Samsung SGH-X660 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X660 Opinie o Samsung SGH-X660

Samsung SGH-X660

w sumie: 439
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~Dawid  2006-01-24 22:43:25  host: 80.51.206.165

    No wreszcie w Polsce:)

  • 0

    2. ~  2006-01-24 22:55:58  host: 194.9.223.113

    he-he, telefon za stowke.
    A tak z ciekawości.., skoro nie ma zegarka a ma budzik to budzik dzwoni według słońca czy losowo;)???

  • 0

    3.  2006-01-25 00:08:39

    Hm... pewnie będzie kosztował około 600zł na allegro, a w nim nic wartego tej ceny nie ma, przynajmniej tak to wygląda. Mimo to telefon jest ciekawą propozycją.

  • 0

    4. ~ROGUE  2006-01-25 00:09:07  host: acpr75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    D600 lepszy

  • 0

    5.  2006-01-25 07:21:40

    wyświetlacz-zły
    aparat-zły
    TELEFON-ZŁY!!

  • 0

    6. ~redo5  2006-01-25 09:16:46  host: abeu63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest w promocji Ery, ceny od 239 PLN przy wyborze 1 oferty.

  • 0

    7. ~Dawid  2006-01-25 09:56:22  host: 80.51.206.165

    Ten telefon ma mp3!

  • 0

    8.  2006-01-25 11:40:14

    Czy ten telefon robi dobre foty???

  • 0

    9.  2006-01-25 13:02:21

    stylkowy, prosty ladny, nowoczesny, dla malop wymagajacych uzytkownikow wspanialy. Pamietajcie ze jak tel jest nowy to nie musi byc odrazu najleprzy (ten akurat jest ze srednio nizszej klasy)

  • 0

    10.  2006-01-25 15:54:52

    troszke jak te LG :/

  • 0

    11. ~bdk  2006-01-26 12:10:27  host: host-83-68-86-224.wyszkow.tnp.pl

    Ten telefon jest ładny, funkcjonalny z mp3 i mysle, że to wszystko co potrzeba żeby ludzei go kupowali

  • 0

    12.  2006-01-27 18:14:09

    Czyżby samsung ściągną antene od Siemensa:D?(bląd ;/)

  • 0

    13. ~sylwia  2006-01-31 19:44:52  host: ciw181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak to nie ma zegraka? jezuu.. każdy telefon ma zegarek.. a ten nie? żenda.. czy ktoś ma ten telefon?

  • 0

    14. ~Gumiś  2006-02-01 21:56:23  host: host-81-190-44-122.lodz.mm.pl

    Dziś go kupilem Jest swietny POLECAM

  • 0

    15. ~kryzysm  2006-02-02 03:49:11  host: chello062179066008.chello.pl

    Mam pytanko ile trzyma bateria bo moje poprzednie samsungi to roznie trzymały, jak zdjecia, irDa jak sie sprawuje i ogolnie kupować czy nie kupowac??????

  • 0

    16. ~kinga  2006-02-03 16:05:10  host: enl50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi ile kosztuje i w jakij sieci???bo mi sie bardzo podoba i bardzo mi sie tez podoba nokia 6101 ale nokia w erze kosztuje 240zl.na abonament 50zl,a mopze ten samsung bedzie troche tanszy.prosze pozmozcie

  • 0

    17. ~Dawid  2006-02-04 11:01:25  host: 80.51.206.165

    Do administratora: ten telefon ma Mp3!!!!!!!!

  • 0

    18.  2006-02-05 01:25:06

    do ~kinga: w erze jest w abon. za 50 zł bodajże za 230 zł, na allegro stoją od 550 do 600 zł ;) pozdrawiam

  • 0

    19. ~martynka  2006-02-05 12:26:42  host: ady226.internetdsl.tpnet.pl

    mnie sie podoba. wczoraj go kupilam i jest fajny. ja w abonamencie za 25 zł zapłaciłam za niego 239 zł. mysle ze jest wart tej ceny :)

  • 0

    20. ~>>>PP  2006-02-05 20:07:43  host: adgl12.marton.net.pl

    mi w erze mowila ze ten fon w abonamencie 25zł kosztuje 79zł wiec kto mowi prawde "martynka" czy sprzedawczyni w erze??

  • 0

    21. ~Nk  2006-02-05 23:13:20  host: wim.toya.net.pl

    w erze kosztuje 79 przy abonamencie 50 zł, natomiast przy abonamencie za 25 zł kosztuje 239 :)

  • 0

    22. ~tommy  2006-02-05 23:39:02  host: markowice.ostrog.net

    telefon NIE MA Mp3 ani acc, a przez Irdę przesyła tylko wizytówki (o zdjęcicach zapomnij...) kabla do kompa w zestawie nie ma. Ładny jest, zegarek ma też na drugim, czarno-białym wyświetlaczy (4 odcienie szarości), ale na tych mp3 się naciąłem. Kupiłem w Erze w programie lojalnościowym za 1 zl.

  • 0

    23. ~Kriss  2006-02-06 12:29:11  host: chello062179066008.chello.pl

    Zakupilem ten tel w salonie ery i mam problem z przyciskiem "ok" w trybie oczekiwania wchodzi do neta. Czy jest jaksa mozliwosc przestawienia , skonfigorowania tego przycisku i czy wie ktos gdzie mozna kupic kabel i oprogramowanie do tego malenstwa????????

  • 0

    24. ~>>>PP  2006-02-06 14:19:59  host: adgl12.marton.net.pl

    dzieki Nk

  • 0

    25. ~emi09  2006-02-07 14:54:57  host: aaya13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ten telefon ma naprawdę mp3?

  • 0

    26. ~JA  2006-02-08 11:27:34  host: host-81-190-237-153.chelm.mm.pl

    ROGUE Ameryki nie odkryles stwierdzeniem, ze lepszy jest d600 ale sie skompromitowwales. Chyba nie masz pojecia o telefonach, cos w reklamie bylo i malpujesz. Jasne ze d600 lepszy i wstyd porównywac. Tak jakbycs powiedzial, ze nokiaa 6680 jest lepsza od 3310.ZŻenada

  • 0

    27. ~smokus  2006-02-08 15:13:27  host: s-1.192.18.murka.net

    ja mam ten telefon i jestem zadowolony co prawda mp3 narazie tam nie znalazłem ale zegaraek ma wogole jakby go mogł nie miec? a w erze w abonamencie 50 zł zapłaciłem za niego 79zeta

  • 0

    28. ~  2006-02-10 13:38:43  host: cqd44.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a po co komu mp3 przy 10 MB pamieci?

  • 0

    29. ~Nk  2006-02-11 18:52:53  host: wim.toya.net.pl

    tego przycisku OK nie da sie w żaden sposob skonfigurowac, tez mnei to draznilo. Da sie natomiast zablokowac dostep to netu, co jest dobrym rozwiazaniem, jesli ogolem nie korzystasz z netu w telefonie. I trzeba to zrobic dzwoniac do operatora i to zalatwic (pamietaj ze musisz znac wszystkie te kody i inne bajery). Wtedy nadal laczy sie z internetem, ale po chwili mowi Ci ze usluga jest niedostepna. Kabel mozna kupic w necie za okolo 50 zł.
    Pozdrawiam!

  • 0

    30. ~sylwuś  2006-02-12 21:26:56  host: cmc43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    martynka mówi prawdę..
    jest w promocji do 28 lutego włącznie w ofercie olimpijskiej za 79 zł (abonament 50 zł)
    pozdrawiam..

  • 0

    31. ~xyz  2006-02-12 22:38:16  host: komarnik.beskid.net

    telefon w erze w abonamencie 70zl kosztuje 1zl, a w abonamencie za 50zl kosztuje 79zl

  • 0

    32. ~mysza  2006-02-14 12:11:21  host: 62.29.157.210

    kupiłam go wczoraj nie działa mi do cholery irda czy komus tez nie?

  • 0

    33. ~KLOLKA  2006-02-14 14:17:17  host: 213.77.105.66

    mam pytanie...czy przy tym modelu można tylko sciągać sobie IRDĄ z drugiego samsunga czy z każdego rodzaju telefonu ?

  • 0

    34. ~FERFI  2006-02-15 23:01:12  host: dfs1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem pracownikiem punktu Ery w Chodzieży, i z ręką na sercu mogę powiedzieć, że ten telefon w abonamencie za 50zł kosztuje 79zł, przy abonamencie 70zł jest już za 1zł.

  • 0

    35. ~mm  2006-02-17 17:28:07  host: host-81-190-104-201.rzeszow.mm.pl

    Z tym zegarkiem to ktos sieje plotki. Mam ten telefon i oczywiscie jest tam zegarek - widoczny takze na zewnetrznym wyswietlaczu. Ja ten telefon nabylem w Erze za 1 pln :-))

  • 0

    36. ~niunia  2006-02-19 15:03:28  host: dpz176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdzie on niby ma to mp3...??

  • 0

    37. ~Marlena  2006-02-20 13:46:32  host: proxy2.tkdami.net

    Wspaniały telefon.to co ze nie ma zegarka... ale ja go sama mam i jest cudny, koleżanki mi zazdroszczą a nawet jedna próbowała m9i go zarać!!!

  • 0

    38. ~WTK  2006-02-21 17:29:34  host: ahh218.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie czy ten telefon ma irde??bo moj kumpel ma taki sam telefon i moze tylko wysylac zakladki.czy to jest mozliwe??czy moze tez wysylac obrazki

  • 0

    39. ~Marcin  2006-02-22 19:56:03  host: acth174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    WTK: Ja czytałem na brytyjskim portalu telefonowym, że Irda działa tylko w jedną stronę komputer-> telefon.

  • 0

    40. ~agacia  2006-02-22 22:59:55  host: xdsl-3393.lubin.dialog.net.pl

    ja kupilam go w abonamencie 40 zł za 79 zł , z tym,że przedłuzalam umowe:-) pozdo

  • 0

    41. ~p27  2006-02-24 16:32:18  host: efx58.internetdsl.tpnet.pl

    ja się raczej skusze na tego fonika. Ale kupie go na allegro za 5 i pół strzała. Troche dużo no ale trudno

  • 0

    42. ~Kasai  2006-02-24 19:56:09  host: 213-238-121-183.adsl.inetia.pl

    Ja w erze kupiłam przy abonamencie 40,20 zł za 79 zł ^^ dwa dni temu ^^... osobiście zakochałam się w tym telefonie, ma zegar i budzik, ma mp3,i ROBI NAWET FILMIKI !! Mnie ten telefon w pełni zadowala co prawda aparat troche smuży jak się go rusza ale zdjęcia wychodzą ok... nieprzesadzajmy wkońcu to nie cyfrówka :] ... u mnie Irda niechce sie komunikować z telefonami innymi niż Samsung niewiem czemu ,czy inni też mają ten problem?? Telefon sam w sobie jest lekki nie zaduży niezamały w sam raz :) Jedyny minus jaki zauważyłam to mała pamięć (8mb) bez możliwości rozszerzenia i przesyłanie jeynie za pomocą kabelka

  • 0

    43. ~  2006-02-25 17:00:16  host: dxu10.internetdsl.tpnet.pl

    jak długo(sekund) film można nageać? Tylko do 95 KB?Moze ktoś wie jak to ustawić?

  • 0

    44. ~agus_ia  2006-03-04 15:30:30  host: ib.tcz.pl

    tel w abonamencie w erze 25zl kosztuje 239zl,a przy 50zl abonamencie 79zl...

  • 0

    45. ~mortal  2006-03-04 21:18:38  host: aaks25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel ok ale irda niewiadomo po co skoro można wysłac tylko wizytówki

  • 0

    46. ~Jacek  2006-03-06 15:54:24  host: aab194.internetdsl.tpnet.pl

    Jakie robi zdjecia i co z filmikami fajne ??

  • 0

    47. ~ash  2006-03-06 17:02:22  host: avb185.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest swietny. doskonaly wyswietlacz,dobre zdjecia i wbrew pozorom bardzo multimedialny. osobiscie uwazam ze lg podobnej klasy nie maja szans. polecam

  • 0

    48. ~as  2006-03-09 15:32:50  host: axy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co jest z ta irda!!!!wogole nie dziala,moze ktos ma na to sposob??

  • 0

    49. ~jogi  2006-03-09 15:41:32  host: axy72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ogolnie fajny,ma swoje wady, jak naprzyklad irda,ktora niby jest,ale ale nie dziala,to standard w samsungach no i brak mp3,tylko polifonia ale za to 40-to tonowa,zaden to cud techniki ale moze byc,przynajmniej ladnie wyglada.pozdrawiam!!

  • 0

    50. ~arci28  2006-03-11 17:50:03  host: exf199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja kupiłem tego fona w erze"wiosenna promocja"i zaplaciłem 50 zł za telefon w abonamencie 50zł.dziwi mnie tylko ze ma jeden dzwonek w standardzie i nie wiem czy ma mp3.ogulnie jest fajny i polecam.bateria trzyma 7 dni.Zadowolony

  • 0

    51. ~POLISH  2006-03-14 23:01:56  host: 62.29.168.34

    Ciekawe jak on niby ma mp3 w polifonii tak jak tu podaja jak na stronie producenta tego formatu nie ma?????????skąd wy bierzecie te informacje??????

  • 0

    52. ~dyzio  2006-03-15 21:18:13  host: amd194.internetdsl.tpnet.pl

    Kupiłem ten telefon 3 dni i ogólnie jest OK.Nie podoba mi sie w nim tylko ten przycisk "ok" , który łączy natychmiast z netem,czy ktoś wie jak sie to wyłancza? Byłbym wdzięczny! Poza tym nie mam innych zastrzeżeń co do tego telefony (narazie). POZDRAWIAM :)

  • 0

    53. ~anikaq21  2006-03-16 11:24:50  host: abwx179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam go w poniedzialek i nie narzekam tylko maly problem z irda dalam za niego 650 na karte tylko 1 melodia nie wiem czy odtwarza mp3

  • 0

    54. ~ania  2006-03-18 16:06:04  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie co wy tu za glupoty wypisujecie! a szczegolnie ktos kto te strone stworzyl. Chyba w zyciu tego telefonu w rekach nie mial.Zapewniam wszystkich ze samsung X660 POSIADA ZEGAREK i tro w przeciwienstwie do innzch telefonów bardzo widoczny i wyrazny nawet jak pod[wietlanie zga[nie.

  • 0

    55. ~ania  2006-03-18 16:07:48  host: eb80.internetdsl.tpnet.pl

    w erze w abonamencie 50 zl kupicie go za 49 zl "zestaw wiosenny"

  • 0

    56. ~kornnik1986yeah  2006-03-19 16:53:42  host: NAT-Czechow.it-net.pl

    mam ten telefon i jestem z niego zadowolony. nie podoba mi sie troche to w jaki sposob robi fotki-chociaż jakosciowo wychodza doskonale... jest "mały" problemik z nim.przy sciągnieciu nowgo dzwonk, chociażby z neta, mozna go odworzyc, ale nie mozna ustawic go na dzwonek domyslny!!! także irdą nie można przesyłac ani dzwieków ani tapet-słuzy tylko do przesyłania wizytówek z ksiazki telefonicznej!!

  • 0

    57. ~de.silwa  2006-03-19 18:07:31  host: 217.96.28.200

    Ludziska, jest więcej dzwonków. Wystarczy podczas wyboru sygnału dzwonienia wcisnąć klawisz [ok/i].Telefon o.k.Instrukcja jest mało szczegółowa.

  • 0

    58. ~lukasz2806  2006-03-20 23:47:24  host: ceg231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla mnie rewelacja. A nawet nie wiedzialem z to ma mp3 :) Dobrze wiedzieć

  • 0

    59. ~Rokko  2006-03-24 14:07:34  host: silver.tvtom.pl

    a czy wie ktoś czy da sie zlikwidowac ten pasek na górze ekranu, podobno mozna go zrobic przezroczysty ale nie wiem jak?? Pozdrawiam

  • 0

    60. ~Lamar  2006-03-25 21:20:42  host: abfa38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem szczerze jeszcze go nie rozgryzłem, ale na pierwszy rzut oka jest OK.

  • 0

    61. Anonymous  2006-03-26 00:28:28  host: chello062179065235.chello.pl

    http://www.samsung.com/pl/products/mobilephone/oldmobilephone/sgh_x660.asp?page=Specifications
    Tu napisali, ze zegarek i data SA:)!!
    Czy jest tu ktos kto ma go dłużej niz dzien i jest z niego zadowolony?:) W Erze go polecaja a mam zamiar do niej migrowac z pomaranczarni:)

  • 0

    62. ~  2006-03-29 02:18:30  host: nat-135.ghnet.pl

    Ja mam go od kilkunastu godzin i jestem zadowolony. Zdjęcia naprawdę w porządku, zegarek i data oczywiście są, nie rozgryzłem jeszcze tego, jak się ustawia notatki o których można być informowanym dźwiękiem, ale mam nadzieję, że to zrobię. Zmartwiliście mnie niestety jeśli chodzi o IrDA, bo chciałem to wykorzystać do zapisania ciekwaszych dzwonków, a wygląda na to, że nie dam rady tego zrobić. Ma ktoś jakiś pomysł jak wprowadzić do niego dzwonki i za nie nie płacić ?

  • 0

    63. ~  2006-03-29 15:58:52  host: mnemosyne.tvtom.pl

    najlepiej mieć kabelek i do kompa podłączyć tak podobno bez problemu działa, Irdy nie miałem jeszcze okazji sprawdzić

  • 0

    64. ~karolajna  2006-03-30 20:38:57  host: abtk180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie ma mp3!!!!ale ma zegarek;-]

  • 0

    65. ~  2006-03-31 21:52:07  host: blue.lj.pl

    Ludzie pomóżcie! Kupiłem tego fona bez sim locka i nie da się w nim skonfigurować mmsów. Połowa pracowników salonu Orange się nad tym głowiła. I nie wiem. Czy tak trudno skonfigurować mmsy w tym telefonie czy trafił mi się aparat z wadą? Dzięki

  • 0

    66. ~oliwia  2006-04-01 21:55:07  host: host-ip194-145.crowley.pl

    nie ma mp3 ale zegarek ma na pewno, co za baran napisał że nie ma ... w abonamencie za 50 zł kosztował 49 zł ... prosty w obsłudze idealny dla kobiet :) cudeńko

  • 0

    67. ~Mlody  2006-04-05 18:24:08  host: xdsl-9525.wroclaw.dialog.net.pl

    Ten teleon to gówno za taka cene jaka jest to radze wam kupić już Se K700i jest leprzy od tego złomu a w tej samej cenie:]

  • 0

    68. ~Madzia  2006-04-06 14:46:06  host: crowley-nat.greenlan.pl

    hehe telefon nawet fajny myslalam ze bedzie gorszy ... w ogole nie bylam do niego przekonana zwlaszcza ze rodzice kupowali mi go bez mojej wiedzy ... ale jak juz wszystko obcykalam to mi sie podoba hehe wiec polecam go :) a i wcale nie jest drogi 50zl na abonament (przynajmniej w Erze :))

  • 0

    69. ~ŁOMOT  2006-04-09 18:48:58  host: aboh68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej mam ten telefon od kilku dni jest cudowny i ma zegarek a MP3 nie!!!!

  • 0

    70. ~  2006-04-11 12:59:33  host: dwr226.internetdsl.tpnet.pl

    tel kosztuje 49 wq erze ale ma mp3?:|

  • 0

    71. ~manek  2006-04-11 14:01:30  host: awl218.internetdsl.tpnet.pl

    nie rozumiem o co chodzi z tym zegarkiem niedawno kupiłem ten telefon i ma zegarek!!!

  • 0

    72. ~barcelona  2006-04-12 08:16:34  host: akq164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wie ktos jak ustawic mmsy i wap w nim na orange

  • 0

    73. ~Karolina  2006-04-14 19:26:13  host: bzq34.internetdsl.tpnet.pl

    Nidługo mam zamiar kupić ten telefon ale nadal sie waham (tak a popro to w erze kosztuje 259 zł)

  • 0

    74. ~goral222  2006-04-15 21:50:49  host: fd42.internetdsl.tpnet.pl

    To w koncu ma mp3 czy nie ma ?? Najlepiej niech sie ktos wypowie kto go juz posiada bo mam na niego chrapke.

  • 0

    75. ~marta  2006-04-18 16:15:26  host: 170-252.82-139.bia.tkb.net.pl

    powiedzcie mi gdzie on ma te mp3 skoro jest napisnae ze nie ma??ja mam ten telefon i jakos nie znalazlam w nim mp3, oczywiscie ma on zegarek i nawet jest na wyswietlaczu zewnetrznym, moze dzwonic jednorazowo, codziennie, oprocz weekendow.

  • 0

    76. ~,,,  2006-04-19 14:10:41  host: abzf117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mp3 nie ma, jest nawet fajny mam go od miesiąca, ale bateria krótko trzyma ok 3-4 dni no i irda jest do bani, mozna tylko wizytówkę przesłać

  • 0

    77. ~  2006-04-20 17:43:34  host: mnemosyne.tvtom.pl

    mp3 to nie ma tylko może mieć dzwonek z mp3 mnie batarie trzyna dobre 7 dni jak nie uzywam go intensywanie jesli sporo dzwonie to jakies 5 dni ale formatowalem ja okolo 4 razy po 12 godzin. Polecam fajny fonik i mozna łatwo ominąc w nim simlocka:)

  • 0

    78. ~Kasia  2006-04-26 09:56:50  host: atm13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak skonfigurowac w nim WAP bo kurcze nie wiem ;/ Napiszcie mi jak to zrobic.Pozdrawiam :-)

  • 0

    79. ~???/  2006-04-28 08:12:14  host: acwq49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak ci sie gacek nie podoba to nie kupuj telefon jest oki

  • 0

    80. ~GłosS  2006-05-01 13:37:19  host: aai34.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla mnie telefonik spoko, tylko mało pojemności..

  • 0

    81. ~  2006-05-01 14:25:34  host: aoy220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spoko! mam go z miesiac i nie ma z nim problemow, 2 wyswietlacze, dobry aparat, niestety nie ma mp3, i nagrywa filmy tylko do 95kB:(, moze uda mi sie to zmienic. jesli ktos posiadal by do niego sterowniki usb niech zapoda linka. z gory dzieki! i serdecznie polecam niezdecydowanym!!!

  • 0

    82. ~  2006-05-02 11:45:29  host: aczn79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel ma zegar właśnie mam go i jest bardzo fajny robi dobre zdjęcia musiałam dać 600zł kupiłam go w sklepie ma gwarancji 3 lata bez simloka więc radze nie kupować na allegro bo tam różnie się dzieje

  • 0

    83. ~  2006-05-02 11:58:38  host: aczn79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiem jak trzeba ustawić mms i wap w orange
    wap
    nazwa profilu
    WAP Orange GPRS
    str. dom.
    mobile.orange.pl
    proxy zaznaczone
    adres IP
    192.168.006.102
    port 8080
    połączenia gprs
    ustawienia zaawansowane
    APN
    wap
    nazwa i hasło wap

    MMS Orange
    str. dom.
    mms.orange.pl
    proxy włączone
    adres ip
    192.168.006.104
    port
    8080
    połączenia GPRS
    ustawienia zaawansowane
    APN nazwa i hasło
    mms
    a póżniej uaktywnić

  • 0

    84. ~dzielny18  2006-05-06 22:13:50  host: akp165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak ominąć simloka i czy da się zwiększyć te marne 95kb na jeden film?? Tel całkiem spoko ale ta Irda to pic na wode foto montarz. Po co mi wizytówki przesyłać ???

  • 0

    85. ~Era's Fan  2006-05-07 11:49:16  host: bqs150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A wystarczyłby jeden pracownik Ery:)))

  • 0

    86. ~aga  2006-05-07 19:41:43  host: abei224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w erze w abonamencie za 40zl z 80 min darmowymi kosztuje 59! wiem bo wczoraj kupowalam :))

  • 0

    87.  2006-05-07 21:28:37

    cos mi komentarza nie dodało:(
    podaje sposób na simlocka:
    Wpisujemy: *#9998*3323#
    następnie "Exit" i wciskamy przycisk 7
    telefon powinien się wyłączyć i ponownie włączyć.Po tej operacji powinien zalogować się do sieci. Ciekawostką jest to, że simlock nie jest usunięty ale telefon działa w innej sieci więc nie traci się w ten sposób gwarancji . Ale jesli telefon sie wylaczy lub go sami wylaczymy to musimy ponownie wpisac kod, choć nie zawsze:) Sposób sprawdzony przeze mnie i działa 100%

  • 0

    88. ~Kasiunia  2006-05-08 22:54:20  host: dgj37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A czy ktos może wie jak uaktywnić mms i wap w tym telefoniku w sieci Plus GSM!Z gory dziekuje za pomoc!

  • 0

    89. ~Kamilka  2006-05-10 18:54:39  host: aakg140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzieki za info o mms :)

  • 0

    90. ~anja  2006-05-14 11:45:27  host: ale59.internetdsl.tpnet.pl

    hej! gdzie tu są melodie dzwonikow??

  • 0

    91. ~Nosferatu  2006-05-14 12:58:37  host: 213.25.48.14

    MENU => USTAWIENIA => Profile transmisji danych
    Jeśli nie ma profilu do MMSów wybierz Opcje => Dodaj nowy profil
    NAZWA PROFILU: MMS Orange
    STRONA DOMOWA: http://mms.orange.pl
    PROXY: WŁ.
    ADRES IP: 192.168.006.104
    PORT: 8080
    DNS: nic nie wpisuj
    TYP POŁĄCZENIA: GPRS
    Wybierz pozycje Zaawansowane
    APN: mms
    NAZWA UŻYTKOWNIKA: mms
    HASŁO: mms

    Wejdź do Menu wybierz Wiadomości
    Wybierz Ustawienia a w nich MMS
    Do ustawienia będą trzy pozycje: Wejdź do Ustawienia wysyłania:
    Raport doręczenia ustaw według własnego uznania
    Ukryj adres pozostaw odznaczoną
    Potw. odczytania ustaw według własnego uznania
    Priorytet ustaw na Normalny
    Data ważności ustaw na Maksimum
    Dostarcz po ustaw na Natychmiast
    Wybierz Zapisz

    Wejdź do Ustawienia odbierania:

    Ustaw według własnego uznania pozycje:
    - Odrzuć nieznanych rozmówców
    - Reklamy dozwolone
    - Informacja dozwolona
    - Osobiste dozwolone
    - Zezwolenie na raport
    We własnej sieci ustaw na Automatycznie
    Podczas roamingu ustaw na Automatycznie
    Cofnij o jeden poziom

    Wejdź do Profil:
    MMS Orange - zaznacz (będzie to nazwa podana w konfiguracji profilu)

  • 0

    92. ~malutka:P  2006-05-14 14:21:22  host: ip-81-15-216-131.unregistered.net.telenergo.pl

    jak uruchomic wap w tym telefonie???

  • 0

    93. ~kuba  2006-05-15 16:36:28  host: ako130.internetdsl.tpnet.pl

    czy tem telefom na odtwarzacz mp3 prosze jak wiesz to napisz prosze

  • 0

    94. ~Woziu  2006-05-17 17:51:00  host: 193.29.207.171

    mam tego fona jak nagrać można na niego muzyke w formie dzwonka?/da sie wogóle?/niezły ten fonik :)

  • 0

    95. ~zoozia  2006-05-18 12:42:49  host: proxy8.is.net.pl

    oficjalnie jestem wqrzona :[ irda nie dziala,wiec po co jest? mmsy nie chca sie wysylac :/z dzwiekow nie da sie zrobic domyslnego dzwonka:/ porazka :( przereklamowany :/oprocz fajnego wygladu nie ma nic co by mi sie przydalo

  • 0

    96. ~malkontent  2006-05-18 23:02:39  host: ip-195-140-236-245.unreg.tvk.wroc.pl

    no niestety...wygląd nie zawsze idzie w parze z możliwościami:) czytajcie wpierw recenzje anie kupujcie ładnie opakowane g**** vide RAZR V3...(ja dla ścisłości mam sagema myx5-2 i nie mam zamiaru zmieniać na nic...telefon to telefon...przede wszystkim ma sie nie wieszać!!! , być szybki w działaniu i funkcjonalny...sagemik to ma...a telefonów troszke już w zyciu miałem)

  • 0

    97.  2006-05-19 17:33:44

    Mam ten telefon od dwoch miesięcy. Ogólnie bardzo dobry. Jak mało uzywam to bateria trzyma 7 dni. ładnie ściąga dzwonki z wapstera. MMSy wysyła bez żadnego problemu. Dzwonki bardzo dobre i głośne. Jedyna wada jaką znalazłem to brak mozliwosci ustawienia równoczesnego dzwonka i wibracji. Znakomity wyświetlacz. Troche długo sie ładuje (3-4 godziny). Leciutki i świetnie lezy w dloni. Zdjecia robi calkiem niezłe jak na komórkę w takiej klasie cenowej. IRDA - nie wiem jeszcze nie sprawdzałem i raczej nie bede, wole kupic kabelek i wszystko sobie nim własnie powysyłać do kompa. Szczerze polecam ten telefon - nic sie nie zawiesza, nie skrzypi, żadnego problemu. Swietna jakość Samsunga nie to co Nokia.

  • 0

    98. ~kamilbolko  2006-05-19 20:16:09  host: awl234.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze o pomoc!!!! napisz cie jak trzeba ustawić mms i wap na heja bo nie moge wysyłać mms-ów i przesyłać podczerwienią PROSZE O POMOC !!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    99. ~kamilbolko  2006-05-19 20:28:36  host: awl234.internetdsl.tpnet.pl

    jak trzeba ustawić mms i wap w heyah poocyyyyyyyy
    PROSZE

  • 0

    100. ~maazia  2006-05-21 08:47:40  host: ip-194-116-133-3.broker.com.pl

    ja dałam 219 ;-) i jestem z niego bardzo zadowolona ;-)

  • 0

    101. ~toful  2006-05-21 22:02:57  host: 80.51.180.70

    Mam problem z Irdą ... niby wszystko chodzi ... sciaga mi smsy i ksiązke telefoniczną ... ale gdy chce zażadzać zdjeciami to mi pokazuje , że mam wpisać jakieś hasło, zeby sie dostać do katalogu ... Czy ktos wie o co chodzi ????? POMOCY:(

  • 0

    102. ~Marta  2006-05-21 22:04:15  host: bmi182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego Samsunga od 3 dni i jestem zachwycona. świetny aparat i wogóle wszystko super. mój nie ma mp3...ale zdjęcia robi bajeranckie...

  • 0

    103. ~toful  2006-05-21 22:17:05  host: 80.51.180.70

    Mam problem z Irdą ... niby wszystko chodzi ... sciaga mi smsy i ksiązke telefoniczną ... ale gdy chce zażadzać zdjeciami to mi pokazuje , że mam wpisać jakieś hasło, zeby sie dostać do katalogu ... Czy ktos wie o co chodzi ????? POMOCY:(

  • 0

    104. ~Megusia  2006-05-22 18:16:43  host: 194.126.164.5

    czy da sie w tym telefonie nagrac jakas muzyke i potem ustawic go w formie dzwonka????? Jak to zrobic:P

  • 0

    105. ~toful  2006-05-25 14:59:41  host: 80.51.180.70

    skoro irda " nie działa" na przesyłanie zdjec to czy ktos wie, czy nie ma takich problemów z przesyłaniem przez kabel ?? bo zamierzam sobie lupic ale sie troche boje ...

  • 0

    106. ~ja24!!  2006-05-27 19:01:45  host: 80.50.52.30

    ten telefon przesyła tylko numery z książki telefonicznej itp.! żadnych tapet i dzwonków!!! IRDA się tu nie spisała!!! niestety...

  • 0

    107. ~kasia  2006-05-27 19:04:52  host: 80.50.52.30

    Irda w tym fonie można przesyłać tylko wizytówki itp. żadnych tapet i dźwięków.tak po prostu jest. niestety.

  • 0

    108. ~Toful  2006-05-27 19:24:29  host: 80.51.180.70

    irda działa jesli chodzi o przesyłanie zdjec i muzyki z telefonu na komputer... narazie nie chodzi mi odwrotnie ale przesyłanie zdjec jest moim zdaniem najwazniejsze :):) działa działa :) trza tylko się nauczyć ;P

  • 0

    109. ~jaras  2006-05-29 18:29:36  host: zu58.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest ok mp3 działaja jako dzwonki i mozna je spokojnie ustawic jako główny przez kabel mozna wsio przesłac niema problemów działa nawet format acc

  • 0

    110. ~alex  2006-06-02 19:05:11  host: chello062179029070.chello.pl

    mam go od tygodnia.
    1. irda dziala bez problemu. Transmituje wszystko w jedna i w druga strone.
    2. kabel usb nie dziala. PIM nie moze nawiazac polaczenia przez zmapowany com (!?)
    3. mp3 dziala. Przygotowuje mp3 na swoim pc a nastepnie przesylam irda na telefon. Nastepnie moge go sobie odsluchac odtwarzaczem (w managerze plikow) lub zastosowac jako dzwonek. Jedyny problem, to ograniczenie na wielkosc plikow - max okolo 80kb. Trzeba wiec ciac po jakosci mp3.
    4. Baterie mocno eksploatuje, ale i tak trzymaja niezle: 5 dni.
    5. Jakosc aparatu foto fatalna. Zdjecia tylko statyczne, odrobina ruchu natychmiast wszystko rozmywa. To samo z filmem. Tak wiec to tylko zabawka. Ale nalezalo sie tego spodziewac.
    Poza tym jest super. Dwa lata czekalem az bede mogl sie pozbyc nokii z poprzedniej promocji, i teraz wzialem x660.
    Jestem zadowolony.

  • 0

    111. ~X660  2006-06-03 10:12:00  host: achd164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj . jest zajafajny . Niezłe zdjęcia , głośne dzwonki . Ładne kolory . Bateria , jeszcze nie sprawdzałem . Malutki i ok.

  • 0

    112. ~Patryk  2006-06-03 18:34:21  host: ruter-vertex.bakonet.com

    ja ten telefo mam niedlugo i mam takie jedno pytanie do posiadaczy czy u was tez mozna nagrywac tylko kilkunasto sekundowe filmy?
    bo u mnie kiedy nagrywam z dzwiekiem tel sam konczy nagrywanie po 13 sekunadach a kiedy wylaczam nagrywanie dzwieku moge narat ok 30 s filmu czy ten czas mozna jakos przedluzyc?
    prosze o pomoc

  • 0

    113. ~Patryk  2006-06-03 19:27:48  host: ruter-vertex.bakonet.com

    ja ten telefo mam niedlugo i mam takie jedno pytanie do posiadaczy czy u was tez mozna nagrywac tylko kilkunasto sekundowe filmy?
    bo u mnie kiedy nagrywam z dzwiekiem tel sam konczy nagrywanie po 13 sekunadach a kiedy wylaczam nagrywanie dzwieku moge narat ok 30 s filmu czy ten czas mozna jakos przedluzyc?
    prosze o pomoc

  • 0

    114. ~Maciej  2006-06-04 20:57:54  host: ebd178.internetdsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś powiedziec czy jest do kupienia kabel USB do samsunga SGH-X660 ??

  • 0

    115. ~Marta  2006-06-05 16:44:09  host: ahd90.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam pytanie czy komus sie udało wysłas lub otrzymac zdjecia lub muzyke przez Irde jakies totalne g**** po co ona jest jak nic sie nie robic ;/

  • 0

    116. ~kolo  2006-06-06 08:10:59  host: etz226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można wyłączyć przycisk aparatu na zewnątrz telefonu.

  • 0

    117. ~enro  2006-06-07 16:20:37  host: n01.satfilm.pl

    Słyszałem, że w tym telefonie można ustawić MP3 jako dzwonek. Czy to prawda? I czy opłaca się kupować ten telefon (w Erze za 69zł)? Może ktoś ma i coś może o nim powiedzieć.

  • 0

    118. ~Ana  2006-06-07 17:26:37  host: aclr46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja jush za 5 dni bede miala telefon sie nie moge doczekac.. ale martwia mnie te komentarze o IRDA... ale ciesze sie ze bede miala takiego fajniutkiego samsunga :P

  • 0

    119. ~-PaWkO-  2006-06-10 09:29:00  host: acwh126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam też mam ten telefon jest bardzo fajny ale może ktoś mi dać link do sterów do kabla irda przez usb :>>>

  • 0

    120. ~murarz  2006-06-10 22:18:50  host: efz56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanie, czy da sie w tym telefonie da sie jakoś uczynic żeby były litery ś ł...itp a i jeszcze jak można powiększyć skrzynke sms?

  • 0

    121. ~monifio  2006-06-11 22:33:15  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    mam ten telefon jakieś 5 dni, wszystko ok, jest aparat, można nagrywać filmiki, ale mi sie zmieszczą tylko 3! mała pamięć, zawiodłam sie troche, przy zakupie telefonu kierowałam sie tym, aby był zamykany, miał aparat i irde, taką do przesyłania zdjęć , tapet, dzwonków itp. okazało sie jednak że może wysyłać tylko wizytówki! to po co ta irda, pewnie tylko tak dla picu. zdjęcia nawet ok. nie ma liter takich jak ś, ć itp.szkoda! ale ta irda!!!!!!!!! z wyglądu ok, mały super. niemoge wysyłaś mmsów, coś pisze WAp żeby uaktywnić czy coś?! niemoge sie z tym wapem połapać! ma ktoś ten telefon i może przesyłaś przez irde mmsy????

  • 0

    122. ~enro  2006-06-17 18:09:13  host: n01.satfilm.pl

    co wedlug was jest lepsze, Siemens ME75, czy ten Samsung X660

  • 0

    123. ~enro  2006-06-17 21:25:43  host: n01.satfilm.pl

    monifio, irda w Samsungu owszem, wysyła tylko wizytówki i wpisy do kalendarza, ale to tylko w komunikacji telefon-telefon, bo do kompa i z kompa można przesyłać pliki do woli

    P.S. No i ktoś mi w końcu powie, czy warto go kupić, może lepszy Siemens ME75?

  • 0

    124. ~Mln87  2006-06-18 22:28:08  host: host-ip2-78.crowley.pl

    ja mam pytanko gdzie mozna zakupic kabelek do tegoz samsunga x660 ?

  • 0

    125. ~Mln87  2006-06-19 08:17:16  host: host-ip2-78.crowley.pl

    enro > nie znam siemensow, ale z tego co mi wiadomo siemensy sie strasznie wieszaja przy jego aktywnosci do sieci, podczas pracowania na nim a nawet i nie. ja z samsunga jestem zadowolona podobne opcje do Nokii (jesli chodzi o przyblizony rozklad jego opcji, choc jest zagadkowy dla ludzi ktorzy sie przezucaja z innych modeli na samsunga). ja jestem jak narazie zadowolona jedyna rzecz mnie wpienia to alarm wibracyjny... dziala po chinsku

  • 0

    126. ~aleng  2006-06-20 00:40:56  host: aow70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Luuuuudzie....czemu wprowadzacie innych w błąd????? a ci którzy nawet nie wprowadzają nie wyjasniają sprawy do końca!!!!!! Irda oczywiście w tym telefonie działa, i przesyła wszystko w jedna i druga stronę...takie posty widziałem już wcześniej..szkoda że ktos nie pokusił sie o wskazówki jak to zrobić...żeby oszczędzić innym podaję:trzeba ściągnąc progam Samsung Pc studio II 2.0 PIMs&File Menager, tylko ta wersja programu działa z tym typem fona.W konfiguracji -ścieżka File/setup trzeba wyłaczyć autodetekcję portu i sameu ustawić port na Irdę..potem juz bez problemu mamy dostęp do ksiązki, smsów, mozna sciągac i przesyłac na telefon obrazki, pewnie dzwieki i filmiki też.Miłej zabawy...A na przyszłośc nie wprowadzac innych w błąd, a ci którzy mają wiedzę prosze ja podawać dla innych.Podaję linka do programu: http://europe.samsungmobile.com/eng/mobile_phone/manual.jsp?model_name=SGH-X660
    niestety, trzeba się zarejestrować...No to do dzieła X660-tki i przestańcie juz szkalować tej całkiem przyjemny fonik...nie wiem czy dobrze zrobiłem dając go żonie !!!!

  • 0

    127. ~Maciej  2006-06-21 22:12:47  host: ebd178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie gdzie można kupić kabel do tego samsunga sgh x 660??

  • 0

    128. ~Mln87  2006-06-22 15:29:59  host: host-ip2-78.crowley.pl

    ~aleng moim zdaniem jest to fajny damski telefonik mi sie tam podoba ;) a jak objasniles jak dziala ta Irda to moze powiesz gdzie dorwales kabelek ?

  • 0

    129. ~aśku  2006-06-22 21:04:05  host: alz190.internetdsl.tpnet.pl

    telefonk fajny mam go od wczoraj ...ale irda
    kumpela przesyłała mi np. obrazek z simensa i był błąd i mam pytanie... czy do irdy trzeba coś ustawiać żeby spoko działala? prosze pomużcie;)

  • 0

    130. ~  2006-06-22 23:22:17  host: alz190.internetdsl.tpnet.pl

    kto mi powie...
    jak działa IrDA?

  • 0

    131. ~Karol  2006-06-24 17:08:20  host: akc250.internetdsl.tpnet.pl

    Ja niemoge wysyłać i odbierać zdjęć i tapet itp. tylko numery telefonów i dane kalendarza. Kabel USB można kupić w Allegro.

  • 0

    132. ~Mln87  2006-06-24 20:04:58  host: host-ip2-78.crowley.pl

    widzialam na allegro ale ktory moze byc godny zaufania ? jak najlepiej kupowac: kabel USB + CD z programem etc, czy sam kabel USB a program pociagnac z netu ?

  • 0

    133. ~raven  2006-06-25 17:00:10  host: blh122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung ma specyficzną IRdA i nie wszystko się da wysłać. ale łączy się przez port z kompem

  • 0

    134. ~orzechh  2006-06-25 22:58:15  host: ebb210.internetdsl.tpnet.pl

    telefon mam miesiąć. Bateria trzyma ok 5 dni, dzwonki robie sobie sam i wrzucam na tel. przez ird wiec za darmo mam dzownki real. aparta robi bardzo dobre zdjęcia. konfiguracja w sieci orange jest bardzo prosta mms i wap chodzą bez zarzutu. wady to ograniczenie 100kb na wgrywanie i ściąganie plików oraz średni zasięg ( właściwie nie jest zły w simens s55 miałem tak samo za to w noki 2600 bez porównania lepszy) ogólnie telefon bardzo dobry spadł mi już kilka razy i dalej działa polecam. a dla tym którzy mówią że ird nie działa radze troche poczytać o tym telefonie

  • 0

    135. ~monifio  2006-06-26 16:45:36  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    irda jest niekompletna!!! telefonik ogólnie spoko!!!

  • 0

    136. ~kasioreczek87  2006-06-29 14:50:14  host: box2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej!!!! Mam ptyanie ten telefon mam od jakiegos tygodnia na poczatku nie moglam wysylac ani odbierac mms ale sam ustawilam sobie konfiguracje teraz pojawil sie nowy problem jak ustawic dzwiek ktory dostalam w mms na to aby byl uzywany gdy ktos do mnie dzwni??? Bardzo prosze o rade pozdrawiam!!!!

  • 0

    137. ~moinfo  2006-06-30 15:30:40  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    do "-aśku" -irda jest niekompletna i nieprzesyła wiadomości graficznych, tylko wizytówki!

  • 0

    138. ~moinfo  2006-06-30 15:37:39  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    wpadam tu często, więc walcie z pytaniami!
    1.kabelek co prawda trudno dorwać, ale ja zamówiłam w komisie i niedługo będe go miała , cena jakieś ok. 30 do 40zł.

  • 0

    139. ~edytka  2006-07-01 19:18:37  host: nat01.rtk.net.pl

    Telefonik kupiłam dzisiaj,ale irdą jestem załamana!!Telefonik nie jest przecież jakimś starszym modelem żeby nie można było normalnie korzystać z IRDY...ech..zawiodłam się troszkę na tym samsungu :((

  • 0

    140. ~Roksi  2006-07-01 21:59:40  host: bnh57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nierozumiem oco wam chodzi! Jedni mówią że ma Mp3, a inni że niema! A zegarek to chyba jest w każdym telefonie! A tak w ogóle to telefon jest poto żeby dzwonić! Noi żeby działał!:) Z wyglądu jest ładny!

  • 0

    141. ~Jedrek  2006-07-02 12:34:36  host: cbv218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz około miesiąca. Podam wam wg. mnie jakie są plusy i minusy.
    minusy:
    *8 mb pamięci co jest za mało np z powodu tego że telefon ma mp3 śmieszne:P
    *słaba jakość filmów
    *kupiłem go na allegro i nie wiadomo dlaczego ale nie ma ani obrazków ani dzwonków (ale mozliwe że to tylko w moim telefonie:P)
    *IrDą nie da sie przesyłać plików z komórki na komórke (ale nie próbowałem z innymi samsugami tylko Sony Ericssonem)
    aha i co do IrDy to jest taka dziwna z kompem też miała trudności w połączeniu sie
    Plusy:
    * małe rozmiary
    *nie wiem kto to wymyśluił że nie ma zegraka ma zegarek kalendarz budzik itd....
    *telefon robi zajebiste zdjęcia są jakieś tam ramki różne rodzaje zdjęć(chodzi tu o efekty:))
    *jak sie zamknie klapke to mozna sobie zrobić zdjęcie przez ten przedni wyświetlacz przez przytrzymanie po prawej stronie guzika z rysunkiem aparatu.
    pokazyje sie wtedy obraz w kolorach szarości:P jak zrobisz zdjecie obrazek zapisuje sie w folderze obrazków (logiczne:P) jeśli ktoś go ma zamiar kupować za 500 zł nie polecam!
    maxymalna cena za ten telefon (taka cena po której sie opłaca go kupić) to 400 zł....
    mam nadzieje że komuś pomogłem tym komentarzem POZDROWIENIA =D

  • 0

    142. ~DjMajek  2006-07-02 17:55:23  host: 80.51.233.85

    telefon Bardzo fajny tylko szkoda ze ma blokade ustawiona przez samsunga do irdy ze nie mozna przesylac dzwonkow itp tylko ksiazke telefoniczna mozna to sciagnac tyle to wiem ale czy kto siw jak ?

  • 0

    143. ~Mln87  2006-07-02 22:09:02  host: host-ip2-78.crowley.pl

    do DjMajek >> wejdz na strone Samsung Fun Club zarejestruj sie i skonfiguruj tam sa wskazowki

  • 0

    144. ~moinfo  2006-07-03 07:21:01  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    do - "Jarek" telefon jest za ok 599zł na karte, a może na allegro za 400zeta, ale na allegro moim zdaniem są szajsy - mówisz że nie masz ani jednej tapety itp.
    Mam jedno pytanko do -"kasioreczek87" jak ustawiłaś wysyłanie mms-ów? prosze o odpowiedż.

  • 0

    145. ~  2006-07-03 12:49:18  host: host-ip2-78.crowley.pl

    ja kupilam swojego x660 na allegro, i jest on kupiony w niemczech ma powitanie z sieci o2 Loop nie ma szwanku, co do mmsow nie probowalam narazie, niekonfigurowalam telefonu on byl mi na gwalt potrzebny do dzwonienia i smsowania. podawajcie niezbedne wskazowki do tego telefonu pozdrawiam posiadaczy ;)

  • 0

    146. ~SamsQn  2006-07-03 12:54:28  host: fea178.internetdsl.tpnet.pl

    jak to jest z tą irda?? bo moja kolezanka ma taki fon i nie moge jej nic wyslac przez irde (ja mam k300i)
    POMÓŻCIE

  • 0

    147. ~ewusQa  2006-07-03 21:27:56  host: 217.98.102.34

    Mam ten telefonik od dzisiaj:P narazie działa bez zarzutów :) polecam

  • 0

    148. ~moninfo  2006-07-05 09:29:02  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    do "samQun"
    irda działa ale tylko z komputerem, a chcąc przesyłać do drugiego telefonu ... jednym słowem to jest niemożliwe

  • 0

    149. ~marii  2006-07-05 20:15:47  host: host210-185.crowley.pl

    czy ktos wie, czy da sie w nim zablokowac klawiature? Tak zeby sam nie robil zdjec w torebce....

  • 0

    150. ~samsung  2006-07-06 22:49:15  host: dun138.internetdsl.tpnet.pl

    co powie ryba???????????? prosze o rozwiazanie tego problemu... ;-) pozdrawiam ...Gall Anonim

  • 0

    151. ~op  2006-07-08 16:15:42  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    macie pytania?? hmm, jeśli chcecie znać na nie odpowiedź to podejdźcie do sieci w której kupiliście telefon!! i proste........

  • 0

    152. ~cinek  2006-07-09 17:36:13  host: ajq58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem w krpce nie wiem co wybrać tego czy SE Z520i wiem że se jest lepszy funkcjami ale strasznie podoba mi się samsung. POMÓŻCIE!!!!!!!!!:::::::((((((((

  • 0

    153. ~Mln  2006-07-09 23:53:56  host: host-ip2-78.crowley.pl

    do cinka >> sluchaj ja tez sie zastanawialam nad SE Z520i ale mi sie spodobal bardziej samsung ma lepszy jak dla mnie wyglad i prosty w obsludze... kto co woli

  • 0

    154. ~baraqs  2006-07-11 12:43:05  host: aku152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam od kilku dni.
    Faktycznie z IRDA, są lekkie problemy, dlatego polecam kupić kabel DATA USB, ale sam telefon jest wspaniały.
    Dzwoni standardowe to badziewie, ale cóż zawsze można coś ściągnąć nowego :)
    Bateria dobrze sformatowana, będzie działała i zadowoli większość użytkowników
    W skali ocen 1-10, moja ocena to 8

  • 0

    155. ~  2006-07-11 12:49:55  host: aku152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam od kilku dni.
    Faktycznie z IRDA, są lekkie problemy, dlatego polecam kupić kabel DATA USB, ale sam telefon jest wspaniały.
    Dzwoni standardowe to badziewie, ale cóż zawsze można coś ściągnąć nowego :)
    Bateria dobrze sformatowana, będzie działała i zadowoli większość użytkowników
    W skali ocen 1-10, moja ocena to 8

  • 0

    156. ~Karol  2006-07-11 16:31:13  host: akc250.internetdsl.tpnet.pl

    Kamel mozna kupic w ALLEGRO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    157. ~baraqs  2006-07-12 22:40:23  host: ajy152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie jak chcecie skofigurować telefon, pod wap, lub internet, to wystarczy kliknąć google, i da się wszystko znaleźć, a dla naprawdę leniwych, lub tępych ludzi podaję linki

    http://www.logosik.pl/autokonfiguracja.php

    http://www.smsfan.pl/pomoc/konfiguracja,wap,gprs.php

  • 0

    158. ~  2006-07-14 15:05:00  host: ccl178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik zajebisty, irda dziala bez problemu, tylko ten limit 100kb:(( Ehh dorwac tego ktory to wymyslil

  • 0

    159. ~hmm  2006-07-16 14:27:56  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    hhm jak ustawić odbieranie mmsów w tym fonie jak mam w simplusie (ale niewiem czy sieć ma tu jakieś znaczenie) prosze o odpowiedź z GÓRY dzięki.

  • 0

    160. ~moin  2006-07-16 14:30:35  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    baraqs napisał tam linki, ale to są tylko dla tych co mają w erze, a ja mam w simplusie i jestem w kropce!! :(

  • 0

    161. ~Mln87  2006-07-17 12:42:05  host: host-ip2-78.crowley.pl

    powtarzam raz jeszcze zalogujcie sie na str Samsung Fun Club w rejestracji uzgodnijcie swoj nr telefonyu i powszukajcie w opcjach konfiguracji do kazdej sieci...

  • 0

    162.  2006-07-18 23:37:08

    a czy ktos moze mnie oswiecic odnosnie dzwonkow w tym telefonie? n czesci stron pisze ze obsluguje dzwonki mp3 na czesci nie ma o tym slowa, czesc osob mowi ze tak, czesc ze nie.
    Moze sie wypowiedziec na ten temat jakis posiadacz tego telefonu?

  • 0

    163.  2006-07-19 19:04:58

    Czy jest jakieś ograniczenie co do długości nagrywania filmików?

  • 0

    164. ~gajek311  2006-07-19 19:35:17  host: 80.48.149.196

    Telefon bardzo fajny, jak dla mnie idealny! Nie wymagajmy zbyt wiele... pisze sms, mms, robi fotki, fajnie wygląda, da się nawet dzwonić:) i podobno -nie psuje sie- :). A telefon z definicji słóży tylko do rozmów..:)

  • 0

    165. ~1902  2006-07-19 21:48:38  host: host-62-141-228-69.kalisz.mm.pl

    szkoda ze nie ma bluethutha

  • 0

    166. ~Mln87  2006-07-20 11:17:54  host: host-ip2-78.crowley.pl

    zgadzam sie z gajkiem ;) i z tym ze szkoda ze nie ma bluetootha :( - chociaz mogli do telefonu dodawac kabel zamiast sluchawek - tak ja oceniam ;)

  • 0

    167. ~Iro_  2006-07-21 17:17:28  host: ip-193-43-241-243.broker.com.pl

    Moja mama kupiła sobie ten telefon i chciałem jej cos do nie wgrac z kompa i lipa . Ja mam Panasonica VS3 i łączy sie z kompem bez problemów a a jak chce wysłac do Samsunga to pisze błąd łącza bezprzewodowego . Wie ktos o co chodzi ??

  • 0

    168. ~jkljlk  2006-07-25 07:58:16  host: awj146.internetdsl.tpnet.pl

    jest idealny jak dla mnie

  • 0

    169. ~linka  2006-07-25 16:46:29  host: bww24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na pewno w tym telefonie da sie ustawić mp3 jako dzwonek ??

  • 0

    170. ~m-monika-a  2006-07-28 12:27:03  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    ktoś pisał że co należy sie spodziewać po telefonie, jak niedzwonienia. a jeżeli komuś chodzi o dzwonienie (tylko) to może kupi.ć sobie jakiegoś tanioche za 200zeta, a jeżeli sie płaci dużo więcej to sie czegoś oczekuje od fona nie?

  • 0

    171. ~mazby  2006-07-28 14:26:52  host: btr190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam Samsunga x660 i kabelek USB, Zainstaowałem programik i driver a telefon jest wciąż offline i nie mogę wejść do fote na telefonie. Co robić?
    Mazby

  • 0

    172. ~kuras  2006-07-29 22:43:50  host: cygan.multicon.pl

    Mam małe pytanko czy opsługuje dzwonki mp3

  • 0

    173. ~*ewcia*  2006-07-31 13:57:33  host: 217.98.102.34

    ja nie moge ustawic nawet dzwonków AMR, a w o wiele starszycgh telefonach mozna... jak probuje ustawic to pisze ze niedozwolone, moze komus udalo sie ustawic dzwonki AMR i mp3. jesli tak to prosze napiszcie tu na forum. z gory dzieki!!

  • 0

    174. ~*ewcia*  2006-07-31 14:32:31  host: 217.98.102.34

    aha i jeszce IrDA-u mnie w instrukcji pisze ze tylko na ksiąze adresową i kalendarz. probowalam wyslac i to i to i wyslalo mi. a z innego tel, moge otrzymywac tez tylko dane z kaledarza i ksiazke adresowa... moglo by juz tej irdy nie byc, bo po co komu przesylanie danycha z kalendarza... :/ prosze napiszcie cios o tych dzwiekach mp3 i AMR!! dziek z góry!!

  • 0

    175. ~agusia2442  2006-07-31 15:39:55  host: abof88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od tygodnia i jestem z niego zadowolona mam zamiar kupić sobie kabelek do niego chyba ze udam mi sie z nim cos zrobić z tym zegarkiem to sie uśmiałam normalnie jak to przeczytałam a co do mp3 to może poprostu ludzie którzy maja ten fon i piszą ze nie ma to jeszcze nie zobaczyli tej opcji(ja też jej jescze nie zobaczyłam) a co do dzwieków standardowych to jest ich wiecej tylko trzeba nacisną ok tak samo jest z tapetami a dzwieki z mmsów można normalnie ustawić jako dwonek trzeba dać tylko dzwieki ok a potem pobrane dzwieki ja jestem w erze i nie miałam problemu z mmsami a zdjecia robi dobre i bajerek to robienie zdjec bez otwierania klapki według mnie telefonik warty zakupu

  • 0

    176. ~Mln87  2006-08-01 12:41:57  host: host-ip2-78.crowley.pl

    zgadzam sie z Agusia2442 ja jeszcze nie sprawdzalam dzwonkow mp3 bo nie mam kabla musze sobie zakupic na allegro, mmsow tez nie wysylalam jakos narazie ten telefon spelnia funkcje dzwonienia i pisania smsow - bo wlasciwie po to jest telefon

  • 0

    177.  2006-08-02 14:54:04

    Ten telefon to straszna cienizna o niebo lepszy od niego jest E360E. Telefony promowane w miksach lub za 1zł to bardzo middle mend jeśli chodzi o segment rynku:(

  • 0

    178. ~m-monika-a  2006-08-02 15:04:03  host: xdsl-118-148.wist.com.pl

    do ewcia? można chyba ustawić amr tylko trzeba coś odblokowć niewiem dokładnie, ale sama tego niezrobisz poprostu trzeba podejść do salonu jakiegoś i spytać!

  • 0

    179. ~PePe  2006-08-02 23:10:44  host: aakf114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    błagam o pomoc!!!! mam kabel do tego telka ale nie wiem przez jaki program moge zgrac grafike lub dzwonki z kompa na tela,pomozcie jesli wiecie i jesli tak to opiszcie mi to krok po kroku bo ja troche lewy z tego jestem =) pozdro

  • 0

    180. ~RastaMayday  2006-08-04 21:02:57  host: dvo142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie skąd wyscie wzieli takie bzdury o tym MP3!!!!!!!!!!!!!!!w tym telefonie nie ma MP# i w ani jednym telefonie tego modelu nie widzialem.......ta irda mnie tez wkurzyla...jak moze byc irda ktoora lączy sie tylko z kompem i to po wielkich męczarniach albo z telefonami sie lączy tylko zeby wyslac wizytówwke...
    mms tez nie idzie z orange skonfigurowac.......szajs badziewie...pic na kółkach....gówno...zabawka dla dzieci.....do dupu......zmarnowana kasa.........

  • 0

    181. ~  2006-08-08 18:26:10  host: acqk145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON NAGRYWA FILMY NAJDŁUŻEJ 25 SEKUND, Z MMS-AMI MIAŁAM PROBLEM GDYŻ NIE MA MOJEGO TELEFONU W SIECI W KTÓREJ JESTEM (ORANGE), ALE DA SIĘ GO SKONFIGUROWAĆ POD INNYM TELEFONEM. PODCZERWIEŃ Z TELEFONEM NIESTETY U MNIE NIE DZIAŁA. JEŚLI KTOŚ MA JESZCZE JAKIEŚ PYTANIA NIECH PISZE

  • 0

    182. ~Mln87  2006-08-09 11:45:25  host: host-ip2-78.crowley.pl

    ja tez mam problem z konfiguracja tego telefonu bo mam tez pod Orange wiec moze pomozesz mi to zrobic ?

  • 0

    183. ~  2006-08-13 17:46:29  host: cyy170.internetdsl.tpnet.pl

    a jak skonfigurować ten wap w sieci orange na innym telefonie? odpiszcie!

  • 0

    184. ~bioły  2006-08-14 12:50:23  host: bym108.internetdsl.tpnet.pl

    zajefajny telefon mam go juz dwa miesiące i jest super. najlepsza w tym telefonie jest grafika i pamięć, jes tak pojemna, że hej. kupujcie go jest wypasiony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    185. ~damian  2006-08-14 15:00:53  host: 62.29.133.85

    mam tem telefon od tygodnia i nie jestem z niego zadowolony bo nie moge znajs opragromownia do niego :0

  • 0

    186. ~patrycja  2006-08-16 19:44:33  host: abss31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, zamierzam kupić ten telefon w erze. trochę się zmartwiłam jak przeczytałam o wielu problemach z nim. już sama nie wiem, warto w niego inwestować?

  • 0

    187. ~Mln87  2006-08-16 21:56:47  host: host-ip2-78.crowley.pl

    hmm nie wiem partycja zalezy z jakich wzgledow chcesz wziasc ten tel, moim zdaniem ma spoko oprawe, kolrystyke, tapety, dobry aparat, kamere, rozne efekty zdjec, smsy wygodnie sie pisze... to sa dla mnie podstawy a jak chcesz wziasc go w erze to skonfigurujesz bez problemu wap i gprs ;)

  • 0

    188. ~Rokko30  2006-08-19 19:35:22  host: hera.tvtom.pl

    Ludzie ale Wy macie problemy z tym telefonem Ja mam go już ponad pół roku i jakoś wszystko jest ok z nim. Mp3 troche skróciłem (do 100kb) i dzwonki są jak ta lala jakie chce tylko, ponadto nie musze wysyłać drogich sms zeby miec dzwonek czy tapete nową wystarczy przez Wap sobie ściagnać za 25 groszy w Orange. MMS trzeba skonfigurować ręcznie w Orange także 10 minut i wszystko jest ok. Troszke cierpliwosci i bedziecie zadowoleni z fona..

  • 0

    189. ~Rokko30  2006-08-19 19:41:18  host: hera.tvtom.pl

    Ludzie ale Wy macie problemy z tym telefonem Ja mam go już ponad pół roku i jakoś wszystko jest ok z nim. Mp3 troche skróciłem (do 100kb) i dzwonki są jak ta lala jakie chce tylko, ponadto nie musze wysyłać drogich sms zeby miec dzwonek czy tapete nową wystarczy przez Wap sobie ściagnać za 25 groszy w Orange. MMS trzeba skonfigurować ręcznie w Orange także 10 minut i wszystko jest ok. Troszke cierpliwosci i bedziecie zadowoleni z fona..

  • 0

    190. ~wuj  2006-08-20 19:19:02  host: s3-dobra.ust.tke.pl

    telefon obsługuje mp3 ale muszą to być pliki poniżej 100 KB, zrobiłem sobie takie obnizylem jakosc około 25 sekund trwają, można je ustawic jako dzwonek.

    Plikow amr nie mozna ustawic jako dzwonek mozna je tylko odtwarzac.

  • 0

    191. ~Rafi  2006-08-20 23:07:38  host: actx162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie to mp3 to dzwonki o klasie tego dzwieku a mie odtwarzacz!!

  • 0

    192. ~askawtn  2006-08-22 19:10:59  host: nat2.netwl.pl

    Hej, chcę kupić ten telefon, ale interesuje mnie to, czy on nagrywa filmiki z głosem?? Prosze o odpowiedź!!

  • 0

    193. ~magda  2006-08-22 19:20:38  host: aczy206.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja mam problem .nie wiem czy kupic ten tel czy motorolke V235 pomocy!!!

  • 0

    194. ~kurpanos  2006-08-23 13:36:13  host: dwc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel w erze od miesiąca i działa luźno...bateria tez daje rade. co do filmów to mogą być. za to zdjecia robi wypas moim zdaniem. jak se skonfigurowac do mp3? nie mam pojecia o czym gadacie? w instrukcji o mp3 nic nie ma. napiszcie...ah i szukam kabla do niego . pomocy

  • 0

    195. ~Mln87  2006-08-23 14:23:46  host: host-ip2-78.crowley.pl

    do Rokko >> jak to reczne wap ustawic ? nierozumiem ? moze bys podal wszystkie te ustawienia wapu ?

    do askawtn >> hmm nagrywa owszem :) mozesz kolorowe nawet filmiki nagrywac ;)

    do magdy >> hmmm nie mam pojecia ale Motorole sa tandetne jesli chodzi o wyglad ustawien i menu... zalezy co kto woli :P

  • 0

    196. ~pussicat  2006-08-23 19:27:48  host: host205-68.crowley.pl

    no właśnie Rokko napisz co i jak o konfiguracji i td.

  • 0

    197. ~andziak25  2006-08-25 21:19:14  host: bytom-13.streamcn.pl

    Czy on odtwarza true tony?

  • 0

    198.  2006-08-26 17:41:00

    Co do konfiguracji w Orange to wchodzicie sobie na strone:http://ustaw.orange.pl/ i zamiast automatycznej konfiguracji klikacie na "pobierz opis prawidłowych ustawień" po pobraniu otwieracie to w pdf i tam są napisane poszczególne konfiguracje. Do MMS wpisujecie konfiguracje MMS dla TCP/IP natomist jesli chcecie pobierac dzwonki i tapety to konfigurujecie "Internet GPRS" Jesli wszystko poprawnie wpiszecie to możecie się cieszyć MMS oraz dzwonkami i tapetami za 25gr (50kb) Powodzenia..:)

  • 0

    199.  2006-08-26 17:46:35

    Do Mln87 i pussicat: Co do konfiguracji w Orange to wchodzicie sobie na strone:http://ustaw.orange.pl/ i zamiast automatycznej konfiguracji klikacie na "pobierz opis prawidłowych ustawień" po pobraniu otwieracie to w pdf i tam są napisane poszczególne konfiguracje. Do MMS wpisujecie konfiguracje MMS dla TCP/IP natomist jesli chcecie pobierac dzwonki i tapety to konfigurujecie "Internet GPRS" Jesli wszystko poprawnie wpiszecie to możecie się cieszyć MMS oraz dzwonkami i tapetami za 25gr (50kb) Powodzenia..:)

  • 0

    200. ~sharp  2006-08-26 19:55:02  host: bhr149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja kupilem sobie ten telefonik i stosowalem sie do twoich wskazowek roko, ale w ustawieniach profilu jaka trzeba wpisac strone domowa ??

  • 0

    201.  2006-08-26 23:54:12

    *sharp strona domowa dla "Internet GPRS" to http://mobile.orange.pl

  • 0

    202.  2006-08-27 00:01:09

    i jeszcze jedno ten telefon nie ma pełnych Mp3 jedynie jeśli skrócimy sobie taki plik do 100kb to bez problemu nam go odtworzy np jako dzwonek...

  • 0

    203. ~Mln87  2006-08-27 21:48:10  host: host-ip2-78.crowley.pl

    ok a mam pytanie. Rokko co oznacza tam w tel takie cos przy ustawieniach tego telefonu jesli chodzi o MMS, takie cos jak DNS ?

  • 0

    204.  2006-08-28 12:35:54

    *Mln87- DNS to są inaczej serwery (adresy) internetowe one zapewniają ogólnie mówiąc łączenie się ze stronami internetowymy ale przy MMS to jest niepotrzebne gdyż wysyłając MMS nie łączysz się z netem i przy konfiguracji MMS tego tam nie wypełniasz..

  • 0

    205. ~aNIA  2006-08-29 14:13:39  host: eb242.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez kupilam sobie taki telefon, ale nic nie moge w nim ustawic. nie ma zadnych dwzonków i nie da sie wejsc do netu.

  • 0

    206. ~bobek  2006-08-29 23:26:08  host: 213-238-80-65.adsl.inetia.pl

    ej mam pytanie...która koma lepsza...Samsung X660 czy Motka L6...?

  • 0

    207. ~bobek  2006-08-29 23:26:43  host: 213-238-80-65.adsl.inetia.pl

    a może jeszcze jakiś inny polecacie ale interesuje mnie z oferty Era Fun...

  • 0

    208. ~Mln87  2006-08-30 00:39:11  host: host-ip2-78.crowley.pl

    tak pytalam dla pewnosci, skonfigurowalam recznie tego samsunga teraz jak bede miec cos na koncie albo ktos jak bedzie mial bedzie musial mi wyslac jakiegos mms'a aby sparwdzic czy dziala ;)

  • 0

    209. ~carlton  2006-08-30 12:27:49  host: aae226.internetdsl.tpnet.pl

    Mam taka prosbe... jak sadzicie, ktory z tych trzech telefonow jest najbardzej wart zakupu?? a) wlasnie ten samsung b) samsung sgh-x480 c) LG KG 220...

  • 0

    210. ~carlton  2006-08-31 11:43:47  host: aae226.internetdsl.tpnet.pl

    I jeszcze jedno pytanie... jak to jest w koncu z tymi dzwonkami?? Bo ktos wczesniej pisal ze sa, a tutaj ~aNIA~ pisze ze wogole ich nie ma... a chcialbym byc pewien tego co kupuje ;) dzieki za pomoc...

  • 0

    211. ~asia  2006-09-02 14:16:55  host: emr18.internetdsl.tpnet.pl

    hej mam problem , jak ustawic na wyswietlaczu aby pokazywało miiejscowosc w której sie jest , z góry dzieki za pomoc

  • 0

    212. ~tencja  2006-09-02 23:26:23  host: rl43.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie, macie takie pytania, że Wam się nie powinno dawać do ręki tak skomplikowanych urządzeń, jakimi są dla Was proste telefony komórkowe... Płakać mi się zachciało :D

  • 0

    213. ~-mała mi  2006-09-03 12:44:26  host: lan.big4.pl

    hmmm ..mam malutki problem a mianowicie po skonfigurowniu tel w sieci orange moge wysylac mms-y ale nie moge ich odbierac:/ ..dostaje komunikat : "błąd pobierania wiadomości"...nie wiem co jeszcze powinnam zrobic skonfigurowalam wap i internet..

  • 0

    214.  2006-09-04 13:51:08

    Dzwonki są w tym telefonie jak w każdym innym, 40 tonowe polifoniczne i można sobie wgrywać inne np: mp3 tylko trzeba je skrócić do 100kb a co do pokazywania miejscowości to trzeba wejsc w wiadomości/ustawienia/wiadomosci sieciowe i tam włączyć ich odbiór. *Mała mi zobacz czy masz poprawnie skonfigurowane MMS i wejdz też do Ustawien odbierania MMS może tam coś jest nie tak..

  • 0

    215.  2006-09-04 16:22:18

    Bardzo bym prosila o pomoc, poniewaz mam juz ten telefon 3 miesiace (w sieci Orange)i ciagle nie wiem co jest grane poniewaz nie dzialaja mi mmski... mam niby wszystko ustawione tak jak powinno byc ale wciaz nie moge wyslac ani odebrac zadnej takiej wiadomosci. bardzo bym prosila o pomoc, bo to juz naprawde gra na nerwach jesli ma sie telefon a nie mozna skorzystac z jego wszystkich funkcji.
    z gory dziekuje :)

  • 0

    216. ~frania  2006-09-05 17:44:27  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak wgrac gierki przez IRDE. Z gory dzieki

  • 0

    217. ~frania  2006-09-05 17:53:35  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak wgrac gierki przez IRDE. Z gory dzieki

  • 0

    218. ~frania  2006-09-05 18:03:06  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak wgrac gierki przez IRDE. Z gory dzieki

  • 0

    219. ~frania  2006-09-05 18:21:35  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    wie moze ktos jak wgrac gierki przez IRDE. Z gory dzieki

  • 0

    220. ~frania  2006-09-05 18:58:50  host: elq26.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i IrDE ktora do kompa podlaczam. Wszystko idzie wysylac (dzwonki animacje tapety)tylko w dalszym ciagu nie wiem jak wyslac jakas gierke do tego telefonu. Czy mogl by mi ktos powiedziec jak to mam zrobic. Czekam z niecierpliwoscia na odpowiedz.

  • 0

    221. ~buhhu  2006-09-07 15:20:24  host: del150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie w jakiej cenie jest sciagniecie simlocka??

  • 0

    222.  2006-09-09 11:14:48

    za darmo *buhhu,,,:)

  • 0

    223. ~PEPIS  2006-09-09 16:34:24  host: acgc41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam mam problem z konfiguracja WAP na GPRS ;/ probowalem to zrobic ze strony orange ale nie maja tam konfiguracji do tego modelu dzwonilem pytalem dsylaja mnie do samsunga dzwonilem tam pisza ze za wap jest odpowiedzialny operator o_O wiec wazup czy komus udalo sie ustawic WAP na GPRS ? licze na szybka odpowiedz

  • 0

    224.  2006-09-10 21:28:56

    *PEPIS i inny podobni dlaczego nie czytacie poprzednich postów tam jest wszystko napisane co i jak dotyczące konfiguracji w Orange..wchodzicie sobie na strone:http://ustaw.orange.pl/ i zamiast automatycznej konfiguracji klikacie na "pobierz opis prawidłowych ustawień" po pobraniu otwieracie to w pdf i tam są napisane poszczególne konfiguracje. Do MMS wpisujecie konfiguracje MMS dla TCP/IP natomist jesli chcecie pobierac dzwonki i tapety to konfigurujecie "Internet GPRS"...troszke poczytajcie i problemy sami rozwiążecie sobie..:)

  • 0

    225. ~gerwazy21  2006-09-11 00:32:13  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    mam pytanko jakim program słuzy do skracania tych mp3 zeby sie zmiescily do tego tel i jak sie to robi

  • 0

    226. ~gerwazy21  2006-09-11 00:40:13  host: 85-219-224-52.kamelot.pl

    mam pytanko jakim program słuzy do skracania tych mp3 zeby sie zmiescily do tego tel i jak sie to robi

  • 0

    227. ~paweł grabowski  2006-09-11 14:47:55  host: dks234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najpierw wytnij refren piosnki programem np. Mp3DirectCut, a potem zmniejsz jakosc a zaarazem wielkosc pliku programem np. dBpowerAMP Music Converter

    i jak ma ponizej 100kb to zgrywaj na telefon

  • 0

    228. ~Mln87  2006-09-11 15:29:53  host: host-ip2-78.crowley.pl

    wg zalecen skonfigurowalam WAP i MMSy w orange w sposob reczny... jednakze mmsy do mnie nadal nie dochodza... caly czas jest po wyslaniu blad przy odbiorze... bede musiala udac sie do Orange po porade

  • 0

    229. ~gisiek  2006-09-11 22:17:16  host: cmp208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A mi MMs przychodzą, a skonfigurowałem ze strony Orange podajac, że moim telefonem jest Samsung E360.

  • 0

    230. ~buhhu  2006-09-11 23:14:01  host: dgy85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    konfiguracja z E360 dziala, dzieki przydalo sieeh

  • 0

    231. ~  2006-09-12 17:47:26  host: dgp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    probuje przeslac sobie mmsem z orang.pl mp3 ktore zajmuje 81kb i przychodzi " ? Pusta Nieprawidlowy typ med" i nie wiem o so chodzi... czy tylko kablem mozna przesylac ??

  • 0

    232. ~b  2006-09-12 20:19:56  host: dgp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze jedna sprawa. otoz mmsy moge odbierac ale nie moge wysylac... nie wiem o co chodzi :|

  • 0

    233. ~b  2006-09-12 20:26:26  host: dgp184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jeszcze jedna sprawa. otoz mmsy moge odbierac ale nie moge wysylac... nie wiem o co chodzi :|

  • 0

    234.  2006-09-13 21:41:18

    ja mam zrobione dokladnie tak jak jest opisane na str orange ale to i tak nie dziala... pomimo ze wyslalam sobie nawet konfiguracje z e360 i tak to nie dziala... pomozcie!! ;(((

  • 0

    235. ~Mln87  2006-09-14 18:10:33  host: host-ip2-78.crowley.pl

    rzeczywiscie jak kliknelam tego E360 tak dostalam smsa od orange z ustawieniami :) wielkie dzieki za pomoc, ta informacja byla zlota :)

  • 0

    236. ~kasiulka  2006-09-14 20:49:13  host: 87.116.201.58.kutno201.tnp.pl

    mam tel w plusie i nie mogę wysyłać mms mógłby mi ktoś powiedzieć co mam zrobic?mam modelsamsung sgh x660.a i jeszcze jedno irda mi też nie chodzi może mi ktoś pomóc????proszę!

  • 0

    237. ~gerwazy21  2006-09-14 21:48:17  host: oo9.ipartners.pl

    jaki jest kod aby moc kasowac czasy polaczen w tym samsungu???

  • 0

    238. ~gerwazy21  2006-09-15 21:40:51  host: oo6.ipartners.pl

    jaki jest kod ktory resetuje czasy polaczen i czy ten tel moze odtwarzac real music??

  • 0

    239. ~Wodzu  2006-09-15 21:46:19  host: sucharek62.martel.pl

    działa,działa E360 sprawdziło się ,dzięki ,bo już myślałam,że go wyrzuce

  • 0

    240. ~mati  2006-09-17 19:26:58  host: 213-238-71-97.adsl.inetia.pl

    telefon nawet dobry ale nie można wysyłać przez podczerwień

  • 0

    241. ~zbyniek  2006-09-21 18:39:37  host: che232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaki jest kod zabezpieczajacy lub haslo do tego telefonu?

  • 0

    242. ~monika  2006-09-23 12:51:57  host: second.e-rawa.net

    dla wszystkich ktorzy mecza sie z mms-ami w sgh-x660 wystarczy wejsc na strone orange i skonfigurowac telefon tylko ze nie jako x660 tylko x 700:) mnie sie udalo wiec wam tez powinno.pozdro:)

  • 0

    243. ~Agata  2006-09-23 19:12:28  host: emd114.internetdsl.tpnet.pl

    witam mam problem.. skonfigurowałam mms i wap a nadal nie moge wysylas mmsow i przez usb tez nie moge sciagac co mam zrobic??????

  • 0

    244. ~lutra  2006-09-27 11:51:24  host: bvh128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można zablokować klawisz zewnętrzny do włączania aparatu fotograficznego????!!!!
    czasem sam robi zdjęcia!!!!!

  • 0

    245. ~maro  2006-09-30 11:26:19  host: bet98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kod do zerowania czasów w 660 u mnie osiem zer

  • 0

    246. ~pipi  2006-09-30 14:50:39  host: ccp72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest naprawdę suiper polecam go

  • 0

    247. ~czasowstrzymywacz  2006-09-30 14:52:34  host: ccp72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podczerwień jeste do bani ale telefo jest super

  • 0

    248. ~Eva  2006-10-01 15:34:36  host: ars158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    najbardziej wkurza mnie ograniczenie jak cokolwiek sie wgrywa do 100kb... ehh.. takto rzeczywiscie odtwarza mp3 i inne.. ale to jedno mnie dobija.. umiecie moze to ominac?? prosze odpiszcie!

  • 0

    249. ~256  2006-10-01 18:40:14  host: bmq122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nigdy nie zamieniłbym tego samsunga na moja nokie 6230...

  • 0

    250. ~Kaaka  2006-10-01 22:11:57  host: efo3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    EJ jak ja mam zainstalowac kabel usb jak kupilam juzkabel ??

  • 0

    251. ~  2006-10-06 16:23:12  host: apt186.internetdsl.tpnet.pl

    Po co mi IRDA w tym tel., jak nie moge przesyłać zdjęć ani do 2 telefonu, ani do kompa.

  • 0

    252. ~CLEo18  2006-10-07 11:17:12  host: acid237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Musisz zainstalowac sterowniki do tego kabla...a później dopiero go podłaczyć...pozdro dla zwolenników samsunga... ogólnie ten telefon jest cool, zreszta jak reszta smsungów, u mnie cała rodzinka je nosi...

  • 0

    253. ~kami  2006-10-08 15:21:32  host: proxy.system-sat.pl

    mam telefon w plusie i nic nie moge ani przeslac mmsa a ni odebrac;/ co mam zrobic

  • 0

    254. ~wilu  2006-10-08 17:07:03  host: abek64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak obejsc to 100kb ;/;/ :((( ??

  • 0

    255. ~  2006-10-09 17:23:07  host: xz16.internetdsl.tpnet.pl

    jak myslicie co lepsze ten samsun czy Motorola V235?

  • 0

    256. ~gfn  2006-10-14 19:21:22  host: aov254.internetdsl.tpnet.pl

    JEST DO BANI Brak mozliwości ściągnięcia zdięć na kompa

  • 0

    257. ~WAŻNE  2006-10-18 11:47:32  host: bty201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Można ściągnąć wszystko do kompa tylko trzeba mieć podczerwień i specjalny program na kompie który nazywa się PC SAMSUNG ale tylko do 100kb

  • 0

    258.  2006-10-21 18:59:08

    Telefon jest fajny tylo podczerwien nie dziala (tylko na wizytówki).Kupilem do niego podczerwien ale nie diala musze miec sterowniki.Z kąd mam je wziąć?Ludzie pomóżcie!!!

  • 0

    259. ~Hania  2006-10-26 10:34:01  host: due98.internetdsl.tpnet.pl

    Hejka wiecie może jak włączyć wapa,bo nie chce mi odczytywać mmsów?Proszę o pomoc.Telefon mam w plusie.Papa

  • 0

    260. ~ANdzia  2006-10-26 17:20:54  host: bzt106.internetdsl.tpnet.pl

    LUDZIE POMOCYYYYYYY kupiłam sobie i podczerwien do kompa i jakis kabelek ale ten telefon i tak mi nie przyjmuje zadnych piosenek ;(((( CZEMUUUUUUUUU co za program mam zainstalowac . byla jedna plytka dolaczona do niego a wiec wzielam i ja wgralam ale i tak nie chodzi :(((((

  • 0

    261. ~ALA  2006-10-26 19:07:31  host: dia179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon samsung SGH X 660 posiadał pol roku...dzwonki mp3 w samsungach sa w postaci formatu mmf mozna takie dzwonki dostac na stronie producenta.. lub www.sms.pl odtwarza formaty ral music. takze telefon bardzo funkcjonalny:) tylko ta irda..ale wazne ze dzwoni wysyla smski jedyne co mi sie nie podoba to to ze nie mozna innych fajnych glosow ustawic na sms

  • 0

    262. ~askawtn  2006-10-31 20:20:59  host: nat2.netwl.pl

    Mam mojeso smasunga x660, jest super. Kupiłam do niego kabel USB firmy FooF, tylko ja nie umiem przesyłać! Jak zainstaluję ten program to i tak nie czyta? Co mam zrobić? Prosze o odpowiedź!

  • 0

    263. ~paulincia  2006-11-03 20:13:34  host: c164-177.icpnet.pl

    ustawilam otrzymywanie mmsow jednak nie moge ich wysylac czy da sie cos z tym zrobic? otrzymywac mozna a wysylac nie? to troche dziwne...prosze o odp

  • 0

    264. ~KliX  2006-11-05 13:33:22  host: ikar.strowgernet.pl

    witam.potrzebuje pomocy z moim samsungiem. chodzi o to, ze wszystkie mmsy jakie dostaje są zmniejszane do 8 kb :/ szukałem w opcjach czy nie ma gdzies ustawionego zmiejszania rozmiaru ale nie widze tego.. Pomoze ktos? Bardzo prosze...

  • 0

    265. ~klix  2006-11-05 13:36:00  host: ikar.strowgernet.pl

    Czy wie ktos moze dlaczego mmsy jakie dostaje są zmiejszane?? gdzie ustawić aby były w naturalnej wielkości i rozmiarze??

  • 0

    266. ~moniks  2006-11-08 19:33:04  host: ciw239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w jakich sieciach działa?

  • 0

    267. ~basto  2006-11-19 20:52:25  host: gw146.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest do kitu nie da się wysłać dzwonków do telefonu a to co piszecie o ustawianiu amr i mp.3 jako dzwonki to jest totalna bzdura nie da sie tego zrobić a jeśli się da to opiszcie jak!!!!!

  • 0

    268. ~Młody  2006-11-21 14:20:36  host: dzn154.internetdsl.tpnet.pl

    ten tel jest super tylko ta irda diała tylko ze specjalnym programem ską mam go wziąść

  • 0

    269. ~DUŚKA  2006-11-24 18:47:41  host: natx2.skynets.pl

    MAM ZAMIAR GO KUPIĆ JUTRO BARDZO MI SIE PODOBA ALE CZEMU MÓWICIE ŻE PODCZERIEŃ NIE DZIAŁA???????

  • 0

    270. ~xx  2006-11-25 17:58:23  host: abqg154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Działa ta podczerwień czy nie?? Bo ja chcę go kupić!

  • 0

    271. ~milz13  2006-11-26 09:25:54  host: 86.41.217.59

    telefon nie jest taki zly moze podczerwien nie dziala ale jak kupicie kabel usb to ci innego

  • 0

    272. ~anonim  2006-11-26 18:15:18  host: bkb177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomużcie co trzeba zrobic żeby przez irdę można było przesyłać tapetki i tak dalej

  • 0

    273. ~AgaAgusia  2006-11-28 11:52:57  host: 83.238.59.190

    mam ten tel od miesiąca i wcale nie jest taki zły na poczatku tez mialam problem z mms-ami ale poszlam do salonu mojej sieci tam sie troszke pomęczyli i juz jest Oki :)

  • 0

    274. ~mika  2006-12-07 19:23:55  host: xdsl-7803.wroclaw.dialog.net.pl

    Jutro bEde miala ten tel tylko mam pewne wątpliwosci co do tej irdy i nie duzuzego wyswietlacza... mam do wyboru ten fonik lub nokie 6070 i chyba wezme ten... aha a gdzie moge kupic do niego kabel??

  • 0

    275. ~wab  2006-12-08 22:22:38  host: wpr9-d9b9cd7a.pool.mediaways.net

    Przez Irde kontakty chodzą w obie strony,inne pliki tylko z tel na komp,przy próbie z komp na tel sygnalizuje błąd i przerywa połączenie Irda.Jeśli ktoś wie o co chodzi - p r o s z ę o p o m o c,ja nie daje rady

  • 0

    276. ~@ndy  2006-12-09 18:10:58  host: host-89-228-220-152.kalisz.mm.pl

    Dzisiaj go kupilem i jestem maksymalnie zadowolony!Nigdzie nie dostaniecie ttakiego phona za ta cene!

  • 0

    277. ~Dzidzia  2006-12-09 20:00:50  host: 213h112.compnet.pl

    Niech mi ktos pomoze nie umiem nic sciagnac przez irde:(

  • 0

    278.  2006-12-13 21:53:51

    W końcu udało mi się przesłać irdą pliki z komp na tel(udawało się tylko z tel na komp). Mam w komp 6 wyjść USB,zmieniłem USB i w końcu się udało(szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałem). Z Bluetooth przy innym fonie też tak miałem,na jednym USB udawało się połączyć na innym nie,może ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Fakt, że przy tym telef trochę trwało zanim się wszystko zgrało, ale jest w porządku. 1 Ściągamy ze strony Samsunga 'Samsung PC Studio II 2.0 PIMS&File Manager'(ja mam z niemieckiej-gdzieś czytałem że tam jest lepszy soft) i instalujemy. 2 Włączamy w tel irde i czekamy aż komp wykryje. 3 Uruchamiamy Sams.PC Studio II ,pracuje w trybie offline,wchodzimy w 'Datei' dalej w 'Einstellen' (ustawienia) gdzie odznaczamy kwadrat 'Automatische Erkennung' (autom.rozpoznanie)następnie zmieniamy 'Port' Com na port Com z irdą(powinien być na dole listy) można też zmienić 'Geschwin-digkeit'(szybkość) na najmniejszą oraz na dole odznaczyć kwadrat 'Bei Verbindung Daten automatisch aus Telefon und SIM laden'(nie będzie po połączeniu z telef zaraz książki ładował) i na koniec potwierdzamy 'OK'. 4 Klikamy na symbol 'Re'(w lewym rogu) i program łączy się z telef(na dole zmienia się z offline na SGH-X660), jeśli mimo wcześniejszego odznaczenia zacznie ściągać kontakty z telef naciskamy na 'x' i ile zdążył odebrać to pokazuje w głównym oknie. 5 Teraz klikamy na symbol 'File Manager' i mażna przesyłać zdjęcia,video i muze. Mam nadzieje że pomogłem

  • 0

    279.  2006-12-14 09:20:43

    W końcu udało mi się przesłać irdą pliki z komp na tel(udawało się tylko z tel na komp). Mam w komp 6 wyjść USB,zmieniłem USB i w końcu się udało(szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałem). Z Bluetooth przy innym fonie też tak miałem,na jednym USB udawało się połączyć na innym nie,może ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Fakt, że przy tym telef trochę trwało zanim się wszystko zgrało, ale jest w porządku. 1 Ściągamy ze strony Samsunga 'Samsung PC Studio II 2.0 PIMS&File Manager'(ja mam z niemieckiej-gdzieś czytałem że tam jest lepszy soft) i instalujemy. 2 Włączamy w tel irde i czekamy aż komp wykryje. 3 Uruchamiamy Sams.PC Studio II ,pracuje w trybie offline,wchodzimy w 'Datei' dalej w 'Einstellen' (ustawienia) gdzie odznaczamy kwadrat 'Automatische Erkennung' (autom.rozpoznanie)następnie zmieniamy 'Port' Com na port Com z irdą(powinien być na dole listy) można też zmienić 'Geschwin-digkeit'(szybkość) na najmniejszą oraz na dole odznaczyć kwadrat 'Bei Verbindung Daten automatisch aus Telefon und SIM laden'(nie będzie po połączeniu z telef zaraz książki ładował) i na koniec potwierdzamy 'OK'. 4 Klikamy na symbol 'Re'(w lewym rogu) i program łączy się z telef(na dole zmienia się z offline na SGH-X660), jeśli mimo wcześniejszego odznaczenia zacznie ściągać kontakty z telef naciskamy na 'x' i ile zdążył odebrać to pokazuje w głównym oknie. 5 Teraz klikamy na symbol 'File Manager' i mażna przesyłać zdjęcia,video i muze. Mam nadzieje że pomogłem, w razie co pytać.

  • 0

    280. ~wab  2006-12-14 21:44:13  host: n7758.n.pppool.de

    W końcu udało mi się przesłać irdą pliki z komp na tel(udawało się tylko z tel na komp). Mam w komp 6 wyjść USB,zmieniłem USB i w końcu się udało(szkoda że wcześniej o tym nie pomyślałem). Z Bluetooth przy innym fonie też tak miałem,na jednym USB udawało się połączyć na innym nie,może ktoś wie dlaczego tak się dzieje? Fakt, że przy tym telef trochę trwało zanim się wszystko zgrało, ale jest w porządku. 1 Ściągamy ze strony Samsunga 'Samsung PC Studio II 2.0 PIMS&File Manager'(ja mam z niemieckiej-gdzieś czytałem że tam jest lepszy soft) i instalujemy. 2 Włączamy w tel irde i czekamy aż komp wykryje. 3 Uruchamiamy Sams.PC Studio II ,pracuje w trybie offline,wchodzimy w 'Datei' dalej w 'Einstellen' (ustawienia) gdzie odznaczamy kwadrat 'Automatische Erkennung' (autom.rozpoznanie)następnie zmieniamy 'Port' Com na port Com z irdą(powinien być na dole listy) można też zmienić 'Geschwin-digkeit'(szybkość) na najmniejszą oraz na dole odznaczyć kwadrat 'Bei Verbindung Daten automatisch aus Telefon und SIM laden'(nie będzie po połączeniu z telef zaraz książki ładował) i na koniec potwierdzamy 'OK'. 4 Klikamy na symbol 'Re'(w lewym rogu) i program łączy się z telef(na dole zmienia się z offline na SGH-X660), jeśli mimo wcześniejszego odznaczenia zacznie ściągać kontakty z telef naciskamy na 'x' i ile zdążył odebrać to pokazuje w głównym oknie. 5 Teraz klikamy na symbol 'File Manager' i mażna przesyłać zdjęcia,video i muze. Mam nadzieje że pomogłem, w razie co pytać.

  • 0

    281. ~mya22  2006-12-15 06:33:02  host: xdsl-7544.walbrzych.dialog.net.pl

    powiedzcie mi co zrobic aby irda dzialala z innymi telefonami?????PILNE!!!

  • 0

    282. ~daga  2006-12-16 15:29:33  host: edu250.internetdsl.tpnet.pl

    cześć!! mam samsunga x660 i mimo wielokrotnego ustawiania wiadomoiści MMS nie z niego ich wysyłać!! PROSZĘ O POMOC

  • 0

    283. ~wola  2006-12-20 13:07:20  host: w1.ples.pl

    jak odbierac mmsy nieda sie:( odp

  • 0

    284. ~Gosienka  2006-12-29 21:34:30  host: acwr85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podczerwien dziła ale tylko z Samsunga do Samsungada da sie cos przeslac ;/ z innym telefonem jest to niemozliwe :P

  • 0

    285. ~angie  2006-12-31 09:29:46  host: i3252pc0.resetnet.pl

    trzeba konnfigurować tel, wejść na stronę swojej sieci np. heyah wpisać model telefonu i swój numer prześlą smsa z ustawieniami trzeba to zainstalować to bardzo proste bo w tym modelu jest to automatycznie konfigurowane

  • 0

    286. ~Kasiunia  2007-01-01 15:02:34  host: dqf174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest taki sobie.Nie można zmienić Odpiszcie dzwonka sms-u.Jak działa podczerwień??P

  • 0

    287. ~wiola  2007-01-02 08:35:27  host: be234.internetdsl.tpnet.pl

    można wysyłać

  • 0

    288. ~ania  2007-01-07 13:20:20  host: proxy.perfect.net.pl

    Jak przeczytałam dotychczasowe komentarze to jestem troche niezadowolona z kupna tego telefonu. Lepsza pewno jest nokia 6103. Ale jak już zamówiła samsunga to go mam. Martwi mnie ta IRDA i MMS. Niektórzy piszą żę irda wogóle nie działa a MMS nie da sie wysyłam i pisać. Na iinym forum nie narzekają na te "WADY". CZY WE WSZYSTKICH MODELACH TEGO SAMSUNGA NIE DA SIĘ WYSYŁAĆ MMS ANI ODBIERAĆ??? Odpowiedzcie PLIS!

  • 0

    289. ~want55  2007-01-07 14:59:24  host: abwr171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja też mam zamiar kupić ten telefon ale nie wiem czy to dobry wybór

  • 0

    290. ~Nikusia  2007-01-07 19:41:55  host: 82.160.122.100

    Mam Samsunga X660. Stosujac się do rad wabik71 można się bez problemu połączyc przez IrDA , ale mam jeszcze problem z instalacją gier. Pobrałam na PC grę, która jest do mojego modelu ,ale nie wiem jak instalowac :( Moze ktoś wie i mi podpowie.

  • 0

    291. ~konieczny  2007-01-10 10:37:18  host: 81.15.190.84

    niech szlak trawi taki telefon zebym ja latał z mmsami zeby ustawili a oni na to w orange nie mamy takigo modelu niestety nie pomozemy panu, sam sobie ustawiłem mmsy ale co o podczerwien to mnie szkak jasny trawia nie ustawie tego za fiksa, badziewie i tyle!!!

  • 0

    292. ~scun666  2007-01-13 17:10:58  host: abxe239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak mozna istawić MMSy w Orange w tym telefonie?

  • 0

    293. ~ANIA 000  2007-01-15 18:25:42  host: eqv64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Też mam problem z mms-ami. mam prośbe do "koniecznego"-pliska napisz jakim cudem to zrobiłeś? te bylam w salonach i nic!!! Beznadzieja!!! a o irdzie to już nie wspomnę!!!

  • 0

    294. ~Kasiak  2007-01-15 19:48:29  host: abqa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialam juz wczesniej Samsung Pc studio II 2.0 PIMs&File Menager i wszytsko chodzilo peknie, ale zainstalowalam program od nowa i w ustawieniach nie moge wybrac Irdy =( Nawet po wylaczeniu autodekantacji portu =( Wie moze ktos jak pomoc??

  • 0

    295. ~Kasiak  2007-01-15 19:54:28  host: abqa118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mialam juz wczesniej Samsung Pc studio II 2.0 PIMs&File Menager i wszystko ladnie chodzilo, ale po ponownym zainstalowaniu programiku nawet od odznacznieu autodekantcji portu nie moge wybrac Irdy =( A podczas polaczenia wyskakuje mi "confirm connetion COM1"... nie wiem dlaczego... moze ktos mi pomoc??

  • 0

    296. ~piter  2007-01-16 22:25:28  host: clt91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MMS-y w orange trzeba skonfigurować używając(poszywając się)Samsunga E360 zarówno WAP (zainstalowałem sobie MiniOperę i serfuję w necie) jak i MMSy działają.

  • 0

    297. ~piter  2007-01-17 22:31:12  host: clz92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MMS-y (iWAP też)w orange można skonfigurować z ich strony podając, że ma się telefon Samsung E360 przyślą SMS i trzeba go zapisać. Ostatnio ściągąłem sobie MiniOperę i siedzę w necie. Mozna w fonie przeglądać strony www i mało się płaci.

  • 0

    298. ~Tim  2007-01-18 19:19:47  host: exc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Piszę, bo wiele osób ma z tym problem. Żeby wysłać lub odebrać MMSa trzeba mieć ustawiony profil MMS i GPRS oraz uaktywnić MMSy i GPRS w sieci. Jeśli ktoś kupił telefon ze salonu to nie będzie miał problemu. Ale jeśli nie, to na stronie swojej sieci można znaleźć konfigurator i tam trzeba wybrać odpowiedni model.

  • 0

    299. ~znowu ja  2007-01-18 19:25:24  host: exc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon ma mp3, ale do 100 kilo.

  • 0

    300. ~kamdi_22  2007-01-18 22:01:34  host: gl17-28.master.pl

    hej kupilam ten telefon 2 miesiace temu myslalam ze jest super a tu lipa nie mozna nic przesylac nic odbierac a do tego ma takie smetne dzwonki jest lipny jedyne co to ladny czerwony kolor a kupilam go w erze za 179 zl a abonament 10 zl

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet