Samsung SGH-X640 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X640 Opinie o Samsung SGH-X640

Samsung SGH-X640

w sumie: 301
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~pabloromero  2005-03-23 12:47:00  host: ip154.zsp-olesnica.pl

    Brak wyświetlacza zewnętrznego :( to bedzie tani telefon...

  • 0

    2. ~tubu  2005-05-18 09:55:00  host: aphel.ltd.pl

    no nie wiem znajac samsunga nie bedzie za tani

  • 0

    3. ~makoban  2005-05-18 10:08:00  host: 80.48.115.2

    ciekawy telefonik dla mało wymagających. Nie mozna mu wybaczyć braku bluetootha a juz napewno irdy!!! z aparatem też sie nie popisali przydała by się matryca 1 megap. która powoli staje się standartem w nowych telefonach. Z tego wszystkiego wynika, iż cena tego telefonu naprwde nie może być wysoka!

  • 0

    4. ~madikon  2005-06-12 16:47:00  host: bjp133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zakochałem się w tym telefonie i jak dobrze pójdzie to uda mi się go kupić :) (cena około 700zł.)

  • 0

    5. ~madikon  2005-07-01 21:36:00  host: bje55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aktualnie telefonik stoi 635 zł. w nomatice

    http://www.nomatica.pl/index.asp?chargement=/telephone/sghx640PL.htm

  • 0

    6. ~azerak  2005-07-11 22:13:00  host: chc250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik dostępny w idei. Głupi nie jest. Ale nie rewelacja. Jeśli ktoś dzwoni sesemesuje to jest idealny. Aparat jak na telefon też przyzwoity (Jeśli chodzi o cene). Szkoda że narazie dostępny tylko dla firm

  • 0

    7. ~elli  2005-07-20 21:52:00  host: host-81-190-175-219.lomza.mm.pl

    czy ktos wie czy można do niego kupic kabel żeby podłaczyc do kompa??

  • 0

    8. ~marcino  2005-07-21 16:27:00  host: timm.pl

    telefonik zajebisty, a kabelek do kompa oczywiście można kupić!!!a najlepsza to dida która pulsuje na niebiesko.

  • 0

    9. Joe  2005-07-25 19:49:57  host: nat.cyberx.pl

    Przeginają! Telefon naprawdę extra, dużo pamięci, wygląda rewelacyjnie. ALE DLACZEGO JAK JEST APARAT TO NIE MA ANI IrDY ANI BLUETOOTH'A. Zgroza! jedno powinno wynikać z drugiego. Przecież ceny by to nie zwiększyło radykalnie.

  • 0

    10. ~Monio  2005-07-29 19:40:00  host: aaj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest dostepny w "mPunkt" za 697 zł.[stronka:http://www.mpunkt.pl.]

  • 0

    11. ~Monio  2005-07-29 19:43:00  host: aaj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sorki pomyłka za 679zł

  • 0

    12. ~:)  2005-07-30 14:32:00  host: charon2.media-saturn.com

    W MEdia Markt za 599

  • 0

    13. ~MEG!  2005-08-10 14:46:05  host: eco53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem zachwycona tym patefonikiem, choć jak na razie widziałam go tylko w necie ;)
    Chcę jak najszybciej sobie zakupić to cudo, ale cena mnie !!TROSZKĘ!! przeraża...
    No cóż, ale czego się nie robi dla własnej przyjemności i satysfakcji (aha szkoda, że nie ma podczerwieni i kompozytora dźwięków :/)

  • 0

    14. ~pati  2005-08-14 11:33:27  host: cfl136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefon ale bez podczerwieni to kicha. Wczoraj kupilam i już sie wyładował według mnie to za bardzo go chwalą fajne bajery ale szajska wytrzymałość

  • 0

    15. ~beti  2005-08-21 10:52:11  host: alnet.city.net.pl

    telefon jest super, ale nie mam polskiej intrukcji. Mozna ja gdzies znalezc w internecie?

  • 0

    16. ~mala  2005-08-22 11:59:55  host: 213.25.78.243

    Mam to 'cudo' od kilku dni. Naładowałam baterię tak jak należy a mimo to padła po niecałych 3 dobach, czy to normalny czas jej działania czy może tylko z moją jest coś nie tak?

  • 0

    17. ~bosska ona:P  2005-08-22 23:01:21  host: 80.51.37.2

    Zastanawiam się nad kupnem tego samsunga albo noki 61o1... Kurde nie wiem który mam wybrać... Prosze pomóżcie...

  • 0

    18. ~:))  2005-09-01 19:47:40  host: zv162.internetdsl.tpnet.pl

    bosska ona:P ja osobiscie bym wziela nokie :P

  • 0

    19. ~:D  2005-09-01 20:00:08  host: 213-238-88-167.adsl.inetia.pl

    Telefonik po 199 w ofercie jedbej idei mix... nawet telefon spoko (da sie wybaczyc brak podczerwieni)

  • 0

    20. ~miko  2005-09-05 20:09:08  host: host-n1-71-74.telpol.net.pl

    Wszystko fajnie, ale nie idzie wyłączyc bocznego przycisku do robienia "szybkich zdjęc" i w torebce mojej zony robi średnio 10 czarnych zdjęć!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    21. ~szaman  2005-09-11 09:11:39  host: unregister049207219081.c207.msk.pl

    Jaki trzeba program do zrzutu fotek na kompa ,bo szukam od 2 dni i nic nie moge znaleść

  • 0

    22. ~Kurczk ceurie  2005-09-15 14:05:42  host: dial-975.jgora.dialog.net.pl

    Mam ten telefon od paru dni. Właściwie to jest fajny z tym ,że ma słabiutką baterię!! Ładowałam go jak trzeba a on wytrzymał ok 3 dni. Ale mimo wszystko polecam

  • 0

    23. ~ewutek  2005-09-26 22:44:40  host: aqk106.internetdsl.tpnet.pl

    chciałam sie dowiedziec czy ktos zna haslo standardowe na ten telefonik

  • 0

    24. ~gps  2005-10-10 09:14:22  host: 213.199.198.205

    Dla każdego coś miłego. Ja za to bym nie dał w życiu takiej ceny o jakiej czytam powyżej (600 do 700 zł). Brak przynajmniej irdy to dyskwalifikacja. Do tego mało przyjemna obsługa. Może za bardzo przyzwyczaiłem się do SonyEricssona?

  • 0

    25. ~mrho  2005-10-12 18:15:29  host: 82.160.134.2

    Kupiłem do telefonu kabel, jednak nigdzie nie moge znaleść do niego jakiegoś programu (do telefonu) Jeżeli macie jakis link to byłbym wdzieczny jakbyście go opublikowali.

  • 0

    26. ~madikon  2005-10-29 23:26:49  host: bjm244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi w kieszeni, ani nawet w plecaku jakoś nie robi sam zdjęć :P dobra ta żonka jest ;)

  • 0

    27. ~kloto  2005-10-30 15:58:16  host: cable19315179-190.astral.lodz.pl

    lepsz samsung X640 czy nokia 6610i?

  • 0

    28. ~Daniel  2005-11-02 21:20:59  host: aex170.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon kosztuje 599 cały nowy w pudełku w sklepie mojego taty.

  • 0

    29. ~grzywa >>>  2005-11-05 19:46:32  host: coj89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam se go kupie za jedyne 50 zł w sklepie saturn

  • 0

    30. ~dell  2005-11-14 21:24:40  host: dell.satfilm.pl

    No mi też czasem robi przypadkowo kilka zdjęć, ale baterie trzyma bardzo długo. czym jestem zaskoczona

  • 0

    31. ~natala  2005-11-18 20:14:41  host: 212.122.214.198

    mam ten telefon i jestem nie zadowolona nie moge przyzwyczaic sie do klapki i jak sie rozlozy jest za duzy zaluje ze go kupilam chce go sprzedac i kupic sobie sony ericssona nie wiem czy dobrze robie??? pozdrawiam wszystkich

  • 0

    32. ~koksik  2005-11-18 23:53:36  host: bzi90.internetdsl.tpnet.pl

    Mam dylemat mam do wybrania dwa telefony k3030i albo samsung x640 bardzo trudno mi podjąc decyzje. K300i IRDE i MP3 czy samsung bez bajerów.
    Wybiore samsunga bo sony ericsonny są zbyt pospolite za duża ich a ja wole telefonik który ładniesię prezentuje i jest w miare rzadki :D

  • 0

    33. ~sebek  2005-11-24 13:33:21  host: awz226.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fonik od ponad 2 tygodni ma tylko 2 wady-slaba baterie ktora pada po 2-3 dniach i brak irdy czy bluethoo a pozatym jest idealny

  • 0

    34. ~Logan  2005-11-26 22:46:33  host: chello087207195175.chello.pl

    Moze mi ktos powiedziec ile ten telefon ma pamieci? Bo na oficjalnej stronie Samsunga jest ze 6,5 a na np tej 9,5... Ile wy macie??

  • 0

    35. ~Shiryu  2005-12-05 22:16:59  host: proxy.idealan.pl

    Rrrany Boskie... Nokia 6101 czy to? A co to za dylemat?? Bierz Motorolę v547 :D I jakość wykonania lepsza (bo przeznaczony dla biznesu) i cena niższa (sic! Jak to z przeznaczeniem pogodzić nie wiem ;) ). O możliwościach nie wspominam, bo szkoda czasu - sami porównajcie :)

  • 0

    36. ~ewa  2005-12-10 16:20:10  host: cki58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dziaiaj go dostalam:) mmmmmmiodzio:D

  • 0

    37. ~karola*18  2005-12-15 17:36:36  host: dii149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mozecie mi powiedzieć który telefonik jest lepszy : Samsung X640 czy LG c3310 .... prosze o dobre rady. pozdrawiam

  • 0

    38. ~banan  2005-12-20 21:58:17  host: 82.160.17.230

    jestem bardzo zadowolony z tego telefonu !! jezeli chodzi o zdjęzia to jak na telefon to bardzo dobre!!!

  • 0

    39. ~Chester  2006-01-02 18:08:12  host: host243-84.smgr.pl

    Czy ten telefon mozna polaczyc z kompem w celu wrzucenia zdjec na twardy :-) ??

  • 0

    40. ~tomal88  2006-01-10 22:12:35  host: 213-238-93-35.adsl.inetia.pl

    Telefonik z wyglądu jest piękny. w środku ma słabą baterię która chodzi 2-3 dni i nie ma irdy a to jest kara!!ale pozostaje kabelek.oprogramowanie na stronie samsunga w wiszukiwarce wpisać model i się pojawi. Zdjęcia wychodzą napewno lepsze niż w większości tel średniej klasy. CIEKAW JESTEM JAK JEST TEN TEL WYTRZYMAŁY POD WZGŁĘDEM UPADKU ITD... pozdrawiam

  • 0

    41. ~Emi:)  2006-01-14 17:28:39  host: acfd137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    podoba mi się ten telefonik i mam zamiar go kupić tylko szkoda że nie ma podczerwieni,lub bluetootha (cena też niczego sobie)

  • 0

    42. ~vinc  2006-01-15 11:38:42  host: dsl6a.zlo.cxt.pl

    Oj nie popisali się. Niby fajny, ale jak się tak szczerze przyglądnąć, to jednak lepiej kupić coś innego.
    Bateria słaba, brak irdy, albo bluetootha, brak górnego wyświetlacza, który jest już w zasadzie standartem,fotki słąbej jakości i kłopotliwe kadrowanie,bateria jako część obudowy, przez co zmiana obudowy zniszczy estetykę relefonu. Wiele niedociągnięć takich jak: brak możliwości ustawiania jako dzwonek tego co nagramy dykatafonem, beznadziejne zaślepki na wejścia kabli, które aż marzą by sie zaraz zgubić, lub oderwać. Ogólnie wiele braków, których nie powinno być w nowoczesnym telefonie. Ładny wygląd, ale funkcjami nie imponuje. Pozdrawiam.

  • 0

    43. ~donkey  2006-01-15 21:54:12  host: acwi193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od wczoraj i jestem z niego bardzo zadowolony. jest bardzo ladny i prosty w obsludze (chodz to najmniejszy plus) aparat robi bardzo ladne zdjecia , nie jest to oczywiscie cyfrowka 8mpix:) ale jak na telefon:) uwarzam ze telefon wart swojej ceny a jak na phona tej klasy jest bardzo tani. jedyny munus to brak wyswietlacza zewnetrznego, ale do wszystkiego da sie przyzwyczaic i nie przeszkadza po pewnym czasie. goraco polecam ten telefon

  • 0

    44. ~snake  2006-01-15 22:43:11  host: apc106.internetdsl.tpnet.pl

    fajny telefonik we wtorek go kupuje we mixie 36 doładowan za 30 pln stoi za 199pln nieza drogo.
    narka polecam.

  • 0

    45. ~_Ania_  2006-01-21 20:44:23  host: aye30.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 4 miesięcy i jestem zadowolona, z tym że jeśli chodzi o jakieś bajery to ma ich mało, ale bateria super trzyma ponad tydzień, fajnie sie smsuje!jest OK!! :)

  • 0

    46. ~Grzechu92  2006-01-23 21:29:37  host: masq7.meganet.pl

    Ej czy ten telefon ma dobrą baterię? Ja nie wiem czy go kupić. Podoba mi się podobają mi się wszystkie telefony z klapką ale nie chce kupić telefonu ze słabą baterią bo mam teraz siemensa C65 i jest do ****. Podoba mi się ten samsung ale powiedzcie proszę ile trzyma bateria w tym telefonie. Plx!! To dla mnie bardzo ważne!!!!!!!

  • 0

    47.  2006-01-31 19:47:04

    Witam. Chcę sobie kupić ten telefon. W związku z tym mam pytanie: czy można wgrać do niego jakiś Soft, żeby można było odtwarzać Real Music? Proszę o jak najszybszą odpowiedź. Pozdrawiam.

  • 0

    48. ~uzytkownik  2006-02-04 23:43:44  host: btg156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel mam 2 misiące i bateria kiedy ją uzywam wytrzymuje okolo 4 dni a duzo esów pisze :) tel good tylko brak irdy dobija ale da sie zyć polecam:)

  • 0

    49. ~Wika  2006-02-05 19:56:52  host: asr88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Phiii Kupiłam tego fona za 100 zł =D nowiuskiego prosto z salonu =D Jak dla mnie to jest oka =D Ładnie wygląda i jest funkcjonalny... =]

  • 0

    50. ~megumi  2006-02-07 21:46:23  host: s57.zabrze.net.pl

    kupilam ten telefon jest fajny ladne kolorki ale juz mi sie znudzil najchetniej bym go komus sprzedala ;P

  • 0

    51. ~Hab  2006-02-09 17:14:00  host: proxy.satfilm.pl

    To prawda ten samsung ma bardzo słaba baterie. 2 dni przy intensywnym użytkowaniu wytrzymuje...Bardzo słabo!

  • 0

    52. ~aha  2006-02-18 19:58:51  host: nat-mi3.aster.pl

    chcialam kupic ten telefon ale sie jeszcze zastanawiam

  • 0

    53. ~kasiula  2006-02-19 15:47:03  host: nat2.radiostrada.pl

    bardzo chce sobie kupic ten telefon
    ale przeraza mnie ta slaba bateria
    teraz mam nokie 3100 i nie wiem czy mam ja zmienic na samsunga
    pomozcie

  • 0

    54. ~BOSSIK  2006-02-19 21:40:19  host: bastion.jsw.pl

    TEN TELEFONIK JEST BOSSKI tylko SZKODA ZE NIEMA IRDY

  • 0

    55. ~fatt  2006-02-20 01:12:16  host: abqf146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go, jest spoko, brak mu kilku opcji ale ujdzie w tłoku - np. nie da się wkleić do sms'a nr z książki telefonicznej - ot takka głupota a nie ma... do tego słaby kalendarz... itd itp

  • 0

    56. ~nikusia_77  2006-02-24 16:04:45  host: boq126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłam go jest śliczny i bardzo fajnie sie go używa ... gorąco polecam

  • 0

    57. ~maly  2006-02-27 14:26:50  host: 80.50.76.198

    dlaczego do samsunga x640 nie mozna sciagnac zadnej gry?? Pomocy

  • 0

    58. ~kika21_21  2006-03-05 14:58:47  host: h3.softpro2.pl

    ja tam moge wkleic do smsa numer z ksiazki nie wiem o czym wy w ogole mowicie

  • 0

    59. ~kika21_21  2006-03-06 14:25:43  host: h3.softpro2.pl

    a bateria trzyma bardzo dlugo pod warunkiem ze sie ja sformatuje:):):) a po co wam IRD przeciez jest kabelek,ja chcialam na poczatku LG ale kolega w orange powiedzial mi ze nie warto inwestowac w taki złom ,i wzielam samsung dzwoneczki ma cudne,nie sprawdzalam jeszcze reszty ale bardzo mi sie podoba,idealny dla kobiet ktore lubia male zgrabne telefony z klapka;)pozdrawiam

  • 0

    60. ~  2006-03-09 08:31:45  host: cfk162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Odnośnie baterii, to u mojej żony trzyma 6 dni. Zdziwiło mnie to, całkiem przyzwoicie.Dużo nie rozmawia , ale co dziennie minimum jedną rozmowę przeprowadzi.A tak ogólnie to nawet fajny jest.

  • 0

    61. ~OnA(GG 4304217)  2006-03-09 15:23:08  host: polkowice-TPNet-1.plk.vectranet.pl

    Szkoda ze nie ma IrDy i wyświetlacza zewnętrznego... a tak poza tym nie mam zastrzeżeń.. w Polkowicach w komisie dałam za nią 480zł,

  • 0

    62. ~kozak  2006-03-09 17:57:37  host: 82.160.57.94

    on ma przeciesz polifonie 64 tonowa tak pisze na pudełku

  • 0

    63. ~Enterka  2006-03-10 20:52:03  host: abtc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś może mi powiedzieć jak włączyć lampkę błyskową w tym telefonie. Już jestem wdzięczna. Dziękuję.

  • 0

    64. ~Hogata  2006-03-10 21:35:13  host: abtc197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem jak włączyć lampę błyskową? W książce jest lampka pracy/lampa błyskowa- nie mam pojęcia co z tym zrobić? Proszę o pomoc. Dzięki.

  • 0

    65. ~iv78  2006-03-12 14:01:02  host: atom.rozbark.net.pl

    wszystko ładnie i pięknie,tylko mam go od czterech dni baterie naładowałam tak jak mi przykazano w salonie a ona po dwoch dniach sie wyczerpała,zeby jeszcze ktos czesto do mnie dzwonil a tu....mam teraz problem , czy bateria na poczatku tak bedzie sie szybko rozładowywała czy poprostu jest do d...

  • 0

    66. ~MELUNIA  2006-03-13 17:06:52  host: ble95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moim zdaniem ten telefon jes nie zbyt rewelacyjny nie posiada zewnetrznego wyswietlacza ani irdy i bluetootha.Moze ma duzo pamieci ale jest dosyc duzy i na dodatek nie da sie zablokowac bocznego przycicku szybkiego robienia fotki i moze przez przypadek narobic sporo czarnych zdjec!! >>POZDROWIONKA

  • 0

    67. ~natala  2006-03-13 22:38:47  host: akq136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik,jak telefonik.szkoda tylko że troszke cieniutkie zdjecia robi i troszke krótko bateria trzyma.ale tak to ok, nie narzekam:)

  • 0

    68. ~bober  2006-03-17 16:02:25  host: net5-ex.pai.net.pl

    czy ma ktoś oprogramowanie do kabla samsung sgh-x640

  • 0

    69. ~Marrr...  2006-03-21 15:23:47  host: bdp118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No troche sie naczytałam! są podzielone zdania co do ceny, jakości zdjęc,funkcjonalności itp..... Mi osobiście sie podoba mam ten telefonik! jeste bardzo elegancki!!! Zdjęcia są super!!! świetna jakość! w mojej sytułacji dałam 180pln z salonu nowiutki i jestem zadowolona! pozdrawiam i polecam!!

  • 0

    70. ~Ewa  2006-03-25 16:30:53  host: aom210.internetdsl.tpnet.pl

    Ja amma ten telefonik od dwoch miesiecy, sympatyczny jest:) tylko ma taki minus, robi zdjecia bedac w kieszeni. a reszta.. mi nie rpzeszkadza brak zewnetrznego wyswietlacza itd. Aparacik, choc skrmny to przeciez mam do robienia lepszych zdjec osobny aparacik:) Pozdrawiam papapa

  • 0

    71. ~  2006-03-28 20:19:39  host: czl98.internetdsl.tpnet.pl

    Hmmm mam od dzis ten telefon i sam nie wie czy to byl dory wybor brak irdy przkresla wszystkie ejgo zalety ale poaztrym jest ok choc brak 2 wyswietlacza etz ejst upierdliwy....a cene wcale nie byla mala...;/

  • 0

    72. ~potworekz  2006-03-29 15:28:40  host: aspera.univ.rzeszow.pl

    dlaczego u licha nie można na ten złom żadnej gierki jawa zanleżć

  • 0

    73. ~margaret  2006-03-30 21:20:02  host: acqb5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam samsunga od paru dni.Niech mi ktos pomoze...Jak moge ustawic w ksiazce telef.pamiec tylko karty sim badz pamięc tylko telefonu? W smsach tez.Pomocy.

  • 0

    74. ~Basiulka  2006-04-01 23:57:48  host: w1.ples.pl

    mam ten telefonik :) i ie jestem z niegi zadowolona:(

  • 0

    75. ~moniska86  2006-04-03 21:57:36  host: akn85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od kilku miesiecy, nie chce go!! jest beznadziejny!! zeby bateria trzymala 2 dni.... szok!!

  • 0

    76. ~tusia  2006-04-05 15:22:13  host: dpa201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam dylemat czy wybrać tego samsunga czy nokie 6020 ?? wprawdzie to zawsze chciałam mieć telefon z klapką ale... tamta nokia ma irde..... hmm co wybrać ??

  • 0

    77. ~cytoplazma  2006-04-06 20:08:55  host: abri106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik świetny! Eee tam, narzekacie :P poręczny, malutki, lekki i generalnie podoba mi się, polecam :] i pozdrawiam wszystkich serdecznie

  • 0

    78. ~rysio  2006-04-09 20:13:24  host: adap112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Instrukcję można znaleść na stronie samsunga.

  • 0

    79. ~=)  2006-04-14 21:04:45  host: ddh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Z tą baterią to chyba normalka bo mi też po niedługim czasie padła...

  • 0

    80. ~czesc  2006-04-16 09:47:45  host: 80.50.255.74

    madikon to jest zart ? czy to serio kosstuje ok650zł przeciez za ta cea mozna kupic wypasionego myx6-2 sagem jest 100 razy lepszy od tego samsunga ma mp3 zlacze kart pamieci IrDa Bluetooth aparat 1,3Mpix 8-krotny zoom video wyswietlacz256tys.kolorow itp.itd.a ten co on ma aparat vga 4-krotny zoom brak IrDy 65tys kolorow Bluetootha brak, brak mp3 sagem gora Viva la SAGEM!!!!!:)

  • 0

    81. ~:X  2006-04-18 16:05:09  host: xi170.internetdsl.tpnet.pl

    telefon spoko ale przycisk aparatu wnerwia okropnie.. Korzystalam z niego tydzien po czym oddalam mamie i wrocilam do nokii 3100

  • 0

    82. ~raul  2006-05-01 09:42:37  host: buo98.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon! robi bardzo ładne zdjęcia tylko kamera by się przydała.

  • 0

    83. ~martusia =)  2006-05-05 14:07:00  host: host-ip124-13.crowley.pl

    ej ludzie, w koncu sa dobre zdjecia czy nie?! zastanawialam sie nad tym fonikiem ale chyba zrezygnuje. bateria kiepska, brak irdy =? chcialabym jakis telefonik z klapka, irda i dobrym aparacikiem,reszta bajerow mi nie potrzebna, moze mi cos doradzicie?z góry dziękuje

  • 0

    84. ~ugh  2006-05-11 19:54:28  host: cqj92.neoplus.adsl.tpnet.pl

    KIKA 21 mam pytanie do Ciebie, napisalas : " a bateria trzyma bardzo dlugo pod warunkiem ze sie ja sformatuje:):):) "
    w jaki sposob ja sformatowac? mysle ze wielu osobom by sie tu przydalo bo narzekaja na slaba wytrzymalosc. Napisz Jesli Mozesz

  • 0

    85. ~azaga  2006-05-14 16:51:54  host: chello087207027107.chello.pl

    Mam ten telefonik i jak na tą cene nie jest zły. Nie ma jakiś super bajerów, ale jak ktoś je chce to musi wydać troche więcej. Jak na podstawowe potrzeby, jest super:-)

  • 0

    86. ~ugh  2006-05-14 20:37:11  host: cqt217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    przeczytalam sobie calutka instrukcje i wszystko mozna tam znalezc oprocz tego czy mozna wylaczyc dzwik migawki przy robieniu zdjec jakkowiek? bo wylaczam ogolnie dzwiek w telefonie ale zdjecia za kazdym razem robia mi sie glosno... czy jest na to rada bo w niektorych sytuacjach moze byc to klopotliwe. a druga rzecz to czy mozna wlaczyc sobie zegar i/lub date na wyswietlaczu ALE bez napisu "orange" czy "milego dnia" ?
    z gory dzieki za odpowiedz.

  • 0

    87. ~nienn  2006-05-17 22:31:26  host: 212.191.1.100

    Telefonik przyjemny dla oka, elegancki. Bajerów faktycznie nie ma, ale to nie jest jego wada. Troszkę szkoda, że nie dali bluetooth'a - przydałby się do słuchawki bezprzewodowej. Mam tylko dwa zarzuty: 1. Nie można dźwięku nagranego za pomocą wbudowanego dyktafonu ustawić jako dzwonek 2. Bardzo, bardzo istotny (przynajmniej dla mnie) minus - NIE DA SIĘ WYŁĄCZYĆ DZIWĘKÓW OSTRZEŻEŃ (np. usunięcie wszystkich sms-ów, zdjęć)!!!! :( Jeżeli ktoś jednak wiedziałby jak te dźwięki wyciszyć to proszę napiszcie tutaj na forum. Poza tym telefonik OK.

  • 0

    88. ~  2006-05-19 18:56:35  host: 217.153.162.42

    nie da sie wylaczyc dzwiekow??? no ale przynajmniej jest wybracja hehe ale ze nie da sie wylaczyc dzwiekow o ranyyyyy
    mam zamiar sobie go kupic:D ale kurde nie wiedzialam,ze nie da sie wyciszyc dzwiekow ale chyba jakos to przezyje:D Pozdrawiam

  • 0

    89. ~magda  2006-05-21 15:33:43  host: 81.219.179.18

    chciałabym widziec jak mam ustawic dzwonek ktory sciagnelam na dzwiek dzwoniacego

  • 0

    90. ~Anka  2006-05-25 20:56:12  host: 80.244.131.41.mielec131.ptc.pl

    Mam ten tlefonik już jakiś czas...wszystko spoko, spoko...tylko zmuła bo nie irDy...=/ mam kabel USB ale nie mam programu do niego=/ (telefon bez papierów:D) czy ktoś z was ma program do niego i mógłby mi go przesłac? albo napisac jego nazwe? z góry dziekuje

  • 0

    91. ~  2006-05-25 22:34:08  host: 212.14.54.175

    MOZNA WYCISZYC DZWIEKI W PROSTY SPOSOB- WYSTARCZY WCISNAC KRZYZYK I PRZYTRZYMAC I JUZ JEST TRYB CICHY :)

  • 0

    92. ~k@siulek  2006-05-27 18:53:07  host: 80.50.52.30

    można na nim kręcić filmy??????? please napiszcie tutaj!!!

  • 0

    93. ~agata19  2006-05-27 21:49:35  host: chello084010225241.chello.pl

    ja mam ten tele juz ok miesiaca i jestem z niego zadowolona,bateria trzyma ok tygodnia wiec luz,trzeba tylko dobrze sformatowac!!!!a kabelek tez modny jest :)

  • 0

    94. ~Olcia  2006-06-01 12:25:47  host: host-81-190-249-86.elk.mm.pl

    Yhh...ta komórka to moje największe marzenie=( Może to głupie, ale tak mi się spodobała. Rodzice nie chcą mi kupić...Jedną już zgubiłam (samsung c100) i myślą, że tą też zgubię. Jezu...zrobiłabym wszystko żeby ją mieć;( Ustawiam sobie tapetę z jej fotkami, śni mi się nawet, że ją mam=/=/ Oglądam w necie wszystkie storny o niej.
    Ehh.... :(

  • 0

    95. ~=franklinek=  2006-06-04 13:28:20  host: 82.139.56.91

    Mam zamiar kupić ten telefon ale widze że tu zdania są podzielone.Już sama nie wiem co mam zrobić pomóżcie

  • 0

    96. ~asi  2006-06-06 18:49:51  host: w3cache-Exatel.who.vectranet.pl

    Chce wlasnie kupic ten telefon.. bo bardzo mi sie podoba... i jest bardzo dobry tylko szkoda ze nie ma podczerwieni.. ale coż.. nie to jest najwazniejsze...

  • 0

    97. ~Dominik x640  2006-06-12 15:02:15  host: dvl74.internetdsl.tpnet.pl

    cze wszystkim ten telefon jest najlepszy polsecam go byc może za niedługo bede go miał pozdro Dominik

  • 0

    98. ~kszyh  2006-06-17 02:30:22  host: 217.97.144.18

    niewiem czemu tyle osob pisze o slabej baterii w tym telefonie.w moim trzyma ok 5 dni mimo ok 30 min rozmow i ok 20 smsach w ciagu tych dni.wystarczylo sformatowac baterie(3 razy rozladowac az tel sie wylaczy po czym ladowac 12-14 godzin) i tyle.telefon bez bajerow ale ladny wyswietlacz.jedyne co mnie drazni to to ze nie mozna w jednym czasie ustawic ddzwonienia i wibry(jedynnie mozliwosc ustawienia ze najpierw wibruje potem dzwoni).jesli idzie o zdjecia to na wyswietlaczu nie wygladaja zle powiedzialbym nawet ze bardzo dobrze,a jak na kompie to nie wiem bo kabelka nie mam.

  • 0

    99. ~kika  2006-06-18 10:53:04  host: abse26.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chyba sobie kupuje ten telefonik tyklko on ma 1 wade nie ma bklootocha czy cos i nie ma IRDY :( szkoda a tak to wporzo

  • 0

    100. ~A.  2006-06-20 20:56:03  host: 193-24-205-146.zvid.net

    ja właśnie kupiłam i mi sie bardzo podoba XD

  • 0

    101. ~kasia  2006-06-21 13:02:17  host: ecs187.internetdsl.tpnet.pl

    no walsnie sobie takowy zakupialm...mialam mieszane uczucia na pocztaku ale ze jestem do samsungow przyzwyczajona to..juz go pokochałam:) w dodotaku ma obudowę w slicznym lilaróz kolorze!!! jest naparwde super!!:))) troche mi szkoda ze przy otwieraniu klapki nie sygnalizuje dziwkeiem ale...to naprawdę drobiazg!!;)0Pozdro!!

  • 0

    102. ~hana..  2006-06-24 22:45:58  host: public-gprs1007.centertel.pl

    nom coz..telefon mi sie na maxa podoba:D..a macie info na temat kolorow?bo tu ktos nap..ze w lilaroz:D..lol..a ja tylko srebrne widzialam..zal chyba irda i bloototcha;/..ale ogolnie to co polecacie?(sznowni wlasciciele takowych:D)...

  • 0

    103. ~lOLA  2006-06-29 11:44:19  host: dwa203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja koleżanka ma ten telefon od 3 miesięcy, bateria trzyma 3 dni maksymalnie, zdjęcia są dosć jak na telefon dobrej jakości.

  • 0

    104. ~Olka  2006-07-02 20:17:17  host: bmh64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie ile razy i po ile h sie formatuje baterie??????

  • 0

    105. ~iNa  2006-07-09 17:53:51  host: host-550b782a.sileman.net.pl

    Mam ten telefonik od jakiegos czasu i jest naprawde super mam w kolorze sweet pink no po prostu jest boski:):):) barak IRDY i BlOOTOTCHA mozna nawet mu wybaczyc :D:D robi super zdjecia nie mam do niego zadnych zarzytow:D:D:D

  • 0

    106. ~iwona  2006-07-10 08:56:27  host: abdp78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon,ale nie wiem jak wyłączyć beznadziejny dźwięk gdy się do kogoś dzwoni:/

  • 0

    107. ~menia  2006-07-11 13:13:46  host: NAT.aine.pl

    napiszcie proszę jak sformatowac baterię. JAk ją szybko rozładować/

  • 0

    108. ~menia  2006-07-11 13:19:07  host: NAT.aine.pl

    napiszcie proszę jak sformatowac baterię. JAk ją szybko rozładować/

  • 0

    109. ~nefretetka  2006-07-11 18:33:09  host: dze52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ,ale nie wiem czy się nie popsuje bo juz miałam z aparatem i mi wysiadł po tygodniu ( to był simens c65) poradźcie

  • 0

    110. ~Babe :)  2006-07-13 11:28:52  host: chello087207060224.chello.pl

    iwona, mnie też ten dźwięk bardzo denerwował, ale wystarczy w menu wejsć ma ustawienia dźwięku, a następnie wybrać ton połączenia i wybrać wył. To wszystko :), pozdrawiam

  • 0

    111. ~ufo  2006-07-14 10:56:18  host: w3cache.ino.tvknet.pl

    eeee co oznacza brak danych przy dlugich wiadomosci????? odp!

  • 0

    112. ~Justyna  2006-07-15 16:43:19  host: pd4.konin.cvx.ppp.tpnet.pl

    ten telefon jest super.mam go już ponad puł roku i nie moge nic zażucić.polecam go wszystkim.pa

  • 0

    113. ~monia  2006-07-21 21:06:31  host: chello087206151131.chello.pl

    pomocy mam kabel usb m mimo to nie moge sciagnac zbjec na kompa

  • 0

    114. ~madzia  2006-07-23 13:29:35  host: gprs10.orange.pl

    Właśnie wczoraj kupiłam ten telefon i jak na razie jestem z niego bardzo zadowolona:) Jest ładny zgrabny i w ogóle jest ok. Polecam go :D

  • 0

    115. ~  2006-07-25 14:58:26  host: xdsl-368.jgora.dialog.net.pl

    kupilam go 4 godziny temu i nacieszyc sie nie moge ;D
    mimo braku Irdy bardzo mi sie podoba. ;)

  • 0

    116. ~struś  2006-07-26 18:01:29  host: 0x3e42bbc2.adsl.cybercity.dk

    HELP...powiedzcie czy ten telefon ma archiwum wiadomosci??

  • 0

    117. ~jessie  2006-07-28 13:04:03  host: bxg202.internetdsl.tpnet.pl

    powiedzcie mi proszę jak ustawić w nim datę i godzinę ??

  • 0

    118. ~  2006-07-29 18:07:01  host: ejr66.internetdsl.tpnet.pl

    ! mam pytanie powiedzcie mi szczerze czy foty wychodza fajne,ile trzyma bateria i wogule czy jest fajny. bo kazdy mowi co innego. Aha i jaki tel. jest lepszy ten samsung czy SAGEM MY400

  • 0

    119. ~diana  2006-07-29 19:44:02  host: pd82.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    właśnie chce se kupić ten telefon i widze że ma dobrą opinie , to dobrze, jeszcze bardziej utwierdziło mnie w mojej decyzji. jak bede go już miała to dam znać jakie relacje:)

  • 0

    120. ~Eli  2006-07-29 20:11:36  host: ikar.inter-c.pl

    Kupiłam go godzine temu...u już sie w nim zakochałam :) Jest śliczny,praktyczny i wygodny.Teraz go formatuje :) Polecam!Och i ach :)

  • 0

    121. ~Figa  2006-07-29 23:25:45  host: proxy3.tkdami.net

    Ja to sobie go kupilam za 129zl w tym doladowanie 30 zl i aktywacja, na 36 doladowan, ja jestem zadowolona z tego telefoniku, i robi naprawde dobre zdjecia!!!

  • 0

    122. ~jacus  2006-07-31 11:43:21  host: nat2-019.sulechow.net

    Jak wyłączyć dźwięk przy kasowaniu smsa? Wie ktoś? Telefon ogólnie fajny, robi ładne zdjęcia w 640x480

  • 0

    123. ~MaRlEnA  2006-07-31 11:46:30  host: ejr66.internetdsl.tpnet.pl

    Pyt, Do figi: a gdzie go kupiłaś? odp. prosze :]

  • 0

    124. ~gosia  2006-07-31 19:14:23  host: vp154.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko ten tel ma mp3????????????????

  • 0

    125. ~ina  2006-07-31 20:03:19  host: bwl25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szkoda ze nie ma kamerki

  • 0

    126. ~cass  2006-08-01 16:18:14  host: k10.ask.gda.pl

    JAK USTAWIC ZEGAR ZEBY BYŁ WIDOCZNY NA WYSWIETLACZU PRZY OTWIERANIU KLAPKI...?????!!!!! :/

  • 0

    127. ~ggfd  2006-08-02 17:52:02  host: abz58.internetdsl.tpnet.pl

    moze ktos mi powiedziec jak zrobic dzwonek z dzwieku ktory dostalam w mmsie??

  • 0

    128. ~sweet proncess  2006-08-02 21:57:13  host: aet114.internetdsl.tpnet.pl

    Mam go już prawie pół roku i nie narzekam. Zdjęcia wychodzą bardzo ładnie, a jeżeli komuś się nie podobają to niech sobie kupi cyfrówkę, bo to chyba ligiczne że z komórki nie mogą być tak świetne. Jedyne co mnie denerwuje, to "kieszeniowe zdjęcia". Dzwonki też są beznadziejne. Ale ogólnie telefonik jest bardzo fajny. Co do baterii to zdziwiłam się kiedy czytałam że niektórym trzyma 2-3dni. Ja ładuje średnio co tydzień. Chciałabym tylko wiedzieć czy mogę ściągnąć dzwonki True Tone? Na jednych stronach piszą że tak, na innych że nie. Jak w końcu?

  • 0

    129. ~ggfd  2006-08-03 12:00:40  host: ebl30.internetdsl.tpnet.pl

    sweet proncess - moglabys mi odpowiedziec na moje wczesniejsze pytanie ? :) BYlabym bardzo wdzieczna...

  • 0

    130. ~Hemanthe  2006-08-05 20:21:55  host: bxz73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje ten telefon??

  • 0

    131. ~paula  2006-08-07 12:19:00  host: 84.38.95.202

    Ten telefonik jest super!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    132. ~aga  2006-08-08 15:17:05  host: 212.106.18.79

    Ten telefon mi zycie ratuje :P:P:P:P:P Zawalisty

  • 0

    133. ~Loli  2006-08-10 13:21:32  host: bfp128.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ggfd aby zapisac dzwonek z mmsa musisz wejsc w skrzynke odbiorcza>mmsa nastepnie klikasz opcje>strzaleczka do dolu>pobierz obiekty>dzwiek>wybierasz dzwiek i zapisujesz go.Wchodzisz w menu>>ustawienia>dzwonek> i wybierasz z listy. Jezeli dzwonek nie jest odtwarzany przez telefon to znaczy ze telefon nie obsluguje podanego formatu dzwonka i mozesz go wyzucic bo i tak nie bedzie gral.Powodzenia:)

  • 0

    134. ~Asia  2006-08-10 18:48:45  host: abvt226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gosia, ten telefon nie obsługuje niestety formatów MP3. Jeśli chodzi o dzwonki, to sweet proncess jesteś bardzą krytyczną osobą, mam ten telefon już ładne kilka miesięcy i uważam, że dzwonki są super jakości! ;-))

  • 0

    135. ~MarJola  2006-08-10 22:42:16  host: bxl152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej!!! właśnie zamierzam kupić to cudo, mam nadzieję że po przeczytaniu tylu dobrych komentarzy, po zakupie nie będę żałować, pozdro 4all! :-)

  • 0

    136. ~mayday  2006-08-14 00:19:23  host: guzik.gl.digi.pl

    mam pytanie ?? jakie formaty obsługuje ten telefonik(bo wiem ze nie mp3 i hi-fi) z góry dzieki za odp.

  • 0

    137. ~agnieszka  2006-08-14 13:11:59  host: 80.244.147.107.brzesko147.tnp.pl

    mam kabel do tego tel i nie moge sciagnac zdjec z kompa na telefon.czemu??

  • 0

    138. ~Martyna  2006-08-15 15:49:31  host: aaoo46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od kwietnia. Troszke sie porysował :P Zdjęcia robi bardzo ładne, w każdym razie dla mnie wystarczające. Bardzo lubie nosić komórke w kieszeni, ale niestety robi tam zdjęcia. Także jak ktoś ma to lepiej w torebce :) Polecam

  • 0

    139. ~mOrelka  2006-08-16 17:18:23  host: sy142.internetdsl.tpnet.pl

    mam ważne pytanko: jak nagrałam dzwiąk w dyktafonie to mogę go ustawić na dzwonek??/ bo jakoś mi to nie wychodzi... proszę pomocy... będe wdzieczna:D:D

  • 0

    140. ~werta  2006-08-17 12:55:50  host: 87-204-66-241.ip.netia.com.pl

    super telefon!!!!!!

  • 0

    141. ~wiki  2006-08-18 15:46:05  host: ip-87-204-75-78.stg.pl

    mam malekie pytanko...dlaczego nie moge odbierac ani wysylac mms'ow? niby mam wszystko ustawione a ciagle mi sie wyswietla ze siec niedostepna(?)

  • 0

    142. ~F-ka  2006-08-21 11:15:59  host: ehy202.internetdsl.tpnet.pl

    pytanie do uzytkowników tego telefonu: w jaki sposób mozna połączyć ten telefon z komputerem? Jest kabel i ilemnie wiecej kosztuje

  • 0

    143. ~EDi  2006-08-24 19:58:13  host: bgh175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiki moze gubisz zasieg albo jednak nie masz wszystkiego dobrze ustawionego

  • 0

    144. ~EDi  2006-08-24 19:59:17  host: bgh175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kabel jest nie wiem ile dokladnie kosztuje ale pewnie 15-30zl

  • 0

    145. ~:D:D:D  2006-08-28 14:48:21  host: staticline12544.toya.net.pl

    Qrde mam problema... Czy mam kupić tego fonika czy nie...?? Przyznam szczerze, że po przeczytaniu tych opinii troszeczkę się załamałam... Powiedzta mi czy warto czy nie...?? Pozdro dla wszystkich, którzy mi odpowiedzą... --> :*

  • 0

    146. ~EDi  2006-08-28 19:16:45  host: bfw14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zalezy co chcesz miec telefonik jest spoko nie ma bajerow ale ma aparat i 9MB spokojnie starczy na zdjecia jesli chcesz miec wybajerzony telefon to kup sobie jakiegos siemensa albo sony ericssona

  • 0

    147. ~kol  2006-08-30 08:53:25  host: cyo66.internetdsl.tpnet.pl

    czy dzwonki wam troche trzeszcza am telrfon od 2 dni a wydaje mi sie ze dzwonki nie sa dobrej jakosci prosze o odpowiedz

  • 0

    148. ~  2006-08-30 17:23:40  host: abnh135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje?

  • 0

    149. ~jaaaaaaaaaaaaa  2006-08-30 21:39:15  host: ewf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie.Jak usunąć 'logo'tak jakby,operatora z tapety?Chodzi mi raczej o telefon na karte gdzie suma wynosi 30zł i na tapecie sie pokazuje stan konta:30zl,wiem ze mozna usunąć wszystko(date,zegar i tez tą kwote)ale czy wie ktos moze jak usunąć TYLKO kwote?

  • 0

    150. ~jaaaa  2006-08-30 21:40:15  host: ewf230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialabym sie zapytac,czy wie ktoś może jak w tym telefonie wyłączyć dzwięk przy WYSYŁANIU SMSA?Da sie w ogole?Prosze o odp

  • 0

    151. ~życzliwa  2006-09-01 16:49:56  host: bym104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ,, :D:D:D ,, więc tak mam ten telefon jakies 3 tygonie i jestem bardziej na TAK niz NIE ;-) , jesli chcesz telefon z irdą i tym drugim na ,,B'' :-P oraz z radiem,mp3 i nagrywaniem filmów video- to go nie kupuj bo on tych funkcji nie ma. Następnie: jest to telefon z wyglądu cudowny :) daje mu 10/10 , ma dyktafon- fajna funkcja - ale jest tu mały haczyk: bo niestety nie mozna ustawic jako dzwonka tego co przed chwilą sobie nagrałas- troche kiszka bo to jest naprawde zabawne-jesli juz robią telefon z dyktafonem to takie cos powinno byc- to moje zdanie. Dzwonki są naprawe super jest ich aż 30- super słychac, ale jesli przychodzi ci sms to masz tylko do wyboru klika rodzajów alarmu- bardzo krótkich i troszkę za cichych- czasami mi to utrudnia zycie, bo nie zawsze słysze jak przychodzi mi sms. Jeśli chodzo o brak zewnętrznego wyswietlacza to mozna sie przyzwyczaic-a jak inni marudzą ze nie mogą sobie zobaczyc która godzina bo im sie nie chce otworzyc klapki to niech sobie kupią zegarek:P i git . 65 tys. kolorów na wyświetlaczu to naprwde duzo -extra to wygląda, ma system głosnomówiący i funkcje oczyszczania głosu-przydatne, jesli chodzi o mnie to jestem zadowolona i polecam(ale to juz moja osobista sprawa) ..a jesli chcesz ściągac sobie dzwonki i tapety za darmo no to jest cos takiego jak kabel USB ale tego nie ma w zestawie-przynajmniej w plusie, nie wiem jak w orange- ale i tak nie polecam tej sieci, a w erze tego modelu po prostu nie ma bo chcialam z ery. Troche z tym kablem podobno kłopotów-tego nie wiem nie moge mówic bo nie mam tego, ale jak wszystko pójdzie głądko to masz darmowe dzwonki i ine głupotki , to na tyle pozdrawiam :)

  • 0

    152. ~  2006-09-01 22:34:56  host: aali112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kruca gdzie jest te oprogramowanie :/ szukam i szukam i nie ma

  • 0

    153. ~lewy  2006-09-06 18:17:20  host: xdsl-10407.zgora.dialog.net.pl

    do Wiki:słuchaj Wiki jesli chcesz otrztmywać MMS-y to idź do sieci w której masz telefon i poproś ich żeby ci skonfigórowali telefon tak aby było można otrzymywać MMS-y to trwa dosłownie kilka minut i nic cie nie kosztuje:-)Pozdrawiam

  • 0

    154. ~martyna  2006-09-16 21:53:04  host: host-24.mtm-info.pl

    ja kupilam go dzisiaj...mam różowy..sliczny szkoda z enie ma mp-3:(ale ujdzie no i producent klamie bo pisze w ulotce ze koma ma mp3...:/telefon jest mały,podrezny tylko musze osbie na niego kupis pokrowiec bo sie rysuje podobno bardzo..no to tylko tyle tego komentarza

  • 0

    155. ~Blondii:D:::D  2006-09-17 16:29:16  host: 86-63-98-243.asta-net.com.pl

    Mam problem .... nie wiem czy go kupic :D:D ?? ludzi poradzcie mi :) czy jest fajny ??

  • 0

    156. ~  2006-09-18 16:54:58  host: bmr232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to jest to muszęgo miec i radze go wszystkim

  • 0

    157. ~ahuigjh  2006-09-20 12:31:49  host: 088156096067.stk.vectranet.pl

    czytam i czytam i ic nie pisze jak sciagnac te zdjecia mam kabel ale nic gdzie znajde program kodeki zeby to wszystko posciagac

  • 0

    158. ~terpil  2006-09-20 21:57:35  host: pa132.lask.sdi.tpnet.pl

    Ludzie, na ch*j Wam IRDA,skoro i tak nic sie nie bedzie dalo z nia zrobic ? W niemalej czesci telefonow IRDA do niczego nie sluzy. Chocby w Nokiach. Wiec nie chrzancie, ze brak IRDY przykresla fona, bo to bzdura.
    Ten telefon jest genialny. Swietna stylistyka, ergonomiczny ksztalt, swietnie sie przez niego rozmawia, dobre foty (swietne dodatkowe efekty, jak szkic czy tloczenie !!!) no i klapka :D.

    Jest pare rzeczy ktorych nie ma, ale to blahostki i da sie bez nich zyc.

  • 0

    159. ~Majka  2006-09-23 13:44:01  host: dh138.internetdsl.tpnet.pl

    Do martyna ! ja mam ten telefon i muzszę przyznać ze sięrysuje i to bardzo bardzo bardzo .wczeniej miałażem SGh X400 to też sięrysował

  • 0

    160. ~dan  2006-09-24 16:49:52  host: abfd67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma kabel do kompa

  • 0

    161.  2006-09-27 16:02:49

    Moja kuzynka ma ten model i sobie chwali - nie narzeka na niego :)

  • 0

    162. ~monix  2006-09-28 16:43:25  host: chello087207165117.chello.pl

    a wiec tak;mam telefon jakos 2 tyg i nie narzekam.osobiscie nie potrzebuje fona z bajerami i innymi takimi bzdurami...oczywiscie
    blootooth by sie przydal ale jezeli ktos ma kabel usb lub nie szkoda mu 4.88 czy 2.44 nawet na sciagniecie tapety czy dzwonka to juz jego sprawa.co do mp3 to nie potrzebne mi to bo mam odtwarzacz mp4 i wedlug mnie mp3 w telefonie to bzdura i beznadzieja.
    telefon dobrze wyglada,jest poreczny,ma ciekawe menu i dzwonki.
    i co najwazniejsze roib dobre zdjecia. polecam.
    hmmm . . mam pytanie . zamierzam sobie kupic
    kabel USB ile on kosztuje i czy sa jakiekolwiek problemy tzn potrzeba jakiegos oprogramowania ?? czy czegos _ prosze o odpowiedzi;*dzieki ;p

  • 0

    163. ~  2006-09-28 20:57:53  host: tap.miecznet.pl

    mam 2pytanie:
    czy da sie tak ustawic telefon zeby podczas dzwonienia był rownoczesnie dzwonek i wibracja?
    jak kupilam ten telefon to mialam karte sim a na niej nr kom

  • 0

    164. ~  2006-09-28 20:59:52  host: tap.miecznet.pl

    do postu powyzej ;)
    więc jak kupilam telefon mialam juz karte sim a na niej wiele nr gdy wlozylam ja do telefonu numery oczywiscie byly ale nie moglam do nich np dopasowac obrazka ani dzwonka (gdyz jest to tylko dostepne przy zapisach na telfonie). wiec gdy zapisalam nr na telefon to mialam je podwojnie w ksiazce teleofnicznej :| nie da się zeby miec i na tel i na sim ale zeby wyswietlalo sie raz?!

  • 0

    165. ~mlio  2006-10-15 15:17:01  host: aaws82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Radzilibyście kupić tego Samsunga X640 czy X660? Bo nie wiem który lepszy ;)

  • 0

    166. ~TRICKY  2006-10-20 00:44:44  host: cur74.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie ile kosztuje ten telefon

  • 0

    167. ~Donia=)  2006-10-21 19:35:18  host: pc87-239-197-75.netcorp.pl

    Wiecie co wam powiem...ze telefon jest spoko przynajmniej dla mnie...:P Zdjecia wychodza spoko tylko powiedzcie mi gdzie sie wklada kabelek...wszystki serdecznie dziekuje za odpowiedz...:)

  • 0

    168. ~paulinsien  2006-10-25 14:32:07  host: dej30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mlio: hej ja mam samsunga x640 i polecam bardziej x660 bo ma podczerwien i nie rysuje sie tak bardzo. pozdro :)

  • 0

    169. ~;]  2006-10-28 19:29:38  host: 80.48.86.1

    mam ten telefon ponad pol roku i jest naprawde fajny...brak kabla to jego duzy minus jednak,bo czesto musze foty usuwac.ale w ogole to jest ladny,swietnie sie nadaje do noszenia w kieszeni[czesto sprawdzam czy nadal go tam mam!;p]i naprawde go polecam;)

  • 0

    170. ~jag  2006-11-10 16:19:32  host: eci92.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon git dla tych którzy chca miec telefon do kontaktowania sie ze światem :D da się przezyć bez tych innych bajerów. Jak chcecie mieć mp3 to kupcie se ipoda i po kłopocie :p

  • 0

    171. ~misia  2006-11-11 18:46:40  host: 213.25.189.50

    mam ten telefon od kilku miesięcy i jest ok.kabeloryginalny to koszt ok 70 zl, nieoryginalny można kupić już za ok 40.miałam mały kłopot z komunikacją telefonu i kompa ale teraz mam już zdjęcia na płycie:))jestem z niego zadowolona bo wychodzą świetne zdjęcia

  • 0

    172. ~misia  2006-11-11 20:21:50  host: 213.25.189.50

    mam ten telefon od kilku miesięcy i jest ok.kabeloryginalny to koszt ok 70 zl, nieoryginalny można kupić już za ok 40.miałam mały kłopot z komunikacją telefonu i kompa ale teraz mam już zdjęcia na płycie:))jestem z niego zadowolona bo wychodzą świetne zdjęcia

  • 0

    173. ~siunia  2006-11-12 20:46:21  host: abqu107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik ogólnie jest spoko szkoda tylko ze nie ma MP3 i ze tego co nagrywam na dyktafon nie mozna ustawic na dzwonek ani na budzik ale jestem zadowolona polecam!!! buziaki

  • 0

    174. ~felep  2006-11-13 14:17:06  host: bob81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon... jest zajebiście śliczny,mały,lekki i poręczny!!polecam wszystkim,którym podobają się komórki z klapką :) telefon ma świetny wyświetlacz

  • 0

    175. ~smerf  2006-11-13 19:33:40  host: sun2.smsnet.pl

    blondi ja bym Ci polecał nie x640 tylko x660 lepszy moim zdanie ma wiecej opcji

  • 0

    176. ~karo  2006-11-13 19:49:28  host: pradnika.gemini.net.pl

    telefon fajny, ale mnie osobiscie przeszkadzalo w nim ze nie ma 2 wyswietlacza.

  • 0

    177. ~roxanka  2006-11-14 22:06:56  host: router.tvgawex.pl

    mam pytanie czy w samsungu x640 mozna wymienic odudowe za odp.dzieki:*

  • 0

    178. ~ryba  2006-11-15 08:53:17  host: 213.25.189.50

    a powiedzcie mi czy nie macie takiego problemu, że po wysłaniu określonej ilości wiadomości telefon się resetuje?następuje jego zawieszenie, wyłączenie i włączenie ponowne.jak długo powinna trzymać bateria?

  • 0

    179. ~Inga  2006-11-16 18:53:44  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    Kupić tem telefon i czy się opłaca czekam na odpowiedz..!! P

  • 0

    180. ~kamus  2006-12-10 03:49:10  host: abpf90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 4 miesiecy i jestem bardzo zadowolona nie potrzebuje zadnych bajerów bateria trzyma mi 5 dni a dzwonie i pisze codziennie goraco polecam zwlaszcza dziewczyna

  • 0

    181. ~Iśka  2006-12-11 22:05:31  host: eer162.internetdsl.tpnet.pl

    no prosze wszystkie opinie pozytywne. Zamierzam kupić ten telefon i to co piszecie tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że to dobry wybór. Mam nadzieje, że bedzie dobrze się sprawował, dzięki za opinie pozdro ;]

  • 0

    182.  2006-12-14 14:31:15

    Bardzo dobry - kupiłem Kobiecie ostatnio - szalenie jest zadowolona :)

  • 0

    183. ~felep  2006-12-19 12:34:23  host: bom253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam z nimtaki problem,że gdy otwieram klapke to pokazuje mi sie godzina,o której ostatnio otworzyłem telefon i po sekundzie pokazuje mi sie prawidłowa godzina... czy wy tez tak macie?? P.S.-Telefon strasznie szybko sie nudzi.. miałem wcześniej Nokie 6020 i znudziła mi sie po 3 miesiącach a to badziewie znudiło mi sie po miesiącu!! nie polecam.. i cofam moją poprzednią opinie o tej badziewiastej tandecie

  • 0

    184. ~jawóś  2006-12-30 22:07:00  host: inet20908na-2.eranet.pl

    ten telefon niema mp3

  • 0

    185. ~monia  2007-01-23 16:20:13  host: chello084010120134.chello.pl

    mam pytanie, bo dopiero co kupilam ten tel i bateria mi trzyma ok 75 godz, a nie dzwonilam prawie wcale, tylko smsy i troche zdjec robilam, wam tez tak szybko pada bateria?? odpiszcie, please

  • 0

    186. ~kinga  2007-01-24 10:37:59  host: awd162.internetdsl.tpnet.pl

    co wy od niego chcecie fajny ,malutki sprytny telefonik polecam..po co wam te irdy robienie filmików moze od czasy do czasu fajnie jest nakrecic filmik choc ten telefonik nie ma takiej opcji ale i tak polecam go wzystkim szczegópnie dziewczyną..

  • 0

    187. ~monia  2007-01-26 08:30:55  host: chello084010120134.chello.pl

    ale bateria strasznie szybko pada... przynajmniej u mnie

  • 0

    188. ~ada  2007-02-01 18:29:34  host: host81-152-4-88.range81-152.btcentralplus.com

    drogi niejest w tamtym roku w czerwcu placilam 500 zl

  • 0

    189. ~ada  2007-02-02 20:19:34  host: host81-152-4-88.range81-152.btcentralplus.com

    wiem ile ma pamieci 9.5mg troche malo nie??

  • 0

    190. ~jambojet  2007-02-07 19:19:24  host: proxy4.tkdami.net

    fajny telefon dzis sobie go kupiłam dałam 320 zł

  • 0

    191. ~Karolcia  2007-02-08 19:28:42  host: cuj154.internetdsl.tpnet.pl

    MAM PYTANKO =) CZY TEN FONIK MOŻNA PODŁĄCZYĆ DO KOMPA PRZEZ USB??? Z GÓRY DZIĘKI :*

  • 0

    192. ~Tabasco  2007-02-09 22:17:30  host: chello084010225171.chello.pl

    Witam...Uważam ten telefon za kiepski. Wcześniej posługiwałem się Ericssonem R310s potem Nokią 3310 i 3510i. A teraz i nadal Sony Ericsson T610 i mimo iż tamto jest słabsze to jednak Bluetooth i IRDA robią swoje. Oba nie posiadają Mp3 ale i tak wole SE niż Samsugna...Pozatym ciężko jest sie w tym połapać i nie da sie tak łątwo dokonywać zmian jak w Ericssonach...Szczerze NIE polecam...ale to moje zdanie i moja opinia na temat tego telefonu.

  • 0

    193. ~lena  2007-02-10 00:33:19  host: 87-204-167-211.ip.netia.com.pl

    mam różowego samsunga x640 i jestem bardzo zadowolona.Fajny, mały, zgrabny w sam raz dla kobiety. Polecam

  • 0

    194. ~do ~Karolcia  2007-02-10 10:42:59  host: eci92.internetdsl.tpnet.pl

    Jasne że można =) ale bardziej polecam kabel COM bo nie potrzeba do niego oprogramowania :D Pozdrawiam

  • 0

    195. ~gg 7810802  2007-02-10 16:59:58  host: eci92.internetdsl.tpnet.pl

    ludzie jak usunąć z tego telefonu logo operatora?? (mam w plusie) na wapsterze jest tylko do nokii albo siemensa :(

  • 0

    196. ~pati13  2007-02-15 12:15:01  host: bwd145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajna, tylko szkoda, że nie ma podczerwieni

  • 0

    197. ~DARCIA  2007-02-15 13:50:10  host: l-net2.pai.net.pl

    EJ PYTANKO CZY TEN TELEFONN MA APARAT BLOTHOT I IRDE I BLUTHUTA? ODPUSZCIE PLISKA

  • 0

    198. ~kicia123  2007-02-17 21:30:24  host: dts87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam różowego samsunga x640 i jestem bardzo zadowolona.Fajny, mały, zgrabny w sam raz dla kobiety. Bardzo Polecam ten telefon :)

  • 0

    199. ~Kate  2007-02-21 20:37:15  host: 80.51.218.1

    Dziś dostałam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona. Jak już wcześniej ktoś pytał jest idealny dla kobiety :)

  • 0

    200. ~Pati  2007-02-24 17:14:20  host: reserved13.232.daminet.pl

    mam ten fonik od roku jest fajny ale pojawił sie problem gdy chce wykonać jakies połaczenie dzwonie i nagle wyskakuje połączenie zakończone...chociaz nic nie naciskałam pomóżcie co ma zrobic...

  • 0

    201. ~Asia  2007-03-09 17:37:59  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    ja mam telefonik juz ponad rok i jest ok:) bateria dlugo trzyma uzywam czesto i intensywnie i trzyma ok 4-5 dni:)

  • 0

    202. ~anneette  2007-03-13 09:38:33  host: public-gprs41367.centertel.pl

    a ja to powinnam dostac od tych "z gory"jeszcze jeden gratis!!!! kiedy moje kolezanki na studiach go, zobaczyly po tygodniu juz trzy mialy takie same modele.:) Bardzo Fajowy Rozowy Telefon's!Ps. A do robienia zdjec kupilam sobie aparat... Pozdrowki

  • 0

    203. ~  2007-03-16 13:13:14  host: earthb.balta.pl

    jak to jest że budzik nie dzwoni jak tel. jest wyłączony? to przecież absurd

  • 0

    204. ~Agata  2007-03-20 14:17:54  host: esu145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bonsoir!!!!! Mam mały dylemat...czy kupić ten fonik czy Sony Ericssona K310i??????Proszę l szybką odpowiedź.Z pozdrowieniami,Agata.

  • 0

    205. ~jaaaaaa  2007-03-29 17:41:46  host: chello089076074226.chello.pl

    nie kupuj tego badziewia lepiej kup SE k750i, a jak juz musisz to 310i

  • 0

    206. ~Agata  2007-04-01 15:37:30  host: eql244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupuję Samsunga X640.Do jaaaaaa: ta komóra to wcale nie badziewie,SE szybko się psują,a SE k750i to taki wypas,że od razu mi go ukradną.

  • 0

    207. ~gosia  2007-04-03 19:30:43  host: gnd146.internetdsl.tpnet.pl

    EJ MAM PYTANKO CZY MOŻNA U NIEGO WYMIENIĆ OBUDOWE??:)Z GÓRY THX;)

  • 0

    208. ~odp do Agaty  2007-04-06 20:33:55  host: zy186.internetdsl.tpnet.pl

    nie kupuj se sony ericsona 310i bo to juz jest badziewie ..........ja bym na twoim miejsu wolala Samsunga SGH-X640 !!! tez teraz go kupilam i jestem bardzo zadowolona ...........BARDZO POLECAM !!!! ::D:D:D

  • 0

    209. ~  2007-04-10 14:24:03  host: host-89-228-71-41.olsztyn.mm.pl

    Hej.Ktoś próbował połączyć się nim z PC i używać go jako modem GPRS np.do sporadycznych rozmów przez GG lub sprawdzania poczty?Nie konfigurowałem go jeszcze nigdy.Może ktoś ma jakieś doświadczenia?

  • 0

    210. ~elka  2007-04-11 17:30:30  host: abqu69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    sluchajcie a te oudowy sa zmienne,..... mozna zmienic

  • 0

    211. ~jukinka  2007-04-30 14:45:46  host: host227.net81.citysat.com.pl

    sluchajcie czy ktos moze mi podac namiary gdzie moge kupic w Opolu ten model(samsung x640) nowke..chodzi o adres,ulice....prosze o pomoc :)

  • 0

    212. ~domcia:*  2007-05-01 19:17:53  host: xdsl-118-119.wist.com.pl

    hej czy ktoś wie w jakich formatach mogą byc dzwonki dla x640??moga byc w formacie mp3? z gory thx

  • 0

    213. ~Elena  2007-05-02 12:32:52  host: bdu205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie obsługuje formatu mp3 można wgrac dzwonki w formacie mmf przerobione z mp3 i tam też śpiewają ale zła jakość i strasznie trzeszczą :D

  • 0

    214. ~klaudusiaaa92  2007-05-02 15:13:18  host: host-n1-119-141.telpol.net.pl

    ten fon jest kapa bo nie moge ustawic sobie dzwonkow real ;/ zryty eh... ale nic nie poradze. bateria mi szybko pada ;/ nie polecam tego fona

  • 0

    215. ~Madziol99  2007-05-15 13:51:20  host: user20.70.udn.pl

    Co za telefon!Często mi się zacina i wyłącza jak pisze smsy więc odradzam.Noi niema mp3...

  • 0

    216. ~Patulcia  2007-05-17 14:07:42  host: aom226.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon nawet spoko.Mam go już kilka miesięcy i narazie nie nażekam chociaż wolałabym inny ,ale cóż...

  • 0

    217. ~208275 gadu gadu  2007-05-22 23:17:40  host: public-gprs15607.centertel.pl

    jak by ktos chcial kupic to mam taki za 220 zl na sprzedaz 3 miesieczny idealny ze wszystkim na gwar.. piszcie na gadu 208275

  • 0

    218. ~Natala  2007-05-25 11:44:59  host: cup213.internetdsl.tpnet.pl

    Fon jest niezły ;) Fajny wygląd i w ogóle jest cool ale niestety-nie zycze włascicielom wychodzenie zimą z nią na dwór! Wszystkie dzwonki leca w przyspieszonym tempie! Z moim juz tak jest!

  • 0

    219. ~izia  2007-06-02 23:23:14  host: atj35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam kabel USB jak podlanczam do kompa to nie wyskakuje mi dysk wymienny.... pomozcie mi bo nie wie co robic. tu jes moj nr gg4408185 prosze piszcie

  • 0

    220. ~kaye  2007-06-06 19:13:59  host: aber178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Prosze pomozcie! Czy nagrane na dyktafon dzwieki mozna ustawiac jako dzwonki? Jeśli tak to jak to zrobic?

  • 0

    221. ~  2007-06-07 14:31:07  host: aclu98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie będzie niedługo dwa lata jak mam ten telefon, bezawaryjny dobra bateria, można by tak długo, teraz znów przedłużam umowę i biorę innego samsunga, dziękuje X 640 za udane dwa lata, niemniej jednak ten model jest już stary jak na czerwiec 2007 r. prócz aparatu nie ma tu nic, a cena tego telefonu nadal wysoka, teraz wezmę samsung 520. Bo ma radio. Zależy mi na samsungu składanym (klapkowiec) z radiem i mp3 najlepiej.

  • 0

    222. ~olga  2007-06-12 12:21:46  host: xdsl-8066.zgora.dialog.net.pl

    ten telefon to jest jedno wielki g...bateria szybko pada bo co 2-3 dni:( czasami mi sie sam wylacza,choc bateria jest naladowana!i w dodatku mi tez robia sie same zdjecia jak nosze go w kieszeni czy torebce.Ogolnie, to telefon totalna porazka i nikomu nie polecam.Jedynie co ma ,to fajny wyglad:)

  • 0

    223. ~neta  2007-06-12 15:19:30  host: 89-174-87-1.idk.net.pl

    czy on ma dzwonki mp3??

  • 0

    224. ~Kinga  2007-06-24 13:34:23  host: ckq33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Biorąc ten telefon półtora roku temu jeszcze nie miałam takich wymagań jak bluetooth czy inne, ale teraz może to być mało praktyczne, bo znajomi mają raczej tylko telefony z blth i innymi bajerami. Telefon raczej kobiecy, fajny, malutki, ja z baterią nie mam w ogóle problemów. Mieści się dużo zdjęć, czasami się zawiesza, ale bardzo rzadko. Teraz ten telefon raczej nie sprawdzi się u młodzieży, lepiej polecić go mało potrzebującym dorosłym ;) Ja wymieniam w styczniu, więc jeszcze trochę się z nim pomęczę, ale ogólnie telefon jest na serio ok.

  • 0

    225. ~Sandra  2007-06-26 14:15:41  host: aant35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon Samsung X640 moze miec gadugadu, mam siec orange. Prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    226. ~Gosha  2007-07-05 23:34:33  host: tsh.gl.digi.pl

    jak mozna wylaczyc dzwiek, ktory pojawia sie przy kazdej opcji zmiany czegos w fonie?np akceptacja zmiany?nie widze tego w ustawieniach dzwieku,ani w instr.obslugi..

  • 0

    227. ~olla-fasolla  2007-07-06 15:43:35  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Z tego co wiem to nie może mieć gg...

  • 0

    228.  2007-07-11 10:35:07

    Mam ten telefon od paru dni i muszę przyznać, że niczego (jak na razie) nie mogę mu zarzucić. Wcześniej miałam motorole V3, ale ona przy samsungu wymięka. Niby ma bluetootha, ale co z tego? Samsung moim zdaniem jest o niebo lepszy. I nie przeszkadza tutaj wcale to, że nie ma zewnętrznego wyświetlacza, każdy biorąc ten telefon wiedział o tym, więc nie ma co mu zarzucać teraz, że jest do kitu, bo tego wyświetlacza nie posiada. Dzwonki mp3 w motoroli też po co, skoro pamięci tyle co nic. Polecam samsunga :)

  • 0

    229.  2007-07-12 01:13:44

    neta- nie ma dzwonków mp3, ale ma mmf, w których też śpiewają tylko, że są gorszej jakości :D Sandra- ja próbowałam ściągnąć gg dwa razy, ale ani razu mi nie wysłali, więc nie wiem czy działa, bo to była wina tych w gg, a nie telefonu ;) Gosha- mnie to denerwuje i mam ściszone na max, niestety nie da się tego wyłączyć :) pozdrowienia :D

  • 0

    230. ~bozena  2007-07-14 16:46:50  host: aaij155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dla kaye: dzwiekow nagranych na dyktafonie nie da sie ustawic jako dzwonek ;/

  • 0

    231. ~bozena  2007-07-14 17:18:12  host: aaij155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    macie ktos moze linka do strony z oprogramowaniem do samsunga x640 bo nie wiem jak zainstalowac ten glupi kabel usb ;/ ehh prosze o pomoc :)

  • 0

    232. ~wicia  2007-07-15 13:14:58  host: cka232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wiec mam ten telefon od poł roku, tylko różowy DLa mało wymagających jest naprawde wyjebany:) po pierwsze sama klapka. Po drugie bateria trzyma mi 7 dni:D Bardzo mi sie podoba jakos zdjec. duzy wyświetlacz i klawisze. No a teraz minusy. nie ma irda i blutofa;p Jak pisze smsa i chce go wysłac i juz jestem w kasizce tel. a chce cos jeszcze dopisac, to trzeba pisac od nowa bo cała wiadomosc sie zasuje jak wcisniesz powrot;/

  • 0

    233. ~angela  2007-07-16 14:46:35  host: ewz220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od roku i jeszcze ani rozu nie pomyslalam o jego minusach ma ladny wyglad i wogole...bateria mi trzyma nic sie nie zacina...wiele razy mi upadal czy na ulice czy na podloge i nic sie z nim nie stalo...jest wytrzymaly...ja tam go polecam:)

  • 0

    234.  2007-07-16 21:54:16

    wicia: tez mnie to denerwuje z tymi smsami;/

  • 0

    235.  2007-07-16 23:48:54

    bozena oprogramowanie jest na stronie samsunga link jest na telefonie :D wicia nie wiem co Ty robisz z tym telefonem, że bateria trzyma Ci aż 7 dni mi trzyma 3 no max 4 :D jak pisze sie sms'a i chce się wysłać a jest się w książce tel. to wystarczy przytrzymać "c" i wraca do poprzedniego widoku, więc nic Ci się nie kasuje ;)

  • 0

    236.  2007-07-18 21:52:33

    Elisabete: dzięki - dobrze wiedzieć z tym powrotem do książki telefonicznej :D mam natomiast problem z konfiguracją MMSów i WAPu, nie mogę tego ustawić. Na stronie samsunga się rejestrowałam i tam 'niby' można kliknąć i wysyłają na telefon konfigurację, ale do mnie nic nie przyszło i jak nie działało tak nie działa :/ jak to skonfigurować, aby odbierać i wysyłać MMSy? :(

  • 0

    237.  2007-07-25 12:38:03

    http://pl.samsungmobile.com/wcms/support/configurephone/index.js p o ten link Ci chodziło? Jaką masz sieć? :D

  • 0

    238.  2007-07-25 22:00:14

    Tak o ten link :) jestem w erze :)

  • 0

    239. ~markac  2007-08-02 10:43:35  host: mail.cca.pl

    Sami spece widzę... Dźwięki można wyłączyć: Przytrzymać 2 sekundy przycisk #. Gad-gadu też można wgrać, przecież telefon obsługuje jave... Ludzie. trochę poczytać instrukcję, a nie mówić, że się nie da! Ja zainstalowałem nawet mini opere i śmigam po stronach www. Kabel też działa! Ale nie z Samsung PC Studio, a Cell Phone Manager i MOBILedit!

  • 0

    240.  2007-08-07 11:21:42

    markac jak jestes taki cwaniak spec od 640 to powiedz jak trzeba skonfigurowac wap i mmsy zeby dzialaly ;p ;]

  • 0

    241. ~ala  2007-08-13 13:03:47  host: fhu178.internetdsl.tpnet.pl

    do wicia: wiadomość sie nie skasuje, wystarczy tylko przytrzymac klawisz c

  • 0

    242. ~  2007-08-13 19:42:54  host: host8925137230.3s.pl

    ad ~markac - przytrzymanie przez 2 s klawisza "#" powoduje przejście w "tryb cichy" (tzn nie działa dzwonek!!!). A chodzi o to by wyłączyć te kretyńskie dźwięki! Proszę - najpierw uważnie przczytać pytanie - a potem odpowiadać.

  • 0

    243. ~eM  2007-08-15 23:05:28  host: elsnet.pl

    tel ładny, prosty w obsłudze. tego kretyńskiego dźwięku nie da się wyłączyć, a szkoda ;/ narzekam na baterię, bo trzyma mi ok doby przy pisaniu ok 70smsów dziennie. odporny na upadki, owszem porysował się po półtora roku eksploatacji, ale jeszcze działa. drażni mnie to, że się zawiesza i restartuje. zdjecia wcalenie sa rewelacyjnej jakosci. zalezy kto co lubi. mnie sie znudzily ''bajery'' takie jak aparat, wiec planuję zmienić telefon, ale nie wiem czy na moto w208 czy nokie 2610. co doradzacie?

  • 0

    244. ~agata  2007-08-28 16:33:47  host: acma98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej ludzie co do tych smsow ze nie da sie dopisac niczego jak juz sie jest w ksiazce: przytrzymajcie dluzej "c" i po sprawie :)

  • 0

    245. ~agniolek  2007-09-04 09:21:53  host: 87-205-36-176.adsl.inetia.pl

    ten telefon jest do niczego! bateria trzyma najdluzej 3 dni!!!zawiesza sie i wylancza- a to jest naprawde mocno wkurzające. jednym slowem- telefon do bani!!!!!!!

  • 0

    246. ~kinia  2007-09-12 16:46:17  host: aadg99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo ! mam ten telefon już ponad rok i na poczatku byłam tylko z niego zadowolona..teraz wydaje mi sie on do dupy...praktycznie nie ma w nim nic tylko aparat :| Teraz planuje sobie zmienić na SIEMENSA SX1 :)) tylko w tym siemensie mi sie jedno nie podoba..to ze jest taki wielki :P

  • 0

    247. ~Mima  2007-09-17 19:51:00  host: abpy1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pliss pomózcie:( mam ten fon rok kupiłam w komisie i juz jak go kupiłam mial dzwonki jeden w formacie mmf i nie wiem jak wgrac inna w mmf.. jak to sie robi?? prosze o szybką odpowiedz :) pozdrawiam

  • 0

    248. ~Agniesia  2007-10-01 19:22:29  host: 87-205-165-193.adsl.inetia.pl

    Ludzie! nie kupujcie tego telefonu. mialam go pol roku i szybciutko zmienilam na inny. Bateria trzyma 2 dni przy malym uzytkowaniu. zdjecia kiepskiej jakosci. a co najgorsze czesto zawiesza sie. nie ma notatek a dźwięk smsa mozna wybrac tylko sposrod dostepnych w telefonie. najgorszy tel jaki kiedykolwiek mialam

  • 0

    249. ~hyver  2007-10-04 18:25:20  host: gcb202.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie dostalem w prezencie ten wlasnie telefon i moj brat ma tez komórke i przerzuca z komórki na komputer zdjecia,itp.Ja szukam na necie całymi godzinami(w google) a znajduje mi np.tą stronke PLS chcialbym zeby szybko odpowiedziano mi na te pytanie

  • 0

    250. ~Marta  2007-10-26 18:24:26  host: abtm28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi bateria trzyma 6/7 dni, nie zawiesil sie ani razu, a mam go juz prawie rok... wiec nie wiem o czym piszecie [niektorzy]. Jedyne co przykre w tym tel. to podczerwien, a raczej jej brak. (; Pozdrawiam.

  • 0

    251. ~Do agniesia  2007-10-30 09:30:18  host: 213-238-109-10.adsl.inetia.pl

    Ja mam ten telefon i chyba trafilaś na jakiś felerny , mój trzyma mi 5 dni, zdjęcia są nawet niezłe, telefon dla wszystkich szkoda, że blutucza i irdy ni ma ale sie obejdzie

  • 0

    252. ~E.  2007-11-01 13:07:45  host: chello084010061225.chello.pl

    telefon bardzo fajny, sliczny wyglad aparat tez spoko. Idealny do pisania smsow bo ma duza pamiec:P ogolnie szkoda ze nie ma irdy ale bardzo na +. Mialam se k700i ale zamienilam na ten bo mnie urzekl:p

  • 0

    253. ~mg  2007-11-02 13:38:19  host: chw73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc! Mam takie pytanie: czy w tym telefonie w spisie połączeń daty i godziny są przy wszystkich połączeniach czy tylko przy tych wykonanych w danym dniu? Bo w telefonie, który mam teraz przy połączeniach z poprzedniego dnia i starszych są tylko daty... I jeszcze jestem ciekawa, czy wygodnie się pisze na tym telefonie. Z góry dzięki za wszelkie info.

  • 0

    254. ~lol  2007-11-11 07:29:09  host: 83-2-104-248.chojnet.pl

    Jestem posiadaczem tego jakże eleganckiego phona 1,5 roku i muszę przyznać, że esemeski pisze się jedwabiście;D A co do połączeń, daty i godziny są przy wszystkich połoczęniach(tzn.przy ostatnich 20;p)

  • 0

    255. ~mg  2007-11-11 22:05:28  host: cjo168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dzięki lol:D Pozdrawiam serdecznie!

  • 0

    256. ~Czarna_Cari  2007-11-20 19:49:21  host: system8589175145watata.mtvk.pl

    mam pytanie...ile można dostać za tego właśnie samsunga (sgh-x640) 1,5 letniego, ''trochę'' zrysowanego, z popsutą ładowarką (oryginalna popsuta, ale nieoryginalną działa), z dodatkową baterią (nieoryginalną), i oryginalną baterią w dobrym stanie (działa tydzień i dłużej)?? bo chce mojego sprzedać :D ale nie orientuje się w cenie ;/

  • 0

    257. ~uki  2007-12-09 12:20:42  host: aayz212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haloo, jak zgrac zdjecia z tego telefonu, mam kabel usb,a programy jakie mam maja w opcji tylko com1 com2, dziek iza pomoc

  • 0

    258. ~kiepski  2007-12-10 17:18:26  host: aefo5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiepski troche brak bluetooth

  • 0

    259. ~Z.  2007-12-11 20:30:34  host: host-81-190-95-187.gdynia.mm.pl

    Dostałam wczoraj ten telefon i jak na razie jest bardzo fajny. Ile mniej więcej trzyma Wam bateria? Czy da się wyłączyć te beznadziejne dźwięki przy zmianach czegokolwiek? Na razie jestem zadowolona, szkoda tylko, że nie ma MP3, więcej pamięci i lepszego aparatu. ;)

  • 0

    260. ~dziewucha ze szlugami x)) ohah:  2007-12-19 20:41:02  host: ip-62-148-81-81.netia.com.pl

    hoho, wytrzymałam z nim prawie dwa latka, ale polecam. Teraz na swieta dostaje nowego, a tego daję tacie. przyciski i ekran duże, więc i braktyczne. no fakt, tel ten nie ma blutufa, mp3, radia czy kamery... ale po co? jak dla mnie, to to i tak jest bezuzyteczne! w sumie gadam przez niego srednio 5-7 min dziennie, do tego 3-5 sms-ow, a bateria tzryma od weekendu do weekendu. myslę, że to nieźle. małym roblemem jest własnie to, że zdj. same sie robią w kieszeni. a poza tym, gdybym go sama n ie wykończyła i wpływay ooczenia nie były tak wielkie, to hcyba bym nawet pzry nim pozostała... ale jest cholernie zrysany, bo o kieszeniach sie walał. ale polecam starszemu pooleniu xDD

  • 0

    261. ~Asia  2008-01-11 17:25:37  host: bvl190.internetdsl.tpnet.pl

    Ej jak ściągnąć konfiguracje w samung X640? nie wiem jak..

  • 0

    262. ~vetty  2008-01-20 16:03:23  host: user-87-239-3-191.dnet.pl

    beznadziena komurka nie mozna dawac mp3 ani innych mam ja ponad 1 a juz z nia nie wytrzymuje nie polecam

  • 0

    263. ~Marta  2008-01-22 18:19:33  host: aegr131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do "Wicia": problem z smsami? Owszem, jezeli piszesz tego esa, jestes w ksiazce i nadusisz czerwona sluchawke [odrzuc] to wiadomo, ze sms automatycznie sie kasuje. Ale nie skasuje sie, jezeli po prostu kilka razy przytrzymasz "C" [wroc]. Wrocisz wtedy do pisanego smsa . :)

  • 0

    264. ~Marta  2008-01-22 18:36:45  host: aegr131.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poza tym mam ten tel. juz 1.5 roku i naprawde jestem zadowolona. Fakt, przydalaby sie IrDA albo Bluetooth, ale istnieja jeszcze wkoncu MMSy. =P Idealny do smsowania [dzieki wygodnej klawiaturce i duuuuzej pamieci sms - 200 + karta]. Bateria trzyma mi 5-6 dni, a pisze dosyc duzo, wiec to prawdziwy sukces. ;P Polifonia ładna, obudowa piekna ;P, klapka nie skrzypi, nie zacina sie [jak to czesto bywa przy innych fonach z klapką], chociaz slyszalam rozne opinie na temat zawieszania - mi nie zawiesil sie ani razu [!]. Aparat pozytywnie mnie zaskoczyl wzgledem jakosci zdjec. Jednak chyba najwiekszym plusem tego modelu jest jego wytrzymalosc. Tyyyle razy spadl mi na beton, kafelki [i to z niemalej wysokosci], a biedak nawet sie nie wyłączył...! Normalnie moge sobie nim rzucac i rzucac i nic. :) Nie raz nawet dostalo sie do niego troche wody... ale najwidoczniej jest chyba wstrząsoodporny, wodoodporny [i kuloodporny ;P]. Dodatkowo dodaje mu uroku niebieska lampka, swiecąca sie, gdy ktos dzwoni albo przychodzi sms. Jedyne co mnie wkurza to zdjecia, ktore same sie produkuja [w kieszeni, za sprawa guziczka z boku]. Dla niewymagajacych [kamery, radia, mp3] jest naprawde godny polecenia. :) [i nie wiem, dlaczego ma srednia tylko 5.75 - bo co, bo nie ma wspomnianej juz kamerki, radia i mp3? to nie ta półka!]

  • 0

    265. ~madzialena  2008-01-24 23:54:23  host: 213-238-100-130.adsl.inetia.pl

    W lutym będą 2 lata odkąd mam ten telefon. Nigdy nie było problemów z zacinaniem się itp. Klapka chodzi jak nowa, żadnych skrzypów. Nie mam dużych wymagań co do telefonów, więc braki mp3 czy lepszego aparatu nadrabiam iPodem i cyfrówką. Plusy: - bateria trzyma 3-4dni przy umiarkowanym używaniu (czasem więcej, czasem mniej), - funkcja głośnomówiąca bardzo się przydaje, - fajny kształt, dopasowany do dłoni, łatwo pisze się SMS'y, - łatwa obsługa menu, - klawisze nie są programowalne, ale mają to co najważniejsze (m.in. wiadomość), - duża pamięć tel. i sms (220), - trochę tandetne dzwonki - typowe samsunga, ale idzie się przyzwyczaić. Wady: - denerwujące jest robienie zdjęć w kieszeni przy ucisku na boczny przycisk, potem kasowanie czarnych zdjęć... - słaby aparat, ale to w końcu tylko telefon, - brak irdy itp, - 3 razy kupowałam do niego kabel USB i za każdym razem nie mogłam połączyć się z kompem - telefon pod tym względem niedopracowany (opinia fachowca) To chyba tyle. Fajne 2 lata, jestem zadowolona, ale trochę mi się już znudził wyglądem. Czas na zmiany i modniejszy design:) Polecam dla tych, którzy cenią prostotę i przede wszystkim wygodę. Młodzi szybko się znudzą, bo nie ma mp3 itp. :P

  • 0

    266. ~lalka  2008-01-31 11:01:23  host: bls226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od niecałych dwóch lat. Ma te wszystkie dyktafony i klakulatory, ale czy to nie za mało dla nastolatków? Aparat jest (0.3), zdjęcia słabej jakości, kamery już nie ma. Jeszcze nigdy mi się nie zawiesił. Szybko obuowa się niszczy. Odporny na upadki (:)). Denerwujący jest boczny klasisz włączający aparat i robiący zdjęcia. Trzymając telefon w kieszeni, zdjęcia robią się same. Czasem mam około 30 zdjęć "czarnych" i dużo kasowania. Telefon dobry dla mało wymagających dorosłych.

  • 0

    267. ~wiolusia331  2008-02-13 11:46:22  host: opolb001-cemet.dsl.opol.bdi.inetia.pl

    mam ten model 3 lata wiec powiem ze trzyma baterie 45 dni ale ja pisze wiele bo ponad 1000 sms na miesiac i dzwonie godzinamiPOLECAM

  • 0

    268. ~Moniis  2008-02-24 09:18:50  host: dynamic-78-8-66-142.ssp.dialog.net.pl

    hej;) mam ten telefon od 2 lat. Przez ten czas nie mialam z nim zadnych problemow;P dla malo wymagajacych jest supcio. Za pare dni oddaje go mojej mlodszej siostrze, niech ona soie korzysta i przedluzam umowe i bede miala nowy. Technika poszla do przodu to teraz chce jakis z mp3 kamera .. itp. Pozdrawiam;)

  • 0

    269. ~Lavender  2008-03-07 21:49:40  host: dxl100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tego fona miałam 1,5 roku był bardzo sprawny nic się nie psół badzo fajny tylko że ma mało funkcji i zdjęcia robi słabe jutro ide kupić Nokie 5200

  • 0

    270. ~salsa333  2008-03-17 08:25:10  host: fai249.internetdsl.tpnet.pl

    Jakich funkcji uzyć,aby na wyświetlaczu pojawił się stan konta jaki jest na karcie. To jest karta Simplus.

  • 0

    271. ~pablo  2008-03-21 15:45:55  host: auf194.internetdsl.tpnet.pl

    ja użytkuje ten telefon przez dwa lata... jestem z niego bardzo zadowolony! - prosta obsługa - bateria trzyma ok. 2 dni przy max użytkowaniu.... - podstawowe funkcje, które zaspokoją mniewymagających - zdjęcia na kompie wyglądają ok! Ogólna opinia o tym telefonie jest taka, że jest typowo kobiecy.... bo wyglądem przypomina puderniczke:), dla mnie był bezrodzajowy... moje zadowolenie z niego jest 100%. Obecnie przedłużyłem umowe i również biore samsunga bo to COOL marka...

  • 0

    272. ~Muddy  2008-04-08 11:36:36  host: host074.nice.hnet.pl

    Czy w mozna wymienic w nim obudowę?

  • 0

    273. ~Kaś  2008-05-10 10:59:06  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    Mam telefon od jakichś dwóch lat. Na początku byłam zadowolona, bo to był mój pierwszy 'lepszy' telefon. Czasem jak piszę sms-a to mi się zawiesza i po chwili sam wyłącza i włącza. Denerwujące. Szczególnie wtedy, gdy napiszę długiego sms-a i nagle się wyłącza. Wrrr... Jeśli chodzi o wyświetlacz - ładny, ale malutki. Obudowa - zgrabna, ładnie wygląda, ALE łatwo się rysuje tył telefonu (czyli bateria). Aparat - taki sobie. Aparaty fotograficzne, cyfrówki służą do robienia dobrych zdjęć, więc nie ma co narzekać na te w telefonach. Bateria trzyma średnio. 2-3 dni przy częstym użytkowaniu (sms-y, kilkanaście minut rozmów dziennie). Podsumowując: WADY: 1.Restartowanie się telefonu przy pisaniu smsa. 2. Brak możliwości zrzucenia na komputer nagrania z dyktafonu. 3. Brak możliwości ustawienia nagrania na dyktafonie na dzwonek w telefonie. 4. Brak możliwości zmienienia dzwonka sms na własny (można wybrać tylko jakiś z kilku podstawowych). 5. Malutki wyświetlacz - przy mocnym słońcu trzeba się przyglądać, co jest na wyświetlaczu. 6. Na wyświetlaczu wyświetla się godzina i cała data zasłaniająca pól tapety. Można się pozbyć tego z wyświetlacza, ale opcja jest jedna: wyłączyć i datę i godzinę. Inaczej się nie da :/ (do tego dochodzi logo operatora, którego nie da się usunąć i przez to już w ogóle nic nie widać:/) Zalety: 1. Ładna obudowa (ale ta z kolei znowu się rysuje xD). 2. Dość dobra jakość dzwonków - nawet dobra głośność. Ale ogólnie to nie polecam tego telefonu. Ja zmieniam ten telefon w grudniu na Nokię 6300... Pozdrawiam.

  • 0

    274. ~pati  2008-05-22 17:21:32  host: box144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 lat i własnie wczoraj zamówiłam sobie nowu, mianowicie Motorole K1. Ten telefon rzeczywiscie nadaje sie tylko dla niewymagajacych :) a ja sie do nich nie zaliczam :| Nie ma ani bluetootha ani mp3 ani kamery ani nic !!! Ale jezeli pominac brak gazetow to bardzo podobaja mi sie jego rozmiary i obudowa :) Ponadto bateria trzyma bardzo długo (nawet 7 dni). Nienawidze tandetnych dzwonków i zdiec robionych w kieszeni przez boczny klawisz. Naszczescie za tydzien oddam go młodsziej siostrze a ja bede miała moja K1 :)) Ogolnie polecam dla osob mało wymagajacych napewno nie dla młodzierzy.

  • 0

    275. ~katie95  2008-05-25 18:42:28  host: ip-91.189.223.66.skyware.pl

    czy zdjecia da sie dać na komputer??

  • 0

    276. ~coco  2008-06-20 17:48:21  host: host-89-229-166-53.augustow.mm.pl

    telefon średni, brak mp3 itp. w trakcie pisania sms'ów lub tak po prostu, gdy nic się nie robi WYŁĄCZA SIĘ, a po chwili sam włącza choć bateria jest pełna. zdjęcia są słabe, bez możliwości nagrywania. poza tym ładna obudowa, zgrabne kształty, klawisze przyjemne a nie wypukłe! łatwa obsługa. wzięłan go na mix i trochę mi jeszcze zostało do końca umowy. chętnie zamieniłabym go na inny model.

  • 0

    277. ~o  2008-07-15 14:31:20  host: 89.231.201.200

    Telefon mam od 2 lat.. w sumie jestem zadowolona,fajnie pisze mi się na nim smsy :) ale denerwujące jest własnie to wieszanie się ;/ pisze smsa a on nagle sam się wylacza i wlacza;/ tak samo te zdjecia bocznym klawiszem..wrr ;| bateria trzyma 3 lub 4 dni.aparat słaby ,no ale do dobrych zdjęc jest cyfrówka a nie telefon;p aha,no i ta obudowa jest podatna na zarysowania,ale telefon jest odporny na rzucanie i takie tam:P nie raz spadł mi na beton ,do kałuzy i dalej działa.jakbym miała go ocenic w skali do 10 to daję 6..

  • 0

    278. ~kosmi  2008-07-20 12:45:32  host: abmr31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon polecam każdemu komu zdarzy się czasem upuścić to urządzonko do dzwonienia ;) :P .... mam go około 2 lat i jeszcze nic a nic złego mi się z nim nie dzieje, a jeśli chodzi a upadki to mu ich nie żałuję: chodnik, płytki itp to dla niego codzienność ;) poza tym jest idealny dla kogoś kto po prostu telefon ma po to by dzwonić i czasem wysłać sms :P jedyna wadą wg mnie jest wspomniany już wcześniej dźwięk pojawiający się przy każdym wykonanym przez niego "zadaniu", np. ustawieniu czegoś itp... on to potrafi poirytować, ale da się z tym żyć ;) ... teraz jednak mi zamarzaył się lepszy aparat w telefonie dlatego rozglądam się za jakimś innym oczywiście samsungiem również :) POZDR.!

  • 0

    279. ~anka11  2008-08-09 15:52:38  host: dil146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna ustawc nagranie dyktafonem melodyjki jako dzwonek? pliss odp!

  • 0

    280. ~sia  2008-08-15 22:57:46  host: cache.piekary.net

    żeby dopisac cos do smsa gdy już sie jest na książce telefonicznej to trzeba naciśnąć i przytrzymać klawisz C. ;] i potem wróć. ;] troche techniki i sie gubicie ;p

  • 0

    281. ~:  2008-08-20 15:46:20  host: acia210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cześć!:)Mam ten telefon(2 lata już), ale na szczęście niedługo kupuje nowy:) Na ten chłam nie warto nic pobierać, wszystko zawsze jest skrojone. Np dzwonek przejdzie tylko do połowy, gry albo się mulą, albo są skrojone na maxa. Jeśli dla kogoś telefon jest jedynie do dzwonienia i pisania to jest w sam raz. (czyli nie dla mnie xD Lubię mieć dużo w jednym;)) Ale trzeba przyznać że fon jest wytrzymały;) Na początku robi tylko dobre wrażenie, ale później widać w nim same wady:| Wymienie plusy i minusy:) Plusy -Łatwy w obsłudze -Wytrzymały -Całkiem dobry aparat... -Dyktafon (rzadko z niego korzystam, ale z tego co pamiętam jakość jest w miarę dobra) -Mały, lekki, poręczny. -Wygląd (To pewnie plus dla kobiet, ja nie jestem, ale napiszę, bo nie można się do niego przyczepić;)) -O i bateria chyba długo trzyma. (Chyba, bo rzadko z niego korzystam) Minusy -Szybko się nudzi -Brak MP3 -Brak kamery -Nie odtwarza filmów -Brak kabla USB (Może u innych jest ale u mnie nie było:/) -Dużo rzeczy które pobieramy z jakiegoś serwisu nie wyglądają jak na obrazku (No może troszkę) Ale nie dziwcie się, że jak coś pobierzecie, a będzie to skrojone... Albo jakość polifonii nie będzie taka jak na fonie kolegi -Mała ilość kolorów 64k chyba -Brzydkie menu (jak dla mnie) -Maaało bajerów:) O plusów też trochę się uzbierało;) Możliwe że coś pominąłem. Jak dla mnie nie warto, telefon nie dostarcza, lepiej kupić co innego. Ja na oku mam SE k550i;) Pozdrawiam:)

  • 0

    282. ~  2008-08-27 13:32:15  host: adqt73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon i powiem ze to byla totalna glupota aby go kupic. Jest to azjata z niskiej półki, w ktorym funkcje ograniczaja sie praktycznie do zielonej i czerwonej sluchawki...

  • 0

    283. ~  2008-09-19 16:04:26  host: abbm27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten tel dosc dlugo. I musye powiedzciec ze zadowolony z niego nie jestem. Najbardziej denerwuje mnie brak mp3, bluetootha, czeste zawieszanie sie itp. Fakt faktem jest wytrzmaly. Wielokrotnie mi spadal i nic mu sie nie stalo. Na szczescie niedlugo zmieniam tel. Mysle nad nokia Xpress Music 5310. p.s po dlugim czasie eksploatacji coraz gorzej klawisze chodza.

  • 0

    284. ~ddd  2008-09-25 17:52:53  host: cbk31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest beznadziejny

  • 0

    285. ~w.p.  2008-11-02 00:14:12  host: chello089079134155.chello.pl

    Ludzie jeśli wy dostajecie te telefony jako prezenty pół biedy ale jeśli samie go sobie kupujecie (bardzo prawdopodobne) a potem narzekacie na to co kupiliście... Normalnie dzieci neostrady jak rany julek :D

  • 0

    286. ~kamilus77  2008-11-08 12:57:27  host: staticline12767.toya.net.pl

    Witam, mam ten aparacik długo leżał w szufladzie a teraz jest potrzebny,m może orientujecie się jak obejść hasło telefonu bo ja go niestety nie pamiętam?

  • 0

    287. ~XjasiuX  2008-11-15 13:06:51  host: glk34.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny! Raz mi upadł i już po telefonie-bateria odleciała. Po za tym strasznie się rysuje z tyłu na baterii i nie jest wypasiony. Co do aparatu robi dość ładne zdjęcia. NIE POLECAM.

  • 0

    288. ~ewcia sisi  2008-11-26 14:02:56  host: adli151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam juz 4 lata super sie sprawuje, choc bateria coraz krocej trzyma ale czego tu sdie spodziewacj juz sie wysłużył:)))

  • 0

    289.  2008-12-09 22:04:25

    do ~kini simens SX1 jest do bani , proponuję samsunga z400 lub j700 . bateria długo trzyma . polecam ^_^

  • 0

    290.  2008-12-16 22:01:56

    telefon śliczny, elegancki, mały i godny polecenia! mam go już 2 lata :) zawiesił mi się może 3 razy podczas pisania esów. długo trzyma! 5 dni min. przy srednim uzytkowaniu. zdjecia takie sobie, czasem wychodzi ladne a czasem jedna wielka porazka ;) ogolnie dotyka mnie tylko brak kamery, bluetooth czy mp3 ale jak kupowalam to nie potrzebowalam ;) pozdrawiam! :)

  • 0

    291. ~xxxmadziulekxxx  2009-01-12 22:50:57  host: xdsl-19676.wroclaw.dialog.net.pl

    Mi telefon wpadł 2 razy do wody i działa ;) Na początku nie łapał zasięgu ale juz jest wszystko ok ;)

  • 0

    292. ~Pysia2007  2009-02-23 11:15:28  host: apn-77-113-202-220.gprs.plus.pl

    telefon naprawde bardzo polecam, mam go juz jakies 2 i pol roku i jestem z niego naprawde zadowolona. To co niektorzy pisza na temat tego fona to istne bzdury, jakos mi sie ani razu nie zawiesil,bateria trzyma dlugo nawet przy dlugim uzywaniu, a co najlepsze jest bardzo odporny na upadki, polecam zakup telefonu!!!

  • 0

    293. ~Murzyn  2009-03-03 13:41:50  host: host-89-230-228-130.wegorzewo.mm.pl

    czego narzekacie jezeli sie wam niepodoba ten telefon to czemu nie zmienicie?? a zdjecia robi slabe bo to aparat vga czyli 0.3kupcie sobie mpx i jezeli chcecie miec dobre zdjecia z telefonu to se c905 tam jest aparat 8 mpx

  • 0

    294. ~Neti:)  2009-08-06 18:37:23  host: clo223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja też mam tego samsunga już 3 lata i wcale nie mam cohoty się z nim rozstawać:) ostatnio mam tylko progblemy z zasięgiem, trochę się narzeka na aneteny w samsungach, ale być może jest też to wina sieci orange i tego,że w moim mieście usuneli jedna antenę:D ale poza tym telefon jest bardzo dobry,żadnych problemów przez 3 lata, więc chyba samo to mówi za siebie:) POLECAM

  • 0

    295. ~anula2304  2009-10-27 18:33:59  host: host130.stimo.net

    Według mnie jest to dobry tel. mam go juz 3 lata i nic sie nie dzieje. Jedynie bateria nie trzyma tyle ile bym sobie zyczyła ale nie ma sie co dziwić, juz troche ma...

  • 0

    296. ~vermin  2009-10-31 16:49:15  host: host-86-111-108-201.tvk.torun.pl

    Skąd wziąć dzwonek, który był oryginalnie w samsungu x640, podpisany jako Mój Dzwonek 3, czy jakoś podobnie?

  • 0

    297. ~zadowolona  2009-11-03 19:35:34  host: 193.19.165.30.osk.enformatic.pl

    a ja jestem z niego bardzo zadowolona. nie ma w nim co prawda zadnych fajnych bajerow, ale wysluzyl mi sie przez 3-4 lata bez zadnych wpadek. bateria mi trzymala na poczatku 7 dni, teraz juz troche krocej bo jakies 5-6. faktyczniepisanie smsow to pestka, zdjecia takie sobie, mala pamiec telefonu oglolnie. teraz chce sobei zmienic telefon na jakiegos fajnego samsunga albo nokie, w przystepnej cenie, ktory bedzie rownie bezproblemowy jak ten. jakies sugestie???

  • 0

    298. ~monia  2010-08-18 15:18:46  host: 193.19.165.48.osk.enformatic.pl

    czy ktoś wie jak usunąć zdjęcia z folderu obrazy??

  • 0

    299. ~b**  2010-09-30 14:54:44  host: 88-199-31-247.tktelekom.pl

    wchodzisz na dane zdjecie, opcje i tam masz usuń

  • 0

    300. ~JuliaTV  2011-12-20 14:41:45  host: staticline13467.toya.net.pl

    Ostatnio mój telefon się zepsuł i wróciłam do tego, starego samsunga... Telefon udało się włączyć po tylu latach nie użytkowania, ale za to nie dało się tam włożyć karty pamięci... Okazało się, że ten telefon wgl. nie posiada wejścia na taką kartę... No i kapa. Bo były na niej moje piosenki i kontakty i wszystko inne... Jest to minus telefonu. Oceniam go na 3.00 w skali od 1.00 do 5.00 Ponieważ przetrwał ze mną dość długo. ;) Mile go wspominam, ale oprócz plusów ma też swoje minusy. Jeden z nich już wymieniłam. Kolejnym jest jeszcze brak funkcji kamerowania i brak Bluetooth'a, ma on też minus słabej jakości odtwarzania muzyki. Jednak i tak bardzo mi się podobał. :D

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-167-142-229.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet