Samsung SGH-Z107 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z107 Opinie o Samsung SGH-Z107

Samsung SGH-Z107

w sumie: 23
  • 0

    1. ~TUBUS  2005-03-23 09:43:00  host: aphel.ltd.pl

    fajny telefonik ale na jednym zdjeciu jest karteczka i wypisane funkcje telefonu, jest napisane ze posiada on odtwarzacz mp3 a w liscie mamy braak danych :D

  • 0

    2. ~WitekT  2005-03-23 21:09:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    TUBUS: dzięki, poprawione. ;)

  • 0

    3. ~Grzesiek  2005-03-31 15:10:00  host: 80.49.213.153

    I jeszcze polifonie ma 64 tonową a nie 40

  • 0

    4. ~WitekT  2005-03-31 18:04:00  host: host-81-190-128-137.olsztyn.mm.pl

    Grzesiek: dziękim, poprawione! :)

  • 0

    5. ~Agusia  2005-06-16 22:52:00  host: host157.sopot.wirt.pl

    mam ten telefonik ale potrzebuje ladowarke, ma ktos jakis pomysl ??

  • 0

    6. ~messiah  2005-06-17 16:12:00  host: bqk15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam!Mam juz jakis czas ta sluchawke!I szczerze...?Nie jest to fajny tel pozatym nie ma odtwarzacza mp3!tylko mp4 i 3gpp! :/ zachwalic moge jednak aparat!Robi kapitalne zdjecia!Ale za to kamera jest do d...y!

  • 0

    7. ~luc  2005-09-06 22:31:00  host: host-D9ADAAA9.elsat.net.pl

    a bateria ??

  • 0

    8. ~sebojoker01  2005-10-25 19:15:09  host: nat1.gress.com.pl

    mam pytanie czy ktoś wie czy ten telefon posiada złącze kart pamięci

  • 0

    9. ~PiRo_man  2006-01-04 15:47:22  host: public2-cosh5-6-cust70011.cosh.broadband.ntl.com

    Bateria przy ciaglym uzywaniu, trzyma maxymalnie 1 dzien (przy nie odchodzeniu od komorki i ciaglym klikaniu). Telefon nie posiad zlacza kart pamieci, ma pamiec wbudowana, na aplikacje okolo 15 MB, na grafike i dzwieki okolo 12 MB (nie wiem czy ta pamiec jest laczona, czy osobna). Telefon ma Profile, Kalendarz, Liste zadan, nie ma Stopera, a co do minutnika, to cos tam chyba w tym stylu bylo, ale jeszcze dokladniej sie temu nie przyjrzalem. Ogolnie telefon warty swojej ceny. Polecam i pozdrawiam!!!

  • 0

    10. ~piter  2006-01-08 13:01:51  host: ajb65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko telfonik nie zawodny za tą cene kapitalny ,super zdjecia 2 wyświetlacze ,polifonia super ,mp3 ,bateria troche słaba:(,a przy okazji ma ktos jakies namiary na oprogramowanie do niego z góry dzieki a i czy tez macie problemy z irda??

  • 0

    11. ~PiRo_man  2006-04-23 19:38:01  host: public2-cosh5-6-cust70011.cosh.broadband.ntl.com

    IRDA nie dzial, ale to chyba nie tylko w tym telefonie, tylko ogolnie firma Samsung ma z tym problemy, bo mialem wczesniej inny model Samdunga, co prawda troche starszy, ale tez z IRDA, i ... nie dzialalo. ;)
    Oprogramowanie jakies mam... ;)
    I ten telefon nie ma zadnego MP3! Nie wprowadzajcie ludzi w blad! Ma polifonie, MMF... Moze cos jeszcze, ale chyba ten MMF to najlepszy dzwiek jaki telefon moze wydac. ;) P.S. Jakosc naprawde dobra, ale jednak to nie to samo co mp3.

  • 0

    12. ~bula  2006-05-02 08:24:09  host: 82.177.118.162

    potrzebuje do niego ładowarkę. wie ktoś jaki model ładowarki tam pasuje??? z góry thank's.

  • 0

    13. ~Damian  2006-09-03 22:45:44  host: bpz137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam samsunga ale nie mam w nim polskiego menu...gdzie go można zdobyć??telefon godny uwagi...tylko mam mały problem z podpięciem przez kabel USB do PC.nie wykrywa mi tela..jak można temu zaradzić??

  • 0

    14. ~akas24  2006-10-19 13:14:12  host: eny146.internetdsl.tpnet.pl

    Hej, czy ktos ma moze oprogramowanie do tego tel.? z oprogramowaniem powinno dzialac, tzn.komputer wykryje tel.Ogolnie tele.fajny, bardzo mi sie podoba, bateria jest beznadziejna :/ jak dlamnie za malo pamieci ale fotki robi niezle.Czy ktos moze wie jak skonfigurowac tel. zeby uruchomic videokonferencje?

  • 0

    15. ~:):)  2006-12-18 14:35:20  host: bqd41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy macie polskie menu?bo ja nie mam:/ a poza tym nie mam uruchomione wap mms (wogule nie chodzi mi internet w telefonie)a w salonie nie maja tego telefonu i mi nie skonfiguruja:/ czy wy tez macie takie problemy

  • 0

    16. ~abc  2006-12-18 14:37:10  host: bqd41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ma przyblizenie w aparacie?jak robie zdiecie z daleko to da sie przyblizyc?czy nie?

  • 0

    17. ~Vidia  2006-12-29 23:18:37  host: tytus.kolornet.pl

    mam ten telefonik od jakiegos czasu i niektóre rzeczy pisane tutaj mnie zadziwiają, jak np wypowiedź jednej osoby że telefon nie ma odtwarzacza mp3 :o :| potwierdzam jedno: zdjecia robi swietne :] ładowarkę można kupić na allegro, ale trzeba regularnie przegladać aukcje, bo ludzie się o nie biją, a jest ich niewiele...

  • 0

    18. ~markus  2007-03-03 22:51:46  host: eem56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaka jest cena tego telefonu? ile kosztuje zmiana oprogramowania na polskie?

  • 0

    19. ~djzydziu  2007-06-11 09:19:53  host: trzemeszno.serv-net.pl

    ma ktoś wyświetlacz do tego tel.????

  • 0

    20. ~minxsior  2007-06-12 22:47:09  host: 245.grs-k1.g1.pl

    witam, posiadam ten telefon od paru godzin ;). Mam pytanie... mianowicie jak przestawie kamere zeby zrobic komus zdjecie (czyli nie w swoja strone) to mi obraz pokazuje do gory nogami :/. Co mam zrobic? Jak temu zaradzic?

  • 0

    21. ~kaczy47  2007-06-23 15:04:07  host: xdsl-2532.walbrzych.dialog.net.pl

    @minxsior Musisz tam z lewej strony tymi przyciskami przestawić kamerę - ale to już pewnie wiesz, patrząc na datę Twojego posta :)

  • 0

    22. ~siekierka  2007-07-18 22:36:58  host: 86-63-71-171.asta-net.com.pl

    witunia! mam male pytanko czy ktos z was moze ma jakis programik do sciagania simlocka z tej sluchaweczki ? z gory dzieki ! pozdrawiam :)

  • 0

    23. ~grzesiek  2007-10-19 00:21:01  host: gfg106.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos moze jak skonfigurowac ten tel zeby móc wysylac mmsy???

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet