Samsung SGH-X830 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X830 Opinie o Samsung SGH-X830

Samsung SGH-X830

w sumie: 43
  • 0

    1. ~Wiewiur25  2006-11-09 14:04:48  host: elk42.internetdsl.tpnet.pl

    WEdług mnei wbudowany telefon mp-playera a nie odwrotnie xD

  • 0

    2. ~rolandus  2006-11-09 14:24:05  host: gar202.internetdsl.tpnet.pl

    Czego ludziska nie wymyślają !!! Dziwoląg. Ja czekam na telefon z expresem do kawy.

  • 0

    3. ~body  2006-11-09 14:59:13  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    dziwny telefon i kupia go dziwni ludzie :P

  • 0

    4. ~  2006-11-09 15:37:21  host: acsr57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    W prawdzie samsung produjuje fajne mp3 i telefony ;D ale to sie komus pomlilo ;d

  • 0

    5.  2006-11-09 15:59:35

    "idealny" do smsów:P

  • 0

    6.  2006-11-09 17:51:45

    a mi się podoba ;) nie wiem.. no jest malutki to wielki plus.. a ja bym jeszcze sobie życzył jakby miał UMTS ;) to byłby świetny gadżet.. wręcz idealny.. przy w miarę konkurencyjnej cenie chyba bym sie skusił, bo właściwie telefon to dla mnie rozmowy+mp3... a nie lubię nosić kilku urządzeń w kieszeni.. takie maleństwo wydaje sie optymalnym rozwiazaniem

  • 0

    7. ~D.K.system  2006-11-11 08:58:06  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Na co wam wsad kart pamięci jak ma 1Gb. Poza tym ładny wygląd.

  • 0

    8. ~Math  2006-11-13 12:04:09  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    Nio nawet okey szkoda tylko, że słabiutki aparat. Jak to ma być gadżecik to bez zastrzeżeń, a jeśli nie to shit

  • 0

    9. ~Wiewiur25  2006-11-16 10:57:15  host: elk42.internetdsl.tpnet.pl

    ogólnie to jakbym mial go kupić to bym go nie kupił bo dla mnie komurka w naszych czasach to jest telefon i aparat dlatego wolałbym telefon który nie ma mp3 a ma jakis dobry aparat ale to jest moze tlyko moje zdanie na temat telefonów

  • 0

    10. ~adrian6600  2006-11-18 15:23:40  host: bnl170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1GB to naprawdę malutko.Gdybym kupił Samsunga i300,który ma 3GB,to pamięci by mi chyba zabrakło:PZa podobną forsę,mozna nabyć K750i,który też ma bardzo dobrą jakość MP3,lub wyżej wymienionego Samsunga.

  • 0

    11.  2006-11-18 23:15:32

    bardzo fajny szczególnie w różowej wersji :P

  • 0

    12. ~Jatko  2006-11-20 17:28:56  host: proxy.koba.pl

    Taki tam babski gadżecik, nie ma to jak genialnie podawane dane techniczne - 1000 mb?? albo napiszcie 1 gb albo 1024 mb, bo przez takie wpadki strona traci wiarygodność.

  • 0

    13. ~mcf  2006-11-28 11:26:04  host: dfr57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest mp3 z funkcja dzwonienia... inaczej tego nie mozna nazwac. a i brak zlacza karty pamieci.... co za lipa... nie kupie go na pewno.... i to wzornictwo na brzydkie iPody...

  • 0

    14. ~  2006-11-28 18:10:03  host: 212.160.172.70

    Bardzo fajne mp4 tylko chyba z tej gorsej wrsji bo gdzie ono ma wbudowane radio.Chyba nigdzie

  • 0

    15. ~  2006-12-03 17:57:38  host: pa54.radom.cvx.ppp.tpnet.pl

    pewnie będzie niewygodny w obsłudze

  • 0

    16.  2006-12-16 20:29:47

    na zdjeciach jest ladniejszy i wydaje sie bardzie funkcjonalny a w ogole no co mi to??wole kupic mp3 i komorke osobno!!to jakas pomylka!!!

  • 0

    17. ~cereleus  2006-12-26 21:54:39  host: 80-41-120-54.dynamic.dsl.as9105.com

    Potrzebuje polską instrukcję obsługi tego aparatu. Jeśli ktoś mógłby mi wysłac na meila - z góry dziekuję. (cereleus@gazeta.pl)

  • 0

    18. ~Neptun88  2006-12-31 14:34:43  host: aof61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co kto lubi. Ja bym takiego "telefonu" w życiu nie kupił. A już na pewno nie za taką cene. Na allegro stoi po ponad 1k, a w empiku widziałem bodajże za coś koło 1250. Jest skierowany raczej do tych, co naprawde są napaleni na mały telefon, bo za taką cenę to można kupić już nawet SE K800i, a wątpie żeby x830 zainteresowali się operatorzy.

  • 0

    19. ~doti  2007-01-11 18:18:41  host: 213-192-120-41.softlab.gda.pl

    ja ta go dostalam i nie narzekam, wyswietlacz mogl by byc wiekszy a tak to spoko, taki maly i kobiecy :P

  • 0

    20. ~DoDa  2007-03-09 07:38:52  host: host-81-190-65-119.gdynia.mm.pl

    brzydki lepszy jest samsung sghx200.......bez aparatu ale lepiej wygląda

  • 0

    21. ~agata  2007-03-10 14:52:22  host: uz10.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś może mi napisać kiedy będzie w ofercie któregoś z polskich operatorów sieci komórkowych?

  • 0

    22. ~  2007-05-10 21:27:20  host: p508c5a2b.dip.t-dialin.net

    niektozy pisza tu ze nie ladny i tak dalej ze dziwny a wsumie to nie stac ich na niego i tyle,ja go mam i jestem zadowolony

  • 0

    23. ~???  2007-05-13 14:41:23  host: aajd111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem samsunga e500 lub tego telefonu ale ma maly wyswietlacz z czym wiaze sie nie dobra jakosc zdjec....

  • 0

    24. ~piatak  2007-05-20 17:30:11  host: host-89-228-70-179.olsztyn.mm.pl

    a czy tym telefonem mozna odebrac rozmowe bez koniecznosci otwierania jego obudowy? moze mi powie osoba, ktora go posiada. konkretnie czy mozna odebrac nadchodzace polaczenie za pomoca duzego pokretla na przednim panelu lub tym przyciskiem po srodku pokretla? pozdrawiam

  • 0

    25.  2007-05-21 09:28:43

    "niektozy pisza tu ze nie ladny i tak dalej ze dziwny a wsumie to nie stac ich na niego i tyle,ja go mam i jestem zadowolony" Buahaha. A może by tak nie uogólniać? Ja sam dałem za swoją n71 1,5 k. Więc mnie to się raczej nie tyczy. Już wolałbym sobie kupić jakiś tańszy, mały telefon i osobno odtwarzacz mp3 jakiś pożądny niż to coś.

  • 0

    26. ~agata  2007-06-27 19:38:36  host: 212.244.164.38

    do czego sluzy to UMTS???

  • 0

    27. ~posiadacz N70  2007-07-22 21:03:39  host: chello087207121074.chello.pl

    hmm, UMTS? lącze bezprzewodowe :P bezprzewodowy internet te sprawy :P polecam www.wikipedia.pl

  • 0

    28. ~KaSiK  2007-08-17 11:37:06  host: 195.116.80.1

    heh fany fany ale ja bym go nie chciala heh odzaru by mi go....

  • 0

    29. ~Milanello  2007-11-05 20:55:36  host: chello087206009036.chello.pl

    Mam pytanie do osób które takiego Samsunga posiadają: jakie jest złącze do słuchawek?

  • 0

    30. ~kasiek  2007-11-27 11:48:07  host: eot226.internetdsl.tpnet.pl

    zaje*isty telefon dla zaje*stych ludzi :D fakt ma baaardzo dziwna klawiature ale to kwestia przyzwyczajenia. Polecam telefon orywinalnym osobom ;d

  • 0

    31. ~barti  2007-12-29 14:30:30  host: xdsl.037.c83.petrotel.pl

    jak ten telefon w tej chwili kosztuje do 700zł max a mi sie bardzo podoba jest mały jak mp3 a ma aparat dzwoni sms-uje ;D

  • 0

    32. ~  2008-02-28 20:27:10  host: inet20909nc-2.eranet.pl

    Fajny telefon dla dziewczyny taki jej kupilem jes ok dziala jako modem do internetu ma dobry dzwiek przez wieźe hi fi

  • 0

    33. ~rutek  2008-05-20 15:49:59  host: dma61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak głosnik da rade posłuchac sobie muzy w terenie z kumplami czy raczej cichutki i nic nie słychac

  • 0

    34. ~ann44444444  2008-10-04 10:37:18  host: apn-77-113-114-241.gprs.plus.pl

    mnie sie podoba... jest po prostu bardzo fajny. nie wiem co komu przeszkadza ze ma mp-playera dla mnie, to jest plus, nie minus, bo chyba lepiej moc sluchac muzyki niz nie moc.

  • 0

    35. ~manning  2008-10-05 23:17:46  host: chello089077183250.chello.pl

    ciekawe rozwiazanie, dobrze ze to tak wlasnie wymyslili bo by sie za duzy zrobil

  • 0

    36. ~niko  2008-11-01 22:41:39  host: adlh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO ; rolandus zajebisty jeses pzdr ;p expres do kawy haha ;) z wygladu zajebisty da sie przyzwyczajic do klawiaszy powiedzmy telofon dla ludzi stylowych ;)

  • 0

    37. ~  2008-11-01 22:42:48  host: adlh229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    F210 100 razy lepszy !

  • 0

    38. ~olga  2008-11-24 21:58:02  host: drh70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka chcialabym kupic sobie ten fonik tylko napiszcie mi czy ma glosne dzwonki bo mam teraz lg shine i jest bardzo cichy

  • 0

    39. ~Justi  2008-12-28 23:16:26  host: bod248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik i mnie się bardzo podoba:) Fakt, ma słaby aparat i cichy odtwarzacz:/ ale jest bardzo podręczny i ciekawy zarówno z wyglądu jak i z opcji, które posiada. Jeśli chodzi o obsługę to tylko i wyłącznie kwestia przyzwyczajenia. Polecam! Ps.Pozdrawiam wszystkich posiadaczy.:)

  • 0

    40. ~maniii  2009-07-23 13:01:31  host: 77-254-34-40.adsl.inetia.pl

    jak by to cudenko mialo slider na bok (cos jak nokia e75) to byl by zajebisty

  • 0

    41. ~Migotka  2009-11-29 18:29:02  host: azy236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czym ten telefon różni sie od Samsunga F210 bo ja niemoge sie dopatrzec a bardzo mi zalezy piszcie jak ktoś wie buzki czekam

  • 0

    42. ~kamileq112  2010-05-15 10:45:37  host: public53705.xdsl.centertel.pl

    Moge wam powiedzec jedno te telefon jest Za*j*e*bisty xD uzywałem go ponad miesiąc. fajnie gra i robi zdjecia jak na takie małe cuś xD szczerze polecam!

  • 0

    43. ~jankes  2011-01-06 21:32:36  host: v03-15.opera-mini.net

    ja też go mam. używałem go ze 2 lata. co prawda leży w szufladzie już kolejne 2 lata bo mam nowy, ale byłem na prawde zadowolony. tylko ludzie sie ze mnie śmiali, że to damski sprzęt:)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-82-105.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet