Samsung SGH-Z140 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z140 Opinie o Samsung SGH-Z140

Samsung SGH-Z140

w sumie: 16
  • 0

    1. ~Dawid  2005-04-22 17:58:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Szkoda, ze nie ma zadnych danych o nim, ale patrzac na wyglad wydaje sie, ze ma co nie co w srodku;)

  • 0

    2. ~Tomek  2005-06-28 12:28:00  host: aka234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ciekawe jaki ma aparat moze ktos wie ile pixeli ma???

  • 0

    3. ~  2006-04-19 21:57:45  host: host851466114.galileusz.3s.pl

    Moja Kobieta ma ten telefon, on ma niecale 50 MB pamieci, a jedynym minusem jaki zauwazylem to ze robi male zdjecia! Ja mam SE K600i mam 32 MB i moge zrobic 1.3 Mega pixel, jednymi slowy wiecej pamieci a mniejsze zdjecia. Podzro!

  • 0

    4.  2006-09-30 19:00:30

    Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu ponieważ ma radio odtwarza mp3 i ma 50MB pamięc wewnętrznej mi to wystarczya ale 2 pytania 1.Ile trzyma bateria 2.Czy odtwarza on filmiki 3gpp

  • 0

    5.  2006-10-01 16:10:41

    Właśnie patrze na inne strony i tam piszą że on jednak nie ma radia więc jak to jest ma on radio czy go nie ma.

  • 0

    6. ~  2006-12-20 23:25:10  host: host851466114.galileusz.3s.pl

    Radia nie ma, baterai trzyma 1 do 2 dni przy "normalnym" uzywaniu, przy sluchaniu muzyki i bawieniu sie niecala dobe....tak odtwarza on filmy 3gp i nagrywa :] zdjecia jednak robi czyste, wg mnie jednak jest to telefon kobiecy, gdyz kamere mozna obrocic do srodka i uzyc jako lusterko...

  • 0

    7. ~  2007-01-14 13:15:31  host: c40-67.icpnet.pl

    a nie wydaje ci sie ze odwrocenie kamery do srodka sluzy do prowadzenia wideorozmowy?? przemyusl to :)

  • 0

    8. ~marta  2007-01-21 16:17:09  host: eeg41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon wiec Wam napisze robaczki co nie co!!!... plusy: stylistyka,multimedialnosc telefonu,latwa obluga minusy: brak flsha w aparacie,bateria jak ktos napisal trzymajaca max 2 dni...strasznie mnie to irytuje i zamierzam kupic nowy dodatkowy akumulatorek...slownik t9 dla mnie sie dziwnie obluguje ale jakie konkluzje?? mimo minsow kt wymianilam to jest extra fon,fajna zabawka i warto go sobie kupic

  • 0

    9. ~ktk  2007-02-23 12:41:38  host: host851466114.galileusz.3s.pl

    Wiem ze obrucenia kamery daje wideorozmowe, ale dla kobiet sluzy DODATKOWO jako lusterko :)

  • 0

    10. ~zaglebie walbrzych  2007-02-28 14:14:58  host: bbn72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon jest wporzadku nie narzekam ale potrzebuje nowego softa bo mi sie ten znudzil!wie ktos skad to mozna sciagnac??

  • 0

    11.  2007-06-20 21:33:03

    To będzie jedyny telefon Play bez kart pamięci !

  • 0

    12.  2007-09-13 19:40:16

    ja mam ten telefon zdjecia na nim sa wg mnie suer na kompie srednia jakosc ale mam pytanie dla posiadaczy tego tela czy u was tez muzyka jest odtwarzana tak cicho w porownaniu do SE k500i to bardzo cicho? i czy mozna jakos wyregulowac albo bardzo podglosic ten tel bo mam ustawione na maxa a jest wg mnie cicho??

  • 0

    13. ~aloha  2007-12-13 11:24:44  host: gea45.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś moze jak w tym telefonie zmienic dzownek sms????bo wszytskiego próbowałam i jest nadal ten sam:((((

  • 0

    14. ~barthezz95  2007-12-25 18:53:11  host: 88-199-167-3.tktelekom.pl

    Miałem ten telefon.Jest ok, ale nie polecam. Nie ma radia i nie odtwarza filmów 3gp powyżej 6 mb.Telefon jest z klapką, ale jest ona dziwnie ustawiona.Jedyne co jest dobre w tym telefonie to aparat.Robi ładne zdjęcia, ale małe.Lepiej kupić sobie używany Sony Ericsson W300i.

  • 0

    15. ~aga  2008-11-19 21:20:19  host: host-81-190-70-38.gdynia.mm.pl

    to jest moj kochany telefonik ma super pamiec i piekne zdjecia

  • 0

    16. ~rysio  2010-03-28 11:18:21  host: 77-253-52-81.adsl.inetia.pl

    mam pytanie czy na ten talefon można przesyła sobie z innego telefonu gry??? czekam na odpowiedz!!!:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (4)

Archiwum Ankiet