Samsung SGH-Z300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z300 Opinie o Samsung SGH-Z300

Samsung SGH-Z300

w sumie: 91
  • 0

    1. ~super_electric  2005-09-20 14:14:46  host: akm243.internetdsl.tpnet.pl

    szkoda że tylko w Orange'u...

  • 0

    2. ~mateush  2005-09-20 17:09:08  host: g174.softel.elblag.pl

    ktos cos moze powie na temat telefonu ciekawego?? mial go ktos w recach?

  • 0

    3. ~adyp  2005-09-27 20:41:41  host: cgd187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak dłługi na nim mozna krecicfilmy

  • 0

    4. ~mateush  2005-10-01 11:55:16  host: g130.softel.elblag.pl

    60 min a czemu sie pytasz??

  • 0

    5. ~Agunia  2005-10-02 19:45:49  host: srodkowa.resetnet.pl

    mam ten telefonik od piatku i jestem zachwycona:) jest bardzo fajniutki a najlepsze jest to ze ma 2 aparaty i robia dobrej jakosci zdjatka :)

  • 0

    6. ~mania  2005-10-03 23:17:46  host: dvp179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest wporzo i wcale nie dogi

  • 0

    7. ~mania  2005-10-03 23:20:45  host: dvp179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon odlotowy

  • 0

    8. ~sid  2005-10-04 15:26:44  host: 83.18.193.42

    mam pytanie ile kosztuje ten telefon w pakiecie 25zł to ta stara Jedna IDEA

  • 0

    9. ~marek  2005-10-20 13:54:30  host: gointernet.proxy.astra-net.com

    ja wlasnie go dostalem za przedluzenie umowy o kolejne 2 lata. Mnie kosztowal 1zl + VAT :) Jest wypasiony. Tylko co mi po UMTSie, jesli nigdzie jeszcze nie dziala. :)

  • 0

    10. ~irzi  2005-10-31 17:55:58  host: 195.136.186.7

    Tez mam ten telefon ! jest extra ale ma 2 istotne dla mnie wady : nie działają alarmy przy wyłączonym telefonie a na zewnętrznym wyświetlaczu nie widac czy były jakies nieodebrane rozmowy ( dopiero się to widzi jak nacisnie się klawisz głośności)Pozatym bateria trzyma góra 3 dni ! Poza tym jest w porządku !

  • 0

    11. ~Abdrew  2005-10-31 23:18:10  host: chb157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ...czy mozna sobie ustawic mp3-ke na dzwonek????...

  • 0

    12. ~Toms  2005-11-02 18:52:36  host: 213-238-114-174.adsl.inetia.pl

    Telefon ma kilka poważnych wad! Pracowałem na kilku zaawansowanych telefonach i niektóre rzeczy w tym modelu mnie zdziwiły brakiem logiki. Książka tel. ma kilka wad; pisanie SMS-ów jest dość dziwne. Chodzi głównie o T9. Dla ludzi, którzy lubią robić sobie zdjęcia jest OK. Ale kto na poważnie robi zdjęcia 1 megowym aparatem (he,he). Pozdrawiam!

  • 0

    13. ~roni  2006-01-03 22:31:55  host: 206.171.wmc.com.pl

    zastanawialem sie nad kupnem tego telefonu ale wybralem Z500 bo jest ladniejszy choc nie ruznią sie duzo funkcjami

  • 0

    14. ~Kaśka  2006-01-05 15:56:37  host: agw94.internetdsl.tpnet.pl

    Toms, to prawda nie ma T9 polskiego co mnie bardzo zaskoczyło i właśnie nie ma wogóle polskich znaków w SMSach... Ale ogólnie Z 300 jest spoko ;) da się przyzwyczaić ;)

  • 0

    15. ~Kasia  2006-01-05 15:58:21  host: agw94.internetdsl.tpnet.pl

    "szkoda że tylko w Orange'u..."
    W Orange'u się tylko kupuje. Ja np. mam Ere, a kożystam normalnie z tego telefonu i to bez simlocka ;)

  • 0

    16. ~marshja  2006-01-09 23:05:47  host: esg187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik dosc krótko, ale moge powiedziec ze przy pisaniu smsów jest dostepny polski słownik T9, ale jezeli sie go nie uzywa, to faktycznie nie ma polskich znaków, co jest bardzo dziwne. mp3 mozna ustawic swobodnie jako dzwonek - sprawdzone. ja z kolei mam problemy z raportami mmsów. otoz przychodzi cos w tym stylu, tzn normalnie jest dzwiek przychodzacego smsa i na zewnetrznym wysw. pojawia sie kopertka, ale kiedy otworze klapke to wszystko znika i nigdzie nie mozna znalesc jego tresci. wiec nie wiadomo czy mms doszedl do odbiorcy zczy nie! :( moze ktos wie, czy to wina ustawien? jesli tak to jak mozna przestawic aby byla dostepna tresc raportu czy dostarczono, czy tez nie)? a i jeszcze jeden problem: gdzie mozna zmienic rodzaj pamieci z jakiej sie korzysta? chcialam ustawic zdjecia w ksiazce tel i w tym celu musialam skopiowac wszystkie kontakty do pamieci tel, ale wowczas kazdy kontakt byl w ksiazce zapisany podwojnie, jeden pod drugim( tylko jeden ze znaczkiem tel a drugi ze znaczkiem karty sim) - bez sensu! czy ktos wie jak sobie z tym poradzic???

  • 0

    17. ~badgirl  2006-01-19 18:09:53  host: acrx59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~agunia - za ile go kupiłaś????

  • 0

    18.  2006-01-24 17:45:58

    czym sie rozni z300 od z500 ?

  • 0

    19. ~swazer  2006-02-08 19:21:16  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    no ja sie nie wypowiadom bo dopiero sie ładuje. a myslicie ze musi sie ładować 12h ?

  • 0

    20. ~Druciak  2006-02-15 01:05:57  host: byy34.internetdsl.tpnet.pl

    Ogolnie telefon cudo ! Jednak dla osób które od telefonu nie wymagają zbyt wiele. Praktycznie zero softu do wgrania, brak wgrania innych gier. Najwiekszym problemem jest tu T9 - niestety przy pisaniu ze slownikiem okazuje sie ze kazda litera zostaje wpisana jako polska czcionka wiec zajmuje duuzo wiecej miejsca, wynik jest taki ze jeden SMS bez polskich znakow zajmuje okolo 3 SMS z polskimi znakami. Jesli chodzi o mp3 to jest super. Ustawianie jako dzwonek bez problemu, pozatym telefon obsluguje wiekszosc znanych formatow wiec kazde mp3 czt wav mozna przerobic na acc i juz mamy super dzwiek na sms. Szkoda ze nie da sie zmienic wygladu menu. Kamera ok aparat super. Zdjecia wychodza naprawde rewelacyjne ( 1 Megapix zobowiazuje ). Na uznanie zasluguje tez wykaz polaczen pamieta do 10 wybranych i 10 odebranych polaczen dla kazdego kontaktu wraz z ich godzina i czasem polaczenia. Jesli chodzi o podlaczenie telefonu do PC to wydawalo by sie bardzo proste niestety czasem po prostu nie dziala. Orginalny soft tez nie zachwyca - mozliwosc zgrania i zaladowania plikow ale czegos tak oczywistego jak edycja ksiazki tel. juz nie ma.

  • 0

    21.  2006-03-09 18:11:19

    Kilka osob napisalo ze ma go na karte . . . to moze bylyby tak mile i napisaly za ile go kupily ;> :P:D

  • 0

    22. ~czesc  2006-04-15 09:29:22  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    mam male pytanko waham siem co kupic samsunga z300 czy sagema myx6-2 co jest lepsze prosze powiedzcie z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    23. ~Zygen  2006-04-29 20:41:52  host: ewt15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gier jest cala masa... chociazby te z e398 :) Ale przy sofcie orange wgrywanie tylko przez wap. Ja wczoraj w minute na googlach znalazlem chyba z 3 b dobre strony i juz pocinam w boulderdash :)

  • 0

    24. ~Bartek  2006-05-25 16:39:05  host: c164-4.icpnet.pl

    prosze powiedzcie jak wstawic zdiecie do kontaktu w z300 ??

  • 0

    25. ~do czesc  2006-06-05 15:45:53  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    kup se oby dwa a tak serio to ze wzgledu na zdjecia jaklosc mp3 wybralbym sagema ze wzgledu na szybkosc wzjal bym samsunga ze wzgledu na funkcje nie mam zdania oby dwa sa bajeranckie a oby dwie firmy nie sa zbyt bardzo znane a samsungi slyna z tego ze sa drogie wiec ze wzgledu na kombinacje cena/funkcje wzjal bym sagema ale to juyz jest twoj wybor:))pozdro czesc

  • 0

    26. ~Dugas  2006-06-05 21:23:31  host: NAT-5.autocom.pl

    Mam wielkie pytanko...mianowicie moja mama wziela sobie ten telefonik jakies pol roku temu na firme...oczywiscie wypasiony jest, tylko ze bateria w nim to kompletna padaka, po pol roku trzyma zaledwie 1 dzien bez korzystania z aparatu i innych bajerow, czy to jest mozliwe? mozecie sie podzielic opiniami na ten temat na podstawie wlasnych z300??z gory dzieki czekam na odpowiedz..

  • 0

    27. ~Dugas  2006-06-05 21:32:51  host: NAT-5.autocom.pl

    Mam wielkie pytanko...mianowicie moja mama wziela sobie ten telefonik jakies pol roku temu na firme...oczywiscie wypasiony jest, tylko ze bateria w nim to kompletna padaka, po pol roku trzyma zaledwie 1 dzien bez korzystania z aparatu i innych bajerow, czy to jest mozliwe? mozecie sie podzielic opiniami na ten temat na podstawie wlasnych z300??z gory dzieki czekam na odpowiedz..

  • 0

    28. ~sunami_p  2006-07-24 08:33:25  host: 119.59.jawnet.pl

    jeśli ktoś mógłby być taki miły i napisać mi jak się zgrywa zdjęcia na kompa to tu jest mój adres sunami_p@vp.pl z góry dziękuje:*

  • 0

    29. ~kuubasss  2006-08-13 19:34:36  host: 80.54.155.232

    Co to jest ten UMTS

  • 0

    30. ~pola  2006-09-12 15:51:44  host: uj174.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos z posiadaczy tego telefonu moglby mi powiedziec czy po zrobieniu zdjecia mozna zrobic przyblizenie??

  • 0

    31. ~  2006-09-23 10:57:05  host: agd218.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie mozna kupic pokrowiec na ten telefon prosze odpiszcie szybko bo mam ten tel.i troche sie zdziera;)

  • 0

    32. ~zainteresowana  2006-10-30 12:01:26  host: sub212-71.elpos.net

    czy można go kupić w sklepie ze znaczkiem orange i uzywac w erzE? bez zdejmowania simlocka

  • 0

    33. ~rad  2006-11-08 10:37:45  host: kkt.net.autocom.pl

    odp na pytania o cene. ja go dostalem za 500 zl full komplet z gwarancja orange. t9 dziala ok nie wiem co wam nawala? przesiadlem sie z noki i niestety trzeba sie przyzyczaic troche. niektore funkcje mozna bylo by poprawic ale to tylko jak by sie ktos chcial czepiac bardzo. mankament jest z org softem do komunikacji tel-komp. w/g mnie lipa. strasznie wolno dziala. np. wgranie jednej mp3 ok 5 mb to czas 5-8 min! (sic) da sie to obejsc kupujac czytnik kart pamieci. oczywiscie wczesniej trzeba sobie takowa pamiec kupic :). szybkosc dzialania rewelacja! aparat wlacza sie w 1 sec.! na zewnetrzny wizjer mozna wsadzic wszystko - fajny bajer... mozna tak pisac i pisac. najlepiej sie przekonac :) pozdro

  • 0

    34. ~miras  2006-11-10 23:54:34  host: w3cache.zaodrze.punkt.pl

    uzytkowalem ten telefon przez rok czsu i nie mozna z3-setce nic zarzucic.Jest to aparat przygotowany na UMTS a po zakupieniu karty trans flash jest istnym kombajnem !!! Tylko symbian da mu rade :)

  • 0

    35. ~juta  2006-11-21 22:01:45  host: host-86-63-140-209.pronet.lublin.pl

    proszę o info o działanie baterii. Chciałbym go kupić ale te 180 min gadania nie jest zbyt imponujące. jak to jest naprawdę??

  • 0

    36. ~asia  2006-11-25 17:06:54  host: abjd127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest super mam go od dzis

  • 0

    37. ~dawid  2006-11-29 22:46:15  host: bfk84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    za ile go kupilas

  • 0

    38. ~maxs4  2007-01-15 12:00:52  host: axi70.internetdsl.tpnet.pl

    mam samsunga SGH Z-300 jakis czas jestem zadowolony jest bardzo funkcionalny jesi macie pytania to dajcie znac muj numer to 509546444

  • 0

    39. ~??/  2007-02-03 16:22:06  host: chello087207190079.chello.pl

    ile on koszt6uje?

  • 0

    40. ~???  2007-02-03 16:27:26  host: chello087207190079.chello.pl

    czy mozna ustawic na dzwonek real music,mp3 ??

  • 0

    41. ~Grzebi  2007-02-17 20:00:03  host: bvc205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cze... Mam jedno pytanie... Niedługo kończy mi sie umowa i nie wiem ktory telefon wybrać... waham sie pomiędzy Z300, X680 i SE k750i... POMÓŹCIE !!! Który z tych modeli wybrać

  • 0

    42. ~M@TI  2007-02-23 20:34:06  host: cxx210.internetdsl.tpnet.pl

    ile mb lub gb posiada karta pamięci TransFlash Pozdro ;)

  • 0

    43. ~se  2007-04-15 18:18:40  host: proxy.city-net.pl

    Grzebi proponuje Ci se k750i. tez niedlugo wymieniam telefon i mam do wyboru tego samsunga l se k750i. i z tego co czytalem ich testy do se jest o wiele lepszy(nie ma tylko 3G) a tak to bateria trzyma tam 6 dni spokojnie a w tym 3 wiec dla mnie za malo:) polecam se

  • 0

    44. ~kamil  2007-04-28 20:25:01  host: nat-404.it-net.pl

    mam ten telefon jest wporzo pozatym rze nida się ustawic dziwjęku smsm czy ktos morze wje jak ?? jak tak to niech mi powje. i nieda się zmjenic wglondu menu a tak to wporzo elegancki ma dziwjęk i szpki transfer blutchu atk pozatym z 300 to wpas fonik czekam na pomoc ;)

  • 0

    45. ~~lily~  2007-05-01 19:20:41  host: abud233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktoś może, co trzeba zrbić, żeby przesyłać pliki z koputera na telefon SAMSUNG Z300 przez USB? gdy łączę go z kompem to nic sie nie dzieje :( HELP ME PLEASE!!!

  • 0

    46. ~buhuhuhu  2007-05-04 13:17:03  host: mtan66.alfanet24.pl

    do bani fon nikomu go niepolecam wprost lipa bateria po miesiacu trzyma 1 dzien mp3 to lipa slychac jakby z radia wogole do bani

  • 0

    47. ~Dos  2007-05-13 16:21:53  host: dsz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jesetm posiadaczem telefonu i jestem z niego bardzo zadowolony.Bateria trzyma 6 dni !!!!!!!.Jak sie uzytkuej zgodnie z instrukcaj telefonu to bateria sie niepsuje !!!

  • 0

    48. ~Alice  2007-06-04 01:37:51  host: host-86-111-105-193.tvk.torun.pl

    odp na: co to jest: UMTS. polecam stronke www.wikipedia.pl i w wyszukiwarce na tejze stronce wpisac UMTS. Skrot jest szeroko i zrozumiale wyjasniony:)

  • 0

    49. ~jp  2007-06-04 15:06:10  host: 213.25.189.50

    średniawka jak na taką cenę

  • 0

    50. ~tomek  2007-06-15 20:04:48  host: 80.50.255.74

    jaka maksymalna karte pamieci moge mu wrzucic??

  • 0

    51. ~mały  2007-06-18 18:55:51  host: client-prograk-11.zgora.dialog.net.pl

    chyba jest fajny bo chce go kupić

  • 0

    52. ~  2007-06-23 18:11:36  host: client-prograk-11.zgora.dialog.net.pl

    wlasnie sie dowiedzialem ze ma dwa glosnii

  • 0

    53. ~serverx  2007-06-29 08:40:40  host: public-gprs36305.centertel.pl

    czy ktos podłączał ten telefon do kmpa bo ja za zadne skarby nie moge go zainstalowac

  • 0

    54. ~rafalczeski  2007-07-15 22:59:00  host: bba83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel fajny ale jak kazdy ma wady , ale ogulnie wiecej na tak jak na nie

  • 0

    55. ~andzka  2007-07-18 10:26:12  host: deq35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Z300 półtora roku i jestem zadowolona,jednak nie moge dostać karty pamięci do niego.Niby symbol ok a nie wchodzi do aparatu.Czy ktoś ma taką kartę,proszę o nazwę firmy.

  • 0

    56.  2007-07-24 09:08:06

    @andzka-kup kartę MicroSD-najlepiej firmy SanDisk a nie Kingston

  • 0

    57. ~Nelly  2007-08-01 08:14:42  host: abdb117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Grzebi radzę ci wybrać Z300 ,ponieważ narazie mam samsunga X680 jest dobry ale nie aż tak...........pozatym obudowa się szybko rysuje.

  • 0

    58. ~NiAnIu_90210  2007-08-12 11:51:48  host: acqz155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam Samsunga Z300 i jestem z niego bardzo zadowolona...bardzo mi się podoba i w ogóle. Polecam ten telefonik:)

  • 0

    59. ~  2007-08-21 08:19:30  host: dum74.internetdsl.tpnet.pl

    Żeby przesłać z kompa na telefon wystarczy kupić czytnik kart i mieć przy karcie adapter

  • 0

    60. ~  2007-08-21 08:21:28  host: dum74.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam 1giga na tym telefonie i działa bez problemu.Karta micro SD

  • 0

    61. ~damian11810  2007-09-07 16:19:57  host: bha36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja polecam W810i.

  • 0

    62. ~oradek  2007-09-14 10:47:14  host: sunwalker.hapay.pl

    Miałem ten telefon 2 lata. KICHA! JAK KAŻDY INNY SAMSUNG - WIEM TO PO PRZEJŚCIU NA INNE MARKI! Wiem na pewno z własnego doświadczenia: -BATERIA - kiszka! 1 dzień max. przy słabym zasięgu i intensywnym rozmawianiu. Wszelkie opcje wyłączone a i tak pada. Po 1 tyg. używania zawiozłem go na serwis bo nie mogłem uwierzyć, że taka padaka! - nie działa połączenie z kompem przez USB (działa, ale w ograniczonym zakresie, więc jak by w ogole nie działało) - ZASIĘG!!! niewiele osób porównuje zasięgi, niby wszystkie fony mają podobne, GUCIO! Warszawa, Nowy Dwór, Płońsk, Pułtusk, Nasielsk - wszędzie zrywało połączenia, wyłączyłem 3G, żeby to nie wpływało na zrywanie, myślałem, że to kwestia telefonu, ale serwis powiedział, że jest OK. Testowałem na Samsungu SGH-E700 w tych samych miejscach, trochę lepiej, ale też kicha. Składałem reklamacje do Orange, powiedzieli, że nie mają tam problemu. To prawda - teraz mam Nokię E-65 i mam 2-3 razy LEPSZY ZASIĘG! Nie mogłem w to uwierzyć, ale tak jest! W miejscach z których nie mogłem się połączyć, telefon niby miał zasięg, ale nie łączył, zrywał itd. teraz rozmawiam normalnie, bez stawania przy oknie, wchodzenia na krzesła i innych cyrków!! SAMSUNGI = WIOCHA!! Korea gorsza od Chin!! NIE NADAJE SIĘ DO PRACY!

  • 0

    63. ~dominikuus  2007-10-02 18:21:19  host: 82.160.38.75

    według mnie ten oto telefonik jest super dobry aparat 262 tys kolorów wyświetlacza slot kart sd dobre dzwonki i mp3 SUPER

  • 0

    64. ~mateusz c  2007-10-21 16:30:43  host: gng106.internetdsl.tpnet.pl

    fon jest spoko tylko mam jeden problem a mianowicie nie odczytuje mi karty pamieci 1gb czy ktos wie dlaczego???????????

  • 0

    65. ~jojo  2007-10-28 14:30:43  host: egl229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jakiego producenta posiadasz kartę pamięci? Z SanDiskiem nie powinno być problemów.

  • 0

    66. ~ona:)  2007-11-03 19:29:23  host: chk109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale tak dokladnie ile ten telefonik kosztuje bo mam zamiar taki kupic a na allegro sa tylko uzywane za 2 stówy to tak na oko ile moze kosztowac prosze napiszcie....? ;'{:)0;

  • 0

    67. ~pwz  2007-11-23 23:22:51  host: host-88.199.53.124.tesatnet.pl

    1)problem z SMS-ami jak wczesniej ktoś napisał,polskie litery zabierają 4 znaki jeżeli wyslesz w standardzie GSM to wycian litery z SMS te które miały polską transkrypcję 2)jak siec wybrana jest na Auto to ma nawet problem z wysłaniem SMS bo nie może zdecydować się na UMTS czy 900/1800 jedyna rozwiazanie to na stale przydzielic mu siec 900/1800 3)ciekawą rzecz jaką ma to rejestruje wiadomości sieciowe czyli masz historię nadajników z których korzystał podczas np.przejazdu samochodem,jednak w Wielkopolsce to działa dobrze natomist na Śląsku blokuje się jedna miejscowość i koniec trzeba zrobić on/off i znów po odczytaniu miejscowości blokuje się dalszy odczyt 4)ma błędy w tłumaczeniach - czyli lepiej pozostać przy języku ankielskim 5) bateria to fakt 1 dzień jak korzystasz umiarkowanie 6)jedynie co mogę polecić to jego wygląd,klawisze,wyświetlacz

  • 0

    68. ~~~JA~~  2008-01-09 18:24:28  host: 83.2.116.17

    Ja mam samsunga z300 około roku i jest wiocha. ździera się lakier i wogule. Zasięg słaby.Przerywa rozmowy

  • 0

    69.  2008-01-21 11:24:20

    mam ten telefon, jestem zadowolona, ale od kilku dni kiedy chce wlaczyc aparat pojawia sie blad aparatu i nie moge z tym nic zrobic. mial ktos moze podobny problem ... ?

  • 0

    70. ~picia  2008-02-06 16:12:03  host: acj194.internetdsl.tpnet.pl

    jak kozystac z przesylania danych z kompa do telefonu

  • 0

    71. ~szmina  2008-02-19 09:24:29  host: public-gprs66614.centertel.pl

    ogolem telefonik jest zajebisty!!jestem bardzo zadowolona:D jedyne co mnie martwi to ta bateria:(

  • 0

    72. ~dosiek  2008-02-22 23:25:25  host: 87-205-201-95.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon już półtora roku. Kupiłem go w RTV €O AGD. Byłem z niego bardzo zadowolony, bo za cenę 900zł miałem dobry tel bez simlocka. Menu oczywiście orange. Oto jego historia: Po pół roku przestał działać bluetooth. Po roku przestał wykrywać karty pamięci. Bateria trzyma pół dnia, jednak dzisiaj mnie dobił. Nie da się ani kasować smsów, ani nie widać zasięgu, chociaż jest. Ustawienia fabryczne nic nie dały. Lakieru to mało co zostało. Z aparatem też jaja. Soft poszedł na maxa. Pisać się nie da. W duszy mam te pseudosofty firmy orange. Jutro kupujem Nokię 6125. Pozdrawiam i niepolecam!

  • 0

    73. ~samsung  2008-03-15 10:31:44  host: adpb22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi jak glosno gra mp3 przy tym telefonie..??

  • 0

    74. ~karuska  2008-03-31 12:59:20  host: 212.160.209.161

    ej jak sie dodaje zdjecia do kontaktow ?? wiecie o co chodzi ??

  • 0

    75. ~karo  2008-04-16 21:50:12  host: adpr71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak głosno gra ten tel??

  • 0

    76. ~kowal  2008-04-18 12:03:41  host: drv77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem zadowolony z komy ale wg mnie ma 2 wady słaby aparat i szybko się rysuje a mp3 w telefonie są głośne pzdr

  • 0

    77. ~magdziooora  2008-05-27 12:43:35  host: d90-129-239-150.cust.tele2.pl

    zgadzam sie z dosiekiem bluetooth juz mi nie dziala tak jak u niego bateria trzyma pol dnia racja jak cholera!w dodtaku ladowarka do tego telefonu jest taka zjebana ze maskara psuje sie co chwila a o kupnej nowej mozna tylko pomarzyc bo cholera nie dziala!! a w sieci orange nie mam kompletnie zasiegu!!chociaz sa kreski widocznie idzie to fabrycznie znam ten bol dosiek i nie polecam tego telefonu chociaz zdjecia w miare robi jak na tamte czasy w ktorych go kupilam to nawet wymiatal teraz sa telefony powyżej 2 mg pikseli a ten ma 1.3 ale to mi nie przeszkadza aha lakier mi zlazl i musialam pomalowac go nowym po za tym jest na klapke i wgniotla przycisk przytrzymujacy

  • 0

    78. ~maziu  2008-06-10 20:03:22  host: 82.160.184.40

    kupilem go dzisiaj uszkodzonego nie dzialalo ladowanie i glosnik cicho gra juz ladowanie zrobilem ale z tym glosnikiem to moze bys wada fabryczna bo kumpel tez go ma i tez mu cicho gra jak na te jego 64 tony ale ogulnie polecam fajny tel

  • 0

    79. ~DDk001  2008-09-03 15:53:10  host: ablt116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam go! telefon mam 2 lata i sie juz 2 razy zjebał. pamiec siadła juz 2 razy. teleffon sie zacina przy właczeniu go i sie nie da nic zrobic nawet skopiowac danych na drugi telefon... NIE POLECAM nikomu go. to ZłOM nic NIE warty. co chwile cos w nim nie dziala. a znam go bardo dobrze. ma duzo funkcji ale jest kiczowaty i beznadziejny. jeszcze raz NIE POLECAM!

  • 0

    80. ~  2008-10-27 17:02:05  host: domtel229.domtel.ptc.pl

    Czy ktoś wie jaka max karta pamięci do niego podchodzi???Prosze szybko o odpowiedź

  • 0

    81. ~  2008-10-27 17:03:47  host: domtel229.domtel.ptc.pl

    niech ktoś napisze jaką max karte można do niego włożyć,prosze o szybką odpowiedź

  • 0

    82. ~eddie  2008-12-11 21:04:34  host: 77.252.180.229

    mam ten telefon od roku. powiem tak, na poczatku nie denerwowalo mnie, ze nie idzie ustawic sobie wlasnego dzwieku na budzik albo na wiadomosc. ponadto niby duzy wyswietlacz, a nie da sie ustawic na caly tapety, jezeli nie ma ona odpowiednich rozmiarow. co dalej... problem ze slownikiem: wpisywaly sie polskie znaki, wiec w wiadomosci, ktora pisalam, bylo np. "mężczyzną", a do ludzi dochodzilo "mczyzn"... dlugo nadpisuja sie wiadomosci zlozone z kilku i czesto trzeba czekac nawet pol godziny, az taka :"broken message" sie uzupelni... po roku uzytkowania czesto gubi sie zasieg, nie wysyla smsow, a jak juz wysyla,to najczesciej kopie robocze nadpisuja sie w wiadomosciach do wyslania i ludzie dostaja moje prywatne notatki :/ z drugiej strony na telefonie dobrze sie pisze, ma mocne wibracje i donosny glosnik, odtwarzacz mp3 i filmikow tez w porzadku. brakuje przypominacza niestety, moze troche stopera. reasumujac: ciesze sie,ze wymieniam go na swieta. :P

  • 0

    83. ~ed  2008-12-23 11:26:28  host: 77.252.180.229

    ps. mi też przestał działać bluetooth.

  • 0

    84. ~kajtek  2008-12-26 16:44:18  host: 83.68.76.105.brzesko76.tnp.pl

    jaka jest nazwa oprogramowania do z300 bo nie mam płyty a chce go zainstalować

  • 0

    85. ~  2008-12-30 23:30:36  host: public36493.xdsl.centertel.pl

    Ja powiem tak. Mam ten telefon już 5 lat. Nie siadła mi pamięć. Jedyne co to bateria, fakt jest beznadziejna. Bluetooth też już nie działa, dzięki bogu, że chociaż irda jest. Zdjęcia robi całkiem fajne, lakier się trzyma. Nie wiem, albo ja trafiłam na dobry egzemplarz, albo poprostu przesadzacie.

  • 0

    86. ~mocna  2009-03-03 17:09:11  host: bsj232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam tel od 5 12 08 i do dzis bylo ok wczoraj sluchalam muzyki a dzis nie wykrywa mi karty pamieci....a co do ustawien dzwonkow i tapety DA SIE TO ZROBIC {SAMA TAK ROBIE} ale ta karta pamieci nie dziala sama z sie sie rypla....POMOCY!!!!!!!

  • 0

    87. ~łukasz  2009-03-23 13:56:29  host: public-gprs45871.centertel.pl

    mam samsunga z300 już 2 lata i raz mi spadł na ziemie i po czasie jak go włączyłem to 5 sekund chodzi a pożniej się zawiesz. Może ktoś wie o co tu chodzi bo mi sie wydaje ze chyba oprogramownie mi poszło:(

  • 0

    88. ~romsyp  2009-09-28 21:51:19  host: n60.pro-internet.pl

    telefon rewelacja. użytkuje 3 lata i nie mam zastrzeżeń prócz słabej baterii.

  • 0

    89. ~Rysiek  2009-12-30 21:29:24  host: abmw198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam samsunga z 300 i nie mogę wysyłać mms ani ich odbierać co mam zrobić

  • 0

    90. ~Rysiek  2009-12-30 23:12:10  host: abmw198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam samsunga z 300 i nie mogę wysyłać mms ani ich odbierać co mam zrobić

  • 0

    91. ~xena  2010-12-09 20:52:27  host: ip-88-220-116-159.unregistered.net.exatel.pl

    mam ten telefon 4 rok nic sie niepsuje działa i szok ze tak długo bateria trzyma mi 3 dni teraz wczesniej 6/7 dni

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-23-23-50-247.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet