Samsung SGH-X700 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X700 Opinie o Samsung SGH-X700

Samsung SGH-X700

w sumie: 478
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-01-28 13:59:56

    dosc wysoki jest ten telefon 408 mm ? do poprawy :D pozatym ladnie wyglada i w miare dobre funkcje ma. zobaczymy kiedy u nas sie pojawi i w jakiej cenie bedzie.

  • 0

    2. ~N-GAGE QD  2006-01-28 14:04:51  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Zajefajny Fon.Podoba mi się.Ciekawe ile on będzie kosztował ? Fajny model Samsunga !

  • 0

    3.  2006-01-28 14:08:53

    10/10 nic dodac nic ujac.

  • 0

    4.  2006-01-28 14:49:20

    super telefon - samsung jak zwykle duża przewaga nad Sony Ericsonem :D

  • 0

    5.  2006-01-28 14:51:51

    408 mm wysokosci troche za wysoki ale tak to ok ;)

  • 0

    6.  2006-01-28 15:07:08

    qrzywy, tomiboss2006: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione. Oczywiście powinno być 108 mm. :)

  • 0

    7.  2006-01-28 16:43:26

    no i popatrzcie na baterie-- 900-tka dotego litowo-polimerowa- czyzby legenda o slabych bateriach samsunga odeszla w niepamiec?

  • 0

    8. ~torture  2006-01-28 16:53:50  host: efr21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    taki typowy wygląd, ale jak na samsunga to bardzo nietypowy :D

  • 0

    9. ~  2006-01-28 17:56:50  host: bvl162.internetdsl.tpnet.pl

    samsung the best. nikt im nie podskoczy

  • 0

    10. ~SE fan  2006-01-28 18:05:26  host: bcw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemcio1992 co ty opowiadzasz ze przewaga na SE do jakiego modelu go przyrownujesz?? telefon ok ale aparat 1,3 ti juz zadna rewelacja a brak IRDA moze denerwowac(brak komunikacji ze slabszymi modelami bez BT)plusem jest to USB(ciekawe czy to USB Host)Pozdro Od posiadacza SE D750i

  • 0

    11. ~SE fan  2006-01-28 18:05:50  host: bcw12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przemcio1992 co ty opowiadzasz ze przewaga na SE do jakiego modelu go przyrownujesz?? telefon ok ale aparat 1,3 ti juz zadna rewelacja a brak IRDA moze denerwowac(brak komunikacji ze slabszymi modelami bez BT)plusem jest to USB(ciekawe czy to USB Host)Pozdro Od posiadacza SE D750i

  • 0

    12. ~  2006-01-28 19:27:37  host: 80.51.180.17

    gumisk9 JEDNYM SLOWEM CUDO :) PEWNIE CENA BEDZIE KOSMICZNA I DO TELEFONU DADZA DRUDA BATERIE :)

  • 0

    13. ~Dawid  2006-01-28 22:08:09  host: 80.51.206.166

    No Samsungów nie można porównywać do Sony Ericssonów, bo Samsung stwożył już telefon z aparatem o rozdzielczości 8Mpx, a SE narazie doszedł do dwóch, trochę różnica, resztą też przewyższa.

  • 0

    14. ~ewa93  2006-01-29 10:04:07  host: abrq46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    SPOKO KOMÓRA!

  • 0

    15.  2006-01-29 11:35:29

    Telefon wypasisty. Ale mam dziwne wrazenie że cena nie będzie niska . . .

  • 0

    16.  2006-01-29 14:44:06

    siema
    ten samsung ma 408mm? przeciez to wysokośc trzech k750i cos mi sie tu nie zgadza a co do telefonu funkcje całkiem niezłe ale aparat mógł być lepszy
    pozdro

  • 0

    17. ~adrian  2006-01-31 10:33:18  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    ta koma jest z aparatem bo nie isze ???????

  • 0

    18.  2006-01-31 18:04:36

    No i telefon pojawil sie na allegro- cena 999- jak na poczatek i pierwsza oferte chyba nie jest najgorzej :) Czekamy az sie pojawi u opow cos czuje ze cena niestety nie bedzie okazyjna...

  • 0

    19.  2006-01-31 19:52:44

    Dawid podaj mi nazwe samsunga z 8Mpx !!!! bo cos mi sie wydaje ze nas bujasz

  • 0

    20. ~SE k 750  2006-02-01 17:36:54  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny fon.Ale gorszy od mojego K750 więc nie jestem podniecony;p ! Ale naprawde ładny ! Pozdro !



  • 0

    21.  2006-02-02 15:18:22

    naprawde fajny telefonik...radio, blue2t, karta, mp3, bez symbiana, sporo kolorków..i jedyne 999 zł :)))

  • 0

    22.  2006-02-02 15:22:10

    Samsung SCH B500 z matrycą 7.7 megapikseli

  • 0

    23.  2006-02-02 18:59:41

    w takim razie zwracam honor :p niewidzialem poprostu jeszzce tego fona :p

  • 0

    24. ~  2006-02-03 13:59:08  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    Spoko phon.Ale troszkę duży.Ja mam siemensa sl65.I napewno jest dużo gorszy.Jak zaoszczędze to sobie kupie!!!!NARA ZIOMALE !!!!

  • 0

    25. ~  2006-02-04 11:14:30  host: 213.25.144.2

    jak wielu popieram, fajny jest, ale nie aż jak mój 750i

  • 0

    26. ~Dawid  2006-02-06 15:40:56  host: 80.51.206.165

    7,7 Mpx to już ponad pól roku temu było;]Model Samsungu SPH-V8200 ma 8Mpx a jest dużo mniejszy od np Noki N90 lub SE W900i. Oprócz tych *Mpx ma wiele innych oszałamiających funkcji. Jeżeli ktoś zna czeski to podaję link;]http://mobil.idnes.cz/telefony.asp?r=telefony&c=A051109_020355_telefony_ada

  • 0

    27. ~Bylec  2006-02-08 21:44:30  host: wzw4.osiedle.com

    Wysokośc to on ma nie 408 ale 108 mm. Chyba ktos sie tu pomylił. Ładnie wygląda , ale ja chciałbym kupic SE K750i.

  • 0

    28. ~Darek  2006-02-09 20:20:10  host: polsl4-230.rybnet.pl

    Narazie mam ten telefon od 3 dni ale bateria już zdąrzyła paść ;-) Ogolnie bardzo ładny i solidnie wykonany terminal. Z tym ze fizyczne wymiary wyswietlacza mogłyby byc troche wieksze ...

  • 0

    29.  2006-02-09 21:12:44

    opcjami podobny do N6230i i SEK750i

  • 0

    30. ~Karnevil  2006-02-15 14:58:20  host: proxy4.os1.kn.pl

    "Fajny fon.Ale gorszy od mojego K750 więc nie jestem podniecony;p" Jak dla mnie lepszy. Można nagrywac filmy w rozdzielczości 320x240, które są znacznie lepsze niż w K750. Aparat niestety wyraźnie gorszy, głównie z powodu braku bluetootha, ale zdjęcia nadają się do komfortowego oglądania. Ponadto ma znacznie lepsze wbudowane głośniczki :D Poza tym zrówno K750 jak i X700 są piękne :>

  • 0

    31.  2006-02-15 17:58:07

    Pojawil sie w plusie ale na razie ceny niezbyt zachecajace :)

  • 0

    32. ~Tomi  2006-02-17 18:54:00  host: 83.238.145.67

    No rzeczywiscie w plusie juz jest cena samego telefonu to chyba 1299 zl brutto w najtanszym mixie mozna go dostac za 699 zl szkoda jeszcze ze nie ma lampy blyskowej ale za chwile powinien staniec przynajmniej troszke

  • 0

    33.  2006-02-20 00:14:43

    Jest gorszy od mojej NOKII 6630 Music Edition ! Nie ma symbiana ! Gorszy zoom ! W N6630 mam 6x płynny ! Ale jest sporo ładniejszy ! Pozdrawiam
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    34. ~gosc  2006-02-21 11:15:01  host: 83.238.147.57

    Ciekawe kiedy wejdzie bardziej na polski rynek bo narazie zlabiutko na allegro 2 nieraz 3 telefony a z sieci ma go tylko plus gsm cieniutko

  • 0

    35. ~matti  2006-02-22 09:26:35  host: akj65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a cena wcale nie taka astronomiczna-w mixie na najnizszych doladowaniach kosztuje 699;-)

  • 0

    36. ~maruch  2006-02-25 01:03:38  host: 80.50.246.226

    Cześć. Kilka faktów o Samsungu X700, mam go od dwóch dni, więc są z pierwszej ręki.

    1. Foto-aparat - oceniam bardzo dobrze: zoom, balans bieli, możliwość wyłączenia wszelkich dźwięków przy pstrykaniu (inaczej niż w SE), zdjęcia w najwyższej jakości są rewelacyjne - otwarłem na kompie i byłem w szoku. Największa rozdzielczość 1028, najmniejsza 128. Nagrywa filmiki z dźwiękiem, podczas których można dowolnie operować zoomem. Brak podstawowej edycji zdjęć w aparacie (dla koneserów).

    2. Odtwarzacz mp3: rewelacyjna jakość na głośnikach zewnętrznych, może poza zdolnością interpretowania dźwięków o wysokiej częstotliwości, które są znacznie słabsze niż basy. Ale to nie Hi-Fi. Dyktafon dość czuły, choć na wykłady na studiach lepiej jest mieć lepszą czułość. Można nagrać rozmowę wokół siebie etc. Jeszcze nie wiem, jak długo.

    3. Radio FM: radio w telefonie, antena w słuchawkach. Jakości ściągania jeszcze nie znam, jeszcze nie próbowałem. Słuchawki wyglądają efektownie, inaczej niż te biedne z Nokii 6610. Są na USB1.

    4. Transmisja danych: na razie posługiwałem się kablem USB i jestem mile zaskoczony szybkością przesyłu. 150 kB to zaledwie 4-5 sek.

    5. Karta: jeszcze nie mam.

    6. Funkcjonalność: poprzednio miałem Nokię 6610, 3 lata wcześniej Ericssona T65i - tutaj muszę się przyzwyczaić do zupełnie innej filozofii skonstruowania menu, obsługi smsów etc., ale da się to zrobić. SMSy pisze się szybko i sprawnie - zobaczymy, na jak długo utrzyma się w pamięci słowo wpisane do T9 (w mojej Nokii po ok. 2 tygodniach musiałem wpisywać je na nowo - denerwujące, tym bardziej, że w T9 znajdowały się jakieś niestworzone słowa...). W książce telefonicznej pod jednym nazwiskiem można zawrzeć kilka info: imię, nazwisko, kom., dom., praca, fax, mail, notatki inne, przyporządkowanie dzwonka, przyporządkowanie do grupy i może coś jeszcze, nie pamiętam. JAVA chodzi, WAP i GPRS chodzą, BT nie próbowałem.

    To tyle na razie, za jakiś czas może się znowu odezwę, jakby coś, to p

  • 0

    37. ~maruch  2006-02-25 01:15:53  host: 80.50.246.226

    Jeszcze takie uzupełniające info do brakujących danych Telepolisu:

    w zestawie: telefon, bateria, słuchawki (USB1), kabel fon-PC (końcówka PC na USB), ładowarka, CD z menedżerem plików, bajerami i czymś tam jeszcze... karty pamięci nie dają, chyba że opcjonalnie w jakimś sklepie

    SMS długie wiadomości posiada (do 12 części!!!), profili nie ma - jedyna możliwość to włączenie/wyłączenie dźwięków, ustawienie dźwięków i tonów klawiszy, zatwierdzeń etc. Przy dzwonku są: sygnał/wibra/najpierw wibra, potem sygnał. Trochę brakuje jednocześnie tego i tego. Brakuje też wybierania sygnału dla SMS, a może jest, tylko ja jeszcze nie znalazłem... Notatnik jakiś tam przy kalendarzu jest. Wybierania głosowego chyba nie ma, za to jest rewelacyjny zestaw głośnomówiący. Wiadomo - polifonia. Jeszcze nie wiem, czy nada się do samochodu. Jest też dostęp do opcji radia bez podpięcia słuchawek - inaczej, niż w N 6610, tam bez słuchawek nic nie można było zrobić, tu chociaż można zapisać sobie w pamięci fale radia, które gdzieś się zobaczyło.

    To tyle. Pozdrawiam.

  • 0

    38. ~  2006-02-28 00:29:33  host: chello084010151030.chello.pl

    witam... ma ten telefon od kilku dni: jestem pozytywnie zaskoczony bateria-juz 3 dzien po ladowaniu a wciaz wskazuje ze pelna bateria choc sie nim bawie czesto; fajne proste menu - lepsze od nokii wg mnie; bdb wykonanie telefonu i swietnie lezy w dloni; ma wszystko co trzeba mp3, radio slot na karte micro sd - myslalem ze sie nim pobawie i sprzedam..ale nie..zatrzymuje go i sprzedam k700 :-) KUPUJCIE BO WARTO

  • 0

    39. ~super_electric  2006-03-08 18:03:06  host: proxy.ilabs.pl

    do WitekT : wydaje mi się że ten X700 jest dostępny nie tylko w Orange ale też i w Plusie (dokłądniej Nowy Plus ) . ...

  • 0

    40. ~  2006-03-10 08:30:35  host: acy15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry telefon! Mam go od wczoraj :) Super sie sprawuje

  • 0

    41. ~więcek  2006-03-12 19:19:31  host: abse4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    m@c!eR samsung o ktury ci chodzi to SAMSUNG B-500 TYLKO ŻE ON MA 7,7 A NIE 8 MEGA PIXELI. sAMSUNG NIE TYLKO WPROWADZIŁ PIERWSZY TAK ZAAWANSOWANY APARAT. Ale jako pierwszy ruwnież wprowadził 128 głosowom polifonie i 16 000 000 kolorów. SAMSUNG GURĄ

  • 0

    42. ~giecek  2006-03-14 21:17:38  host: brzezno3.attu.pl

    moj ojciec kupil go dzisiaj w orange za 275zł :D telefon super choc ma pare wad

  • 0

    43. ~Krzysiek  2006-03-16 11:13:52  host: n4.pro-internet.pl

    Do "giecek": Jak możesz, to napisz coś więcej o tych wadach x700. Jestem ciekaw, gdyż telefonik wygląda bardzo solidnie, fajnie i funkcjonalnie. Jak na razie ma bardzo pochlebne opinie. Niestety cena niezbyt atrakcyjna. X700 jest tańszy tylko o około 100 zł od SE K750i. Za to zaletą Samsunga jest brak joysticka i ogólnie fajnie oraz oryginalnie się prezentuje.

  • 0

    44. ~paszczak  2006-03-20 16:46:28  host: aami165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wie ktoś czy to cudo ma może wejście na karty pamięci???

  • 0

    45. ~paszczak  2006-03-20 16:47:30  host: aami165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uuupsss niedoczytałem sorki

  • 0

    46. ~samsung x700  2006-03-22 07:24:00  host: 80.50.246.226

    wady:

    - przy odtwarzaniu mp3 nie można spuścić odtarzacza do tła i operować innymi funkcjami;
    - dzwonki pobierane ze strony fanklubu samsunga na stronie brzmią w miarę ok, w telefonie fatalnie - i tak jest ze wszystkimi midi;
    - przy zapełnionej karcie SIM (20 smsów) kilka razy jako sms przychodzi komunikat, że "karta SIM jest pełna, usuń wiadomości". przez to wyłączyłem całkowicie dźwięki na smsy, bo mnie to denerwowało. sorki, ale aparat, który kosztuje kilkaset zł, chyba powinien mieć wyłączaną taką opcję?...;
    - olewatorski serwis samsunga :] pisałem dzwoniłem do nich w sprawie tego komunikatu - facet poradził mi napisać maila. pisałem maile - olali sprawę. sorki, ale nie po to kupowałem telefon z pamięcią na 200 smsów, żeby co 20 je kasować;
    - w porównaniu do nawet niezbyt nowych nokii dość słabo rozbudowana książka telefoniczna. jest tylko możliwość wpisania kilku numerów (praca, dom, komórka... dwóch komórek już nie przewidziano), e-maila i jednej notatki ograniczonej znakowo. na plus przemawia możliwość przyporządkowania do grupy, indywidualnego dzwonka i zdjęcia;
    - jak na taką maszynę - dość krótki czas baterii (mi trzyma max 3 dni, przy mp3, radio i rozmowach), ale ja miałem źle sformatowaną;
    - wejście na słuchawki na USB1 - ni to zaleta, ni to wada. dobrze, że tyle, szkoda, że nie ma "jacka", jak ma x640, żeby można było podłączyć normalne słuchawki albo chociaż transmitera...

  • 0

    47. ~Lol-Monika  2006-03-25 19:08:59  host: xdsl-6439.wroclaw.dialog.net.pl

    Siemka powiem ten telefon jest fajny nie będe obwijać prawdy w bawełne ma wszstko który karzdy fonik powinnien mieć plecam go do kupna mam go od dzisiaj jestem z niego ogromnie zadowolona :)

  • 0

    48. ~brat  2006-03-29 18:11:01  host: agl2.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten telefon obsługuje dzwonki wav.???

  • 0

    49. ~adiego  2006-03-31 23:19:59  host: acrp137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pewnie chodzilo o Samsunga B500 z matrycą 7,7 Mpx

  • 0

    50. ~Pyzies  2006-04-03 22:18:38  host: bwt90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam takiego i naprawde jest wypasiony ale denerwuje ten przycisk wejscia do interneru pośrodku klawiszy sterujących. Ogólnie spoko telefon.

  • 0

    51. ~chylia  2006-04-05 17:20:03  host: bosman2.amw.gdynia.pl

    czy wiadomo jak załatwić sprawę zapisywania wiadomości sms na karcie sim?

  • 0

    52. ~laska  2006-04-09 17:36:01  host: host-81-190-247-81.grudziadz.mm.pl

    mam pytanko. Co jest lepsze nokia6230i czy ten samsung x700. napiszcie prosze

  • 0

    53. ~Paulina  2006-04-13 21:39:31  host: host-81-190-247-81.grudziadz.mm.pl

    ile w tym samsungu trzyma bateria? napisznie prosze

  • 0

    54. ~grzegorzs82  2006-04-16 16:58:25  host: bdb52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam niestety ten telefon ma kiepska baterie nie rozumie kto i czemu kłamliwie piszę ze trzymA mu 3 dni podczas gdy bawi sie tym telefonem . MAX 24 GODZ. PODCZAS ZABAW FILMAMI APARATEM MP3 ITP

  • 0

    55. ~andy1158  2006-04-17 18:51:59  host: acqc215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tego koma od miesiaca jest spoko wszystko dziala ok. a rozszezenie karta microsd do 1gb to jest dopiero bajer

  • 0

    56. ~ nie wiedząca:PP  2006-04-17 19:02:13  host: 82.139.61.166

    mam do was pytanko?? pomóżcie mi wybrać pomiędzy tym samsungie a nokiom 6230 nie wiem cio wybrać???? pomocy?? czekam na szybką odpowiedz

  • 0

    57. ~gochi  2006-04-18 10:57:14  host: actt78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Po prostu super i w Erze kosztuje tylko 339zł w abonamencie 50zł a w 70zł - 149zł. W zestawie ma kabel USB i świetne słuchawki stero.W obsłudze prosty jak Nokia, normalnie bomba i wkońcu samsung wprowadził 2-letnią gwarancję

  • 0

    58. ~dab  2006-04-25 18:59:27  host: emr139.internetdsl.tpnet.pl

    kto wie jak na tego x 700 wrzucić gierki java ??

  • 0

    59. ~dab  2006-04-25 23:04:53  host: emr139.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś może jak wgrać do niego bierki java ??

  • 0

    60. ~Michał  2006-04-28 22:49:33  host: abwy212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung B600 ma podobno 10mpx pisało tak w komputer świecie

  • 0

    61. ~Michał  2006-04-28 22:57:00  host: abwy212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jako dowód przedstawiam poniższy link:
    http://www.fotopolis.pl/index.php?n=4067

  • 0

    62. ~HAIZ  2006-05-06 22:45:18  host: ewc182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fon daje rade i cena nie najgorsza a 8Mpx ma samsung B600 ale narazie ciesza sie nim tylko japany

  • 0

    63. ~czajbil  2006-05-08 21:44:59  host: kompik.net.245.111.62.in-addr.arpa

    MAM PYTANIE: Jak załadopwac gry java na tego samsunga ... ???? Pomozcie

  • 0

    64. ~skejt  2006-05-09 17:24:38  host: 80.54.108.23

    JA MAM TO SAMO PYTANIE CO czajbil prossze o szybka odpowiedz!!

  • 0

    65. ~arnie  2006-05-11 22:31:04  host: dln39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z baterią- 2 dni max przy minimalnym użytkowaniu- czy to normalne?????

  • 0

    66. ~  2006-05-12 19:13:41  host: 80.54.108.23

    u mnie bateria tzyma 4 dni a 6 jak nie uzywam trzeba bylo na poczatku sformatowac baterie !! Jak wgrac gry java to tego telefonu!!??????

  • 0

    67. ~Filo 90  2006-05-13 18:15:39  host: prosie17.aster.pl

    Oczywiscie ze Samsung jest lepszy od Noki 62301.X700 ma wiecej kolorow i glosniki stereo. POzdro!!!

  • 0

    68. ~eve  2006-05-14 12:03:30  host: eof123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon w majacy tyle tzw.bajerow nie bedzie trzymal pare dni chyba ze bedzie gdzieś leżał...To bardzo normalne ze wytrzymuje tak krotko a nawet i jeden dzień jeśli ktos ciagle się nim bawi!

  • 0

    69. ~wrona  2006-05-15 02:02:11  host: h106.softpro2.pl

    @grzegorzs82 i @eve
    - mam tego fona od kilkunastu dni. uwierzcie, że trzyma PRZYNAJMNIEJ 3 dni przy ZABAWIE aparatem i słuchaniu mp3. fon jest swietny. polecam go tym ktorzy sie zastanawiaja nad 6230..

  • 0

    70. ~wrona  2006-05-15 02:03:58  host: h106.softpro2.pl

    co do javy - DA SIE WGRAĆ!.. rozwiązanie leży tu: www.google.pl .. podpowiem: softickPPP i java uploader, a bliżej tu: www.d500world.tk .. opisywałem problem javy na forum fkn.pl ..

  • 0

    71. ~ms9  2006-05-15 08:45:39  host: aake67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To nie prawda ze trzyma tylko 1 dzien! Na samym poczatku (po wyjeciu z pudelka tyle trzyma). Po sformatowaniu jest dobra. Jave da sie wgrac tylko przez WAP chyba :/. Najwieksza wada tego telefonu jest brak mozliwosci ustawienia wlasnego dzwonka SMS (jest 10 do wyboru).

  • 0

    72. ~Wojtek  2006-05-15 10:31:46  host: cec95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A co rozumiesz pod pojeciem sformatowania? Ladowac z ok 13h?

  • 0

    73. ~Dari  2006-05-15 12:03:02  host: elg202.internetdsl.tpnet.pl

    Musze przyznać że jest to fajny telefonik. ALe teraz z mixie jest też fajna Motka L7. I tak się zastanawiam co jest lepsze Motka L6 czy Samsung X700 i co z nich wybrać w Plusie ?

  • 0

    74. ~ms93 (ms9 to tez ja)  2006-05-15 16:17:19  host: aalk114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Wojtek: Formatowanie to zuzycie baterii do zera i ladowanie np. przez cala noc. Ja tak zrobilem i bateria jest OK.
    ~Dari: Ja wzialbym tego Samsunga. Ma aparat 1,3 Mpix, a Motorola tylko VGA.

  • 0

    75.  2006-05-15 22:38:11

    A ja jednak wolałbym L7. Mój były Samsung (x600) strasznie się psuł.
    Pomyśl z czego będziesz korzystać-czy naprawdę wolisz telefon grubszy i cięższy, by móc raz na jakiś czas zrobić lepsze zdjęcie?

  • 0

    76. ~samir  2006-05-17 19:16:50  host: host-83-68-87-207.wyszkow.tnp.pl

    mam x700 od tygodnia i jak dla mnie telefon jest rewelka,wszystko działa jak należy,co do baterii to jeszcze nie jestem pewien,chociaz ja przy ostreym użytkowaniu miałem 3 kreski na 3 dzień użytkowania i dopiero jedna mi uciekła,co do całej reszty to gorąco polecam.

  • 0

    77. ~sebsen  2006-05-18 21:22:43  host: 195.136.35.3

    Witam mam gorącą prośbe czy jak wgrywaliście oprogramowanie do samsunga x 700 nie mówił wam nic kominikat ze nie przeszedł testów z Xp I MOŻE NIE DZIŁAĆ NORMALNIE ja takie coś mam CZY MA KTOŚ PODOBNY PROBLEM >>>> NAPISZCIE >> gg 6023523

  • 0

    78.  2006-05-18 22:10:29

    hey mam ten telefon od 4 godzin a juz wariuje doprowadza mnie do szalu. Mam go w erze. Instrukcja napisana tragicznie jakies zwroty ktorych czlowiek nie rozumie. brakuje w niej instrukcj jak przechodzic w tryb cichy, co znajduje sie na telefonie np liczba dzwonkow. Ratujcie ja wogole nie moge ustawic sygnalu przychodzacej wiadomosci, dzwonek tylko jakies 2 muzyczki. Wogole chyba nie zainstalowali dzwiekow u mnie. Czy ktos wie jak ustawic tryb cichy lub glosny w tym tel. Ta instrukcja (przynajmniej w erze) zwana przewodnikiem jest do bani

  • 0

    79. ~kamil  2006-05-19 13:09:45  host: ciz28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja słyszałem same dobr opienie o tym telefonie.. ale zatanawiam się nad d800 a x700 jak sądzicie który jest lepszy? trudny wybór jeszcze cena nie taka mała więc trzeba się zdecydować...

  • 0

    80.  2006-05-19 18:41:40

    ysmay1: Tez go mam w Erze. Instrukcja faktycznie jest do niczego (czego ty chcesz od koreanczykow :P). U mnie jest 10 dzwonkow SMS (nie da sie ustawic wlasnego). Tryb cichy wlacza sie przytrzymujac #. Oprocz braku mozliwosci ustawienia wlasnego dzwonka SMS nie znalazlem w nim zadnych przeszkadzajacych wad.
    ~sebsen: Kliknij 'Mimo to kontynuuj'. Nic ci sie nie stanie od tego sterownika.

  • 0

    81. ~misiek  2006-05-20 15:41:22  host: 82.160.221.124

    mam ten telefonik w erze i nie narzekam ale prosze o kontakt jezeli ktos ma programik do wgrywania javy!! gg 4770011

  • 0

    82. ~Krzychub3  2006-05-20 22:08:09  host: siec.sistbg.net

    no ja też kupiłem ten telefon. ma zaje.....
    funkcje jest bardzo wygodny i poręczny. a na zdjęciach tylko sprawia wrarzenie dóżego telefonu

  • 0

    83. ~Patrycja  2006-05-21 11:00:20  host: aaol130.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Doradzcie mi czy wziasc SE K700i czy tego samsunga? Pomocy!

  • 0

    84.  2006-05-21 14:17:39

    ~Patrycja: Jasne ze tego Samsunga! Ma lepszy aparat i karty pamieci.

  • 0

    85. ~Marcin14  2006-05-23 17:24:22  host: abbh60.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Za kilka dni będę miał ten telefon :) Nie wiem, czy dobrze spojrzałem, ale jest tu jakieś nietypowe wejście na słuchawki...?

  • 0

    86.  2006-05-24 16:48:10

    ~Marcin14: Tak, on ma nietypowe wejście na słuchawki. Takie prostokatne z 10 stykami.

  • 0

    87. ~ADRIAN  2006-05-24 20:40:50  host: nat4.eurocom.olkusz.pl

    Czy dobrze myślę że do kompa przez USB podłączyć należy samsunga po 3 ładowaniach formatujących? Przez USB ten telefonik się ładuje, czyli jak jest nowy to będzie się doładowywał, więc nici z formatowania i bateria może wam potem słąbo trzymać. Czy się mylę ? :-) eee chyba nie :-) także zabawa z wysyłaniem danych między samsungiem a komputerkiem dopiero po 3 ładowaniu formatującym .

  • 0

    88. ~ADRIAN  2006-05-24 20:41:10  host: nat4.eurocom.olkusz.pl

    Czy dobrze myślę że do kompa przez USB podłączyć należy samsunga po 3 ładowaniach formatujących? Przez USB ten telefonik się ładuje, czyli jak jest nowy to będzie się doładowywał, więc nici z formatowania i bateria może wam potem słąbo trzymać. Czy się mylę ? :-) eee chyba nie :-) także zabawa z wysyłaniem danych między samsungiem a komputerkiem dopiero po 3 ładowaniu formatującym .

  • 0

    89. ~ArneY  2006-05-25 09:19:40  host: 195.205.97.8

    Witam .Urzytkuje x 700 juz 3 dzień jak narazie bez zacieńć bateria padla wczoraj w nocy i dopiero ją formatuje . Na dzień dzisiejszy muszę przyznać że SAMSUNG zaczyna przewyższać NOKIE przedewszyskim pod wzgledem wyglądu tela. bo funkcjami juz się nie róznią w ogóle miałem wczesniej 6230i funkcje w zasadzie te seme wygląd niestety nie ale NOKIA ma jedna najważniejszą cechę jest WYTRZYMAŁA niestety SAMSUNGA nie testuje pod tym kątem wszystko sie okaze z czasem . Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    90. ~guzio  2006-05-26 08:14:52  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    czyli ma on głośniczki stereo. Jak one brzmią. Czy radio chodzi bez słuchawek ? Czy w plusie dostajesz do telefonu słuchawki i karte pamięci? Czy można słuchać muzyki w tle ? Prosze o odp. :)

  • 0

    91.  2006-05-26 16:42:32

    ~gunio: Glosniki sa stereo, brzmia calkiem niezle (jak na glosniki telefonu. Radio nie dziala bez sluchawek (sa one uzywane jako antena). Sluchawki sa, ale karty pamieci nie ma w zestawie. Muzyki (mp3) nie da sie sluchac w tle.

  • 0

    92. ~Dari  2006-05-26 17:10:12  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do wydania 1300 zł. zastanawiam się nad kilkoma modelami. Samsungiem X700, Samsungiem D600, SE W810i, Motorola L7. Kurde jestem w takie kropce że zgon. Który radzicie !! (z funkcji chodzi mi głównie o dobre mp3, aparat jest na 2 miejcu)

  • 0

    93. ~opi  2006-05-28 15:42:48  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Mam pytanie...
    Ile można tam wgrać MAX MP3?! (Nie chodzi mi o graniczenia kart pamięci) Bo na innych stronach goście co mają tego fona piszą, że max 50.
    No ja bym sie wcale nie ździwił, bo skoro na jave tam jest tylko 4MB...
    Prosze o odpowiedź...

  • 0

    94. ~opi  2006-05-29 18:14:32  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Jeszcze mam jedno pytanie... Czy znacie jakąś strone gdzie są gry java (mogą być płatne) na ten telefon? Bo jakoś nie umiem znaleść...

  • 0

    95. ~Mihaoo  2006-05-31 14:22:19  host: i59.ds.univ.gda.pl

    Mam pytanie: Samsung SGH e360 czy x700? Cena podobna, ale który będzie lepszy? Z góry dzięki za odpowiedź.

  • 0

    96. ~r  2006-05-31 23:00:12  host: 80.48.230.61

    Piszcie co jest lepsze samsung x700 czy sony ericsson d750i.

  • 0

    97. ~Dari  2006-06-01 20:47:35  host: eff166.internetdsl.tpnet.pl

    Jutro jade po fona. Powiedzcie mi jeszcze tylko czy brzmienie mp3 w tym tele jest chocisz porownywalne z Motką E398

  • 0

    98.  2006-06-02 21:11:03

    Gry JAVA sa na stronie Samsunga (pl.samsungmobile.com). Co do brzmienia to nigdy nie slyszalem E398.

  • 0

    99. ~  2006-06-03 18:10:02  host: etr238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    brzmienie jest nawet lepsze telefon zarąbisty choć może se w 800i itp lub se k750i są od niego z deka lepsze(aparat)... ale śa tesh droższe;d

  • 0

    100. ~misiek  2006-06-06 01:09:55  host: pc148.res.pl

    no niestety klawisz "9" po 2 miesiacach uzytkowania nie dziala. Trzeba oddac na gwarancje :( poza tym wszystko ok, telefon super.

  • 0

    101. ~marza87  2006-06-06 13:24:50  host: dzj138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko: co to jest to EDGE w tym telefonie ? zamowilam dzis ten telefon i mam nadzieje ze nie bede zalowac... :) pozdrawiam

  • 0

    102. ~gunio  2006-06-06 15:28:40  host: ait90.internetdsl.tpnet.pl

    jak nie wiesz co to to prawdopodobnie nie skorzystasz...:D
    no dobra, przyda Ci sie jak bedziesz sciagal gierki z wapu przez GPRS :)

  • 0

    103. ~posiadacz  2006-06-06 16:40:21  host: bby149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    można do tego modelu wrzucic karte 1giga?

  • 0

    104. ~Dari  2006-06-06 19:35:56  host: elg194.internetdsl.tpnet.pl

    A czy można na nim oglądać filmy zapisane w mpeg

  • 0

    105. ~marza87  2006-06-07 11:46:04  host: dzk69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki gunio :) chcialam jeszcze zapytac jak odtwarza dzwieki? ma stereo glosniki? i jak dlugo bateria trzyma ?

  • 0

    106. ~palacz  2006-06-07 16:50:28  host: 92.4.48.80.plock.msk.pl

    czy komus ten tel wytrzymuje dluzej niz dzien?? oglnie fajny sprzecik ale czas pracy na baterii przy samych rozmowach troche cienki

  • 0

    107. ~Viggen  2006-06-07 17:09:12  host: efd113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gunio tak na marginesie to GPRS i EDGE troche sie roznia - predkością:)Dzwiek jest git, fajnie brzmia mp3 w dzwonkach-cool tel.

  • 0

    108. ~Doda!  2006-06-07 21:53:22  host: axw159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Dari, kup L7. Jest najtańsza, aparat jest najgorszy (z telefonów, które wymieniłeś/aś), ale skoro mówisz, że to nie najważniejsze to nie ma problemu. Ale jeśli chcesz najlepszy muzycznie to oczywiście W810i! W dodatku ma najlepszy aparat. Ale musiałbyś/ałabyś sprawdzić jeszcze. Bo D600 jest fajny, ma stereo głośniki, nie wiem jak z W810i. A ich cena wynosi koło tysiąca, SE ponad, ale do 1300zł. Lecz jeśli mówisz o muzyce, to ja radzę W810i, bo to w końcu "telefon-Walkman":) Pozdro!

  • 0

    109. ~opi  2006-06-10 19:55:05  host: host-D9ADA5E9.elsat.net.pl

    Powtarzam moje pytanie skierowane do użytkowników tego fona:
    Ile można tam wgrać MAX MP3?! (Nie chodzi mi o graniczenia kart pamięci) Bo na innych stronach goście co mają tego fona piszą, że max 50. No ja bym sie wcale nie ździwił, bo skoro na jave tam jest tylko 4MB... Prosze o odpowiedź...

  • 0

    110. ~gunio  2006-06-10 23:15:36  host: ait90.internetdsl.tpnet.pl

    mialem na mysli ze jak sie laczy przez GPRS to korzysta z EDGE, bo to niejako rozwiniecie GPRSu.
    bateria taka sobie :/

  • 0

    111. ~adiego  2006-06-11 13:19:28  host: acsq199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda, ze dzwonki z tego x700 nie sa zbyt glosnie. Napiszcie cos o dzwonkach bo gdzies slyszalem, ze mimo ustawienia głosnosci na max to nie gra zbyt glosno i jak nie ma telefonu w zasiegu wzroku to go nie usluszysz.

  • 0

    112. ~Kow@L  2006-06-13 22:08:52  host: boh26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten telefonik od 6godzin i narazie jestem zadowolony z niego :) narazie zadnych minusow! Powiem nawet tyle ze wczesniej korzystalem z Noki 6230 i smie twierdzic ze ten samsung jest od tej noki lepszy:) pozdrawiam

  • 0

    113. ~Daniel x 700  2006-06-14 08:27:33  host: btb238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam.Mam ten telefon od dwoch tygodni i jestem bardzo pozytywnie zaszkozony.wszystka ladniwe gra,nie zwiesza sie,bateria mi trzymie do 3 dni,moim zdaniem lepszy od noki 6230i

  • 0

    114. ~Damianrtk  2006-06-15 09:46:28  host: terminal-1-230.retsat1.com.pl

    Witam. Mam takie pytanie. Chce kupić ten telefon i chciałbym wiedzieć czy można do nie o bez problemu zgrywać gry z kompa.?? Pozdro

  • 0

    115. ~Skruszo  2006-06-16 12:20:52  host: ekb158.internetdsl.tpnet.pl

    i ja chce sie przyłaczyc do tego pytanka i czy mozna wgrywac z kompa lub scagac z wapa teledyski na x700 OCZYWISCIE

  • 0

    116. ~  2006-06-17 08:26:15  host: ekb158.internetdsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon
    tylko mam problem z kablem
    jest podłaczony na kompie wyswietla mi sie dysk ale gdy chce go odtworzyc to wyskakuje komunikat włóz dysk do stacji H co mam robic

  • 0

    117. ~J  2006-06-17 11:37:33  host: rtr1.blich.krakow.pl

    Odp. na pytanie ktore ktos wczesniej zamiescil. Wlasnie kupilem sobie do x700 karte 1GB i dziala bez problemu :-) Damianrtk mozna wgrywac gry z kompa - oczywiscie java. Skruszo na plycie z telefonem jest zamieszczony program ktory konwertuje filmy o rozszerzeniach *.wmv, *.mpg, *.mpeg, *.avi na filmy ktore jest w stanie odczytac telefon wiec mozesz sobie zwykly teledysk z komputera skonwertowac i bedzie on zajmowal ok 8-15 mb zalezy jaka jakosc wybierzesz. Nie odczytuje telefon jedynie filmow skonwertowanych ktore maja powyzej 100mb wiec pelnometrazowego filmu juz sobie na tel nie ogladniesz :-) Ogromny + dla telefonu :-D

  • 0

    118. ~J  2006-06-17 23:42:20  host: rtr1.blich.krakow.pl

    Na tel mozna wgrac tyle mp3 ile masz wolnego miejsca. Playlista moze zawierac maksymalnie 50 piosenek wiec trzeba sobie utworzyc po prostu wiecej playlist jak sie ma duzo mp3jek :-) Dzwonki jak sie da na max glosnosc sa b.dobrze slyszalne..

  • 0

    119. ~mariusz  2006-06-18 19:02:45  host: acpy218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odp. do postu nr.116, pewnie masz ustawione opcje usb na pamięć masową, a powinieneś ustawić na modem (menu => ustawienia => ustawienia telefonu => ustawienia usb => modem) i wtedy obsługujesz telefon za pomocą dołączonego oprogramowania Samsung PC Studio,
    a z tym dyskiem H to myślę, że chodziło o to żeby włożyć kartę pamięci i wtedy telefon pracuje jako czytnik kart pamięci (ale nie jestem pewien, bo nie mam takiej karty)

  • 0

    120. ~Kwechu  2006-06-20 22:34:56  host: dpy246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jest kabel pod słuchawki (mini usb na jacka ) ??Chciałbym go do Mojego stereo podpiąc od czasu do czasu albo na imprezce u kumpla ! Pozdro 600

  • 0

    121. ~legolas  2006-06-21 14:42:07  host: crb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest poprostu SUPER, naprawde wszystkim polecam, wszystko działa jak nalezy, a muza to juz bajka(radio,mp3), aparat tez ok mógł być lepszy ale to tylko telefon a nie aparat

  • 0

    122. ~legolas  2006-06-21 14:44:54  host: crb110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest poprostu SUPER, naprawde wszystkim polecam, wszystko działa jak nalezy, a muza to juz bajka(radio,mp3), aparat tez ok mógł być lepszy ale to tylko telefon a nie aparat

  • 0

    123. ~Kaka  2006-06-22 10:40:29  host: acqp87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jutro jade kupić nowego fona i waham się pomiędzy Samsungiem X700 i SE K600i, ale wiem, że Samsung jest lepszy. Tylko ta bateria to jaka jest w końcu???

  • 0

    124. ~Kubabuba  2006-06-22 11:40:14  host: local1.polfawar.com.pl

    Do wszystkich którzy mają kłopoty z baterią w X700.
    1. Po zakupie ustawić maksymalną jasność wyświetlacza, zrobić 3 pełne cykle ładowania/rozładowania. Niby nie wymaga lit-polimer formatowania, ale...niby nic a Stirlitz. Przy wyświetlaczu na max rzeczywiście bateria siada bardzo szybko (u mnie 2 dni) - ale za to szybko przeformatujemy;
    2. Po ukończonym 3-krotnym formatowaniu suwaczek jasności wyświetlacza ściągamy na "1". Ładujemy fona, i - jak zauważymy - dużo nie tracimy na wyświetlaczu (no chyba że ktoś chce go używac jako latarki jak Nokię 3100). Normalnie dzwoniąc, robiąc zdjęcia i sms-ując trzyma mi już ponad 4 dni a bateria pełna. Testowałem go także na czuwaniu - spokojnie wytrzymał ponad katalogowe 250 godzin. Tak więc - formatowany czy nie - suwaczek jasności najlepiej ustawić na "1"
    3. Dobrze sprawdzić fona na czuwaniu po zakupie. Mniejsza szansa że bateria może być rąbnięta, ale ładowarka ZAWSZE MOŻE BYĆ. A po czuwaniu wyjdzie, że jest np. kiepski prąd ładowania;
    Pozdro dla wszystkich posiadaczy x700! Czebol rulez!

  • 0

    125. ~Kaka  2006-06-22 14:24:42  host: acqr160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No to którą wybrać SE K600i czy Samsunga X700???

  • 0

    126. ~Kaka  2006-06-22 20:06:09  host: acqg99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc wybrałem kupie Samsunga X700 mam nadzieje, że to dobry wybór.

  • 0

    127. ~Przemek  2006-06-23 21:15:08  host: abyl57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Jak wgrac GRY żeby chodziły. W programie pc studio nie można dodać gier do javy tylko co najwyżej do innych plików, a z tego foldery gry nie działają. Więc jeszcze raz pytam jak nagrać GRY za pomocą kabla usb? Proszę o szybką odpowiedź na moje pyutanie. Nie wiem ale przypuszczam że pliki w formacie *.jar to te do JAVY?

  • 0

    128.  2006-06-23 22:56:31

    a ja poproszę o główne wady i zalety tego telefonu bo noszę się z zamiarem jego zakupu

  • 0

    129. ~Damianrtk  2006-06-24 12:24:48  host: terminal-1-139.retsat1.com.pl

    Witam. Mam tego fona od dwóch dni i jest spoko. Narazie sie nim bawie wiec bateria starcza mi na jeden dzień. Ale wszystko mam poustawiane na maksa. Mam takie małe pytanko. Jak podłączyć go pod kompaprzez USB. kombinuje kombinuje i wykombinowac nie moge. Ciągle mam problem z połaczeniem. (nie chce sie połączyć). Tak więc prosze wytłumaczcie mi krok po kroku, jak małemu dziecku. Z góry dzięki.

  • 0

    130. ~Wojtek  2006-06-24 16:55:24  host: 82.160.7.130

    Telefon mam od 2 dni i powiem szczerze , że jest lepszy od Nokii 6230/6230i . Po prostu telefon łączy wszystko co powinien posiadać dobry telefon , czyli : ładny wygląd , dużo funkcji , doskonała jakość wyświetlacza i duża pamięć .

  • 0

    131. ~Przemo  2006-06-24 17:39:20  host: 82.160.254.183

    Witam! Mozna ustawiac pliki mp3 jako dzwonek?

  • 0

    132. ~x700-owner  2006-06-24 20:00:43  host: host-81-190-170-87.augustow.mm.pl

    Jako dzwonek tak. Jako SMS - nie.

  • 0

    133.  2006-06-24 23:24:57

    do ~x700-owner - jaka jest jakość dzwonków bo te na stronie samsunga raczej nie powalają a jak jest w rzeczywistości na telefonie? dzwięka to jakoś fajnie?

  • 0

    134. ~Logan  2006-06-25 15:24:45  host: chello212186135106.chello.pl

    Pytanie jak kolega wyzej. Jaka jest jakos dzwonkow mp3? Sa w miare glosne itp... ?

  • 0

    135. ~Robiuri  2006-06-25 23:35:45  host: host134.pronet.jaslo.pl

    Czy ktoś się bawił już w PC Studio do przeróbki kilku teledysków .. Bo narazie przrobiłem 2 na 3gp w rozdziałce 176X144 Stereo i kicha oba po 30 sec zaczyna rwać dźwiek idzie ok ale obraz idzie co 10 klatke. Pytanie brzmi jak rozdziałka jest OK i jaka ustwic jakosc dzwieku oraz format ?

  • 0

    136. ~J  2006-06-26 00:55:04  host: rtr1.blich.krakow.pl

    133 i 134. Jakosc dzwonkow przez glosniczki stereo w x700 jest duzo lepsza niz w soniakach i do tego sa one glosniejsze - porownywalem z K700i, K750i i W800i. Dzwonki mp3 chodza super i sa tez glosne.

    odp 135 Robiuri Ja przerabialem teledyski i faktycznie po przerobieniu ich na 3gp klatki dosyc wolno przeskakuja, przerob na mp4 dzwiek lepszy i nie ma zaciachow :-)

  • 0

    137. ~gwiazdeczka:(((  2006-06-26 20:44:23  host: abep123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ogromnyy problem :(( kupiłam kabelek usb do samsunga SGH-E530 ale niestety bez oprogramowania, gdyz nigdzie nie mogłam go znalezc:(( i co ja mam teraz zrobić???:((( czy można jakoś z neciku ściagnąc? jesli tak to gdzie?? błagam o odpowiedz!! z góry dziekuje:)

  • 0

    138. ~Lucek  2006-06-27 08:36:56  host: 83.68.77.42.brzesko77.tnp.pl

    Ja mam sobie zamiar kupic ten telefon .Top bedzie mój pierwszy telefon i sie ciesze i myśle że ejst warty tych wszytstkich komentarzy tylko szkoda że niema IRDY :)) :D

  • 0

    139.  2006-06-27 12:25:02

    lucek irdy nie ma ale ma bt i jest git

  • 0

    140.  2006-06-27 13:18:11

    lucek irdy nie ma ale ma bt i jest git

  • 0

    141. ~  2006-06-27 16:38:43  host: 80.240.166.62

    Do Paszczaka. Jesli chodzi o te komunikaty o zapelnieniu pamiec SIM to mam to samo w modelu X640. To wiadomosc od sieci PLUS nie telefonu. Jest to tzw. usluga WAP PUSH ktora mozna wylaczyc. Tak przynajmniej mi sie wuydaje. W tej chwili to wylaczylem i zobaczymy... ;]

  • 0

    142. ~Żmija  2006-06-28 07:36:02  host: qj236.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie:odbierając mmsa z plikiem dźwiekowym nie mogę zapisać pożądanym katalogu. Opcjonalnie mogę zapisac go jedynie w folderze wiadomości w katalogach Mój folder i szablony. Jak przenieść plik muzyczny dalej, tak, zeby mógł być odtwarzany jako dzwonek??????

  • 0

    143. ~Skruszo  2006-06-28 10:44:45  host: ekb158.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy jak kupie nowego X700 to musze formatowac baterie bo podobno bateri w tym telefonie nie trzeba formatowac bo nic to nie daje czy to prawda??? prosze o pomoc

  • 0

    144. ~zetka  2006-06-28 13:39:28  host: adak107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od tygodnia same zalety, idealny dla mnie. z wad to 1. nieprogramowalny klawisz centralny sterowania kursorem (tylko WAP) , 2 niewygodna klawiatura 3 brak automatycznego powroty po rozmowie do wczesniejszej funcji (np radia ) - wymaga potwierdzenia

  • 0

    145. ~Lucek  2006-06-28 19:51:05  host: 83.68.77.42.brzesko77.tnp.pl

    SmartMessaging . Co to włąsciwie jest ??

  • 0

    146. ~BIGGI  2006-07-01 12:36:55  host: 82.160.85.253

    Jaka maxymalnie karta pamięci TransFlash obsługiwana jest przez telefon Samsung SGH-X700? Pozdrawiam

  • 0

    147. ~samsung  2006-07-01 18:44:10  host: ebx84.internetdsl.tpnet.pl

    mam od 2 dni i jest super tylko bateria troche krótko trzyma. Ale ogólnie jest OK

  • 0

    148. ~premier  2006-07-04 17:54:16  host: aks179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, noszę się zamiarem kupienia tego fona i mam pytanie. ogólnie, czy warto go kupić???

  • 0

    149. ~glamdain  2006-07-04 22:04:39  host: prosie3-1.aster.pl

    ogolnie - warto
    szczegolnie - zalezy od upodoban
    ale radze poczytaj wczesniejsze posty: plusy i minusy podane na talerzu ;-)

  • 0

    150. ~premier  2006-07-05 11:30:50  host: ajw147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh, cechy tago fona zarowno jak i wieeeelu innych znam na pamięć. chodzi mi tylko o to czy jest wart swojej ceny. nigdy się nim nie bawiłem i nie wiem jai jest

  • 0

    151. ~cindarella  2006-07-06 10:59:02  host: bzv236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie jak wgrac zdjecia z tego telefonu fo komputera??

  • 0

    152. ~vetter  2006-07-06 15:15:50  host: mail.3set.cx

    RTFM ;-)
    a tak poza tym to mozna przez USB lub BT

  • 0

    153. ~Pawel  2006-07-08 11:16:10  host: 80.50.169.226

    ja mam trans-flash 512mb i chodzi bez problemów czy gigówki chodzą - nie wiem .maciek - jakość dzwonków mp3 o bitrate 128kb/s b.dobra nawet . ogólnie udany telefon tylko czas czuwania mogłby być lepszy troche.

  • 0

    154. ~glamdain  2006-07-08 21:05:57  host: prosie14.aster.pl

    pawel: 1GB tez chodzi, ale to jest max (potwierdzone na nieoficjalnej stronce x700)
    co do dzwonkow 192kb/s tez ladnie chodza, ale na dzwonek wystarczy 64kb/s (no chyba ze dodajesz do playlisty i masz flasha to wtedy laduj jakosc na max;-)
    a co do czasu baterii - to wg reklam komora "biznesowa" wiec podpinasz sobie przez USB do kompa i juz ...

  • 0

    155. ~aszman  2006-07-09 10:53:25  host: gw-3-2.xcore.pl

    Mam nowego X700 ale po zainstalowaniu oprogramowania na komputerze, nie chce mi sie polaczyć z komputerem przez kable USB:(. pisze "no conected" zmieniałem kabel nawet i inne oprogramowanie instalowałem ale dalej nie chce mi sie polaczyc! nie wiem co mma robic, jak dotad rzucałem pliki przez bt.

  • 0

    156. ~Damianrtk  2006-07-09 12:16:38  host: terminal-1-227.retsat1.com.pl

    aszman też miałem ten sam problem i przed chwila go rozwiązałem. Zrobilem tak zainstalowalem wszystko z płytki tzn oprogramowanie i sterowniki USB. Następnie wszedłem do menadzera urządzeń i tam "doinstalowalem" to czego pokazywało mi że nie ma. Później restart kompa i u mnie się połączyło. Kabelek mam ten co dostałem go w zestawie.

  • 0

    157. ~sandoglass  2006-07-10 09:40:20  host: bdq10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Damianrtk napisz dokładnie krok po kroku jak to zainstalować i czego brakuje i skąd można to czego brakuje wziąść.

  • 0

    158. ~kaka  2006-07-10 15:04:21  host: zb50.internetdsl.tpnet.pl

    siema! mam pytanie co do tego koma (mam go od wczoraj i mi sie bardzo podoba) czy jest w nim mozliwosc ogladania filmow na calym wyswietlaczu tak jakby bez tej calej "konsoli" pod filmem?. Jeli chodzi o sam kom to jest super. MA duzo mozliwosci. Muza swietna. wyswietlacz bardzo ladnie wygladajacy. dobrze lezy w reku. Moze troche przyciski sa "dziwne" ale moze to tylko przezwyczajenie... pozdro i prosze o odpowiedz

  • 0

    159. ~Damianrtk  2006-07-10 19:32:30  host: terminal-1-227.retsat1.com.pl

    pisze tak jak ja robiłem.
    1. Wkładam płytke do napędu ;]płytka była w zestawie
    2. Instaluje Samsung Pc studio i sterowniki usb
    3. Podlaczam koma pod kabel i kabel pod usb
    4. Wchodze w menadzera urządzen i patrze gdzie są znaki zapytania i instaluje brakujące składniki z płytki (tej samej o której była mowa wcześniej)
    5. Restart kompa i powinno działać
    6. Jakby nie działało to dalej w menadzera i patrzymy czego brakuje.
    7. Jakby nie poszło to nie wiem ja tak zrobiłem i u mnie działało. Doszedłem do tego metodą prób i błędów :D
    Pozdro dla wszystkich. Mam nadzieje że pomogłem tym opisem.

  • 0

    160.  2006-07-11 11:59:30

    Zeby kabel dzialal to trzeba zainstalowac rzeczy z plytki i zainstalowac telefon jako modem w systemie (Windows sam bedzie chcial to robic).

  • 0

    161. ~tmk  2006-07-11 17:28:15  host: chello087206246091.chello.pl

    Siemaneczko! mam pytanie ! jak uzyskac najwyszą z możliwych jakości mp3 w tym foniku bo mam go od wczoraj ! i co to jest to bitrate? jakby ktos mógł to niech wytłumaczy jakos przejrzyście no i najważniejsze mam system operacyjny windows 98 se dostałem tą płytke i Samsung pc studio niechce mi wogole zainstalować tego ?! czy da sie pod 98 jakos to zainstalowac albo cokolwiek innego żeby tylko dało sie przesyłac pliki przez usb ?! prosze o wmiare szybką odpowiedz z góry dzięki pozdro !

  • 0

    162. ~Adik  2006-07-11 21:29:55  host: dk150.internetdsl.tpnet.pl

    Hej jak mam podlaczy ten telefon do kompa? wylaczac cos,telefon albo kompa? oczywiscie przez kabel usb

  • 0

    163. ~Loop  2006-07-12 00:57:47  host: prosie5.aster.pl

    Tmk... :)
    Ja nie mam tego telefonu, ale podejrzewam, że gryzie Ci się ze starym Windowsem. Czy aby nie czas na XP? :]
    A bitrate to wartośc określająca jakośc Mp3. Taktowanie na minutę inaczej.. Np. empetrójka o bitracie 190 jest lepsza jakosciowo niż ta o bitracie 128, ale też więcej pamięci zajmuje. Pozdro! :D

  • 0

    164. ~glamdain  2006-07-12 18:32:44  host: prosie17.aster.pl

    tmk: przeczytaj opis na plytce - Wk2 i WXp only, wiec na W98 nie pojdzie (choc z drugiej strony same drivery do USB powinny [chyba])
    a co do mp3 wpisz sobie chocby w Wikipedii haslo MP# i juz wiesz wszystko ;-D
    Adik: przeczytaj ostatnie posty by Damianrtk

  • 0

    165. ~glamdain  2006-07-12 18:44:44  host: prosie17.aster.pl

    tmk: przeczytaj opis na plytce - Wk2 i WXp only, wiec na W98 nie pojdzie (choc z drugiej strony same drivery do USB powinny [chyba])
    a co do mp3 wpisz sobie chocby w Wikipedii haslo MP# i juz wiesz wszystko ;-D
    Adik: przeczytaj ostatnie posty by Damianrtk

  • 0

    166. ~glamdain  2006-07-12 19:06:18  host: prosie19.aster.pl

    tmk: przeczytaj opis na plytce - Wk2 i WXp only, wiec na W98 nie pojdzie (choc z drugiej strony same drivery do USB powinny [chyba])
    a co do mp3 wpisz sobie chocby w Wikipedii haslo MP# i juz wiesz wszystko ;-D
    Adik: przeczytaj ostatnie posty by Damianrtk

  • 0

    167. ~glamdain  2006-07-12 19:20:01  host: prosie23.aster.pl

    tmk: przeczytaj opis na plytce - Wk2 i WXp only, wiec na W98 nie pojdzie (choc z drugiej strony same drivery do USB powinny [chyba])
    a co do mp3 wpisz sobie chocby w Wikipedii haslo MP# i juz wiesz wszystko ;-D
    Adik: przeczytaj ostatnie posty by Damianrtk

  • 0

    168. ~123fokus  2006-07-12 21:55:47  host: aaww226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam, czy ktoś może wie czy X700 ma takie samo wejście na słuchawki co d600?

  • 0

    169. ~Wojtek  2006-07-17 18:11:43  host: bxa142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam x700 i mam problem!
    Ustawiłem sobie dzwonek mp3 dla jednego nr i raz działa raz nie (najczęściej nie działa jak mam włączoną wibre a potem dzwonek). Ma ktoś taki problem i wie jak go rozwiązać? Pozdrawiam

  • 0

    170. ~speeed  2006-07-20 22:13:19  host: host-81-190-56-72.lublin.mm.pl

    zamierzam kupic se te kome i sie zastanawiam nad x700 i nokia 6230i==pomórzcie!!

  • 0

    171. ~glamdain  2006-07-21 21:36:19  host: prosie7-1.aster.pl

    zrob sobie porownanie i sam ocen na czym ci bardziej zalezy - na lepszym wyswietlaczu i "odpornosci" czy na 64 polifonii . z tym, ze w 6230i przyporzadkowujesz dzwonki do grup a x700 oprocz grup ma mozliwosc dzwonka dla pojedynczego numeru .
    your choice

  • 0

    172. ~glamdain  2006-07-21 21:37:43  host: prosie7-1.aster.pl

    a btw: "pomóżcie" pisze sie przez 'ż' ;-)

  • 0

    173. ~Halszka  2006-07-25 13:10:32  host: cks162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A gdzie jest ten menager urzadzeń?

  • 0

    174. ~dragonsoul  2006-07-26 00:26:01  host: nat-heila.prnet.pl

    Witam mam ten telefon od rana i bylol wszystko ok ale jak juz mi sie naladowala bateria calkiem to teraz jak chce cos przerzucic do koma to mi pisze:'phone is in use.please go to main screen and try to connecn again" a ja jestytem na glownym ekranie i nie wiem co mam zrobic :( usb mam ustawione na modem w komie ,nie wiem co jeszcze nmoge zrobic aby to zniklo.... jakby ktos wiedzial o co chodzi niech napisze

  • 0

    175. ~wiatraczka  2006-07-26 12:41:44  host: 155-mia-3.acn.waw.pl

    wlasciwie jestem zadowolona z x700,ale mam pytanko...czy u was rownierz bateria dziala tak krotko? u mnie 1dzien i czy orientujecie sie czy karta pamieci powinna byc dodana w zestawie czy trzeba ja kupic?? ja jej nie dostalam..telefon mam od 3ch dni

  • 0

    177. ~maniek  2006-07-27 17:53:43  host: engadi.media4.pl

    Zwracam sie do Was o pomoc. Mam X700 i nie mogę skopiować nic do telefonu i z telefonu. Wszystko jest zainstalowane i program działa poprawnie. Pomocy !!!!

  • 0

    178. ~kk  2006-07-27 19:58:49  host: acoq69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w samsungach to norma najpierw jest trzy razy wibra potem dopiero dzwonek:D ale jak chcesz sam dzwonek bez wibry to ustaw w ustawienich dźwięków "melodia" zamiast "wibracj apotem melodia":) mam e620 i u mnie jest tak samo:D

  • 0

    179. ~qra  2006-07-28 10:31:51  host: 213.77.11.36

    karte trzeba dokupić (512 około 100zetów micro sd) baterja średnio trzyma około 3 dni to norma

  • 0

    180. ~W  2006-07-30 11:47:07  host: acwm245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiatraczka karty nie ma w zestawie musisz sama sobie ja kupic. Ja mam 1GB i chodzi bez problemu. Sadze ze 2GB tez podejdzie :-)

  • 0

    181. ~Arturoo75  2006-08-03 20:10:26  host: abcw156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam..gdzie w tym telefonie jest wejscie USB ?!

  • 0

    182. ~karolina18  2006-08-05 07:59:01  host: nat.xantos.pl

    czesc wlasnie dzisiaj jade kupic sobie ten telefon mam tylko jedno pytanko czy ten fon ma flesza???? dzieki

  • 0

    183. ~mariusz  2006-08-05 23:03:31  host: chello062179061137.chello.pl

    telefon obsługuje karty pamięci max. 1GB

  • 0

    184. ~glamdain  2006-08-06 17:25:43  host: prosie18-1.aster.pl

    z tym krotkim czasem trzymania akumulatora to nie do konca sie zgodze. Po nocnym ladowaniu z pon/wtorek kom wytrzmal ponad 5 dob (w tym czasie jakies 50-60 min rozmowy, 13-15h radia/mp3, kilkanascie zdjec i dwa kilku minutowe filmiki). Wylaczyl sie dopiero w niedziele nad ranem.
    a btw: tez pojawil sie u mnie problem ~dragonsoul czyli nie moge wymieciac plikow z kompem :-( Wiecie moze jaka jest tego przyczyna?

  • 0

    185. ~malina  2006-08-07 09:10:55  host: csknet-84-234-32-125.csk.pl

    prosze o sprowtowanie bo w serwisie napisali rze karty transflasz a ty niektórzy ludzie piszeą że karty pamieci 1giga micro sd to to samo czy ktos sie pomylił?

  • 0

    186. ~niunia  2006-08-07 22:45:58  host: azn158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spróbujcie uaktualnić oprogramowanie samsunga w internecie to zadziała wymiana plików między komput. a komurą pozdro

  • 0

    187. ~premier  2006-08-08 17:54:46  host: ako71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    transflash i micro SD(Secure Digital) to to samo

  • 0

    188. ~W  2006-08-11 14:38:15  host: proxy20.is.net.pl

    karta 1GB kosztuje niecale 100zl --> poprawka do postu 179

  • 0

    189. ~Igi  2006-08-13 10:26:04  host: bel213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria trzyma tylko ze 4 dni jeśli się mało rozmawia, ze względu na tak słabą baterię telefon do bani.

  • 0

    190. ~igi  2006-08-13 10:37:11  host: bel213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odradzam kupno tego telefonu ze względu na słabą baterię trzyma około 3 dni jak również na arogancki serwis samsunga!!!

    Nigdy samsunga!!!

  • 0

    191. ~cubix  2006-08-13 21:13:15  host: btk164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aj jeszcze nie mam x700 ale myślę że jeśli chodzi o łączenie kompem to lepiej przez bluetooth nisz przez kabelale z małą wada- port bluetooth do usb taki jak ja ma jest trochę drogi... ale ja mam i się nie martwię co będzie :)

    igi- nie masz racji - jak ci się nie podoba to popatrz na erricsona t65 - ja go aktualnie mam i wierz mi - totalne DNO...

  • 0

    192. ~toczyto  2006-08-14 10:37:14  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    Witam, mam nokie 6600 sprawuje sie dobrze nie nazekam na nia ( leci 2 rok od kad ja kupilem ) no ale ostatnio zajawilem sie na samsungi a takze i na x700, powiedzcie czy warto zamieniac nokia na samusnga ? Telefon ogolnie bardzo mi sie podoba funkcje tez sa ok no ale nie wiem a co wy o tym sadzice ?

  • 0

    193. ~Smuga  2006-08-14 18:17:08  host: pa62.wloclawek.cvx.ppp.tpnet.pl

    mam ten telefon juz prawie miesiac i jestem bardzo zadowolony biorac pod uwage ilosc funkcji to telefon ma swietny soft wszystko otwiera sie natychmiastowo, bardzo dobry rowniez jest wyswietlacz, a bateria trzyma mi 4 dni przy duzej eksploatacji a przy mniejszej zdazylo sie nawet 8 dni

  • 0

    194. ~ronam  2006-08-14 23:18:17  host: apn-100-182.gprsbal.plusgsm.pl

    mam ten telefon juz prawie miesiac i jestem bardzo zadowolony biorac pod uwage ilosc funkcji to telefon ma swietny soft wszystko otwiera sie natychmiastowo, bardzo dobry rowniez jest wyswietlacz, a bateria trzyma mi 3 dni przy duzej eksploatacji a przy mniejszej zdazylo sie nawet 30 dni nie to co SIEMENS c 65 szajse!!

  • 0

    195. ~cubix  2006-08-15 08:12:10  host: btq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TOCZYTO jak zastanawiasz się nad x700 a nie brakuje ci kaski to popatrz na nokie 6230i ja miałem ją mieć ale brak kosztów z tych modeli co mnie na nie stać to x700 okazała się po prostu troszkę mniej funkcjonalnym odpowiednikiem:)

  • 0

    196. ~glamdain  2006-08-15 21:03:19  host: prosie12-1.aster.pl

    wszystko zalezy od wymagan - dla mnie nieporownywalnie lepszy wyswietlacz i nowszy soft, ale przede wszystkim USB po kabelku (czyli rownoczesna wymiana danych i ladowanie akumulatora), a nie jako dodatkowy BlueTooth-owy zakup to walory ktore degraduja 6230i (przy wszystkich jej zaletach). No chyba ze najwazniejszym walorem jest mozliwosc zmiany obudowy ....
    bo naprawde super-melomana trzeba, zeby rozroznil 40-sto od 64-ro tonowej polifonii ...
    dla mnie X700 funkcjonalniejszy
     
    @ ronam: po czterech latach nie uzywania, N3210 po wlaczeniu byla aktywna przez 1,7 sek :D qrde chyba nie o to chodzi ta tej stornie ...;-/

  • 0

    197. ~glamdain  2006-08-15 21:06:29  host: prosie12-1.aster.pl

    @toczyto: samsung nie bardziej odporny od Nokii na szoki (deszcz, kurz, grawitacja ;-D
    wyjatek: N3210 - niedozdarcia !!!najlepszy fon przelomu wiekow !!

  • 0

    198. ~glamdain  2006-08-15 21:57:10  host: prosie14-1.aster.pl

    @toczyto: samsung nie bardziej odporny od Nokii na szoki (deszcz, kurz, grawitacja ;-D
    wyjatek: N3210 - niedozdarcia !!!najlepszy fon przelomu wiekow !!

  • 0

    199. ~glamdain  2006-08-15 21:59:56  host: prosie14-1.aster.pl

    poprawka: JEST bardziej odporny (mea culpa)

  • 0

    200. ~toczyto  2006-08-15 22:35:44  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    :) co do nokii 6230i ma ja moj ojciec jakos specjalnie mi sie nie podoba no ale bawilem sie nia troche no i jest dobra, oczywiscie dzieki za ocene ;)

  • 0

    201. ~glamdain  2006-08-16 00:53:33  host: prosie21-1.aster.pl

    poprawka: JEST bardziej odporny (mea culpa)

  • 0

    202. ~premier  2006-08-16 21:10:19  host: akd210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no to widzę że ja muszę sie wypowiedzieć. więc: mam telefon samsung x700 od kilku dni i muszę przyznać że jest to baaardzo dobry telefon. super wyświetlacz, soft i aparat. do tego dochodzą mp3 radio i inne bajery. to jak zarówno wiele innych rzeczy których nie wymieniłem działa idealnie w tym telefonie. no... jednym mankamentem jest bateria. przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje 48h(mogę powiedzieć że jest to baaaardzo intensywne użytkowanie). ale jestem pewien że przy normalnym użytkowaniu(tj. wysyłanie i odbieranie sms'ów i niedługie rozmowy, oczywiście dochodzi jeszcze do tego jakieś 30min słuchania muzyki z odtwarzacza) wytrzyma jakieś 6-8dni. a jeżeli chodzi o nokię 6230i, powiem wam że ten telefon jest... hmmm... jest nie koniecznie taki dobry jak mówią. miałem go jakieś 3tygodnie. wystarczyło mi to na to aby wiezieć o tym telefonie wszystko. więc powiem że lepszy jest samsung. nokia zawiesiła mi się już na drugi dzień po kupnie(kupiłem nowiutką w sklepie) odtwarzacz ma słabszy od samsunga, a poza tym ma dużo gorszy wyświetlacz. jest jeszcze wiele innych rzeczy które niekoniecznie są "fajne" w nokii ale to innym razem. jakby ktoś miał jakieś pytania dotyczące tego lub jakiegoś innego telefonu niech piszę. znam się na tym bardzo dobrze:) pozdrawiam wszystkich user-ów samsunga x700

  • 0

    203. ~glamdain  2006-08-19 20:14:29  host: prosie19-1.aster.pl

    popieram opinie ~premiera - N6320i jak dla mnie gorsza od x700 (N6230i jak sluzbowa mialem prze jakies pol roku - fajowa, ale subiektywnie, X700 lepszy. Mialek kilka Nokii wczesniej i przyzwyczailem sie do tego ineterfejsu, ale Samsung niewiele odbiega (jakby nie patrzec od stadnadru Nokii) i po krotkim czasie mozna sie przyzwyczaic do niektorych zmian np w pisaniu SMS, maili itd.
    Glowne menu calkiem przejrzyste (choc niektore fonkcje moglyby byc bardziej widoczne - bez wejsc w podmenu) ale jak dla mnie 8+ (dawno nie mialem tak funkcjonalnej komorki)

  • 0

    204. ~olfcia  2006-08-19 23:38:25  host: ev75.internetdsl.tpnet.pl

    ej nie da sie wgrac mi mp3 na samsunga sgh-x700;/ wsadzam tego dzyndzla do kompa i do tel i nic! ej o co chodzi;/

  • 0

    205. ~;]  2006-08-21 15:17:35  host: ev75.internetdsl.tpnet.pl

    ile miesci sie wam mp3? na tej podstawowej pamieci? 2?

  • 0

    206. ~Kara  2006-08-21 23:57:48  host: nat-mo1.aster.pl

    mam pytanie,nie wiecie gdzie kupic sluchawki do samsuga x700???bo moje zaginely w akcji ...

  • 0

    207. ~Kara  2006-08-22 11:14:16  host: nat-mo1.aster.pl

    mam pytanie,nie wiecie gdzie kupic sluchawki do samsuga x700???bo moje zaginely w akcji ...

  • 0

    208. ~daniello  2006-08-23 14:09:28  host: chello212186135075.chello.pl

    Ja mam problem nie moge nic wgrac dpo tego telefonu ani z telefonu na kompa i co tu trzeba zrobic?

  • 0

    209. ~Anka  2006-08-23 15:52:57  host: acpg37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon i czytając te opinie utwierdzam się coraz bardzie w przekonaniu o kupnie właśnie tego modelu... to tylko kwestia kilku dni, po zakupie napewno podzielę się wrażeniami... pozdrawiam

  • 0

    210. ~premier  2006-08-24 12:08:17  host: akp82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chodzi o podłączenie tego tela do kompa to u mnie wszystko było ok. wgrywa sie najpierw pc studio, później sterowniki.

  • 0

    211. ~jay  2006-08-24 18:57:05  host: dgq228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam pytanko jesli codzi o pisanie smsow, w niejednym sonyeriku jest tak ze ja juz skonczylem pisac a telefon jeszcze pisze a wiec muli, x700 chyba nie muli co? odpowiedzcie, po waszych opiniach ten tel podoba mi sie coraz bardziej

  • 0

    212.  2006-08-24 19:03:58

    a ja mam pytanko jesli codzi o pisanie smsow, w niejednym sonyeriku jest tak ze ja juz skonczylem pisac a telefon jeszcze pisze a wiec muli, x700 chyba nie muli co? odpowiedzcie, po waszych opiniach ten tel podoba mi sie coraz bardziej i chyba go kupie;]

  • 0

    213.  2006-08-24 20:30:28

    Od miesiąca bawię się tym cackiem.Jest prosty i bardzo funkcjonalny.Nieco lepszy od Nokii 6103.Wspaniały design.Niezłe,jak na komórę - MP3.Jedyną wadą jest blokowanie klawiatury np. przy słuchaniu muzyki i kiepska bateria.

  • 0

    214. ~W  2006-08-26 11:58:46  host: proxy20.is.net.pl

    Nie muli :-)

  • 0

    215. ~misiek  2006-08-26 12:39:41  host: 243.cache1.n1.isko.net.pl

    czesc chce sobie zmienic fona i zastanawiam sie miedzy L7 a x700. narazie jestem bardziej przekonany do l7 ze wzgledu na baterie. w samsungu widze po opiniach ze narzekacie na baterie. doradzcie!!

  • 0

    216. ~  2006-08-26 14:43:58  host: p09-05.opera-mini.net

    MAM X700 DWA MIECHY PADLA KLAWIATURA PO TYG BATERIA SYF BLUETO OTH W POLACZ ZE SLUCHAWKA I TO DOWOLNA SZUMH XHTML NAWALA TEZ A OPROGRAMOW KUPA WAD NP NIE MOZNA ZMIENIC USTAWIEN WYSYL MMS BO I TAK USTAWI JAK CHCE SERWIS MNIE OLAL FIRMA SAMSUNG TEZ WIEC DWA DNI TEMU ZLOZYLEM PRZECIW NIM POZEW DO SADU POWSZECHNEGO I POWIEM TAK JUZ NIGDY NIE KUPIE SAMSUNGA

  • 0

    217. ~Kubik  2006-08-26 15:24:27  host: 195.136.34.143

    Mam X700 już parę ładnych miesięcy więc mogę podzielić swoimi spostrzeżeniami co do tego telefonu.
    Na wstępie muszę zaznaczyć że nie jestem jakimś superspecem ,ale raczej zwykłym użytkownikiem dla którego telefon słuzy głównie do dzwonienia.
    Tak więc -telefon jest wykonany z bardzo dobrych materiałów i jakościowo w tym zakresie przewyższa praktycznie wszystkie telefony na rynku-nic w nim nie skrzypi i nie trzeszczy.
    Kapitalny wręcz jest wyświetlacz-i tu nie ma się co rozpisywać.Aparat robi bardzo dobre fotki(oczywiście jak na telefon)
    Radio jest funkcjonalne i nawet w górach łapałem po kilka stacji.Mp3-jak dla mnie ok -nawet na głośniczkach słychac dobrze choć jest chyba zbyt mało basóów.Szkoda że nie ma korektora w odtwarzaczu.
    Menu-czytelne i proste w obsłudze-nie mam w zasadzie uwag.
    Teraz to co mi się nie podoba.
    Tak jak pisałem odtwarzacz mógłby być bardziej rozbudowany.Denerwuje mnie to że przy dźwięku dzwonka najpierw jest cicho ,a potem głośno (jeśli już jest dźwięk narastający to powinno to odbywac się płynnie)
    Następna sprawa to kiepsko brzmią w tym telefonie dzwonki Mid a amr nie można wgrać (ponoć jest jakiś sposób,ale ja go nie znam) jednak skompenswane to jest naprawdę dobrym odsłuchem dzwonków MP3.
    Bateria-mogłaby być lepsza ,choć mnie wystarcza na 4-5 dni-nie robię z tego problemu bo zawsze mogę sobie podłączyć pod USB i się doładuje.
    Częstą wadą w tym modelu jest zmniejszanie się pamięci wewnętrznej które powoduje jakiś problem z javą-ja akurat mam kartę pamięci więc mi to nie przeszkadza ,ale takie cos powinno być wyeliminowane.
    Plus jest taki że w zestawie z fonem dostaje sie oprogramowanie ,kabel USB i słuchawki -choc słuchawki sa bardzo nedzne i nie chodzi tutaj już o odsłuch ale o samą ergonomię -źle trzymają się uszu!Ja to rozwiązałem tak że kupiłem sobie inne słuchaweczki i facet w serwisie GSM przelutował mi same słuchawki do kabla od orginalnych (w kablu jest antena)
    Reasumując -polecam !

  • 0

    218. ~Kubik  2006-08-26 16:38:08  host: 195.136.34.143

    Do mojego przedmówcy-

    To faktycznie musiałeś trafić nakiś wadliwy egzemplarz bo ja tez często uzywam bluetootha i u mnie nic nie trzeszczy ( a może twoja słuchawka jest do d....)
    Z MMS-ami tez w Erze nie miałem problemów.
    Nie wiem do jakiego serwisu oddawałeś telefon bo ja np mam jeszcze Samsunga e 330 z którym miałem małe problemy.Oddałem go serwisu przez salon Germanosa bo tam go kupowałem i nie miałem problemu z serwisem.Po 2 tygodniach zawiadomiono mnie ze telefon podlega wymianie i dostałe ten sam model zupełnie nowy.

  • 0

    219.  2006-08-26 21:55:29

    czekam na X700 hmmm... ciekawe czy mnie mile zaskoczy;]

  • 0

    220.  2006-08-27 01:52:18

    baterie formatowaliscie na wylaczonym fonie? mam telefon 2 dzien... i wytrzymal dobe, no troche zabawy na poczatek, mozna wybaczyc tej baterii, ale trzeba formatowac? napiszcie szybko dokladnie jak najlepiej? i czy na wylaczonym?

  • 0

    221. ~Kubik  2006-08-27 10:57:33  host: 195.136.34.143

    To zależy czego oczekujesz od telefonu-jak nastwisz się na jakiś cud techniki to się zawiedziesz.Natomiast jesli telefon jest dla ciebie narzedziem pracy i słuzy do komunikacji a nie zabawy to powinienes być zadowolony tak jak ja.
    Ten model ma kilka wad tak jak wszystkie telefony ,ale można się do nich przyzwyczaić tym bardziej że ma też bardzo wiele zalet.
    Po kupnie proponuje zwrócić uwagę na prawidłowe uformowanie baterii -bo ci którzy słuchają głosów o braku konieczności wykonania tej czynności potem płaczą że im wytrzymuje dwa dni.
    Ja swoją formowałem bez podłączania pod USB 3x po 12 godzin i teraz nie mam problemu.

  • 0

    222.  2006-08-27 12:32:03

    dziękuję za odp :) teraz właśnie format 1 się kończy :) zobaczymy ile teraz wytrzyma :P pozdrawiam
    co jeszcze warto wiedzieć o tym telefonie, czego nie napisał producent? jest coś takiego? :)

  • 0

    223. ~sweeper  2006-08-27 13:56:25  host: 62.29.163.74

    witajcie :)
    używam telefoniku od dwóch miesięcy więc moge podzielić się swoimi spostrzeżeniami
    najpierw coś o zaletach:
    1. trwała i elegancka obudowa
    2. bardzo dobry wyświetlacz
    3. szybki i przyjazny interfejs
    4. dużo bajerów typu terminarz, notatnik, dyktafon, mp3, radio, aparat, itp.
    5. bogate wyposażenie - sterownik PC, kabel USB, zestaw słuchawkowy
    6. ładowanie telefonu z USB
    7. zarządzanie pamięcią telefonu

    a teraz wady:
    1. przeciętnej jakości zdjęcia
    2. moduł: wibracja, dzwonek, najpierw wibruj potem dzwoń doprowadza mnie do szału - nie można ustawić jednoczesnego dzwonienia i wibracji co wg. mnie jest totalnym nieporozumieniem
    3. przeciętny czas pracy na baterii
    4. tryb apratu fotograficznego jest niedopracowany

    Podsumowaując SGH-X700 to bardzo elegancki i szybki telefonik. Na uwagę zasługuje dostęp do pamięci telefonu co pozwala na skasowanie wszystkich niepotrzebnych plików (np. dzwonków polifonicznych lub gier). Spróbujcie skasować coś w Noki 6280 - dostaniecie komunikat o ochronie prawami autorskimi...
    Za poważną wadę tego telefonu uważam oprogramowanie aparatu fotograficznego.
    Podczas robienia zdjęć nie można korzystać z całości ekranu ponieważ albo na ekranie nie zobaczymy wszystkiego co fotografujemy (celownik - pełny ekran) albo ekran będzie zwężony (celownik - standardowe proporcje).

  • 0

    224. ~Kubik  2006-08-27 14:00:38  host: 195.136.34.143

    Chyba napisałem wszystko co trzeba o nim wiedzieć.
    Z rzeczy przydatnych to jak chcesz aby bateria dłużej wytrzymywała to przyciemnij sobie wyświetlacz o dwie kreski ,wyłącz tony klawiszy,podświetlenie klawiszy ustaw sobie tylko na noc.Pamiętaj że np animowane tapety pochłaniaja więcej energii jak normalne -tak przynajmniej twierdzą spece w temacie ,i chyba tak jest bo doszedłem do podobnego wniosku podczas eksploatacji róznych telefonów.
    Musisz wiedzieć ze im więcej bedziesz słuchac MP3 czy raddia to szybcie rozładuje się bateria bo to są aplikacje dosyć energochłonne.
    Co jeszcze ?Ja np zauważyłem że bateria dłużej trzyma jak ładuję ją przez USB a nie ładowarkę -może chodzi o prąd ładowania -nie wiem?
    Formatowanie ( a właściwie formowanie) najlepiej zrobić na wyłączonym telefonie - nie sugeruj się tym że po rozpakowaniu telefonu na wskaźniku sa trzy kreski -bo tak naprawdę to ona nie jest pełna.
    W ogóle wskaźnik baterii w tym modelu nie jest zbyt precyzyjny (chyba sprawka softu) działa tak ze przez np trzy dni pokazuje pełne załadowanie mimo intensywnej eksploatacji telefonu ,czwartego dnia spada do 2 kresek i piatego do jednej po czym po paru minutach rozmowy jest już sygnał rozładowania-ale do tego mozna sie przyzwyczaić.

  • 0

    225.  2006-08-30 13:02:04

    problem !! :(
    co się dzieje z moją baterią? wytrzymała tylko 1 dzień po 2 formatowaniu !!! nie mam pojecia dlaczego... co zrobić mam z tą baterią? oddać do serwisu? proszę o pilną odpowiedź.

  • 0

    226. ~ryan  2006-08-30 14:15:45  host: ip150-c4.za.digi.pl

    dobrze prawisz kubik. ja zauważyłem że większość ludzi po zakupie takiego telefonu narzekają na baterie. Po miesiącu urzytkowania nie ma już żadnego problemu bo nie używa się tak często odtwarzacza mp3 itp. bajerów, dlatego nie warto sie przejmowac. Najlepiej zformatować baterie, mimo że producent pisze, że jest to niepotrzebne. Baterii nic sie nie stanie, tobie też jak wyłączysz telefon na 12godzin a zauważyłem że bateria trzyma dłużej ;)

  • 0

    227.  2006-08-30 15:38:49

    no wszystko rozumiem, tylko właśnie w tym sęk, że ja mp3 wczoraj nie używałam... a bateria po drugim 12- godzinnym ładowaniu na wyłaczonym fonie wytrzymała tylko tydzień... dzwoniłam do biura obsługi, kazali zgłosić się do salonu... przesyłkę otrzymałam kurierem... i UWAGA! ważne pytanie...
    jak otrzymaliście nowy telefon (najlepiej kurierem) to pudełko firmowe telefonu samsung było otwarte? tzn... naklejka biała była przerwana? i czy mieliście wgrane jakieś mp3 do telefonu... bo u mnie taka sytuacja... naklejka była przerwana, a mp3 4szt wgrane i aby fajniej było pod folią na wyświetlaczu też cos jest malutkiego... ale jest ona ladnie nawet przyklejona, ale i tak sa pycie bąbelki powietrza... proszę szybko mi pomóżcie i odpiszcie, bo odebrałam 25 sierpnia, a dziś 5 dzień i jutro wybieram się do salonu !!!

    POMOCY !!!

    POMOCY !!!

    POMOCY !!!

  • 0

    228.  2006-08-30 15:40:38

    no wszystko rozumiem, tylko właśnie w tym sęk, że ja mp3 wczoraj nie używałam... a bateria po drugim 12- godzinnym ładowaniu na wyłaczonym fonie wytrzymała tylko tydzień... dzwoniłam do biura obsługi, kazali zgłosić się do salonu... przesyłkę otrzymałam kurierem... i UWAGA! ważne pytanie...
    jak otrzymaliście nowy telefon (najlepiej kurierem) to pudełko firmowe telefonu samsung było otwarte? tzn... naklejka biała była przerwana? i czy mieliście wgrane jakieś mp3 do telefonu... bo u mnie taka sytuacja... naklejka była przerwana, a mp3 4szt wgrane i aby fajniej było pod folią na wyświetlaczu też cos jest malutkiego... ale jest ona ladnie nawet przyklejona, ale i tak sa pycie bąbelki powietrza... proszę szybko mi pomóżcie i odpiszcie, bo odebrałam 25 sierpnia, a dziś 5 dzień i jutro wybieram się do salonu !!!

    POMOCY !!!

    POMOCY !!!

    POMOCY !!!

  • 0

    229.  2006-08-30 15:43:00

    ojs pomyłka nie tydzien tylko 1 dzień ... przepraszam... po 12 h ladowaniu wytrzymala tylko 1 dzien.... :(

  • 0

    230.  2006-08-30 15:44:31

    ojs pomyłka nie tydzien tylko 1 dzień ... przepraszam... po 12 h ladowaniu wytrzymala tylko 1 dzien.... :(

  • 0

    231.  2006-08-30 15:47:11

    a i jakie mp3 mieliscie wgrane do telefonu po jego otrzymaniu do reki ????? plis...

  • 0

    232.  2006-08-30 15:48:21

    a i jakie mp3 mieliscie wgrane do telefonu po jego otrzymaniu do reki ????? plis...

  • 0

    233.  2006-08-30 16:00:00

    a i jakie mp3 mieliscie wgrane do telefonu po jego otrzymaniu do reki ????? plis...

  • 0

    234. ~toczyto  2006-08-30 20:41:11  host: zl58.internetdsl.tpnet.pl

    dzis dostalem telefon kurierem prezentuje sie dobrze zobaczymy jak bedzie :] pudelko mialem otwarte no i sa tam 3 nutki + chyba jakis teledysk jak narazie wszytko cool i zabieram sie za formatowanie

  • 0

    235. ~premier  2006-08-30 23:55:48  host: ale49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    też mam bombelki pod folią ale to normal, przecież nie nakleja się tego w warunkach szpitalnych. to fabryka, zrozum. a ja tel brałem w salonie. no i tasiemka byla przecięta.nie wiem, może salon firmowy sieci dogrywa jeszcze coś

  • 0

    236. ~``~~  2006-08-31 15:35:50  host: 217.153.220.70

    Ja akurat kupowałem telefon w Germanosie więc pudełko było rozpakowane w mojej obecności.W telefonie wgrane były chyba trzy emepetrójki i filmik z teledyskiem Soniqu,a folia tez miała bąbelki !!!
    Co do bateryjki to proponuję poczekać jeszcze kilka dni i jak sytuacja się nie poprawi i nie zacznie dłużej trzymac to trzeba zgłosić się do serwisu.
    To wcale nie musi być wina akumulatorka ,może trzepniety sam telefon który bżre zbyt wiele prądu.
    Mam znajomego który tez miał problem z accu w X700 i oddał telefon do ERY -bez problemu wymienili mu na nowy akumulatore,i teraz juz trzyma mu ok.

    Pozdr

  • 0

    237. ~Madzia  2006-09-01 11:33:20  host: absq192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemcia:) Mam ten tele od 3 dni i wszystko by było fajnie gdyby mój fonik mógłby się połączyc z kompem przez kabel!Wgrałam oprogramowanie z płytki i nic... Stwożył mi dysk,ale jak na niego wchodze to prosi żebym włożyła nosnik(dysk) do stacji dysków! A kiedy otwieram programik do tele to pisze not connected,a niby na tele mi pisze ze usb jest w użyciu... POMOZCIE,co mam zrobić???

  • 0

    238. ~Anulka  2006-09-01 20:06:53  host: acqx52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od kilku dni i jest tym o czym marzyłam :0 nie mam do niego zastrzezeń... jak dla mnie same zalety, pozdrawiam...

  • 0

    239. ~W  2006-09-02 09:29:07  host: acxh50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    U mnie nie ma problemow z bateria. Trzyma 2-3 dni przy uzytkowaniu na maxa: robienie fotek i sluchanie mp3. Wczoraj przykladowo jechalem 2h pociagiem w jedna strone i sluchalem mp3 caly czas i to samo spowrotem a bateria dzisiaj chodzi mi 3 dzien i sa 2 kreski.. Chociaz wada jest to ze z 2 kresek stosunkowo szybko spada na 1 i sie bateria rozladowywuje :-D ale juz sie przyzwyczailem. Telefonik ogolnie super! polecam

  • 0

    240. ~maciaz  2006-09-02 19:43:55  host: host-81-190-17-70.torun.mm.pl

    mam pytanko. czy mozna nagrywac dlugie filmiki czy tylko ktotkie ??

  • 0

    241. ~maciaz  2006-09-02 19:45:31  host: host-81-190-17-70.torun.mm.pl

    a wiecei moze jak dlugiw filmiki mozna nagrywac ?? do zapelnienia pamieci czy tylko np 30 s ?? pozdrawiam

  • 0

    242. ~W  2006-09-03 09:57:40  host: acwx169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Probowalem wgrac caly film pelnometrazowy ale nie chodzi bo za duza wielkosc pliku. Wydaje mi sie ze odczyta pliki do 99MB po skonwertowaniu a film mial 124MB

  • 0

    243. ~Didek  2006-09-03 10:38:28  host: 87.174.wmc.com.pl

    Mam samusnga x600 a teraz kupiłem x700 i to była najlepsza decyzja , wiele niedociagnięć zostało naprawionych , x700 to "kozak" jednak ma kilka drobnych niedociągnięć typu podgląd na aparacie ale i tak to jest maszynka cieżka do przebicia.

  • 0

    244. ~  2006-09-03 12:24:40  host: acsa199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POMóżCIE MI ,KUPILEM W ERZE FUN SAMSUNGA X700 I ALL BY BYLO DOBRZE JAK BYM WIEDZIAL JAK USTAWIC WYSYLANIE MMSóW ... ODP PROSZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    245. ~kot  2006-09-03 16:51:25  host: host-81-190-31-143.torun.mm.pl

    mam ten telefon od 3 dni i oto moja recenzja: telefon jest po prostu DOBRY ;] jezeli chodzi zalety to ich wymienianie nie ma sensu: w takim telefonie musi ybc ich wiele i tak wlasnie jest. jezeli chodzi o mnie to kilka rzeczy mnie w nim irytuje jak np ksiazka telefoniczna ktra jest niezbyt sprytnie skonstruowana gdyz nie gdyz np numery z sim i tel. sa wyswietlane nma jednej liscie....dla mnie to troche glupi ale...jak kto lubi... z pewnoscia minusem jest brak mozliwosci dzialania odtwarzacza mp3 w tle, tak jak jest to z radiem...balem sie rowniez ze klawisze w codziennym uzytkowaniu beda niewygodne badz za male lecz nie jest tak zle ;) generalnie telefon bardzo goraco polecam, na prawde jestem nim mile zaskoczony. jesli jeszce go nie macie i sie zastanawiacie to mowie wam: bierzcie go!!p.s. mam nadzieje ze doczekam sie jakiegos stabilnego softu w ktorym powyzsze minusy zostana wyeliminowane ;p pozdro

  • 0

    246. ~premier  2006-09-03 20:02:19  host: ako137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do Madzia: w utawieniach znajdź ustawienia telefonu, później ustawienia usb, tam przełącz na modem. wtedy będziesz mogła bez problemu połączyć tel z kompem

  • 0

    247. ~premier  2006-09-03 20:07:32  host: ako137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do kot: z tego co wiem to jest nowy soft(tzn, nie taki nowy ale jest dużo ulepszeń, chociażby praca mp3 w tle), najgorsze jest to że w tym sofcie nie ma języka polskiego ale-przynajmniej dlamnie-nie jest to problem

  • 0

    248. ~  2006-09-05 17:27:53  host: prosie22-1.aster.pl

    @ premier - jest takze wersja "po polskiemu"

  • 0

    249. ~Fago  2006-09-05 18:26:10  host: acqo192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam podobny problem z bateria trzmała mi gora jeden dzien a przy intensywnym uzytkowaniu 12 godz. dzi go oddałem do serwisu . Jeszcze jedna wada jak dla mnie jest brak wibracji z melodia ,jest tylko sama wibracja a potem melodia lub tylko wibracja

  • 0

    250. ~folig  2006-09-05 18:53:20  host: CMPC177-131.Astral.Lodz.PL

    Mam pytanie. Niektórym może wydać się banalne. no... ale nie śmiejcie się.
    Czy do tego telefonu mozna doklubic byle jakie sluchawki czy muszą być specjalne?

  • 0

    251. ~folig  2006-09-05 18:58:28  host: CMPC177-131.Astral.Lodz.PL

    Mam pytanie. Niektórym może wydać się banalne. no... ale nie śmiejcie się.
    Czy do tego telefonu mozna doklubic byle jakie sluchawki czy muszą być specjalne?

  • 0

    252. ~folig  2006-09-05 19:20:26  host: CMPC177-131.Astral.Lodz.PL

    Mam pytanie. Niektórym może wydać się banalne. no... ale nie śmiejcie się.
    Czy do tego telefonu mozna doklubic byle jakie sluchawki czy muszą być specjalne?

  • 0

    253. ~Marian  2006-09-05 22:07:40  host: ayi180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Fajny fon w niedziele kupiłem;d 550zł ze osprzętem, a wy jak?

  • 0

    254. ~glamdain  2006-09-06 00:19:34  host: prosie7.aster.pl

    @folig - "doklubic" mozna byle jakie, ale zeby posluchac mp3 czy radia lepiej zapodac takie, ktore maja ospoweidni wtyk do koma ...

  • 0

    255. ~kot  2006-09-06 18:38:48  host: host-81-190-31-143.torun.mm.pl

    mam problem: kupiłem do niego karte kingston 1gb i mam problem zeby tel ja zobaczyl, tzn: wkladam karte, telefon oznajmia ze karta zostaa wlozona i ale ta ikonka u gory informujaca o tym ze jest karta od razu znika i jak wchodze w menedzer plikow to wogole nie widzi tej karty. (a karta dziala na pewno bo sprawdzalem u kumpla na innym urzadzeniu)jesli ktos moze mi pomoc to bylbym wdzieczny

  • 0

    256. ~kot  2006-09-06 18:43:43  host: host-81-190-31-143.torun.mm.pl

    mam problem: kupiłem do niego karte kingston 1gb i mam problem zeby tel ja zobaczyl, tzn: wkladam karte, telefon oznajmia ze karta zostaa wlozona i ale ta ikonka u gory informujaca o tym ze jest karta od razu znika i jak wchodze w menedzer plikow to wogole nie widzi tej karty. (a karta dziala na pewno bo sprawdzalem u kumpla na innym urzadzeniu)jesli ktos moze mi pomoc to bylbym wdzieczny

  • 0

    257.  2006-09-07 18:20:31

    wiem ze 516 chodzi bez problemu, moze 1Gb x700 nie przyjmuje?... Ja mam inne pytanko, wiecie cos na temat mocniejszych baterii? Mozna gdzies dostac lepsze bo standardowa 800-setka jak wiadomo trzyma 2-3 dni a to troche malo, aaa... jak ktos nie wie jak wgrac jave to z checia pomoge yakoob85@tlen.pl

  • 0

    258. ~premier  2006-09-08 17:36:26  host: alu214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh, powiem wam że karta 1gb chodzi legalnie, wiem bo mam od paru dni taką karte, a z tego co kumpel mówil to obsługuje także 2gb tylko telefon pracuje trochę wolniej

  • 0

    259. ~meller2004  2006-09-09 17:30:22  host: 82.139.55.181

    witojcie mam pytanko. patrzyłem na allegro karty pamieci transflash i musze przyznać ze na aukcjach nie ma wymienionego sasmunga X700 jako telefonu do którego pasują te karty... jakie tam wchodzą?

  • 0

    260. ~glamdain  2006-09-09 18:51:23  host: prosie16.aster.pl

    @meller: wpisz microSD ;-)

  • 0

    261. ~glamdain  2006-09-09 22:43:51  host: prosie12.aster.pl

    @meller: wpisz microSD ;-)

  • 0

    262. ~W  2006-09-10 00:12:41  host: proxy20.is.net.pl

    Nie 516 a 512 :-P A tak apropos 1GB chodzi tez bez problemow :-)

  • 0

    263. ~  2006-09-10 11:43:59  host: ip-89.171.149.54.crowley.pl

    Witam, telefonik zakupilem pare dni temu i jestem z niego bardzo zadowolony. Teraz chce dokupic karte Micro SD w zwiazku z czym mam pytanie jaki max rozmiar karty powinien dzialac z tym modelem telefonu. Samsung nie podaje na swojej stronie zadnych info, zas na stronie Kingstona znalazlem informacje ze 1 GB powinien dzialac. Ktos moze mi potwierdzic ze tak jest i nie wyrzuce kasy w bloto - interesuje mnie zakup kosci 512

  • 0

    264. ~ryan  2006-09-10 13:32:08  host: ip150-c4.za.digi.pl

    acha... mam jedno malutkie pytanie... MOŻNA ZMIENIĆ DŹWIĘK SMSA?! Orginalne dźwięki normalny człowiek w warunkach np... na ulicy, nie słyszy! Koszmar... Są ciche i nie podoba mi sie ich dźwięk. Próbowałem to zmienić ale sie nie da... Ma ktoś na to jakąś rade? :>?

  • 0

    265. ~ryan  2006-09-10 13:51:51  host: ip150-c4.za.digi.pl

    acha... mam jedno malutkie pytanie... MOŻNA ZMIENIĆ DŹWIĘK SMSA?! Orginalne dźwięki normalny człowiek w warunkach np... na ulicy, nie słyszy! Koszmar... Są ciche i nie podoba mi sie ich dźwięk. Próbowałem to zmienić ale sie nie da... Ma ktoś na to jakąś rade? :>?

  • 0

    266. ~premier  2006-09-10 17:25:29  host: akg28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeżeli chodzi o karty to napewno działają 1gb, nie jestem tylko w 100%pewien czy chodzą 2gb, ale sprawdze, a co do dźwięków smsa to można używać tylko tych które są w telefonie. noo chyba że się zmieni soft to wtedy można zmieniać do woli

  • 0

    267.  2006-09-11 17:58:10

    panowie a sa lepsze baterie do niego?

  • 0

    268. ~x700  2006-09-11 22:03:42  host: ebj74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam juz ten telefonik 3 miesiace i jestem bardzo z niego zadowolony :),ani razu mnie nie zawidol nawet kiedy caly wpadl mi do wody. Dokupilem do niego karte pamieci SanDisk 1GB i działa bez problemu ;p,zdjecia robi super a na kompie wygladaja rewelacyjnie. Telefon ten ma mnóstwo zalet,ale posiada tez wady;].Pierwsza jest to ze bateria jak dla mnie bardzo krotko trzyma,czasami nawet dnia nie wytrzyma.Nalzey tu wspomniec o tym ,ze jezeli cos wrzucamy na fona lub na karte przez USB to nasz telefonik przyokazji sie laduje :), druga wada jest to ze nie moze byc dzwonek razem z wibracja ;].Mi tylko to w tym telefonie przeszkadza.Polecam go ,bo naprawde jest świetny!

  • 0

    269. ~  2006-09-11 22:37:25  host: 82.139.55.181

    witam wszystkich! moze ktos jest w stanie mi pomoc. próbowałem zainstalować usb driver do tego cacka chcialem sie polaczyc z kompem wszystko cacy sie zainstalowało tylko wyskoczylo cos ze wystapil blad przy probie polaczenia i w programiku niestety widnieje not connected:a w ustawieniach telefonu mam zaznaczone "modem" jest ktos w stanie cos doradzić? z góry dzieki

  • 0

    270. ~  2006-09-13 00:13:00  host: gilead-masq.media4.pl

    mam pytanko a jak z filmikami bo mi tna na maxa !!!!!!!!!! lipa

  • 0

    271. ~madziakosmos  2006-09-13 00:30:28  host: gilead-masq.media4.pl

    a jak z filmikami bo mi tna na maxa lipa straszna

  • 0

    272. ~Kules  2006-09-15 14:02:52  host: axj98.internetdsl.tpnet.pl

    Witam. Telefon kupilem 7 dni temu i niestety zwracam go (wysylkowo), bateria po sformatowaniu niecałądobe trzyma, odbior rozowcy daleki od normalności, czasami zastanawialem sie czy faktycznie rozmawiam z kims, kogo mi pokazał telefon na wysw., taka jest roznica (gruby bas). EDGE pokazuje 460. Funkcje spoko, ale ta bateria. Zamieniam na SE K750i. Pozdrawiam.

  • 0

    273. ~CLEO18  2006-09-15 22:31:44  host: achv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Heyo!!...Tego koma mam od czerwca...Jest naprawdę odlotowy...Mam parę pytań...po1:czy w tym fonie można zmieniać obudowę???... Bo jak byłam w paru miejscach to mi powiedzieli, że nawet nie ma takiej...po2:czy jak zmienię soft, to nie zmieni to parametrów mojego fona???...Nie smiejcie się, ale nie jestem tak dobrze w tym obcykana...po3: też mam problem ze zgraniem fotek z komy na kompa i ze ściąganiem muzyki do odtwarzacza mp3 ...po4:za ile moge dostać kartę 1Gb???...a po 5: czy nie widzieliście gdzieś może słuchawek bluetooth bezprzewodowych do słuchania muzy i radia???... To fakt, że ma parę wad, te dzwonki i słaba bateria, ale ogólnie jest eskastra...z góry thx NARQA

  • 0

    274. ~CLEO18  2006-09-15 23:10:58  host: achv15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria...jak to sformatować???... jak sie to robi???... mi przy zabawie, nagrywaniu, filmów, słuchaniu radia i mp3, grach(bo wgrałam se colina 2005:-)))...) chodzi ok.3 dni...a mam jeszcze na niej 70 fotek...narqa

  • 0

    275. ~  2006-09-16 01:10:59  host: nat-bem.aster.pl

    skasuj gry, mp3, 3gp, fotki, nie sluchaj radia, nie baw sie, a najlepiej wylacz koma - bateria wytrzyma dluzej ... 3 dni przy intensywnej ekspluatacji to nie jest zle, ale najpierw przczetaj instrukcje - jesli chcesz formatowac to min 12h ladowania a potem oczekiwanie do pelnego rozladoawania

  • 0

    276. ~folig  2006-09-16 12:38:28  host: CMPC177-131.Astral.Lodz.PL

    Witam,
    Mam problem. Włączam program PC Studio v3.0, podłączam kabel do telefonu i za Chiny nie chce wykryc mi kabla. Zainstalowałem sterowniki ( coś tam było nie zgodne z microsoftem ale olałem to), zmieniałem ustawienia w telefonie i dalej kabla nie wykrywa... Nie mam karty pamięci i chciałem wgrać sobie mp3 na pamięć telefonu, czy to wogóle możliwe? prosze o odp.

  • 0

    277. ~  2006-09-16 12:43:59  host: prosie12.aster.pl

    skasuj gry, mp3, 3gp, fotki, nie sluchaj radia, nie baw sie, a najlepiej wylacz koma - bateria wytrzyma dluzej ... 3 dni przy intensywnej ekspluatacji to nie jest zle, ale najpierw przczetaj instrukcje - jesli chcesz formatowac to min 12h ladowania a potem oczekiwanie do pelnego rozladoawania

  • 0

    278. ~premier  2006-09-16 16:16:40  host: als54.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem, ludzie... albo macie pecha albo wkręcacie, mam ten tel od ponad miecha i wszystko jest wporządku. transmisja z kompem dziala idealnie, w jedną i drugą strone, bateria też jest znośna, wytzrymuje dwa dni(używam bardzo dużo odtwarzacza), filmiki są świetne, zdjęcia też(oczywiście jak na telefon), z PCstudio nie mialem żadnych problemów, więc nie wiem

  • 0

    279. ~CLEO18  2006-09-17 00:30:25  host: acht45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak, to wszyscy wokól maja pecha, tylko nie nasz kochany "premier"...Wk..... się mozna!!! To w taki razie format zrobiłam, tak było na isntrukcji, która przeczytałam od deski do deski...3x12h i potem do całkowitego rozładowania...telefon ładuje na wyłaczonym...dbam o niego, jak o własne zdrowie...jak nie umiecie udzielac rad, to najlepiej nic nie piszcie...NARQa

  • 0

    280. ~premier  2006-09-17 19:50:25  host: alq1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    proszę się mnie nie czepiać, jeżeli masz problem to udeż glową o ściane. a jeżeli chodzi o tel to dziala w 100% sprawnie

  • 0

    281.  2006-09-17 19:56:33

    mi takze lacznosc z kompem dziala rewelacyjnie w obie strony, odinstaluj pc studio i drivery a potem sprobouj wgrac tylko pc studio a nie wgrywaj zadnych driverow, a jak nie bedzie chodzic to dograj drivery z plyty no i musisz miec ustawione w fonie na modem ale to chyba wiesz

  • 0

    282.  2006-09-17 19:58:49

    jasne ze mozesz wgrac mp3 do telefonu, nie ma zadnych roblemow, a jezeli nie wykrywa ci kabla to moze masz cos z usb nie halo?

  • 0

    283.  2006-09-17 20:06:23

    ludzie!! baterie litowo polimerowe nie maja efektu pamieciowego zatem nie trzeba ich formatowac! CLEO18 w instrukcji nic nie ma o formatowaniu baterii tylko tyle ze trzeba podlaczyc ladowarke i ladowac az ikonka przestanie migac, powiedz mi na ktorej stronie instrukcji przeczytalas ze nalezy formatowac 3x12h bo takiej strony nie ma!

  • 0

    284.  2006-09-18 14:25:45

    Moje spostrzezenia po miesiacu uzytkowania.
    Karty pamieci chodza nawet 1 GB ale sandiska, z kingstonami zdarzaja sie problemy, przy 512 wszystko jest ok.
    Oczywiscie pod wzgledem designu wykonania funkcjonalnosci X700 > SE 750i. Przegrywa jedynie brakiem latarki, slabszym aparatem i brakiem karty pamieci w zestawie (w erze chyba daja do SE 512 mb). Pamieci wbudowanej ma 32 MB - na poczatek wystarcza.
    stereofoniczne glosniki brzmia niezle. Szkoda ze nie mozna odtwarzac mp3 w tle tak jak radia ale to znowu nie jest az tak uciazliwe przynajmniej dla mnie. Bardziej wymagajacy zawsze moga zmienic soft, dostepne sa juz odpowiednie modyfikacje poprawiajace ta i inne wady. Mozna to zrobic nie tracac gwarancji ale trzeba sie troche nagimnastykowac.
    Muza na sluchawkach brzmi niezle ale by w pelni cieszyc sie jakoscia odtwarzacza mp3 nalezy zaopatrzec sie w zestaw sluchawkowy BT. Oczywiscie przypisanie mp3 jako sygnalu dzwonka to juz dzisiaj standard.
    Osobiscie denerwuje mnie ze kontakty zapisane w tel i na karcie sim sa na jednej liscie (powinien byc podzial).
    Bardzo podobaja mi sie zaslepki zlacz. Cieszy tez mozliwosc regulacji glosnosci w kazdej chwili przyciskami umieszczonymi z boku. Troche slaba wibra. Super przyjemna klawiatura ale po siemensia ST55 o kazdym telefonie moge to powiedziec ;P
    Da sie wgrywac gry i aplikacje javy przy uzyciu programu sofcikPPP i java uploader. Podoba mi sie tez opcja sprawdzania temperatury oraz napiecia baterii w trybie servisowym po wstukaniu kodu *#8999*8378#
    Co do baterii, pamietajcie ze wszystko zalezy od poziomu sygnalu, czyli odleglosci od najblizszej stacji bazowej. Slaba jakosc sygnalu w duzym stopniu decyduje o tym jak dlugo bateria wam pociagnie .
    Dobry wyswietlacz ale obawiam sie ze nie jest dosc dobrze zabezpieczony, np lezac szybka do powierzchni moze sie porysowac. Silikonowa gumka bedzie chyba niestety koniecznoscia :(

    c.d.n =>

  • 0

    285.  2006-09-18 14:26:27

    ... c.d.

    Brakuje mi troche wyjscia sluchawkowego na jack-a, moze nie tyle bezposrednio w telefonie bo gniazda jack sa duze i awaryjne ale jakas przejsciowka z mini usb na jacka by sie przydala by podlaczyc phona do wiezy czy cos ;P
    Duzym plusem jest szybko strojace sie radio (2-3 sekundy i cale pasmo przeskanowane - wow)
    Ze sprzezeniem z kompem nie ma zadnych problemow jesli macie sprawny komputer/system. Co prawda na jednym kompie system nie wykryl mi telefonu gdyz mialem jakies problemy z kontrolerami USB, pomogla reinstalka windy.
    Bardzo duzym plusem tego jak i innych samsungow jest szybkosc dzialania, nic mnie tak nie wkurza jak "dlugo myslacy" telefon przy wykonywaniu jakiejkolwiek operacji a juz pisania smsow w szczegolnosci, w siemensie mialem tak ze nieraz po kilka sekund czekalem na wyswietlenie sie napisanego z pamieci (T9) wyrazu.
    Jestem bardzo zadowolony z tego telefonu. Zastanawialem sie nad x820 lub x830, ale tego pierwszego balem sie ze bym polamal (taki jest cienki) a drugi poki co jest za drogi, choc wyglada zabojczo. Samsung bez watpienia przoduje we wzornictwie (technologicznie wszyscy konkurenci stoja podobnie)

  • 0

    286. ~folig  2006-09-18 15:10:30  host: CMPC177-131.Astral.Lodz.PL

    Dzieki za odp. Musialem zainstalować sterowniki bęz podlączenia tel do kompa i wtedy nie wyskakiwal mi bląd o zgodności z microsoftem. jednymi slowy fszystko dziala.

  • 0

    287. ~premier  2006-09-18 15:42:45  host: akx37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam się w 100% z jay'em

  • 0

    288. ~rysiu  2006-09-19 18:30:50  host: dgy80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylaczyc ta glupia melodyjke przy wchodzeniu do JAVY ??!! jak zrobic aby program z JAVY (ginger) mogl byc jako szybki klawisz ??

  • 0

    289. ~Yeh  2006-09-21 14:54:28  host: 115-dz3-2.acn.waw.pl

    może nie w temacie troszke...:D
    czy jest dostępny soft do sciągnięcia sima zdalnie??
    np key generator itp?
    Zdrówka

  • 0

    290.  2006-09-21 19:36:49

    melodyjki i tego smiesznego pajaca nie mozna wylaczyc w standardowym sofcie, nie wiem jak w innych, tak samo chyba nie mozna ustawic programu z javy na szybki klawisz, musialbys poszukac jakiegos nowego softu, jest juz ich kilka

  • 0

    291. ~rysiek  2006-09-22 10:15:33  host: dfr37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ten pasek z zegarem i datą na wyświetlaczu można wywalić?

  • 0

    292.  2006-09-22 16:38:38

    tez nie hehe ale akurat ten paseczek z data i zegarem jest super jak dla mnie

  • 0

    293. ~CLEO18  2006-09-23 20:03:08  host: ache20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To w takim razie kolega ma chyba jakąs inną instrukcje, bo ja dostałam prosto od zaufanej osoby... Osoba z rodzinki pracuje w salonie...I wszystko mi dokładnie powiedziała...HeHeHe...To dlatego bateria działa tak dobrze...Co do tej muzyczki przy jawie to inaczej sie nie da jak właczyc tryb cichy...To chyba oczywiste...Pasek jest cool...I to, że h i datę widać przy wyłaczonym wyświetlaczu... A trzeba miec czytnik kart??? Bo ja mam juz zdeczka stary komp, nic dziwnego że PC Studio nie chciało ruszyć...:/ Mam pytanko do Loco: widzę, że masz spore pojęcie o tym fonie...To w takim razie powiedz ile musze wybulic na słuchawki BT???...Bo ja słyszałam, że na takie juz dobrej klasy to 4 bańki... Radio jest super, tylko trochę zakłuca przy jeździe autobusem na Esce i Radiostacji...mp3 tez cool, ale przy tej pamięci to dużo muzy sie nie ściągnie, jeszcze przy fotkach i innych rzeczach... Denerwuje mnie trochę to, że nie można ściągnąć dzwonków sms...Narazie nie myśle o zmianie softu, bo nie mam na to czasu...Ale dobrze by było wiedziec jak, bo cos tam od kogoś słyszałam, ale nie pamietam dokładnie... Doszła do mnie takoże plotka, że można podłaczyć głośniki, ale to tylko plotka, więc nie wiem czy to prawda... Brak wyjścia z mp3 bez wyłaczania nie przeszkadza, bo na tą chwilę wolę radio... Szkoda, że nie może sie komunikowac z starszymi modelami, co maja podczerwień... Kontakty na 1 liście to pikuś... Za to wkurza mnie, że za szybko sie zablokowuje... I że inaczej się go blokuje niz odblokowuje(to jest mylące)... Nie wiem jeszcze ile żre kasy na necie, bo wolałam nie wchodzić przy małych funduszach, hehe... W ogóle Samsung poszedł do przodu, nie tylko w komórkach... Wibra jest ok: jak dzwoni i lezy na stole to sie obraca, hehe... No i oczywiście mam zajefajne dzwonki...Telefonik jest super, nie ma przeciez idealnego modelu...To NARQA SZPARKA

  • 0

    294.  2006-09-24 23:53:37

    heh... to chyba kolezanka dostala inna instrukcje, podaje linka do instrukcji ktora dostaja wszyscy ktorzy legalnie kupili x700: http://sklepziolowy.dl.interia.pl/X700.pdf nie ma w niej nic, powtarzam NIC, na temat formatowania baterii poniewaz jest to bateria litowo-polimerowa a tego rodzaju bateri nie trzeba formatowac, owszem mozna to zrobic ale nic to nie da, zwykle ladowanie, wtrace sie w kwestie sluchawek, jak na moje to nie ma sensu kupowac sluchawek za 4 stowki bo podlaczone pod ten tel nie dadza z siebie wszystkiego, nawet polowy bo mp3 w x700 jest niezla jak na telefon ale bez przesadyzmu, takie sluchaweczki to do kompa z sb albo dla dj'ow gdzie generowany dzwiek jest wysokiej klasy a nie do byle telefonu z troche lepsza mp3, no chyba ze podniecasz sie brakiem kabla albo spisz na kasie

  • 0

    295. ~plbn  2006-09-25 08:11:40  host: host-ip203-200.crowley.pl

    Ja pi****** ale wy debile jestescie przeciez wystarczy sobie kupic do niego karte pamieci
    (trans Flash) i czytnik kart pamieci ! Przez kabel piosenka kopiuje sie ponad 5 min!!! a mnie ch** strzelał jak mialem tak czekac wiec kupilem karte 256 i czytnik kart (raptem 20 zl) i mam normalnie. Co do samego telefonu jest spoko ma wszytko czego mi trzeba (troche przeszkadza brak podczerwieni). A jesli macie cos do niego to juz wasz problem kupujta se w900i albo w810i i nie bedzie pr0blemu. Dla mnie za taka cene ten telefon jest zaje*****

  • 0

    296. ~stach  2006-09-26 15:43:01  host: abja206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie do foling : mam problem z programem do telefonu sx700 program nie wykrywa mi wogule telefonu!!!prosze podaj mi dokladne instrukcje co zrobic aby wykrylo mi telefon bo bardzo potrzebuje tej pomocy i szybko!?prosze!!! :-( (na początku napisz ze to do mnie np.do stach:))

  • 0

    297.  2006-09-26 17:08:21

    Czy ktoś z was może wie który telefon jest lepszy: Nokia 6230i czy Samsung X700.Obydwa te telefony sa w podobnej cenie na abonament w plusie i nie jestem pewna ktory mam wybrac.Przynajmniej narazie zastanwiam sie nad kupnem.Doradzcie mi cos!Pozdro;)

  • 0

    298. ~premier  2006-09-26 17:45:58  host: ald14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wg mnie powinnaś wziąść samsunga. ma wygodniejszą klawiature, duuużo lepszy wyświetlacz, i ma wyjście do slotu kart z boku a w nokii jest pod baterią.aha, jeszcze jest problem w nokiach z kartami pamieci. z tego co wiem(miałem ten tel) to nie chodzi 512 kingstone, ale jak kupiłem orginał nokii to chodziło, samsung robi też lepsze fotki

  • 0

    299. ~premier  2006-09-26 17:46:36  host: ald14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zapomniałem dodać że tylnia klapka w nokii otwiera się jak stare drzwi od stodoły:P:P:P

  • 0

    300. ~stach  2006-09-26 20:03:22  host: abix48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mymusic:
    oczywiscie ze nokia też mialem ją brac bo jes bardziej wypasiasta od samsunga ale ceny są w dużej róznicy

  • 0

    301. ~stach  2006-09-26 20:32:00  host: abjk134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do wszystkich prosze p mam problem z programem do telefonu sx700 program nie wykrywa mi wogule telefonu!!!prosze podaj mi dokladne instrukcje co zrobic aby wykrylo mi telefon bo bardzo potrzebuje tej pomocy i szybko!?prosze!!! :-(
    pomózcie mi!!! :-(((((

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet