Samsung SGH-X800 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X800 Opinie o Samsung SGH-X800

Samsung SGH-X800

w sumie: 36
  • 0

    1. ~Samsung SGH-X800  2005-03-23 15:10:00  host: bap109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Najlepszy telefon jaki w życiu widziałem!!! :))))))))))))))))

  • 0

    2. ~Maciek  2005-03-24 12:50:00  host: dbh148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widac niewiele w życiu widziałes...

  • 0

    3. ~M.Piech  2005-03-25 11:35:00  host: net1.chomiczowka.net.pl

    brakuje Symbianika....

  • 0

    4. ~Tommi  2005-04-12 22:09:00  host: eeq147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale jest naprawde zacny

  • 0

    5. ~  2005-04-16 21:03:00  host: pa163.trzebnica.sdi.tpnet.pl

    joł ziomki fajnie ta komórka wygląda ale dajcie jedną za darmo ARTUR

  • 0

    6. ~stics  2005-04-25 20:22:00  host: 195.94.216.178

    Za darmo to można dostać w ...:) a tel. średni i jak inne ostatnio Samsunga przypomina mydło.

  • 0

    7. ~Alex  2005-05-09 23:40:00  host: host-81-190-54-235.lublin.mm.pl

    No niezle niezle, samsung trwa przy swoich klapkach, pewnie bateria znow jest do d... i w komplecie bedzie 3 sztuki haha:)

  • 0

    8. ~MaRo  2005-05-12 08:31:00  host: xdsl-984.lubin.dialog.net.pl

    a po co Ci Symbian? wirusow potrzebujesz?

  • 0

    9. ~ANAX  2005-05-12 20:31:00  host: cpa166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak będzie ostrożny to nie zlapie.Wirusy na kom€re nie są tak częste jak w kompach

  • 0

    10. ~Gregor  2005-08-10 17:46:38  host: 80.50.38.62

    CHWDSymbianowi :D telefon super

  • 0

    11. ~UWG_Rysiu  2005-09-25 13:34:28  host: 80.48.244.130

    kup sobie tel z symbianem i potem dopiero mów czy jest przydatny czy nie ... ja już sobie tela bez PDA nie wyobrażam :]

  • 0

    12. ~Hypno  2005-11-14 15:50:47  host: host-ip131-131.crowley.pl

    A orientuje się ktoś w jakiej cenie ten telefonik stoi, mam X480 i zamierzam wymienić też na samsunga ale tym razem wypaśnego :)

  • 0

    13. ~DIABLO_pl  2006-02-26 17:31:03  host: dkt114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie: chce kupic jakis telefon tzn moto v3i lub samsung e730 lub x800 co doradzicie ???

  • 0

    14. ~nowak  2006-06-30 13:53:13  host: xdsl-119-245.wist.com.pl

    kup sobie diablo x800

  • 0

    15. ~»®™† &raq  2006-07-15 11:03:36  host: 80.51.180.110

    Mam Ten Telefonik Od Tygodnia, I Jestem Naprawde Zadowolony. Zdjęcia Robi Super, Dzwiek Z MP3 Jest Naprawde Swietny.....Co Tu Duzo Pisac...Polecam

  • 0

    16. ~Endriu  2006-07-17 23:04:06  host: ayw178.internetdsl.tpnet.pl

    telefonik wypas... brakuje jednak przewijania mp3. mam wlasnie pytanie, czy wie ktos jaka karte micro sd mozna wlozyc do tego telefonu?? jedni mowia 256mb inni 1gb. sam juz nie wiem

  • 0

    17. ~domek  2006-07-23 17:26:10  host: bxj138.internetdsl.tpnet.pl

    siemka jestem w posiadaniu tego fona bardzo wszystkim sie podoba a wszczególnośi mi."P

  • 0

    18. ~Evelinka>>>>>  2006-08-07 12:32:55  host: cen133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cze!!!wszystkim!!!!!!!!!!!!!
    mam zamiar kupić sobie taki phonik,ale czy ta baeria jest naprawde taka słaba???
    plese o szybką odpowiedz!!!!!!!!!!
    pozdro!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    19. ~zibi  2006-08-16 08:57:19  host: host-180-200.gaja.net.pl

    Ja tam wole nokie 6280 ma wszystko ylko jest droga:(

  • 0

    20. ~Olka_W  2006-08-18 11:38:51  host: 213-238-127-237.adsl.inetia.pl

    hej! chcialabym zapytać czy ma ktoś instrukcję obslugi do tego telefonu w jezyku polskim ? albo jakis link do stronki z instrukcją?

  • 0

    21. ~,,an'''''',,,  2006-08-23 21:38:11  host: xdsl-611.lubin.dialog.net.pl

    zamierzam kupic ten fon ale chce go kupic bez simlocka i bez zadnej sieci zastanawiam sie ile bedzie kosztowa prosze piszcie lto kupil ten fon tak jak ja chce kupic prosze piszcie :)

  • 0

    22. ~premier  2006-09-12 23:05:46  host: akx192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chodzi o instrukcje to poszukaj na stronie korporacyjnej samsyng, a jeżeli chodzi o kupno tego tela to lepiej kupić samsunga ale x700

  • 0

    23. ~oooooo  2006-09-26 12:03:26  host: ecc42.internetdsl.tpnet.pl

    siemka!!! mam pytanko ile kosztuje ten telefonik??? bardzo mi sie podoba i zamierzam go kupic, a w jakich salonach sprzedają ten telefonik???

  • 0

    24. ~rabinx  2006-10-03 21:09:09  host: do-nitka-net.ipartners.pl

    nie polecam tego telefonu!!! Dostałem już drugi egzemplarz tego telefonu i znów po miesiącu się zepsuł. Taka sama wada fabryczna!!! GORĄCO ODRADZAM KUPNO TEGO TELEFONU!!! nie jest dopracowny

  • 0

    25. ~lolita  2006-10-23 14:46:56  host: r-ex-el2.ftnet.pl

    ej mam do was pytanko co lepiej kupic samsunga d730 czy samsunga x800?

  • 0

    26. ~adamek250  2006-12-18 21:27:12  host: ejw58.internetdsl.tpnet.pl

    Siema!! Bardzo dobry telefon. Mam go juz 3 miesiace i jestem z niego bardzo zadowolony. Klawisze do muzyki na klapce s? super, muzyke dobrze odtwarza, dobrze robi zdj?cia, ?wietnie nagrywa filmiki(rozdzielczosc jak w Nokii N70!!!!!!). Bateria tez nie jest taka z?a. Polecam w 100 %.

  • 0

    27. ~Bren  2007-02-20 10:05:56  host: 212.33.72.145

    Mom go juz miesiąc. Jest fajowy:) Wady? Cichy dyktafon, złaba bateria(więc kupiłam 2x wiekszą i nową:D) brak profili, chyba nie da sie zmienic dzwonka sms, nie da sie zmienic na wyswietlaczu po lewej o2music po prawej o2 active, budzik nie dzwoni gdy tel jest wyl i nie ma oddzielnych ust. głosnosci dla niego, szybko się rysuje z zewnątrz(czekam na fauterał:)). Plusy: Swietny wyświetlacz=aparat+kamera, mozliwosc obróbki zdjęc w telefonie, genialnie pisze się smsy, muzyka świetnie gra choc brakuje dobrych basów (zbyt duze wymagania dla telefonu), dobrze współdziała z dołaczonym oprogramowaniem(mozna robic swoje dzwonki, wycinac najepszy fragment), bloototh działa! No i ma karty pamięci!Jestem bardzo zadowolona:) Polecam:)

  • 0

    28. ~Matysia  2007-03-03 14:52:02  host: xdsl-4803.bielsko.dialog.net.pl

    czy ktos mi moze powiedziec ile taki telefonik kosztuje??

  • 0

    29. ~Zalci  2007-03-12 22:51:46  host: host-89-228-142-3.gorzow.mm.pl

    witam serdecznie wszystkich posiadaczy tego fona! ja mam go od 3 tygodni i jestem ogolnie bardzo zadowolony!!! plusy: niezle zdjecia,kapitalne video(rozdzielczosc video to 352x288 pix!!!)muzyke odtwarza sie niezle(ale yez glosnosc zalezy od utworu),super sie pisze esy,piekny ekran,bluetooth,prawie 82 mb pamieci i slot microsd...,trzyma w miare dlugo,ogolnie jest bardzo dopracowany! wady:brak mozliwosci przewijaania mp3,maly ekran,zawsze narzuca mi t9,i irytuja mnie dzwonki na sms-a bo nie mozna ich zmienic na np. mp3!!! te dzwonki sa tragiczne dlatego ja uzywam tylko vibry,ogolnie jednak tel jest ekstra i polecam go kazdemu!!! pozdro!

  • 0

    30. ~kate20  2007-06-03 22:39:53  host: ekv86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie jak kilka innych osob, ile kosztuje ten telefon?

  • 0

    31. ~Kejt  2007-08-28 16:30:24  host: 77-253-240-76.adsl.inetia.pl

    Witam ! Mam juz ten telefon 4 miesiace i jestem z niego bardzo zadowolona. Bateria moze pod wzgledem wytrzymalosci nie jest zadowalajaca ale trzeba sie z tym liczyc ze im wiecej bajerow typu aparat,odtwarzacz mp3 itp tym telefon trzeba bedzie czesciej ladowac. Jesli ktos pisze ze caly czas mu sie psuje to znaczy ze zakupil jakis felerny model bo Samsung teraz wypuscil naprawde bardzo dobre telefony. Z moim tak wiec nic sie jeszcze nie dzieje. Generalnie polecam. Swietna jakosc dzwieku, bardzo dobry aparat. Jak najbardziej na plus :) Pozdrawiam :)

  • 0

    32. ~  2007-09-06 00:26:13  host: 87-205-73-177.adsl.inetia.pl

    Ludzie!!! chce wiedzieć jedno! jaka jest pojemność w skrzynce odbiorvzej tego telefonu??? z góry dzienks za odp!!! ja sie nie znam na telefonach, wiec to pytanie może Wam sie wydawać głupie;P nmo ale cóż ja ze wsi jezdem!!:P

  • 0

    33. ~Tomek  2007-10-31 16:19:10  host: poczta.ispnet.pl

    Mam pytanie czy samsung x800 mozna z niego uzywac usb?

  • 0

    34. ~Tsunade  2008-04-12 09:54:09  host: jsl-catv-user-246-103.streamnet.pl

    Kilka osób pyta za ile można kupić ten telefon i nikt nie odpowie.Ja mam podobne pytanie,a właściwie takie samo. ZA ILE MOŻNA KUPIĆ TEN TELEFON?!

  • 0

    35. ~Tsunade  2008-04-12 10:03:41  host: jsl-catv-user-246-103.streamnet.pl

    Mam jeszcze jedno pytanie.Na wielu stronach z opisem tego telefonu pisze,że jego wysokość wynosi około 88mm. I z tym wiąże się moje pytanie.Czy tyle ma po otwarciu,czy jak jest zamknięty.Jeżeli przy zamknięciu ,to przy otwarciu byłby potęgą!A jeżeli przy otwarciu to byłby miniaturką.Proszę o odpowiedź.

  • 0

    36. ~BRAK  2012-01-27 09:49:58  host: 77-254-238-191.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon i jest badziewny.Trzeba go samemu przerabiać.Gry instalować aplikacje itp.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet