Samsung SGH-Z170 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z170 Opinie o Samsung SGH-Z170

Samsung SGH-Z170

w sumie: 242
  • 0

    1. ~  2007-06-21 16:34:34  host: acwg39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Na stronie samsunga pisze ze nie ma edge a tutaj ze jest.. No to jak jest naprawde?

  • 0

    2. ~play  2007-06-21 20:18:51  host: chello084010169212.chello.pl

    ten fon od 22 czerwcca będzie w PLAY abonamencie za 69zł w abo. 30zł

  • 0

    3.  2007-06-22 04:22:05

    tańsza alternatywa dla X820..nic specjalnego

  • 0

    4.  2007-06-22 13:19:49

    najtańszy na rynku telefon z opcją wideorozmowy.Niedługo w Play...

  • 0

    5.  2007-06-22 13:30:54

    właśnie dostałem go do punktu Play... wkrótce coś o nim napiszę

  • 0

    6.  2007-06-22 19:10:50

    Pierwszy raz widzę na telepolis rozmiar wyświetlacza w calach!!! przy innych fonach też mogłaby się pojawić ta ważna informacja!!!

  • 0

    7. ~tezetwu  2007-06-23 09:06:34  host: edh201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nic specjalnego?? znajdz mi gdzies Nokie z takimi funkcjami i w takiej cenie jak ten tel. Nokia 6630i ludzie sie zachwycaja, a temu samsungowi do klawisza zero nie dorasta, a o wiele drozsza, wedlug mnie samsung bardzo dobrze robi, produkujac tanie modele. A ten model calkiem przyzwoity, ladny wyglad, o wyswietlaczu nie trzeba pisac bo wiemy jakie sa w samsungach, po prostu dobry fon za niewielka kase. Nokia z lidera spada i to bardzo... Ale jest wielu fanatykow co beda bronic nokii jak staruszki radio maryja :)

  • 0

    8. ~uniform22  2007-06-23 10:53:13  host: aazi2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiem tak dzisiaj pojawił się u mnie w punkcie no cóż wyświetlacz nie zaqchwyca menu jak w e-250 aparat jak na 1,3 całkiem niezły ogólnie nie powala choć za taką cenę funkce ok pozdrawiam

  • 0

    9. ~lukas  2007-06-23 13:53:19  host: 195-246-224-17.netpark.pl

    Czy jest lepszy / gorszy od Z370?

  • 0

    10. ~Janek  2007-06-24 03:06:12  host: chello084010083121.chello.pl

    Do : dechomenon Co Ty bredzisz. Jaka tańsza alternatywa? Z170 ma UMTS, slot kart micro SD i baterię litowo-polimerową. A X820 poza 2mpx. nie ma nic z tych rzeczy. No ale jeśli Z170 miałby być tańszy od X820 to super!!!

  • 0

    11. ~  2007-06-24 12:19:40  host: host-89-228-142-3.gorzow.mm.pl

    dokladnie wiecek91,masz racje,to bardzo wazne!!! ja tez czesto doszukuje sie info o rozmiarach ekranu w calach,widac,ze nie dla wszytskich to wazne...a telefon fajny,tyle tylko ze na stronie play'a pisze ze jego ekran posiada rozdzielczosc 240x320 pix,a tu 176x220,dziwna ta rozbieznosc,powesze na zachodnich stronach i ciekawe czy posiada dobry mp3 player???pozdro

  • 0

    12.  2007-06-25 15:13:35

    telefon jest naprawdę dobry.W play w abonamencie 30 zł kosztuje 69zł.Jedyny minus jakiego się doszukałem to to,że jest jak większość samsungów dosyć cichy.Dotyczy to dzwonków jak i odtwarzacza MP3.Co do reszty nie mam zastrzeżeń...

  • 0

    13.  2007-06-25 20:33:12

    W tej cenie bardzo dobry fon, gdyby jeszcze miał wyświetlacz 1.9 cala.

  • 0

    14. ~super  2007-06-26 14:29:32  host: aquatorius.spemaus.net

    Samsung ma chyba najlepsze i najtansze fony wystarczy wziasc do reki jak lezy, duze klawisze, duze wyswietlacze lekkie jak piorko proste menu moim zdaniem nie ma lepszych.Dla przykladu wybralem e-250 zamiast eryka k-610 wzialem tylko do reki oba zalaczone i pobawilem sie po 3 minuty kazdym wybor padl na samsunga

  • 0

    15. ~gandi83  2007-06-26 18:19:51  host: herkules.pcz.pl

    zastanawiam się co kupić w ofecie pley mam do wyboru właśnie z-170 lub troszke dopłacić i wziaść nokie 6151 lub tez samsunga ale z-400 jestem strasznie zmieszamy zależy mi na radiu a z tych 3 tylko ta nokia ma pozdrawiam pomóżcie:)

  • 0

    16. ~  2007-06-26 18:22:06  host: herkules.pcz.pl

    pomóżcie!!Będe brał w ofercie play telefon w abonamencie 50zl z przystepnych dla mnie cen mam 3 telefony nokie 6151 lub samsundi z-170 lub z-400 zależy mi na radiu a tylko ta nokia je ma co byście wybrali pozdrawiam

  • 0

    17. ~madzia  2007-06-27 10:00:12  host: ebr124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a na stronie samsunga też pisze, że nie obsługuje mp3, a ja jakoś mam i słucham.

  • 0

    18. ~  2007-06-27 22:00:32  host: w3cache.dolsat.pl

    jesli masz wybierac bierz samsunga z400 ja mam tankie samsunga z400 i lg ku311 i naprawde z400 jest najlepszym telefonem jaki wzialem z play nsawet sie nie zastanawiaj

  • 0

    19. ~wojtek  2007-06-27 23:47:07  host: ego10.internetdsl.tpnet.pl

    hj czy z170 ma czytnik pdf?

  • 0

    20. ~Filippooo  2007-06-28 15:16:19  host: edg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsungi są zazwyczaj z rozsuwanymi klapkami... Mi się na ogół tylko takie podobają i tylko takie im wychodzą, bo ten jest dość "brzydki" jak na samsunga, i aparat 1,3 :/

  • 1

    21. ~Eryk  2007-07-01 04:41:19  host: chello084010083121.chello.pl

    Kupiłem go wczoraj w dużym sklepie elektronicznym za 699zł. bez simlocka. Ma super wyświetlacz i funkcje. Wszystko co się nie podobało ludziom w E250 jest w nim poprawione. Dźwięk mp3 na słuchawkach bardzo dobry i głośny, dźwięk mp3 z głośnika jest bez basu ale bardzo czysty i dosyć głośny. UMTS + bardzo dużo fajnych funkcji (można wreszcie dać jaki się chce dźwięk sms-a). Polifonia super, dużo lepsza niż w E250, w sumie to wszystko było by ok. ...ALE!!! JUTRO IDĘ GO ZWRÓCIĆ DO SKLEPU ALBO WYMIENIĘ NA COŚ INNEGO. TEN TELEFON MA BARDZO POWAŻNĄ WADĘ FABRYCZNĄ ( WSZYSTKIE TAK MAJĄ Z POWODU ŻE JEST CIENKI ALBO MI SIĘ TRAFIŁ TAKI EGZEMPLARZ ) PRZEZ TĄ WADĘ TEN TELEFON JEST BEZUŻYTECZNĄ PLASTIKOWĄ ZABAWECZKĄ KTÓRĄ NAJLEPIEJ DAĆ DO ZABAWY DZIECIAKOM ALBO PSU DO POGRYZIENIA. GDY Z KIMŚ ROZMAWIAMY JEST BARDZO CICHO !!! DAŁEM POZIOM NA MAXA (7)I NIC!!! DALEJ CICHO. W DOMU LEDWO CO SŁYCHAĆ A NA ULICY NIC NIE SŁYCHAĆ. PORAŻKA !!! PRZECIEŻ TELEFON SŁUŻY WŁAŚNIE DO ROZMAWIANIA. A TU NIE DA SIĘ ROZMAWIAĆ. SŁYCHAĆ CO PIĄTE ZDANIE. DŹWIĘK JAKBY FALUJE. CO DZIWNE DZWONKI MP3 I MUZYKA JEST GŁOŚNA. A GDY GADAMY JEST STRASZNIE CICHO. A DRUGA POWAŻNA WADA TO BARDZO SŁABA WIBRACJA. TAK SŁABA ŻE TAK JAK BY JEJ NIE BYŁO. NIE MA SZANS JEJ POCZUĆ NA ULICY!!! MIMO WIELU FUNKCJI TELEFON JEST BEZUŻYTECZNY I NIC NIE WARTY NAWET 1ZŁ. E250 MIMO ŻE JEST NIBY GORSZY TO TAK NAPRAWDĘ JEST 100 RAZY LEPSZY I BARDZIEJ UDANY. MIMO ŻE z170 MA 1,3 mpx. TO ZDJĘCIA ROBI FATALNE. ROZMAZANE I PRZEBARWIONE. STRASZNA LIPA. ZDJĘCIA ROBI PODOBNE DO E250 TYLE ZE W WIĘKSZYM FORMACIE. DARUJCIE SOBIE I NIE KUPUJCIE TEGO SZMELCU. A JAK JUŻ MUSICIE GO KUPIĆ TO PRZETESTUJCIE GO PRZED ZAKUPEM (ZADZWOŃCIE GDZIEŚ I WIBRĘ SPRAWDŹCIE) BYĆ MOŻE TYLKO JA TRAFIŁEM NA TAKI OKAZ. ALE TO NIE ZMIENIA FAKTU ŻE BARDZO ZAWIODŁEM SIĘ NA FIRMIE SAMSUNG. CHYBA JUŻ WIĘCEJ NIE KUPIĘ TELEFONU TEJ MARKI.

  • 0

    22. ~olka  2007-07-03 10:55:06  host: ewe114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm ja mam go od 26czerwca i jestem zadowolona nie mam problemow z rozmowa i wibracjami a zdjecia robilam juz w sklepie i nie byly ani rozmazane ani przebarwione jak dla mnie jest oki:)goraco polecam:]

  • 0

    23. ~Eryk  2007-07-04 01:17:35  host: chello084010083121.chello.pl

    Zdjęcia wyglądają źle na monitorze (coś w stylu E250) a przecież to 1,3mpx. bo na telefonie wyglądają nieźle. Może trafiłem na wadliwy egzemplarz. Ale co mnie to obchodzi. Nie chcę być testerem uszkodzonych komórek i to jeszcze za swoje pieniądze!!! Całe szczęście oddałem go i zwrócili mi kasę. Jeszcze niedawno chwaliłem Samsungi ale muszę zmienić zdanie. Więcej nie kupię żadnego Samsunga z dwóch powodów : 1. mają najgorsze baterie na rynku nawet samsung za 1000-1400zł. trzyma 1-2 dni. 2. mają jeden głośnik do słuchania rozmówcy i do dzwonków lub utworów mp3. a w cienkich i klapkowych modelach głośniki te są raczej malutkie. Przez co Samsungi mają słaby bądź nawet najgorszy dźwięk ze wszystkich marek. Na pewno grają gorzej i ciszej niż SonyEricsson W.., K.., Motorole L7, L8, V3i, V3xx nokie 5200, 5300, 6288 itd. A dźwięk i bateria to w komórkach ważna rzecz.

  • 0

    24. ~Gazdo  2007-07-05 10:25:07  host: abpo217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma czytnik pdf - chociaz zoom i inne bajery nie chodzą tak szybko jak w Z400, ogólnie telefonik spoko. Faktycznie wibra nie chodzi super mocno - ale to przez grubosc telefonu. Obsługa jest bardzo fajna, wyświetlacz tes na +. Co do akumulatorka jeszcze sie nie moge wypowiadac. Jak dla mnie na - : wysokosc, jakos nie znalazlem opcji przy pisaniu SMS, zeby automatycznie byl ustawiony T9PL, trzeba przytrzymać *

  • 0

    25. ~Banan  2007-07-05 16:30:10  host: p1.infonetsc.pl

    Ja mam problem:( doradźcie. Mam możliwość wzięcia sobie w playu tego samsunga lub LG ku311. Który lepszy??

  • 0

    26.  2007-07-05 17:08:54

    do Eryk spokojnie bo się zapowietrzysz... trafiłeś na bubla i tyle.zdarza się

  • 0

    27. ~Eryk  2007-07-07 22:50:16  host: chello084010083121.chello.pl

    Może i trafiłem bubla. Ale to że Samsungi trzymają 1-2 dni to normalka. To już nie bubel to jest po prostu na porządku dziennym. Mam teraz W300i taka tania zabawka. I 2 dni się bawiłem (słuchanie muzyki na głos i ze słuchawek ok. 2h. rozmawianie ok. 1h., przesyłanie blutufem wielu rzeczy itd.) i pozostało więcej niż pół baterii. Z czego formatowałem go dopiero drugi raz. A E250 (bo też go miałem) zdychał po 8 godzinach takiego użytkowania. Telefonom Samsunga mówię NIE! Ale monitorom LCD mówię TAK!

  • 0

    28. ~olka  2007-07-09 20:42:35  host: ewo251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie z Olo

  • 0

    29. ~jojo  2007-07-09 23:30:12  host: edx241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "Eryk" Ty jesteś, co najmniej dziwny... Ja mam naprawdę stareeeego Samsunga, mam porównanie z Sony Ericssonem (poza tym mam jeszcze 2 Samsungi z klapką) - i wiesz co nie ma telefonu z głośniejszą wibrą, a jakość rozmów jest moim zdaniem lepsza od tej z soniacza... I teraz piszesz, że zawiodłeś się na firmie i nie będziesz testerem - a taki bubel może zdarzyć się w każdej firmie produkującej telefony. A jak teraz kupisz np. Nokię i też trafi Ci się bubel, to znowu zmienisz markę...? Może lepiej spróbować jeszcze raz i kupić sprawnego Samsunga. Na podstawie jednego modelu nie można wyciągać wniosków o jakości wszystkich produktów Samsunga. Jak można na tej podstawie pisać, że ktoś "zawiódł się na danej firmie"?

  • 0

    30. ~tezetwu  2007-07-10 19:32:46  host: ecb244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak 2 dni przy tak cienkiej baterii i 256 tyś. kolorów na ekranie to rzeczywiście masakra, tym bardziej, że mieszkamy w zapyziałej wiosce w Zimbabwe, gdzie do kontaktu się modlą. Jak czytam te twoje opinie Eryk to albo masz 10 lat albo bladego pojęcia o komórkach... Może masz przeklęte ręce w których wszystkie komórki samsunga się psują, przeszczepili ci tajniacy z SE :) Tak jak pisałem wcześniej polecam ten tel. tani a wypasiony....

  • 0

    31. ~;Domelo  2007-07-15 11:43:33  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    co do opini 14 zgadzam sie w 100000000000000000000000000 % poniewaz kazdy samsung suuper lezy w dloni tylko ten model juz mialem w dloni i wszystkom pasuje tylko jest troche za duzy np. sony eericsson W880 jest troche brdziej wypasiony a jest duuuzzo mniejszyyy.ALEEEE samsunga nikt nigdy nie przebije w spsowaniu obódów i w (ladnosci) telefonu bardzo fajny fon!!!!!!!!

  • 0

    32.  2007-07-16 19:04:18

    oj. piękność tego urzadzenia można poddawać zazartej dyskusji, tylko...po co? fakt, ma wady(sporo), niektóre z MOJEGO punktu widzenia istotne, np. bateria. dlatego JA, mając alternatywę w Play, zdecydowanie stawiam na LG ku250. dokładnie te same funkcje. a bateria sprawuje sie o niebo lepiej. mi nie zależy na tym zeby tel. miał 9mm(:) grubości, ale na tym zeby byl funkcjonalny. Jak na razie samsung proponuje nam przerost formy nad treścią. MI to nie odpowiada, ale jaki kraj taki...u nas w Zimbabwe o kontakt ciągle trudno:)

  • 0

    33. ~Kwinto  2007-07-23 00:14:58  host: apn-100-190.gprsbal.plusgsm.pl

    Kupiłem ten telefon w ofercie play ! Jestem bardzo zadowolony ! Dostałem wymienną obudowe , słuchawki , USB ( kabel i sterowniki )i jeszcze kartę 512 MB O_o i jeszcze parę innych dodatków ! Gorąco polecam ! Fajne oprogramowanie i bardzo funkcjonalny

  • 0

    34. ~~~~~~~~~  2007-07-23 00:49:53  host: wlan3-249.srem.net

    Afujj jakie to brzydkie jakie DUŻŻE a ten aparacik jak wystaje (pewnie jak sie go 10 razy wlozy do kieszeni to odpadnie xD) Samsung zawsze pozostawał w tyle za konkurencją

  • 0

    35. ~jojo  2007-07-24 21:48:14  host: efh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    34 - Przestań trolować! :-P

  • 0

    37. ~jedrek101  2007-08-01 23:32:53  host: dkf13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon służy do rozmów ! jak robię fotki to wyciągam cyfrówkę (samsung) i pstrykam ! jak chcę posłuchać muzy to wyciągam i-poda ! a dzwonię z samsunga sgh x680 ,z non-stop włączonym bluetooth -em działa cztery dni i nie wyłączam go na noc , nawet sporo gadam bo mam mix plusa(24doładowania) kupiłem telefon w marcu a w sierpniu zostało mi 4 doładowania ten samsung jest jednym z najlepszych telefonów jakie posiadałem . jeśli ktoś chce dzwonić to polecam , a im mniej bajerów w telefonie tym aparat bardziej niezawodny !!!!!!!!!!

  • 0

    38.  2007-08-02 17:12:32

    co do wypowiedzi Eryka, to z głośnikami nie jest aż tak źle, ja mam samsunga x700 i ma dwa głośniki stereo i są nawet głośne:D ale przynajmniej nie trzeszczą jak w telefonach innych marek

  • 0

    39. ~karas  2007-08-07 21:36:42  host: enj50.internetdsl.tpnet.pl

    ~kamilekzawi jest cos takiego jak dł nagrywania masz ustawione mms a nie pojemnośc karty.

  • 0

    40. ~frytko  2007-08-10 11:32:11  host: aip213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    menu w tym telefonie nieco lepsze niz w x820, ale i tak z370 wydaje sie byc najlepszy dla mnie. szkoda ze mp3 dziala tak cicho w kazdym z samsungow.

  • 0

    41. ~frytko  2007-08-10 17:13:05  host: aip213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam prosbe do alscicieli tego telefonu, prosze sprawdzic, czy nie macie w opcjach kontaktu pod numerem opcji 10 i 11 jakichs wyrazow w obcym jezyku :).. prosze kontakt na tym forum, bo cos mi sie wydaje ze ktos delikatnego bugu strzelil. :)

  • 0

    42. ~  2007-08-10 20:12:12  host: acre245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę pomóżcie mi który telefon mam wybrać czy tego samsunga czy może sagema my411x??

  • 0

    43. ~frytko  2007-08-11 10:49:23  host: acsl72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem w tym samsungu, z jedna opcja w liscie kontaktow. na pozycji 10 i 11 mam jakis opis po obcojezycznemu. Po tym jak poszukalem w googlach okazalo sie ze jest to po finsku.czy to wina mojego modelu, czy moze calej serii

  • 0

    44. ~  2007-08-11 11:43:29  host: host-81-190-41-124.szczecin.mm.pl

    co do baterii to wystarczy pogrzebać w menu administracyjnym i wyłączyć parę funkcji i będzie dłużej działać xD Ten telefonik jest spoko lekki, cienki, ale wolał bym oczywiście sgh-z610 niż to...

  • 0

    45. ~Ala=]  2007-08-12 12:28:35  host: 88.220.140.100

    Mam ten telefon od kilku dni, lecz przed kupnem go gdy przeczytałam komentarze na tej stronie zastanawialam sie czy nie wybrac innego telefonu. Jestem z niego baaaaaardzo zadowolona, moze i komus trafil sie niedorobiony model, ale jak wiadomo kazda firma ma swoje wpadki. Gorąco polecam ten telefon;);];)

  • 0

    46. ~Michałł  2007-08-17 22:11:56  host: dah192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam prośbe niech mi ktos doradzi jaki telefon mam wybrac tego samsung czy LG KU 250?

  • 0

    47. ~ja  2007-08-19 13:36:06  host: atm92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi sie w sumie podoba ten telefon jest leciutki cienki fajny i fajnie sie trzyma w dloni. fakcior bateria sie szybo rozładowuje ale jako tel. jest na prawde spoko.! nie mam żadnych zastrzeżeń.

  • 0

    48. ~Grim:  2007-08-19 16:20:42  host: abtz69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Świetny telefon:P jestem zadowolony:) szkoda ze nie można miec teledysków na nim...

  • 0

    49. ~  2007-08-23 15:17:33  host: proxy.um.warszawa.pl

    a ja mam rozkimnkę czt z170 czy sony ericssona k750i, który wybrać??

  • 0

    50. ~frytko  2007-08-25 12:38:55  host: acrw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem w tym samsungu, z jedna opcja w liscie kontaktow. na pozycji 10 i 11 mam jakis opis po obcojezycznemu. Po tym jak poszukalem w googlach okazalo sie ze jest to po finsku.czy to wina mojego modelu, czy moze calej serii

  • 0

    51. ~Wojtek  2007-08-27 18:36:29  host: abia200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak się blokuje klawiature w samsungu??bo kupilem ostatnio ten tel.

  • 0

    52. ~pyrek xD  2007-08-31 22:49:44  host: enq106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonik po przeczytaniu opini wydaje mi sie bardzo fajny i w poniedzialek chyba go sobie kupie w mixsie xDxD

  • 0

    53. ~KarolinaS  2007-09-02 13:00:25  host: abnq113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    może mi ktoś wypisać wady tego telefonu bo zastanawiam się czy Go wziąć ... a czytając te opinie mam pewne obawy ..

  • 0

    54. ~brak  2007-09-05 13:38:19  host: 2-209-149-91.cpe.marton.net.pl

    ile wam trzyma bateria:D a moze wiecie jak zwiekszyc wydajność tej baterii

  • 0

    55. ~AleX  2007-09-09 17:29:05  host: nat-29.it-net.pl

    ja mam ten telefonik od wczoraj i jak narazie uważam,że jest zAJEBISTY :D heh teraz jak biore inne grubsze telefony to az mi sie w reku nie mieszczą LOL .. heh POLECAM TEN FONIk :]

  • 0

    56. ~AleX  2007-09-09 17:31:31  host: nat-29.it-net.pl

    aa jakby co to Filmiki mogą mieć różną długość... albo dla mmsa albo 13s albo 30 s albo tyle ile ma sie miejsca na fonie xD

  • 0

    57. ~kamil  2007-09-09 20:02:51  host: efy82.internetdsl.tpnet.pl

    W z170 gdy sie slucha muzy to nic wiecej nie można robic???? A i jak dac na niego gry przez kabel

  • 0

    58. ~asia  2007-09-10 15:31:08  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    kupilam ten telefon bo mial wg. was edga a nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!! uwazajcie co piszecie!!!!!!!!!

  • 0

    59. ~asia  2007-09-10 15:45:03  host: apn-99-40.gprspla.plusgsm.pl

    kupilam ten telefon bo mial wg. was edga a nie ma !!!!!!!!!!!!!!!!! uwazajcie co piszecie!!!!!!!!!

  • 0

    60. ~ela  2007-09-10 19:49:33  host: apl211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel się czasami sam z siebie wyłącza. Czasami słucham mp3 i nagle siada. Bateria też strasznie krótko trzyma

  • 0

    61. ~bizon  2007-09-11 17:47:16  host: 213-238-127-254.adsl.inetia.pl

    mam pytanko gdzie morzna kupici do tego fona pokrowiec bo niema wejsića na smyczke i dlamnie to już jedna wada w tym telefonie

  • 0

    62. ~bizon  2007-09-11 17:49:32  host: 213-238-127-254.adsl.inetia.pl

    mam pytanko gdzie morzna kupici do tego fona pokrowiec bo niema wejsića na smyczke i dlamnie to już jedna wada w tym telefonie

  • 0

    63. ~  2007-09-11 20:11:44  host: alo243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @35 ale po co sie ozdywasz?

  • 0

    64. ~Owner  2007-09-12 17:47:49  host: awf210.internetdsl.tpnet.pl

    to co mnie wkurza w tym fonie to: -brak wygaszacza z zegarkiem (w ogóle brak wygaszacza, wyświetlacz się po prostu najpierw przyciemnia a potem wyłącza) -nie można zmienić dźwięku jaki jest odtwarzany po nadejściu sms'a -próbując kadrować zdjęcie, marnuje się tylko czas bo po jego wykonaniu krawędzie nie odpowiadają tym które były widoczne na wyświetlaczu [np. w najwyższej rozdzielczości w kadr wchodzi więcej niż widać na wyświetlaczu] -fon odtwarza formaty mp4 i 3gp; jest nawet dołączony soft za pomocą którego można przerobić praktycznie każdy teledysk/filmik na odpowiedni format i wielkość tak aby można go było odtwarzać na fonie; ALE! jeżeli zapisze się filmik w najlepszej jakości to telefon nie będzie w stanie go odtworzyć! zamiast filmiku będziemy mieli slideshow :/ ; jeżeli zapiszemy w średniej jakości to podczas odtwarzania w słuchawkach słychać trzaski; a jeśli zapiszemy filmik z mniejszą ilością klatek niż 30 na sekundę to efektem tego będzie niedopasowany dźwięk do obrazu w pliku wyjściowym [np. gość porusza ustami a dźwięk jest dopiero po chwili] -jeżeli wgramy grafikę o rozdzielczości wyświetlacza to po ustawieniu jej jako tło okaże się że jest ona za mała!? jeżeli ustawiamy grafikę na tło to fon sam sobie ją skaluje [niestety nie wiem w jakich proporcjach i nie jestem w stanie zrobić sobie tapety] -nie ma pełnoekranowego trybu przeglądania zdjęć -wibracja rzeczywiście jest słaba -kamerka jest dodana tylko po to żeby można było o tym napisać na opakowaniu [to co nagrasz oglądaj tylko na komie bo jak przegrasz na kompa :/ i ten efekt pływania obrazu] -kabel od zestawu słuchawkowego jest zbyt mało giętki a słuchawki nie trzymają się dobrze w uszach; mikrofon z guzikiem "wyciąga" słuchawki z uszu [chyba jest za ciężki] A z innych rzeczy to: aparat robi przyzwoite zdjęcia i jest dobrze umiejscowiony [na szczycie telefonu, więc nie ma mowy aby przez przypadek przysłonić go palcem], ale nie ma żadnej przesłony, więc się brudzi

  • 0

    65. ~Owner  2007-09-13 12:27:35  host: awf210.internetdsl.tpnet.pl

    to co mnie wkurza w tym fonie to: -brak wygaszacza z zegarkiem (w ogóle brak wygaszacza, wyświetlacz się po prostu najpierw przyciemnia a potem wyłącza) -nie można zmienić dźwięku jaki jest odtwarzany po nadejściu sms'a -próbując kadrować zdjęcie, marnuje się tylko czas bo po jego wykonaniu krawędzie nie odpowiadają tym które były widoczne na wyświetlaczu [np. w najwyższej rozdzielczości w kadr wchodzi więcej niż widać na wyświetlaczu] -fon odtwarza formaty mp4 i 3gp; jest nawet dołączony soft za pomocą którego można przerobić praktycznie każdy teledysk/filmik na odpowiedni format i wielkość tak aby można go było odtwarzać na fonie; ALE! jeżeli zapisze się filmik w najlepszej jakości to telefon nie będzie w stanie go odtworzyć! zamiast filmiku będziemy mieli slideshow :/ ; jeżeli zapiszemy w średniej jakości to podczas odtwarzania w słuchawkach słychać trzaski; a jeśli zapiszemy filmik z mniejszą ilością klatek niż 30 na sekundę to efektem tego będzie niedopasowany dźwięk do obrazu w pliku wyjściowym [np. gość porusza ustami a dźwięk jest dopiero po chwili] -jeżeli wgramy grafikę o rozdzielczości wyświetlacza to po ustawieniu jej jako tło okaże się że jest ona za mała!? jeżeli ustawiamy grafikę na tło to fon sam sobie ją skaluje [niestety nie wiem w jakich proporcjach i nie jestem w stanie zrobić sobie tapety] -nie ma pełnoekranowego trybu przeglądania zdjęć -wibracja rzeczywiście jest słaba -kamerka jest dodana tylko po to żeby można było o tym napisać na opakowaniu [to co nagrasz oglądaj tylko na komie bo jak przegrasz na kompa :/ i ten efekt pływania obrazu] -kabel od zestawu słuchawkowego jest zbyt mało giętki a słuchawki nie trzymają się dobrze w uszach; mikrofon z guzikiem "wyciąga" słuchawki z uszu [chyba jest za ciężki]

  • 0

    66. ~master exploder  2007-09-13 13:29:35  host: ip-195.248.247.2.isp4u.pl

    48 mozna miec teledyski tylko musisz je skonfigurowac na plytce jest wszystko ;) do 49 ja bym wziol na twoim miejscu samsunga z170

  • 0

    67.  2007-09-14 00:00:04

    kupiłem ten telefon w play Mix za 80 zł. uważam że jest wart tej ceny. (poprzednio miałem NEC e313 i SE T610). to co mi przeszkadzaw w Samsungu to: słaba wibra, stosunkowo mały wyświetlacz, nie zaciekawy wygląd menu, T9 którego się nie da właćzyć na stałe, applety JAVA nie da sie wgrać przez kabel (trzeba ściągnąć z neta), brak Equalizer w odtwarzaczu mp3, przud obudowa się "palcuje", jest cieńki (nie czuje go w kieszeni-ale akurat po NECu to może być subiektywne odczucie ;P ) PODOBA MI SIĘ : układ menu, układ klawiszy, Duże przyciski, Szybkość przy odtwarzaniu filmów 3gp, Oprogramowanie do zarządzania tel przez PC, Przeglądarka PDF DOC XLS, wygodna przeglądarka WAP, Sosób pisania SMSów, podświetlane na biało przyciski, gniazdo, możliwość ładowania przez USB Układ przycisków, rozkład menu jest bardzo podone do tego w tel. NECa e313 ..616.. Nie nażekam na głośność odtwarzacza mp3.. (na seryjnych słuchawkacha i przy dobrej jakość pliku mp3) Sam telefon mógłby być głośniejszy.. ale w jadącym pociągu (osobówce) bez problemu można rozmawiać. Baterja.. kwestja przyzwyczajenia.. mi nie przeszkadza ładowaniie co dziennie..czy co 2 dni.

  • 0

    68. ~czaja  2007-09-15 21:27:16  host: gjv34.internetdsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefon, ale wiem, że w samsungach nie zawsze przesyła pliki z innych komórek - nie-samsungów (nokia, SE itp.) Czy w tym telefonie jest taki problem?

  • 0

    69. ~zenon  2007-09-18 18:09:27  host: azu169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bierz samsunga jest spoko daje rade jest nie zawodny i bardzo odporny oraz zywotny!!!!pozdro!!

  • 0

    70. ~ralph  2007-09-22 22:50:38  host: aczw144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy pisząc w t9 sms-ka macie polską czcionkę bo ja nie mam nie wiem jak to ustawić i coś mnie trafia jak pisze esy.

  • 0

    71. ~przed zakupem  2007-09-23 19:11:53  host: host-89-228-67-149.olsztyn.mm.pl

    a czy ktos z was kupil go w mixie w play?nie wiecie czy tam nie ma problemow z siecia?

  • 0

    72. ~robroy  2007-09-25 07:56:28  host: czv250.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Jak można wyłączyć dźwięki klawiszy?

  • 0

    73. ~rrrr  2007-09-25 12:56:49  host: esy77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie się cholera ustawia wibrator w tym telefonie? :):):)

  • 0

    74. ~matmaj  2007-09-26 14:00:20  host: chello084010201212.chello.pl

    Zeby zwiekszyc czas dzialania baterii nalezy wylaczyc podswietlenie klawiatury w dzien. Ja tak zrobilem i tel dziala duzej na baterii

  • 0

    75. ~PoLuSka  2007-09-26 20:48:35  host: atf234.internetdsl.tpnet.pl

    kupil dzis ten telefonik w pley i ejst super.. POLECAM GO GORACA

  • 0

    76.  2007-10-02 06:53:28

    mam pytanko czy do niego można włożyć kartę 2GB ??

  • 0

    77. ~Marteks:)  2007-10-02 18:09:52  host: strefa.com

    Mam ten telefon od około miesiąca i jestem z niego ogromnie zadowolony:) Te komenty ze nie można mieć na nim teledysków to bzdura. Ma też EDGE(3G) 2 aparaty 1,3 i 0,39 MPix świetny wyswietlacz moze ma ły ale ma duzo kolorów i wszystko wygląda superrr. W playu dostałem 512 mb karte i mam 100 piosenek i okolo 15 teledysków i wsio sie mieści! Bardzo gorąca polecam ten fonik dbo jest extra!!!X)

  • 0

    78. ~Roxannee  2007-10-03 19:08:17  host: awv189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć.. Widzę, że ten telefon ma więcej wad.. A są jakieś zalety? Bo mam dylemat.. Wybrać SE k750i czy tego samsunga? Co radzicie? Prosze o odpowiedź:)

  • 0

    79. ~pola  2007-10-03 21:48:57  host: atf234.internetdsl.tpnet.pl

    telefon super.. ma mega pamięc i wogole ok (klawiature blokuje sie tak: w ustawieniach trzeba zaznaczyc autoblokade sama sie zablokuje po jakims tam czasie albo wcisnac dlugo *) ma fajne bajery jak zdjecia panoramiczne itp.. glosny otwarzacz mp3.. ciencki.. tylko ma slabe wibracje ktorych prawie nei czuje w kieszeni.. polecem ten teleofnik ja go kupilam w mix pley a abonamencie za 30 zl i sie oplacalo :)

  • 0

    80. ~:/  2007-10-05 13:27:00  host: ip-87-204-162-136.netbase.pl

    a ja mam pytanko, jak można wgrać na tn tlefon muzyke jakakolwiek z komputera bo nie mam pojecia jak to sie robi?:/

  • 0

    81. ~olkl  2007-10-06 16:44:09  host: xdsl-5747.lodz.dialog.net.pl

    Jest to zły fon ale z370 jest 100x lepszy mam go i się cieszę a ten z170 to badziew

  • 0

    82. ~elunia  2007-10-06 18:13:23  host: a225.net136.okay.pl

    będziemy czytać i czytac opinie innych i zastanawiać sie kto ma racje ;p kupmy i się przekonajmy każdy inaczej dba o fona ;p

  • 0

    83.  2007-10-07 16:00:23

    Byc moze ktos tu jeszcze zaglada i podpowie mi czy juz mozna sciagnac smilocka z tego telefonu i jak sie to ewentualnie odbywa czy przez kabelek czy przez kod?Jaka cena?

  • 0

    84. ~Owner  2007-10-07 17:23:59  host: awf210.internetdsl.tpnet.pl

    czaja - połączyłem się z nokią 6320i kumpla przez bluetooth i miałem widoczne wszystkie jego katalogi; pliki kopiowały się bez problemu [oczywiście nie gry i nie aplikacje]; kumpel za to nie miał dostępu do moich katalogów - mógł tylko przyjmować to co ja mu łaskawie wysłałem :D

  • 0

    85. ~r  2007-10-11 11:49:48  host: czv250.internetdsl.tpnet.pl

    jak można w Z170 przedłużyć czas nagrywania wideo? bo 10 sek. to trochę za krótko

  • 0

    86. ~RRR  2007-10-12 13:28:58  host: esg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam parę pytań dot. z170. 1) Kwestia gier - po przekopiowaniu pliku (bądź plików) na telefon - chcąc odpalić grę wyskakuje komunikat o nieobsługiwalności. Kobieta w biurze obsługi stwierdziła że może to zależec od wersji javy któą się ma w telefonie. Prawda to? Jeśli tak - gdzie cholera można sprawdzić jakąsięma javę?:P 2)Powielam pytanie powyższe - czy długośćfilmów zależy od ich jakości? Im lepsza tym możliwa jedynie krótsza ich długość? 3) Jaki format musi miećplik muzyczny, aby go zastosowaćjako dzwoneg pod SMS-a? Z góry dzięki, pzdr

  • 0

    87. ~RRR  2007-10-12 15:09:40  host: esg186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    I jeszzce jedno - kwestia ładowania - przy włączonym telefonie - ile wypadałoby go ładować - 2? 3? godziny? Ciekawe jest to, że po ładowaniu przez ten czas na włączonym (3 kreski już są na bateryjce u góry ekranu) z ciekawości wyłączyłem go i ładowałem dalej. Na wyłączonym na wyświetlaczu popjawia się ikona dużej baterii - i ona (pomimo wcześniejszego ładowania) nie była pełna - dopiero po jakimś kolejnym czasie - na wyłączonym - ta bateria się naładowała i pojawił się opis - naładowane. W sumie to trochędługawo - 2,5 h na włączonym, i kolejne jakieś2 na wyłączonym. Przejmować się tą ikoną baterii pokazującą stan baterii na wyłączonym telefonie po wcześniejszym ładowaniu go (i chyba naładowaniu) na włączonym?

  • 0

    88.  2007-10-13 17:17:01

    do ~RRR gry da sie wgrać tylko przez wap .. np przez strone laduj.pl co do dzwonków to obsługuje foprmaty midi i mmf (mp3 nie)

  • 0

    89. ~Grochu  2007-10-14 00:15:00  host: exf75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon Wart swej ceny w play mnie sie niepdoba to ze trzeba zmeniac rozdzielczość filmow 3gp i mp4 !!oraz ze apllety java nie mozna wgrywać przez kabel no i ze odtwarzacza nie mozna słuchac jak sie coś robi.. :( tak jak jest to w nowszych SE... a reszta jest OK POLECAM!

  • 0

    90. ~kacha83  2007-10-15 18:23:33  host: xdsl-4020.jgora.dialog.net.pl

    ja to chyba mam najwiekszego pecha. Kupiłam, pocieszyłam się z 2dni i fon zawiesił sie, i tak juz było 2 razy dziennie. Hhaha w seriwisie jest od 24wrzesnie i czekam na jakies zasrane części. Gdy był sprawny, był wypasiony.

  • 0

    91. ~smola  2007-10-17 17:05:07  host: ewl221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaką macie baterie w tym tel?? bo pisze w opisie ze litowo- polimerowa a ja mam litowo jonową... jak to jest u Was z tą baterią??

  • 0

    92. ~gugu  2007-10-18 10:50:16  host: 81.210.91.34

    do pola w jakim mix play?? zdecyduje sie albo abonament albo mix.bo w mix nie ma abonamentu 30 zl....gadacie ludzie glupoty

  • 0

    93. ~Makaveli  2007-10-20 12:35:20  host: h-87-199-24-103.dolsat.pl

    wczoraj kupilem ten telefonik w Play i jest boski :) polecam!

  • 0

    94. ~kopec  2007-10-21 08:05:02  host: chl173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem go w play i jestem zadowolony jest wytrzymały polecam go

  • 0

    95. ~Mirinho95  2007-10-21 15:35:56  host: 77-253-246-74.adsl.inetia.pl

    Mam ten sam problem co RRR.Nie wiem jak zgra na fona gry. Chciałem gg na telefon......... i klapa. GośC na biurze obslugi w play powiedział ze ten telefon ma jakieś zabezpeczenia wewnętrzne. wiec jesli ktos bedzie wiedział jak je obejsc to niech da znac. PoZdRo

  • 0

    96. ~Adi  2007-10-22 18:47:03  host: epm141.internetdsl.tpnet.pl

    kurcye mam problem bo grz nie moge wgra

  • 0

    97. ~maciek z klanu  2007-10-23 15:38:16  host: axg118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten fon jest taki bajer że zaraz się spuszczę

  • 0

    98. ~kamilekzawi  2007-10-23 18:31:34  host: eib91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elou prosze mi powiedziec dlaczego pierd***li mi sie aparat? Kiedy zrobie fotke robi sie nagle zielona a potem nie wlacza sie aparat... po godzince odpale kamerke i jest wszystko good... co jest przyczyna? prosze odpowiadac na nr gg 6178603 bardzo prsilbym o pisanie na gg poniewaz nie mam za bardzo czasu zeby chodzic po forach:( ps. poza ta kamerka telefon jest fajny i mozna wsadzic karte 2 GB:))

  • 0

    99. ~niedzwiedz  2007-10-24 17:26:18  host: host-87-99-51-87.lanet.net.pl

    hmm chcialbym sie zapytac co lepiej wziąc: tego samsunga w play abonament 30zl, czy seK550i w erze amonamencie 30zl?

  • 0

    100. ~Gladys  2007-10-27 16:41:01  host: nat-61.swarzedz.inotel.pl

    zastanawiam się czy kupić tego czy L760. Którego radzicie?? z góry dzięki

  • 0

    101. ~jagut  2007-10-28 19:10:38  host: cjo175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam małe zapytanie, mianowicie, nie potrafię zmienić sygnału wiadomości sms. Może potrafi mi ktoś pomóc? :) byłabym wdzięczna..

  • 0

    102. ~asia2  2007-10-30 20:57:41  host: 77-253-64-207.adsl.inetia.pl

    Ktoś napisałtu, że z370 jest lepszy od z170. Super prawda, ale jaka różnica w cenie - z170 ok.600zł, z370 - ok. 1000 zł!!! Ludzie czy wy czytacie ceny???

  • 0

    103. ~  2007-11-01 22:58:14  host: abka206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik i jestem zadowolona nawet bardzo....tylko ze wgrywam ktorys raz z koloei rozne teledyski,,,i ciagle nie obsluguje.,.,, jakie pliki wideo czyta ten telefon??

  • 0

    104. ~roxy  2007-11-01 23:03:38  host: abka206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm..mam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona..chociaz mam pytanko bo wgrywam ktorys raz z kolei teledyski..i sie nie da odtworzyc,,,jaki format odczytauje ten fon zeby mozna bylo je wgrac?? i jak to zrobic:) dzieki

  • 0

    105. ~SGH Z170  2007-11-02 17:53:39  host: efy82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten tel od kilku tygodni jest naprawdę świetny ale, czy ktos morze mi powiedziec czego nie moge na niego dac gier przez kabel USB

  • 0

    106. ~Samsung ;)  2007-11-03 20:33:53  host: 89.174.106.129

    ten telefon jest spoko!!! Jedyne wady jakie w nim widze to: Słaba wibracja, nie mozna zminimalizowac mp3 ;/ reszta jest spoko

  • 0

    107. ~Kosi  2007-11-03 20:36:35  host: 89.174.106.129

    Mam problem, bardzo podoba mi sie ten telefon, ale gdy wkladam go do USB nie ma reakcji w moim komputerze!!! Inne telfony z tym kablem dzialaja, kolega powiedzial mi ze musze cos zmienic w ustawieniach USB. W jego telefonie znajduja sie one w ustawieniach telefonu w moich tam ani nigdzie ich nie ma... CZY KTOS MIAL PODOBNY PROBLEM???

  • 0

    108. ~roxy  2007-11-04 13:05:01  host: abjh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon i jestem zadowolona,,, tylko nie wiem co z tymi teledyskami,,, jakie formaty video odczytuje ten fon?? pliss napiszcie:P

  • 0

    109. ~uzyszkodnik  2007-11-05 13:57:43  host: gnc163.internetdsl.tpnet.pl

    hej tam ktos pisal ze ten fon nie obsluguje mp3 jako dzwonki, dupa prawda mam ten tel i bez problemu wsio dziala

  • 0

    110. ~staszek  2007-11-07 18:53:04  host: 83-238-230-114.adsl.inetia.pl

    a więc odpowiadam na pytaie dotyczące długości filmów wchodzisz do menu->aparat->prawy górny klawisz->wyświetla się tryb wybierz kamera->potem lewy klawisz i przesuwaj kursor w prawo aż do tryb nagrywania-> ustaw na limit pamięci i zadanie wykonane tak ogólnie jesteście cwaniaki macie instrukcje obsługi, ale myślicie że jak to dobrze się znacie na telefonach a tu lipa i pytania na forach żal

  • 0

    111. ~iskiererczka  2007-11-08 14:21:34  host: adoh139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma opcje podwojnego aparatu ze mozna robic sobie samemu zdjecie tak jak w samsungu L760 ??

  • 0

    112. ~celcia  2007-11-09 14:56:58  host: pc151-74.amg.gda.pl

    hmmm, czy on ma mp3? bo w opisach jest różnie, nie wiem juź o co chodzi;/ niech się ktoś wypowie

  • 0

    113. ~sztajfa  2007-11-13 20:54:58  host: abrv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzisiej go kupiłem. wszystko działa jak należy. bardzo polecam bo warto!!!

  • 0

    114. ~Sebek  2007-11-15 17:55:17  host: chello084010174037.chello.pl

    Mam maly problem z nim gdyz kupiłem go od kolegi wszystko ladnie pieknie ,ale gdy pojechalem usunąc SimLock to ten Magik powiedzial ze ma najnowszego Boxa,oprogramowanie srata tatata... i ze oglnie sie nie da potem poszedlem do innego punktu i ten magik powiedzial ze sie da tylko za 200zl czy moze mi ktos powiedziec co z tym simlockiem czy da sie go normalnie usunac czy nie ? ; ( blagam o szybką odpowiedz

  • 0

    115. ~Tymon  2007-11-18 14:24:10  host: czy67.internetdsl.tpnet.pl

    ten czy j600 ??

  • 0

    116. ~karol  2007-11-19 23:13:18  host: host-ip113-11.sycomp.pl

    mam tego fona 3 dni i mi sie spisuje wzorowo ma pełno bajerów wyświetlacz super pamięci niebrakuje jest karta 512 weslo mi na nia przeszło 140 piosenek i wogóle jest zaje**ty jedyna wada jest że strasznie cicho gra ale dają do niego słuchawki :D polecm go! jc wziolem go na abo w pley-u i place 3 dychy na miesiac ;]

  • 0

    117. ~zaintersowany  2007-11-20 12:55:51  host: host-89-228-74-146.olsztyn.mm.pl

    CZY TEN TELEFON OTWRAZA DZWONKI MP3, BO WOPISIE CIAGLE ZAZNACZJAA TYLKO DZOWNIKI POLIFONICZNE.SKORO MA ODTWARZACZ MP3 TO I DZOWNKI TEZ POWIENINE MIEC MP3, ALE CHCE SIE UPEWNIC.

  • 0

    118. ~adamator  2007-11-21 22:49:29  host: achc10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, jak zmienic dzwiek smsa? ;ooooo

  • 0

    119.  2007-11-22 08:45:16

    Głąby, telefony są do dzwonienia, oraz rzeczy z tym związanych a nie do grania, jak chcecie sobie pograć a nie dzwonić to po co kupujecie taki telefon? Kupcie sobie lepiej konsole PSP jak tak nie możecie wytrzymać bez grania...

  • 0

    120. ~Rici  2007-11-25 11:46:39  host: bte233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    da sie wgrywac jave przez kabel

  • 0

    121. ~as  2007-11-25 13:31:27  host: c32-235.icpnet.pl

    Ma mp3 :P

  • 0

    122. ~ja  2007-12-02 13:03:04  host: public21087.xdsl.centertel.pl

    do ~iskiererczka tam mozna sobie robic zdjecia samemu, 640/800

  • 0

    123. ~KSSG 1947 (S)  2007-12-02 18:19:36  host: host-81-190-162-67.gorzow.mm.pl

    Dziś go kupiłem i gdzie on ma te mp3 bo niewiem:(

  • 0

    124. ~maciek14  2007-12-06 10:37:16  host: abqz26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemak dzisiaj wlasnie go kupuje pley u z mix z 1 zł ale mam pytanie czy głosnik w nim głosno gra

  • 0

    125. ~mia  2007-12-06 21:29:42  host: gl140-20.master.pl

    ratunku!!dzisiaj kupilam ten telefonik i jest super tylko nie wiem gdzie sie zmienia sygnal sms a obecny juz mnie doprowadza do szlu pomozcie!!!

  • 0

    126. ~  2007-12-07 12:20:09  host: nat5.tychy.msk.pl

    ma 2 aparaty,możesz sobie zrobić zdjęcie ,pozdrawiam

  • 0

    127. ~Sa  2007-12-07 17:34:48  host: 213-238-122-101.adsl.inetia.pl

    Hej. Mam do wyboru tego Samsunga albo LG KU250, który z nich lepszy? A czy w którymś z nich jest możliwość przypięcia przywieszki do telefonu? :)

  • 0

    128. ~Ewka  2007-12-18 00:02:14  host: ds-out.man.olsztyn.pl

    LUDZIE MACIE MILIONY PYTAń A JAK KTOś WAM ODPISZE TO I TAK NIE CZYTACIE. JA CZYTAJąC TO FORUM ZNALAZłAM ODPOWIEDź NA WSZYSTKIE PYTANIA. ALE POMOGE WAM DROGIE BIEDACTWA. 1) TELEFON OBSłUGUJE PLIKI MP3 2) DZWIEK WIADOMOSCI ZMIENIA SIE W USTAWIENIACH-> PROFILE, DRUGA ZAKłADKA. 3) GRY MOZNA MIEć TYLKO PRZEZ WAP, NIE MOZNA ICH MIEć PRZEZ KABEL. 4) JAK MACIE JESZCZEW JAKIES PYTANIA PISZCIE, POMOGę WAM, CHOć JESTESCIE TAK LENIWI.... MACIE CAłE STOSY OPISóW, TO CAłE FORUM,, INSTRUKCJE... A PYTANIA POIWTARZAJA SIE U CO DRUGIEJ OSOBY... AZ SIE NIE CHCE CZYTAC TEGO FORUM...EHH..

  • 0

    129. ~Bennett  2007-12-18 16:50:37  host: staticline13544.toya.net.pl

    mam ten telefon od wczoraj i jest zajefajny wszystko gra aparat spoko głośne dzwonki spoko mp4 i wszystko jest co jest potrzebne w nowym telefonie pozdrawiam :))

  • 0

    130. ~Adrian  2007-12-20 17:58:35  host: aef210.internetdsl.tpnet.pl

    Czytaliście opis tego fona i instrukcje? On nie ma gier więc możecie sobie wgrywać ile chcecie barany... ~Sa -> Samsung lepszy od LG.

  • 0

    131. ~Oliś ;**  2007-12-21 19:44:57  host: dpw139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słuchajcie kupuje ten telefon mamie na święta, widziałam, sprawdzałam i myślę, że najwazni4ejsze jest to że mozna przez niego rozmawiać ogółem wrażenia spoko ;]] pzdr..

  • 0

    132. ~Matti  2007-12-22 20:38:50  host: acch189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma mp3, mozna ustawic sobie jako dzwonek. Mozna miec teledyski itp. Nadal nie wiem jak zmienic dzwiek dzwonka przy sms - moze ktos wie? A co do przywieszki to nie moze. Samsun lepszy niz ten LG

  • 0

    133. ~djwds  2007-12-23 14:06:27  host: 80.85.225.166

    dwonek sms zmienia sie tak kopiujemy dzwonek w formacie mid. wchodzimy w ustawienia - profile edytujemy profil strałka w bok i tam mamy cos takiego melodia klikami zmien na własne i wybieramy zapisujemy i zrobione.

  • 0

    134.  2007-12-23 14:21:55

    Kupiłem jakiś czas temu ten telefon i spróbuje dorzucić swoje 3 grosze żeby pomóc potencjalnym użytkownikom. :-) Po pierwsze: telefon bez problemu radzi sobie z plikami multimedialnymi mp3,mpg4,3gp.Wszystkie dzwonki ustawiamy w menu/ustawienia/profile.Wgrywanie z kompa polecam przez kartę micro sd + adapter,będzie szybciej i łatwiej niż przez USB.Niestety nie pomogę co do gier,nie potrzebne mi to do szczęścia.Telefon gra głośno,ale nie bardzo głośno.Wszystko zależy jaki kto ma słuch. :-) Wibry jeszcze nie testowałem.Bateria w moim przypadku przy średnim używaniu telefonu starcza na 3 dni.Natomiast intensywne korzystanie z multimediów przez kila godzin skraca jej czas do 12 godzin działania.Klapka od baterii bardzo ciężko się otwiera,ale po kilkunastu razach opanujecie tą trudną sztukę.Poza tym na pierwszy rzut oka menu jest trochę ciężkie do zrozumienia.Ale w kilka dni da się wszystko opanować.Jak komuś mocno zależy na długim czasie działania baterii to można sobie wyłączyć podświetlanie klawiatury w dzień.No to by było chyba wszystko.

  • 0

    135. ~Marcinek 951  2007-12-24 15:09:47  host: adaf193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie ile maksymalnie pamięci wejdzie do tego telefonu.

  • 0

    136. ~delilah1991  2007-12-25 10:50:47  host: fdd178.internetdsl.tpnet.pl

    A mozna wgrac do tego tel karte pamieci 1 giga i jak?

  • 0

    137. ~Kubu$  2007-12-25 13:29:13  host: ip-83-2-97-189.static.xcore.pl

    Cześć mam sprawe!!Wczoraj dostałem ten telefon tylko nie wime ile mam ładować baterie,bo dostałem od wujka nowiutki tlefon

  • 0

    138.  2007-12-25 15:30:53

    Hej!!Wczoraj dostałem ten telefon wszystko super tylko nie wiem ile mam formatować baterie bo wujek mówi że sprzedający mu nie mówił!!No wieć poratujcie

  • 0

    139. ~klisiu  2008-01-03 15:59:55  host: gfv50.internetdsl.tpnet.pl

    najlepiej jak ci się rozładuje bateria to zostaw włączony pad ładowarką na całą noc i tak kilka razy wtedy najlepiej ci się sformatuje bateria

  • 0

    140. ~ja  2008-01-04 22:44:13  host: fdp35.internetdsl.tpnet.pl

    Mirinho na SGH Z170 nie da się ściągnąć GG !!!!!!!!

  • 0

    141. ~Kaśka  2008-01-04 22:48:11  host: fdp35.internetdsl.tpnet.pl

    ej jak się ustawia USB w tym telefonie pliskkkaaa pomóżcie:P

  • 0

    142. ~Sum  2008-01-05 14:37:33  host: hyp-net-73-2.lodz.msk.pl

    Czy ktos wie jak sciagnac simloka do z tego telefonu za darmo :)?Bo wlasnie kupilem w PLay-u

  • 0

    143. ~~DaNi3L~  2008-01-07 17:33:12  host: user-87-239-7-127.dnet.pl

    heja xD mam pytanko jaki fonika wziasc samsunga z170 czy nokie 5200 ?;> jak myslicie pomozcie ;)

  • 0

    144. ~parara  2008-01-10 13:16:43  host: 87-205-93-227.adsl.inetia.pl

    moja rada: czytajcie dokładnie instrukcje, a jak macie z czymś problem to podnieście tyłki z krzeseł i nie siedzcie przy kompie tylko do salonu marsz!

  • 0

    145. ~  2008-01-11 18:20:20  host: host-89-228-130-54.gorzow.mm.pl

    bateria trzyma mi nie całe 3 dni :(( a komórke mam nową i jeden miesiąc co powinnienem zrobić?

  • 0

    146. ~xxx  2008-01-15 19:30:52  host: pc194a192.interpc.pl

    a ja kupiłam w play mix działał jeden dzień a na drugi najpierw coś stało się z wyświetlaczem,wyłączyłam go i potem nie dało się go już załączyć,od razu zaniosłam go do reklamacji na razie czekam,powiedzieli że to coś z oprogramowaniem:(

  • 0

    147. ~y  2008-01-18 00:04:19  host: yy66.internetdsl.tpnet.pl

    Siema Mam z170 i odkryłem w nim jedną wade. Nie wiem może to tylko u mnie więc proszę Was o sprawdzenie tego. Otwieram jakikolwiek plik mmf (dzwonek) w odtwarzaczu - muzyczka sobie leci naciskam pauze poźniej play i nie ma dzwieku. pasek progres leci sobie a muzyka nie odtwarza sie. Prosze sprawdzcie to.

  • 0

    148. ~Aska  2008-01-18 11:05:47  host: host-86-111-96-38.tvk.torun.pl

    jak klikam przycisk w lewym gornym rogu klawiaturu to mi cos z wyswietlaczem robi.. tak jak przy laptopach jak sie dotknie monitoru. ale to nie duzy problem. nie moge odbierac i wyslyac mmms - moze mi ktos pomoc? z goryd dzieki:))

  • 0

    149. ~Szajsung  2008-01-20 14:52:42  host: 89.191.139.103

    Co do tych gier przez usb, to musicie wiedziec ze samsung ma dosc specyficzny system wgrywania gier, a mianowicie wpisuje sie jakis kod ktory umozliwia ustawienia telefonu jako modem usb (o ile dobrze pamietam) i wtedy juz mozna wgrywac. Szukajcie a znajdziecie i pamietajcie ze pan GOOGLE wie wszystko.

  • 0

    150. ~raf  2008-01-21 16:17:20  host: 82.160.42.2

    czy on jest taki dobry jak na abonament na 24 miechy

  • 0

    151. ~  2008-01-23 22:06:37  host: ekz100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon dobry, jak chcecie wgrywac java to zapraszam na samsung-mobile.pl Tam all opisane jest, ja wgrywam i działa. Telefon obsługuje GG!!! Sam mam mobilne gg i śmiga wyjebiście. Karta 1GB wchodzi, bo sam z niej korzystam. JEDYNA WADA TELEFONU JEST TO, ZE PLIKI PRZESLANE PRZEZ BLUETOOTH ZAPISUJA SIE W PAMIECI TELEFONU A NIE NA KARCIE!!! Reszta jest spoko w telefonie. Daje reke uciac, ze oplaca sie brac.

  • 0

    152. ~  2008-01-24 12:15:09  host: aaar183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam:) chciałam się dowiedzieć ile dni wytrzymuje bateria przy kilku rozmowach dziennie i wysłaniu paru smsów. Z góry dziękuję za odpowiedź.

  • 0

    153. ~anciulkaeczczczczka  2008-01-24 15:39:02  host: 80.51.27.201

    mam pytanie do osob ktore zakupily sobie ten telefon w playfonie:co trzeba miec przy podpisywaniu umowy,chodzi mi o jakies dokumenty ze sie pracuje itp.Czy takie rzeczy są potrzebne.Z góry dziekuje

  • 0

    154. ~anja  2008-01-26 21:53:39  host: 088156098080.stk.vectranet.pl

    kto może mi powiedzieć jak się ustawia wibracje??

  • 0

    155. ~  2008-01-26 22:49:53  host: brzezno04.users.attu.pl

    świetny telefon polecam bardzo tylko po 2 miesiącach coś sie stało z oprogramowaniem SWIETNY TELEFON SWIETNY TELEFON SWIETNY TELEFON

  • 0

    156. ~  2008-01-28 12:10:00  host: host-89-228-130-54.gorzow.mm.pl

    Jak chce zrobic zdjecie to wyskakuje mi błąd aparatu co mam zrobić?

  • 0

    157. ~Traja  2008-02-01 15:39:30  host: aoa77.internetdsl.tpnet.pl

    kosi : ja mam podobny problem ale nie wiem jak go rozwiazac, jezeli juz wiesz to odpowiedz ;]

  • 0

    158. ~kasia  2008-02-01 15:39:56  host: gvq220.internetdsl.tpnet.pl

    Nie mogę podłączyć tego telefonu do USB... Tzn podłaczyłam kabel itd, ale w komputerze nie mogę znaleźć dysju wymiennego... nie pokazuje sie... Co robic ??

  • 0

    159. ~Mickeyand1  2008-02-03 11:54:21  host: adpq211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POWIE MI KTOS JAK USTAWIC DZWIEK FORMATU MP3 NA SMSA?? BO TA SIE TYLKO W FORMACIE MMF I MID

  • 0

    160. ~miki  2008-02-03 16:28:33  host: proxy2.tkdami.net

    mam duży problem samsung z170 niechce mi się ładować.Podlanczam i nic nieładuje.Bardzo prosze o pomoc.Dzieńkuje

  • 0

    161. ~te  2008-02-08 17:57:50  host: ztpnet-79-043.ztpnet.pl

    Dosc zagmotwana obsluga i niestety ale u mnie pojawia sie czasem dziwne charczenie gdy np ktos dzwoni zamiast dzwonka :/

  • 0

    162. ~dex  2008-02-09 21:35:00  host: 195.117.253.31

    kupilem dzis ten telefon w play i po 20 minutach uzytkowania mi padł. zdazylem wejsc do domu i wpisac ze 2 numery do ksiazki telefonicznej i mi sie poprostu wyłączył. nic nie dalo sie zrobic. na ładowarke tez nie reagował. pojechalem szybko do salonu play i oczywiscie wziety został na gwarancje a mi dano telefon zastępczy samsunga z370.duzy plus dla play ale z tych 20 minut uzytkowania z170 wrazenie i tak całkiem miłe myslę ze moj przypadek jest bardzo odosobniony. mam taką nadzieję :D

  • 0

    163. ~Z170  2008-02-10 17:20:15  host: ip-83-2-97-189.static.xcore.pl

    hej mam pytanko! Czy ktoś wie jak dodać do tego telefonu gg bo mam z playa i innego wyboru nie mam.Bo ja ściągnołem i wrzuciłem na telefon to napisało mi że zły format:/ A i wiadomosć do kosi musisz zainstalować programy żeby dawać rzeczy na komórke.

  • 0

    164. ~  2008-02-14 12:14:46  host: public-gprs38485.centertel.pl

    co do tej instrukcji obsługi...to aż żal mówić-jest beznadziejna, nic tam nie jest porządnie wytłumaczone (ale pisanie sms-ów to na 2 strony:) większości trzeba sie samemu domyslic

  • 0

    165. ~  2008-02-14 12:34:03  host: public-gprs38485.centertel.pl

    tez mam problem z połączeniem USB - program z płyty (oczywiscie wszystko po angielsku;/) mi nie chce działac, najpierw wybieram język, potem sie pojawiają różne opcje i jak wybieram którąś to wyswietla mi sie jakas dziwna ramka (tez po angielsku) i z tego co zrozumialam to tam są podane czynności, jakie trzeba wykonac żeby działało. 1 zamknąć wszystkie uruchomione programy,2 tego właśnie nie kumam "empty your temporary folder" czyli coś na kształt:opróżnij swój tymczasowy folder...i 3 sprawdź swoje połączenie internetowe chyba robie wszystko ale dalej nie działa błagam pomocy, szukałam informacji ale nic nie znalazłam, czekam na odpowiedz

  • 0

    166. ~  2008-02-14 13:35:13  host: public-gprs38485.centertel.pl

    mam też problem z wgraniem aplikacji(mapa, latarka itp.) na SE k510i działały bez zarzutu, a tutaj mi sie wyświetla "nieobsługiwany format pliku"...co robić?? czy to ma coś wspólnego z tym, że ten telefon nie obsługuje gier?

  • 0

    167. ~propozycja  2008-02-14 16:52:01  host: unregistered.twinix.net

    MAM DLA WAS PROPOZYCJE, CZYTAJCIE (WYPOWIEDZI WCZESNIEJSZE) , KILKANASCIE OSOB PYTA SIE O ZMINE DZWONKA SMS , TA ODPOWIEDZ ZNAJDUJE SIE PONIZEJ !!!! CZYTAJCIE PIERDOLY!!!

  • 0

    168. ~Zuza  2008-02-15 19:59:09  host: chello089077058138.chello.pl

    Ja również mam małe pytanko... Zastanawiam się nad kupnem tej komórki ale nie wiem czy wybrac Samsunga Z170 czy Sony ericssona K550i... Proszę poradźcie mi :)

  • 0

    169. ~ancolq  2008-02-16 17:33:10  host: aehx167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nieeee ja sie nie zgadzam nie gadajcie głupot!!! ten kto powiedział ze z370 jest lepszy o tego chyba go poje****. czy ty człowieku miałeś kiedyś te dwa telefony na raz ?? ja mam Z170 ale sie zepsuł i musiałam dac do naprawy jako zastępczy dali mi Z370 na drugi dzień umierałam z tesknoty za moim z170 który niby jest gorszy od tego którego bym za darmo nie chciała

  • 0

    170. ~  2008-02-20 21:37:04  host: auk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy funkcje na glownym pulpicie multimedia oraz playnet da sie zmienic? W sensie czy mozna konfigurowac te przyciski dwa skrajne na samej gorze?

  • 0

    171. ~aaaaaaa  2008-02-20 21:38:54  host: auk119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktos wie moze jak zmienic funkcje na glownym pulpicie (multimedia oraz Playnet) i czy te przyciski dwa skrajne na samej górze sa w ogole konfigurowalne?

  • 0

    172. ~kolano007  2008-02-23 20:22:43  host: abxp8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli zainstalowałaś sterowniki to musisz wyłączyć bluetooth a potem przez program samsung pc studio 3 musisz go włączyć

  • 0

    173. ~ktoś z pytaniem  2008-02-25 12:47:39  host: 116.zst.pulawy.pl

    czy da się w tym telefonie zmienic wygląd i tło pod menu, jeśli tak to jak???

  • 0

    174. ~S.47  2008-02-29 10:13:48  host: gqv242.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik super. Anja---> ustawienia/profile/milczy.

  • 0

    175. ~Bosak  2008-03-03 22:10:40  host: ckg174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie chyba kazdemu ten telefon chociaz raz sie popsuł ja gdy pierwszego dnia go kupilem tak jakos z rana to na wieczor padl mi glosnik .. natomiast mojemu kumplowi po kilku dniach wysiadl mikrofon... ale ogolnie mam ten telefonik juz niecaly miesiac i jestem z niego zadowolony a jezeli komus potrzebne gry na ten model to niech sobie z jakiejs stronki sciagnie za darmo a pozniej wrzuci na telefon przez stronke www.laduj.pl i to jest chya najlepszy i najtanszy sposób ogolnie telefon zajebisty i posiada wszystko co potrzebne w nowym telefonie

  • 0

    176. ~fasola  2008-03-04 15:53:59  host: 078088181230.elb.vectranet.pl

    Wie ktoś jak ustawić, aby móc odbierać maile? :]

  • 0

    177. ~Zloty  2008-03-04 19:19:11  host: w3cache.sistbg.net

    mam problem bo jak chce zadzwonic to niemoge, poprostu samo mi sie rozlacza, nawet kilka razy pod rzad, np do domu musialem dzwonic 10 razy zanim mi sie polaczylo :/ tak samo jest gdy ktos chce zadzwonic do mnie. Telefon mam w play'u mixie nie wiem moze cos z siecia?? pomozcie prosze!!!

  • 0

    178. ~  2008-03-05 09:22:39  host: aczk32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komórka jest do bani wogle nima blootoh ani irda !!@!2

  • 0

    179. ~ewe  2008-03-05 20:45:39  host: adlp43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chodzi o kabel usb, to działa wszystko bez zarzutu, kwestia umiejętnego zainstalowania, i wybrania dobrych opcji przy samej instalacji. Osobiście mam ten telefon z jakieś pol roku i w ogole nie narzekam. Duzym plusem jest dobrej jakosci wyswietlacz, ktory duzo przewyzsza nie jedna dobra nokie ;) warto zakupic

  • 0

    180. ~Przemo  2008-03-11 21:32:39  host: chello089079075187.chello.pl

    Powiem tak: po przesiadce z SE k500i mały szok. Wszystko jest opracowane inaczej. Uczenie się telefonu od nowa. Problemów z USB nie stwierdziłem. Mały ekran z pięknymi kolorami, ponura kolorystyka menu, duże możliwości konfiguracji (jednak nie można skonfigurować przycisków tuż pod ekranem oraz przycisku aparatu - poważny minus), przyjemnie się go obsługuje, mimo że płaski i cienki, troszkę za cichy głośnik w trybie rozmowy, opornie zdejmowana klapka(bez blokad mechanicznych - szybko się zużyje i obluzuje), bateria trzymająca 4-5 dni, 9 numerów szybkiego wybierania, 5 różnych dowolnych alarmów, można zmienić kolor niektórych czcionek, ma timer i stoper, kalkulator nie liczy procentów, ma przelicznik wag, walut, objętości, obszarów, długości, temperatur; niefajne motywy (ciemne i ponure), idiotyczna(wyjątkowo delikatna) zatyczka gniazda ładowarki, niezbyt fajnie umieszczony przycisk Cancel(C), dwa aparaty bez lampy, troszkę za długo odblokowująca się klawiatura(blokowanie też za długie), ciut za długo myśli, miły w dotyku, poważnie utrudnione wysyłanie smsów, fajne i skuteczne oprogramowanie na CD, oprogramowanie w telefonie nie jest przetłumaczone do końca, są wtrącenia węgierskie(?) - duży minus; krótki kabel US B 1,2m, telefon się nie zawiesza. Ogólnie telefon całkiem fajny, troszkę bardziej dopracować i byłby wymiatacz:) Pytania: Jak zmienić kolorystykę menusów? Jak przekonfigurować przyciski pod ekranem? Czy może szybciej się zastanawiać? Pozdrawiam Przemek

  • 0

    181.  2008-03-12 12:01:04

    Powiem tak: po przesiadce z SE k500i mały szok. Wszystko jest opracowane inaczej. Uczenie się telefonu od nowa. Problemów z USB nie stwierdziłem. Mały ekran z pięknymi kolorami, ponura kolorystyka menu, duże możliwości konfiguracji (jednak nie można skonfigurować przycisków tuż pod ekranem oraz przycisku aparatu - poważny minus), przyjemnie się go obsługuje, mimo że płaski i cienki, troszkę za cichy głośnik w trybie rozmowy, opornie zdejmowana klapka(bez blokad mechanicznych - szybko się zużyje i obluzuje), bateria trzymająca 4-5 dni, 9 numerów szybkiego wybierania, 5 różnych dowolnych alarmów, można zmienić kolor niektórych czcionek, ma timer i stoper, kalkulator nie liczy procentów, ma przelicznik wag, walut, objętości, obszarów, długości, temperatur; niefajne motywy (ciemne i ponure), idiotyczna(wyjątkowo delikatna) zatyczka gniazda ładowarki, niezbyt fajnie umieszczony przycisk Cancel(C), dwa aparaty bez lampy, troszkę za długo odblokowująca się klawiatura(blokowanie też za długie), ciut za długo myśli, miły w dotyku, poważnie utrudnione wysyłanie smsów, fajne i skuteczne oprogramowanie na CD, oprogramowanie w telefonie nie jest przetłumaczone do końca, są wtrącenia węgierskie(?) - duży minus; krótki kabel US B 1,2m, telefon się nie zawiesza. Ogólnie telefon całkiem fajny, troszkę bardziej dopracować i byłby wymiatacz:) Pytania: Jak zmienić kolorystykę menusów? Jak przekonfigurować przyciski pod ekranem? Czy może szybciej się zastanawiać? Pozdrawiam Przemek

  • 0

    182. ~Sandrokia  2008-03-13 15:55:01  host: ery70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    błagam czy wie ktos jak sciągnąc simlocka z samsunga Z170 błagam !!! z góry dziękuje za odpisy

  • 0

    183. ~jaroĘ  2008-03-13 17:39:55  host: host-89-228-130-54.gorzow.mm.pl

    jak ustawic dzwiek wiadomośći formatu mp3

  • 0

    184. ~Lukas545  2008-03-15 23:52:48  host: 81.15.190.92

    Wie ktoś ile może kosztować Ściągnięcie sim locka z tego tel.?? Bo z tego co czytałem to z tego tel. nie da sie sciągnac go kodem

  • 0

    185. ~M@Xi KinG  2008-03-21 11:53:18  host: 77-253-106-76.adsl.inetia.pl

    Najgorszy badziew z jakim się spotkałem po prostu żal ze stresem.

  • 0

    186. ~grzegorz  2008-03-21 19:07:50  host: eou114.internetdsl.tpnet.pl

    ej ludzie ten telefon sie jakos blokuje czy on sie sam blokuje? mam go od 2 dni i nie moge dojsc jak sie go blokuje...

  • 0

    187. ~kacha  2008-03-31 14:40:31  host: dynamic-87-105-66-28.ssp.dialog.net.pl

    telefon reklamowałam 3razy, bo na początku sam sie wyłączała a potem cały czas sam sie świecił. Ale naprawdę rewelacja i kupiłabym 2raz ten sam model.

  • 0

    188. ~Matti  2008-04-01 21:43:50  host: ekw145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przytrzymaj * przez kilka sekund to się zablokuje

  • 0

    189. ~ilonka  2008-04-08 19:58:09  host: 195.116.98.114

    mam coprawda 1 dzień telefon zakupiony w play"u i spisuje sie lepiej niż sagem my401x co ma 3,2 mp także zdjęcia są świetne obsługa telefonu jest łatwa i szybka ....ale martwi mnie jedna rzecz w telefonie ustawia się dźwięk do wszystkich opcjii tz. kiedy ustawiam profil normalny słychać klawiature i dzwonek(a dźwięk klawiatury nie jest przyjemny dom słuchania) noi tyle ale pomóżcie!!!!!!co zrobić

  • 0

    190. ~Mała  2008-04-09 13:53:40  host: host2b.bazapartner.pl

    czy da sie ustawic mp3 na smsa bo slyszalam ze trzeba wgrac nowego softa :/

  • 0

    191. ~siman  2008-04-17 20:05:55  host: etd167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TRZEBA DBAC O TELEFON A NIE RZUCAC PLUC ITP

  • 0

    192. ~KulFoNiX  2008-04-28 07:21:25  host: proxy.xantos.pl

    ludzie czy wy macie zdałnienie rozsiane telefon 1 dnia mi sie popsuł ale dali mi nowy i jest suuuppperr tylko szkoda że motywu nie można zmienić a co za noob piszą że on nie ma bluta no takiego to tylko po mordzie i tyle bo to takie noobQi polecam fona :):)

  • 0

    193. ~Matti  2008-05-09 16:02:31  host: acbw177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ilonka w trakcie trybu normalnego włącz telefon i na startowej tapecie naciśnij przyciski w lewym boku ( te muzyczne do głośności) i tam możesz zwiększyć lub zmniejszyć głośność klawiszy. Polecam wejście w konfigurację profili i całkowite wyłączenie dźwięków klawiszy. Mała raczej nie zrobisz mp3 na sygnał smsa. Do tego telefonu nikt nie modyfikuje softów. Możesz programem przerobić dzwonek mp3 na format, który będzie pasować na sygnał sms.

  • 0

    194. ~przemo  2008-05-13 16:33:21  host: rejon207.ztpnet.pl

    oczywiście, że Z170

  • 0

    195. ~maleńka  2008-06-10 21:51:47  host: 91.146.236.1.ip.airbites.pl

    ee mam tego fona juz chyba od 2 miesiecy ;p;p jest super . mam tylko jednen provblem, ubrudziłam klawiature troche kremem PENATEN i został ślad ktos wie jak go usunąć ??

  • 0

    196. ~Kinia  2008-06-23 20:07:37  host: 85.28.167.31

    Mam pytanie: Niech ktoś mi powie jak można ustawić dzwonek mp3 na SMS??? Plissssss. Mam ten telefon już prawie od pół roku i jeszcze ani razu mi się nie zepsuł. POLECAM NAPRAWDĘ JEST EXTRA... :p Pozdro

  • 0

    197. ~zyza  2008-06-25 21:04:08  host: ci87.osiedle.net.pl

    na dzwonek smsa nie mozna ustawić mp3 tylko mid

  • 0

    198. ~punio07  2008-06-27 11:43:31  host: public-gprs83968.centertel.pl

    Jak wgrać gry java bo z kompa nie działają i mam problem (pomórzcie)prosze

  • 0

    199. ~  2008-07-04 14:20:23  host: chello089077059226.chello.pl

    nie moge zainstalować gier z internetu na kompie

  • 0

    200. ~skis  2008-07-04 20:57:55  host: d90-129-112-89.cust.tele2.pl

    kasia posluchaj sprubuj włożyć karte pamięci do telefonu i wtedy podłącz !!!

  • 0

    201. ~mr_pink  2008-07-05 14:06:39  host: 87-205-230-174.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon w playu od kilku miesiecy i jest zajebisty!!! Zero awarii (obudowa bardzo wytrzymala), super wyglad, a w obsludze nie jest az taki trudny jak duzo osob pisze.

  • 0

    202. ~monika  2008-07-11 21:52:44  host: ip-193-138-118-91.nette.pl

    ogolnie telefon jest spoko nie psuje sie ani nie mam z nim zadnych problemow ale nie wiem jak zmienia sie dzwiek przychodzacych wiadomosci...tel. mam od grudnia.

  • 0

    203. ~spartan  2008-07-18 14:09:06  host: klient-88-199-146-42.strefawifi.kolnet.eu

    WIBRACJE USTAWIA SIE TAK: MENU, USTAWIENIA, PROFILE TELEFONU, NORMALNIE, OPCJE, EDYTUJ I WIBRACJA I MELODIA LUB INNE OPCJE

  • 0

    204. ~Klaus  2008-07-21 12:43:23  host: apo193.internetdsl.tpnet.pl

    Mam powazny problem :( gdy chce cos przeslac przez kabel usb to nie chce mi wyszukac telefonu w kompie :( sterowniki mam wszystkie a kabel jest sprawny bo sprawdzany w moim kompie u kolegi na fonie :/ tez samsung i wszystko dzialalo . . .a u mnie nie chce wyszukac telefonu :( co mam zrobic ? prosze o szybko odp...

  • 0

    205. ~szmajv  2008-08-14 09:35:36  host: d90-141-111-132.cust.tele2.pl

    kasiu musisz zai8nstalować oprogramowanie i wtedy będzie ok

  • 0

    206. ~szajba  2008-08-24 16:50:17  host: gno212.internetdsl.tpnet.pl

    względem kabla to zainstalujcie pierwsze oprogramowanie do telefonu i tam macie a potem i już a jeśli w aparacie coś siadło to oddaj na gwarancje pozdejzewam ze soft jest uszkodzony pozdrawiam

  • 0

    207. ~Greg  2008-09-09 15:04:49  host: 212.160.172.70

    Mam pytanko odnoście dyktafonu w Z170. Ile czasu rozmowy mozna maksymalnie nagrać? Będę wdzięczny za info.

  • 0

    208. ~michal  2008-09-10 18:44:13  host: pc-77-46-16-75.euro-net.pl

    myśle nad zakupem tego telefonu i zastanawiam się, czy da siędo niego wgrać gry z kompa

  • 0

    209. ~mattig9999  2008-10-11 16:55:06  host: 241net34.net.zeork.com.pl

    siemka mam problem jak ktos mi przesyla plik na Bluetooth to nie wiem jak te pliki zapisac na karcie pamieci

  • 0

    210.  2008-10-12 08:05:42

    kupilem ten telefon w play, dzien dzialal w porzadku ale na drugi dzien podczas sluchania muzyki sie wylaczyl i juz sie nie wlaczyl

  • 0

    211. ~nowy  2008-10-22 20:26:10  host: 165-ld.sm-rozstaje.pl

    super telefon ale działał tylko 2 tygodnie. Padł i dupa

  • 0

    212. ~gocha  2008-11-03 17:04:15  host: w3cache.zetosa.krakow.pl

    hej mam takie pytanko czy da się do tego modelu ściągnąć simlocka ?? jak tak to ile by to kosztowało ? proszę o pomoc ;)

  • 0

    213. ~tastas  2008-11-15 17:38:02  host: eqk247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    daniel12177 jesli kupiles w play to z cala pewnoscia przy zakupie dostales podbita karte gwarancyjna wraz z paragonem - bierzesz te dokummenty , telefon i smigasz do autoryzowanego serwisu samsunga i po sprawie - naprawia ci usterke tak ze fon bedzie dzialal bez zastrzezen albo wymienia ci na nowy - czasem trafi sie jakas felerna seria ale na ogol ten model dziala bez zarzutu - ja mam takie 2 i tylko z 1 mialem maly problem ktory serwis szybko naprawil

  • 0

    214. ~marekd  2008-12-07 18:06:32  host: 088156096009.stk.vectranet.pl

    Witam! Mam ten telefon juz ponad rok. nigdy nie mialem z nim nawet najmniejszego problemu. Materialy z jakich jest wykonany swietne, naprawde robia wrazenie, nie jest to tandetny plastik ktory mozna latwo zlamac tylko porzaden mocne tworzywo. Jest pancerny, bardzo lubie rzucac telefonem, i niestety wiaze sie to z tym ze praktycznei codziennie spada, nawet kilka razy. Nie ma zadnych sladow bo uderzeniach o ziemię. Przezyl nawet kapiel w wannie, bez zadnego zwarcia, bez uszkodzen, wyjalem tylko baterie karte sim i pamieci zostawilem na dwie godzinki zeby wysechl i dzialal normalnie:) Wymiary i kszalt bardzo mi pasuje, jest naprawde cieniutki, wygodnie sie go nosi w kieszeni, nie widac go na zewnatrz. klawiatura mila, dobrze sie pisze smsy. Odtwarzac mp3 okej. Aparat jak to parat w sredniej klasy telefonie, szalu nie ma, ale na mms-y i dla zdjec do aparatu jak najbardziej starczy. Obsluga miła, bardzo szybko sie przyzwyczailem do niegoi do wszystkich jego funkcji. podsumowująć , dla mnie super telefon, bezawaryjny (moze mialem troche szczescia?), porzadny, fajny i tyle. Najwiekszy minus bateria, trzyma mi dwa dni. Ale to kwestia przywyczajenia, ja telefonik polecam!:)

  • 0

    215. ~Kwas (do komentarza 214)  2008-12-25 15:07:26  host: host-89-228-137-204.gorzow.mm.pl

    Masz racje z aparatem,klawiaturą o obudową:PNajwiekszy minus to BATERIA i to że nie można minimalizować piosenek :(

  • 0

    216. ~xxx  2009-01-19 12:57:30  host: bdw150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeśli wyłącza wam się telefon to zanieście go do salonu to zrobią wam duplikat karty i będzie działał

  • 0

    217. ~Dyspaszer  2009-01-30 21:40:37  host: eec154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli ktoś szuka dobrego telefonu - podkreślam że chodzi tylko o telefon - to jest to bardzo dobry wybór. Mocna (jak na dzisiejsze czasy) bateria, mały (nie wypycha kieszeni np. w garniturze), elegancki (nikt nie pomyśli że jesteś dresem), zadziwiająco dobra antena (łapie zasięg nawet w największych bunkrach ;)), solidna konstrukcja (bez żadnych klapek czy innych wysuwanych dupereli które mogą się zepsuć czy odpaść - jedyny wyjątek to zaślepka portu ładowania/usb) i bardzo dobre wykonaniu (nic nie trzeszczy, nic nie skrzypi, żaden plastyk się nie ugina). Jak dla mnie to brakuje mu tylko radia lub wi-fi no ale od tego (i większości wyżej wymienionych rzeczy - poza tym skrzypieniem ;)) to już jest np. nokia e51 :)

  • 0

    218. ~  2009-02-02 14:11:57  host: adk100.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go w playu juz drugi rok i wszystko dziala jak od nowosci, przezyl kilka upadkow, nawet powazniejszych, bo plastik sie troche poszarpal od betonu, ale zyje. :) Aparat jak na 1,3mpix robi dobre foty, mp3 gra czysto, dzwonki glosne... wymiary male, super, polecam, teraz mozna go kupic za grosze. Bateria 3-4 dni, to nie tak zle, laduje sie za to w 1-1,5h. Polecam.

  • 0

    219. ~Marzenqa  2009-02-12 19:04:52  host: abgy27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też ten telefon mam ponad rok. jestem bardzo zadowolona. Jest bardzo wytrzymały. Mam karte 2Gb a mimo to nie zamula. Klawiatura ok, dzwiek ok, wyswietlacz moglby byc wiekszy no i szkoda ze nei da sie minimalizowac odtwarzacza:P a co do baterii mi trzyma nawet 3,4 dni mimo ze bardzo duzo slucham muzyki na nim:P ogolnie telefon swietny:) polecam

  • 0

    220. ~LUKASZ4567890  2009-02-13 14:25:00  host: public39728.xdsl.centertel.pl

    MAM GO TROSZE JEST DUŻY

  • 0

    221. ~lukasz  2009-02-15 00:35:14  host: public33823.xdsl.centertel.pl

    JAK PRZYSYŁAC PIOSENKI SZEBY SZŁY OD RAZU NA KARTE PAMIĘCI??????

  • 0

    222. ~George  2009-02-20 19:43:26  host: host-81-190-205-212.gorzow.mm.pl

    Mam pytanie... Jak sprawdzic stan konta w tym telefonie?? No i mam problem bo nie wykrywa mi tego telefonu gdy go podłączam do USB...

  • 0

    223. ~Jurek  2009-02-24 12:09:35  host: host-81-190-160-188.gorzow.mm.pl

    Witam... ja mam ten telefon od 5 dni i jest spoko tylko mam problem z ładowaniem... ale mniejsza z tym... przyzwyczaiłem się... mam mianowicie pytanie: 1)czy ktos instalował w tym modelu Inspiro?? Czy nic mi sie nie stanie z fonem jak to zainstaluje?? 2)jak ustawic nowe hasło na "blokade telefonu" ?? bo jestem jego trzecim włascicielem a hasła poprzedniego nie znam aby ustawic nowe... Nie chodzi mi o hasło na SIM czy PIN...

  • 0

    224. ~Marcin24  2009-03-28 23:56:01  host: aawr43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie ruszy karta 4 giga ? A jesli tak to czy każda ? Czy może te 4 gb top dla niego za wiele ? odpiszcie ??? Kupiłem ten telefon i myśle czy kupić 2 giga czy też ruszy i 4 giga :):) Jeśli ktoś posiada 4 giga na nim niech odpisuje :):):)

  • 0

    225. ~mati  2009-03-31 10:59:12  host: d90-141-47-82.cust.tele2.pl

    to najlepszy tel jaki mialem mam go krótko i nic mi sie nie psuje a tym którym padł głośnik to po prostu nie potrafia sie obsługiwać telefonami :)

  • 0

    226. ~ xddd  2009-04-01 03:08:31  host: aaxc38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już go zamówiłem heh ciekawe czy się przstawie z siemensów do niego heh...

  • 0

    227. ~Wojtek_radom  2009-04-16 22:33:28  host: adlm138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i zauważyłem kilka błędnych informacji np. ten telefon posiada czasomierz. ogólnie telefon nie zły lecz niestety nie odczytuje instalek:(.

  • 0

    228. ~  2009-04-21 22:25:20  host: 088156168151.szczecinek.vectranet.pl

    jak odblokowac zablokowany nr?? nie ma opcji odblokuj tylko zablokuj niewiem jak odblokowac tel mam 1 rok i 5 razy w naprawie

  • 0

    229. ~klaudia  2009-06-14 23:15:37  host: static-199-201-112-85.radom.pilicka.pl

    Zdecydowanie polecam ten telefon. Jest świetny i go nie zamienię, niezawodny, chociaż po przejściach to i tak działa bez zarzutu. Wiele możliwości jeśli chodzi o jakiekolwiek konfiguracje. Lekki i cienki, bardzo przyjazny! Jedynym minusem jest niewykorzystanie w nim przestrzeni, czyli za mały wyświetlacz, a jest miejsce na umieszczenie większego :)nie zamienię go na nic. Lepszy i łatwiejszy od NOKII moim zdaniem. ZDECYDOWANIE polecam ten telefon :)

  • 0

    230. ~Meggi  2009-07-04 09:26:51  host: bloki2.nasze.pl

    Hej :) Telefon ten mam od 2 lat :) Nie zamieniłabym go na żaden inny. Jest prosty w obsłudze. Lecz ostatnio zaczął mi aparat szwankować. Teraz jest drugi raz w naprawie ( dzisiaj idę go odebrać po miesiącu naprawy) i mam nadzieję że to już koniec problemów z nim :)Jedynym minusem jest tylko to że nie można ustawić w nim mp3 jako dźwięk wiadomości :) Naprawdę polecam :)

  • 0

    231. ~kubos  2009-08-11 13:43:11  host: bme21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam mały problem zakupilem z170 i jak ktoś do mnie dzwoni to nie podświetla mi sie klawiatura mozna to jakoś ustawić?

  • 0

    232. ~solidier  2009-09-19 19:28:25  host: 82.177.36.10

    Sim-locka da się ściągnąć z każdego telefonu. Jeśli masz ten telefon w play'u to musisz wgrać nowego softa inaczej nie pójdzie koszt ok. 40 zł

  • 0

    233. ~=>MaŁa  2009-10-22 21:18:57  host: w3cache.lukman.pl

    Ściągniecie sim loka 20zł

  • 0

    234. ~Kisiu  2009-11-18 10:17:49  host: host-084.skynet.net.pl

    Telefon całkiem fajny jak na Samsunga. Moim zdaniem jego wady to słaby zasięg-w domu tylko w jednym pomieszczeniu łapie-nie miałem tak z żadnym innym aparatem, a drugim minusem jest powolność, zamulanie. Naciskam jakiś przycisk i mija mnóstwo czasu zanim zareaguje.

  • 0

    235. ~arcio  2009-12-07 21:49:46  host: staticline788.toya.net.pl

    mam telefon 2 lata zmieniam na avile . telefon swietny bardzo wytrzymaly .spad mi z dziwiontego pietra i nic sie nie stalo(na trawe)jest super wszystkim polecam

  • 0

    236. ~  2010-01-08 19:37:12  host: 62.233.211.184

    hej MATTIG 9999 NIE DA SIĘ W TYM TELEFONIE TAK ZROBIĆ ŻEBY PRZEZ BLUETOOH BEZPOŚREDNIO ZGRAĆ NA KARTE PAMIĘCI TAK SAMO JAK W SAMSUNG L760

  • 0

    237. ~  2010-02-04 23:08:43  host: ggv114.internetdsl.tpnet.pl

    Świetny fon. Ma wszystko co niezbędne. Aparat 1.3 tego telefonu robi wyraźniejsze zdjęcia niż 2.0 w mojej Nokii e51. Polecam służył moim rodzicom przez 3 lata zero problemów.

  • 1

    238. ~oriel  2010-02-25 02:06:09  host: eqb95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam tego telefonu od ponad dwóch lat - mimo, ze przeżył sporo upadków, kopnięć, słuzył jako zabawka dla kilkunastomiesięcznego dziecka... działa dalej tak jak w pierwszy dzień. Klawiatura troche porysowana (większość czasu spędził w kieszeni razem z kluczami), ale mimo to wygląda nieźle. Klawisze ciągle dobrze się sprawują. Robi wrażenie delikatnego, ale tak naprawdę to bardzo solidny i wytrzymały telefon. Bateria nie jest rewelacyjna, ale to jedyny minus jak na dzień dzisiejszy widzę. Mimo upływu czasu ciężko mi znaleźć telefon, który by mu dorównywał (jeśli chodzi o próbe czasu), jeśli już to chyba inny model samsunga. Telefon dla konkretnych osób, dla których telefon służy głównie do komunikacji.

  • 0

    239. ~Frikkk  2010-05-11 21:27:12  host: 84-135.89-161.tel.tkb.net.pl

    Telefon jest wypasiony mam go ponad 3 lata i jest super. Zero problemów. Muzyka mp3 trochę cicho gra ale, jest dobrze, bateria ... hmmmm jak na wszystkie moje telefony trzyma w miarę długo, ładuję go raz na 4-5 dni. Moja ocena 9/10. Dyktafon ma boski z odległości paru metrów słychać wyraźnie. pozdro.....

  • 0

    240. ~Marta97  2010-06-02 07:21:28  host: abdg168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest bardzo fajny z tym że nie mogę go naładować podłączyłam w każdym gniazdku i nic , dostałam go jako zastępczy (bez instrukcji) to nie wiem normalnie mam LG KE 970 Shine i wydaje mi się że każdy tel ładuje się tak samo...Pomóżcie jak mam to zrobić... :(

  • 1

    241. ~MarzenQa  2010-10-14 16:51:43  host: bfl89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cudowny telefon. posiadalam go 3 lata i jestem bardzo zadowolona. nigdy mi sie nie zacinal, slady uzytkowania byly minimalne, czysty dzwiek na sluchawkach, baterie mialam ta samam do samego konca. na poczatku trzymala 5 dni pod koniec 2. a sporo sluchalam na nim muzyki. co do zdjec to mogly by btyc lepsze jednak przywiazuje wieksza wage do muzyki niz zdjec wiec nei jestem do konca obiektywna.

  • 0

    242.  2013-01-21 12:08:45

    genialny model, tęsknię za nim bo zgubiłem niestety :( Przez 2,5 roku działał idealnie, cudownie wręcz, prosty i zarazem bogaty w funkcje, polecam każdemu! To był jeden z lepszych moich wyborów. Teraz już nie robią takich modeli :(

  • 0

    243.  2013-09-10 09:38:19

    @238 - to jest telefon nie do zdarcia :) Samsung już takich nie robi :(

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-189-139.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet