Samsung SGH-X600 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X600 Opinie o Samsung SGH-X600

Samsung SGH-X600

w sumie: 22
  • 0

    1. ~  2005-02-21 15:25:00  host: host-81-15-137-66.kalisz.mm.pl

    świetny aparat fotograficzny brakuje jednak mp3

  • 0

    2. ~psikus  2005-06-06 23:29:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny telefon a nie aparat fotograficzny. Chyba bede go bral ale nie jestem jeszcze pewien

  • 0

    3. ~psikus  2005-06-13 13:47:00  host: ans50.internetdsl.tpnet.pl

    juz go kupilem i nie zaluje wydanych pieniedzynaprawde fajny telefon

  • 0

    4. ~pecet  2005-07-30 16:37:00  host: 83.68.78.14.pppoe78.tnp.pl

    ja tam bede miał e880.to jest dopiero fura :D pozdrawiam

  • 0

    5. ~??  2005-12-26 14:52:45  host: aake215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    napiszcie cos wiecej

  • 0

    6. ~Outlaw  2006-01-04 11:40:47  host: lanet.sasiedzi.pl

    Syf się ciągle zawiesza :>

  • 0

    7. ~CzaCha  2006-01-17 19:39:35  host: nat-01-038.rtk.net.pl

    Ja mialem samsunga X100 (wersje x600 tylko bez aparatu) i bylem z niego bardzo zadowolony!zmienilem na E700 i moj zachwyt nieco zmalal co do samsungow ale fajne fony;)polecam!!

  • 0

    8. ~kris  2006-01-23 21:10:01  host: 1-2-lask_pom.tdi.tktelekom.pl

    a moze to filmy nagrywac??

  • 0

    9. ~michal  2006-01-26 21:15:24  host: xdsl-5212.lubin.dialog.net.pl

    filmow niestety nie nagrywa...

  • 0

    10. ~thomas  2006-02-01 17:47:59  host: efy190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja niestety mam problem nigdzie nie ,oge dostac do niego obudowy ani tasmy do aparatu szukam wszedzie ale nigdzie tego nie ma lipa

  • 0

    11. ~laska  2006-02-05 19:17:22  host: ewf24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ile tak bateryjka w nim trzyma??

  • 0

    12. ~diego  2006-03-21 19:23:35  host: absr216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    qrcze nie wiem czy mam kupowac tego tela...wkoncu nie ma bluta...mysle nad soniaczem t610 no i nad tym sramsungiem....co jest lepsze??

  • 0

    13. ~tomek 27  2006-05-16 07:00:25  host: eug62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik mam juz jakies 2 lata i chodzi bardzo dobrze.Ma fajny aparat-robi naprawde swietne zdjecia.Wady tego telefonu to maly wyswietlacz i brak nagrywania filmow a po za tym to swietny telefonik.To jest moj drugi telefon z rodziny samsunga i teraz wymieniam na samsunga d600

  • 0

    14. ~czyrzyk  2006-05-30 18:15:31  host: dzr228.internetdsl.tpnet.pl

    Sorki jak sie przez podczerwien cos wysyła bo nei moge nigdzie znalesc

  • 0

    15. ~  2006-09-11 21:47:46  host: host-81-190-37-60.szczecin.mm.pl

    ludzie czmu w tym fonIe Podczerwien nI edziala??

  • 0

    16. ~a co cie to  2006-09-25 18:53:41  host: 62.29.133.85

    mam go od półtora roku ,chcem sobie kupić jakiś nowy telefon.

  • 0

    17. ~iaro  2006-10-18 18:54:08  host: abvu174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny jest ma fajne funkcje jak na tą cene ale ten design...szajsung taki...brzydki:/

  • 0

    18. ~RONI 10  2007-03-03 07:57:01  host: chlor.stronie.pbsi.pl

    HEJ LUDZIE POMOCY : NIE WIEM JAKIEGO FONA WYBRAć MAM NA OKU SAGEMA MYX-5 I TEN TELEFON KTóRY JEST LEPSZY PROSZE POMOCY!!!!!!!!!!

  • 0

    19. ~NIKA  2007-10-06 19:07:37  host: aaro103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE KUPUJ TEGO...STRATA KASY..MAM GO OD KILKU LATEK I JUŻ ZACZYNA MI SIĘ WALIĆ...ZRESZTĄ JUŻ PO PIERWSZYM UPADKU MUSIAŁAM GO ODDAĆ DO SERWISU BO MI PADŁ :*

  • 0

    20. ~  2008-04-14 20:55:37  host: host167.router4.tygrys.net

    Fakt, miałem go niecałe 2 lata i padł. Tzn. w zaczął się wieszać przy połączeniu i wysyłaniu smsa. To se kupiłem nokię 6030 i działa już ponad 2 lata ;]

  • 0

    21. ~PuszkiN  2008-05-17 14:13:52  host: 76-133.is.net.pl

    Według mnie fajny fon.miałem go kiedyś.mi sie podoba nawet ta antenka ładnie wyglada.słyszałem ze da sie wgrac jakis modyfikowany soft i bedzie odtwarzał mp3 jesli kos wie jak to zrobic niech napisze bede wdzieczny.

  • 0

    22. ~michał  2009-05-05 12:50:50  host: efb234.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktoś jak skopiować wszystkie kontakty z telefonu na kartę sim ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet