Samsung SGH-X820 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X820 Opinie o Samsung SGH-X820

Samsung SGH-X820

w sumie: 126
  • 0

    1. ~adams  2006-05-09 15:58:24  host: nat1.azartsat.pl

    nie no teraz to juz samsung zniszczyl konkurencje. telefon bajeczny a o grubosci nawet nie wspominam. super phone

  • 0

    2. ~nawet nawet  2006-05-09 16:03:07  host: aci138.internetdsl.tpnet.pl

    mało na razie o nim wiecie ;). Moim zdaniem za długi, za szeroki i za chydy poniewaz bardzo łatwo go naewno złamać

  • 0

    3.  2006-05-09 16:48:33

    taka grubość to musi być metal bo inaczej mocniej złapać i sie połamie;) znając samsunga to bateria w nim potzryma max 12 godzin

  • 0

    4.  2006-05-09 17:33:57

    ale gruuuuuuuuuuuby... :P

  • 0

    5. ~Dawid  2006-05-09 17:36:38  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    jezeli chodzi o zlamanie, to w wiadomosci samsung podal, ze z powodu jego grubosci wykonany zostal z tworzywa, w ktorym zawarte jest wlukno szklane, czyli jest bardzo wytrzymaly.

  • 0

    6. ~cinek  2006-05-09 19:33:03  host: aih91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super fonik takie lubie najbardziej!!!

  • 0

    7. ~spox  2006-05-09 20:04:19  host: abeq102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest wypasiony a na dodatek bardzo cienki ciekawe jakiej grubości jest bateria

  • 0

    8.  2006-05-09 20:53:49

    cudów nie ma.Gdzieś te wnętrzności muszą się podziać i jesli tel jest tak cienki to musi być za to szeroki tak szeroki aż na 50mm i tak wysoki na 113

  • 0

    9.  2006-05-09 21:26:19

    o wow ! super telefon, tylko Samsung projektuje brzydki układ klawiszy

  • 0

    10.  2006-05-10 14:52:02

    tELEFON perffect ;) Już się nie mogę doczekać ile będzie kosztował i kiedy stanieje =P
    Wysokość (mm) 113
    Szerokość (mm) 50
    Grubość (mm) 7
    Waga (g) 66
    Szkoda,że nie ma podczerwieni...miejmy nadzieje,że producenci nie zapomnom o zlocie kart pamięci

  • 0

    11. ~anax  2006-05-10 15:20:16  host: cpw243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A nie starczy Ci 80mb??...to nie jest telefon "perffect"!! Taki telefon jeszcze nie powstał;)

  • 0

    12.  2006-05-10 21:12:56

    Ja mam MOTOROLE SLVR L7 i moim zdaniem jest sto razy ładniejsza od tego czegoś . . . może i rozdzielczosc ekranu jest niczego sobie ale jego wymiary w stosunku do reszty . . . no coments. Funkcje może nie są złe ale wyglądem to on stoi na najnizszej polce . . .

  • 0

    13.  2006-05-12 22:32:46

    na stówe ma inna rozdziałke ekranu

  • 0

    14. ~porky  2006-05-16 09:32:35  host: 212.14.58.190

    Rozdzielczość jest taka, jak napisano - tylko układ ekranu jest odmienny. Na fotach tego nie widać, ale ten ekran jest szerszy niż wyższy, a więc odwrotnie, niż w większości telefonów. Kolega sledz92 napisał coś o zlocie kart pamięci. A gdzie miałby się odbyć taki zlot? Chętnie bym wziął udział ;-)

  • 0

    15. ~cwaniak  2006-05-18 21:01:52  host: system858917570.mtvk.pl

    jak on ma złącze to jest najlepszym fonem i go kupie

  • 0

    16.  2006-05-24 17:23:24

    Brak podczerwieni...bleee,jeszcze jak nie będzie złącza to juz tragedia,no i ta rozdzielczość :-/
    Zdecydowanie lepsza jest E60(nokia),chociaż nie ma aparatu,ale to i tak dobrze.Co do telefonu,wydaje mi się,że zanim wyjdzie na rynek to będzie prezentował wygląd,a nie funkcjonalność,JAK JA tego nie nawidze :-[|]

  • 0

    17. ~bbb  2006-06-01 18:22:28  host: eud199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cieńszy od V3 !!!

  • 0

    18. ~DjSero  2006-06-03 09:36:14  host: egm241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wypas telefon nie dodac nic ująć

  • 0

    19.  2006-06-06 15:07:34

    jest zajefajny ciekawe kiedy sie złamie

  • 0

    20. ~D.K.system  2006-07-06 21:09:06  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    L7 schować się może.

  • 0

    21. ~Dawid  2006-07-07 16:13:01  host: r2chelmno.marton.net.pl

    Niektorzy patrza na aparat tylko na zasadzie, czy dla mnie bedzie dobry, rozni sa klienci!!a tak wogole to i tak wielki rekord, ze w telefonie o grubosci 6mm zmiescilo sie tak duzo, gdzie ty bys chcial wlozyc karte pamieci!!

  • 0

    22. ~Lianhua  2006-08-11 17:54:25  host: staticline25105.toya.net.pl

    W Erze od 14 :)

  • 0

    23. ~basia  2006-08-13 15:23:13  host: eov10.internetdsl.tpnet.pl

    Takie rzeczy tylko w erze !!!

  • 0

    24. ~BoDaL  2006-08-19 09:11:51  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie wczoraj nabyłem ten telefonik. Przesiadłem się z D600E. Jeśli chodzi o funkcje to prawie identyczne telefony. Są niewielkie różnice ale ten wygląd, wow!!! Wszyscy co go widzą po raz pierwszy są zaskoczeni jego wymiarami. Poza tym ekran miodzio, dzwięki miodzio wszystko miodzio:). Właśnie bateria się ładuje. Ciekawe ile pociągnie.

  • 0

    25.  2006-08-22 21:42:39

    mam motkę L7 i próbowałem tego .Dno ,dno i jeszcze raz dno.Motka górą

  • 0

    26. ~irq  2006-08-25 21:18:59  host: cvg4.internetdsl.tpnet.pl

    dzis nabylem telefonik; pani w salonie w katowicach powiedziala ze wlasnie sprzedala druga sztuke.. mam nadzieje ze niedlugo nie beda go mieli wszyscy tak jak motke v3 wszedzie sie widzi.. tel na zdjeciach wyglada duzo gorzej niz w realu.. dlugo szczeny nie moglem podniesc jak ta czarna blyskotke dopadlem; ekran, panoramiczny - mistrzostwo jakosci i niezly pomysl. Ogolnie telefon z klasa; brak slotu pamieci i malutka a wiec dosc slaba bateria to cena ktora postanowilem zaplacic za wygode i prestiz :D polecam!

  • 0

    27. ~trefl  2006-08-28 13:55:00  host: ecf113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupiłem i jest OK. Ale co z kablem do PC? Nigdzie go nie ma.

  • 0

    28. ~oktavian  2006-08-29 11:55:54  host: systemy4.toya.net.pl

    Telefon jest b.elegancki,jednak aby to stwierdzic trzeba umieć to zobaczyć.Mam motke L-7 -świetny glęboki i czysty dżwięk z MP-3 + karta 512 oraz doskonały wygląd,ale X-820 przewyzsza ją 2 megowym aparatem o fantastycznych parametrach, dyktafonem, niezniszczalną wprost obudową i innymi bajerami-jest kultowy, (oczywiście dla wybranego grona osób),nie jest to tel.dla łebków noszacych go w kieszeni razem z kluczami.Jest plaski i to jego zaleta.

  • 0

    29. ~aneta  2006-08-30 09:36:57  host: 82.177.244.150

    Dajcie spokoj z porownywaniem tego telefonu do motoroli, bo widac, jak wam tylko jad cieknie bez powodu...
    Puste, krnąbrne przyczepianie sie, wywolane nieuzasadnionym, eksplodujacym pokladem solidarnosci.
    Telefon prezentuje sie calkiem dobrze. Jego menu wyglada swietnie... Hmm... Jak dla mnie mogloby nie byc wepchanego aparatu. Psuje cala kompozycje.
    Bateria jest, jaka jest. Hmm... Ja czekam na d830 z serii ultra slim, bo raczej warto.

  • 0

    30. ~aneta  2006-08-30 09:40:24  host: 82.177.244.150

    Dajcie spokoj z porownywaniem tego telefonu do motoroli, bo widac, jak wam tylko jad cieknie bez powodu...
    Puste, krnąbrne przyczepianie sie, wywolane nieuzasadnionym, eksplodujacym pokladem solidarnosci.
    Telefon prezentuje sie calkiem dobrze. Jego menu wyglada swietnie... Hmm... Jak dla mnie mogloby nie byc wepchanego aparatu. Psuje cala kompozycje.
    Bateria jest, jaka jest. Hmm... Ja czekam na d830 z serii ultra slim, bo raczej warto.

  • 0

    31. ~suzy21  2006-09-06 21:41:33  host: 59.42.102-84.rev.gaoland.net

    zajebisty telefon szkoda tylko ze niema irda ale to nic i tak jest fajny

  • 0

    32. ~p-n  2006-09-17 11:55:02  host: ese141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam serdecznie
    Czy można w tym telefonie ustawić kalendarz na tapete tak jak to bylo w x600 ze widzimy dany miesiąć i podswietlone dni w ktorych mamy dodaną jakąś notatkę??

  • 0

    33. ~samsung  2006-09-20 13:09:42  host: bey164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    September jaja se robisz? hahah motka górą ? A to dobre !

  • 0

    34. ~Vanet  2006-09-21 11:54:57  host: dpq32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny ale bateria mi padła po 24 godzinach bez mocnego używania w nocy zgubił 2 kreski już po formatowaniu 8 godzinnym a podają czuwanie 210h nie podoba mi się ten mankament

  • 0

    35. ~Salvi  2006-09-21 12:20:37  host: kameleon.stat.gov.pl

    No ja się zdecydowałem i kupiłem. Telefon robi wrażenie. Muszę też uważać żeby go przez pomyłkę nie wsadzić do bankomatu ;-). Piszecie, że szkoda że nie ma IrDA. A po co? Jest Bluetooth, kto dziś IrDy używa?. Za kilka dni skrobnę coś więcej o telefonie - dziś dopiero drugi dzień eksploatacji więc mogę powiedzieć tylko, że szybko się ładuje, że fajny wyświetlacz, że Bluetooth działa. No i trochę ma dziwny dzwięk podczas rozmowy - myślę że winne są rozmiary telefonu, które wymusiły zastosowanie bardzo płaskiego głośniczka, który nie jest w stanie "rozpędzić" dźwięku. Ale słychać dobrze, tylko jakoś trochę dziwnie, może to kwestia przyzwyczajenia...

  • 0

    36. ~LuX  2006-09-26 18:56:55  host: chello087206137073.chello.pl

    fakt faktem ze tel ma podobne funkcje jak tansze aparaty ale wyglad robi swoje i idealnie nadaje sie do garnituru a jestem ciekaw po co gowniarzom irda? nie wiedza jak z "zabka" korzystac?

  • 0

    37. ~slay  2006-10-13 16:23:49  host: system8589174239.ptvk.pl

    te lux, a sprawdzałeś(za przeproszeniem)jak w dupe wchodzi? to, że sie ktoś o irde spyta nie znaczy, że musisz mu od gówniarzy jechać! także troche ogłady akwizytorze:)

  • 0

    38. ~kix  2006-10-14 14:10:16  host: ehp66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik ten posiadam od 2 dni i musze powiedziec ze jest wspanialy!!!cala jego stylistyka zewnetrzna jak i uklad graficzny menu sa swietne,no i oczywiscie ten wspanialy panoramiczny wyswietlacz ktory pozwala na ogladanie zdjec w super jakosci....naprawde goraco polecam ten telefonik...ma w sobie wszystko co moze byc w telefonie najlepsze i ma cos jeszcze wiecej...niesamowity wyglad i prezencje.

  • 0

    39. ~Ciupel  2006-10-14 22:23:00  host: evb24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 13b.m.i powiem ze wymiata.Niedość ze ma bajerów dość dużo [brak jedynie kart pamięci:(]to kazdy powiedział ze piękny telefon.Super. Jak masz 900stówek to kupuj.

  • 0

    40. ~wiśnia  2006-10-26 09:41:24  host: diu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie ile trzyma wam bateria?

  • 0

    41. ~wiśnia  2006-10-26 09:56:39  host: diu85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie ile rzyma bateria?

  • 0

    42. ~rw  2006-10-28 14:17:16  host: acho139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    okolo 1 do 2 dni

  • 0

    43. ~BoDaL  2006-11-08 19:05:49  host: zo86.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go juz prawie 3 miesiace, jest rewelacyjny. Na zagranicznym forum znalazlem pare pomyslow jak ograniczyc zuzycie pradu. 1.zmniejszyc jasnosc ekranu, ja zmienilem z 5 na 1. 2.ustawic podswietlenie klawiatury w okreslonych godzinach, ja mam ustawione ze podswietla sie w godz. 16.00-7.00. Przy jakiejs godzinie rozmow dziennie i 3 smsach bateria trzyma mi 2 doby.

  • 0

    44. ~  2006-11-11 15:36:02  host: 213.158.194.228

    ale gdzie do ciężkiej holery można dokupić kable do niego usb i do połączenia z telewizorem skoro nawet samsung -pl . nie wiedzą !

  • 0

    45. ~1001  2006-11-18 17:54:18  host: inet20907-1.eranet.pl

    kabelek mozna kupic bez problemu w Niemczech - kwestia tylko czy osobiscie, czy za posrednictwem jakiegos sensownego serwisu gsm... pozdrawiam!

  • 0

    46. ~kafel  2006-11-21 00:48:49  host: abvq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dlaczego swieci mi sie cały czas wyswietlacz podczas ładowania (przy wył.tel)????????????????????????

  • 0

    47. ~1001  2006-11-25 19:46:35  host: inet20908-1.eranet.pl

    Z wyświetlaczem też miałem wątpliwości - taka już uroda (na tyle się przyciemnia, że praktycznie trudno się obawiać o wypalenie pikseli, nawet przy długotrwałym ładowaniu). Poza tym jest dziwna sprawa z polskimi literami - są możliwe do uzyskania jedynie w trybie T9, przy wpisywaniu manualnym nie ma takiej możliwości - no cóż... Jeżeli chodzi zaś o całokształt - telefon jest po prostu niesamowity! Jakość wykonania, materiałów, spasowania - o lata świetlne przed Nokią (miałem kilkanaście Nokii, więc wiem co piszę...). Last, but not least - bateria. Hmm, w moim użytkowaniu tego telefonu (łącznie dziennie ok. 1 godz. rozmów, sms, mms, korzystania z opcji aparatu etc. - wytrzymuje od 100% do zera ok. 4 doby (+, -) - jak dla mnie wystarczająco. Aha - no i dźwięk (czy raczej polifonia) nie budzi najmniejszych zastrzeżeń. Miałem pewne wątpliwości przy słuchaniu pierwszych rozmów (coś na kształt delikatnego pogłosu) - w tej chwili w ogóle tego nie zauważam, jest OK. Na koniec - to mój 1. Samsung, ale po tym co zobaczyłem wygląda na to, że marce pozostanę wierny na długo. Jedyny wyraźny minus - to strona www.sfc.pl - dużo przed nimi roboty, aby dorównali w tym Nokii. Pozdrawiam wszystkich użytkowników X820 - Samsung connecting people ;-)

  • 0

    48. ~  2006-11-27 14:50:55  host: bel93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od okolo 2 dni i sie panicznie boje ze sie zlamie..myslicie ze jest taka opcja?;?

  • 0

    49. ~s(L)ay  2006-12-02 17:33:29  host: system8589174239.ptvk.pl

    Ten telefon jest naprawde bajerancki...jeśli chce sie zrobić na kimś wrażenie. Jednak jest on przeznaczony raczej dla klientów biznesowych. Położono nacisk na opcje zwiazane z uzytkowaniem na konferencjach itp. Super dyktafon, kalendarz no i możliwość podpięcia do projektora. Do tego sposobność otwierania aplikacji w wordzie i ich edycji. Jednak ktoś kto szuka multimedialnego kombajnu może się troche rozczarować. Po pierwsze brakuje tu złącza kart pamieci TransFlash. Co prawda przy tak niewielkim rozmiarze telefonu pamięć 80mb wydaje się wystarczająca, ale jeśli chce się zapisać więcej mp3 do odsłuchania, wówczas możemy czuć niedosyt. Kolejna irytująca rzecz w tym telefonie to niemożliwość zapisania dowolnego kawałka mp3 jako dzwonek wiadomości. Być może jest to błahy problem, jednak w Motoroli co do tego aspektu nie ma żadnych ograniczeń. Aparat i wyświetlacz naprawde robią wrażenie, pod tym względem Samsung bije konkurencje (Motorola L7) w sposób zdecydowany. Wyświetlacz wbudowany jest panoramicznie, ułatwia to w znacznym stopniu oglądanie filmów i zdjęć, zaś same filmy i robione fotki dzięki aparatowi 2megapix. są wspaniałej jakości. Mankamentem, który spotyka się przeważnie w koreańskich telefonach jest obsługa centralnego przycisku akceptacji "i". Przyciskając go po włączeniu komórki nie dostaniemy się do głównego menu, lecz uruchomimy...przeglądarkę internetową. Może to być naprawdę irytujące dla tych, którzy nie są przyzwyczajeni do tego typu rozwiązań. Reasumując Samsung X820 to rewolucyjny telefon ze względu na swój wygląd jak i możliwości zawarte na tak małej powierzchni. Kupiłem go tylko dlatego, że Era wycofała L7 ze sprzedarzy, narzekać nie mogę jednak dla tych, którzy chcą telefon o bardziej multimedialnych opcjach, polecam znaleźć sobie coś innego;)

  • 0

    50. ~unwi  2006-12-17 19:46:56  host: esu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w zestawie sa słuchawki?? pozdro dla wszystkich

  • 0

    51. ~1001  2006-12-18 07:04:05  host: cerber.kujawsko-pomorska.policja.gov.pl

    *unwi tak, sa sluchawki - ale niestety przewodowe...

  • 0

    52. ~wirusss  2007-01-01 01:17:40  host: efk50.internetdsl.tpnet.pl

    ...telefonik jest bardzo dobry ..bateria jest jaka jest ale mnie wystarcza ..co do obudowy to jest perfekcyjna ..i bardzo wytrzymała "ostatnio telefon wytrzymal kilka nieświadomych prób :P ..m in. sięgałem po coś przez biurko opierając sie o jego kant ...więcej dodawać nie muszę ze miałem tel w kieszeni i praktycznei cały ciężar przejął na siebie :P ...było też kilka upadków z czego jeden na betonik :P ...co najdziwniejsze jak do tej pory nie mam na nim ani jednej ryski ..więc obudowa naprawdę jest wykonana kosmicznie :P ...jedna rzecz która mnie irytuje to to że nie można wprowadzać w nim polskich znaków ...na szczęście istneije idealny program samsung pc studio 3 ..po prostu rewelacyjny ..mozna praktycznie cały tel obsłużyć z poziomu komputera, no i wprowadzać polskie znaki np w kontaktach :). druga denerwująca mnie rzecz to brak mozliwości rejestrowania rozmowy ..ale gólnie da się przeżyć pozdrawiam wszystkich szczęśliwych użytkowników x820

  • 0

    53. ~1001  2007-01-06 15:00:00  host: inet20909nb-0.eranet.pl

    *wirusss* Możliwe jest uzyskanie polskich liter w opisie kontaktów - musisz jedynie korzystać z trybu T9 (pisałem o tym wcześniej), co nie jest rozwiązaniem najszczęśliwszym, ale jest :-)

  • 0

    54. ~beniaminnguye  2007-01-06 15:13:30  host: aaox143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie i co dobry jest

  • 0

    55. ~wirusss  2007-01-11 23:21:20  host: efk50.internetdsl.tpnet.pl

    ..jak isze ze nie ma rady na pl w kontaktach bezpośrednio z tel to taj k jest ..t9 dzała ale tylko w sms

  • 0

    56. ~stefankmiot  2007-01-12 00:48:41  host: host-89-229-169-124.wroclaw.mm.pl

    No, a mnie bardzo cieszy brak polskich znakow! :) przyzwyczajenia ze starych telefonow w ktorych takowych nie bylo, potem staly sie meczace kiedy polskie znaki zaczeto umieszczac.

  • 0

    57. ~aron74  2007-01-17 09:38:00  host: acpq239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WITAM WSZYSTKICH Stoje przed wyborem Czy kupic Samsunga X820 czy LG KG 800 ? Jakie sa Wasze opinie na ten temat? Dziekuje Pozdrawian aron74

  • 0

    58. ~koBALT  2007-01-23 16:32:56  host: 80.50.201.74

    aRON NIE STÓJ PRZE DYLEMATEM TYLKO ŁYKAJ sAMSUNGA! LG MU DO PIĘT NIE DORASTA

  • 0

    59. ~ChinaSith  2007-01-26 16:23:57  host: rejon110.ztpnet.pl

    Telefonik jest....rewelacyjny :-) Mam go od 2 tygodni i do marki samsung przywiążę się chyba na długo. Wygląd i stylistyka , układ menu to chyba najważniejsze cechy tworzące telefon łączące go z pewnym stylem nie spotykanym w innych telefonach i markach . Jest elegancki i efektowny. Nie jest przeznaczony dla gówniarzy z podstawówki tylko dla dorosłych ludzi , którzy potrzebują stylowego mocnego telefonu. Duże możliwości multimedialne i rewelacyjny dźwięk taka wisienka do tortu :-) Mankamenty ? hmm. Dziwne opcje dzwonków. Bezmyślny wprost brak możliwości przypisania dowolnego dzwonka do smsa czy alarmu Jest jedynie opcja wyboru z kilku dzwonków wbudowanych w aparat To mała rzecz a bardzo droażniąca :-( CZY KTOŚ WIE JAK USTAWIC DOWOLNY DZWONEK NA SMS ?? No i słaba bardzo bateria. Ale to cena stylu i elegancji tego telefonu. Widziałem na allegro ofarowane do x820 baterie o pojemności 1000 mhA. Oryginalnie w telefonie jest 650. Może warto spróbowac ? Aha Wada następna to dziwne zabezpieczenie bloetootha ile razy łączę się z jakimś telefonem to x820 żąda odemnie haseł i kodów ( są to zawsze kody pin telefonu z którym się łączę ). CZY KTOŚ WIE JAK TO ZABEZPIECZENIE USUNĄC ?? Poza tym zostają już same zalety i image telefonu przy którym na długo zostanę :-) Gorąco polecam.

  • 0

    60. ~  2007-02-01 20:26:30  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    Do dzisiaj było wszystko w pożądku ale kiedy przykucnołem to mój ulubiony samsung x 820 pękł w połowie.To napewno moja wina bo kto trzyma telefon w kieszeni w spodniach.Sprzedawca zapewniał mnie o jakieś wzmocnionej tytanowej domieszce do obudowy telefonu.Trudno dałem do serwisu zobaczymy jaka duża kasa. Z x 820 jestem bardzo zadowolony ,polecam ale uważajcie jednak jest delikatny i ta bateria.

  • 0

    61. ~  2007-02-04 10:36:37  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    napiszcie czy ktoś miał podobny przypadek pęknięcia lub złamania samsunga x 820 i w jakich okolicznościach to się stało,i ile kosztowała naprawa.

  • 0

    62. ~:Domelo  2007-02-06 17:30:41  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    niby motorola pierwsza zaczela robic plaskie telefony ale odkad zajal sie tym rowniez samsung to jest poza zasiegiem motoroli i innych plaskich telefonow sa takie plaskie ze szokkkkkkkkkkkkkkk sam sie zdziwilem jak go pierwz raz zobaczylem i nie wiem jak to mozliwe w takim plaskim fonie (zapakowac) tyle bajerow w glowie sie nie miesci suuuper oby tak dalej pozdro ;D;p;p;p;p;p

  • 0

    63. ~;Domelo  2007-02-06 17:36:49  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    ChinaSith NIOOOOOOOOOOOOOO teraz to mnie niesamowicie wkuzyles mowiac ze wszyscy chodzacy do podstawowki to gowniaze nio ja chodze do podstawowki ale wyporaszam sobie gowniaza a co do telefonow to napewno wiem o nich wiecej niz ty buhahhhahaha nara

  • 0

    64. ~gożena :P  2007-02-08 18:41:06  host: dci201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o żesz mam telefon od dzisiaj i taka schiza co chwile czy sie złamie jak go nosze w kieszeni :P to kurde ejst duza mozliwosc zlamania czy nie? :(

  • 0

    65. ~dannie  2007-02-11 19:27:56  host: srodmiescie3-to-gw4.trustnet.pl

    siemka wszystkim,ten sam przypadek co kolega z nr 60 niewiem co mam robic pomocy

  • 0

    66. ~  2007-02-12 09:57:50  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    NAPISZ CZY DZIAłA. CZY PęKł CZY SIę ZłAMAł I SZYBKO DO SERWISU. /60/

  • 0

    67. ~dannie  2007-02-12 15:21:19  host: srodmiescie3-to-gw4.trustnet.pl

    hej wszystkim,to raz jeszcze ja, jesli ktos wie gdzi enaprawic i ile kosztuje(pekniety na pol) prosze o kontakt nr503724878,bardzo mi zalezy bo fonik jest naprawde super,pozdrawiam

  • 0

    68. ~dannie  2007-02-18 18:32:19  host: host-91-88.trustnet.pl

    dziala juz go skleilem,kupcie sobie taki przezroczysty pokrowiec polecam

  • 0

    69. ~  2007-02-19 19:35:32  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    gdzie kupiłeś pokrowiec i ile kosztuje /60/

  • 0

    70. ~magda  2007-02-19 21:33:03  host: tkp29-1.rybnet.pl

    hej!Moge meic maksymalnie 10 smsow..poniewaz zapisuja sie one nie w telefonie,ale na karcie SIM.Czy ktos wie jak to zmienic?Prosze o kontakt gg;9320019 badz bezposrednią odpowiedz tutaj. Pozdrawiam!

  • 0

    71.  2007-03-15 21:40:04

    Witam wszystkich nabylam ostatnio telefon komorkowy marki samsung sgh-x820 mam takie pytanie do posiadaczy tego telefonu, czy podczas ladowania powinien sie swiecic caly czas wyswietlacz czy moge to ewentualnie zmienic?

  • 0

    72. ~  2007-03-18 16:07:42  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    ten typ tak ma !!!!

  • 0

    73. ~marmalk  2007-04-02 12:24:53  host: 81.15.200.237

    gdzie moge kupic pokrowiec etui na naszego ulubienca X 820 pozatym jest ok

  • 0

    74. ~mh-  2007-04-13 17:31:22  host: dot221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon, dziala bardzo szybko, menu super (o to sie najbardziej balem) no i te miny ludzi ktorzy sie pytaja "gdzie on ma baterie?" haha :* za to kocham mojego X820 :)

  • 0

    75. ~zzz  2007-04-14 18:51:55  host: chello087207058107.chello.pl

    do użytkowników telefonu: czy on naprawde nie ma RADIA ???

  • 0

    76. ~zzz  2007-04-14 18:53:30  host: chello087207058107.chello.pl

    no i moim zdaniem duży minus tego telefoniku ze nie ma mozliwości wsadzenia karty pamięci bo takie 80MB to troche mało ?

  • 0

    77. ~patka13  2007-04-16 15:13:37  host: got38.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefon bo sama go mam i jest bardzo cienki:)

  • 0

    78. ~SebeQ_XBOX  2007-05-01 14:17:59  host: etx127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Koreańska technologia jest wręcz doskonała. Zarówno LG jak i Samsung to wspaniałe telefony. Mam X820, telefon cieniutki i trwały, nie łamliwy. Co do funkcji to są dobre, chociaż w porównaniu z moim poprzednim SE p910i wypadają blado. Każdemu jednak polecam ten telefonik.

  • 0

    79. ~kkk  2007-05-05 08:41:20  host: ip-157-243.ib.tcz.pl

    Do zzz: Naprawdę nie ma radia. Brak mi w nim filtracji połączeń, czyli możliwości ustawienia grupy osób, z którymi telefon ma mnie łączyć, a inne połączenia odrzucać. Wysyłając komuś włąsną wizytówkę, zostają nadane dwa SMS'y. To chyba błąd oprogramowania, bo wysyłając wizytówkę osoby zapisanej na liście kontaktów w telefonie, redagowany jest jeden SMS.

  • 0

    80. ~kai  2007-05-06 19:50:52  host: bxm58.internetdsl.tpnet.pl

    a mnie nie zbyt pasuje bo go nie slychac jak sie jedzie samochodem lub poprostu idzie. ma bardzo ciche dzwonki nie wspominajac juz o tym ze na starcie ma sie 2 szajskie dzwonki. taki sobie napewno poreczny bo malutki ale jesli chodzi o polifonie to taka przytlumiona jest;)

  • 0

    81. ~mh  2007-06-19 00:27:17  host: nat-2.4kroki.net

    byl tak cienki ze go zgubilem.. :( uzywalem go, rewelacyjnie sie spisywal. zlamanie? nie wchodzilo w gre. i teraz szukam nowego telefonu ale jak pomysle o x820 to wszystkie wysiadaja przy tych 7 mm :)

  • 0

    82. ~Janek  2007-06-21 01:02:46  host: chello084010083121.chello.pl

    Nie pie****cie głupot że telefon się złamie. Jest wykonany z włókna szklanego. Pracuję w branży zaciemniania wnętrz na produkcji (rolety, verticale). Mam do czynienia z owym materiałem na co dzień. Gnie się na maxa. Trzeba wykonać długą drogę (wyginając) aby złamać. Zaś zwykły plastik się łamie się błyskawicznie i nagle. Telefon sam na pewno się nie złamie. Ale jak się chce coś popsuć to można popsuć wszystko. Sam kiedyś popsułem z premedytacją Ericssona R310 (ten odporny na wstrząsy i wodę). Wkurzyłem się i go złamałem :) Choć miał 2cm grubości aluminiowy środek i skręcany był na ampule. Ciężko było ale dałem radę :)

  • 0

    83. ~  2007-06-21 13:53:37  host: aio26.internetdsl.tpnet.pl

    Wszystkie telefony które miałem nosiłem w spodniach dzinsowych z przodu a nawet podczas pracy i wykonywniu rożnych obowiązków.I nic się nie działo.Ale niestety przykro mi ja nie PIE***LE GŁUPOT SGH X820 kiedy przykucnołem złamał się w pół.NIE POMOGŁO WŁÓKNO SZKLANE I STAŻ JAKI MASZ W BRANŻY ZACIEMNIANIA !!!!! Janku nowa obudowa kosztowała mnie 99 zł

  • 0

    84. ~Janek  2007-06-21 22:38:48  host: chello084010083121.chello.pl

    Firma Samsung pisze w swoich publikacjach że ich telefon jest z domieszką (tylko jaką?) włókna szklanego. No ale jeśli ta domieszka to 5%-10% to śmiało można ten telefon nazwać plastikowym. Dlatego się złamał. I będzie się łamał. Ale jeśli byłby w 90-100% z włókna szklanego to można go wsadzić do przedniej lub tylnej kieszeni i zrobić 100 przysiadów. Więc sugeruje się tym co pisze firma Samsung. A czy on ma jakąkolwiek domieszkę (bo może nie ma) i jaka jest ta proporcja tego się pewnie nigdy nie dowiemy. Włókno szklane używa się w stomatologii, budownictwie (zbrojenie betonu), lotnictwie (szybowce) i do wzmacniania tworzyw sztucznych (aby plastik się nie łamał)itd. No ale jeśli telefon złamał się łatwo a nowa obudowa kosztowała tylko 99zł. to historię z włóknem włóżmy między bajki ;) W sumie warto wiedzieć że one się łamią. Bo już chciałem go kupować. No i nie kupię :)

  • 0

    85. ~Janek  2007-06-24 02:56:32  host: chello084010083121.chello.pl

    Na początku myślałem że to to samo co Z370 tyle że bez UMTS-u. Ale widzę że ten telefon nie ma slotu na karty micro SD. Fajans na maxa. W tych czasach brak slotu to prawie jak 1 grupa inwalidztwa. Nie chciałbym go za darmo. Wolę nawet już swojego E250. Do tego karta 1GB. i śmiga jak ta lala.

  • 0

    86. ~anka  2007-06-27 22:41:09  host: abpw250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś wie gdzie kupić przezroczysty pokrowiec do samsunga X820.odp.

  • 0

    87. ~Dr.Bunsen  2007-07-15 15:00:03  host: inet20908nb-3.eranet.pl

    do *85* Może i śmiga Ci E250, ale porównaj wyświetlacze tych telefonów, aparaty fotograficzne i możliwości nagrywania mp4 :( Dla mnie X820 sprawuje się (no i wygląda) o wiele lepiej... Cóż - co komu potrzebne.

  • 0

    88. ~hlipejli  2007-07-16 08:56:38  host: axt52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaka karte mozna tutaj wsadzic do e250 1gb?

  • 0

    89. ~mtf  2007-07-21 02:15:08  host: fhl214.internetdsl.tpnet.pl

    ...Pokrowce na allegro są. Zapytam o baterie: tutaj podają że jest Li-Jon, a mnie pisze że Li-Polim i nie 630 tylko 750 jak to w końcu jest ? Od modelu zależy czy co ?

  • 0

    90. ~krakowiak  2007-07-27 08:54:41  host: chello084010254037.chello.pl

    a ten telefon ma wogole podswietlenie kalwiatury? bo w moim sie cos nie wlacza:| uszkodzony?

  • 0

    91. ~adrian  2007-07-27 10:47:08  host: 213-238-68-145.adsl.inetia.pl

    ma ktoś do sprzedania wyświetlacz lcd do x820???tylko tanio!!!!!

  • 0

    92. ~andrew  2007-08-01 23:45:38  host: elv178.internetdsl.tpnet.pl

    na wyswietlaczu pojawiły mi siue takie czarne plamy włożyłem go do kieszeni i po 1 godz jak wyjalem to juz tro był chba sie wylał czy cos takiego ale czy to obejmnie gwarancja

  • 0

    93. ~moni  2007-08-08 18:40:22  host: bwb218.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik bardzo fajny. Dobrze się sprawuje. Tylko mam problem z bluetoothem hmm... Nie może wyszukac zadnego urzadzenia ani zadne urzadzenie nie widzi telefonu. Nie wiem co jest z nim. POMOCY!

  • 0

    94. ~  2007-08-15 21:53:21  host: aio27.internetdsl.tpnet.pl

    wejdż w ustawienia , pod 7 wybierz bluetoothem,1włącz aktywacje,3 widzialność mojego telefonu,2moje urządzenia

  • 0

    95. ~mhm  2007-08-17 10:46:44  host: acog53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, mam takie pytanko, czy kiedy ladujecie Samsunga x820 takze nie wygasza sie wam ekran? bo mi caly czas sie pali przy ladowaniu, czy tak ma byc?

  • 0

    96. ~HugO  2007-08-17 17:58:58  host: acog53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile trzeba ladowac 1szy raz baterie przy formatowaniu?

  • 0

    97. ~hugo  2007-08-20 18:06:24  host: acqt53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, powie mi ktos jak wgrac do tego telefonu JAVE? jakas gre albo aplikacje, bo mam program ktory wgrywa mi wszystko w foldery ktore sa w menedzerze, a do folderu z java nie chce wgrac, a jak gram w inne i chce stamtad zainstalowac to mi pliku nie wykrywa :/

  • 0

    98. ~Zibibyk  2007-09-15 18:57:30  host: cgk96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Koledzy jak jest z tym podświetleniem klawiatury, bo u mnie tez nie świeci zmieniam ustawienia i nic - miał ktoś podobny problem?

  • 0

    99. ~  2007-09-22 12:52:22  host: avz110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nic kupcie sobie z370 podobny ale bardziej funkcjonalny . PS.Sam taki używam

  • 0

    100. ~Adrian  2007-10-08 16:59:11  host: 19-175.89-161.tel.tkb.net.pl

    Kupiłem telefon w lipcu a pekl mi tydzień temu. Jeszcze ani razu nie upadl żadnej ryski. Nawet nie wiem kiedy to sie stalo. Sasmsung nie sprzedaje do niego oryginalnych obudow. W serwisie mi go skleili i po 2 dniach znowu pekł. Bluetooth zepsuł sie po 2 tygodniach użytkowania. Serwis na to "NIE DA SIE TEGO NAPRAWIC". Na stronie samsunga pisza że ma włókno szklane w obudowie. Ta obudowa powinna byc metalowa bo to w koncu 7.9 mm. Klawisze tez sie odrywaja ale to wystarczy mocniej wcisnac chociaz tez nie powinny. Gdy w serwisie mi skleili to przy okazji skleili tez przycisk od robienia zdjec i nie da sie gow cisnac "BARDZO PRZEPRASZAMY ALE MOZNA ROBIC ZDJECIA INNYM PRZYCISKIEM". 700 zł w błoto. To był mój pierwszy i ostatni samsung. Nara

  • 0

    101. ~Bartek  2007-10-10 20:25:16  host: fdh178.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od dawna jst suuper! wszystko działa nie łamie sie tylko szkoda ze nie ma karty pamięci;( ale ogulnie telefon jest ooook!!!

  • 0

    102. ~  2007-11-17 19:22:46  host: adsq237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiście, ze istnieje sposób na wgranie javy przez kabel. Istnieje taki prosty sposób, jeśli nadal nikt nie wie to powiem, Pozdro

  • 0

    103. ~stozio  2007-11-20 14:46:19  host: aede41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podświetlanie klawiatury trzeba włączyć , ja miałem seryjnie wyłączoną klawiaturę do 17 a po tej godzinie do 9 rano sie włączała przy pisaniu lub dzwonieniu

  • 0

    104. ~Rutek...  2007-12-08 06:30:44  host: host-89-229-165-48.augustow.mm.pl

    mam pytanie.chcę kupić nowy telefon.słyszałem że ten samsung jest b.doby ;] a mi glównie chodzi o głośnik w telefonie czy jes głośny,bo to dla mnie najważniejsze . i jak wgraćdo niego muzyczke :P ? pozdro.

  • 0

    105. ~Michał  2008-01-08 12:58:41  host: 81.210.27.11

    Witam, mam prośbę do wszystkich znawców komór Mam zamiar kupić N73 lub Samsunga G600 co wybrać???

  • 0

    106. ~  2008-01-28 15:38:31  host: 76-36.idc.net.pl

    witam ktos pisał że mu podsietlenie klawitury nie działa....ja mam ten sam przypadek oddałem dzis tel na gwarancji bo się wkurzyłem. Pozatym działa duper tak się składa że między czasie używam samsunga L760 i powiem wam że jest jeszcze lpeszy

  • 0

    107. ~o_O  2008-02-02 20:55:30  host: bnu157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ma ten wynalazek karte pamieci?

  • 0

    108. ~posiadacz  2008-02-22 14:51:56  host: con106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak na tym telefonie sie instaluje gry w jakim formacie ... Telefon spoko pozdrawiam.

  • 0

    109. ~posiadacz  2008-02-22 17:56:41  host: con106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak na tym telefonie sie instaluje gry w jakim formacie ... Telefon spoko pozdrawiam.

  • 0

    110. ~dobra rada  2008-03-06 23:01:08  host: 77-253-195-172.adsl.inetia.pl

    do 105 KUP E51

  • 0

    111. ~mag  2008-03-12 22:13:39  host: staticline13483.toya.net.pl

    telefonik super. nie ma slota - ale 82 mb to wystarczająca pamięć. niektórzy narzekają że mało pamięci na mp3-jeśli ktoś potrzebuje mp tróchy to niech sobie muzycznego ericsona W coś tam zakupi. wyświetlacz grejt, ma sporo bajerów których nie mam czasu oblukać :) polecam osobom dla których liczy się elegancja i chęć wyróżnienia się wśród jakże popularnych teraz "rozsuwańców" :) pzdr

  • 0

    112. ~Coroner  2008-09-15 16:25:31  host: adnw156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik spoko ale kilka dni temu zgasl mi wyswietlacz, nie chodzi wcale... a podswietlanie klawiatury dziala i dzwieki tez chodza.... nie wiem o co chodzi, co sie moglo zepsuc??? I ile moze kosztowac naprawa ???

  • 0

    113. ~mp3z  2008-10-03 12:58:44  host: 89-25-168-111.huxnet.pl

    witam. mam ten fonik od ponad roku i uwazam ze jest bardzo fajny taki mi wystarczy tylko z pol roku temu mi sie złamał i potrzebuje obudowe i taśne z klawiatury bo mam przerwany:(:( szkoda mi tego fonika zostwac w takim stanie bo jest naprawde super, nigdy nie narzekałem na niego bo nie było na co;)

  • 0

    114. ~bobo  2008-10-06 17:23:20  host: 77-253-154-148.adsl.inetia.pl

    wie ktoś jak włączyć i wyłączyć system głośnomówiący?

  • 0

    115. ~mp3z  2008-10-21 12:35:35  host: 89-25-168-111.huxnet.pl

    przy dzwonieniu nalezy nacisna na klawiszaxch to "i" i dac pozniej Tak bo sie bedzie pytac czy wlaczyc glosnomowiacy

  • 0

    116. ~ziom  2008-12-02 18:20:14  host: netek.salwator.net

    Ej wiecie czy wtej komie mozna pobierac gry one nie chca sie instalowac jak mam instalki??wiecie

  • 0

    117. ~MIKI  2009-02-12 19:36:24  host: chello087206136025.chello.pl

    wiecie może cczy ten telefon ma WMA

  • 0

    118. ~Mateusz(Małpa)  2009-02-20 10:14:17  host: adba81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Koreańska technologia jest wręcz do banii. Zarówno LS(LIve Szajs) jak i Szajsung to kiczowate telefony. Mam X820, telefon cieniutki i nie trwały, łamliwy. Co do funkcji to są słabe, chociaż w porównaniu z moim poprzednim SE p910i wypadają blado. Każdemu jednak polecam ten telefonik, jeżeli chcesz wydać kasę...:)

  • 0

    119. ~Alan  2009-03-02 21:48:24  host: nat035.net.pulawy.pl

    dla MIKI: ten telefon nie posiada WMA. dla pozostałych: posiadam telefon od dzisiaj i jestem z niego bardzo zadowolony, lecz poprzedniemu użytkownikowi złamał się i trzyma się ledwo na śrubkach. po wymianie taśmy klawiatury wszystko jest OK, jeszcze muszę obudowę wymienić.

  • 0

    120. ~  2009-03-25 22:31:21  host: chello089077202217.chello.pl

    Ejjjj padlMi Blutootch jest napisane,ze blad polaczenia:( da sie to jakos naprawic????

  • 0

    121. ~Laseczka Olunia  2009-07-20 22:43:06  host: public-gprs120045.centertel.pl

    WITAM MAM PYTANIE !! Mam Samsunga x820 i nie działa mi bluetooth jak można go Naprawić Dziękuje

  • 0

    122. ~Damianek11132  2009-11-09 20:02:55  host: 80.51.207.53

    Ja mam ten telefonale wkurza mie nie morzna wogóle wejść w internet i ściągnąć gier! Morze ktoś wie jak to zrobić???

  • 0

    123. ~  2009-11-11 12:24:22  host: apn-95-41-158-146.dynamic.gprs.plus.pl

    Hej! Takiego Samsunga miał mój przyjaciel i bardzo go sobie chwalił... Wizualnie bardzo ładny,gdyby miał jeszcze slot na kartę i choćby pojedynczego LED-a,byłby super! Pozdrawiam!

  • 0

    124. ~michaha  2010-02-20 09:26:45  host: czy170.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 4 lat i jestem z niego bardzo zadowolony . Ostatnio wpadł mi do wody i był tam gdzieś z minute ale na nastepny dzień działał normalnie. Polecam ten fon naprawde świetny.

  • 0

    125. ~ergo-juzer-dizajner  2010-04-16 22:24:21  host: net-91-213-255-127.nsystem.pl

    Znalazłem w nim ciekawą opcję. Budzik/alarm/terminarz zadzwonią do ciebie tylko kiedy telefon jest WŁĄCZONY. i jak tu się położyć spać ... i wyłączyć telefon!!! ... że już o oszczędzaniu baterii w terenie nie wspomnę. Mam go dwa dni -- innych defektów nie znalazłem jak dotąd. Ciekawe czy z tym wytrzymam

  • 0

    126. ~bart  2010-05-26 21:46:04  host: chello089079073099.chello.pl

    jak wyciszysz telefon calkowicie klawiszem # to ktos może dzwonić i nic nie usłyszysz, a budzik zadziała prawidłowo - na maxa także małe sprostowanie do kolegi wyżej

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-161-216-242.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet