Samsung SGH-X630 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X630 Opinie o Samsung SGH-X630

Samsung SGH-X630

w sumie: 14
  • 0

    1. ~Bnr  2007-01-30 20:23:11  host: chello087207248242.chello.pl

    dobra cena, relatywnie niewielka (449zł, Saturn) do funkcjonalności i jakości wykonania; mam ten telefon, polecam

  • 0

    2. ~Zami  2007-02-09 11:50:12  host: fhz74.internetdsl.tpnet.pl

    Tak, tylko ma problemy z bluetooth. Przynajmniej moj. 4 dni po zakupie oddalem go do serwisu :(

  • 0

    3. ~ZGIEREX  2007-02-17 22:06:49  host: fhd2.internetdsl.tpnet.pl

    Idealny telefonik, maly, lekki i niezawodny, a przede wszystkim bateria naprawde dlugo trzyma - polecam w 100%

  • 0

    4. ~u-055  2007-03-31 22:56:25  host: cache.btk.net.pl

    fajny telefonik , kupiłem żonie po "śmierci" Nokii, zgrabny, mały, SUPER za taką cenę

  • 0

    5. ~nick  2007-06-29 23:31:20  host: cbl172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 4 doby gdy telefon uzywany jest jako zegarek - zenada. ilość pamieci to - uwaga - własciciele rapidshare i megaupload już palą sie ze wstydu - 22 mega (słownie: dwadziescia dwa megabajty). odtwarzacz mp3 jest ale z powodu tej przeogromnej ilosci pamięci nieuzywalny. podobnie aparat/kamera

  • 0

    6. ~nick  2007-06-29 23:39:52  host: cbl172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bateria trzyma 4 doby gdy telefon uzywany jest jako zegarek - zenada. ilość pamieci to - uwaga - własciciele rapidshare i megaupload już palą sie ze wstydu - 22 mega (słownie: dwadziescia dwa megabajty). odtwarzacz mp3 jest ale z powodu tej przeogromnej ilosci pamięci nieuzywalny. podobnie aparat/kamera

  • 0

    7. ~  2007-08-18 18:47:48  host: dorothea.static.korbank.pl

    Czy jest dobry aparat ? I czy chodzi kamera i blutut ?

  • 0

    8. ~  2007-08-23 15:46:40  host: dorothea.static.korbank.pl

    jakie zdjęcia robi ten telefon ? i chodzi tam aparat i kamera ??? błagam odpisz ktoś...... z góry dzięki :)

  • 0

    9.  2007-10-05 11:40:02

    Zdjęcia - dobre VGA. Zalety - szybko działa, duże możliwości jak na tą cenę (radio, mp3, aparat, edge), wygląd. Wady - potwierdzanie (czy chcesz to zrobić, ale czy na pewno chcesz to zrobic...), brak wibracji jednocześnie z dzwonkiem, calkiem czarny ekran (brak wygaszacza z np. zegarkiem), klawisz C po ok. sekundzie kasuje całego wpisanego smsa, podczas całego ładowania podświetlenie ekranu... Chwilowo za tą cenę można kupić albo tego samsunga albo n6070.

  • 0

    10. ~Zami  2007-12-11 15:14:31  host: fhz74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon na poczatku mi sie podabal. Jednak jego duza wada (oprocz malej ilosci pamieci) jest slaby glosnik. Ide ulica i nie slysze jak ktos do mnmie dzwoni :(

  • 0

    11. ~PaTKa  2007-12-22 14:32:41  host: fhp22.internetdsl.tpnet.pl

    moja mama kupiła sobie ten telefon i po tygodniuu go oddała bo sie zepsół! blutut nie działał, aparat . na początku było spoko ale potem szkoda gadać.Może akurat ten jeden telefon był zły inne są dobre kto wie?

  • 0

    12. ~Blackscrew  2008-03-07 10:58:32  host: ip-213-17-162-22.project4.pl

    W Germanosie bez aktywacji chodzi po 299.

  • 0

    13. ~d  2008-09-26 15:06:20  host: system858917593.mtvk.pl

    WoW! W końcu znalazlam jakiś tani telefon z mp3 ;) Ale nie zbyt ładny z wyglądu ;/

  • 0

    14. ~Ashley  2009-10-29 10:19:44  host: osnor4.rene.com.pl

    Mam ten telefon od 3-4 lat działa bez zarzutów. Telefony są do komunikowania się, a nie do robienia profesjonalnych zdjęć,czy długiego słuchania muzyki. Ogólnie polecam!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-211-168-204.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet