Samsung SGH-X680 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X680 Opinie o Samsung SGH-X680

Samsung SGH-X680

w sumie: 892
‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›
  • 0

    1.  2006-08-10 12:18:58

    Dlaczego tylko VGA ????
    I mogliby dac funkcjonalna Irde,i slocik na karty...
    Poza tym spoko fonik-ciekawie sie seria rozwija!

  • 0

    2. ~kkkk  2006-08-10 13:10:16  host: zagorzeb.smstv.pl

    dla nie wymagających za wiele telefon w sam raz

  • 0

    3. ~wielbiciel  2006-08-10 13:56:13  host: cyq98.internetdsl.tpnet.pl

    co za patałach wycofał Nokię 6103 a daje taki badziew jak Samsung X-680 ten z ch.... na rozumy się zamienił.

  • 0

    4.  2006-08-10 13:59:16

    65 tys kolorów.e to sie Plus nie popisal.tani model.

  • 0

    5. ~frytko  2006-08-10 15:41:44  host: actc185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak duze cyferki sa w tym telefonie, czy poprzez usb mozna korzystac ytak jak w motoroli (jak pendrive)?, czy tak jak w nokii (poprzez specjalne programy)?

  • 0

    6.  2006-08-10 20:08:20

    tel jestb ardzo mily, taki mix x660 i x200 - wewnetrznie jest to poprawiona wersja x660 a design ma z x200 (oczywiscie dodano zew wyswietlacz i aprat w stosunku do x200)

    Niby zwiekszosno ilosc pamieci ale dalej boli brak karta pamieci, poza tym telefonik zapowiada sie na bardzo udana konstrukcje laczaca w sobie 2 bardzo dobre modele.

  • 0

    7. ~gfgf  2006-08-10 22:50:09  host: 80.244.155.78.wifi155.tnp.pl

    ludzie wy jestesnie chyba nie normalni piszecie ze brakuje tego tamtego to wezdzie sobie telefon wyszej klasy tak gadac to mozna w kolko

  • 0

    8. ~dt  2006-08-11 02:21:08  host: fe2.internetdsl.tpnet.pl

    6103 moze sie schowac ze swoja smieszna pamiecia. Dobrze zrobili ze wprowadzili tego samsunga

  • 0

    9.  2006-08-11 12:04:53

    Ciekawe ile może kosztować np. na allegro?

  • 0

    10.  2006-08-11 17:11:47

    za wcześnie, żeby się pojawił na allegro

  • 0

    11. ~jhjh  2006-08-12 12:34:08  host: 80.244.155.50.wifi155.tnp.pl

    nawt nie drogi jak na samsunka z taka pamiecia 649zl w plusie

  • 0

    12. ~  2006-08-13 21:19:33  host: sub195-220.elpos.net

    mam ten telefon od kilku dni i muszę przyznać, że jest wspaniały! Zdjecia robi bajeczne, nie wspomnę o filmach. Odtwarzacz mp3-pierwsza klasa. Czytając negatywy zastanawiam się, czy ci, co je pisali mieli chociaż ten telefon w ręku, lub nawet poszczycili się możliwoscią "bawienia się" nim. Jak na moje oko telefon jest bardzo dobry. NIE MAM ZASTRZEZEN I POLECAM. pozdrawiam.

  • 0

    13. ~Majka  2006-08-14 14:15:22  host: ip-87-204-102-10.stk-net.pl

    Hej.Mam pytanko.chcialam sobie kupic Nokie 6103 ale po opiniach waszych widze ze chyba lepszy bedzie ten samsung:)jest tez fajny jednak czy wie ktoś moze czy w plusie wystepuja inne kolorki niz czarny??bede wdzieczna za podpowiedz.pozdro pa

  • 0

    14. ~Kamilusiaaa  2006-08-14 14:50:38  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    Phonik od razu przypadł mi do gustu ^^ Orientujecie sie moze ile kosztuje na allegro lub w plusieorange itp??

  • 0

    15. ~zaklopotana  2006-08-14 20:27:32  host: drm27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh noo kurde ma zamiar kupic soebie tenn telefoniki ... doradzicie mi czy sie oplaca

  • 0

    16. ~kamilusiaaa  2006-08-14 21:59:14  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez chce sobie go kupic, ale kumpel mowil mi ze ma slaby aparat... Nie wiem.. zastanowie sie jeszcze nad kupnem (?)

  • 0

    17.  2006-08-15 10:56:49

    Do ~Majka: Ten Samsung jest ewidentnie lepszy. W plusie występuje też kolor różowy. Róż jest bardzo delikatny, nie taki jak uzywany do Motoroli V3. Jest bardzo przytłumiony.

    Do ~Kamilusiaaa: ten telefon w plusie na 42 zasilenia po 50zł kosztuje 79zł. Na 36 zasileń po 50zł 279zł. Wiecej nie wiem ;)

    Do ~zaklopotana: Mam ten telefon i uważam, że jak najbardziej się opłaca. Nie mam do niego żadnych zastrzeżen, także warto, warto!

    Do ~kamilusiaaa: Aparat i kamera jest bardzo dobra. W porownaniu do poprzednich telefonow mogę wręcz powiedzieć wspaniała. Zdjęcia robi bardzo wyraźne, kolory są dobrze widoczne. Ustawiasz sobie kontrast wg własnego uznania. Twój kolega chociaż sprawdzał ten aparat, że sie wypowiada, czy tylko mowil tak, bo tak jest w opisie telefonu?


    pozdrawiam.

  • 0

    18.  2006-08-15 13:44:44

    dzieki justyss ;)) Vanilia to ja Kamilusiaaa :))) A wiesz moze ile zasilen po 30 złotych?? i ile kosztuje ^^?

  • 0

    19. ~yarass  2006-08-15 16:28:49  host: axl249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    na 42 doładowania po 30pln telefonik ceni sie 130 zlotych, narazie malo ich na magazynie, sam czekam na niego juz 4 dni

  • 0

    20.  2006-08-15 17:53:54

    aha dzikei

  • 0

    21. ~majka  2006-08-15 18:17:00  host: ip-87-204-102-10.stk-net.pl

    Justysssss dzieki wielkie.Jutro sie przejde do plusa i lookne na niego:)pozdro pa

  • 0

    22.  2006-08-16 08:39:45

    Dzieki wszytkim ;-*))

  • 0

    23.  2006-08-16 10:16:05

    Nie ma za co ;) w razie jakichs pytan dotyczacych tego telefonu, piszcie a wiadomosci prywatne do mnie i dam numer gg.

  • 0

    24. ~Majka  2006-08-16 14:49:39  host: ip-87-204-102-10.stk-net.pl

    Justysss bylam w plusie i jeszcze go nie dostali u nas musze czekac, ale porownalam sobie z nokia 6103 i faktycznie wypada lepiej wiec jeszcze raz dzieki za rade.teraz nie pozostaje mi nic innego jak czekac na dostawe.a ty jaki masz kolorek?slyszalam ze sa jeszcze niebieskie, zobaczymy zobaczymy:)jak juz go bede miala to moze skorzystam z twojej ,,oferty" i znajda sie jakies pytania.A odtwarzacz mp3 spoko jest??Ajak dlugo go masz w ogole?Pozdrawiam goraco papa

  • 0

    25.  2006-08-16 16:01:09

    no ja go mam od pierwszego dnia, od kiedy wszedł do Polski. Ja mam różowy, bo u mnie był srebrny i rózowy. Jak na moje oko, kolor srebrny bardziej był stosowny dla mężczyzn, wiec wzielam sobie rózowy. Odtwarzacz mp3 jest ok. Jak juz wczesniej mowilam, nie mam zastrzezen do tego telefonu.

  • 0

    26. ~Konnnny  2006-08-16 16:42:01  host: aasa15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do justysssss:CZy ten telefon opłaca się kupić??Ten samsung ma irde??Prosze pomóżcie!!

  • 0

    27. ~MaZeKa  2006-08-16 21:51:47  host: gate.luknet.pl

    Mam pytanko bo chce sobie kupic ten telefonik i czy jezeli jeden telefon ma irde a drugi bluetooth to moga one miedzy soba przesyłać pliki? odpowiedzcie plisss

  • 0

    28.  2006-08-17 08:38:04

    Do MaZeKa - Nie. Niestety :(

  • 0

    29.  2006-08-17 12:53:13

    Konnnny: ten telefon ma bluetooth'a, irdy niestety nie..

  • 0

    30. ~  2006-08-17 19:37:46  host: eho59.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam pytanie: któty telefon jest lepszy?? Samsung x680 czy Sony Ericsson k700i???

  • 0

    31. ~KRONE  2006-08-18 08:00:35  host: xdsl-369.jgora.dialog.net.pl

    Z tego co mi wiadomo w magazynach polkomtela mieli dostawę 2000 sztuk, kolor srebrny ;-)

  • 0

    32. ~JJ  2006-08-18 10:48:07  host: dut26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest dostepny kabalek do łączenia się z komputerem?

  • 0

    33. ~JJ  2006-08-18 11:28:41  host: dut26.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest dostepny kabalek do łączenia się z komputerem?

  • 0

    34. ~JJ  2006-08-18 13:33:15  host: dut26.internetdsl.tpnet.pl

    czy można ten telefonik podłączyć do komputera za pomoca kabelka?

  • 0

    35. ~MIKI20  2006-08-18 13:37:56  host: acwh30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogladałem dzisaj ten telefon i stwierdzam jest mały(ok)aparat no 1,3mb,pix ale tego zabardzo to niewidzac takie sobie fotki robi!!! w obsłudze spoko cena Do bani drogi w mix plusie
    na 36 doładowan po 30zł 199zł+karat 30 na start:(drogi czy wrato go kupic to juz idwidłalna sprawa kazdego:)

  • 0

    36. ~gosia  2006-08-18 16:07:38  host: cix165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie ten telefon ale nie ma on irdy a bluetooth w polaczeniu z irda daje super efekty i mam pytanko wlasnie czy to az tak przeszkadza ze nie ma irdy???prosze odpowiedzcie...

  • 0

    37. ~Kasia  2006-08-18 19:36:17  host: avd171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam od wczoraj i juz mnie wkurza... ciagle mi sie wylacza i włacza (sam) czasem nawet nie zdaże napisac smsa... po prostu pojawia mi sie czarny ekran a potem jakies info, ze sgh-x680 i ze szuka sieci. wkurzyc sie mozna.
    Jak działa to USB? gdzie to się podłacza, bo nigdzie nie znalazłam (chyba ze tam gdzie ładowarke...). facet w sklepie w ogole gadał, ze on nie ma USB tylko to jakies inne

  • 0

    38. ~MaZeKa  2006-08-18 21:18:54  host: gate.luknet.pl

    Dzieki Vanilia :)

  • 0

    39. ~MaZeKa  2006-08-19 17:19:02  host: gate.luknet.pl

    A jezeli chodzi o kamerke to jest jakis limit czasu nagrywania??

  • 0

    40. ~sznek  2006-08-19 17:26:51  host: xdsl-3245.elblag.dialog.net.pl

    osobiscie zawsze miałem irde ale dzis moja dziewczyna dostala X680 i jest poprostu super!:) aparat ma rzeczywiście dobry... tyle że nie ma żadnych dzwonków...:P to taki mały minus;p

  • 0

    41. ~pytam :)  2006-08-20 12:30:10  host: skylan.com.pl

    co jest lepsze : MOTOROLA V3 czy SAMSUNG X680 ? z góry dzięki za odpowiedź :)))

  • 0

    42. ~Adi1027  2006-08-20 15:16:42  host: 80.54.104.3

    Ten telefonik WYMIATA. Mam go od kilku dni i muszę powiedzieć że za taką kase REWELKA. K700i wymięka bez dwóch zdań. Cudo!!!

  • 0

    43. ~MaZeKa  2006-08-20 16:48:13  host: gate.luknet.pl

    A jezeli chodzi o nagrywanie filmów to czy jest określony czas maksymalnego nagrywania?

  • 0

    44. ~Andrew  2006-08-21 11:51:50  host: edf214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chyba, tak ja tego z bardzo nie kapuje, nagrywam zalozmy juz jedna minute i kilkanascie sekund i nagle konczy nagrywac, nie wiem od czego to zalezy, nieraz nagrywa mi 3 minuty, a nieraz 1.5 minuty, moze ktos wie o co chodzi???? ALE TELEFON OGOLNIE JEST ZARABISTY, A PAMIEC TO JUZ WYMIATA, POLECAM KAZDEMU

  • 0

    45. ~Ja:)  2006-08-21 13:47:32  host: mm-myslowicka.katowice.msk.pl

    zewnętrzny ekranik jest kolorowy ???

  • 0

    46. ~mała:)  2006-08-21 21:56:34  host: eaw175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też nie jarzę tego nagrywania:) telefonik mam od 3dni:) różowy^^ zdjęcia są świetnej jakości, jeden minus-dzwonki-mało i nienajlepsze wg mnie:) ale to szczegół bo i tak wolę ściągane:D nie mogę odżałować że telefon nie ma portu podczerwieni:( czy ktoś wie czym go się łączy z kompem???bo usb chyba nie????

  • 0

    47. ~patark  2006-08-21 22:34:05  host: apn-99-86.gprspla.plusgsm.pl

    Andrew to samo jest w Samsungu D 800, chyba doszedłem o co chodzi, jak jest jasno, np. nagrywam w słoneczny dzień to szybko przerywa nagrywanie, ale jak nie zmienię ustawień kamery i nagrywam np. w cimniejszym pomieszczeniu, kręci nawet dwa razy dłużej. Chyba chodzi o to, że film z jasnym obrazem zajmuje więcej miejsca, więc przy ustawionym limicie wielkości będzie krótszy a z ciemnym obrazem dłuższy.

  • 0

    48. ~pRim4L  2006-08-21 23:48:51  host: arp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hi, a czy ten telefonik ma opcje 'naciśnij i mów' ??

  • 0

    49. ~kafec  2006-08-22 10:08:22  host: ago178.internetdsl.tpnet.pl

    Po co IrDA skoro ma bluetooth i z kompem mozna go właśnie tak połączyć, jest wtedy szybciej i pewniej bo zasięg do 10 metrów miedzy tel. a kompem, co do nagrywania wideo, to jest tak ze zalezy co nagrywasz: jezeli nagrywasz białą ściane to nagrasz duzo wiecej niz nagrywając jakies krajobrazy czy cos innego, to tak jak z gprs-em im bardziej kolorowa strona tym wiecej pamieci zabiera :) ale ogólnie fonik nawet niezły...

  • 0

    50. ~Majka  2006-08-22 12:59:38  host: ip-87-204-102-10.stk-net.pl

    Hej.Dzis kupilam sobie ten telefonik, wszytsko super procz faktycznie tych dzwonkow bo mam jeden mp3 i na tym koniec:/ale zdziwilam sie bo w zestawie nie ma ani USB ani zestawu sluchawkowego.wy tez nie mieliscie??to jak sluchacie muzy z mp3 ile kosztuja sluchawki wie ktos moze??acha i jak jest z tym bluetooth?wszystko ok??prosze dajcie znac, bede wdzieczna:)pozdrowki papa

  • 0

    51. ~Andrew  2006-08-22 13:19:02  host: ecq43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki patark, chyba masz racje, a co do zewnetrznego ekraniku, to jest czarno-bialy, ale czego wy ludzie oczekujecie, po co ci kolorowy zewnetrzny ekranik?? on wyswietla tylko podstawowe informacje. nic wiecej.

  • 0

    52. ~Andrew  2006-08-22 13:20:37  host: ecq43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki patark, chyba masz racje, a co do zewnetrznego ekraniku, to jest czarno-bialy, ale czego wy ludzie oczekujecie, po co ci kolorowy zewnetrzny ekranik?? on wyswietla tylko podstawowe informacje. nic wiecej.

  • 0

    53.  2006-08-22 17:36:58

    ja kupuje ten telefonik z mixa (36 załadowan po 30 złotych za 199 zł.) pozdro:) Opinie sa super wiec kupuje bez dwoch zdan :D hihi

  • 0

    54. ~MaZeKa  2006-08-22 22:46:23  host: gate.luknet.pl

    W tym telefonie dzwonki na sms mozna ustawic tylko standardowe??

  • 0

    55. ~Ola  2006-08-23 15:05:17  host: c67-239.icpnet.pl

    Wie ktos jakie kolory tego fonika sa w sprzedaży?

  • 0

    56. ~adifeq  2006-08-23 15:26:57  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    rozwieje wasze watpliwosci ;-)
    mam ten telefon 2 dni i jako staly posiadacz samsungow (moj czwarty z rzedu) wiem o nim prawie wszystko :) zewnetrzny wyswietlacz jest ok, choc troche denerwuje, ze gdy sie skonczy podswietlenie, to znika pokazywanie baterii i zasiegu. wewnetrzny wyswietlacz to rewelka. do nieczego sie nie mozna doczepic. klawiatura tez jest ok, choc na przycisku 4-kierunkowym pojawiaja sie male odbarwienia (typowa wada samsungow) a najnozsze klawisze ciezko nacisnac ta reak ktora sie trzyma tel. ale to jest dosc czesto w dzisiejszych czasach spotykana wada ;-) aparat robi ladne zdjecia (gdy sie da np. odcienie szarosci albo ksiezycowe to trudno nawet powiedziec czy to z komorki czy a aparatu ;-) ), nagrywanie wideo do 290kb (tak zeby szlo wyslac)- w praktyce wychodzi to kilkadziesiat sekund, a same filmiki z reszta nie sa rewelacyjnej jakosci i widac pixele. oryginalne dzwonki sa troche uszojebne, ale nawet ladne,jak w kazdym samsungu nie da sie ustawic swoich sygnalow sms'a, tylko oryginalne, oryginalna mp trójka chodzi ladnie, ma bitrate 192kbps. niestety nie mialem mozliwosci na razie wgrac innych utworow :( jednak sam player jak na komorke jest przyzwoity, aczkolwiek denerwujaca jest opcja, ze nie mozna sluchac muzyki z zamknieta klapka, ale coz nie mozna miec wszystkiego :) wiadomosci wysylaja i pisza sie sprawnie, tutaj nie ma zadnych problemow. bluetooth dziala b. dobrze i szybko, ogladanie filmikow przyslanych z innych komorek przebiega sprawnie :) na koniec dodam, ze telefon (jak akzdy samsung) dziala wyjatkowo sprawnie (jesli nie to macie dupniety model) i szybko w porownaniu do telefonow konkrenci

  • 0

    57. ~maciekplastek  2006-08-23 15:51:52  host: host-81-190-57-203.lublin.mm.pl

    Adi1027 , powiedz mi w czym ten tel przewyższa , lub przynajmniej dorównuje K700 ?

  • 0

    58. ~adifeq  2006-08-23 18:33:31  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    do maciekplastek: po 1. wyspietlacz - zaden wyswietlacz sony ericssona, mimo wiekszej rodzielczosci nie moze sie rownac z wyswietlaczami samsunga. po 2. nie ma gupiego joystika, ktory sie psuje i dziala jakby chcial a nie mogl, po 3 idzie wylaczyc dxwiek robionego zdjecia bez ingerencji w oprogramowanie, po 4. ma lepszy procesor i jest szybszy i mniej niezawodny, po 5. jest ladniejszy, a stylistyka SE jest bezplciowa

  • 0

    59. ~sabi  2006-08-23 23:05:34  host: dun146.internetdsl.tpnet.pl

    czy da sie ustwaic w tym telefonie aby przychodzily raporty bo nie weim jaki;p??

  • 0

    60. ~Ala  2006-08-24 00:47:47  host: abxb51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jest lepsze Nokia 6103 czy ten Samsung?W noki nie podoba mi sie wygląd zew i to ze nie ma odtwarzacza MP3,ale podobno Nokie są lepsze i trwalsze.

  • 0

    61. ~Ala  2006-08-24 01:04:56  host: abxb51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Słyszałam ze po upływie paru miesięcy tel stanie sie tańszy(ponoć tak jest w przypadku wiekszości tel).To jakies zarty?

  • 0

    62. ~Ola  2006-08-24 09:47:23  host: c67-239.icpnet.pl

    Wie ktoś jak ustwicie WAP w tym tele?Mam go od wczoraj i nie moge zadnych dzwonkówsciagnac...buzka!!

  • 0

    63. ~Marlena  2006-08-24 09:49:11  host: ebz251.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest swietny. mam go od wczoraj i jestem szalenie zadowolona. Ma wszystko czego oczekiwałam od telefonu:mp3,aparat, kamerę, bluetooth i jeszce dużo innych fajnych bajerków. Na początku chciałam se kupić nokie, ale nie było żadnych ładnych i fajnych. Facet w sklepie powiedział mi, że samsugi mają nawet lepszy dzwięk dzwonków i wyrazistość obrazów niż nokie, tylko bateria trzyma krócej o 2 dni niż N.

  • 0

    64. ~v3 czy samsung  2006-08-24 10:50:06  host: 80.244.141.118.unregistered.ptc.pl

    Ludzie co mam kupić pliss o doradę

  • 0

    65. ~San  2006-08-24 10:56:16  host: 98-goc-8.acn.waw.pl

    @~patark
    raczej matryca się szybciutko grzeje ;)

  • 0

    66. ~dawid  2006-08-24 13:23:40  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    Muszę przyznać, że nokie są trwalsze, ale wolę mieć telefon zrobiony z ładniejszych materiałów niż skrzypiących, brzydkich, ale trwałych:) a czy nokie są lepsze to bym się spierał, na pewno są wolniejsze, a to duży minus.

  • 0

    67. ~Madzia  2006-08-24 14:07:19  host: abti219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mówicie,że ten fonik robi takie dobre foty to fajnie,ale przy 0.30 mb pix to raczej nie jest za bardzo możliwe...??? Jesli się myle to rozwiejcie moje wątpliwosci:)A bateria ile wam trzyma?Bo mam zamiar se sprawic ten fonik:)Prosze o wasze wypowiedzi:)))DZIA z góry!!!

  • 0

    68. ~Madzia  2006-08-24 14:38:40  host: abti219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mówicie,że ten fonik robi takie dobre foty to fajnie,ale przy 0.30 mb pix to raczej nie jest za bardzo możliwe...??? Jesli się myle to rozwiejcie moje wątpliwosci:)A bateria ile wam trzyma?Bo mam zamiar se sprawic ten fonik:)Prosze o wasze wypowiedzi:)))DZIA z góry!!!

  • 0

    69. ~Izaa  2006-08-24 17:51:41  host: fx77.internetdsl.tpnet.pl

    Witam mam takie pytanie gdzie w tym tel znajduje się bluetooth ???

  • 0

    70. ~Pietrucha  2006-08-24 18:04:08  host: achy175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam telefonik od 2 dni:) Dla Mnie za te pieniądze rewelka:) mp3 działa przy zamkniętym fonie tylko szkoda że 28 mb pamieci, mogłoby być przynajmniej 40 jak w k700i:)Narazie muszę się przyzwyczaić do -pisania Smsów:) W nokii mogłem pisac z zamkniętymi oczami atu niestety- ale to kwestia rpzyzwyczajenia jak już mówiłem. Fotki super, kolory na wyświetlaczu w porówaniu do x640 genialne. zdenerwujących rzeczy: dzwonki smsów tylko do wyboru 10 i nie można wgrać własnego:( Kolejna rzecz ustawieniad zwonków. Jak jedzie sie autobusem to nawet ustawienie na 7 dmy poziom głośności nie daje szans na usłyszenie. Szkoda ze nie ma wibry i dzwonka:( Są 4 opcje: sama wibra, sam dzwonek, wubra a potem dzwonek i narastający dzwonek. Bluetooth spoko z motorolką działa bez zarzutu:D Nie wiem jak abteria bo moja po naładowaniu przez 14 godz trzymała tylko 30 godz:( ale telefon tylko w czasie snu odpoczywał:) takto praktycznie non stop, suchałem mp3 albo bawiłem się nim:D kupiłem dziś na allegro blutooth do kompa. Bym był wdźięczny za info jakeigo programu użyć do połączenia z kompem tego telefoniku:) pozdro Chętnie odpwiem na Twoje pytania dotyczące tego tel:P

  • 0

    71. ~Andrew  2006-08-25 08:15:00  host: ebj95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do sabi: da sie ustawic raporty(ustawienia---ustawienia----SMS----ustawienia wysylania, i tam sobie tylko zaznaczasz) Denerwujace z pewnoscia jest to ze sie nie da ustawic dzwonkow na sms(jest tylko 10 stadnardowych), ale podoba mi sie ze mozna sluchac mp3 z zamknieta klapka. Ogolnie telefon warty kupienia, polecam kazdemu;)

  • 0

    72. ~Mloda  2006-08-25 10:54:28  host: 81.219.132.201

    Witam mam takie pytanie ktory fon bylby lepszy czy motorola V360 czy ten samsung X680...mysle nad tymi dwoma telefonami tylko ze ja jak zwykle nie moge sie zdecydowac:(pomozcie:):)

  • 0

    73.  2006-08-25 11:58:10

    Siemka:)mam pytanie który fonik byłby lepszy Motorola V360 czy Samsung X680 xD bardzo prosze o wasze opinie:) pomożcie mi...:(

  • 0

    74. ~k8  2006-08-25 13:04:14  host: dze107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki problem: nie potrafie przesyłać nic przez bluetooth ponieważ wymagany jest PIN interfejsu Bluetooth. Nie mam pojęcia jaki to PIN, a mój z telefonu jest nieprawidłowy. Pomozcie

  • 0

    75. ~karolcia  2006-08-25 14:18:24  host: absn19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    po prostu zajebistytelefon nic dodac nic ujac jestem straaaasznie zadowolona z niego polecam kazdemu!!

  • 0

    76. ~magda134  2006-08-25 16:25:34  host: cul58.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od wczoraj i nie potrafie z niego wyslac mms-a nawet jak skonfigurowalam wszystkie ustawienia mms i aktywowalam gprs/mms:/ nie wiem o co z tym chodzi:(

  • 0

    77. ~cox  2006-08-25 16:45:29  host: ahf154.internetdsl.tpnet.pl

    Jak wymaga pinu to wisz 0000 stawienie domyslne, nastepnym razem nie bedzie jz wymagał.PZDR

  • 0

    78. ~ramdrive  2006-08-25 17:56:31  host: pc194a245.interpc.pl

    mam taki sam problem z bultaczem... niech ktos napisze ile trzyma bateria, bo mam pewne watpilowsci co do mojego modelu.. i czy ktos sie orjentuje ile ten fonik jest warty...

  • 0

    79. ~ramdrive  2006-08-25 17:59:14  host: pc194a245.interpc.pl

    mam taki sam problem z bultaczem... niech ktos napisze ile trzyma bateria, bo mam pewne watpilowsci co do mojego modelu.. i czy ktos sie orjentuje ile ten fonik jest warty...

  • 0

    80.  2006-08-25 19:17:06

    Pin musisz podać jaki chcesz np. 4444 ale osoba z drugiego koma musi też wpsaić ten sam pin 4444:)

  • 0

    81.  2006-08-25 19:20:10

    Do Pauliny: Motorolka jest fajniejsza bo ma wymienną akrte pamięci i to jedyny jej plus:) ja byłem na nią napalony, ale neistety w sprzedaży w plusie jej już nie było. Sprzedawca "Pan Michał" pokazał mi oferte Samsunga na kompie bo ejszcze oficjalnie go nie było. Spodobał mi się na zdjeciu i rpzypasowały jego funkcje:D Poprosiłem o rezerwacje phona i jak tylko był w sprzedazy kupiłem go i ejstem zajeb... szczęśliwy:) Pozdro Ale wybór nalezy do Ciebie. proponuje iśc i obejrzeć obydwa modele:D

  • 0

    82. ~adrian_sin  2006-08-25 20:54:02  host: alr212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomoszcie mi jak jest potrzebny program zeby mogl wgrac mp3 przez bluetooth ;/??

  • 0

    83. ~adrian  2006-08-25 21:41:25  host: alr212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przez jaki program moge wgrac mp3 to tego fona;/ ?? prosze o pomoc??

  • 0

    84.  2006-08-26 10:17:22

    Adrian:) Ja wgrywam Mp3 przez Motorolkę mojego braciszka:) On miał standartowo kabelek w zestawie. Ale zakupiłem już na Allegro Bluetooth więc będę kombinował. Napsiałem post tutaj na forum. I ejst kilka dopowiedzi. Jeśli admin pozwoli to tutaj podaje kolejne ruchy:)

    Kliknij na mojej nazwie >>>PIETRUCHA

  • 0

    85.  2006-08-27 13:09:47

    Hejka:) mam problemik bo w końcu kończy mi się umowa z Orange i chce iść do plusa tylko nie wiem jaki fonik wziąć ten czy SE K600i?? pomóżcie!!

  • 0

    86.  2006-08-27 14:22:29

    Grzesiu jak Cię stać i wygląd nie ma znaczenia to bierz sonego:D Mi się sgh-x 680 zajeb... podoba i daltego go wybrałem a na 600 mnie nie stać było:( pozdro

  • 0

    87. ~hot_lopez  2006-08-27 16:14:27  host: abcy231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Madzia

    nie trzeba mieć dużo mpx żeby zdjęcie były dobre. Niestety przy 0.3mpx będą małe (chyba 640x480). Sama jakosć może być ok

  • 0

    88. ~Sandra  2006-08-27 19:37:02  host: cpt135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ile kosztuje ten telefon??????????????????

  • 0

    89. ~Ewe  2006-08-27 22:12:33  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie... Czy mozna mp3 ustwic na dzwonek w telefonie??? Pomóżcie!!!

  • 0

    90.  2006-08-27 22:41:10

    mam takie pytanie:czy ten telefon da sie podłączyc do komputera przez USB?jesli nie to ile kosztuje taki bluetooth do komputera?bardzo prosze o dop:):):)starsznie mi sie podoba ale jesli nie da sie przez USB to chyba z niego zrezygnuje:(:(:(

  • 0

    91.  2006-08-27 23:19:53

    Do ~Ewe~ dzwonki mp3 można ustawić nawet dla różnych osób odzielne MP3:D

  • 0

    92.  2006-08-27 23:20:08

    DO ~Agnieszki~ nie wiem czy przez kabelek posiadam takowy ale nie próbuje gdyż w instrukcji anpisane jest wyraźnie że tylko sprzęt zatwierdzony przez samsung:) Zakupiłem Bluetootha za 22.50 na allegro i zobaczymy czy da się połączyć:D telefon dla Mnie boski tylko ta bateria

  • 0

    93.  2006-08-28 08:32:09

    Pietruszko, powiedz mi prosze jak sie obsluguje Bluetootha =P I ile trzyma bateria jesli slucham mp3 , 70sms dziennie +rozmowy (2-4)minuut

  • 0

    94. ~misiek  2006-08-28 10:21:40  host: sun2.smsnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma zegar i budzik bo na niektorych stronkach pisze ze ma a na innych ze nie ma i ile ma pamieci ten telefon?odpiszcie plis

  • 0

    95. ~michu  2006-08-28 10:58:05  host: sun2.smsnet.pl

    ten tel ma zegarek i budzik?i ile ma pamieci wewnetrznej i czy mozna dolaczyc karte(pamiec zewnetrzna)?odpiszcie prosze bo nie wiem czy se go kupic

  • 0

    96. ~m_dzia  2006-08-28 12:14:26  host: abtd237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Błagam pomóżcie.Mam ten telefon od 2 dni i nie moge wysyłac mmsów ani korzystac z web.Skonfigurowałam to tak jak podali na stornie plusa :(I nadal nie działa. Co mam zrobic???Bede bardzo wdzieczna za pomoc!

  • 0

    97. ~Ruda  2006-08-28 12:29:14  host: gostyn.net

    Pytanie: czy bateria w tym fonie jest OK?

  • 0

    98. ~misiek  2006-08-28 12:35:48  host: sun2.smsnet.pl

    czy ten telefon ma zegarek i budzik i ile ma pamieci????

  • 0

    99.  2006-08-28 14:13:09

    Ma zegrek ma budzik. Wbudowana pamięć 28.5 mb. Nie ma możliwości dołożenia pamięci:( i to duży minus:(

  • 0

    100.  2006-08-28 14:14:26

    do: ~Vanilia~ Nie wiem jak CI wytumaczyć jak działa Bluetooth:) Normalnie:)chyba że zadasz konkretniejsze pytanie to odpowiem konkretniej:)

  • 0

    101.  2006-08-28 14:19:51

    Hehe:) Bateria jest słabą strona telefonu:) Po pierwszym formatowaniu czyli po 12 godzinach łądowania na wyłączonym komie, bateria wytrzymała 30 godzin:) Tyle że telefonem bawiłem się niemiłosiernie. Ciągle Bluetooth w użyciu jak nie on to Mp3 noi testy aparatu fotograficznego:) Do tego doszło 40 min rozmów. A telefon odpoczywał tylko jak usnołem:PP czyli dajmy na to ze 8 godz wytchnienia:P 22 godziny na non stop. Acha jeszcze jedno u Mnie jest ciulaty zasięg gdyż mam słaby zasięg w Plusie:) I dlatego bateria trzyma krócej:) mi ten tel przypadł do gustu. Nie byłem pewny żeby go kupić dopóki "Pan Michał" w Plusie nie dał mi go do ręki do oblukania:D Wybór należy do Was:>

  • 0

    102. ~niuska  2006-08-28 21:26:26  host: ah235.netis.net.pl

    mam go od wczoraj ;DDD jak dla mnie to bomba :D mały poreczny :) ma wczytsko co trzeba :P budzik i te sprawy tez :) polecam wszytskim :P ładny i cena tez przystepna :*:) pozdrawiam

  • 0

    103. ~iwa  2006-08-28 22:14:18  host: host-87-99-46-138.lanet.net.pl

    warto miec w telef. blutu czy jave? Muszę wybrać!@

  • 0

    104. ~iwa  2006-08-28 22:15:54  host: host-87-99-46-138.lanet.net.pl

    sory nie jave a Irde!!

  • 0

    105. ~Dawid  2006-08-28 22:39:18  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    Jestem posiadaczem tego telefonu i muszę powiedzieć, że za taką cenę(150zł przy abonamencie 40zł) przy tym abonamencie nie spodziewałbym się aż tak dobrego telefonu, wyświetlacz wygląda jakby miał rozdzielczość 176*220 i 262tyś. kolorów, ma trochę nowszy soft, dużo lepszy niż poprzednie. Klawiatura jest bardzo dobra, no i jak to u Samsunga wykończenie, materiały są też świetne! Za tą cenę ciężko znależć coś lepszego.

  • 0

    106. ~aga  2006-08-28 23:33:32  host: dzp158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest BLUETOOTH?

  • 0

    107. ~niuska  2006-08-29 08:31:48  host: ah235.netis.net.pl

    do "Pietrucha" jak mozna słuchac mp3 z zamknieta klapka ?? z gory thx za opdowiedz :):*

  • 0

    108. ~misiek  2006-08-29 09:29:55  host: sun2.smsnet.pl

    dzieki pietrucha potrzebny jest ktos kto ma ten telefon i odpowiada na wszystkie pytania :)

  • 0

    109. ~monsinior  2006-08-29 12:10:15  host: ast218.internetdsl.tpnet.pl

    m_dzia: mam ten sam problem dział obsługio klienta nie umie sobie narazie z tym poradzic od niedzieli interwenijue w tej sprawie non stop dzisiaj po raz kolejny obiecano mi w dziale technicznym ze dostane smsa z poprawna konfiguracja mms i teraz pozostaje czekac na tego smsa byle nie wieczność. Telefon super

  • 0

    110. ~Nightheaven  2006-08-29 16:19:42  host: eby122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dziś kupiłem z plusa ten tel . Na 36 doładowań po 30 zł. Dałem 199 zl. telefon z tej półki hmm sprawia wrażenie lepszego ps . mankament : pamięć 25 mb ciutke mało i pisali ze można normalnie przez usb go podlączyć do kompa - niby jak jak nie ma wejścia!!!!!!!

  • 0

    111. ~AsiUulka:)  2006-08-29 18:32:51  host: bdk152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chciałabym sie dowiedziec jaki pin trzeba wpisac zeby odblokowac Bluetooth??Bo nie mam polaczenia z innymi;/ i jak zmienic T9??z gÓry dzieki:*

  • 0

    112. ~N  2006-08-29 21:52:02  host: server.fachmont.com

    Czy słuchawki są w zestawie ???

  • 0

    113. ~ChUdy  2006-08-29 23:08:40  host: ecq8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie to samo nie działa mi blutucz oraz mms
    blutucz mimo ze wpisuje te same piny nie dzialaja pomożcie....

  • 0

    114. ~bartoo  2006-08-30 07:51:25  host: abwu24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria jest dobra w tym telefonie .... (mam ten telefon od tygodnia) ale od początku jak wrzuciłem na niego 10 MB muzyki MP3 wyłaczyłem i właczyłem telefon i sie zawiesił wiec wyjalem baterie i znow wlozyłem jak wlaczylem telefon wszystko sie skasowało :( a potem to juz bylo gorzej :/ przesłałem sobie 12 MB muzyki i nie moglem zrobic zdjecia bo pisało - Błąd :/ a jak zrobiłem film i chciałem go otworzyc to pisało Nieobsługiwany format :/ mam go teraz 3 ni a telefon musze oddac do naprawy bo nawet teraz nie chce sie wlaczyc tylko mruga wyswietlacz .... a jak go podlacze do ładdowarki to tylko swieci klawiaturka... Dali mi telefon z nieprawidłowym oprogramowaniem :/ Pozdro!

  • 0

    115.  2006-08-30 10:22:54

    nie działa mi bluetooth ciagle chce piny na drugim telf z ktorego posylam to samo jak wpisze takie same poiny i tak nie dziala jak wpize piny z aparatu tez nic mmms tez sie posylac nie da.... co zrobic???

  • 0

    116. ~michal  2006-08-30 12:35:30  host: ayt173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozliwe jest zeby ten telefon nie odtwarzal mp3 przeslanej i innego telefonu ( SE K700i) bo przeslałem z kumplem przez blutu i nie czyta :(

  • 0

    117. ~  2006-08-30 12:38:35  host: ayt173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAm ten telefon pare dni i jest ekstra :) szkoda tylko ze nie mozna dac równoczesnie wibracji z dzwiekiem. ( chyba ze dopiero po paru sygnałach sie włącza) ale to niewielki minus :)

  • 0

    118. ~pinia  2006-08-30 13:27:16  host: chello087206229200.chello.pl

    Moja uwaga pewnie okaże się bardzo nieprofesjonalna ale to piąty talefon jaki mam i rozczarowało mnie w nim to, że nie ma ani dzwonków ani tapet - goły jak święty turecki.Owszem można je ściągnąc, ale to albo kosztuje, albo wymaga sporo zachodu, bo większośc moich znajomych ma telefony z irdą a nie z Bluetoothem.Jak mam się przekonać o ponoć śiwetnej polifonii jak nie ma dzwonków?

  • 0

    119. ~wiolka  2006-08-30 15:09:25  host: eer170.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie nie kupujcie go!! ładnie wygląda tylko na zdjęciu ale tak na prawdę to istny plastik! otworzony prawie przypomina dziecinny plasktkikowy telefon. i nie prawda że robi zdjęcia i kręci filmy w zbliżeniu do aparatu cyfrowego. Samsung jest dobry ale tylko te wyższe modele na które mało kogo stać:P

  • 0

    120. ~destiny  2006-08-30 16:08:45  host: eho59.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie: gza ile i gdzie można dokupić kabelek do komputera do tego telefonu??? chciałam kupić na allegro ale niestety nie ma :(

  • 0

    121. ~Joanna  2006-08-30 16:47:05  host: 81.15.233.217

    Witam, na początku proponuje osobom, które nie znaja tego telefonu nie wypowaidac sie bowiem zajmuja tylko miejsce na forum:)m thx. Mam ten telefonik od 4 dni i tak- dzwonki ma nawet chyba 40 do wyboru, więc jak ktoś pisze, ze goły jak turek to chyba nie potrafi wybrac opcji dźwięków, tapety- róniez ma do wyboru kilka, standar jak w każdym telefonie, wystarczy tylko kliknąć na podświeltenie menu tapeta, jesli chodzi o plastyk dla dzieci, to owszem, może sprawiac wrażenie zabwaki tylko i wyłącznie dlatego, że jest super lekki!!! Można go super nosic na smyczy i nie czuc jego wagi, jest bardzo wytrzymały i nie ma obawy prze upadkiem. Poprzednio miałam V3 i ona owszem lepsza klasa ale tylko na pokaz, wycierała się itp, X680 nigdy sie wytzre własnie dzięki plastykowi, i dodam jeszcze, że jest to 1 telefon, który jest bladoróżowy z połączeniem koloru brązowego, ten model jest po prosty rewelacyjny.

  • 0

    122. ~MaZeKa  2006-08-30 16:48:44  host: gate.luknet.pl

    ja miałam tak samo jak bartoo :/ kilkanascie mp3 i zaciał sie na amen :p teraz czekam az mi go znowu oddadza bo dałam fonik do reklamcji. pozdro :P ale ogólnie polecam ten telefon :) super jest

  • 0

    123. ~JJ  2006-08-30 18:35:43  host: dut26.internetdsl.tpnet.pl

    pinia - jest 15 dzwonków na połączenia, 10 - na smsy i mozna jeszcze ustawić mp3 jako dzwonek:) przykładowe tapetki też sa - poszukaj dokładniej:)

  • 0

    124. ~sylvvia  2006-08-30 18:53:26  host: eez80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hey ludzie!!!! proosze pomozcie!!! ten phonik nie chce mi wykrywac urzadzen przez bluetootha!!!!! co mam zrobic??!!

  • 0

    125. ~//sylvia//  2006-08-30 21:48:49  host: eez80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo!! mam problem z tym phonikiem bo bluetooth nie chce wykryc urzadzenia i nie moge se mp3 powgrywac a tamsa same kijowe!! help!!!=]

  • 0

    126. ~Mucha  2006-08-31 08:04:52  host: nat1.telkonet.pl

    Ja sobie kupilem ten telefon wczoraj i jestem bardzo z niego zadowolony :) Kiedys nie popoieralem telefonow z klapka oraz z duzymi ilosciami gadzetow ale ten telefon odmienil moje zdanie na temat tego typy telefonu:) polecam telefon ;] pozdrawiam

  • 0

    127. ~nonisiaa  2006-08-31 10:58:14  host: aul194.internetdsl.tpnet.pl

    co do tych osob ktore maja problem z bluetoothem to najpierw trzeba w ustawieniach bluetootha wyłaczy tryb bezpieczny i właczyc widzialnosc swojego telefonu a jesli sie przesyła pierwszy raz na swoj telefon to w swoim telefonie trzeba wpisac czyjs pin (a jesli komus wysyłamy to ktos musi nasz pin u siebie wpisac chociaz nie zawsze jest to wymagane) a pozniej bedzie wszystko ok:)

  • 0

    128. ~ktos  2006-08-31 11:29:39  host: server.fachmont.com

    Czy ten telefon ma przedni wyświetlacz kolorowy? Jakoś nie rozumiem wyrażenia "odcienie szarości" ;/

  • 0

    129. ~piotr-m  2006-08-31 11:54:11  host: poczta.rosnowo.jarsat.pl

    Witam. Mam zamiar kupić telefon i wybieram pomiędzy Samsungiem X680 a Nokią 6103. Widze, że dużo osób wybierało i wybiera pomiędzy tymi dwoma telefonami... i widze, że każdy jest za Samsungiem. Ja też jestem bardziej za Samsungiem...ale nie moge się zdecydować na 100%. Dużo osób pyta tu ile trzyma Wam bateria w tym Samsungu...i nie widze żadnych konkretnych odpowiedzi :( Więc jeszcze ja zadam to pytanie :) ILE TRZYMA WAM BATERIA W SAMSUNGU X680?? Proszę o szybkie odp!! Pozdrowionka

  • 0

    130. ~maffda  2006-08-31 15:48:02  host: abeb206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od paru dni i mysle ze warto go kupic jestem z niego zadowolona nie podoba mi sie w nim tylko to że gdy podłączona jest ładowarka nie gasna wyswietlacze! szczególnie w nocy jest to denerwujace...

  • 0

    131. ~pavloos  2006-08-31 17:11:55  host: w3cache.daminet.pl

    on ma wejscie na karty?

  • 0

    132. ~karina?  2006-08-31 21:41:59  host: 81.219.132.201

    Mam ten telefonik od 2 dni tylko mam prośbe gdzie mam włończyć kabel USB do tejo komy???bo tak się główkuje....prosze o rade:)

  • 0

    133. ~Seti  2006-08-31 21:43:42  host: 81.219.132.201

    Mam ogromną prosbe jak zmienic rozdzielczosc czcionki na wewnt. wyswietlaczu???Kiedy wpisuje nr. np. 332...to te cyfry wyskakuja ogromniaste jak je zmniejszyc POMUZCIE!!!!!HELP

  • 0

    134. ~Tomek  2006-09-01 11:07:26  host: cfh67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy to prawda że dzwonki mp3 są bardzo ciche?

  • 0

    135. ~olek  2006-09-01 13:39:16  host: valpurgius.laczpol.net.pl

    czy ktoś naprawdę wie czy można mieć włączony dźwięk razem z wibrą ,oraz czy naprawdę nie ma wejścia USB a co z tym blututhem? proszę dajcie znać bo właśnie zamierzam go kupić z góry dzięki

  • 0

    136. ~mania  2006-09-01 14:04:16  host: cil191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam sony ericsson w800i i jest rewelacyjny.wszystko świetnie działa mp3,radio,aparat,video,blutu,usb,dzwonki,tapety....ale jakoś tak mam ochote go zmienić właśnie na Samsunga x680 i nie wiem czy te wyzej wymienione funkcje beda mi tak dobrze działały....a wy piszecie o tym telefonie tak rozne opinie że już nie wiem czy mam was posłuchać czy zostać przy swoim w800i...chyba jednak zostane przy swoim....ale powiem wam szczerze że nie polecam wam motoroli V3 bo jest beznadziejna , brz powodu sie wiesza i nie ma tylu ciekawych funkcji właściwie to nic nie ma...osobiście jej nie miałam ale znajoma ma i narzeka od roku że ciągle coś się z tym telefonem dzieje...zrobicie jak bedziecie uwazać ja tylko napisałam co o tym wszystkim myślę.pozdrawiam

  • 0

    137. ~mania  2006-09-01 14:05:51  host: cil191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tylko ludzie prosze nie pytajcie sie co to jest bloototh!! czasami zadajecie takie idiotyczne pytania ze az sie odechciewa siedziec przy kompie...!!!

  • 0

    138. ~zdolny  2006-09-01 16:55:22  host: cjh41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem uzytkownikiem tego Samsunga od poniedzialku. I od tamtej pory mam takie oto spostrzeżenia: nie wiem jak skonfigurować odbior i wysylanie MMSow (ale ktos juz podjal ten temat) dla Plusa (jesli ktos juz wie, badz dostal SMSa z konfiguracja niech pomoze), jak ustawic dluzsze podswietlenie zewnetrznego ekranu, nie wiem czy i Wam powoli zdziera sie "sreberko" z przycisku nawigacyjnego? ;), ogolnie telefon w porzadku. wiadomo ze nie jest to zachwyt z najwyzszej polki ale i cena nie jest wygorowana. Narazie na taki mnie stac i uwazam, ze jest przyjemny. Na razie mam zapelniona polowe pamieci i telefon sie nei wiesza ani wyłącza. Zauwazylem jednak, iz mozna go zawiesic i spowodowac restart zaznaczajac wszystkie smsy do usuniecia i zamiast klikajac "usun" kliknac "wstecz".

  • 0

    139. ~zdolny  2006-09-01 17:06:15  host: cjh41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem uzytkownikiem tego Samsunga od poniedzialku. I od tamtej pory mam takie oto spostrzeżenia: nie wiem jak skonfigurować odbior i wysylanie MMSow (ale ktos juz podjal ten temat) dla Plusa (jesli ktos juz wie, badz dostal SMSa z konfiguracja niech pomoze), jak ustawic dluzsze podswietlenie zewnetrznego ekranu, nie wiem czy i Wam powoli zdziera sie "sreberko" z przycisku nawigacyjnego? ;), ogolnie telefon w porzadku. wiadomo ze nie jest to zachwyt z najwyzszej polki ale i cena nie jest wygorowana. Narazie na taki mnie stac i uwazam, ze jest przyjemny. Na razie mam zapelniona polowe pamieci i telefon sie nei wiesza ani wyłącza. Zauwazylem jednak, iz mozna go zawiesic i spowodowac restart zaznaczajac wszystkie smsy do usuniecia i zamiast klikajac "usun" kliknac "wstecz".

  • 0

    140. ~zdolny  2006-09-01 17:42:31  host: cjh41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    udało mi sie skonfigurować X680 do odbierania MMSow, wiec dziele sie informacja:
    1. wiadomo, ze trzeba sobie uruchomic GPRSa w Plusie kodem: *101*11*02# poczekac na otrzymanie SMSa, wylaczyc i wlaczyc telefon.
    2. ustawienia wysyłania i odbioru są standardowo ustawione, najwazniejsze sa ustawienia profilu.
    - tworzymy profil Plus MMS
    - proxy: 212.2.96.16 na porcie 8080 (a nie 9210 jak pisza na stronie plusa)
    - połączenia oczywiscie GPRS a nie GSM
    - ustawienia zaawansowane: APN->mms.plusgsm.pl, nazwa uzytkownika i hasło pozostawiamy puste (ja mialem cos wpisane)
    - na koniec aktywujemy profil i dziala bynajmniej udalo mi sie wreszcie odebrac MMSa.

  • 0

    141. ~pucio pucio  2006-09-01 22:37:12  host: aok133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ehh a ja sprawdziłem wszytskie folderki itp.. i nie znalazłem zadnego dzwonka dostałem tel goły i wesoły niestety... ;( ale telefonik tak jest spoko ps. mozna do niego podlaczyc słuchawki od jakiegos innego modelu samsunga ??

  • 0

    142. ~mały  2006-09-01 23:47:24  host: alr189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon dzisiaj i to był najgorszy wybur tego stulecia a wienc ludzie nie ma co na niego sie porywac czesc

  • 0

    143. ~Jawor  2006-09-02 10:33:11  host: ckg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Telefon kupiłem sobie we wtoek 22.08 a już w środe wystąpiły problemy z softem (w telefonie migała tepeta i nie chciała sie wyłączyć) :/ w czwartek 24.08 oddałem do serwisu. Pozatym telfonik jest spoko ale po tym incydencie straciłem troche zaufania co do Samsunga :D

  • 0

    144. ~JAwor  2006-09-02 10:35:27  host: ckg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bartoo mam ten sam problem :D

  • 0

    145. ~Jawor  2006-09-02 10:35:32  host: ckg254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Telefon kupiłem sobie we wtoek 22.08 a już w środe wystąpiły problemy z softem (w telefonie migała tepeta i nie chciała sie wyłączyć) :/ w czwartek 24.08 oddałem do serwisu. Pozatym telfonik jest spoko ale po tym incydencie straciłem troche zaufania co do Samsunga :D

  • 0

    146. ~Pati  2006-09-02 12:36:44  host: apn-100-176.gprsbal.plusgsm.pl

    mam pytanko czy model x680 ma modem i można nim łaczyć się z internetem w usłudze iPlus

  • 0

    147. ~Gabrysia  2006-09-02 16:24:17  host: z-debica.mt.pl

    ja mam też tak samo jak bartoo i MaZeKa ;/ . O co tu chodzi? co to za telefon z mozliwoscia sluchania mp3 skoro zacina sie przy wylaczeniu i trace wszystkie piosenki,zdjecia..;/. Bardzo mi sie podoba jest funkcjonalny ale programisci chyba sie nie popisali skoro sa takie problemy..;/. W poniedzialek zanosze go do naprawy póki jest na gwarancji..A Ci ktorzy juz to zrobili niech napiszą proszę czy po naparwie już wszystko hula i czy się nie zacina ? Z góry dziękuję

  • 0

    148.  2006-09-02 22:08:44

    dobra wróciłem z urlopu jajakies problemy dawajcie znac

  • 0

    149. ~GCrlz  2006-09-03 00:21:03  host: adj98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No cóż...więc tak, kiedy chcę wysłać mmsa, kiedy mam już fotke itp. jak już wysłałam to pisze "Błąd podczas wysyłania wiadomości" wie ktoś może co jest nie tak??? Z góry dzięx ;)

  • 0

    150. ~ulczik  2006-09-03 10:17:51  host: bgn252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon od paru dni ogolnie mysle ze jest ok naprawde fajny no i ta cena ale mam pytanko: ile Wam maksymalnie wytrzymuje bateria? dzis skonczylam trzeci format i zobaczymy ile mi wytrzyma z bawieniem sie nim ostatnio dała rade prawie 3 dni wytrzymac. i mam jeszcze taki problem mianowicie czasem zupelnie bez powodu telefon mi sie jakby restartował ale nie wyłącza sie calkowicie bo nie zada ponownie pinu jest tak ze np pisze smsa i nagle wyswietlacz gasnie i za chwile pojawia sie komunikat 'prosze czekac' no i tel 'wraca do normalnosci' z poczatku myslalam ze to kwestia moze baterii ale teraz sama nie wiem czy ktos ma podobny problem? z gory dzieki za odpowiedz :)

  • 0

    151.  2006-09-03 12:39:32

    Mam ogromną prosbe jak zmienic rozdzielczosc czcionki na wewnt. wyswietlaczu???Kiedy wpisuje nr. np. 332...to te cyfry wyskakuja ogromniaste jak je zmniejszyc POMUZCIE!!!!!HELP

  • 0

    152.  2006-09-03 14:14:35

    ~GCrlz~ suchaj a ty masz simplusa czy abonament?? A może wogóle napsiałbyś w jakiej sieci:)

  • 0

    153.  2006-09-03 14:15:28

    ~paulina: suchaj nie da sie zmniejszyć czcionki na wyświetlaczu:) można jedynie kolorystykę zminić:D żeby były kolorowe i tyle:)

  • 0

    154.  2006-09-03 14:18:29

    ~ulczik~mi też bateria trzyma tylko 3 dni:( myślałem że dłużej wytrzyma:) ale wyświetlacz super ładne kolorki:D myśle ze to wina jest właśnie wyświetlacza który żera dużo baterii:D może kontrast i jasnośc zmniejszyć ale wtedy pogorszy się jakosć obrazu a szkoda by było:) I telefon dwa razy upadł na ziemie i dzięki bogu nic się nie dzieje troszkę zarysowany ale dobrze jest:P mi się jeszcze nigdy nie zawiesił nigdy sam nie wyłączył i nigdy nioe miałem problemu z Bluetoothem:) pozdro

  • 0

    155. ~Joanna  2006-09-04 11:10:54  host: 81.15.233.168

    Nareszcie miałam chwilę czasu aby zobaczyc co i jak z tym telefonem, otóż tak: poraz kolejny do osób które twierdzą, że nie maja dzwonków: jak wchodzi w połączenia to nie schodx odrazu na głosność tylko kliknij na dzwonek klawisz -ok- a potem dźwieki domyslne bo takich jest kilka (generalnie sa do niczego tylko dzwonek 10 jest w miare, rzecz gustu oczywiście:) ale ma kilka wad jak dla mnie uzytkowniczki nokii i motki poprzednio: moim zdaniem największe wady to : 1. BRAK PROFILI, ja uwielbiama miec swoje profile głosności bowiem inaczej mam telefon w pracy i naczej w torebce, a teraz musze suatwiać głóśność jak wychodzę, ale w klawiszu nawigacyjnym ustawiłam to sobie bezpośrednio więc daje radę:) 2. BRAK MILCZY, nie wiem jak u Was ale ja nie mogę w telefonie włączyć systemu milczy np jak jestem na spotkaniu to jest tylko tryb wibracja lub tryb cichy co oznacza, że jesli jestem na spotkaniu 3 godzinnym a nie chcę wyłączać telefonu zupełnie to mam tryb cichy i wtedy on ciągle wibruje i traci baterię, szkoda, wielka szkoda, może tutaj ktos mi pomoże bo dzwonka na zero tez ustawic nie mozna :( 3. trzecia wada to taka, że na wyswietlaczu sa ogromniatse numery wybierane i nie ma mozliwości zmniejszenia czcionki, tylko wybór kolorów co jest w telefonie tej klasy trochę duzym podtstawowym brakiem, no cóż jak bedę stara to przynajmniej będę widziala do kogo dzwonie hihihii 4. wada nr 4 to podobnie jak poprzednia ale bardziej wkurzająca to brak zmiany czcionki w sms'ach!!! można tylko chwilio zmienic styl pisanaia w jednorazowym smsie, ale nie mozna na stałe wybrać, że chce sie otrzymywac i piusac smsy małą czcionką, tak jak ja zawsze wole małą czcionke pogrubiona a tu lipa-jeden sms 3 wyśietlacze zajmuje, mnie sie to bardzo nie podoba, wybór zawsze powienien być!!! jak mi sie jeszzcze cos przypomni to napiszę, jesli macie pytanie to chętnie odpowiem, telefon jak dla mnie jest bardzo fajny, gdyż kolorystyka różowo brązowa jest rzadko spotykana i telefon jest przepiekn

  • 0

    156.  2006-09-04 12:04:55

    ~Joanna: W odpowiedzi na twój "post" chciałbym podzielić sie swoimi uwagami:) oto one:
    "1. brak profili"- zgadzam się też przerzuciłem się z Nokii:D Zawsze był tryb szkoła, ulica, noc, dom i inne:P "2.Brak milczy" mi tryb cichy czyli sama wibracja sie podoba można włączyć ją jednym guziczkiem i super:D jeśli ktoś natarczywie dzwoni a ja nie chce odebrać jest taki guzik do odrzucania połączenia:P Oczywiscie ja nosze w kieszeniw spodnaich telefon gorzej jak kobiety w torebce:P WTedy rzeczywiście bateria idzie w odstawkę:> 3. co do wyświetlacza to mi sie podoba. Super kolorki piękny wyświetlacz:D Dobrze że duża czcionka bo telefon andaje sie dla ludzi starszych którzy nosza okluary a tu bez problemów poradzą sobie:D ale amsz racje powinien byc wybór jak w Nokii!!! Dalej: wkurza mnie trochę zmiana niektórcyh przycisków w stosunku do nokii przy pisaniu smsów:D ale to musze sie rpzyzwyczaić:D Co do dzwonków tow dniu kupienia miałem ich mnóstwo. Bluetooth w użyciu i jazda:D Nie ma to jak dobrze wyposażony telefon braciszka genralnie ejst zadowolony:D Moje dwie wady: Bateria trzyma mi tylko 3 dni po pełnym cyklu formatowania , druga wada brak dodatkowej pamięci wymiennej:( pozdro i gorąco zachecam do kupowania tego telefonu!!!

  • 0

    157. ~Joanna  2006-09-04 13:44:28  host: 81.15.233.168

    No własnie powinien byc wybór, tymbardziej, że to są takie błahe rzeczy jak czcionka, nie wymaga wiekszej pracy programistów, hehe, a tak na marginesie mam pytanko czy jak formatowaliście baterię to Wam rónieź wyświetlacz palił sie przez cały czas ładowania?? dziwne prawda? wiem, że SE czasem tak maja ale dla mnie to szok :)) ale nadal nie mogę sie nacieszyć gracja tego telefonu, w pracy non stop go ogladam, pewnie będzie tak jeszcze tydzien hihih, pozdrawiam!! acha jeszcze jedno pytanko, próbowaliście wysłac np zdjęcie na adres e-mail, bo mnie sie nie udało :(

  • 0

    158. ~Edytka :):):*  2006-09-04 17:35:02  host: dze109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pomożcie mi bo ja juz calkowicie zglupialam :( mysle o zmianie telefonu i wlasnie samsung x680 mi sie spodobal ale wyglad zewnetrzny to nie wszytko:P czytajac te wszytkie posty juz naprawde nie wiem co mam robic czy zdecydowac sie na kupno tego fonika czy raczej porozgladac sie za czyms innym. Powiedzcie mi uzytkowinicy tego telefonu czy jakbyscie mieli kupic jeszcze raz tel czy byscie kupili wlasnie ten?? Prosze o pomoc dorzdzcie mi

  • 0

    159. ~point  2006-09-04 18:09:43  host: czb138.internetdsl.tpnet.pl

    ulczik, mam ten sam problem co ty:( kupilem telefon 2 dni temu i dosyc czesto sie resetuje, dziwne jest to ze jak wloze swoja stara karte to praktycznie to sie nie dzieje, moze to wina karty, tez masz pewnie w plusie? hmm a moze juz jakos sobie z tym poradzilas?

  • 0

    160.  2006-09-04 18:10:06

    Mam ten telefon juz dosyć długo i szczerze mowiąc, nie wiem o co chodzi w tych negatywach. U mnie bateria trzyma do półtora tygodnia przy ciągłym urzytkowaniu i rozmowach po 2h. Bluetooth dziala bez zarzutów, telefon nie zawiesza się ani tym bardziej nie pojawiają sie jakiekolwiek migania czy cos w tym stylu. Możliwe, że wam przytrafilo się coś takiego. Ale przecież zawsze trafiają się jakieś "braki"

  • 0

    161. ~point  2006-09-04 18:17:01  host: czb138.internetdsl.tpnet.pl

    ulczik, mam ten sam problem co ty:( kupilem telefon 2 dni temu i dosyc czesto sie resetuje, dziwne jest to ze jak wloze swoja stara karte to praktycznie to sie nie dzieje, moze to wina karty, tez masz pewnie w plusie? hmm a moze juz jakos sobie z tym poradzilas?

  • 0

    162.  2006-09-04 19:08:22

    mi bateria trzyma 3 dni:( czy to powód do reklamacji?? ja bezwątpienia za tą cene bym wybrał jeszcze raz ten telefon:) mi się nie resetuje tylko ta bateria:)

  • 0

    163. ~ulczik  2006-09-04 19:59:46  host: bfj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    point: mozliwe ze to wina karty ja mam kom w plusie ale wczesniej mialam w orange a nie mam kasy na zdjecie simlocka wiec nie wiem czy u mnie tez jest to wina karty ale kto wie moze masz racje :)ciagle nie moge sobie z tym poradzic:( mam pytanie do reszty uzytkownikow-czy kupowalisce ten telefon w jakies sieci czy w sklepie? bo moze to jest tylko i wylacznie wina plusa ze sie tak restartuje telefonik...
    justysssss: masz baterie ktora byla przy zakupie komorki czy kupilas jakas inna?

  • 0

    164. ~  2006-09-04 21:56:44  host: dze109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aa wlasnie takie jeszcze jedno pytanie bo gdzies na jakiejs stronce czytalam, że nie mozna w nim ustawic zeby byl alarm wibracyjny razem z dzwienkiem prawda to czy ktos tylko wymyslil??bo wiecie rozni sie zdazaja ludzie jeden pisał ze tel. jest za lekki haha no ale nie wypowiadam sie na ten temat. Wogole napiszcie mi cos wiecej o tym telefoniku nie wiem o tym Bluetooth cos wiecej bym chciala wiedziec bo podobno sa jakies problemy z jego uzywaniem;/ ???????? Help !!!

  • 0

    165.  2006-09-04 21:57:51

    ulczik: ja mam baterie, która byla przy zakupie telefonu. Nic w nim nie wymieniam, póki co nie ma nawet takiej potrzeby. I to napewno nie jest wina Plusa, być moze to są jak juz wczesniej mowilam jakies braki techniczne telefonu. Ja mam w plusie i jakos mi nic nie szwankuje. Pozdrawiam ;]

  • 0

    166. ~Marp  2006-09-04 22:03:19  host: xdsl-293.jgora.dialog.net.pl

    Czy ktos wie jak w tym telefonie wylaczyc zegarek i date wyswietlana na wewnetrznym wyswietlaczu?? Bo zaslania mi pol tapety :/

  • 0

    167. ~Athrun  2006-09-04 22:05:41  host: xdsl-293.jgora.dialog.net.pl

    Jak w tym telefonie wylaczyc zegarek na wewnetrznym wyswietlaczu?? Z gory dzieki

  • 0

    168. ~raMerK  2006-09-04 23:33:16  host: 83.238.59.18

    posiadem ten tel. od 2tyg. bateria "trzyma" ok.4 dni przy "normalnym" użytkowaniu [ok.1/2godz. dziennie rozmów], tryb MILCZY >ustawienia>dzięki>tryb cichy>milczy i telefon po przełączeniu w tryb cichy będzie milczał jag grób (bez wibry). telefon ogólnie OK, faktycznie przydałyby się profile, poza tym wszysko działa bez zarzutu oprócz... po przesłaniu fotki 640x480 (i tylko przy takiej rozdzielczości) przez BT na komp. zdjęcia są jakieś pocięte, z kompa na komórke nic takiego nie występuje, i nie wiem co z tym zrobic, może ktoś się z tym zetknął? Dzięki.

  • 0

    169. ~Joanna  2006-09-05 10:01:53  host: 81.15.233.168

    raMerK !!! O dzięki ci, ze znalazłes tryb milczy, to dla mnie jak super nagroda, nareszcie bateria będzie dłużej trzymac bo ja niestety na spotkaniach musze miec milczy a klienci dzwonią non stop :((( nawet nie zajrzałam w rozszerzenie trybu cichego bo myslałam, że to tylko go włacza, dzięki wielkie!!!! a może jeszcze znalazłes jakąś opcję by na stałe zmienic czcionke smsów??? ja mam osobiście telefon kupiony w plusie ale ściągn ęłam simlocka na orange i u mn ie wszytsko gra, bateria max 3, 4 dni czyli standar tylko nokie czasem mogą 7dni hiihihi, telefon rewelacja do edytki -polecam!!!

  • 0

    170. ~chicken  2006-09-05 18:51:39  host: 82.160.3.1

    ten phone jest jak Chuck Norris potrafi wszystko a numerami sie nie będe chwalił bo mam nr. do Boga.

  • 0

    171. ~Mroofka  2006-09-05 19:42:19  host: CAG-EP-dbp-NC01-e0.energis.pl

    Widzę że są tu sami zwolennicy noki, która jest tak oklepana że tylko z tego powodu nie chciałabym jej mieć(pomijając to że większość modeli jest brzydkich. Nie porównywałabym nawet noki do samsunga... X680 to super fonik. ~Joanna nie przesadzaj z tymi mało ważnymi WADAMI jak chcesz pisać wypracowania to na swoim blogu. Polecam samsungi;)

  • 0

    172. ~suga  2006-09-05 20:03:03  host: eho59.internetdsl.tpnet.pl

    witam, mam ogromny problem!!!nie chcą mi odtwarzać pliki mp3 które przesłałam przez bluetooth z innego telefonu!!pisze,że: nieobsługiwany plik! co zrobić żeby działały??? proszę o pomoc!!

  • 0

    173.  2006-09-05 20:42:36

    ~suga: suchaj chodzi o prędkośc mp 3ki:D mój odtwarza tylko do prędkości 192kb/s:D w motce mego brata szybsze leca ale sie tną a u mnie jest napisane że format nie obsługiwany:D polecam ja w mam w plusie i żadnych problemów:P

  • 0

    174. ~Mrówa  2006-09-05 22:20:12  host: eln170.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mógłby powiedzieć, czy jakość dźwięku odtwarzanych mp3 jest dobra?

  • 0

    175. ~madzik  2006-09-05 22:37:59  host: czb138.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam spory problem z tym telem. Po pierwsze właśnie wciąż mi sie resetuje, i mam juz tego dośc bo przez to wyświetlacz się wciąż świecie a bateria nie wytrzumuje nawet dnia. Dopiero dwa razy ją ładowałam czy myślicie że po trzecim razie ładowania 12 godzin będzie lepiej trzymała?? 3 4 dni trzymająca bateria to dla mnie marzenie. Poza tym powiedzcie mi proszę urzytkownicy samsunga X680 czy normalne jest, że telefon się świeci jak jest ładowany????Proszę czekam na wasze odpowiedzi jak sobie z tym problemem resetowania poradziliście??

  • 0

    176.  2006-09-05 22:46:59

    MAm jedno pytanie czy to normalne, znaczy czy wam się też tak dzieje że jak ładujecie to świeci się wyświetlacz??

  • 0

    177. ~Iron  2006-09-06 08:31:27  host: 83.238.59.18

    Do madzik : Widocznie to normalne bo umnie też się świeci , zupełnie nie wiem jednak po co :( . Resetowanie u mnie nie występuje , radzę ci od razu u dać z reklamacją do salonu (zapewne wada tel lub softu) Włóż na wszelki wypadek inną kartę sim i zobacz czy podobnie się zachowuje . Co do ładowania to po 3 formowaniu baterii powinno być lepiej a napewno nie gorzej . W moim przypadku troszkę rozmów ,zdjęć itp i około 3,5 - 4 dni trzyma

  • 0

    178. ~Joanna  2006-09-06 10:43:07  host: 81.15.233.168

    Tak, mnie tez sie świeci podczas ładowania, widocznie ten typ tak ma, lubi sobie poświecić w nocy, hihiih, pozdrawiam wszytskich :))

  • 0

    179.  2006-09-06 12:46:01

    czy da sie ustawic mp3 jako sygnal sms?

  • 0

    180. ~Joanna  2006-09-06 16:01:13  host: 81.15.233.168

    Mnie sie nie udało wybrac innego dźwieku sms jak tylko te podane w telefonie i chyba sie nie uda :(( no chyba, ze jakis magik nam powie czy mozna to jakos obejść :)) ja mam dźwięk number 8 ...

  • 0

    181. ~Samsung :):)  2006-09-06 16:02:43  host: cjl208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam ! mam ten telegon od 2 dni i nie wiem w którym miejscu sie zjaduje Bluetooth czy jest on na klapce czy gdzie indziej ?? i czy ten telefon ma 1 dzwonek ?? prosze o dop :)

  • 0

    182. ~~Olcia  2006-09-06 17:27:51  host: c82-26.icpnet.pl

    Ja mam ten telefon od 3 dni o jak dla mnie bomba :) Ładny, poręczny,dobry aparat, mp3. Tylko ta bateria ;/ Ładowałam ją wczoraj rano i już mam 2 kreski a podobno dalsze szybko schodzą =/ No i jeszcze wkurzają mnie kontakty ale tak to jest bomba =) Co zrobić z tą baterią żeby dłużej działała?

  • 0

    183. ~Kate  2006-09-07 13:51:05  host: ejf82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy na zew. wyswietlaczu istnieje możliwość wyswietlania zdjęcia przyporzadkowanego do osoby z ksiązki adresowej??

  • 0

    184.  2006-09-07 15:26:50

    ~kate odpowiedz brzmi nie!!!! tylko nazwa dzwoniacego a w stanie czuwania zegarek

  • 0

    185. ~Edytka  2006-09-07 18:51:09  host: dyz72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka mam juz ten telefonik wszytko jest ok super prosto i fajnie tak jak sobie to wyobrazalam tylko mam pewne problemy z mms-ami mam wlaczone GPRS ale jak ktos wysle mi jakis obrazek czy cos pisze BŁĄD PODCZAS POBIERANIA i pozniej jak daje pobiez to tez wychodzi jakis bląd tak samo jak chce wyslac to pisze ze bląd :(:( pomozcie mi !! nie wiem moze cos mam w ustawieniach nie tak no nie wiem wkazdym bad razie potrzebuje waszej pomocy:):) i licze na was :))no a drugie problemy to chodzi o kontakty bo zapisalam sobie numery na karcie SIM ale jak chce np. dodac jakąs osobe do danej grupy musze miec ten kontakt zapisany na telefonie. No i daje ok i dany kontakt podwaja mi sie bo jeden jest zapisany na tel a drugi na karcie:/ Czy tak musi byc czy da sie cos z tym zrobic zeby sie nie podwajały kontakty ?? Prosze o pomoc :):)) buziaczki :*:*:):)

  • 0

    186.  2006-09-07 20:21:34

    jeśli chodzi o mms to wyżej już ktoś ładnie napisał żebyś zmieniła port na 8080 :) a podwajanie ja zrobiłem tak że: wgrałemw szystkie kontakty na telefon a następnie usnołem wszystkie z karty sim i pasuje:) jak masz problemy z mms dalej to popatrz czy mas ztakie ustawienia: "konfiguracja X680 do odbierania MMSow:
    1. wiadomo, ze trzeba sobie uruchomic GPRSa w Plusie kodem: *101*11*02# poczekac na otrzymanie SMSa, wylaczyc i wlaczyc telefon.
    2. ustawienia wysyłania i odbioru są standardowo ustawione, najwazniejsze sa ustawienia profilu. - tworzymy profil Plus MMS - proxy: 212.2.96.16 na porcie 8080 (a nie 9210 jak pisza na stronie plusa) - połączenia oczywiscie GPRS a nie GSM - ustawienia zaawansowane: APN->mms.plusgsm.pl, nazwa uzytkownika i hasło pozostawiamy puste (ja mialem cos wpisane) - na koniec aktywujemy profil i powinno działać bez problemu:) Przynajmniej ja nie maiłęm zonków z tym"

  • 0

    187. ~blondi  2006-09-07 20:40:58  host: 474-b.sm-rozstaje.pl

    mam pytanko czy ktoś próbował podłączyc ten telefon przez USB? Bo ja próbóje i komp nie widzi mojego telefonu jak ktoś coś wie to dziekuje za pomoc!

  • 0

    188. ~POMOCY !!!!!!!!  2006-09-07 21:16:06  host: chg108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZIE SIE ZNAJDUJE BLUETOOTH W TYM TELEFONIE ?????????????????????????????? prosze o odp.

  • 0

    189. ~  2006-09-07 22:43:52  host: dyz72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o boshe ja nawet nie mam pojecia gdzie to jest GPRS-a mam wlączonego tylko wlasnie te blędy jak mozesz to napisz mi dokladniej jak i gdzie mam wejsc zeby to zmienic bo ja nie mam zielonego pojecia gdzie to jest :(:( cos kombinowałam i nic mi nie wyszlo ;( bozhe czy ja taka yempa jestem czy jak ?? hahaha nie no zrtuje ale jesli mozecie to dogladniej z gory dziekuje :*:*

  • 0

    190. ~  2006-09-08 15:55:51  host: dxq148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    oki juz niepotrzebuje ustawilam sobie juz wszytko i mms-ki dochodz jak trzeba hraaa Pietrucha dziekuje Ci bardzo jestes "kochana" :*:* buziaki :):)

  • 0

    191. ~blondi  2006-09-08 22:33:52  host: 474-b.sm-rozstaje.pl

    czy ktoś mi odpisze ? naprawde mam z tym duży problem :/

  • 0

    192. ~mada88  2006-09-08 22:34:05  host: 80.48.159.230

    ja wlasnie zamowilam sobie w plusie taki fonik,mialam wczesnije samsunga e700 i powiem ze kazdy samsung w czasie ladowania 'podswietla sie'-to normalne w tych telefonach :)

  • 0

    193.  2006-09-08 23:21:21

    hey Pietrucha to osbnik płci męskiej i nie mam cienia wątpliwości:) ~do blondi: nie wiem jak ten telefon reaguje na usb:( w sumie mam w domu kabelek do x640 to może spróbuje jutro:)

  • 0

    194. ~monka  2006-09-09 13:17:59  host: azu6.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bo jak kupujecie nowy telefonik to sprawdzacie jego WSZYSCIUTKIE funkcje - aparat, mp3 itp i tak siedzicie przy nim caly dzien bawiac sie, to wiadomo ze bateria tego nie wytrzyma. jak juz nie bedzie takiej zajawki na nowy tel i bedziecie go uzywac tylko do smsow czy rozmow - czasami mp3 czy aparat to zobaczycie ze bateria naprawde dlugo trzyma! pozdro

  • 0

    195. ~KURDE !  2006-09-09 14:55:02  host: cjo4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DZIĘKI BARDZO ZE KTOS MI POWIEDZIAŁ GDZIE SIE ZNAJDUJE BLOETOOTH !! NIE POTRZEBUJE WASZEJ POMOCY SAM SOBIE PORADZE !

  • 0

    196. ~ktos..  2006-09-09 21:03:40  host: server.fachmont.com

    Czy ten telefon ma przedni wyświetlacz kolorowy? Jakoś nie rozumiem wyrażenia "odcienie szarości" ;/ ????

  • 0

    197. ~edzia  2006-09-09 22:09:01  host: dxl112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ktoś odcienie szarosci to inacze czarno bialy wyswietlacz koloru nie ma :):)

  • 0

    198. ~suga  2006-09-10 13:18:23  host: eho59.internetdsl.tpnet.pl

    ahhhhh ten samsung..!! wyłączyłam telfon, za jakiś czas chciałam go włączyć spowrotem..najpierw nie chciał się wcale włączyć, tylko się zacinał, a potem kiedy wreszcie się włączył, okazało się, że cała pamięć, która była na telefonie, po prostu się wykasowała..wszystkie dzwonki, zdjęcia, obrazki...:(:(:( co teraz zrobić????czy komuś też się już tak stało???

  • 0

    199.  2006-09-10 15:56:01

    Kurcze nie rozumiem:D ja nic do samsunga nie mam:D to już Trzeci w mojej rodzinie sąmsiad też go ma i wszyscy ejsteśmy zadowolenii:) Polecam!! Acha jeśli ktos cche kupić tel w plusie w Łodzi to zapraszam do Galerii bardzo dobry punkt sprzedaży:) Przy okazji pozdrawiam Pana Michała:))

  • 0

    200. ~blondi  2006-09-10 17:29:21  host: 474-b.sm-rozstaje.pl

    to jak ktoś już sprawdziła czy ten telefon łączy sei przez usb z kompem ?

  • 0

    201. ~Zelku  2006-09-11 18:36:32  host: brzezno.attu.pl

    mam telefon od kilku godzin
    wszystko jest boskie
    tylko zastanawiam się jak ustawić żeby naraz była wibracja i dzwonek naraz?
    prosze o odp...

  • 0

    202. ~ani1234  2006-09-11 19:19:43  host: 3.85-237-189.tkchopin.pl

    hej, gdzie w tym telefonie wlacza sie tryb cichy??

  • 0

    203. ~blondi  2006-09-11 21:56:32  host: 474-b.sm-rozstaje.pl

    tryb cichy włączasz krzyżykiem

  • 0

    204. ~  2006-09-12 12:45:09  host: cgg145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do baterii to nie jest najlepiej. Po formatowaniu (3 x 12h) bateria trzyma 3-4 dni max (bez zabaw telefonem), trochę krótko. Oprócz baterii wszystko OK. Polecam.

  • 0

    205. ~mada88  2006-09-12 18:40:02  host: 80.48.159.230

    Zelku,w samsungach nie ustawisz wibracji i dzwonka jednoczesnie,mozesz jedynie ustawic sama wibracje,sam dzwonek lub opcje gdzie fonik najpierw ci kilka razy zawibruje a dopiero potem dzwoni,ta firma tak ma...

  • 0

    206. ~zdolny...  2006-09-12 21:59:00  host: cie125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moze ktos doradzi, poleci zestaw słuchawkowy do X680 najlepiej z radiem :) badz niedrogą słuchawke bluetooth, ktora w przyplywie radosci bedzie posiadala radio? ;-) (ew. bez radia)

  • 0

    207. ~Joanna  2006-09-13 10:49:35  host: 81.15.233.168

    Witam ponownie, wiecie co? skończyłam właśnie 3 formatowanie baterii i teraz trzyma mi batreia już 6 dzień i mam jedną kreske jeszcze,dzwonię średnio 40 minut dziennie plus smsy szok!!! polecam :))

  • 0

    208. ~moro  2006-09-13 12:45:38  host: abiy232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jedni piszą 25 inni 28.5, gdzieś widziałem nawet że ma 35 MB pamięci... z czego odjąć należy 2 MB które są przeznaczone na Jave ? Czy można słuchać mp3 i bawić sie innymi opcjami ?

  • 0

    209. ~cinek  2006-09-13 19:26:05  host: ajo213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy w tym telefonie jest normalny bluetooth bo jak inne modele miały poczerwień to tylko nanumery

  • 0

    210. ~marcin27l  2006-09-14 09:44:43  host: host-81-190-52-234.lublin.mm.pl

    czy to normalne że w czasie ładowania świecą się 2 wyświetlacze
    Odpowiem na problem za połączenie z kompem trzeba zainstalować program samsung PC studio

  • 0

    211. ~zomo1983  2006-09-15 11:05:22  host: cxr90.internetdsl.tpnet.pl

    witam czy ktoś prubował już przestawić to , że po piątym sygnale się rozłącza wcześniej włączała się poczta ale ją wywaliłem zamiast niej poprostu odrzuca połączenie a często po prostu nie zdąze doelcoeć do fona i lipa ; mile widziana pomoc

  • 0

    212. ~marcin27l  2006-09-15 12:11:23  host: host-81-190-52-234.lublin.mm.pl

    czy w tym telefonie w czasie ładowania swiecą się oba wyświetlacze nawet przy zamknietej klapce? skąd ściągnąć program do wgrania mp-3 z kompa do telefonu-

  • 0

    213. ~Gabrysia  2006-09-15 15:56:46  host: z-debica.mt.pl

    suga mnie też się to zdarzyło, a wszytko przez te mp3, teraz nie mam zadnej i w ogole mi sie nei zacina, oddaj go do serwisu to Ci naprawia, a ja bez mp3 sie obejde ;). To jest jedyna wada w tym telefonie - poprostu niedopracowane.

  • 0

    214. ~pio  2006-09-16 12:03:34  host: bqs118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Skompresowałem pliki mp3 i się zmieściło aż 19 mp3!!!po 3 do 7min. telefon nic się nie zacina i jakość piosenek jest naprawdę dobra niedługo kupię sobie do niego słuchawki.Tylko mam problem z wgraniem gier.

  • 0

    215. ~TX  2006-09-16 17:26:48  host: bel111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~suga przesyłałeś pliki przez bluetootha z innej komy ?? U mnie było tak samo po przesłaniu muzyki z K700i tel. się nie włącza. Był już w serwisie bo w ogóle nie wstał :( Prawdo podobnie bug w sofcie. Py wysałaniu tych samych piosenek z kompa jest OK :( jakby nie chciał się włączyć w ogóle podłacz ładowarke, niestety wszystko się skasuje :(

  • 0

    216. ~TX  2006-09-16 17:32:51  host: bel111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Gabrysia Czy mp3 miałaś przesyłane z Kompa czy z innej komórki ?? Ja wysyłałem z kompa i jest ok a z K700i klapa :( 3 tygodnie w serwisie :( Bug w sofcie :(

  • 0

    217. ~boczek  2006-09-16 21:03:57  host: ckm233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zomo 1983 twój problem nie jest spowodowany apratem tylko ustawieniami twojego konta u twojego operatora, radzę zgłoś się do swojego biura obsłgi klienta :)

  • 0

    218. ~Gabrysia  2006-09-16 23:28:21  host: z-debica.mt.pl

    ~TX ja przesyłałam mp3 z innej komorki,ale jaki to model to nawet nie wiem. A do tel. nie mam kabelka wiec, nie mam jak zgrywac mp3, trudno jakos bez nich przeżyję :).

  • 0

    219. ~Kamil  2006-09-17 12:42:06  host: 80.244.157.78.ip4.tnp.pl

    mam pytanko! Jakie dlugie mozna nagrywac filmiki???i wogole czy warto kupowac ten telefon???

  • 0

    220. ~  2006-09-17 16:05:44  host: abiw92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest mozliwość zmiany motywu, albo sa giery w 3D :)?

  • 0

    221. ~  2006-09-19 22:37:40  host: acfx141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja bateria trztna tylko 1dzien a formatowalam...i czasami nagle wylacza sie wyswietlacz jakby tracil zasilanie...

  • 0

    222. ~blondi  2006-09-20 11:23:39  host: 474-b.sm-rozstaje.pl

    czy ktos łaczył sie z kompem przez kabel usb ? Bo ja sobie nie moge poradzic ściagnełam samsung PC studio i nie działa.

  • 0

    223. ~STALOWKA  2006-09-21 08:38:12  host: 84.38.95.202

    ja mam od wczoraj tel. i jestem bardzo zadowolony. Co niktoree nfo jest bledne, poniewaz w opisie jest ze aparat ma 2 x zoom. a Ja sie doliczylem x 10. Pozdrawiam..:)

  • 0

    224. ~zomo1983  2006-09-21 09:39:34  host: cxr90.internetdsl.tpnet.pl

    ~boczek no niby racja dzwoniłem do plusa w tej sprawie i pewna miła pani powiedziała mi że to sprawa telefonu nie operatora może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły

  • 0

    225. ~manyop1  2006-09-21 19:13:12  host: aze114.internetdsl.tpnet.pl

    ulczik: kupiłem samsunga dwa dni temu w abonamencie i mam dokładnie taki sam problem z nagle , bez przyczyny wyłączającym się telefonem - wygląda tak jakby nie mógł znaleźć sieci

  • 0

    226. ~ja:)  2006-09-23 11:43:47  host: chello081018206178.chello.pl

    Ile mp3 wchodzi do tego samsunga?

  • 0

    227. ~MAJOR  2006-09-23 21:49:40  host: bdn131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria w nim

  • 0

    228. ~  2006-09-24 11:25:58  host: host-81-190-227-143.zamosc.mm.pl

    siemanko wszystkim:)) ja na początku byłam zdecydowana kupić ten telefonik ale zaczęłam czytać o tych wszystkich zawieszeniach i boje sie że kiedy go kupie i zacznie nawalać to sobie z nim nie poradze i nie będe wiedziała co robić:// czy da sie jakoś sprawdzić przed zakupem czy telefon ma jakieś uszkodzenia czy nie?? poradze o porady i z góry dziękuje:))

  • 0

    229. ~BBBBB  2006-09-25 11:15:15  host: acwr52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ MAM TEN TELEFON OD PIĄTKU I JEST SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!! MAM TYLKO PYTANIE ILE ŁADUJE SIE WAM BATERIA? BO U MNIE LADOWALA SIE 2 GODZ CZY TO NORMALNE BO WE WCZESNIEJSZYCH TELEFONACH KTÓRE MIAŁAM ZAWSZE LADOWAŁA SIE ONA 3 GODZ? ODPISZCIE!!!

  • 0

    230. ~UsB  2006-09-25 17:32:45  host: atq34.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja połaczyć ten telefon poprzez usb do PC'a mam kabel posciagałem oprogramowania i nic..:/ może ktoś pomóc?

  • 0

    231.  2006-09-25 20:59:55

    ja połączyłem p[rzez bluetootha i wszystko gra zeby było śmieszniej mam oprogramowanie z od Bluetootha i to mi styka, nic wiecej nei potrzeba do wymainy plików:)

  • 0

    232. ~viperek  2006-09-26 12:30:26  host: mBank1.lodz.silverscreen.pl

    Ja ten tel mam jakies 2tyg i jest zajefajny, mnie sie nie zawiesza. jesli chodzi o program do przesyłania plików przez bluetootha to wystarcza mi ten który miałem razem z bluetoothem. Jedyna wada to to ze nie mozna na smsa ustawic własnych dzwiękow tylk te wbudowane. Tel bardzo fajny i szczerze plecam. Jak są jakieś pytania to zapraszam

  • 0

    233. ~kasiulenia  2006-09-26 13:20:29  host: bjd165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zastanawiam sie nad kupnem telefonu.. i mysle nad samsungiem x680 lub sagemem my501c. co lepiej ? ;) prosze o pomoc

  • 0

    234. ~DAVID  2006-09-26 13:50:00  host: absv37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA MAM SONY ERYKA K700I I NIGDY W ŻYCIU BYM SIĘ NA SAMSUNGA NIE ZAMIENIŁ

  • 0

    235. ~  2006-09-26 21:42:15  host: gl190-31.master.pl

    mam pytanie. mam ten telefonik jeden dzien i mam dwa pytania:
    1. jak mozna wylaczyc calkowicie dzwiek? bo nie moge (wiem tylko jak sie wycisza i sa wibracje a mi chodzi o to zeby ani wibracji ani dzwieku nie bylo);
    2. mam problem z blotoothem. z komorki na komorke zdjecia przesylaja mi sie cudnie ale jak chce przeslac jakies zdjecie na komputer to dochodzi zdjecie ale tylko w jednej trzeciej. co jest nie tak? pomozcie!!

  • 0

    236. ~BBBBB  2006-09-27 14:22:24  host: acxj167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JA MAM TEN SAM PROBLEM CO TY TYLKO MI Z KOMÓRKI NA KOMÓRKE PRZYCHODZA TAKIE MALE ZDJECIA. PRÓBOWALAM COS POKOMBINOWAC W USTAWIENIACH ROZDZIELCZOSCI ALE TO NIC NIE DAŁO. PIETRUCHA POMÓZ BO TY O TYM TELEFONIE MASZ NAJWIEKSZE POJECIE. Z GORY DZIEKI . POZDRAWIAM. A TAK NA MARGINESIE TO TELEFON JEST SWIETNY I POLECAM GO WSZYSTKIM!!!!

  • 0

    237. ~BBBBB  2006-09-27 14:23:53  host: acxj167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TO JESZCZE RAZ JA. JAK ODBIERAM MMSY TO ZDJECIA TEZ PRZYCHODZA TAKIE MALE. CZY MOZNA TO ZMIENIC? PROSZE O POMOC.

  • 0

    238. ~Użytkownik  2006-09-28 11:59:23  host: 106-41.espol.com.pl

    Telefon jest świetny, zdjęcia jak na taką rozdzielczość wychodzą naprawdę bardzo ładne (a porownywałem kilka tel z VGA), nawet ładniejsze niż na niektórych tel z 1,3mpx (tyle że wiadomo w mniejszej rozdzielczości). Bateria trzyma mi około 4-5 dni tyle że już nie bawię się aparatem i mp3 a tylko dzwonie (srednio 40 min dziennie). Telefon mimo że ma stalą pamięc wewnętrzną ma jedną wielką zalete, odtwarza pliki w aac+ co pozwala na uzyskanie dzwięku jakości mp3 128 kbps już przy 48kbps aac+. Dzięki temu zmieściłem w telefonie 20 piosenek. Odwtwarza muzykę przy zamkniętej klapce. Z bluetooth wszystko ładnie działa i pomiędzy dwoma telefonami i pomiędzy komputerem. Generalnie bardzo dobry telefon i bardzo ładny i zgrabny.

  • 0

    239. ~kristof  2006-09-28 13:07:15  host: nat-202-59.globalconnect.pl

    Czy ktoś może mi powiedzieć gdzie znajde oprogramowanie tego telefonu? Jest extra ale nie mam jak przeżucić mp3.

  • 0

    240. ~marcin27l  2006-09-28 16:22:21  host: host-81-190-52-234.lublin.mm.pl

    czy ktos ma jakis normalny program do bluetootha z góry dzięki

  • 0

    241.  2006-09-28 19:53:04

    spoko pomogę tylko powiedzcie jaki foch?? dkłądnie o co wam łązi:) mój model odpukać jest zajebisty:) pozdro

  • 0

    242. ~anisior  2006-09-28 21:43:51  host: softcom125.sfc.pl

    ulczik mam ten sam problem rowniez dwa dni temu kupilam ten telefon i caly czas tak sie robi. naliczylam ze w ciagu 15 minut zrobilo sie tak 40 razy - lekka przesada. telefon kupilam w sieci plus i przed chwila wsadzilam do niego moja stara karte - simplusa ani razu tak sie nie zrobilo! wiec wydaje mi sie ze to moze wina karty a nie telefonu :/ ide go jutro reklamowac do salonu

  • 0

    243. ~anisior  2006-09-28 21:46:08  host: softcom125.sfc.pl

    ulczik mam ten sam problem rowniez dwa dni temu kupilam ten telefon i caly czas tak sie robi. naliczylam ze w ciagu 15 minut zrobilo sie tak 40 razy - lekka przesada. telefon kupilam w sieci plus i przed chwila wsadzilam do niego moja stara karte - simplusa ani razu tak sie nie zrobilo! wiec wydaje mi sie ze to moze wina karty a nie telefonu :/ ide go jutro reklamowac do salonu

  • 0

    244. ~Napster  2006-09-28 23:18:58  host: proxy.satfilm.pl

    To dla was odemnie Kilka info na live
    Nie polecam telefonu mam go jeden dzien a widze juz wady
    - Swieca sie oba wyswietlacze co podwojnei zuzywa baterie
    - glosnik wewnatrz klapki jesli jest zamknieta to dzwonek ledwo co slychac
    - Podcza sladowania zewn monitorek ciagle sie swieci
    - brak wygodnego wtsylania sms
    - internet po wcisnieciu srodkowego klawisza
    - fatalnie ustyuowany przycisk ,,C''
    Poki co to wszystko Jesli zobacze cos innego to napisze

  • 0

    245. ~sa20  2006-09-29 10:06:22  host: acfl103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdjecia nalezy pobierac przez kompa z telefonu wtedy jest wszystko ok. Bo tak jesli sie wysyla telem to przychodza tylko w jednej trzeciej zdjecia. U mnie chodzi jak burza jestem zadowolony

  • 0

    246. ~Ola  2006-09-29 17:50:01  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    mam dylemat ;/nie wiem czy kupic sobie pomaranczowego czy srebrnego hehe prosze powiedzcie mi czy ten pomaraczowy jest matowy czy sie błyszczy tak jak czerwony :P?? bo w kazdym sklepie maja dostepny tylko czerwony ;/

  • 0

    247.  2006-09-29 19:06:17

    hmm generalnie to te zdjęcia są i będa małe:) tylko zdjęcia robione aparatem samsunga dopasowują się na cały wyświetlacz:( niestety a szkoda

  • 0

    248. ~rudolf  2006-09-29 19:16:51  host: fb242.internetdsl.tpnet.pl

    czy ten samsung ma wymienne karty pamięci???? niech ktoś napisze.dzieki..

  • 0

    249. ~SHREK  2006-09-30 13:30:21  host: host-81-190-190-237.kwidzyn.mm.pl

    Siemanko!!mam pytanie ktory telefon wybrac:Samsunga X680 czy moze Sony Ericsso k310i?Pisze bardzo duzo sms-ow i chcialabym aby ten telefon byl wytrzymaly.Wiec pomozcie

  • 0

    250. ~M@riusz  2006-09-30 18:38:01  host: nat.wro.vectranet.pl

    Telefon jest rewelacyjny!! Nigdy bym nie powiedziałbym że ma tylko 65 tys. kolorów. Ale Samsung zawsze słynął z dobrych wyświetlaczy. Telefon jest lekki (chyba aż za bardzo bo ciągle myśle że go zgubiłem), wygodny, ma duże klawisze i wyświetlacz. Bateria trzyma 6 dni.

  • 0

    251. ~banan  2006-10-01 20:04:19  host: aie56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wess Samsungaa!! SOnyy odpada tandetny wyswietlaczz i menu;/ blehh

  • 0

    252. ~Pred4tor  2006-10-03 10:19:24  host: chello084010211068.chello.pl

    Jak długie filmiki można nim kręcić? Bardzo proszę o szybką odp to bardzo ważne. :D

  • 0

    253. ~asix  2006-10-03 12:04:33  host: 195.136.123.52

    zastanawiam sie nad zakupem tego telefnu i jestem ciekawa czy faktycznie jest on taki fajny jak to wiele osób mówi.Chciałabym jeszcze wiedziec czy ma więcej zalet niż wad ;)

  • 0

    254. ~~icam~  2006-10-04 12:28:37  host: aaxf216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok. ale jesli chcesz miec dobry tel z Mp3 i dobrym aparatem to kup cos innego typu np. SE K700/750 chyba ze chcesz tel typu V to polecam Samsunga E 780. ale ja go mam i moge powiedziec ze jest naprawde dobry tylko szkoda ze nie ma karty pamieci.

  • 0

    255. ~niunia  2006-10-05 16:18:28  host: fjj20.internetdsl.tpnet.pl

    hejka mam pytanko może wydawać się głupie.:) mam samsunga X680 i właśnie po raz pierwszy mi sie rozładował. Ile mam ładować godzin baterie żeby ją dobrze uformować?

  • 0

    256. ~  2006-10-06 22:11:28  host: gl190-31.master.pl

    co trzeba zrobic by zdjecia sie w calosci przesylaly blotoothem na komputer? bo przesylaja sie uciete :( bardzo mi zalezy na odpowiedzi :D

  • 0

    257. ~jacenty  2006-10-07 14:22:41  host: yz78.internetdsl.tpnet.pl

    witam. Mam pytanie. Jak wgram sobie mp3jke to moge ją sobie ustawic jako dzwonek i sms? prosze pomóżcie

  • 0

    258. ~KrzysiaGali  2006-10-08 01:20:41  host: adp102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od miesiąca, i w sumie jestem zadowolona, przegladając forum chciałabym odpowiedzieć na jedno pytanie odnośnie wylaczenia dzwonka, można go wyłączyć (naiskając boczny dolny przycisk)tylko gdy ktoś do nas dzwoni, ale jest to każdorazowa czynność przy każdym połączeniu

  • 0

    259. ~Ania  2006-10-09 20:21:54  host: dsx77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile ten telefon morze kosztować w mix plusie? odpowiedzcie prosze

  • 0

    260. ~wielbiciel  2006-10-10 21:26:39  host: bzu123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ania ja za ten telefon w plus mixie dalem 180zł,ale niepolecam go kupowac...

  • 0

    261. ~Magda  2006-10-14 12:07:20  host: 195.116.183.61

    nie wiem ktory wybrac.. ten czyy sony ericsson k310i :( No bo kurde z wygladuu to wole samsunga... ale sonny ericsson znowu ma wiecej pamieci... i sonny ericsson moze nagrywac np. dyktafonem ile chcee a samsung 2 minuty... ale smsuung ma fajniejshe menu i wyswietlacz ten wewnetrznyy ale sony robi lepsze fotki... ale samsung mi bardziej pasi ogolniee... ale w se mozesz sobie ustawic np. w smsie dzwonek swoj a w samsungu tylko jak ktos dzwoni..ale sonny jest ma dżojstik :(... ale znowu lepiej bo w idei... a samsung w plusie...I NIE WIEM pomooocy prosze ;((

  • 0

    262. ~wqurwiona  2006-10-14 20:33:16  host: 77-49.espol.com.pl

    Kurcze chce sobie kupić ten fonik bo jest za mocny ale niemoge go nigdzie znaleśc w salonach...chyba bede musiała kupic inny ...ehhhh Chyba że ktoś z was chce go odsprzedac :P:P:P . Z chęcią odkupie

  • 0

    263. ~olaaa  2006-10-14 21:34:20  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    ja w koncu sobie kupiłam ten fonik :D ale musiałam na niego czekac tydzien az go sprowadza.Jest extra, mega mi sie podoba! :D

  • 0

    264. ~  2006-10-14 22:11:22  host: 195.116.183.61

    sory pomylilo mi sie samsung ma wiecej pamieci ale i tak nie wiem ktory wybrac;((

  • 0

    265. ~magda  2006-10-14 23:12:19  host: 195.116.183.61

    olaaa i nie mozesz ustawic swojego dzwieku sms :(??

  • 0

    266. ~olaaa  2006-10-15 01:40:39  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    no szkoda ze sie nie da ustawic swojego dzwieku sms,no ale trudno nie mozna miec wszystkiego ;p

  • 0

    267. ~magda  2006-10-15 10:24:42  host: 195.116.183.61

    kurcze nie wiem co zrobic :(

  • 0

    268. ~olaaa  2006-10-15 10:42:46  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    a ja mam w ogole pytanie czy samsung SGH-X680 to to samo co samsung X680?Bo na allegro przy akcesoriach pisze ze to nie te same telefony hehe wiec juz sama nie wiem fajnie by było jak by mi ktos wyjasnił rózniece miedzy nimi ;)>Magda: jak na mój gust to samsung jest lepszy niz se :D

  • 0

    269. ~obstawa  2006-10-15 11:05:27  host: adaj65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak zmienic slownik w x680 z T9 na inny???

  • 0

    270. ~asix  2006-10-16 14:50:50  host: bpl169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon w mix plusie na 36 doładowań kosztuje 199 zł

  • 0

    271. ~asia  2006-10-16 21:50:59  host: 195.136.123.52

    pomóżcie mi podjąć decyzje...nie wiem cy kupic tego cudownego samsunga czy motorole v3?? pomóżcie błagam

  • 0

    272. ~ss  2006-10-17 04:11:18  host: proxy7.star.net.pl

    słaby ten samsung bardzo, funkcjonalnie odpada i się psuje

  • 0

    273. ~lolek  2006-10-17 19:36:06  host: tu18.internetdsl.tpnet.pl

    magda bierz samsunga :) sony ma mniej pamieci i pozwala na zapisanie 3,4 piosenek a samsung az 7 :) takze polecam samsunga. po drugie miałem k310 ale juz go sprzedałem dzojstik sie zepsuł po 2 tygodniach...zrob co chcesz ale ja bym wybrał samsunga :)

  • 0

    274. ~brandysowa  2006-10-17 20:15:26  host: ecj125.internetdsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie..czy ktoś moze wie..dlaczego nie działa blootoht..tzn moge sie polaczyc z telefonem takim samym jak mam,v3, i przesyałac wszyskto..ale z innymi telefonami moge odbierac jedynie obrazki./..błagam niech mi ktos cos napisze..;(

  • 0

    275. ~adifek  2006-10-19 19:29:24  host: eho154.internetdsl.tpnet.pl

    wy ludzie jestescie smieszni. sony ericsson z serii k ma lepsze fotki? buahaha, rozwaliliscie mnie. samsung robi genialne zdjecia w porownaniu z SE. sony jest beznadzijnie wolny (jak kazdy telefon tej firmy) i ma tndencje do wieszania. wyswiatlacz samsunga po prostu knock outuje konkurencje. no i oczywiscie samsung ma prawie 2x wiecej pamieci... najwieksza wada w samsungu jest ograniczenie krecenia filmikow do 290kb... ale coz... nie mozna miec wszytskiego :) aha, baterii litowo-jonowych i litowo-polimerowych sie nie formuje :) to nic nie daje :) mi przy dosc intensywnym smsowaniu i srednim dzwonieniu wytrzymuje ok. 6 dni :) no i sie czesto nim bawie :) ogolnie telefonik nieczego sobie

  • 0

    276. ~olaaa  2006-10-22 01:34:30  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    6 dni ? jakim cudem ? mi wytrzymuje tylko 3 :(

  • 0

    277.  2006-10-22 13:20:13

    Mam do was pytanie jakiej jakości zdjęcia i filmy robi samsung x680??? A i czy z niego w ogóle można zdjąć simlocka??? Plisss odp.!!!

  • 0

    278. ~alexandra  2006-10-22 15:32:53  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    słuchajcie zastanawiam się czy kupic ten telefon ale mam problem bo nie wiem czy on dosc czesto sie nie psuje jezeli mógłby mi kto sodpisac bede wdzieczna

  • 0

    279.  2006-10-23 00:34:25

    ~Magda k310i bardziej praktyczniejszy bez problemu java się w grywa w samsungach nie ma takiej narazie możliwości(może cos wymyślą) samsung ma więcej pamięci ale co z tego bo ma limity do 290kb tyle ile może miec mms no i jest ładniejszy ;) foty są tu i tu według mnie takie same, idei już nie ma a w orange na abonament 1mms=2sms w plusie przeliczają 1sms=1mms

  • 0

    280. ~asia  2006-10-23 12:43:35  host: ajb94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy tym telefonem mozna przesyłać wiadomości graficzne. inne niż te w telefonie

  • 0

    281. ~  2006-10-23 16:31:24  host: dsi148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    cześć mam pytanko czy na ten fonik moge nagrywać muze?odpiszcie please

  • 0

    282. ~nisiol  2006-10-24 16:05:22  host: oo8.ipartners.pl

    w jakiej cenie jest ten telefon na karte ??

  • 0

    283. ~karesuanda  2006-10-24 16:25:28  host: escape.net.pl

    kupiłam go za 79 zł plus karta pierwsza za 30 potem 36 razy za 50 jest ok, w sumie nie wiem jeszcze jak z tym bllublebletath- hah ale może coś mi zaskoczy w mózgu szkoda tylko że tel. nie odrzuca automatycznie nie zapisanych numerów tel. tak to jest bajeczny. polecam dzw.mają ładne tony kupił mi mąż na imieniny wczoraj

  • 0

    284. ~Olaaaaaaaaaa  2006-10-24 21:28:39  host: achg163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy jak inny telefon ma IrDe a ten Samsung ma Blotoof (czy jakoś tak) to prześlą się normalnie wszelkie obrazki, dzwonki i etc...?

  • 0

    285. ~O  2006-10-25 11:55:39  host: achh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w tym Samsungu jest Bluetooth, a w innych jest IrDa to prześlą się wszystkie pliki typu obrazki, dzwieki, filmy??? Prosze bardzo o odpowiedz bo tylko to mnie hamuje od kupienia tego telefoniku. Wiecie ile kosztuje ten Samsung w Orange w Mixie???

  • 0

    286. ~  2006-10-25 13:23:01  host: achh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie może gdzie w Łodzi w Orange są dostępne te telefony??? Żeby wszystkie kolory były dostępne... Prosze o pilną odpowiedź

  • 0

    287. ~Gabrysia  2006-10-25 15:03:48  host: z-debica.mt.pl

    ~~ afidek - to szczęściarz jesteś, mi bateria trzyma 3 dni :|. Oczywiscie po intensywny uzytkowaniu - telefony, sms, aparat itp. Ale to i tak za mało..

  • 0

    288.  2006-10-25 15:52:24

    1. Ten Samsung ma Bluetooth, a zakładając inny telefon ma IrDe to czy pliki typu mp3, obrazki oraz filmy przesla sie??? Jaki wtedy trzeba pin wpisać??? 2. Czy ktoś wie w jakim salonie Orange w Łodzi jest dostępnych największa ilość kolorów tych telefonów??? 3. Albo czy ktoś może wie ile kosztuje ten telefon w Mixie w Orange??? 4. Jak jest obudowa tego telefonu, nie ma pokazanej jej od tyłu. Jestem ciekawa czy cała tylnia część jest koloru takiego jak przednie paski czy jest czarna??? Ładnie to wygląda??? 5. Gdzie w tym telefonie znajduje się Bluetoth??? Baardzo prosze o odpowiedź, bo tylko te kilka pytań powstrzymuje mnie od kupienia tego telefonu, więc bardzo prosze o odpowiedź jak najszybciej:)

  • 0

    289.  2006-10-25 16:00:45

    1. Ten Samsung ma Bluetooth, a zakładając inny telefon ma IrDe to czy pliki typu mp3, obrazki oraz filmy przesla sie??? Jaki wtedy trzeba pin wpisać??? 2. Czy ktoś wie w jakim salonie Orange w Łodzi jest dostępnych największa ilość kolorów tych telefonów??? 3. Albo czy ktoś może wie ile kosztuje ten telefon w Mixie w Orange??? 4. Jak jest obudowa tego telefonu, nie ma pokazanej jej od tyłu. Jestem ciekawa czy cała tylnia część jest koloru takiego jak przednie paski czy jest czarna??? Ładnie to wygląda??? 5. Gdzie w tym telefonie znajduje się Bluetoth??? Baardzo prosze o odpowiedź, bo tylko te kilka pytań powstrzymuje mnie od kupienia tego telefonu, więc bardzo prosze o odpowiedź jak najszybciej:)

  • 0

    290. ~arek  2006-10-26 12:48:23  host: c184-180.icpnet.pl

    fajny tel ale bateria beznadziejna max 3 dni, zdjęcia ja ktoś napisał podczas przesyłania Bluetoothem do kompa są obcięte chyba ze są robione gorszej jakiści to wtedy ok ogólnie tel fajny ale dla kobiety której nie interesują zabawki w nim

  • 0

    291. ~cios  2006-10-26 13:58:33  host: chello087206202122.chello.pl

    Witam mam problem z mms-ami nie moge ich odbierać co mam zrobić, prosze o pomoc.

  • 0

    292. ~maja ;)*  2006-10-26 15:28:26  host: esm33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej...a ja mam takie pytanko..jak mam wgrac mp3 do telefonu?? kablem??gdzie moge go dostac itd?? piszcieeee ;*;*;*

  • 0

    293. ~skasnska  2006-10-26 17:12:21  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    chcialbym sie dowiedziec ile ten tel ma sekund kamery?? prosze o szybko odpowiedz:))))

  • 0

    294. ~eli  2006-10-26 17:32:45  host: cmm85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Samsung X680 to największa porażka medialna tego roku. Od momentu zakupienia telefonu we wrześniu tego roku już 3-krotnie został oddawany do serwisu. Jeden dzień działa bez problemu a później analogiczna historia z "gubieniem danych", zawieszaniem się oprogramowania, itp. Kompletny bubel!!! Dziś po odbiorze z serwisu telefon nie obsługuje aparatu. Porażka!! Jutro oddaję go poraz 4 w tym miesiącu do naprawy!!!! Nie polecam tej marki!!!!

  • 0

    295. ~hejwerek@op.pl  2006-10-27 12:25:15  host: magenta.lublin.ws

    Brałabym samsunga ;] Adifku Drogi... :) Nie wszystkie SE se zawieszaja :P ja mam SE i jes git ;]]]]] [SE Z530i ] Pozdrawiam :)))

  • 0

    296. ~Marcin  2006-10-27 15:02:23  host: acqo41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar kupić ten telefonik, ale mam pytanko, ile można wgrać mp3??

  • 0

    297. ~Tusia  2006-10-27 21:56:27  host: dhs164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie help me :) nie wiek ktory mam wybrac motke v3 czy samsungax680 ? jejC z gory thx :)

  • 0

    298. ~seb  2006-10-28 01:47:07  host: router.tvgawex.pl

    mam pytanka nastepujacej natury: 1. czy mozna zmienic polozenie zegara na wewnetzrnym wyswietlaczu (zeby byl na dole) 2. czy mozna wylaczyc sygnalizacje o niskim poziomie baterii 3. mozna wybrac ksiazke tel /sim, tel/, czy trzeba korzysatc z laczonej?

  • 0

    299. ~nika  2006-10-28 13:04:43  host: nat1.daminet.pl

    mam ten telefonik od tygodnia . jest super. jak na komorke tej klasy robi calkiem fajne zdjecia. jeszcze nie probowalam nic wgrywac bo nie mam kabla ale mam nazieje ze nie bedzie z tym problemow. mam tylko pytanie : jak ustawic zeby byla i wibracja i dzwiek jednoczesnie. wiem ze ktos juz o tym pisal ale niestety nie mogę tego znaleźć

  • 0

    300.  2006-10-28 15:45:54

    Byłabym wdzięczna jakby ktoś odpowiedział

‹ Poprzednia | 1 | 2 | 3 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet