Samsung SGH-X530 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X530 Opinie o Samsung SGH-X530

Samsung SGH-X530

w sumie: 65
  • 0

    1. ~Beholder  2007-01-05 10:58:38  host: 195.116.35.105

    Polifonia 16 glosowa mhmm.... aparat vga.... pamiec 2.8mgb... ekran 65tys.... samsung chce chyba zbankrutowac w dziedzinie telefonii.... po co komu koma jak po kilku zdjeciach ma zapchana pamiec..

  • 0

    2. ~xxadam  2007-01-07 01:13:27  host: dfc249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Beholder...hmmm ktos kupując ten telefon z pewnością nie myśli o aparacie i robieniu nim zdjęć, a poza tym co za głu..pie myslenie teraz, że patrząc na tela oceniamy najpierw czy tel mam aparat czy nie, czy ma mp3 czy nie...tel to tel i służy do dzwonienia.pozdr

  • 0

    3.  2007-01-09 19:32:56

    xxadam, nie zgodzę się ;) keidys moze i tak bło, ale tera ztel słuzy do wszystkeigo, przynajmniej powinien. A co do teog modelu? Low-endowy... wyglada jakby bł robiony gdzieś w szopie na białorusi ;) zobaczymy jak to tam z nim będzie.

  • 0

    4. ~Justys  2007-01-15 18:22:56  host: 105.50.jawnet.pl

    a nie da sie dokupic karty pamieci ??

  • 0

    5. ~;Domelo  2007-01-17 21:20:29  host: user-87-248-69-50.promax.media.pl

    na ten telefon kiedy go pierwszy raz zobaczylem bylem bardzo skuszony i juz myslalem ze przejde na nego z k 700 i wszystko bylo oki dopuki nie przeczytalem funkcji chyba muj nastepny telefon to x 700

  • 0

    6. ~sHe  2007-01-24 09:09:16  host: 212.106.18.70

    mam ten telefon pare dni,nie ze swojego wyboru :| oceniam go srednio, telefon który miałam juz trzy lata temu był bardziej zaawansowany technicznie niż ten. Chetnie wymienię go na e530

  • 0

    7. ~sunrise_ekwador  2007-02-02 13:38:14  host: avs157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie rozumiem wogóle takiego podejścia do sprawy;/ może ktoś z was nie rozumie segmentacji rynku GSM ale tak jest. Są telefony droższe dla wymagających i te tansze, na który może pozwolić sobie prawie każdy. To jest raczej krok na przód a nie w strone bankrutctwa ale wręcz przeciwnie. Pamiętajmy, że nie każdego stać na nokie n90? /co do wyposażenia telefonu nie nalezy zapominać o jego podstawowych funkcjach, duża część użytkowników nie potrzebuje zaawansowaej kamery czy mp3 wiadmo, że niektórzy wolą mieć wszytsko w jednym ja sam do takich należe, ale gusta i potrzeby są różne. A tym telefonem samsung napewno chiał wyjść na przeciw mniej wymagającym!

  • 0

    8. ~ania  2007-02-20 19:02:07  host: ip-80.54.189.132.eltronik.net.pl

    fakt , nie jest za bardzo zaawansowany. ale sama go wybrałam. ma świetna grafikę, dzwonki troche mniej- miałam kilka lat temu samsunga sgh c 100 i pod względem fonii był naprawde super, mozna pobawic sie aparatem i róznymi funkcjami robienia zdjęc. telefon jak dla mnie słuzy do dzwonienia i wysyłania sms i mms . a ten sprawuje sie naprawde jak dla mnie na 5 !! do tego wygodnie lezy mi w dloni, ma czytelne menu. nie wiem tylko jak wyłaczyc dzwięk aparatu. a gdzieniegdzie pisza ze ma mp3 - nie ma !!

  • 0

    9. ~michu  2007-02-22 13:39:12  host: akf248.internetdsl.tpnet.pl

    wie ktos jak wylaczyc dzwiek w aparacie ?denerwuje mnie

  • 0

    10. ~kay  2007-02-24 20:23:35  host: ebu217.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ma wideo nagrywanie

  • 0

    11. ~ania  2007-02-28 11:35:55  host: akf248.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma kamerki,ma tylko aparacik i kila ,,efektów specjalnych,,

  • 0

    12. ~Rumi  2007-03-08 07:26:14  host: 80.48.175.221

    zyby dzwiek aparatu wyłączyc należy ustawić tryb cichy

  • 0

    13. ~$ LOL $  2007-03-28 16:01:26  host: n01.satfilm.pl

    KTO WIE CZY MA TRUE TONE

  • 0

    14. ~ MLODY  2007-04-06 22:10:58  host: aclc10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE CO ZROBIĆ ŻEBY W TYM TELEFONIE DZIAŁAŁA IRDA????????

  • 0

    15. ~Budzia  2007-04-11 20:08:47  host: chello087207182196.chello.pl

    witam , mianowicie chciałbym zapytac sie o ten telefon, powiedzcie mi co w nim jest dobre a co złe, jakie wychodza zdjecia, dziwięk polifonii, czy mozna mp3 ustawic jako dzwonek?? i jeszcze czy opłaca brac sie go sieci plus, bo spotykam sie z opiniami Plus Sux ;/ czekam na odpowiedz, pozdrowienia

  • 0

    16. ~Jack  2007-04-13 14:25:34  host: efa147.internetdsl.tpnet.pl

    czy podczas ładowania musi się świecić cały czas??

  • 0

    17. ~frytko  2007-04-17 14:19:14  host: aji226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest fajny, albo i nie, moze robic zdjecia, ale filmikow nie, irda dziala na kontakty,na zdjecia nie, wielkie literki,ma mms-y, pamieci za to nie, plus sax, a orange nie??. w skrocie....... jak nie stac cie na dluga/droga umowe a chcesz miec telefon z dodatkami, to wez go.

  • 0

    18. ~  2007-05-12 18:48:04  host: aajr213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi się ten telefon bardzo podoba tylko szkoda że niema w nim mp3 ale tak to jest spoko polecam ma świetną grafikę i bardzo wygodny chciałam się tylko zapytać jak w nim wyłancza się dzwięk bo mam go dopiero od 2 dni

  • 0

    19. ~:)  2007-05-19 11:01:50  host: dxk107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IrDA nie chce dzialac:/:/:/:/

  • 0

    20. ~malina7  2007-05-19 13:16:04  host: eat230.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak sie ustawia tutaj budzik? próbuje na różne sposoby i nic....wpisuję godzinę a budzik nie dzwoni......

  • 0

    21. ~JADZIA  2007-05-28 12:25:54  host: gate-dialog-pwsz.lubin.dialog.net.pl

    a ja nie wiem jak można odblokować funkcje MMS

  • 0

    22. ~  2007-06-03 13:13:07  host: bas226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ratunnku!! Pomocy. Kombinuję już 2 dni i ni jak nie mogę wymyślić jak się włącza budzik, ustawiam godzine a on nie dzwoni, jak się kasuje adresy mailowe, irda nie działa, nieraz mam ochotę nim rzucić o ścianę, przecież nie wymagam od tego telefonu więcej niż to co posiada. Aha i jak zapisać otrzymany MMS do galeri obrazów

  • 0

    23. ~czarna  2007-06-12 19:44:24  host: 87-204-57-223.ip.netia.com.pl

    Najgorszy złom w histori samsunga i nie tylko. Brak funkcji, ale za to lekki i ma ladny wygląd.

  • 0

    24. ~kama  2007-06-15 10:31:34  host: host-86-111-104-228.tvk.torun.pl

    wlasnie,prosze napiszcie czy na ten telefon mozna wrzucac TRUE TONE??? prosze o odp !!!!

  • 0

    25.  2007-06-22 19:39:42

    Zmieniam telefon i chciałabym się dowiedzieć czy ten model nie gubi książki telefonicznej i nie wyłącza się pomimo blokady.

  • 0

    26. ~lukash  2007-06-25 16:55:46  host: actq59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    budzik włacza sie środkowym guziczkiem"i" tez miałem z tym problem a czy ktos wie czy kabel do fona cos da jakies fotki da sie przesłac itp??

  • 0

    27. ~koralzx  2007-06-27 10:03:49  host: acig143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie czy podczas ładowania tego telefonu wyświetlacz cały czas wam świeć i nie gaśnie chyba że sie odłączy kabel wtedy już normalnie.

  • 0

    28. ~kor  2007-06-27 10:04:08  host: acig143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanie czy podczas ładowania tego telefonu wyświetlacz cały czas wam świeć i nie gaśnie chyba że sie odłączy kabel wtedy już normalnie.

  • 0

    29. ~aguss  2007-06-27 22:25:44  host: gate.fenomanalny.net

    mam pytanie- jezeli ten telefon nie ma długich wiadomości to mam tylko do wykorzystania 160znaków i nie moge więcej ?? !! przecież to masakra jest :/ chce go kupić, ale ja sie lubie rozpisywać i potrzebny mi jest taki, w którym przynajmniej 320znaków będzie... pomocy!

  • 0

    30. ~  2007-07-12 14:33:19  host: bzk5.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest w tym telefonie wygaszacz

  • 0

    31. ~T80  2007-07-12 15:35:55  host: dvd194.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie , czytając wasze wypowiedzi mam wrażenie , że ma czytam wypowiedzi 10latków.A bo nie ma pamięci 50Mb itp.Telefony są robione pod daną grupę użytkowników, jedni chcą mieć mały komputer a inni zwykły telefon, którego podstawową funkcją jest dzwonienie.

  • 0

    32. ~mala  2007-07-17 18:45:24  host: abgu20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to prawda ze po zrobienu zdjecia nie mozna go wyslac na inny tel ???

  • 0

    33. ~kamila1210  2007-08-03 17:22:06  host: aciy111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie ja tam mam ten telefon przez 1,5 roku i mi wystarczą funkcje które posiada jeśli wam nie odpowiada taki telefon to co za problem kupić nowy

  • 0

    34. ~  2007-08-17 15:38:30  host: abkj107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupuje ten fon tylko niewiem czy ma kamere ODPISZCIE

  • 0

    35. ~roman  2007-08-22 18:02:01  host: eov158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy on otwaza mp3 bo niewiem czy go mam kupic a czy 200zl to tuzo za samsunga x530??

  • 0

    36. ~ero  2007-08-22 18:05:55  host: eov158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym telefonie mozna otwazac mp3 i czy on jest dobry

  • 0

    37. ~olka  2007-08-23 21:41:09  host: bwb211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aguss znakow jest 918! Wyświetlacz faktycznie cały czas świeci przy ładowaniu, budzik włancza się środkowym przyciskiem "i", zdjęć nie można wysyłać przez Irdę. To tyle;D

  • 0

    38. ~lulka  2007-08-24 09:30:11  host: acfp79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wysłac MMS-a ze zdjęciem ciągle mi się pokazuje że wiadomość za duża, nie wiem może trzeba coś ustawić? bo w instrukcji nie ma nic o wysyłaniu MMS-ów

  • 0

    39. ~..................  2007-08-25 13:54:45  host: gyb26.internetdsl.tpnet.pl

    Zwracam sie do wszystkich:!! : JEŚLIJ WAM SIE NIE PODOBA TEN TELEFON TO PO CO GO WOGÓLE KUPUJECIE?? NIKT WAM NIE KAZAŁ GO KUPOWAĆ!!!!! TO WY JESTESCIE BEZNADZIEJNI A NIE TELEFON!!!!!!

  • 0

    40. ~BoB  2007-09-07 09:01:39  host: ecq235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Masakra jak czytam właśnie poniektorych wypowiedzi to nie wiem czy one maja nawet te 10 lat ja jestem na kupnie tego tel i musze stwierdzic ze po czytaniu tego co tu pisza stwierdzam ze zmienie zdanie na inny kom ( straszny bezsens z tym ładowaniem ze wyśfietlacz cały czas śfieci a reszta to obleci) z powarzaniem Jasiu :D

  • 0

    41. ~  2007-09-14 15:42:59  host: azv235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby wyslac zdjecie MMS-em musisz zmniejszyc rozmiar zdjecia, masz ustawione jak najwieksze, dlatego tez nie mozesz go wyslac. a czy ktos wie jak tu działa irda? mam ten telefon juz kilka miesiecy, ale nadal nie moge skumac hehe pozradiwam z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    42. ~P!TER  2007-09-14 19:00:51  host: gw-www.lublin.enterpol.pl

    Witam, dzisiaj sobie sprawiłem ten telefonik i myślę, że jest naprawdę fajny. Owszem nie ma mp3, bluetooth'a itp. ale przecież to nie ta klasa, LUDZIE! Jeżeli szukacie naprawde wygodnego i prostego w obsłudze, funkcjonalnego telefonu, który dodatkowo wygląda oryginalnie i ciekawie (mi sie strasznie podoba), to on w zupełności wam wystarczy do dzwonienia pisania SMS'ów i takich prostych czynności gorąco polecam;)

  • 0

    43. ~  2007-09-22 10:48:17  host: 088156188254.who.vectranet.pl

    bob kup sobie słownik ortograficzny ćwoku(śfieci,powarzaniem) hehe jesteś dzieckiem neo czy ki hooj?

  • 0

    44. ~Zakochana16  2007-10-08 20:35:48  host: cel140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wiecie co? Mi ten telefon sie podoba! Maskara! Więcej takich odpowiedzi! Pozdro:*

  • 0

    45. ~Kamila  2007-10-15 13:37:05  host: ajn114.internetdsl.tpnet.pl

    Czy wie ktos moze ile miesci sie w nim smsów?

  • 0

    46. ~x530  2007-10-20 19:11:35  host: sokol.quick.net.pl

    Nie taki zły ten telefon ale chyba nie ma kamery

  • 0

    47. ~kik  2007-11-13 14:50:08  host: mail.kfap.com.pl

    jak zmniejszyć zdjęcie żeby wysłać

  • 0

    48. ~czesio1995  2007-11-18 19:22:15  host: bht215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ROMAN-on nie odtwarza mp3 a pozatym nowy kosztuje o wiele wiecej i jestem pewien że 200zł to jest spokojna cena no oczywiście zależy jaki jest jego stan ja dałem za swojego o wiele więcej pozd:)

  • 0

    49. ~natusia  2007-11-29 13:01:15  host: 078088208100.wlb.vectranet.pl

    telefon ten mam od nie dawna ale jak na razie nie sprawia mi klopotiw.Piekny wygląd - polecam

  • 0

    50. ~zuska  2007-12-05 22:26:45  host: 81.219.10.210

    elegancki telefon dla super women tak jak śpiewa alicja keys pozdro fanka

  • 0

    51. ~K@mil  2007-12-13 19:10:54  host: aeby7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co mam zrobić jak nie działa irda w tym fonie?? Prosze o pomoc.

  • 0

    52. ~amiro.pl  2007-12-18 12:23:12  host: xdsl-1150.zgora.dialog.net.pl

    Cały czas mam z nim problemy. Chyba pójdzie do kosza. Nie polecam !!!!!!

  • 0

    53. ~  2007-12-24 12:12:26  host: 77-253-158-73.adsl.inetia.pl

    Telefon jak dla mnie super.Bylem nakrecony na E-250 ale po zastanowieniu wybralem x530.Jest wygodny w uzytkowaniu i jeszcze mnie nie zawiodl a a slyszalem ze e250 potrafia odmowic posluszenstwa

  • 0

    54. ~olkaaa  2008-01-16 18:04:51  host: abqw181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie polecam...niecały rok go mam i juz 2 raz sie wyswietlacz psuje..;/koszmar...

  • 0

    55. ~Szymon  2008-01-24 12:04:45  host: acrt236.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wie może ktoś czemu podczerwień nie działa?

  • 0

    56. ~sara  2008-01-29 21:57:17  host: abwa72.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a mnie sie on bardzo podoba i jutro mykam go kupić ;)

  • 0

    57. ~MROWKA  2008-01-30 23:02:10  host: data-04.subscribers.sferia.net

    CZY W X530 DA SIE WYLACZYS WIBRACJE?? POMOCY!!

  • 0

    58. ~magda  2008-02-02 16:27:38  host: gpq2.internetdsl.tpnet.pl

    nie polecam go!miałam go przez 6miesięcy i nie byłam z niego zadowolona;-(mało pamięci,brak kamery i nawet brak irdy(działa tylko do kontaktów)

  • 0

    59. ~kazik  2008-02-16 16:09:36  host: 47-199-149-91.cpe.marton.net.pl

    gdzie ten tel ma dyktafon bo podobno ma

  • 0

    60. ~Bartol  2008-04-05 22:21:43  host: hhn234.internetdsl.tpnet.pl

    nie opłacasie tego tela kupować kupiłeśza 400zł nowy z salonu!aparat ma ale 0,3 pikseli irada jest tyllko do przesyłania kontaktów tonic z tego nie ma mp3 nic nie wrty tel

  • 0

    61. ~19RUCH20  2008-04-30 11:10:40  host: cre178.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy warto ten fonik kupywac? bo niewiem:D

  • 0

    62. ~xxxjustinnxxx  2008-05-18 13:44:28  host: els98.neoplus.adsl.tpnet.pl

    haha.! :P a mi w tym fonie IrDa działa z kompem i przesyłam z kompa se obrazki.! a zdjęcia z samsunga wysyłam na emaila w postaci mms'a.! Pozdro.!

  • 0

    63. ~magdaaa:)  2008-07-24 15:42:18  host: acxz121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~xxxjustinnxxx możesz mi powiedzieć jak wysyłasz sobie zdjęcia z kompa na telefon?? proszę :)pozdrawiam

  • 0

    64. ~XXX  2008-08-21 15:34:06  host: cnr136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefon dość długo i przy ładowaniu musi się świecić irda działa tylko na kontakty żeby mieć fajne tapety trzeba mieć kabel USB żeby włączyć na tryb cichy trzeba przytrzymać chwilę # Ma dyktafon na 30 sec. nie ma kamery ma budzik (trzeba wejść w menu, organizer, alarm, pojedynczy, wpisać godzine i potwierdzić środkowym), kalendarz, kalkulatro, liste zadań, przelicznik, aparat VGA, gry Gorąco polecam

  • 0

    65. ~ola....  2009-12-31 15:36:49  host: adha153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam juz ten telefon ponad 2 lata .... jest super malutki.... wygodny....zdjecia robi bardzo dobrej jakości... tylko wibracje ma strasznie głośną...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet