Samsung SGH-Z105 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-Z105 Opinie o Samsung SGH-Z105

Samsung SGH-Z105

w sumie: 8
  • 0

    1. ~bodek  2005-06-04 02:34:00  host: mikro.siec.pl

    2 bzdury na szybko wylapane, powyzej napisano,ze dyktafonu nie ma a jest, to samo z odtwarzaczem mp3, tez jest. Poza tym dlaczego pisze sie WCDMA zamiast bardziej swojskiego UMTS? W dodatkach napisalbym o graficznie przedstawionych strafach czasowych, o fantastycznej jakosci kamerze, ktora robi chyba najlepsze zdjecia jakie widzialem robione telefonem i jeszcze kreci filmy video z dzwiekiem. No jak dla mie telefon...Bomba!!!

  • 0

    2. ~WitekT  2005-06-05 00:57:00  host: witek.ds.pg.gda.pl

    bodek: dzięki za zwrócenie uwagi, większość poprawione. Co do kamery - tu są suche dane techniczne, a nie subiektywne opinie o jakości zdjęć - te są w testach. Strefa czasowa to żaden bajer - ma ją wiele telefonów. Co do WCDMA/UMTS - sprawę przemyślimy. :)

  • 0

    3. ~Asgareth  2005-10-22 18:28:31  host: klienci-net3.pai.net.pl

    Czy te z zielonkawą poświatą na dwóch pierwszych zdjęciach to nie są Z105M, a te następne Z105U? Wogóle jakie są różnice między U a M?

  • 0

    4. ~slavOy  2006-01-13 19:20:05  host: chello083144125008.chello.pl

    Blagam niech ktos mi powie czy jego pamiec to 30 mb czy tylko 3 ?? Bo w kazdym serwisie podaja inaczej, poza tym wszedzie pisza ze nie kreci filmow i ze nie posiada odtwarzacza mp3 :( Prosze szybko o odpowiedz poniewaz nie wiem czy go kupic...

  • 0

    5. ~BERT  2006-02-04 00:28:44  host: acrx188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon za 400zł w stanie idealnym z pudełkiem, dwiema bateriami, ładowarką zestawem głośnomówiącym i takim dinksem do ładowania bateri bez telefonu. Wiem że 400zł za taki telefon to jak za darmo ale chciałem się zapytać ile stoi taki używany telefon bo niestety nie mogę nigdzie w necie znaleźć, a i nie ma polskiego menu.

  • 0

    6. ~mac.gywer  2006-02-12 21:43:10  host: 87.207.248.25

    slacOy 30 mb mam ten fonik i jestem zadowolony zgodze sie z bodek tu polowe o nim nie pisze jeden minus to ze nie ma IrDY ale dawaja Ci kabel z oprogramowaniem, a wy co macie go to macie polskie menu ja mam telefonik z VODADONE i mam angielki i czy idzie zwiekszyc czas nagrywania bo mozna tylko 30sekund ale jakosci zaj..bistej czy czeba zmienic oprogramowanie DZIEKI ZA SZYBKA ODPOWIEDZ POWODZENIA

  • 0

    7. ~..::polcia::..  2006-04-11 16:24:12  host: dez49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W jakiej cenie jest ten telefonik? I czy w ogóle można go dostać np. w komisach? Pozdro

  • 0

    8. ~xcherryx  2006-04-30 17:35:01  host: host-n3-85-110.telpol.net.pl

    hej chcialam spytac czy do tego telefoniku da sie wgrac polskie oprogramowanie?? czy musi byc tylko angielskie lub jakies inne ?prosze jak ktos cos wie to piszcie na gg 1861890

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-66-57.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet