Samsung SGH-X620 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X620 Opinie o Samsung SGH-X620

Samsung SGH-X620

w sumie: 14
  • 0

    1.  2005-09-16 21:49:26

    matko jaki brzydki!!

  • 0

    2.  2005-11-07 21:38:26

    szkoda ze tak malo danych o nim jest:/ ale znalazlem przynajmnjiej cene na jakiejs stronie i nistety troche wyskoa jak na ten fon ... 766 zl:/ porownywalny sagem myx7 kosztuje 470:/

  • 0

    3. ~jackwroc  2006-01-03 23:28:05  host: aus237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten tel jest w media markt za 499pln bez sim lock'a:-)

  • 0

    4.  2006-01-07 18:46:00

    ciekawe kiedy się pojawią klawiaturki tuningowe ??? ...bo ta oryginalna- za bardzi imNie przypadła do gustu .

  • 0

    5. ~Gan  2006-01-22 00:27:03  host: cox-d4.tecnet.pl

    siemka!! jak moze ktosik odp. to mam pytanko czy idzie w tym foniku przesylac przez IRDa tylko wizytówki czy idzie tesh rozne dzwieki foto itd.

  • 0

    6. ~ola  2006-04-18 21:37:14  host: cpc3-wate1-4-0-cust75.dbln.cable.ntl.com

    mam prosbe czy ktos moze napisac jak przezucic zdjecia na kompa bo ja nie posiadam instrukcji prosze o wskazowki. pozdrowionka

  • 0

    7. ~urban  2006-08-13 20:27:26  host: dial-2080.elblag.dialog.net.pl

    co tu dużo pisać,telefon do bani.Brzydki,a funkcjami to tez nie moze sie poszczycić.

  • 0

    8. ~Paweł  2006-08-24 13:16:53  host: w3cache.n.INTELINK.pl

    A tam gadacie... U mnie w media markt robią miejsce na nowy sprzęt i jest wyprzedaż. Korzystając z okazji załapałem się na takie właśnie telefon za jedyne, nipowtarzalne 350zł:):) Ma aparat, fajny wyświetlacz,1podczerwień, przez którą można przerzucić tylko kontakty i całe 3mega pamięci. Ale jak są zalety to muszą być i wady. Za taką kase, czego chcieć więcej??

  • 0

    9. ~max  2006-10-26 16:56:52  host: wireless.remedium.bochnia.pl

    u mnie podczas ładowania na wyłączonym telefonie cały czas świeci się wyświetlacz i pokazuje stan bateri faktycznie ma być wtedy podświetlony czy jak

  • 0

    10. ~kafel  2006-11-21 00:34:21  host: abvq220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    u mnie w x820 mam to samo.w poprzednim tel dopiero jak kupiłem nieoryginalną ładowarke swiecił sie wyswietlacz pdczas ładowania a tak było ok.

  • 0

    11. ~ayumi  2007-04-06 21:32:59  host: chello084010206065.chello.pl

    mam tego fona już prawie półtora roku... i przyznam szczerze, że pomimo tego, że wiele funkcji mu brakuje, jest to całkiem dobry telefon. polecam dla niewymagających ;)

  • 0

    12. ~simon  2007-05-29 22:51:42  host: dzd10.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, brakuje mu wielu funkcji to fakt, ale niedy sie nie zawiesil oraz nigdy mnie nie zawiodl, naprawde pozadnie wykonany telefon, a aparat jest niby 0,3 ale mnie sie cos wydaje ze jest 1,3 bo jak patrze u znajomych ktorzy maja aparat 0,3 to roznica straszna z kozyscia na ten fon.

  • 0

    13. ~  2007-10-28 14:43:45  host: dial-555.bielsko.dialog.net.pl

    do dupy tel...mialam przez rok. szczerze to nic w nim nie ma. Irda wogole nie wiem po co jest...:/ a po roku traci zasieg i nic sie nie da z nim zrobic...jest po prostu do wyrzucenia...a na poczatku po miesiacu zakupu nagle starcil oprogramowanie...:/ a nawet nim nie rzucilam...teraz kupilam samsung Z720 i mam nadzieje ze sie nie zepsuje tak jak tamten!

  • 0

    14. ~  2007-10-28 14:46:22  host: dial-555.bielsko.dialog.net.pl

    aha,i chcialam zauwazyc ze nie wyglada w realu tak jak na zdjeciach w internecie...nie wiem czy sa rozne obudowy czy jak,ale ta moja mi sie bardziej podoba od tej tu pokazanej...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-189-167.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet