Samsung SGH-Z320i - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z320i Opinie o Samsung SGH-Z320i

Samsung SGH-Z320i

w sumie: 34
  • 0

    1.  2006-02-17 15:36:19

    o kutwa !!!!!!!!!!!!111 zarabisty

  • 0

    2.  2006-02-20 21:11:38

    Super . . . ale raczej będzie droższy od "starszego brata" z520i . . . a szkoda ;)

  • 0

    3. ~madzia  2006-04-17 00:42:10  host: 80-195-4-21.cable.ubr11.haye.blueyonder.co.uk

    jak w tym telefonie mozna sprawdzic godziny polaczen? Mam go kilka dni i bylam w 3 salonach i nikt nie umie mi pomoc. I jak mozna zrobic zeby odebrac video calls?

  • 0

    4. ~kris  2006-07-10 11:38:36  host: ip5456a56d.speed.planet.nl

    cze, zamierzam go kupic,jest juz dio niego pl menu??

  • 0

    5. ~witam  2006-08-02 07:04:10  host: abwf153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja ide dzisiaj do kumplka wgrac polskie menu ma wszystkie kable:]
    p.s. ile on w polsce kosztuje?

  • 0

    6. ~casper_wp  2006-10-08 12:06:43  host: host-87-101-72-123.leon.com.pl

    No wlasnie ile on w polsce kosztuje i skąd można sciagnąć polskie menu bo wszystkie kabelki do niego posiadam ??????

  • 0

    7. ~elson  2006-10-08 16:58:55  host: cqo46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak na niego bbgrac jakies gry? bo nie mam zielonego pojecia....

  • 0

    8. ~Ania  2006-10-11 11:55:50  host: w3cache.warpol.pl

    czy ktoś może załatwić wgranie polskiego menu do tego telefonu i ile to by tak mniej więcej kosztowało z góry dzięki za odpowiedź

  • 0

    9. ~DIMON  2006-11-05 13:23:02  host: ejw27.internetdsl.tpnet.pl

    Co leprze D500 czy Z320i ??

  • 0

    10. ~Danka  2006-11-21 15:00:18  host: terminal-1-135.retsat1.com.pl

    w polsce kosztuje kolo 1650 zl.

  • 0

    11. ~  2006-12-12 19:18:59  host: efo194.internetdsl.tpnet.pl

    on ma naprawde 120MB ??

  • 0

    12. ~dominik  2006-12-17 22:17:06  host: 82.146.253.73

    ja go kupiłem za 550 pln lekko używany, wygląda super, duża pamięć

  • 0

    13. ~sito  2007-01-17 19:27:43  host: bib153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon około tygodnia jestem z nieg bardzo zadowolony ma dużą pmięc (120MB)fotki wychodzą dobrej jakości i kupiłem go całkiem nie brogo bo za 430zł w bardzo dobrym stanie

  • 0

    14. ~:)Ania(:  2007-01-26 14:23:46  host: cus202.internetdsl.tpnet.pl

    ma ktoś do sprzedania ładowarke do tego telefonu ??? lub wie jaka pasuje z innego modelu ??? pliss!! jak coś to piszcie na moje gg: 9413989 :D

  • 0

    15. ~  2007-01-28 02:17:04  host: cpe-80687.ip.primehome.com

    a ja potrzebuje do niego baterii,mozne mi ktos powiedzieć gdzie mogę kupic?? Z góry dzieki za odpowiedz.

  • 0

    16. ~paweł  2007-01-28 02:17:51  host: cpe-80687.ip.primehome.com

    a ja potrzebuje do niego baterii,mozne mi ktos powiedzieć gdzie mogę kupic?? Z góry dzieki za odpowiedz.

  • 0

    17.  2007-02-06 19:32:35

    moze ktos mi da namiary, gdzie moge wgrac do takiego telefonu polskie menu ,bo juz mam go miesiac i nie kozystam , angielski to trudna sprawa -pliss pomozcie :((

  • 0

    18.  2007-02-06 19:36:17

    moze ktos mi da namiary, gdzie moge wgrac do takiego telefonu polskie menu ,bo juz mam go miesiac i nie kozystam , angielski to trudna sprawa -pliss pomozcie :((

  • 0

    19.  2007-02-06 19:52:47

    moze ktos mi da namiary, gdzie moge wgrac do takiego telefonu polskie menu ,bo juz mam go miesiac i nie kozystam , angielski to trudna sprawa -pliss pomozcie :((

  • 0

    20.  2007-02-13 22:41:56

    mam ten tel juz od pol roku.mecze sie bo wciaz nie mozna do niego wgrac polskiego menu przez co nie jestem w stanie kozystac ze wszystkich opcjii!ps zeby sprawdzic godz polaczenia wystarczy wcisnac zielona sluchawke gdzie sa wszystkie pol i odebrane i wykonane i nieodebrane wejsc w opcje i pierwsza mozliwosc wybrac i juz ci sie wyswietla wszystkie godz pol!mam prosbe jak ktos bedzie wiedzial ze jest juz do niego polskie oprogramowanie to dajcie znac!!!dzieki i pozdrawiam

  • 0

    21.  2007-03-28 09:12:37

    Czy ten telefon ma naprawde 23mm grubości? Jak ktoś ma ten fonik to niech napisze czy źle to wygląda bo za tydzień będe go miałą

  • 0

    22. ~kasia  2007-07-28 22:23:20  host: bxc90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie, czy ten telefon ma radio?

  • 0

    23. ~damianussss.fotka.pl  2007-08-01 13:26:41  host: 213-238-109-131.adsl.inetia.pl

    ma do niego ktos oprogramowanie do sciagania z neta tapet itd ?????

  • 0

    24. ~dominik  2007-10-09 17:22:43  host: axh210.internetdsl.tpnet.pl

    jak ktoś chce to mu go sprzedam w stanie uzywanynm 4 m-ce za 700zł, ma 120 Mb nie ma radia mój numer 662862243 jest b. ładny w ang kosztował399f,dodatkowo ma wgrane jakies 80 utworów min. mp3, bez kabla usb czarny, 3 menu,2 kamery, tel 3-ciej generacjii z oryginalnym pudełkiem bateria trzyma5-6 dni, bo on nie wyswietla godziny na wygaszaczu polecam, ang menu obrazkowe łatwe, bez simloka

  • 0

    25. ~dominik  2007-10-09 17:24:06  host: axh210.internetdsl.tpnet.pl

    mniej sie nameczycie jak sobie 5-6 słowek przetłumaczycie w słowniku niz zmieniac mu menu

  • 0

    26. ~dominik  2007-10-09 17:29:18  host: axh210.internetdsl.tpnet.pl

    mniej sie nameczycie jak sobie 5-6 słowek przetłumaczycie w słowniku niz zmieniac mu menu

  • 0

    27. ~  2007-10-30 11:03:24  host: evl29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka ja tez mam taki telefon ile mniej wiecej by kosztowalo wgranie polskiego menu??

  • 0

    28. ~Seba  2007-11-07 12:36:20  host: dgo139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam taki telefon na sprzedaz mam go niecale 2 meisiace telefon jest w stanie b.dobrym kontakt moje gg 6820783 cena do uzgodnienia:) pozzdrawiam seba

  • 0

    29. ~Beckham  2007-11-13 13:32:25  host: host-87-101-74-195.leon.com.pl

    Mam tego samego fona obsługa lajtowa tylko mam problem z dokupieniem kabla USB kto wie czy pasuje z jakiegoś innego modelu?? Mam jeszcze problem z wysyłaniem plików mp3 i obrazków na inne tel ja odbierać umie ale wysłać nie?? Może ktoś będzie wiedzieć co zrobić

  • 0

    30. ~ktos  2007-12-25 23:52:58  host: 62.69.212.111

    to bylo trzeba sie uczyc angielskiego a nie;P ja tez mam z angielskim menu telefon tylko ze LG KG800 i sobie bez problemu radze :P

  • 0

    31. ~skrzat  2008-02-09 12:09:47  host: verax-r.3s.pl

    Mam taki sam tel. i mam kłopoty z wgraniem polskiego menu nie wie ktoś jak to można zrobić,a tak poza tym to ja juz dostałem go za 200zł. używanego

  • 0

    32. ~Damian  2008-02-09 12:13:00  host: verax-r.3s.pl

    Do tego tel. będzie pasować ładowarka od d600 jak sie niemyle ten tel. ma nawet 133MB wbudowanej pamięci jedna jego wada niema do niego jeszcze polskiego menu nawet w internecie

  • 0

    33. ~zbyslaw.  2008-11-03 23:22:30  host: cpc2-colc5-0-0-cust532.colc.cable.ntl.com

    mam ten telefon i jest srednio fajny bo nie moge wgrac do niego estonskiego i armenskiego menu. jak sie znajdzie to moze zmienie zdanie narazie to nie mam zmienionego. amen.

  • 0

    34. ~trinitri  2009-02-24 19:49:27  host: kon19.ezbit.pl

    dobry jest tylko ciezko dostac ladowarke ;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-171-35.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet