwv194.internetdsl.tpnet.pl

    W sumie spoko ale bateria tak jak patyczak70 napisał jest tak słaba, że aż się wierzyć nie chce...

  • 0

    15. ~mistus  2007-01-19 16:49:34  host: fw7-http.novartis.com

    też go mam i też w p4 (blog mistus). T9 ma i co z tego. obecnei używam nokia e50 i jest ona o niebo lepsza niż badziewny samsung. Brak radia(nokia także nie ma ale to jedyne podobieństwo). na ekrenie mało co widać bo czcionka jest ogromna. jak słuchasz mp3 to nie można robić nic innego np przeglądać netu który w p4 jest za "free". w mp3 brak korektora dziwięku...

  • 0

    16.  2007-01-19 17:58:27

    Zgadzam sie ze minusem tyego telefonu jest to ze nie mozna wykonywac tych czynnosci na raz. A czy mozna przez niego laczyc sie netem popodlaczeniu do kompa - opcja modemu?bo nie moge znalesc.

  • 0

    17. ~kubasa  2007-01-20 20:10:30  host: 217.153.99.181

    tez go ma z P4(dzieki) i jestem ciekaw za ile go odkupie

  • 0

    18. ~zygmunt22  2007-01-20 21:30:15  host: cly22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamerka w porownaniu do SE w810i wysiada w przedbiegach. Cieniutki, bajerancki ale nie jest telefonem z prawdziwego zdarzenia. Na pewno nie zostane w p4 z powodu telefonu.

  • 0

    19. ~zygmunt22  2007-01-20 21:39:33  host: cly22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kamerka w porownaniu do SE w810i wysiada w przedbiegach. Cieniutki, bajerancki ale nie jest telefonem z prawdziwego zdarzenia. Na pewno nie zostane w p4 z powodu telefonu.

  • 0

    20. ~  2007-01-21 14:34:07  host: wap.mobile.project4.pl

    a mi sie ten telefonik bardzo podoba. i faktycznie tylko brak radio doskwiera. thx P4:)

  • 0

    21. ~dzielnicowy  2007-01-22 23:17:01  host: chello062179021215.chello.pl

    Zgadzam sie, że w tym telefonie tak naprawdę brakuje do szczęścia radia, ale cóż nie można mieć wszystkiego,a co kamery to nie musi być genialna, bo kręci się nią sytuacyjne zdarzenia, a nie wycieczke turystyczną:P

  • 0

    22. ~mmmmm  2007-01-22 23:45:35  host: pc145-197.cable.tmark.pl

    nie laduje do konca wiekszych pdf'ow!! duzy minus:-/ zwlaszcza podczas sesji;]

  • 0

    23. ~dzielnicowy  2007-01-22 23:48:52  host: chello062179021215.chello.pl

    Zgadzam sie, że w tym telefonie tak naprawdę brakuje do szczęścia radia, ale cóż nie można mieć wszystkiego,a co kamery to nie musi być genialna, bo kręci się nią sytuacyjne zdarzenia, a nie wycieczke turystyczną:P

  • 0

    24. ~Wojas_Henry  2007-01-23 00:45:27  host: chello087207228087.chello.pl

    No telefonik fajny, poręczny ale zdjęcia w porównaniu do K750i są niczym. Jedyne co dobre to wyświetlacz - zresztą to standard u samsunga :D Za to wyczesaną opcją są zms - y. Istny koszmar...:P

  • 0

    25. ~Nie_Pytaj  2007-01-24 12:56:17  host: cpd80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Rowniez od P4 telefonik.. bez rewelacji.. czy polecam? Tylko pare funkcji godne uwagi, jednak SE K750i czy Nokia 5300 są zdecydowanie lepsze. Chwilowy szpan, ale na dłuższą mete odpada..

  • 0

    26. ~Alexis  2007-01-24 21:58:18  host: 95-tor-4.acn.waw.pl

    Ok jako prezent od p4 ale telefon osobiscie mi nie podchodzi,rok temu kupilam nokie 6670 i robi lepsze zdjecia z 1 mpx, owszem fajnie bo plaski ale jest na tyle "zbyt" lekki ze czasem wypada z reki,nie czuje sie tego telefonu.plaskie zupelnie przyciski uniemozliwiaja komfort korzystania juz nie raz przejechalam sie ze cos sie nie wciska albo przez przypadek cos innego,nie ma w sobie nic innowacyjnego co mogloby mnie zaskoczyc czy zachwycic,a jasli ktos potrzebuje sluchac muzyki to polecam odtwarzacze mp3 przynajmniej to urzadzenie do tego sluzy.Ciche dzwonki i odtwarzanie mp3 w porownaniu ze starymi nawet modelami SE czy Nokii,jakosc wyswietlacza jedynie moze mnie zadowolic ogolnie wracam do swojej starej nokii ktora wszystko to ma a korzysta mi sie z niej lepiej i nie jest taka zabaweczka.Bateria pada szybko jak ktos chce sie pobawic.W menu mozna sie polapac nawet jak ktos nie mial samsunga ale dla wymagajacych odpada.Wideo rozmowy taki kolejny niedopracowany bajerek.Juz wole SE k 800i.Poczekam na konkrety.

  • 0

    27. ~yezoo  2007-01-25 11:53:13  host: 195.33.129.150

    jezeli chodzi o wyglad i wygoda noszenia to uzy plus, wyswietlacz swietny ale... jak dostaniesz smsa lub nie odpiebresz rozmowy bo akurat robiles cos innego to musisz dotknac jakis klawisz zeby zobaczyc czy cos cie ominelo, nie ma zegarka na czuwaniu :( takei bajery z nokii ktore sa niesamowicie wygodne. Zrobisz zdjecie i nawet nei mozesz go powiekszyc zeby zobaczyc czy zlapal ostrosc, straszna kicha... zdjecie po mimo duzego wyswietlacza mozna zobaczyc jedynie malutenkie :( tyle na dzis, zobaczymy co jeszcze wyjdzie

  • 0

    28. ~stefanek24  2007-01-25 16:52:21  host: mail.protest.com.pl

    Witam!! Jak wszyscy urzytkownicy mam ten telefon z P4!!:) Osobiscie nie lubilem nigdy samsungów poniewarz denerwowało mnie menu, t9 i brak dzwonka i wibracji naraz!! Telefonem tym jestem jednak mile zaskoczony...zastanawiam sie czy go sobie nie zostawie jak mi cos ciekawego zaoferuja po testach!! Pozdrawiam

  • 0

    29. ~Djcheckout  2007-01-25 22:07:18  host: 88-mo3-3.acn.waw.pl

    Dziś go dostałem i jest ciekawy :) HMM nie wim co robić bo Orange chce przedłużyc ze mną umowęi daje mi e50 za 1 zł. Myślicie że powinienem się wstrzymać z Orange i jechać na starej taryfie korzystając aktywnie z tego samsunga?

  • 0

    30. ~kinio  2007-01-26 00:21:53  host: 39.208.34.195.revers.nsm.pl

    jak dla mnie telefon fajna bajera ale jednak ze swojego siny ericsona k750i jestem bardziej zadowolony. k750i ma nieporownywalnie lepszy aparat

  • 0

    31. ~Zecary  2007-01-26 01:35:39  host: yy66.internetdsl.tpnet.pl

    Bateria wystarcza na jeden dzień zabawy, no i dali do niego kiepskie słuchawki. Jak dla mnie to ma dziwny układ klawiszy, ale to chyba kwestia przyzwyczajenia, mało poręczny system zarządzania plikami. Poza tym jako telefon na 3 miechy i to za darmo jest super!. Gdybym miał wydawać pieniądze kupiłbym Sony-Ericson K800i

  • 0

    32. ~djcheckout  2007-01-26 20:45:51  host: 88-mo3-3.acn.waw.pl

    Aparat robi naprawdę kiepskie zdjęcia.

  • 0

    33. ~  2007-01-26 21:01:20  host: chello062179021215.chello.pl

    no właśnie najlepsze w tym telefonie jest to, że jest za friko w ramach testów p4 ;D

  • 0

    34. ~terrorite  2007-01-27 15:37:54  host: chello084010096219.chello.pl

    No kurde, ludzie, a co wy myslicie ze operator da wam do zabawy jakis potezny kombajn? To jest firma ktora chce zarabiac pieniadze a nie swiety mikolaj. Dali taki telefon bo ma on wszystkie funkcje wymagane do testowania P4. Dzizaz co za narod, dostaje za darmo i jeszcze mu zle.

  • 0

    35. ~Abak25  2007-01-27 22:38:29  host: chello084010139072.chello.pl

    Tez mam ten złom w P4.Moja opinia jest taka:telefon dla inspektora gadżeta!Jednak Nokia jest u mnie liderem!

  • 0

    36. ~abcdef  2007-01-28 01:51:08  host: host-ip118-59.crowley.pl

    a ja bym nie kupil sory ericsona bo mi sie rozpadl natomiast samsung jest git niech zyje 4 pzdr

  • 0

    37. ~dawideo  2007-01-28 17:01:01  host: ajm87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z opisu tel wygląda nawet nawet :) P.s a czy można sięjeszcze rejestrowaćna te testy????

  • 0

    38. ~Piotrek  2007-01-28 17:56:54  host: fdu98.internetdsl.tpnet.pl

    A jak bezposrednio z komputera wysylac mp3 na karte pamieci?

  • 0

    39. ~chudy  2007-01-28 18:04:15  host: public-gprs1695.centertel.pl

    Nie mogę słuchać tych narzekań. Samsung ma telefony z bajerami tylko to nie jest seria X tylko D i E. Np. D900 - znacie? Tam są wszystkie funkcje na które się skarżycie. A ja zapytam... czy widzieliście telefon który ma niespełna 9mm i HSDPA, microSD i 2 kamery?

  • 0

    40. ~Max  2007-01-29 00:39:19  host: 088156187065.who.vectranet.pl

    Na pierwszy rzut oka telefon robi super wrażenie. Niestety to by było na tyle z fajnych rzeczy o nim. Mało poręczne klawisze, można wcisnąć kilka na raz lub nie ten co trzeba. Zdjęcia są kiepskiej jakości, a soczewki nie są osłonięte, jedna rysa i po zawodach, a chyba każdy nosi telefon w kieszeni. Za mała ilość pamięci wbudowanej przez co nie chcą się otwierać stronki internetowe i wiesza się w tym momencie przeglądarka. Odtwarzacz mp3 to jakiś szajs, słuchawki źle wyprofilowane. Karta pamięci nie jest widoczna jako dysk wymienny po podłączeniu do kompa. Menu jest mało czytelne, czasami strasznie dużo trzeba się naklikać aby zmienić jakąś często używaną funkcję. Bateria trzyma mniej niż 12 godzin (godzina słuchania mp3, 4 połączenia telefoniczne nie dłuższe niż 5 minut, 10 minut grania w gry). Telefon mało cieszący po chwili użytkowania. Są lepsze SE, Nokie i Motorole.

  • 0

    41. ~maniak  2007-01-29 14:27:23  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    Bardzo fajny telefon. Intuicyjne menu, choć mały kłopot z początku po przesiadce z noki, dobry aparat foto i kamera video. Dobra jakość odsłuchiwania mp3 i powalający ekran. Obraz na ekranie wygląda bardzo wyraźnie, choć sam ekran nie należy do dużych to jednak odwzorowanie barw jest powalające. Małym minusem jest przeglądarka zdjęć, 2/3 obrazu na ekranie i brak trybu pełnoekranowego - dziwne, tym bardziej dziwne, że taki tryb (fullscreen) jest przy trybie odtwarzania video. Kiedy pierwszy raz telefon wziąłem w dłoń, czułem dziwne niedopasowanie, jednak po kilku chwilach telefon wpasował się w dłoń i leży w niej całkiem nieźle. Nieco kłopotliwym jest też układ przeglądania plików i katalogów, jednak po kilku próbach odnalezienia pliku łatwo się przyzwyczajamy do takiego układu. W wielu publikacjach znajdują się opinie, że pamięć telefonu działa jak dysk wymienny, a przenoszenie pliku z telefonu na pulpit odbywa się metodą przenieś i upuść, otóż nie do końca tak właśnie jest. Prawda, że do telefonu dołączone jest oprogramowanie do zarządzania takimi operacjami, jednak nauka trybu przenoszenia plików z telefonu do PC i odwrotnie, zajmie nam kilka chwil i da przy tym trochę nerwów, jednak po kilku operacjach staje się to wręcz intuicyjne. Metoda przenoszenia plików działa, ale tylko w polu uruchomionego programu producenta. Widać tam trzy okna przypominające przeglądarkę plików standardowego Windows, główne okno eksploracji i dwa boczne, z plikami telefonu i naszego PC. Sama komunikacja za pomocą dołączonego do telefonu kabla (USB), jest już szybka i prosta (USB 2.0). Dodatkowym bajerem jest fakt, że telefon potrafi przeglądać pliki aplikacji biurowych takich jak Word, Excel, MS Point, oraz pliki zapisane w formacie txt i pdf. Dużym minusem jest bateria, przy dużej eksploatacji telefonu najwyżej dwa dni. Jednak tu niezaprzeczalnym jest fakt, że bateria bardzo szybko się ładuje. Pewnie ze względu na wymiary telefonu pojemność baterii jest tutaj ograniczona. Ogóln

  • 0

    42. ~coolmilka  2007-01-29 15:11:00  host: xt2287.stansat.pl

    Moje zdanie na temat tego tel jest takie: Sprzet jest ok!!Prawie nie uzywam aparatu wiec jego jakosc mnie nie interesuje, tak samo mp3.Zaleta dla mnie jest klawiatura, klawisze duze i wygodne, bardzo dobrze pisze mi sie na nim sms.Jakosc polaczen jak dla mnie zadowalajace, nawet lepsza niz w moim drugim tel 6280.Menu troche innowacyjne ale po 2-3 dniach uzytkowania juz sobie z nim poradzilem.Wyglad- na poczatku nie bylem zachwycony, jakis dziwny byl ale teraz gdy juz sie przyzwyczailem uwazam ze jest swietny, naprawde z kazdym dniem podoba mi sie bardziej a to ze jest taki cienki stalo sie dla mnie jego zaleta.Bateria- slabiutka 2 dni max ale mozna to przezyc.Moge polecic ten telefon bo to naprawde kawalek dobrego sprzetu, spelnil w 100% moje oczekiwania co do niego

  • 0

    43. ~Chris  2007-01-30 17:38:02  host: 217-153-221-45.such.nat.hnet.pl

    Dzisiaj dostalem z P4. Wiadomo firma chce zaoszczedzic, wiec nie daje nokii albo SE ;-) Ogolnie calkiem ciekawy telefon, menu wymaga lekiego przyzwyczajenia, za cholerke nie moge zmienic slow pod T9 ;-/ Jak na telefon za free to jest ok. Duzym plusem jest wyswietlacz, jak dla mnie wypasik. Zobacze za 3 miesiace co z niego zostanie ;-)

  • 0

    44. ~aip  2007-01-30 21:58:35  host: h110.ds3.univ.gda.pl

    korzystam z niego drugi dzien, na poczatku byl problem z prawidlowym polaczeniem go z pc, dopiero dzis mi sie udalo, po 3 instalacji oprogramowania;/Nie obsluguje formatu java, ale za to .doc .xls i pdf wyswietla bez problemu:) kamera niby 2.0, ale bez rewelacji, wole swoje 1.3 w SE v600i :)Wyswietlacz duzy, wyrazny, mp3 odtwarza w super jakosci, ale juz nic innego w tle nie mozna robic, tak jak w SE:/Bateria jak na tyle zabawy trzyma rewelacyjnie, internet tez,szczegolnie na 3G:)Ma kilka minusow i kilka plusow, grubo bym sie zastanowil gdybym mial go kupic:)No i ze notatek w trybie gotowosci nie mozna wyswietlic...sklerotyk przyzwyczaja sie do tego udogodnienia z SE:)

  • 0

    45. ~aip  2007-01-30 22:12:36  host: h110.ds3.univ.gda.pl

    hmmm...jest napisane ze ma jave, ale widac telefony tetowe zostaly tego pozbawione...moze zeby za duzo aplikacji nie nasciagac??

  • 0

    46. ~markos  2007-01-30 23:15:23  host: nat-go2-1.aster.pl

    testy polegaja własnie na ściąganiu aplikacji i korzystania ze wszystkich funkcji multimedialnych

  • 0

    47.  2007-01-30 23:43:56

    ***aip ten fon ma javę 2.0

  • 0

    48. ~aip  2007-01-31 12:03:13  host: h109.ds3.univ.gda.pl

    widze, ze miec powinien, ale moj aparat testowy jest tego pozbawiony, nie moge sciagac i przesylac na niego aplikacji java, bo wyskakuje komunikat, ze telefon nie obsluguje tego formatu;/ Moze wymiana oprogramowania by pomogla, bo nawet w ustawieniach telefonu nie ma zadnych opcji odnoscnie javy;/

  • 0

    49. ~snobik  2007-01-31 16:20:42  host: pc163.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl

    taki sobie telefonik...nie mozna do niego wgrać javy - tylko przez wap, ładny, łatwy w obsłudze ale nie kupilbym go, dostałem do testów za darmo i to jest w nim najlepsze...

  • 0

    50. ~dj  2007-02-02 03:02:42  host: chelmsystem.futuro.pl

    ma javę tylko zapomnij o aplikacjach od se! mam zarowno tego smasunga jak i se i gierki, programy z se nie dzialaja na tym smasungu! jesli masz go z p4 to sciagnij gierki z ich strony pod javę ktore beda dzialac na nim ( i tak nie wszystkie z ich strony są na ten tel)

  • 0

    51. ~starnaś  2007-02-03 14:49:13  host: nat-mo4.aster.pl

    telefon spoko pod względem wymiarów kształtu i wyświetlacza ma pare fajnych funkcji np: przegladanie plików exel txt i pdf ;) niestety aparat zainstalowany w tym telefonie jest fatalny (brak auto fokusa) i lampy doświetlającej) przeglądanie zdjęc tez do bani nie można wyświetlać ich na pełnym ekranie i to jest bardzo duza wada :(

  • 0

    52. ~  2007-02-03 17:39:52  host: host-ip19-94.crowley.pl

    telefon jest swietny, i jestem bardzo z niego zadowolona, tym bardziej ze zawsze mialam samsungi:) jest leki, ładny i przejrzysty, a fotki sa swietne!!!!

  • 0

    53. ~PePE  2007-02-05 14:56:42  host: host-81-190-67-213.gdynia.mm.pl

    Telefon jest absolutną rewelacją. W ostatnim półroczu posiadałem el71, n70, ale ten samsung bije wszystko na głowę, bezapelacyjnie, kolory super, wszystko przejrzyste, menu intuicyjne, 2 aparaty , fajny dzwiek,( przez słuchawki) do tego BT , głośnomówiący, 74 g i 8 mm grubości . Internet który działa naprawde szybko (p4 ) - mam porównanie do N70 - orange, Pozdr

  • 0

    54. ~!Mati  2007-02-05 20:43:45  host: 212.160.172.70

    Ja będę miał styczność z tym telefonikiem :) Dostałem się na testy i podpisuje w piątek umowę :P jak sie sprawuje ten telefon? Czy może P4 daje inny fon? Bo, ja właśnie chciałbym mieć ten :P myśle, że to fajny telefonik :] Co wy możecie mi powiedzieć, o nim? Pzdr, Mati =]

  • 0

    55. ~banski  2007-02-06 11:08:53  host: chello084010066055.chello.pl

    telefonik calkiem fajny i jak kazdy inny ma swoje wady ale zdecydowanie duzy plus dla niego...

  • 0

    56. ~  2007-02-06 19:36:18  host: chp252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja własnie testuję tego samsunga. Poza tym że przebajerowany to nic poza tym. nic szcxególnego spbą nie przedstawia. Słaba bateria dużo nponizej danych producenta, brak WiFi i podczerwieni, USB owszem ale po tylko z nazwy bo w telefonie jest dziwne złącze i kabel musi byś fabryczny.Nicspecjalnego. Trudny w obsłudze. Skomplikoane menu. Żeby zmienić profil telefony to trzeba włazić głęboko do manu telefonu. Mp3 odtwarzza ale jak :( tester P4

  • 0

    57. ~tozzi  2007-02-19 16:25:33  host: 26-mo3-4.acn.waw.pl

    z370 jest kozazki wiem bo mam nic mu nie brakuje

  • 0

    58. ~remi  2007-02-19 18:21:08  host: h224.ds5.univ.gda.pl

    czy ktoś tak wogule wie ile ten telefon na rynku kosztuje jaką ma wartość.. fajnie byłoby to wiedzeić zanim nadchodzi4 zaoferuje nam ich przejęcie w ofercie komercyjnej :-)

  • 0

    59. ~lolek  2007-02-20 20:56:32  host: n18.pro-internet.pl

    w stanach jakies 300$, u nas wyciagnalbys ponad 1000

  • 0

    60. ~sa  2007-02-22 17:54:58  host: nat-mo2.aster.pl

    A co wy chcecie od telefonu, który ma 8mm grubości?????????? Wifi? Może niech jeszcze wam kawe robi i łożko ściela, jak sie to czyta to można się ze śmiechu zesikać... Zanim cos napiszecie, pomyślcie troche, to nie boli....

  • 0

    61. ~mario  2007-02-26 17:07:27  host: bub157.internetdsl.tpnet.pl

    wszystko do samsunga Z370 z p4 *#0*# tu jest 10 testów miedzy innymi wibrator i latarka różno kolorowa wyjście z trybu testów * *#0228# temperatura telefonu i pojemność baterii wyjście z trybu testów * nową darmową wersje przeglądarki www na komórkę do prawie wszystkich modeli telefonów macie poniżej: http://www.operamini.com ja przetestowałem na samsung z370 i sagem my400x działa super pozdrawiam Mario Gdynia

  • 0

    62. ~oko  2007-02-28 01:12:06  host: gcl74.internetdsl.tpnet.pl

    mario nareszcie konkretna wypowiedz, super. moze jeszcze cos ciekawego? pozdrawiam

  • 0

    63. ~jola  2007-03-07 09:42:15  host: qd90.internetdsl.tpnet.pl

    Mi sie podoba duzy wyswietlacz w samsungu,a co do otwarzania mp3,to nie zgadzam sie-jak dla mnie to odtwarza całkiem nieźle.

  • 0

    64. ~jola  2007-03-07 09:55:20  host: qd90.internetdsl.tpnet.pl

    Mi sie podoba duzy wyswietlacz w samsungu,a co do otwarzania mp3,to nie zgadzam sie-jak dla mnie to odtwarza całkiem nieźle.

  • 0

    65. ~jola  2007-03-07 10:41:05  host: qd90.internetdsl.tpnet.pl

    Mi sie podoba duzy wyswietlacz w samsungu,a co do otwarzania mp3,to nie zgadzam sie-jak dla mnie to odtwarza całkiem nieźle.

  • 0

    66. ~idegon  2007-03-07 18:35:16  host: 66-moc-10.acn.waw.pl

    cieszcie się ,że nie dostaliście Motoroli V3xx straszny shit. Moja popsuła się po kilku dniach i poprosiłem o wymianę na samsunga i ten jest poprosu COOL.

  • 0

    67. ~Babel  2007-03-11 13:53:54  host: dlg66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIe posiada symbiana a tego co w telefonie mi potrzeba to właśnie symbian

  • 0

    68. ~sa  2007-03-12 21:33:32  host: nat-mo2.aster.pl

    a po co Ci symbian? TEL JEST ZAJE... FAJNY:)

  • 0

    69. ~czajnik  2007-03-14 07:09:08  host: eic106.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma słuchawki czy trzeba dokupić

  • 0

    70. ~Da  2007-03-15 15:20:34  host: 103-mi3-4.acn.waw.pl

    @Czajnik Nie trzeba, telefon ma w zestawie słuchawki.

  • 0

    71. ~Bart  2007-03-16 18:28:51  host: 62.233.163.250

    heh tel może i fajny ale jestem ciekaw czy to prawda,ze sie strasznie grzeje i baterie trzeba ładować codzienne,napiszcie jeśli znacie jakies newsy bo ja czytalem testy tego koma i moze pod wzgledem multimedialnym wypadl dobrze ale jego żywotność była średnio oeceniana.

  • 0

    72. ~sa  2007-03-18 17:16:16  host: nat-mo2.aster.pl

    Po dużym upadku żyje. Ostatnio pobiłem rekord- bateria 5 dni! ale tak normalnie to koło 2 dni. Sofcik w porządku i jeśli ktoś nie potrzebuje telewzji w telefonie i lubi jak telefon mieści sie w kiesznie, a nie trzeba zabierać plecak, żeby wziąć telefon ze sobą(k800i i większość nokii) to jest to telefon dla niego.

  • 0

    73. ~lolo  2007-03-19 18:54:06  host: rt10.internetdsl.tpnet.pl

    Dostaliscie oferte odkupienia go w Play? Co wybieracie? Abonament czy Karte?

  • 0

    74. ~Kosa Jr  2007-03-24 20:53:28  host: bqi248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym to soe różni od x820? i który jest lepszy?

  • 0

    75. ~overseass  2007-03-25 16:19:09  host: pc5-251.chomiczowka.waw.pl

    słaba bateria, strasznie nagrzewa sie podczas rozmowy, bez żalu oddam go po zakończeniu testu w P4

  • 0

    76. ~Siwatek  2007-03-26 20:07:32  host: aaqh245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    overseass jak ci sie nie podoba to oddaj mi go

  • 0

    77. ~Siwatek  2007-03-26 20:07:59  host: aaqh245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    overseass jak ci sie nie podoba to oddaj mi go

  • 0

    78. ~gdanszczanin  2007-03-26 22:03:39  host: 84-38-28-132-host.witnet.pl

    Za kilka dni bede mogl sprzedac tego phone'a. Uzywany przez 2 miesiace. 550 zl mnie zadowoli

  • 0

    79. ~papniak  2007-03-27 17:04:28  host: aaxo203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiaj podpisałem umowe z play a telefonik spoko

  • 0

    80. ~haos  2007-03-27 20:13:34  host: chello089079204021.chello.pl

    najważniejsze że nie ma dżojstika niecierpie w komórkach dzojstika wole klawiszami jak w starych simensach s55 ax75

  • 0

    81. ~kyl  2007-04-03 22:28:35  host: bfv102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma lampe blyskowa?

  • 0

    82. ~andy  2007-04-14 22:38:43  host: public-gprs75950.centertel.pl

    mysle o kupnie Samsunga Z370. Mozecie cos mi powiedziec jak dziala funkcja czytania plikow z Microsoft Office: doc. i xls. Czy wogole na cos ta funkcja sie przydaje?

  • 0

    83. ~nscc  2007-04-15 14:17:47  host: 11p1rym4.bater.net.pl

    Kupiłem sobie ten telefonik i testowałem go przez tydzień mój stosunek do tego nowego produktu jest przeciętny. Wygląd jest bez zastrzeżeń duży przejrzysty wyświetlacz lecz nieczytelny w słoneczku. Menu jego, jest trochę mało przejrzyste w porównaniu z innymi samsungami. Nie rozumiem po co jest opcja ustawiania SMS, MMS oraz E-MAIL 2 razy w wiadomościach oraz w ustawianiach telefonu. Podczas przeglądania zdjęć nie ma możliwości pełnoekranowego oglądania zrobionych fotek, bateria trzyma podczas normalnego użytkowania trzymała 3,5 dnia, grzał się przy tym, kolejną wadą jak dla mnie to za ciche dzwonki, mój poprzedni samsung X-100 dzwonił głośniej, jak jadę samochodem to w ogóle już nie słychać. Pod tym względem samsung dał plamę i to dużą. o jakość foto nie mam żadnych zastrzeżeń są OK!!! BRAK MOżLIWOśCI PROGRAMOWANIA KLAWISZY FUNKCYJNYCH TJ MULTIMEDIA ORAZ PLAYNET. sprzedałem już jeden ten telefon mam drugi i sprzedam go chętnie wole nokia 6233 osobiście

  • 0

    84. ~morela  2007-04-17 10:28:33  host: aawa210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja widzialam tego samsunga u mojego znajomego podczas testow i to co mi sie w nim podoba -to duzy wyswietlacz.Zdjecia rzeczywiscie spoko wychodza.Filmiki tez niezle.

  • 0

    85. ~zbok  2007-04-18 00:35:58  host: acon99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    duzy wyswietlacz....? jakos tu na zdjeciu ten wyswietlacz wcale nie wydaje sie duzy...

  • 0

    86. ~  2007-04-23 15:39:35  host: ajo90.internetdsl.tpnet.pl

    HUJOWY TELEFON. TO ZE ZDJĘC NIE MOŻNA ogladac na pelnym ekranie to totalna bzdura... do tego grzeje się ciągle, ładujesz go raz dziennie...

  • 0

    87. ~marcin  2007-04-26 00:19:06  host: aawl86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria rzeczywiscie nie trzyma genialnie dlugo,ale mi podczas testow spoko wystarczalo.I nie ladowalem codziennie.

  • 0

    88. ~Gabarek  2007-04-26 17:24:04  host: acrr29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon przez 4 miesiace.......... bez rewelacji ..... poprostu telefon ! Nie mozna ogladac fotek na calym ekranie wiec przegladajac je w telefonie praktycznie nic nie widzimy :/

  • 0

    89. ~misu@  2007-04-29 08:58:21  host: chello087206179103.chello.pl

    taaaaak... czytając komentarze myślę sobie po co ja go kupuje ?? ale podsumowując: wady: -kiepska bateria -kiepsko się ogląda zdjęcia -ciche dzwonki -małe klawisze a teraz dobre strony: -jest ładny (dla mnie) -duży ekran (dla mnie) -mp3 -2 aparaty -2 megapixele -przeglądanie plików office -w sieci play (narazie najlepsza na rynku) -a razem z nim dostajesz karte pamięci 512mb sami widzicie że dobrych stron jest więcej no nie?

  • 0

    90. ~gsm  2007-04-30 19:43:18  host: 217-153-241-143.zab.nat.hnet.pl

    ***89.~misiu@ > ...w sieci play (narazie najlepsza na rynku)... Buahaha! Najlepsza na rynku?! To chyba jakiś mroczny żart! Ta śmieszna pseudo sieć nigdy nie będzie konkurencją na jakimkolwiek rynku!

  • 0

    91. ~grv  2007-04-30 22:55:35  host: 155-tar-5.acn.waw.pl

    jak patrze ze ktos pisze ze ten tel to syf to az sie gotuje przeciez ten tel. bije na glowe x820 za ktorego ludzie placa po 700 zl. czego sie spodziewaliscie ze bateria na tydzien starczy ? przeciez ten tel jest wielkosci 2 kart kredytowych ! ma dobry aparat i jest ladny parametry tez calkiem niezle. jak dla mnie jest ok i jest za 1zl w play.

  • 0

    92. ~Piotras  2007-05-04 16:26:09  host: 212.160.108.2

    Telefon mam 3 dni, ale czy bateria krótko trzyma hmm ja bym się spierał, dziś na przykład od rana sluchalem mp3, robiłem foty, koledzy sie bawili i jak narazie nie spadła ani jedna kreska. Tak pozatym to nie ma za wiele telefonów które trzymają dłużej niż 2 dni jeśli używa się w/w funkcji. PS. Teraz pytanie za 100 pkt. jak podgłasza się w tym telefonie dzwiek sms po za ch** nie wiem :). Pozdr

  • 0

    93. ~PLAY-man  2007-05-04 18:21:51  host: gnn130.internetdsl.tpnet.pl

    Zdjencia ma naprawde extra po wywołaniu w formacie 10 na 15 naprawde super dla mnie najlepszą opcją w tym telefonie jest czytani plików w formaci pdf naprawdę extra to działa!!!!

  • 0

    94. ~GlorRriA  2007-05-14 00:44:23  host: brzezno6.attu.pl

    Witam, wkrotce bede miala ten telefon do sprzedania, wiec jezeli ktos jest zainteresowany - prosze o kontakt. W jaki sposob mozna odczytywac pliki tekstowe i pdf? Czy ktos mi moze wytlumaczyc? Pozdrawiam

  • 0

    95. ~GlorRriA  2007-05-14 01:16:54  host: brzezno6.attu.pl

    Witam, wkrotce bede miala ten telefon do sprzedania, wiec jezeli ktos jest zainteresowany - prosze o kontakt. W jaki sposob mozna odczytywac pliki tekstowe i pdf? Czy ktos mi moze wytlumaczyc? Pozdrawiam

  • 0

    96.  2007-05-14 01:19:36

    Sprzedam ten telefon. Jak dla mnie niestety bateria trzyma jednak zbyt krotko. Uzywany 3 dni, nieuzywany tydzien. Zainteresowanych prosze o kontakt na gg. Pozdrawiam

  • 0

    97. ~Ayu  2007-06-01 19:15:33  host: edy178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam telefon tydzień i nie mam żadnych zastrzeżeń telefon przywiozłam sobie wprawdzie z Anglii a nie z playa;) ale raczej chodzi tak samo i nie wiem o co chodzi wam z przeglądaniem zdjęć kiedy chce włączyć pokaz slajdów otwiera mi sie na całym okienku a nie tak jak normalnie sie zdjęcia przegląda wiec nie widzę problemu:)) bateria trzyma mi już 4 dzień wiec tez nie wiem o co halo:)) zgrałam sobie gry muzykę e booki wszystko mam na tym telefonie i jest super fakt jedyny problem to to ze jak włączam muzykę konkretny katalog musi być otworzony i jak schowam tel do kieszeni to przełączają sie guziczki ale na to tez znalazłam rade;] ogólnie telefonik według mnie super i cena w playu 1 zł też extra... ja dałam za niego troszkę więcej ale jak już mówiłam przywiozłam go zza granicy:) gdyby były jakieś pytanka do tego fona proszę pisać pozdrawiam

  • 0

    98. ~Limaru  2007-06-01 22:15:38  host: 87-205-43-228.adsl.inetia.pl

    CO WY GADACIE TO ZE BATERIA KRÓTKO TZRYMA TO WASZA WINA ZE GO NIE SFORMATOWALISCIE ODRAZU PO KUPIE TYLKO ODRAZU DO PRADU I WYCIAGAMY I KIEDY SIE UDA TO ZNOWU LADOWANKO. A TRZEBA DO ZERA NA MAXA 12 GODZ LADOWAC I ZNODU DO ZERAZ I TAK 3 RAZY WTEDT BATERIA TRZYMIE POZDRAWIAM

  • 0

    99. ~Dami  2007-06-02 10:48:09  host: ggk250.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko co wybrac z370 czy z400 ktory jest leprzy z z370bym sie obawiał ze go złame a w z400 podoba mi sie slider

  • 0

    100. ~Michu  2007-06-07 13:53:21  host: c34-111.icpnet.pl

    Jak można wgrywać filmiki z komputera? Jak wrzuce na karte video w formacie .mp4 albo .3gp to telefon wyswietla komunikat ze nie obsluguje, nie zna tego typu plikow...

  • 0

    101. ~pawlo1984  2007-06-11 20:57:45  host: bub157.internetdsl.tpnet.pl

    Ten telefon to przeciesz wielka lipa przez ten telefon ja prawie normalnie dostałem nerwicy dlatego że słabo trzyma bateria dzwonki cicho grają także jak ktoś domnie dzwoni to wogule niesłysze telefonu a w domu nawet jak telefon dzwoni to też słabo go słychać. kolejna wada telefonu to że szybko się grzeje on. No poprostu ten telefon to wielkie gówno. Kurde telefon o wartości 1050zł a taka lipa.

  • 0

    102. ~miso  2007-06-19 22:45:27  host: h-240-15.elektron.com.pl

    a tam, wcale sie nie grzeje bateria. Jak ktoś sobie nie może poradzić z odrobiną techniki i troche pomyśleć,to jego problem. Wg.mnie telefon poprawny i co najwazniejsze mało spotykany. Wcale nie badziew. Wkurza tylko to,ze nie mozna ogladac fotek na całym,ale tak to luz.

  • 0

    103. ~DAWCIo  2007-06-23 19:06:11  host: host-88.199.61.5.tesatnet.pl

    witam! mam zamiar sobie kupic ten telefon i nie zgadzam sie z niektórymi osobomi że ten telefon to "gówno" dużo czytałem o tym modelu samsunga i bardzo mi sie podoba ten telefon wisualnie!

  • 0

    104. ~ryszard  2007-06-23 22:00:27  host: dvw119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja już go mam od 6 lat. Często słucham w nim radia!!! Telefon Super!!!

  • 0

    105. ~ja...  2007-06-25 22:39:15  host: abj38.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam pytanie, jak sie dostac z poziomu telefonu do karty pamieci??? i jeszcze jedno, po zainstalowaniu z plytki sterownikow do usb, komp nie wykrywa mi dodatkowego dysku, mimo, ze na wyswietlaczu pojawia sie napis, ze podlaczono do usb :(

  • 0

    106. ~Andre53  2007-06-26 12:43:14  host: ip-83-238-4-164.netia.com.pl

    "Często słucham w nim radia" a to ciekawe bo ten model jak i np z400 nie posiada radia. wskazane byłoby wiedzieć o czym się pisze.

  • 0

    107. ~Rabbitec  2007-06-26 20:13:56  host: 213.192.64.210

    Mam pytanko: Czy ktos wie jak ustawic plik mp3 jako dzwonek sms-a w tym telefonie??

  • 0

    108. ~kebi  2007-06-30 12:21:34  host: tpsa2.borotek.pl

    ~Rabbitec: nie da sie, na sms'a mozna tylko w formacie *.mmf, ale to nie ma problemu bo sa programy przerabiajace mp3 do mmf. No ale nie o tym chcialem, mam ten tel jako zastepczy, z400 mi sie popsul :(, i powiem szczerze ze nie jest rewelacyjny... np. menu mi sie nie podoba :P sadze tez ze optyka w aparacie oraz wyswietlacz(ostrosc barw) jest gorsza niz w z400, ale moge sie mylic. P.s. Ten telefon mi sie myli z kalkulatorem :D pozdr.

  • 0

    109. ~szymon  2007-07-02 17:31:45  host: efr244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie da sie ustawic mp3 jako dzwonek do smsa:/...

  • 0

    110. ~my`self`  2007-07-03 17:30:25  host: dnb48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema. Mam telefonik od 2 tyg. Przejde do rzeczy. szkoda ze nie mozna ustawic mp3 jako dzwonek do eska;( nie mozna ogladac zdjec na calym ekranie (w pokazie slajdow tez sa w malym rozmiarze), telefonik odtwarza malo formatow;( ( szkoda bo zgrywalem sobie filmiki z ericssona i noki a tu lipa)... ale tu chyba wady sie koncza... Dizajnnn :D mi sie zaj******e podoba, ten telefon albo sie kocha albo nienawidzi. Dzwonki wcale nie sa ciche, przeciwnie, mam ustawione na medium bo jest za glosno:o . po drugie, jakos mi sie nie grzeje wcale.... nie mam problemow z pisaniem na klawiaturze itp. Ogolnie telefon wypasny. mi sie podoba. ciesze sie ze go kupilem. aaa.. mam jeden problem... i to spory, mianowicie chce wrzucic sobie mp3 z innego tel. przez blutuffffa, wszystkie pliki zapisuja mi sie w pamieci telefonu... a tel ma tylko pamieci wewnetrznej 40mg.. (bodajze!?) nic mi sie nie miesci... musze przerzucac wszystko po kolei na karte zew. Nigdzie w opcjach nie moglem znalesc domyslego katalogu zapisu dla plkow ktore sie kopiuje... mi to przeszkadza;P A tak ogolenie poleccam.. :) Pozdrawiam

  • 0

    111. ~bmw_m6  2007-07-03 19:42:40  host: drx17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest spoko. bateria trzyma mi 4 dni. Polecam go. Dobry aparat. Dobra jakość wykonania. Fajny ogółem. Mam pytanie. Jak ustawić byle jaki dzwonek na dzwięk sms???? Prosze o szybką odpowiedz. pozdro

  • 0

    112.  2007-07-04 11:03:32

    a jak wogóle ustawic dzwonek sms'a?? Prosze o odp

  • 0

    113. ~attkka  2007-07-07 22:52:39  host: host-89-238-21-214.smgr.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i mam mały problem: mianowicie, sygnał sms jest dość cichy a regulacji tego akurat dźwięku nie mam, czy tak jest u wszystkich posiadaczy tego modelu telefonu?

  • 0

    114. ~tiger  2007-07-07 23:25:41  host: 194.181.131.230

    jak możecie słuchać radia jak go nie ma;/

  • 0

    115. ~JPM  2007-07-11 17:51:02  host: chello087206097239.chello.pl

    Mam pytanie: Ile NAPRAWDĘ, W PRAKTYCE trzma batera tego Samsunga i czy się wiesza czy nie i jak działa. Proszę o jak najszybszą odpowiedź bo zamierzm kupić telefon. Druga sprawa Który wybrać? Samsung Z370 czy Samsung Z400, a może nokia DORADŹCIE PROSZĘ

  • 0

    116. ~  2007-07-12 01:54:46  host: 212-102-21-124.adsl.inetia.pl

    Mam ten tel jako zastepczy. Moje uwagi: 1. wg mnie lepsza jakosc muzyki niz w Z400 (ale moze mi sie tylko wydaje, bo w koncu ten sam producent i czas produkcji praktycznie ten sam). 2. Na poczatku go nie lubilem, bo jest duzy. W koncu jego "plaskosc" mnie przekonala. Czesto lapie odruchowo za kieszen, zeby sprawdzic czy wzialem tel. 3. Upadl mi 2 razy i nic sie nie stalo (na szczescie). 4. Ma "klapke" na karte pamieci i wejscie na sluchawki/ladowarke. 5. Aparat gorszy niz w Z400, ale lepszy niz w SE W810i. OGOLNIE - FAJNY TELEFONIK DO DZWONIENIA, PISANIA SMSow I SLUCHANIA MUZY.

  • 0

    117. ~plot  2007-07-12 12:07:18  host: 87-205-116-6.adsl.inetia.pl

    hej, powiedzcie, czy te zdjecia z Z370 sa tak bardzo cienkie no zlezy mi wlasnie na nichn no i jeszcze czy wyswitlacz jest wystaraczajaco duzy? z gory dzieki!

  • 0

    118. ~grzesiek  2007-07-14 17:29:04  host: abch154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos wie jak przestwaic klawisz sktutu ? chodzi mi o te przyciski bezpośrwdnio pod wyswietlaczem(z trzema kropkami) standardowo ustawione sa na multimedia i playnet. W meni tel mmzna zmieniac tylko klawisze skrutu klawiszy nawigacyjnych

  • 0

    119. ~rge  2007-07-16 13:21:47  host: proxy2.anon-online.org

    zdjecia sa lepsze niz w motoroli v3xx. ale to moje zdanie :)

  • 0

    120. ~mymymy  2007-07-17 15:20:54  host: cnq214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam Co do zdjęc to sa bardzo dobre w dobrym swietle, w ciemnosci i polmroku.. do bani.. serio, tutaj telefon wogole przegrywa. coz...

  • 0

    121. ~lol  2007-07-24 19:44:39  host: abxo168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY...JAK PODLACZAM KOM DO USB TO KOMP NIE ODNAJDUJE PODLACZONEGO TELEFONU MIMO ZE NA TELEFONIE WYSKAKUJE ZE PODLACZYLEM USB. plytke mam zainstalowana i lacze sie z kom przez Samsung PC Studio 3

  • 0

    122. ~stefan  2007-07-27 17:19:48  host: chello084010106174.chello.pl

    W sumie gdyby sie dalo ustawic dzwiek na sms byloby fajnie poza tym radio dobrze lapie fale.

  • 0

    123. ~miyagi  2007-07-27 21:29:33  host: 87-205-32-33.adsl.inetia.pl

    mam go 2 tygodnie bateria spoko prawie dwa dni co przy takim wyświetlaczu i funkcjach jest super ,aparat wystarczający zdjęcia ok filmy zajeb... da sie nawet oglądać na pełnym ekranie w kompie , wady :małe zdjęcia w telefonie dziwne i wkurzające i cichy dźwięk sms jakby go nie ustawiać to denerwuje ,ogólnie telefon mi sie podoba

  • 0

    124. ~zb  2007-07-28 13:37:35  host: chello089079065080.chello.pl

    racja - wyglada troche jak kalkulator - ale przez to tez sie wyroznia od innych tel. ...szkoda wlasnie ze nie posiada radia...to minus... i menu jest troche denerwujace, za duzo tego klikania ok itp. ale coz... ogolnie mily telefon i nie odstaje w kieszeni :)

  • 0

    125. ~fsfdfsfdf  2007-07-28 14:03:10  host: blo135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Panie Stefan tu nie ma radia

  • 0

    126. ~kasia  2007-07-30 15:00:30  host: ip-84-201-219-58.it-net.pl

    lepszy jest ten z370 czy nokia 6151 w lajcie???

  • 0

    127. ~Kamilinho  2007-08-03 21:59:51  host: bap144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    YO Kto mi podpowie kupicz czy nie jest fajny?

  • 0

    128. ~Ann  2007-08-04 13:59:01  host: abcr248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    !!!Mam ten telefon. Jestem z niego bardzo zadowolona, ale wystąpił też duży problem!!! Telefon kupiony był w Play'u, jednak teraz jest w sieci Era Tak Tak. Nie wiem, jak uzyskać dostęp do Internetu, WAP, MMS. Wiadomo, że potrzebna jest odpowiednia konfiguracja. Era nie posiada jednak dokładnej konfiguracji do tego modelu, gdyż nie ma go w swojej ofercie. Konfiguracja ze strony Samsunga też nie dała rezultatu. Czy ktoś może mi pomóc i przesłać, jak mogę ręcznie skonfigurować Z370 dla Era Tak Tak?!!!

  • 0

    129.  2007-08-04 18:51:04

    A dzwonek smsa da sie zmienić, nawet na taki mp3. Wystarczy wejść w ustawienia telefonu, profile, wybrać profil, poszukać dźwięku wiadomości i wybrać ten, który nas się podoba. Można też wybrać specjalny i już się otworzy katalog z dzwonkami mp3. Ale PROSZĘ, odpowiedzcie na ten post wyżej!

  • 0

    130. ~arni  2007-08-04 22:45:35  host: 87-205-209-243.adsl.inetia.pl

    doradzcie mi ktory tel warto kupic w pley,samsunga z370 samsunga z 400 czy lg ku800 .ktory z tych tel robi lepsze zdjecia i czy maja lampe blyskowa.czekam na wasze opinie ,bo cieszko mi sie zdecydowac ktory kupic.

  • 0

    131. ~stefan  2007-08-05 21:55:42  host: siedlce3-tp.sdl.vectranet.pl

    mam ten telefon już trochę czasu i jestem z niego bardzo zadowolony aparacik ma spox mp3 odtwarza super jest tak że płaski po prostu małe centrum dowodzenia ale jego największą zaletą jest panoramiczny ekranik po prostu stworzony do oglądania filmów co najbardziej lubię jest jednak trzy rzeczy które trochę mi przeszkadzają nie da sie wstawić mp3 na sms ale jest z tego wyjście przerobić format mp3 na mmf brzmi dokładnie jak mp3 do tego używam programu WSC-MA2.exe polecam bo jest bardzo prosty w obsłudze druga sprawa na którą nie mam niestety rozwiązania są to zaślepki do wejścia ładowarki i karty pamięci są one wyciągane i wtedy znajdują na cieniutkim kawałku plastiku i trzeba postępować z nimi ostrożnie żeby ich nie wyłamać i jeszcze jedna wada kiedy zrobiłem zdjęcie obraz był rozmieszczony na cały ekran ale kiedy potem chciałem je otworzyć nie dało się go pokazać na całym ekranie ale gorąco polecam komórkę bo ma wiele wiele więcej zalet a wady znalazłem tylko trzy może nie dla wszystkich ważne jest warta uwagi

  • 0

    132. ~nastiia  2007-08-06 16:44:15  host: asl88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja go jeszcze nie mam ale go nie kupie bo jest naprawde głupi i brzydki

  • 0

    133. ~venro  2007-08-07 19:47:55  host: ekk122.internetdsl.tpnet.pl

    *132 - Poszedlem do salonu z mysla o czekoladce. Wzialem samsunga do reki i... koniec, wzialem go od razu. Wyswietlacz bardziej wyrazisty niz co kolwiek innego. Czekoladka byla ciemna w porownaniu z nim. Zdjecia wygladaja dobrze (w komorce). Z klawiszami nie ma problemu, jesli na nie patrzysz podczas uzywania. Menu nie jest najgorsze, moze spowolnic na poczatku. Jednak jak juz sie nauczy co gdzie jest to wszystko idzie szybko. Filmiki mozna ogladac na pelnym ekranie (przycisk #). Wykonanie z bardzo dobrego plastiku, od razu widac ze nie bedzie sie rysowac. Na razie tyle, jak bateria zostanie sformatowana napisze wiecej (tez o mp3) :)

  • 0

    134. ~macias  2007-08-08 11:50:09  host: s1.eurodruk.com.pl

    Ad 130. LG sobie daruj bo jest zabawny tylko przez chwilę, potem ten panel dotykowy denerwuje (chyba że hjestes kobietą to warto dle designu;) Ja wybrałem z nich z400 i jestem bardzo zadowolony :)

  • 0

    135. ~bartek  2007-08-08 12:38:00  host: aaay224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ja mam problem z otwieraniem zdjęć JPG, mianowicie jak przesłałem zdjecia z innej komy na moją to wyskakoczył napis ze format jest nieobługiwany:/ a z kompa nawet nie da sie zgrac:( Czy ktoś moze mi pomóc ??

  • 0

    136. ~Bartek  2007-08-08 21:06:10  host: abum186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    annnnn ty cyba nie masz tego telefonu bo jakos ja nie moge zmienic dzwonka sms na mp3 tylko mmf dzialaja.

  • 0

    137.  2007-08-09 11:51:27

    Niech mi ktos powie czy jak głosno i wyraźnie odtwarza on mp3?

  • 0

    138. ~orange  2007-08-12 15:25:01  host: gw.steelus.net

    czy ten telefon ma opcje nagrywania filmów? z górt dzięki za odpowiedz;)

  • 0

    139. ~sebastain94  2007-08-12 17:29:04  host: ddy108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma pytanie.jak wybrac dzwonek sms bo nie wiem.proszę pisać!!

  • 0

    140. ~jentker  2007-08-12 19:32:15  host: chello081018214191.chello.pl

    czy ktoś wie jak zmienić dzwięk klawiszy

  • 0

    141. ~goodline  2007-08-13 16:55:48  host: 91-145-136-48-net.cnb.com.pl

    ludzie trzeba trochę pomyśleć a później masowo zadawać pytania o mp3 na dzwonek sms da się ustawić dzwonek mp3 na sms, ale po skonwertowaniu go do formatu mmf, a jest to dziecinnie proste mianowicie: 1. Ściągacie ten programik >>> http://www.idg.pl/ftp/pc_1397/Audio.Convert.2.0.html 2. Konwertujecie swoje mp3 do WAV w/w programem. 3. Następnie ściągacie to >>> http://s55.fks.pl/programy/YAMAHA_%20converter.zip 4. Następnie dokonujecie konwersji swojego WAV'a do mmf. 5. Przenosicie dany plik w formacie mmf na telefon i tam wybieracie go jako dzwonek na sms. Nie powinno być żadnych problemów z w/w czynnościami ponieważ oba są proste z uwzględnieniem na Yamaha'e. Mam nadzieję, że przestaną pojawiać się tutaj masowo zapytania dotyczące mp3 na dzwonek sms...

  • 0

    142. ~Asia  2007-08-14 21:25:29  host: host-d9adafcd.elsat.net.pl

    A ja mam taki problem ze mam cala zapelniona pamiec wbudowana i mam karte 512. I jak chce przesłac z innego telefonu na ten to mi wyskakuje komunikat ze "pamiec pełna' ale to jest niemożliwe skoro karta 512 jest prawie cala wolna, czy ktoś mi moze pomóc? Bo juz dostaje szału, jak sciagam mp3 z komputera to musze przeslylac osobno każdy i potem dopiero przenosic na karte pamieci...:/ Z góry dzieki !!

  • 0

    143. ~Tom  2007-08-16 15:20:05  host: aami167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem praktycznie zdecydowany na ten telefon i mam pytanie do użytkowników - jak sprawuje się obsluga internetu a w szczególnosci aplikacji spod znaku Google? Gmail, Google Maps?

  • 0

    144. ~Tom  2007-08-16 15:51:18  host: aami167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem praktycznie zdecydowany na ten telefon i mam pytanie do użytkowników - jak sprawuje się obsluga internetu a w szczególnosci aplikacji spod znaku Google? Gmail, Google Maps?

  • 0

    145. ~seba94  2007-08-17 08:56:52  host: dcr234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak podgłośnić dzwonek smsa?bo ja mam straszne cichy...proszę pisać

  • 0

    146. ~K RY HAAAA  2007-08-17 13:51:43  host: h135-54.net.euron.pl

    WLASNIE ZAKUPILEM TEN TELEFONIK ... NO I ZOBACZYMY... OPISZE GO JAK TYLKO MI SIE NALADUJE I GO WYPRUBUJE... NARAZIE MOGE NAPISAC ZE DOBRZE WYKONANA ...

  • 0

    147. ~sebastian94  2007-08-17 23:23:21  host: dco54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam!Mam pytanko-Jak podgłośnić dzwonek sms-a bo mam strasznie cichy?proszę pisać

  • 0

    148. ~Bialy  2007-08-18 13:43:05  host: 89.174.171.1

    A wie ktos czy da sie wyciszyc klwaisze ?? nie wyciszajac telefonu ??

  • 0

    149. ~losiu  2007-08-18 22:48:45  host: host-81-190-149-224.olsztyn.mm.pl

    Witam !!! mam ten telefon i musze powiedziec ze telefon spoko mp3 troche cicho gra ale mam jeden problem ,jak ktos mi wysyła plik przez bluetooth to chcem zeby sie zapisało na karcie pamieci ale nie wiem jak to zmienic bo sie zapisuje na telefon wie ktos jak to zmienic

  • 0

    150. ~UWAGA  2007-08-19 18:36:35  host: aaql254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    UWAGA JEŚLI CHCESZ KUPIĆ TEN TELEFON W PLAY TO SIĘ POSPIESZ. PODOBNO ZAPASY SIĘ JUŻ POWOLI WYCZERPUJĄ!!!!!!

  • 0

    151. ~gaikos  2007-08-19 23:45:06  host: squid.dnet.pl

    mam pytanie czy ten tel bedzie dobrze sie sprawowal przez 2 lata?? i czy da sie zminimalizowac odtwarzacz mp3 i np sluchac muzy i pisac sms?

  • 0

    152. ~Leon90  2007-08-20 19:57:26  host: host-87-101-68-58.nowiny.net

    Czemu nawet przy minimalnym ruchu zdjecia wychodzą zamazane? Czy mozna to jakos zmienic?

  • 0

    153.  2007-08-20 21:37:38

    to co ja uznaje za minusy to: słaba jakość zdjęć(mówię o aparacie 2mpx),brak lampy błyskowej,brak możliwości minimalizacji odtwarzacza multimediów aby skorzystać z innej funkcji przy jednoczesnym słuchaniu muzyki,wyświetlane w telefonie zdjęcia są małe i nie można oglądać ich na pełnym ekranie,aby jako dzwonek ustawić piosenkę z karty pamięci trzeba kopiować piosenkę na pamięc telefonu..to strasznie denerwuje..podobnie jest ze zdjeciami ktore chcemy ustawic na tapete;zagmatwane wybieranie symboli w smsach,wybieranie melodii sms'a..TRAGEDIA!!jakosc dzwieku z telefonu nie zachwyca ale nie jest zła.po prostu: bez instrukcji obslugi nie da sie przezyc poczatkow z tym telefonem.zalety:oryginalny design,dwa aparaty,wygodna klawiatura,panoramiczny wyświetlacz o wystarczającej rozdzielczości,plaska obudowa i dobrej jakosci bateria:)a jesli sie zastanawiacie nad kupnem majac do wyboru,oprocz tego modelu, se k750ito raczej polecam SE:)

  • 0

    154. ~  2007-08-21 13:37:06  host: chello062179025096.chello.pl

    ja z kolei mam strasznie cichy dzwiek sms.. kiedy go sprawdzam w ustawieniach to jest normalny ale jak przychodzi sms to go prawie nie slychac.. da sie to jakos zmienic?

  • 0

    155.  2007-08-21 15:30:28

    Interesuje mnie opinia osób korzystających z tego telefonu i aplikacji Google : Gmail, Google Maps jak to wszystko działa na tym telefonie?

  • 0

    156. ~rand  2007-08-21 19:36:41  host: net09.mlyniec.gda.pl

    goodline, dzieki za te linki sam skorzystałem przy okazji, tylko jest 1 problem. tak przerobiony dzwonek jest dość wyraźny ale jak ustawiam go jako dzwonek wiadomość to gdy dostaje smsa prawie nic nie słychać. Gdzie w tej komórce moge zwiększyć głośność sygnału dla smsa?? Jest tylko możliwość zmiany głośnośic zwykłego dzwonka do obierania telefonów, ale smsa nie :/

  • 0

    157. ~Alan.M  2007-08-21 23:05:37  host: avu38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty mam go od wczoraj aparaty super zdjęcia odtwarzacz Mp3 gra super filmy też kosmosowo .PoZdRaWiAm Alan.M

  • 0

    158. ~M@riusz  2007-08-21 23:06:43  host: gate10.kolornet.pl

    Mam ten fon ale mam tez pytanie: mianowicie czy można zrobić zoom obrazka który oglądamy? w opcjach nie ma czegoś takiego. Chodzi mi o przybliżenie!! Błagam odpiszcie!!

  • 0

    159. ~M@riusz  2007-08-22 10:20:14  host: gate10.kolornet.pl

    Chciałem zapytać czy można oglądać zdjęcia na pełnym ekranie, stosować jakiś zoom czy coś...odpiszcie prosze.

  • 0

    160. ~cezar  2007-08-22 12:13:17  host: awp142.internetdsl.tpnet.pl

    Witan mam od dziś ten telefon i mam problem z przesłaniem przez bluteona od kolesia filmu na mój tel nie wiem jak ustawić zeby zapisywał mi na karcie pamieci bo w telefonie jest za mało pamięci czy jest wogóle możliwość wysyłania prez bluteon i zapisu na karcie pamieci? Z góry dzieki za pomoc

  • 0

    161. ~ziuta  2007-08-22 15:41:25  host: mediadress.com.pl

    podobno ciezko jest zdjac simlocka

  • 0

    162. ~Kinia  2007-08-22 16:01:20  host: chello089078090174.chello.pl

    Hej ludziska czy wiecie jak wykasować pliki z dyktafonu??? I jak zlikwidowac roaming....poza tym....jak ściągacie mp3???

  • 0

    163. ~Alan.M  2007-08-22 18:20:51  host: avf36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do moderatorów i Administratorów ma dyktofanon mam telefon w sieci play abonament play lajt.

  • 0

    164. ~onaM  2007-08-22 23:26:13  host: host-217.153.164.82.zdnet.com.pl

    bardzo fajny i funkcjonalny telefon. Można by rzec-wypasiony ;) duży wyświetlacz, dużo pamięci i w ogóle git ;)

  • 0

    165. ~hehe i'm!  2007-08-23 16:22:36  host: data.subscribers.sferia.net

    Hej. Mam ten telefon od niedawna, ale moim zdaniem jest naprawde bardzo dobry. Dźwięki mp3 są głośne a dźwięk smsa da się ustawić, tylko trzeba troszkieee pokombinować. Menu na początku mnie zdziwiło bo zawsze miałam nokię. Choć teraz sądzę że menu jest czytelne i naprawdę proste. Telefonik lekki, ma ładny, duuuży wyświetlacz i robi bardzo ładne pełne kolorów zdjęcia które bez problemu da się je wgrać na kompa. Mały, funkcjonalny. Hm... zastanawiam się czy widze jakieś minusy. Chyba jest tylko jeden minus. Nie da się(przynajmniej w moim wypadku) pododawać osoby do poszczegolnych grup alby łatwiej było wysyłać sms'y. ale i tak POLECAM!!!

  • 0

    166. ~kupujący  2007-08-24 12:53:31  host: 088156065013.bsk.vectranet.pl

    mam pytanko .. ile trzyma wam bateria w tym telefonie??prosze o odpowiedz z góry dzieki:)

  • 0

    167. ~lisio  2007-08-24 18:27:13  host: apn-101-21.gprsbal.plusgsm.pl

    Ogolnie telefon super! po 3dniach od pierwszego ladowania poszla mi tylko 1kreska!! i to przy takiej objetosci telefonu! POLECAM!

  • 0

    168. ~Emilka  2007-08-26 16:15:15  host: acog12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon dzisiaj pierwszy dzien i mam maly problem a mianowicie...zapisalam ze 3 mp3 i juz mam pelna pamiec i teraz nie wiem co zrobic zeby zapisywac na tej dodatkowej karcie :P 1558191 moj nr gg :P prosze o pomoc :(

  • 0

    169. ~  2007-08-27 08:39:21  host: 217.153.237.54

    mam ten fonik już kilka tyg. zdjęcia super, odtwarzacz mp3 też spoko (szkoda, że nie da sie go zminimalizować ja k np w ku800.)ktoś tam coś napisał o tych zaślepkach na kartę pamięci, i tą drugą na złącze uniwersalne, to że są one mało wytrzymałe, to tylko pierwsze wrażenie, po pierwszych kilku dniach ostrożnego obsługiwania się z nimi w ogóle o nich zapomniałem, okazało się, że nic im się nie dzieje np podczas słuchania muzyki gdy fon jest w kieszeni itp. pozdr.

  • 0

    170. ~madziuska  2007-08-27 20:33:29  host: klakier.blt.pl

    Czesc ! A jak sćiągnac mp3 na telefon ? Ogólnie jak sciagnac muzyke na telefon samsung z370 ?

  • 0

    171. ~min  2007-08-28 16:27:03  host: 87-204-6-158.ip.netia.com.pl

    moja koleżanka z pracy miała ten telefon w pracy i bateria jej trzymała tydzień. była w szoku bo jej stara nokia tyle nie trzymała, więc niewiem skąd te opinie o baterii.

  • 0

    172. ~samsung  2007-08-29 10:01:15  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    telefon naprawde bardzo elegancki, uniwersalny i naprawde ciekawy. mam go od tygodnia i niemal codziennie odkrywam nowe bajery. bateria mi trzyma 3-4 dni, wyswietlacz jest świetny. zdjecia po zrzuceniu na kompa wygladaja jak z cyfrówki, szczegolnie te w plenerze. gorąco polecam!!!

  • 0

    173. ~  2007-08-29 16:30:21  host: 82.160.18.120

    mam od 5 h telefon z playa za 1zł w abonamencie za 30 zł i jestem na razie zadowolony dobrze grają mp3 fajny wygląd wygodne klawisze i dobry aparat czasami wychodzą rozmazana zdjęcia jest parę niedociągnięć jak brak minimalizacji mp3

  • 0

    174. ~dorcia77  2007-08-29 18:50:52  host: 212.244.210.65

    hej! mam ten tel od 2h ,już go rozpracowałam .Spokojnie odtwarza jako dzwonek mp3 . Pozdrawiam

  • 0

    175. ~Sheva  2007-08-29 21:02:13  host: host-89-228-77-235.olsztyn.mm.pl

    Czy mozna zmienic w tym telefonie kolory (kolory menu,ikon itd ?)

  • 0

    176. ~do dupy  2007-08-29 21:17:58  host: 80.51.122.71

    ja mam ten tel i jest do dupy bo jak odt. pliki mp4 to po 3 min tel sie wyłacza

  • 0

    177. ~  2007-08-29 23:33:05  host: 85.14.85.234

    a jak dla mnie to większość z was wzięła go w PLAY-u za złocisza bo żadna inna sieć nic równie dobrego w tej cenie nie oferowała.Teraz narzekacie a na nic lepszego was po prostu nie stać a faktem jest że tel jest wypas bo wszystko co trzeba posiada(tel to nie tv żeby se na nim filmy oglądać a od robienia dobrych zdjęć jest cyfrówka a tel ma tylko służyć w razie potrzeby do fotek i raczej na wakacje zamiast cyfrówki wieśniaki się go nie bierze bo żaden fon wam takowej nie zastąpi)Kolejna rzecz to pytania typu jak ustawić dźwięk sms:/ - ludzie się żalą na ten tel a nie potrafią go nawet obsługiwać bo widocznie jest nie za słaby lecz za bardzo zaawansowany(bardziej niż N3210 tępaki) Ale marudzić będziecie więc weżcie sobie kupcie Nokie N95 w abonamencie 100zł za 1500zl i będziecie kurwa zadowoleni że przejebaliście wypłatę na fona zamiast mieć zajebistego Z370 i porządny aparat np. NIKON-a za tą cene.To tyle bo mógł bym tak dalej ale szkoda nerwów na waszą beznadzieje

  • 0

    178. ~madzia  2007-08-30 20:31:05  host: klakier.blt.pl

    tak ja wie jak sie wylacza klawiature jej dzwiek z boku masz taki e przyciski jeden do góry jeden wdół i nimi musisz dac w dół i wtedy dzwiek jest na zero

  • 0

    179. ~piesek  2007-08-30 21:38:32  host: ip-213-17-223-230.netia.com.pl

    baaardzo fajny telefon;) nie ma sie co zastanawiac. polecammm ;) !!!

  • 0

    180. ~PROBLEM Z USB  2007-08-31 14:11:56  host: aaiy56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Pytanie .I Prosze O Opdowiedzi Nie WIem Jak Sie Wgrywa Rozne pliki (z Komputera do telefonu ) stery mam kabel mam ...ale nie wiem jak to sie robi prosze o odp.

  • 0

    181. ~zibi  2007-09-01 18:16:08  host: host-163.107.192.213.cable.satra.pl

    (asia) jak wiesz jak przenieść mp3 z telefonu na karte pamieci to napisz do mnie na gg.numer gg:3122729,inni też mogą pisać jak wiedzą jak to zrobić,...mam tez problem z przesyłaniem przez bluetooth,bo jak przesyłam mp3,to wyskakuje mi że ,,pamięć pełna",a na karcie pamięci mam jeszcze 489312kb wolnej pamieci,jak wiecie to mi pomóżcie,plissssss....już mnie to wnerwia....

  • 0

    182. ~VoyteCK  2007-09-01 18:27:14  host: chello089078190155.chello.pl

    Ja polecam telefonik... Zalet jest od cholery, nie chcę się rozpisywać:P Niewygodne menu to ściema, ja przerzuciłem się z Nokii i nie miałem problemów. Co do wad, to odtwarzacz jest cichy, nie da się słuchać mp3 i robić innych rzeczy; poza tym beznadziejnie przegląda się zdjęcia i filmy oraz robi kiepskiej jakości zdjęcia. Mimo to gorąco polecam ten model!:)

  • 0

    183. ~z370  2007-09-01 19:46:39  host: ebe2.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon, ma wszystko czego chciałem, i jeszcze ta super jakość zdjęć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    184. ~Sebol  2007-09-05 00:40:30  host: dgw203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Asia- musisz przenieść muzykę, filmy i inne dokumenty z telefonu na karte pamięci (jeżeli wybierzesz opcję "kopiuj" po skopiowaniu na karte pamieci usuń te pliki z pamieci tel. i w takim przypadku masz dostępną pamięć- musisz powtarzać te czynności przy kazdym pobieraniu mp3, video itd. poniewaz innej opcji nie ma...

  • 0

    185. ~tiger  2007-09-05 17:27:57  host: admm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem/nie wiem jak zrobić żeby mi gry ściągnięte chodziły;/

  • 0

    186. ~Kędzior  2007-09-05 22:30:05  host: chello062179026073.chello.pl

    Który samsung lepszy? Z370 czy L760???

  • 0

    187. ~  2007-09-06 15:09:09  host: 217.153.160.214

    Popieram wypowiedź 177. Nie marudźić na niedociągnięcia telefonu za złotówkę w abonamencie 30 zł. Ogólnie, testując 370 robi niezłe wrażenie i już. Samsung ewoluuje w dobrą stronę. Nigdy nie będzie to Nokia i nie ma być. Jeśli komuś za mało, to jest U 700 za 1 zł w abonamencie 150 zł albo za 1000 zł na Allegro. Za drogo ? Jeśli stać was tylko na wycieranie klawiatury smsami za 1 gr w Orange, to trudno. Jeszcze raz polecam ten fonik, bo choć na pewno nie jest idealny, to nie ma się co czepiać. Pozdro

  • 0

    188. ~mateush  2007-09-09 00:07:47  host: fhp234.internetdsl.tpnet.pl

    DEBILE!!! wystarczy ze zmienice w ustawieniach telefonu -> ustawienia USB na pamięć masowa i gdy podłączycie telefon do kompa to wam wyskakuje dysk wymienny (karta) ... banda polskich decydentów :F

  • 0

    189. ~mateusz  2007-09-09 18:18:21  host: 195.175.37.71

    PROSZĘO POMOC.CZY JEST GDZIEŚ DOSTĘPNY POKROWIEC SILIKONOWY LUB PLASTIKOWY DO TEGO TELEFONU?

  • 0

    190. ~189  2007-09-09 21:08:24  host: 078088223152.klc.vectranet.pl

    czy da sie usunac logo operatora z z370?

  • 0

    191. ~paci0  2007-09-10 17:28:57  host: cui246.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam ten tel juz dlugo i uwazam ze to bardzo dobra komorka bo przeciez (jak tam juz ktos napisal) to jest telefon a nie jakies urzadzenie wielofunkcyjne wiec jak ktos narzeka na mp4 to niech sobie "mp czworke" kupi jak chce byc szpanerem i juz. wedlug mnie to super komorka i jak narazie nie zmienie jej na zadna inna :D

  • 0

    192. ~tomesz  2007-09-10 19:41:17  host: elt234.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie. czy da rade wgrac jakis nowy soft zeby mozna bylo odtwarazcz zminimalizowac?

  • 0

    193. ~a  2007-09-15 19:08:29  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    jak w tym z 370 nie ma czegos takiego jak stawienia usb a jak jest to gdzie a???

  • 0

    194. ~HellBoy  2007-09-18 21:25:47  host: 80.51.38.245

    Jak czytam opinie na telepolis tomnie krew zalewa. Nie ma wifi, niema irdy, nie ma radia......... Kupcie sobie wszystkomającego laptopa lub MDA, a jestem pewien, że i tak będziecie marudzić. .....a żeby jeszcze było "odkurza, zmywa, krawaty wiąze i usuwa ciąże....."

  • 0

    195. ~posiadacz  2007-09-19 17:51:39  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    mateush sam jestes debil bo niema takiej pozycji w ustawieniach

  • 0

    196. ~Śmigło  2007-09-20 17:36:19  host: axg239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy komus zdazylo sie zlamac ten telefon ???

  • 0

    197. ~kasik  2007-09-21 01:00:23  host: 82.146.225.50

    MAM PYTANKO DO UZYTKOWNIKOW,JAK PODGLOSIC DZWIEK SMSA?CZY MOZNA JAKOS USTAWIC?

  • 0

    198. ~Patryk  2007-09-21 13:56:07  host: aabh134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~mateush Ty sam jestes debilem.Gdyby byla taka opcja w telefonie to by kazdy tak zrobil.

  • 0

    199. ~KASIK  2007-09-21 14:27:03  host: 82.146.225.109

    MAM PYTANIE JAK PODGLOSIC DZWIEK SMSA CZY KTOS WIE?

  • 0

    200. ~do 177 pytania  2007-09-23 07:59:55  host: 82.160.18.120

    co ci po tym że będziesz miał nokie n95 za 1500zł w abonamencie za 100zł raz ci spadnie lub 2 i masz po telefonie i pensja w plecy a taki za 1zł jak ci sie popsuje nie będziesz miał co żałować POZDRO!! WSZYSTKICH KTÓRYCH TO CZYTALI

  • 0

    201. ~martin  2007-09-23 15:36:37  host: 80.48.178.3

    mateush sam jesteś debil nie myśl że wszyscy są idealnymi ludzmi którzy się na wszystkim znają każdy człowiek jest dobry w tym co robi jak znasz się na tym to dobrze chwała tobie a jeśli możesz pomóc to pomagaj bo życie jest krotkie na obraze ludzi, a obrażać to ty możesz gówno na łące które ci nie odpisze

  • 0

    202. ~adaś  2007-09-24 15:45:01  host: cxr125.internetdsl.tpnet.pl

    nie które pytania i odpowiedzi mnie rozwalają ,bo są takie bezsensowne i durne

  • 0

    203. ~Alan.M  2007-09-24 16:42:59  host: atu243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMOCY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! wiem że to dziecinne pytanie ale: CZY DO CHOLERY DA SIĘ NA NIM ZA DARMO OGLĄDAĆ TELEWIZJĘ,jakaś aplikacja,usługa,wbudowana opcja,BYLE CO. BŁAGAM KTOŚ MI POMOŻE TO SPRÓBUJĘ SIĘ ODWDZIĘCZYĆ. PS.Jestem w Play,abonament 30zł numer. POZDRO.

  • 0

    204. ~Alan  2007-09-26 15:28:18  host: avq245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można w nim TV oglądać za darmo jakąś aplikacją usługą sieci,po podłączeniu do kompa czy coś takiego sieć play. Proszę o pomoc w tym problemie, postaram się odwdzięczyć.

  • 0

    205. ~jaca  2007-09-26 16:07:30  host: abwn129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę o pomoc - po wejściu w opcje "moje pliki" otwieram obrazy i nie mogę powiększyć zdjęcia na cały wyświetlacz --jak to zrobić ?

  • 0

    206. ~laska :)  2007-09-29 09:35:35  host: acdu77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam ten telefon i jest zajebisty :P no w play mam i dobrze ;p tanio i fajnie. z kartką pamięci 512 mb ze słuchawkami i kablem. elegancko :)

  • 0

    207. ~Paulina  2007-09-30 12:36:03  host: 83.238.53.129

    mam pytanie, posiadam samsunga, jednego z tych z klapką, planuje zmianę, być może na z370. Moje pytanie kieruje do posiadaczy Samsungów, mianowicie czy w tych telefonach kiedy już zgaśnie podświetlenie i telefon jest w stanie czuwania widać na wyświetlaczu zegar itd? W moim samsungu są dwa wyświetlacze, ale idiotyzmem jest wyświetlacz zewnętrzny który po chwili gaśnie i nic nie widać. Zeby zobaczyć godzinę muszę i tak otwierać klapkę... Generalnie KLAPA !

  • 0

    208. ~  2007-10-02 17:14:28  host: 217-153-241-142.zab.nat.hnet.pl

    Czy ma ktos gry java na ten phone?

  • 0

    209.  2007-10-06 12:26:49

    mam pytanko, kupuje do niego 1 gb kingstona karte to nie bedzie sie wiesział?? bo nie chce przypału zrobic. mam go juz 2,5 micha i jestem zadowolony z nigo. Polecam tego fona

  • 0

    210. ~Daniel0  2007-10-07 11:33:45  host: chello084010245061.chello.pl

    Haha, moderator nie puscil mojego komenta:-p Oczywiscie, ze w Z370 nie ma ustawienia usb! Taka opcja jest w E250!!! Coz, niektorzy to niezle ciolki i tylko ludzi obrazaja!

  • 0

    211. ~legut  2007-10-10 08:01:51  host: s01cfpi.pkobp.pl

    Porządny telefon - wydaje mi się, że tak można w skrócie opisać Z370. Wszystko co potrzebne do tego aby być zadowolonym z telefony znajduje się w tym aparacie. Uważam, że pozostaje mu trochę do SE np. W850 (taki też używałem jakiś czas) ale generalnie idzie z niego korzystać.

  • 0

    212. ~  2007-10-14 20:00:50  host: 217-153-241-142.zab.nat.hnet.pl

    Super telefonik...z tym ze ma jedną wade- ciche dzwonki sms jedynie w formacie mmf

  • 0

    213. ~Mała  2007-10-14 20:02:01  host: 217-153-241-142.zab.nat.hnet.pl

    Suepr telefonik :) Z tym że ma jedną małą wadę- ciche dzwonki sms w formacie mmf (szkoda ze nie ma w mp3)...

  • 0

    214. ~Marian  2007-10-15 19:19:40  host: host-89-228-234-201.kalisz.mm.pl

    swietny telefon, goraco polecam

  • 0

    215. ~215  2007-10-16 09:01:25  host: dba140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NAJCIĘSZY NA ŚWIECIE

  • 0

    216. ~bobo  2007-10-19 13:53:21  host: acxv50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy powie mi ktoś czy ten telefon jest dobry? Mam zamiar go kupić ale nie jestem pewien na 100%

  • 0

    217. ~ola  2007-10-19 15:46:38  host: 83.16.178.170

    hej mam ten telefon no własie głupio ze te dzwieci tylko w mmf ale tez 2 piksele ale takich rewelacyjnech fotek nie robi i wogule zdjecia sie rozmazuja jak sie zrobi tzreba chwile czkach ale tak to spoko

  • 0

    218. ~dawif  2007-10-22 20:54:27  host: egb99.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest super bardzo dobrze robi zdjęcia polecam go

  • 0

    219. ~KOSA  2007-10-23 16:57:58  host: epj186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam pytanie czy ten telefon obsługuje pliki instalacyjne do gier .jar i .jad ??

  • 0

    220.  2007-10-28 19:14:00

    Witam.Mam kilka pytań,oto one: 1. Czy ten samsung na dzielone sekwencję wideo,czy można nagrywać ile tylko pamięć pozwala? 2. Czy można przewijać utwory mp3? 3. Czy na głośnym słuchaniu trzeszczy głośnik? 4. Ile trzyma bateria jeżeli klika się na nim ok. 2 godzin dziennie? 5. Jakie ma wymiary ekranu( nie chodzi mi o przekątną tylko o wysokość i szerokość )

  • 0

    221. ~xxxx  2007-10-29 05:39:46  host: fgc205.internetdsl.tpnet.pl

    siemka wszystkim.zastanawiam sie nad tym tel.mam do wyboru jeszcze lg ku800.nie wiem ktory lepszy.pomozciep;-)

  • 0

    222. ~gieral  2007-11-04 19:43:25  host: 213-192-121-148.softlab.gda.pl

    czemu gry java nie działa

  • 0

    223. ~ciastko  2007-11-05 15:26:56  host: ens187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    lunie ciastka i inne smakołyki których wy nie jescie bo nie lubicie słodyczy :P lubie tez ciastka i inne smakołyki których wy nie jecie bo nie lubicie słodyczy :P

  • 0

    224. ~basienka  2007-11-05 18:54:40  host: kal9-wola-r1.bater.net.pl

    ma on USB? WIE KTOś? PILNEEE

  • 0

    225. ~grabos  2007-11-09 11:07:02  host: host-89-229-147-143.plock.mm.pl

    ktos wczesniej pytał czy obsługuje karty 1 GB oczywiscie ze tak ja mam 1GB i smiga ładnie. Mam ten telefon ponad 3 miechy i teraz jak lekko wygne telefon to mi ginie podswietlenie a jak wyprostuje to juz działa ne wiem czemu wiec misnus dla telefonu;/ i am jendo pytanie nie wie ktos co to za ikonka wysfietla mi sie z napisem "E" w instrukcji tego nie ma

  • 0

    226. ~landrynka  2007-11-09 12:45:54  host: staticline771.toya.net.pl

    A ja proszę o pomoc w wyborze bluetootha do tego samsunga. Słuchawka ma być prezentem urodzinowym dla męża, ja się na tym kompletnie nie znam, a w każdym sklepie mówią mi coś innego. Czy każdy bluetooth (także innych firm) jest kompatybilny z samsungiem z370, czy musi to być jakiś szczególny model? pomocy...

  • 0

    227. ~Madzia  2007-11-12 14:11:10  host: bli233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od września i nic mi się z nim nie dzieje polecam go wszystkim.

  • 0

    228. ~lukaschu  2007-11-13 16:07:28  host: awu98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon jako tel. zastepczy. poniewaz samsung L760 miał wade slidera(coś tam ocierało). jak mi babka wyciagneła ten tel i mowi ze to zamiast tamtego to az mnie zdziwko wzieło!! bo gdzie dostaniesz tel. 3G jako zastępcz?! PLAY to jednak solidna firma. ten telefon jest jednak gorszy od L760. nie ma radia i ogolnie jakos l760 wydaje mi sie fajniejszy. Ten tez jest spoko bo raczej lepiej pisac na nim esy i jest cieniutki jak tekturka;) no i za 1zł w abo.30zł. Także bardziej polecam L760 naprawde bajerancki fonik!

  • 0

    229. ~affie  2007-11-14 17:24:14  host: data-01.subscribers.sferia.net

    co do pytania- ten telefon ma kabel usb juz w zestawie

  • 0

    230. ~...  2007-11-14 17:25:09  host: data-01.subscribers.sferia.net

    ten telefon ma gry java

  • 0

    231. ~proszie  2007-11-14 17:30:58  host: data-01.subscribers.sferia.net

    1. Czy ten samsung na dzielone sekwencję wideo,czy można nagrywać ile tylko pamięć pozwala? 2. Czy można przewijać utwory mp3? 3. Czy na głośnym słuchaniu trzeszczy głośnik? 4. Ile trzyma bateria jeżeli klika się na nim ok. 2 godzin dziennie? 5. Jakie ma wymiary ekranu( nie chodzi mi o przekątną tylko o wysokość i szerokość ) A WIĘC ODPOWIADAM NA PYTANIE 1. Mozna nagrywać na tyle ile pozwala pamięc w tel. a odatkowo jeśli ktoś ma to i z karty polecam-512mb, starcza... narazie:P 2.Można przewijać utwory mp3 3.Na głośnym słuchaniu nie trzeszczy głośnik. Chyba że dostajesz utwór bluetooth'em to wtedy moze troche trzeszczyć. 4. Bateria hm... trzba ze 4-5dni 5. Wymiary akranu too sama w sumie tak do końca nie wiem. Gdzieś.. chyba 3,3 cm x4cm yoooo

  • 0

    232. ~jk  2007-11-16 10:45:30  host: 3soft.pl

    kazda sluchawka bluetuth bedzie pasowac, mozesz kupic nawet stereo bo ma A2DP :)

  • 0

    233. ~:)  2007-11-20 16:26:13  host: xt2782.stansat.pl

    telefon jest bardzo dobry ma go już trochę czasu jest super :) niewiem co naspisać ale jest bardzo dobry

  • 0

    234. ~sztywny  2007-11-26 20:01:52  host: aoc161.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktoś mi może powiedzieć czy on ma gumowe przyciski?????????????????????????

  • 0

    235. ~Kcysiek  2007-11-29 14:25:14  host: 75-17.espol.com.pl

    Mam ten telefonik i jest zajefajny za ta cenę nie dostanie sie lepszego telefonu z takimi funkcjami tylko mam taki problem chodzi o to ze gdy robie zdjęcia to na wyświetlaczu po lewej stronie jest przybity pasek jak go zlikwidować bo gdy dam fotkę na kompa on tez jest i czy da sie zablokować klawiaturę gdy jest włączony odtwarzacz Mp3bo mam go zaledwie tydzień pomóżcie z góry dziekuje

  • 0

    236. ~mjwa 3223  2007-11-29 14:52:20  host: 088156237046.bel.vectranet.pl

    w pełni zgadzam sie z kolegom o numerze 177

  • 0

    237. ~mafik  2007-12-02 17:47:11  host: host-ip199-151.crowley.pl

    Samsung SGH-Z370 czy Samsung SGH-L760 ??

  • 0

    238. ~noomie  2007-12-02 21:59:45  host: aapb151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam sluchawke bluetooth NOKIA HS-26W pasuje do tego telefonu i swietnie sie sprawuje.

  • 0

    239. ~Aga  2007-12-05 23:43:52  host: host226-85-255-177.limes.com.pl

    Dzwonek sms zmienia sie tak:ustawienia telefonu/profile telefonu/opcje/edytuj/dzwiek wiadomości/sygnał specjalny i wybieramy dzwonki :))

  • 0

    240. ~  2007-12-08 12:15:07  host: host-n3-86-129.telpol.net.pl

    "E" wyskakuje zawsze wtedy kiedy się wejdzie w play net lub wap,co dziwne po wyjściu z neta pozostaje na wyświetlaczu znika dopiero po wyłączeniu iponownym włączeniu fona.Telefon wypas polecam

  • 0

    241. ~David  2007-12-13 18:19:45  host: inet20909nb-1.eranet.pl

    Ludzie wy chcecie miec telefon za 1zl i moze od razu zmywarke, pralke itp w wyposazeniu?? Zastanowcie sie. Jesli ktos chce miec kombajn multimedialny niestety - musi doplacic...

  • 0

    242. ~pucz  2007-12-21 14:43:06  host: dsw245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktory tel jest lepszy lg ku800 czy samsung z370?

  • 0

    243. ~Kikko  2007-12-22 01:13:07  host: gix242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Chciałbym się dowiedziec od was internauci, jak ten telefon sie sprawuje ogólnie??Jak zdjęcia wychodzą na tych 2mpx??I jak głośno gra( proszę o porównanie do jakiegos innego telefonu obojętnie jakiego..)Pozdro i prosze o Odp

  • 0

    244. ~kokos  2007-12-27 21:39:24  host: gix242.internetdsl.tpnet.pl

    Witam.Mam małe pytanko do was.Proszę powiedzcie mi czy dobrze się robi fotki na tym 2mxp aparacie?I jak jest z mp3?Niektórzy mówią że kiepsko wychodzą na tym aparacie.Proszę powiedzcie mi bo chce sobie ten fon kupic.Pozdrawiam

  • 0

    245. ~Robson  2008-01-03 16:31:12  host: public-gprs49256.centertel.pl

    juz sie dowiedzialem jak zmienic dzwiek smsa.. ale nie widze zeby mozna bylo swoj dzwiek wstawic?? moze mi ktos napisac jak to zrobic??

  • 0

    246.  2008-01-04 16:06:18

    ~Robson - Dzwięku na swój nie zmienisz, ponieważ dzwięki są w formacie mp3, a ten telefon może mieć tylko dźwięki sms-a w formacie mmf. Są specjalne programy do przerabiania mp3 na mmf, ale ciężko znaleść i szkoda zachodu

  • 0

    247. ~Robson  2008-01-08 13:55:24  host: public-gprs112711.centertel.pl

    bmw_m6 - dziekuje za info... jednak stwierdzilem ze nic niebede ruszal przy nim i zmieniam tego fona na motorolke Z3 albo Z6 bo i basik jest przy sluchaniu mp3. i wogole fajna. pozdrawiam Robson

  • 0

    248.  2008-01-08 17:38:59

    ~Robson - polecał bym ci z6 lub z8. Ten fonik jest dobry i co najważniejsze twardy. jak zleci to nic mu sie nie dzieje. Aparta wydajny ale kosmiczna wada foto to to ze trzeba trzymac chwile po zrobieniu foty ale da sie przyzwyczaic

  • 0

    249. ~Oneblood  2008-01-12 08:32:27  host: aajq94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam ten telefon 4 razy auto po nim przejechało i nic wszystko działa :D tylko slady opon na wyswietlaczu były xDa nawet ani jednej rysy

  • 0

    250. ~  2008-01-16 11:24:22  host: c159-83.icpnet.pl

    czy da sie w tym telefonie jakos wymienic obudowe??? chocby w serwisie...

  • 0

    251. ~KKK  2008-01-18 14:47:57  host: host-89-228-224-70.kalisz.mm.pl

    Kupilem go wczoraj w Play za 3 grosze ;] uważam ze jak za ta cene to b. dobry telefon... jako wady trzeba wymienic ze nawet przy malym ruchu zdjecia sa zamazene (lecz jezeli nie bedziemy drgać zdjęcia wychodzą dobrej jakosci); po drugie : wszystko (np pliki odebrane przez BT) zapisuje sie w pamieci telefonu... a tej nie jest zbyt wiele ... natomiast plusy : duzy wysiwetlacz (dobrze oglada sie filmy) zdjecia sa dobrej jakosci (jezeli dobrze zrobimy), jest płaski (jak dla mnie to duzy plus za wygląd) , Mp3 grają bardzo przywzoicie, bogato wyposarzone pudelko z telefonem ;] pozdro =D

  • 0

    252. ~wojtas  2008-01-19 13:28:31  host: acrp207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy wiecie moze jak sie przenosi pliki z telefonu na karte pamieci pomocy!!!!

  • 0

    253. ~kasia  2008-01-28 22:11:53  host: bbservice249.mmpnet206.tnp.pl

    czy ten telefon ma MP3????? bo już sama ni wiem....bo z tego co słyszałam to zdania są podzielone...i już sama nie wiem pomóżcie bardzo mi na tym zależy????

  • 0

    254. ~seb  2008-01-31 19:01:07  host: chello089077113036.chello.pl

    wiem już prawie wszystk o tym tel,a nie potrafie ściągnąć gry

  • 0

    255. ~paulina  2008-02-05 19:55:41  host: chello087206104165.chello.pl

    ja mam ten telefon i jest super tylko minus że nie ma radio ale reszta ok polecam

  • 0

    256. ~~SiMi~  2008-02-14 14:58:29  host: 83.68.95.107.mielec95.tnp.pl

    Mam zamiar kupić sobie ten fonik co prawda kiedys moglem go miec za jedyne 100zl ale nie mialem kasy...:/ przepadlo...:(:( teraz troszke pytan. duzo osob pisze ze telefon trzymany w przedniej kieszeni spodni moze sie zlamac przy kucnieciu... odpiszcie mi czy to prawda ze ten fon jest tak lamliwy jak wszyscy pisza czy tez nie. (HELP) odpisujcie szybko !!!! POZDRO. :):):)

  • 0

    257. ~lechuu  2008-02-14 18:55:52  host: iai170.internetdsl.tpnet.pl

    na pewno lepszy od noki 3310...

  • 0

    258. ~sgh  2008-02-19 23:28:29  host: 221-bem-7.acn.waw.pl

    mam problem, gdy probuje korzystac z bluetootha to telefon kaze mi wpisac jakis pin i osobie ktora przesyla chce przeslac mi plik za pomoca bt tez wyswietla sie polecenie wpisania pinu. o co chodzi?skad wziac ten numer?

  • 0

    259. ~martyna  2008-02-24 12:05:13  host: 217.149.249.134

    mam pytanie:) czy w tym telefonie słuchając mp3 mozna w tym samym czasie pisac sms'a czy trzeba wychodzic z odtwarzacza? prosze o odpowiedz, bo to dosc istotny szczegol;) pozdrawiam

  • 0

    260. ~Olcia  2008-02-24 23:01:29  host: host-81-190-115-34.gdynia.mm.pl

    hej własnie zastanawiam sie nad kupnem tego telefonu jak myslicie?

  • 0

    261. ~HELP  2008-02-28 20:28:46  host: arf193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZY W TYM KOMIE DA SIE MAKSYMALIZOWAC ZDJECIA POZA USTAWIANIEM ICH NA TAPETE (żal)?TO CHYBA NAJWIEKSZY MINUS,JESLI NIE...OD # MSCY DO TEGO NIE DOSZEDLEM...

  • 0

    262. ~ekopalma  2008-02-29 09:21:08  host: staticline18836.toya.net.pl

    Zastanawiam się od 4 miesięcy,czy w tym dość ciekawym telefonie istnieje możliwość powiększenia fotografii w przeglądarce.W porównaniu z niemal bliźniaczym x820 nie znalazłem tej opcji

  • 0

    263. ~urzytdkownikz370  2008-02-29 20:58:23  host: aefu189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie w tym telefonie nie można np.pisać sms jednocześnie słuchając muzyki, co z pewnością jest jego dużą wadą.

  • 0

    264. ~kompik  2008-03-01 11:36:16  host: nat1.telkonet.pl

    Sgh wpisz cokolwiek. Najlepiej "0000" i druga osoba też niech to samo wpisze. martyna niestety trzeba wyjść z odtwarzacza.

  • 0

    265. ~boloumcs  2008-03-14 01:41:47  host: inet20909na-0.eranet.pl

    Ogólnie telefonik jest super w swojej kategorii cenowej, ale posiada kilka potężnych minusów... Oto one: 1.brak możliwości powiększania zdjęć, 2. brak opcji minimalizacji odtwarzacza, 3. "średnio-kiepska" jakość dźwięku na dołączonych słuchawkach, 4. dzwonki na sms tylko w formacie mmf i dosyć ciche... Jeszcze jedna uwaga na koniec: Z370 jest naprawdę wytzymałym i solidnym telefonem, w którym nie trzeszczy obudowa i który spokojnie wytrzymuje upadek z 1,5m wysokości na betonową posadzkę (niestety sprawdzone;) , a przede wszystkim jest fonem NIEŁAMLIWYM (jak niektórzy błędnie tutaj chcą to niektórym wmówić...).

  • 0

    266. ~  2008-03-22 17:31:50  host: apn-77-114-155-210.gprs.plus.pl

    tez mam ten telefon i mam maly problem z nim, niemoge zainstalowac gg,niema hyba na ten model. no a poza tym to jest spoko i ma szybkiego neta

  • 0

    267. ~wronka83  2008-04-02 10:43:35  host: gtt26.internetdsl.tpnet.pl

    jeśli chodzi o pin o który telefon pyta przy wysyłaniu plików prtzez bluetooth to trzeba podać pin osoby od której się ten plik pobiera.Ogólnie tel. bardzo wytrzymały-nawet jak spadnie na beton i o kałużę przyhaczy hehe.A na kartę pamięci kopiuje się w bardzo prosty sposób-trzeba najechać na ten plik,wcisnąć"opcje",wybrać stamtąd"kopiuj"i później za pomocą klawiszy nawigacyjnych-w prawo i lewo-wybrać "karta pamięci".I już:)

  • 0

    268. ~kuba77  2008-04-03 15:33:37  host: xdsl-6822.bielsko.dialog.net.pl

    ja również posiadam ten telefon i nie jestem zadowolony! po kilku miesiącach użytkowania oddałem go na gwarancję ze sporą listą usterek! a to, że jest wytrzymały nie ma wiele wspólnego z prawdą. Niestety posiada wiele wad. Chociaż plusa można mu przypisać za program(Pixel file viewer) w którym można oglądać pliki z office'a jest przydatny:) chociaż szkoda, że nie obsługuje formatu *.jpg w zupełności nie polecam tego telefonu

  • 0

    269. ~daian  2008-04-08 20:36:17  host: w3cache.bel.vectranet.pl

    bardzo gorąco polecam tego fona

  • 0

    270. ~kikut  2008-04-14 15:16:43  host: host-n2-73-180.telpol.net.pl

    mam ten telefon 4 m-ce i sprawuje się świetnie. Jego jedyną wadą jest cichy głośnik nieraz nie słyszę dźwięku.

  • 0

    271. ~  2008-04-16 12:20:48  host: acbv152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polecam wszystkim

  • 0

    272. ~zino  2008-04-24 00:05:25  host: exa221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam telefonik od niecałych 2 tyg i musze przyznac , ze dokonałem dobrego zakupu. Bateria trzyma ok 3 dni. Robi swietne fotki jak na 2mpix! Super lekki i plaski, poręczny. Sporo bajerow. Za te kase (260zl) naprawde ciezko kupic cos lepszego z taka klasa. Na raze jedynym minusem jak dla mnie jest niemozliwosc ogladania zdjec na pelnym ekranie - sa tylko takie ni to miniaturki ni to pelen ekran;/. Reszta mnie jak najbardziej zadowala.

  • 0

    273. ~Dewastator  2008-04-27 15:48:27  host: efg210.internetdsl.tpnet.pl

    Ikonka E oznacza że jesteś w obszarze EDGE czyli takiego szybszego GPRS

  • 0

    274. ~lukasz  2008-04-29 11:42:52  host: dos120.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oddalem swojego samsunga L760 na gwarancje i dali mi tego Z370 padlina nikomu go nie polecam.Menu tragiczne podczas rozmowy strasznie sie grzeje!!!

  • 0

    275. ~  2008-05-04 20:09:06  host: pc250.zn.zamek.net.pl

    telefon mam od ponad pół roku. słaba bateria, niska jakość aparatu jak na 2mpix, cichy głośnik, nie można powiększać zdjęcia w podglądzie. na plus obudowa, wyświetlacz, menu.

  • 0

    276. ~świnka  2008-05-05 14:06:26  host: d90-129-66-46.cust.tele2.pl

    telefon bardzo dobry zarówno do muzyki jak i filmów-dobra jakość odtwarzania aczkolwiek zepsóło mi się gniazdo gdzie wkłada się ładowarkę i słuchawki na szczęście naprawa nie będzie droga więc ogólnie polecam

  • 0

    277. ~  2008-05-11 11:02:47  host: fhc66.internetdsl.tpnet.pl

    mam juz telefon rok, jedno co to wymieniałem klawiature i podswietlenie w ramach gwarnacji bo cos mrugalo. Wszystko inne ok. minusow zbyt duzo nie ma, moze to ze sie grzeje jak sie slucha muzyki dlugo, ale to nie przeszkadza. Ale najbardziej mnie denerwuje ze dzwonki na SMS tylko mmf ;-) niby szczegol ale czasami denerwujace .. ;-) pzdr,

  • 0

    278. ~  2008-05-12 18:23:40  host: 51.202.54.80.static.rdi.pl

    ludzie przesadzacie ja go mam z 6 miesiecy i mi sie nic nie psuje jedynym defektem tego telefonu ze ma slaba baterie ale moim zdaniem zaje fajny fon :P pzdr

  • 0

    279. ~hr004  2008-05-23 12:30:36  host: agc44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon elegancki,ale duży niedosyt--fotki ;(, ściąganie gier prawie nie możliwe --drogi program (miałem triala 3 dniowego) , wolny program pc studio -kolejny minus---tyle ze nie nie wygląda ale wytrzymały jest!!! na przyszłość nie polecam--posiadacz 2 sztuk załamany --oczywiście bez sim -locka który też nie należy do najtańszych!!!! żegnam

  • 0

    280. ~Sgh370  2008-05-25 13:25:26  host: bln172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mojemu znajomemu spadł z 3 piętra i działał

  • 0

    281. ~Wilk  2008-06-03 22:00:40  host: apn-77-114-149-35.gprs.plus.pl

    jak zrobić,aby filmy video były na całym ekranie?proszę o pomoc.

  • 0

    282. ~osik1110  2008-06-05 23:09:07  host: staticline52420.toya.net.pl

    mialem l-760 z tego powodu iz tego juz nie moglem niestety wziasc ale prawdopodobnie bede go niedlugo juz mial! Uwazam ze jest o wiele lepszy od l-760 z tego powodu iz ma takie same funkcje a ma owiele lepszy wyglad!

  • 0

    283. ~Marco  2008-06-23 12:35:07  host: aamg195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmm mam ten tel chwilowo jako zastępczy na czas naprawy innego, mogę powiedzieć jedno menu tego telefonu było modne 4-5 lat temu w owym czasie miałem też samsunga C100 i jest on o niebo wygodniejszy w obsłudze niż ten. Ten tel wypuszczony przez producenta to jedna wielka pomyłka, oprócz aparatu i odczytu i możliwości słuchania MP3 z karty pamięci ten telefon nie ma nic. ODRADZAM ten badziew!!!!!!

  • 0

    284. ~miku  2008-06-23 13:23:09  host: adfr193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma gumowych

  • 0

    285. ~Vathur  2008-07-14 15:18:36  host: c14-224.icpnet.pl

    Mam tego fona jako zastępczy(z serwisu). Co tu dużo mówić po 2 dniach już na niego patrzeć nie mogę;] Interface bardzo nieituicyjny, menu po prostu brzydkie-spójrzcie na menu u SE albo Nokii, i porównajcie. Pisanie smsów też dość niewygodne-zawsze piszę jedną ręką, ale w tym przypadku wywołuje to ból;/ 272:Jak on robi ładne fotki jak na 2 mpx to ja naprawdę nie wiem z jakim aparatem miałeś wczęsniej do czynienia. Ja mam w domu D750, który to robi duzo ładniejsze fotki(testowałem w pomieszczeniach zamkniętych, moze na dworze w pogodny dzień takiej różnicy nie będzie). Inną kwestią jest, ze jest to telefon dość specyficzny i wiele rzeczy, które mogę mu zarzucić są bardzo subiektywne-Np. płaskie klawisze, grubość(wolę czuć, ze mam w kieszeni, czy też w ręce telefon, a nie zabawkę). Zaletą telefonu (jak mi sie wydaje) jest dość przyzwoita bateria, na razie trzyma całkiem ładnie(2 dni i 2 kreski na 3)-w porównaniu do mego k800 to i tak sukces;] Ogólnie bym go nie polecał.

  • 0

    286. ~mogar  2008-08-03 16:30:44  host: 39-dzi-21.acn.waw.pl

    bardzo czytelny telefon prosty w obsłudze,nokia jest zbyt skomplikowana.nie wiem jak mocno trzeba kucnąć żeby go złamać w przedniej kieszeni.IMO wybór tego telefonu to kwestia gustu

  • 0

    287. ~kk  2008-08-28 16:15:23  host: bxb62.internetdsl.tpnet.pl

    komorka spoko..tylko nie wiem jak zalaczyc do niego neta...blueconnect nie chce na ten telefon....wiec nie wiem co mam zrobic...

  • 0

    288. ~djb  2008-09-06 23:14:01  host: sub253-98.elpos.net

    do Vathur: jak chcesz robic zdjecia to kup aparat najlepiej z obiektywem porzadnym, a komorka nawet twoja i kazda inna to zdjecia sa beznadziejne tak jak ogladanie filmu na divixie w wersji kinowej, "powodzenia" z joystikiem w k800 i awaryjnoscia (szczegolnie po uplywie gwarancji) p.s. dla mnie z370 jest super, menu proste, jakosc dzwieku podczas rozmowy zyleta, zasieg dobry i male wymiary - ja nie musze czuc cegielki w kieszeni - tylko te cechy w przypadku tel powinny miec znaczenie wg mnie

  • 0

    289. ~Marcin  2008-09-07 00:04:35  host: chello089076136152.chello.pl

    Ogólnie telefonik jest ok, ale dwie rzeczy mnie wkurzają: śmiesznie cichy dźwięk sms, którego nie można podgłosić oraz brak możliwości ustawienia mp3 jako dźwięku sms (tylko mmf).

  • 0

    290. ~piotr  2008-09-07 20:37:09  host: w3cache.wro.vectranet.pl

    czy ktoś zauważył że po dłuższej rozmowie nagrzewa sie i pogarsza jakość rozmowy czy jest to wada mojego telefonu ? pozdrawiam

  • 0

    291. ~Maciej  2008-09-13 20:16:01  host: 80.53.102.122

    Mam ten telfon ponieważ mój l760 jest w naprawie. Do rzeczy: Telefon narazie mi się podoba. Minusami jest beznadziejne menu(poco po prawej stronie dawali te duże ikony?? zal) niemożność słuchania muzyki z karty w odtwarzaczu,beznadziejna "ładna" klawiaturka na której się klika 3 przyciski naraz,brak powiększenia zdjęć Plusem jest to że jest strasznie cienki (8mm), nagrywa filmiki 320x240, ma szklany ekran ( nie rysze się )

  • 0

    292. ~rony;-  2008-10-10 17:15:20  host: aegb35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko jak zrobic zeby w d900 filmy byly na calym ekranie?

  • 0

    293. ~  2008-10-28 02:39:07  host: dmm53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon momentami denerwujący, pisanie sms-ów to katorga, do internetu się kompletnie nie nadaje. Obsługa toporna jak mało gdzie. Mimo tego bardzo polecam - z dwóch względów. Po pierwsze: oszałamiająca jakośc rozmowy - niezwykle czysto i tak głośno, że trzeba sciszac. Kiedy przesiadłem się chwilowo na Nokię (E51 oraz 6500 Classic), to... niebo a ziemia. Różnica jest potworna - Samsung deklasuje wszystko, nie tylko Nokię (również nowoczesne Motorole, LG, SE sprawdzałem). Drugi plus to jakośc wykonania - również deklasuje każdą Nokię, której nawet made in Finland nie pomoże - jak widac Koreańce się bardziej starają. Mimo, że cienka, to niezniszczalna (to nie jakiś badziewny plastik, ale twarde jak kamień włókno węglowe), choc szybko pojawiają się ryski. To okrutne, bo nie lubię tego telefonu, ale w kluczowych sprawach deklasuje nawet dużo droższe i nowocześniejsze telefony i jestem na niego skazany. Nie zamienię go obecnie na nic. Co do awaryjności - przez 2 lata nie miałem żadnego problemu, ale jak ktoś kupuje "prawie nowy" na Allegro... ;)

  • 0

    294. ~rafi;)  2008-10-28 20:30:19  host: chello089077190089.chello.pl

    mam ten fonik półtorej roku. Cały czas robię zdjęcia, siedzę na gg i operze mini, do tego ostanio bawię się nim jako modemem na USB (testuję sobie internet z Play na kartę) i sprawdza się super:) Zastanawiam się nad drugim takim jako... tani modem :)

  • 0

    295. ~pusty  2008-11-04 14:57:58  host: host-89-229-96-127.stargard.mm.pl

    jak dostac obudowe do tego samsunga??

  • 0

    296. ~...  2008-11-10 15:39:02  host: 77-252-71-20.ip.cybergrota.com.pl

    Nie wiecie czy do tego telefonu można ściągnąć locka.?

  • 0

    297. ~boniek  2008-11-10 22:24:33  host: abgy173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on naprawde cicho gra? gra jak se k750i??

  • 0

    298. ~  2008-11-13 22:45:14  host: f96-048.opera-mini.net

    Ten telefon ma niewymienna obudowe.

  • 0

    299. ~rafaelloacer  2008-11-21 09:16:39  host: public-gprs52692.centertel.pl

    mam go 2 lata i sie nic nie popsulo jak na razie, polecam. Ekran ciut za maly i kulawy glosnik.

  • 0

    300. ~inka  2008-12-03 15:44:10  host: ckk232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    - ciche dzwonki - brak mozliwosci powiekszania zdjec - brakuje radia - słaba batera ALE + czytelne i łopatologiczne wręcz menu + dobra jakość dzwieku w słuchawce + szybki dostep do internetu + dobra jakość zdjęć jak za tę cenę + wytrzymały (uległ zupełnemu zanurzeniu w wodzie i po wyschnięciu działa bez zakłóceń) + duży wyświetlacz + lekki, płaski, poręczy i elegancki + MEGA ELO JOŁ I SZAŁ biorąc pod uwagę cenę.

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-129-96.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet