Samsung SGH-X520 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X520 Opinie o Samsung SGH-X520

Samsung SGH-X520

w sumie: 160
  • 0

    1. ~  2007-01-16 22:21:59  host: cag-ep-dbp-nc03-e0.energis.pl

    Moze sie czepiam. Ale piszecie ze to nie ma aparatu, a jak sie powiekszy zdjecie to wyraznie widac obiektyw. Wiec po co obiektyw jak nie ma fotoaparatu?

  • 0

    2. ~Math  2007-01-17 07:53:22  host: ejc122.internetdsl.tpnet.pl

    yyy chyba pomyliliście się troszkę, bo ten telefon ma aparat :) pozdarawiam

  • 0

    3.  2007-01-17 10:49:33

    no sory brak foto? przecież na zdjęciach wyraźnie widać aparat!

  • 0

    4. ~  2007-01-17 12:42:46  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    Po obejrzeniu tych pięciu nowych samsungów w plusie jestem troszeczkę zniesmaczony:) Co to za pomysły wogóle, żeby wydac na świat telefony z aparatami i pamięcią 2.8mb? A co do tego egzemplarza, to przy zamkniętej klapce przypomina mi zapalniczkę. A po otwarciu klapki - bez komentarza...

  • 0

    5. ~Paweł  2007-01-17 12:44:58  host: nat-215-93.man.bydgoszcz.pl

    I jeszcze taka mała uwaga - jest napisane, że nie ma foto, a niżej jest napisane VGA, zoom 2x. No i na zdjęciu tez jest widoczny aparat :)

  • 0

    6.  2007-01-17 15:20:36

    Witam, Proponowałbym poprawić w pozycji "główne funkcje i parametry" pozycje foto - jest tam zaznaczone, że nie ma aparatu a w opisie, iż jednka ma :)

  • 0

    7. ~kiszka  2007-01-23 16:24:24  host: proxy8.is.net.pl

    no po prostu brzydki jest...

  • 0

    8. ~Viniu  2007-01-24 13:01:08  host: xdsl-6659.zgora.dialog.net.pl

    Aparat oczywiście ma... ALE NIE MA DRUGIEGO WYŚWIETLACZA !!!! :( Porazka

  • 0

    9. ~D.K.system  2007-01-24 20:49:04  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Brak kart pamięci...

  • 0

    10. ~adusia123  2007-01-28 09:56:16  host: lanet.sasiedzi.pl

    telefon ten dostałam wczoraj ,uważam że jest stylowy i fajny ,ale szkoda że nie ma drugiego wuświetlacza i też szkodaa żwe nie ma .............

  • 0

    11. ~  2007-01-31 15:48:55  host: mail.sofrecom.pl

    nie umiemprzez irdę połączyć się i z kompa wysłać danych na komputer :( chyba nawet niewiem bardzo co można wysyłać.czy może mi ktoś polecić jakąś stronę www na której uzyskam takie informacj tak od podstaw (żebym zroumiała o co chodzi) ;) z góry dziekuję a wszelkie wskazówki

  • 0

    12. ~mike  2007-02-04 15:54:45  host: abut182.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda jest tylko do wizytowek podobno, czy ktos mi moze napisac czy ten telefon ma karte pamieci???

  • 0

    13. ~dedzia  2007-02-08 17:59:21  host: pa95.miechow.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefon i wcale nie jestem z niego zadowolona.Nie dziala Irda ani nie ma lacznosci przez usb.po co robic telefon, ktorego nie mozna podlaczyc do komputera :/

  • 0

    14. ~dedzia  2007-02-09 15:20:16  host: pa95.miechow.sdi.tpnet.pl

    aaa chcialabym sie jeszcze dowiedziec czy da sie polaczyc ten telefon z komoputerem za pomoca podczerwieni?

  • 0

    15. ~muerttr  2007-02-12 16:51:07  host: ip-52-4.apus-net.pl

    napaliłam sie na to cudeńko.. ale czytając Wasze opinie zaczynam się poważnie zastanawiać nad kupnem tego fona.. pozdrawiam

  • 0

    16. ~xtp  2007-02-13 15:01:12  host: 87.204.16.67

    mam ten telefon i jestem bardzo zadowolony - wyglad jest kwestia gustu - mi sie podoba akurat. ale jestem chyba za stary i troche z tylu jesli chodzi o wymagania - nie potrzebuje 80 mb mem, mp3, kamery, itp. mi sie po prostu podoba.

  • 0

    17. ~madzia  2007-02-19 21:44:11  host: bda218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon :) jest oki z wyjatkiem .... IRDY ;/;/;/ nawala mi ;/;/ nie dziala z zadnym telefonem nawet z samsungiem ;/;/;/ I jeszcze cos jak skonfigurowac mms ???? prosze o podpowiedz :):) POZDRAWIAM :*

  • 0

    18. ~carmen electra  2007-02-21 12:08:22  host: actm242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    madzia tez mam tego fona i jest kozacki:) i tez myslalam ze irda bedzie dzialala inaczej;/ ale to nic.musisz poszukac opcjii SDN i tam bedziesz miala numery wsrod ktorych bedzie aktualizacja mmsow. powodzenia:)

  • 0

    19. ~iguuuu  2007-02-21 21:02:13  host: dsq95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To co z tą IRDA? Nie dziala w ogole? Ile wchodzi zdjec {ilosciowo?) zastanawiam sie nad kupnem telefonu i jak tak czytam to juz sama nie wiem.

  • 0

    20. ~paulinka  2007-02-24 10:44:54  host: gigant.artvox.pl

    ja mam ten telefon i jestem bardzo z niego zadowolona mały poręczny i co ważne nie sprawia żadnego problemu i kłopotu naprawdę polecam !!!!!!!!

  • 0

    21. ~natalia  2007-02-25 19:51:19  host: esp159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co Wy gadacie ;/ ten telefon jest super, a wygląd to jego największy atut :) to się nazywa prawdziwy design;) I nie wiem o co Wam chodzi że nie ma napisane że ten tel. nie ma aparatu??? Przeciez jest napisane ze MA

  • 0

    22. ~Anka  2007-02-28 16:13:35  host: host-62-141-244-185.tomaszow.mm.pl

    nie moge właczyc rozmiaru zdjecia 640x480vga i 320x240qvga...:/jak coś wiecie to piszcie!!!pliska

  • 0

    23. ~Zub  2007-03-05 15:00:13  host: host-81-190-212-201.wroclaw.mm.pl

    Czy ktoś wie czy telefon mozna podłączyć z kompem za pomoca kabla USB?? Nie moge znalezc nigdzie takich kabli w ofercie sklepow internetowych. Jak ktos cos wie, to prosze o info. pozdrawiam

  • 0

    24. ~niewinny  2007-03-05 18:03:10  host: accd103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda jest tylko do przesylania wpisow do ksiazki adresowej.rozne modele sansungow potrzebuja roznych kabli wiec musicie znalecs z jakim oznaczeniem kabel podejdzie do tego modelu.a jak skomfigurowac mmsy trzeba poszukac na stronie operatora. pozdrawiam

  • 0

    25. ~Lolek  2007-03-05 22:16:52  host: acpy216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super design, szczególnie ten brąz... Po prostu cudo :) Ale jeśli chodzi o funkcje to twórcy tego telefonu się nie postarali... :/ Wielka szkoda. Pozdrawiam

  • 0

    26. ~agg  2007-03-06 20:14:05  host: adz18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    posiadam ten telefon ale nie działa mi irda . ;| co z nią jest ?

  • 0

    27. ~Neit  2007-03-07 22:40:44  host: ps151.pro.lama.net.pl

    Wizualnie bardzo ładny, podoba mi się. Oryginalny i wesoły. A mp3 i kamera to już kwestia wymagań :). Ja takich bajerów niepotrzebuje!

  • 0

    28. ~dzidzia  2007-03-10 14:55:00  host: abvi188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy ten telefon ma mp3 czy nie bo raz pisze ze ma a raz ze nie to jak jest wkoncu???

  • 0

    29. ~pim  2007-03-11 09:53:33  host: chello089078058110.chello.pl

    a jak zamontować smycz do telefonu?

  • 0

    30. ~dedzia  2007-03-11 11:37:23  host: pa95.miechow.sdi.tpnet.pl

    PCB093LBEC/STD to jest oznaczenie kabla jakie dostalam z serwisu Samsunga :)

  • 0

    31. ~:):)  2007-03-11 14:45:15  host: proxy4.tkdami.net

    bardzo mi sie podoba ten fonik i mam chec go zakupic..ale nie wiem na jakiej zasadzie mozna go wziasc czy trzeba miec jakis dochod aby na sibie wziasc czy firme??jak ktos wie niech mi udzieli inf:D

  • 0

    32. ~dawid163  2007-03-11 23:53:03  host: aum142.internetdsl.tpnet.pl

    Właśnie sie zastanawiam czy kupić ten telefon bardzo mi sie podoba chociaż drażni mnie że niema jeszcze jednego zewnętrzegy wyświetlacza ale tak to myśle ze jest spoko kamery ani MP3 nie potrzebuje a co do ceny to tez mysle ze nie jest zbyt wygórowana , jka patrzyłem na allegro to stoi tak kolo 400 zł nowy więc nie jest tak xle , chyba kupie ten fonik i polecam wszystkim innym :)

  • 0

    33. ~niezadowolona  2007-03-12 13:58:29  host: 80.244.150.84.ostrow2.tnp.pl

    mam tego tela i nie jestem z niego zadowolona. wywaliłam kupę kasy na śmietnik. nie ma mp3 i nie działa irda!!!!! komputer go wykrywa ale nie można nic przesłać. proszę o odpowiedż

  • 0

    34. ~Ola  2007-03-12 17:55:21  host: deg86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wy gupie ludzie naudżczcie śe pisaź pobrafnie i opsłukiwaci fony i irdem !!

  • 0

    35. ~bayan  2007-03-13 17:41:23  host: lan-3.elomza.pl

    Smycz mocuje się na ośce klapki, po lewej stronie, obok klawiszy regulujących głośność. Ja kupiłem w Komisie nowy kabel USB Cable DSMU-6 [RTK 986 1389/6R1A] za 30zł. Sprzedawca zapewniał, że będzie dobry, lecz niestety zdjęć z fonu do kompa nie umiem wprowadzić. Nie wiem, czy to moje nieuctwo, czy niewłaściwy USB.

  • 0

    36. ~omg  2007-03-15 13:24:02  host: host-n1-98-55.telpol.net.pl

    ale wieś nie dość że brzydki to jeszcze marne 2.8MG pamięci mnormalnie no comment fest nie... Okropne zdjęcia, bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

  • 0

    37. ~oli  2007-03-16 17:38:11  host: polsl1-1.rybnet.pl

    czy na tym telefonie widać ze jest popalcowany ????piszcie!!!!!

  • 0

    38. ~mala  2007-03-19 17:23:50  host: c8-grdsp2-015.tosa.pl

    Telefon śliczny z wyglądy, ale w środku pusty... Jak dla mnie ma za mało funkcji i slyszalam, że bateria szybko siada... A szkoda bo chcialam go kupic...

  • 0

    39. ~WIC  2007-03-20 14:09:08  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Ci którzy patrzą na wygląd Bez bluetooth !!!, bez odtwarzacza mp3!!!, slaby aparat foto 640x480 na topie teraz min to 1,3 mpx, brak wejscia na karty pamieci, pamiec wew tylko 2,8mb, maly wyswietlacz i pixele 128 x 160 jak dla mnie minimum teraz to 220x176, modem GPRS fajnie gdyby bylo EDGE lub 3G. Chyba lepszy tylko od NOKI 3310 :)

  • 0

    40. ~wic  2007-03-20 14:09:34  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Ci którzy patrzą tylko na wygląd-pozdrawiam! Fanie miec "ladny" telefon (wsumie tylko dla kobiet bo jak dla faceta to zaprzaszam na gey pary :D) i tzw. "nic nie majacy":). Irda wam dziala ale tylko do przesylania kontaktow :) bo do czego wiecej jak pamieci wewnwtrznej jest tylko 2,8mb :). Bez bluetooth - (jak dla mnie to podstawa, mam sluchawke i naprawde ogromna wygoda w prowadzeniu rozmow. Ekran - gorsza jest tylko nokia 128x128 :)

  • 0

    41. ~wic  2007-03-20 14:19:36  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Ci którzy patrzą tylko na wygląd-pozdrawiam! Fanie miec "ladny" telefon (wsumie tylko dla kobiet bo jak dla faceta to zaprzaszam na gey pary :D) i tzw. "nic nie majacy":). Irda wam dziala ale tylko do przesylania kontaktow :) bo do czego wiecej jak pamieci wewnwtrznej jest tylko 2,8mb :). Bez bluetooth - (jak dla mnie to podstawa, mam sluchawke i naprawde ogromna wygoda w prowadzeniu rozmow. Ekran - gorsza jest tylko nokia 128x128 :)

  • 0

    42. ~wic  2007-03-20 14:31:04  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Ci którzy patrzą tylko na wygląd-pozdrawiam! Fanie miec "ladny" telefon (wsumie tylko dla kobiet bo jak dla faceta to zaprzaszam na gey pary :D) i tzw. "nic nie majacy":). Irda wam dziala ale tylko do przesylania kontaktow :) bo do czego wiecej jak pamieci wewnwtrznej jest tylko 2,8mb :). Bez bluetooth - (jak dla mnie to podstawa, mam sluchawke i naprawde ogromna wygoda w prowadzeniu rozmow. Ekran - gorsza jest tylko nokia 128x128 :)

  • 0

    43. ~pomocy  2007-03-20 18:53:01  host: 83.238.70.51

    Jak otworzyć samsunga x520 aby wyjac karte sim

  • 0

    44. ~wic  2007-03-22 08:48:26  host: aed74.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon nic nie mający czyli wybierasz jak na reklamie - żółć lub niebieski :)

  • 0

    45. ~dawid163  2007-03-24 18:48:37  host: aum142.internetdsl.tpnet.pl

    Pytałem sie w salonie Media markt i okazuje sie ze ten telefon ma irde tylko do przesyłu z książki telefonicznej można wysływałać tylko np.kontakty, wizytówki ale zato telefon jest bardzo tani w marcu 2006 kosztował 334,90

  • 0

    46. ~dawid163  2007-03-24 18:55:32  host: aum142.internetdsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem to telefon jest do dzwonienia i pisania sms-ów a jak komuś zależy na dobrych zdjęciach i filmach to musi oprucz telefonu zainwestować w cycfówke i kamerę.A MP3 w telefonach to kompletne zno, teraz MP3 można kupić w cenie 100 zł to poco pchać to w telefon, który kosztuje potem okrepne sumy. Nie kupujcie telefonów z różnymi badziewiami bo to tylko kosztuje a potem tylko sie czyta ze coś nie działa , albo jest słabe, a z czego firmy orodukujęce to coś mają zarabiać: wkaładają do telefonu słaby aparat a w opisie piszą ze jest aparat a nikt niewia jaki on jest naprawde :) ten telefon jest supe już go sobie zamówiłem

  • 0

    47. ~  2007-03-24 21:28:12  host: dzb115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To telefon do dzwonienia a nie słuchania MP3. Ma radio fajnie, ale jak by nie miał też by było dobrze. Desing genialny!! Pod względem telefonów które służą do dzwonienia a nie bajerowania: ocena 9/10 !!

  • 0

    48. ~Monika15  2007-03-27 17:54:16  host: ccw250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jejuuuuuu.........ale badziewie!! Nie dosc ze brzydki to jeszcze bez kamery. mp3, irda do przesylania nr tel., bez bluetooth.... do...d...do nosa:) Moja kolezanka go ma i jest beeeznadziejny!!!! Nie wiem co mam juz pisac o tym luumpie!! Polecam N5200!!!!

  • 0

    49. ~poZiomek  2007-03-27 20:12:59  host: aaic18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam... Mam pytanie do najbardziej znającej sie osoby na tym modelu Samsunga. Czy mając kabel można do niegio wgrać cokolwiek (dzwonki, tapety)? wiem że potrzeba oprogramowanie, ponieważ system nie rozpoznaje urządzenia... wiec prosze o pomoc!! ;)

  • 0

    50. ~poZiomek  2007-03-27 20:15:15  host: aaic18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam... Mam pytanie do najbardziej znającej sie osoby na tym modelu Samsunga. Czy mając kabel można do niegio wgrać cokolwiek (dzwonki, tapety)? wiem że potrzeba oprogramowanie, ponieważ system nie rozpoznaje urządzenia... wiec prosze o pomoc!! ;)

  • 0

    51. ~anna  2007-03-27 21:09:48  host: abbj36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Właśnie kupiłam ten telefon, ale nie wiem jak długo trzeba go ładować pierwszy raz. Będę wdzięczna za informację.

  • 0

    52. ~zadowolona_z_tela  2007-03-28 18:37:13  host: aan215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie wiem co wy macie do tego telefoniku.Jak dla mnie jest on w sam raz zdjęcia mogą być a IRdA to tam taki szczegól USB sie kupuje.Ten telefon jest fajny...:))

  • 0

    53. ~olala  2007-03-28 20:26:05  host: vip.ksiezyc.pl

    ła tam wydziwiacie... telefon prosty stworzony dla mniej wymagających, a bateria długo trzyma i to bardzo, wystarczyją odpowiednio sformatować, po wiem krótko - telefon nie dla szpanerów i bajerantów. joł

  • 0

    54. ~~~Paulina~~  2007-03-28 21:42:37  host: 195.205.202.66

    ten telefon jest super i nic wiecej niemam do powiedzena narax

  • 0

    55. ~pietruszka01  2007-04-05 13:25:43  host: fgt130.internetdsl.tpnet.pl

    na pewnej stronie znalazłma informacje że ten telefon posiada pamięć zewnętrzną (microSD (TransFlash)) czy to prawda????? znalazłam jeszcze że może odtwarzać dzwonki mp3???????? a z tego co widze co wy piszecie to są bzdury... jak jest naprawde???

  • 0

    56. ~smutna18  2007-04-05 18:00:51  host: tk1.ib.com.pl

    hej, dzis nabylam ten telefon i juz jestem zdegustowana, zaluje, ze go kupilam, szkoda pieniedzy, choc trzeba przyznac, ze wyglada calkiem zachecajaco i to jest wlasnie najgorsze - sadzisz, ze funkcje beda rownie ciekawe, jak wyglad, ale to tylko pobozne zyczenia... pozdrawiam posiadaczy tego modelu, ciao.

  • 0

    57. ~  2007-04-05 22:16:46  host: aboq137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    NIE MA CO PATRZEĆ NA WYGLĄD JAK TO SIE NIEKTÓRZY TU ZACHWYCAJĄ NĘDZA STRASZLIWA

  • 0

    58. ~  2007-04-06 13:32:26  host: nat4.sysnet.pl

    TELEFON JEST WYNALAZKIEM PO TO BY MOŻNA BYŁO SIE KONTAKTOWAĆ PO PRZEZ ROZMOWĘ TO ZNACZY DO DZWONIENIA.JAK KTOŚ UWAŻA ŻE JEST INACZEJ TO NIECH KUPI SOBIE KOMPUTER LUB LAPTOPA -DURNIE!!!!!

  • 0

    59. ~kuki  2007-04-14 13:35:32  host: efg218.internetdsl.tpnet.pl

    Mp3, aparat i takie tam badziewia w telefonie są dobre dla dzieciaków ze średniej szkoły albo gimnazjum. Telefon ma wszystko co powinien.

  • 0

    60. ~Tomas  2007-04-16 12:31:22  host: cvt42.internetdsl.tpnet.pl

    spoko tel ja go mam i mi sie podoba zarabisty aparacik spoko zdjecia robi:):)nie narzekam na niego narazie...

  • 0

    61. ~oyasumii  2007-04-17 18:43:52  host: xdsl-15413.lubin.dialog.net.pl

    mi się podoba, mam go i jestem strasznie zadowolona, bateria trzyma 7 dni, aparat i zdjecia super czegóż jeszcze? znO MP3, MI TROCHE BRAKUJE.. bo w sumie zamieniłam z lepszego na 'gorszy'. Ale jak dla mnie jest ok :)

  • 0

    62. ~elime  2007-04-20 11:44:03  host: 80.54.27.183

    jak ustawic stan konta na wyswietlaczu?????????

  • 0

    63. ~juuuustyna  2007-04-25 15:31:18  host: bnh162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zeby otworzyc samaunga wystarczy wysunac na dol tylna czesc telefonu:D tez na poczatku nie wiedzialam ale to proste!!!:D

  • 0

    64. ~DAAAAB  2007-05-05 19:06:18  host: euu71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CZESC!! JA UWAZAM ZE TO JEST FAJNY TEL TAKI W SAM RAZ:) JESLI KTOS BY MOGL MI POMOC TO PROSZE O RADE. CZY JEST MOŻLIWE, A JESLI TAK TO JAK ZMIENIC A RACZEJ WYLACZYC DZWIEKI PRZY ROBIENIU ZDJEC I ZBLIZEN POZDRAWIAM SERDECZNIE MAM NADZIEJE ZE ZNAJDZIE SIE KTOS KTO MI POMOZE:)

  • 0

    65. ~Klaudia  2007-05-06 18:39:30  host: 212.160.86.252

    do ~DAAAAB - można to wyłączyć: z boku telefonu jest taki przycisk, i po prostu trzeba głośność klaw. wyłączyć, aż na wyświetlaczu będzie taki czerwony znaczek. Chyba jasno wytłumaczyłam:P A teraz mam pytania: 1.Jak włączyć w tym telefonie tryb głośnomówiący? 2. Jaki kabel trzeba kupić, żeby połączyć się z kompem, bo chyba nie USB tylko jakis inny, jak ktoś wie to niech poda:P 3. Czy w tym telefonie wszystkie "dodatkowe" tapety są takie małe? 4. Czy ściągnięte dzownki działają? 5. Czy ten telefon ma mp3? 6. Czemu IrDa "nie działa" tzn. da się przesyłać tylko numery telefonów? 7. Czemu ten telefon mieści w sobie tylko 15 zdjęć VGA??? Czy można dokupić do phona jakąś kartę? 8. Czy można ściągnąć sygnaly SMS i ustawić je na właśnie sygnał SMS:P? uff...to chyba wszystko:D Proszę o odpowiedzi tych, którzy mają ten telefon:P Pozdrawiam

  • 0

    66. ~speeder  2007-05-14 15:50:45  host: abpu226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a według mnie za drogi jak na swoje skromne możliwości... chociaż nawet ładny

  • 0

    67. ~maciek  2007-05-14 16:11:35  host: aadz237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dno! jeśli chcecie telefon do dzwonienia i pisania smsów to kupcie sobie 3310. technologia idzie do przodu można było więcej w niego upchać! padaka straszna.

  • 0

    68. ~kitex87  2007-05-16 09:33:13  host: ip-213-17-216-171.netia.com.pl

    witam! przymierzam sie do zakupu telefonu. chcialbym miec w nim aparat, rozbudowana ksiazke telefoniczna, organizer, zadania, budzik i takie przydatne duperelki. z tego co widze ta komora ma to wszystko i nawet pozytywne oceny. ale czy moglibyscie mi napisac czy jestescie zadowoleni z tych akcesoriow ktore wypisalem. oczywiscie propozycje innych telefonow z tymi rzeczami rowniez beda mile widziane :) (ale tak w rozsadnych cenach, powiedzmy do 400zl) POZDRO!!! aha, zapomnialem, ze chcialbym komorke z klapka ;P

  • 0

    69. ~posiadacz  2007-05-19 22:07:00  host: ip-91.150.166.198.catro.com.pl

    do "kitex87" zerknij na motorole v235, może Ci spasuje, ja mam i nie nażekam a w twojej cenie się mieści ;]

  • 0

    70. ~radek  2007-05-21 20:13:19  host: ajq218.internetdsl.tpnet.pl

    czy to jest TYLKO damski model?

  • 0

    71.  2007-05-22 09:59:00

    telefonik bardzo fajny, tylko zastanawia mnie jedno-czy jest tylko 70 znaków (w sms), z reguły telefony maja po 160...czyli gdyby w tym telefonie wykorzystac 160 znaków to sa 3 sms i naliczanie tez X 3.

  • 0

    72. ~nat  2007-05-22 20:27:26  host: rejon105.ztpnet.pl

    ja mam pytanie. czemu jak sciagam dzwonki mp3 to przy odtwarzaniu slychac je z słuchawki a nie tak jak normalny dzwonek?

  • 0

    73.  2007-05-26 14:05:46

    irda to nieporozumienie,mam w tak-taku i nie mogę go skonfigurować.kupiłem kabel usb ale komputer nie może rozpoznać urządzenia usb.Kupiłem go dla córki,która jest zadowolona, trochę szkoda tylko ,że nie mogę jej nic wgrać.

  • 0

    74. ~Tysia:*  2007-06-05 21:07:33  host: 87-205-192-238.adsl.inetia.pl

    Miałam go sobie kupić, ale po tych wszystkich komciach już sama nie wiem..pozdrowionka:*..Doradźcie:*

  • 0

    75. ~:)PAULA  2007-06-06 21:05:34  host: akh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki sam jest spoko mam tylko jeden problem nie dam rady przesyłać przez irde jak ktoś wie to proszę napiszcie

  • 0

    76. ~kinolek  2007-06-12 14:24:00  host: aqu14.internetdsl.tpnet.pl

    Super komóra, szkoda tylko, że ma polifonie i MP3.

  • 0

    77. ~ErySiaaaa=)  2007-06-18 23:57:33  host: czk3.internetdsl.tpnet.pl

    Heej! Właśnie przeczytałam te wszystkie komenty i powiem tylko tyle, że wiara momentami pisze głupoty..!!!!! Ja mam ten tel od kwietnia i jestem baaaaaardzo zadowolona!! Ma radio, suuper aparat fotograficzny itp. itd. i do tego ten kolorek(w moim przypadku zielony:D) jest ZARYPISTY:D :P przyciąga spojrzenie innych :D Naprawde polecam ten model telefonu..!!

  • 0

    78. ~Aghia  2007-06-23 12:05:50  host: hakone.magma-net.pl

    Badziewie ten telefon:( Niefunkcjonalny:( Żeby wysłać smsa,trzeba nacisnąć 9razy klawisz:( A jak się chce żeby się ten sms zapisał w wysłanych,to trzeba nacisnąć jeszcze dodatkowo 2 klawisze,bo inaczej potem nie widać czy się już do kogoś napisało czy nie:( SMSa zapisanego w projektach nie da się już edytować:( Zrobionego zdjęcia nie da się oglądać w powiększeniu:( Nie da się całkowicie go ściszyć, bo albo cichutko dzwoni albo wibruje brzęcząc w torebce o klucze albo o stół:( Gdy ktoś dzwoni,nie można ustawić żeby pokazywało się jego zdjęie:( JUŻ ZACZĘŁAM ŻAŁOWAĆ ŻE GO KUPIŁAM, brak wielu poręcznych fukcji:(

  • 0

    79. ~ada  2007-06-26 18:19:34  host: aafu140.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co zrobić aby wiadomości sms zapisywały sie na tel a nie na SIM?

  • 0

    80. ~Angel  2007-06-26 19:40:58  host: xdsl-459.lodz.dialog.net.pl

    spoczko telefon ale nie tylko dla dziewczyn rowzniez dla chlopakow jak sami wiecie jest wiele kolorków pozatytm mam tą komóre juz troszke i najdziwniejsze to że znaqlazlam kogos kto wtyknol mi jeszcze MP3 i bluetoth supcio co nie polecam . Kupujcie a ta takie wtykniecie jest strasznie tanie

  • 0

    81. ~robert  2007-06-30 21:11:21  host: 87-205-226-141.adsl.inetia.pl

    Czy ten telefon ma stoper?? Proszę o szybką odpowiedź!!!

  • 0

    82. ~  2007-07-02 13:27:53  host: 84-193-149-91.cpe.marton.net.pl

    jaki waszym zdaniem jest najładniejszy kolor?

  • 0

    83. ~kryki  2007-07-08 19:13:19  host: c3-67.icpnet.pl

    gdzie w nim ta irdaaaaaaa

  • 0

    84. ~magda  2007-07-10 09:48:32  host: gdg218.internetdsl.tpnet.pl

    Jak włączyć tryb głośnomówiący? Już mówię. Jak dzwonisz do kogoś to mozna go włączyć dopiero jak pojawi się sygnał. W tym celu naciskasz przycisk "OK", czyli to kółeczko na środku i pojawia się pytanie "Czy włączyć głośnik?". Naciskacie "Tak" i już tryb głośnomówiący jest włączony :)

  • 0

    85. ~jaaaaa  2007-07-11 12:28:26  host: 212.160.172.70

    ale wy glupoty gadacie :P mozna wyciszyc tel calkowicie, trzeba po prostu ustawic sobie 'tylko lampka' jako sygnal polaczenia/sms-a. i wszystko gra. irda niestetyy tylko do wizytowek. nie ma stopera. a powiekszenie mozna sobie zrobic przed wykonaniem zdjecia - przeciez juz wtedy wiesz czemu robisz zdjecie i na co chcesz zwrocic uwage, heh. i mozna edytowac zapisane esy! wystarczy otworzyc go, wziac na 'wyslij' i juz masz caly tekst jako tekst aktualnego esa. ehhh... przeczytac indtrukcje proponuje albo chociaz troche sie tym tel pobawic.

  • 0

    86. ~moniaa  2007-07-11 17:59:50  host: x66x22221.jaskom.pl

    irde ma ale nie działa . ; / bezsens. ogolnie telefon fajny bardzo mi sie podoba. Kryki:irda jest po lewej stornie telefonu . mam pytanie . jak wgrac dzwonki mp3 ?

  • 0

    87. ~paula  2007-07-16 14:14:42  host: aazk197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy na ten telefon da się ściągnąć mp3 proszę o odp. i czy wogóle coś się da przesyłać przez tą irde...:(

  • 0

    88. ~mamba  2007-07-16 17:32:27  host: n16sik.resetnet.pl

    irda jest, ale działa tylko z innymi samsungami. z resztą tak jest z każdymi telefonami tej firmy (jesli chodzi o irde). tez go chcialam kupic, ale musze miec te cholerną irde xD

  • 0

    89. ~serwis  2007-07-27 17:08:27  host: aaom144.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszyscy IRDA IRDA nie da sie i juz jest to do konaktów wizytówek i juz nawet wczesniej to było napisane ! Ogółem irda działa ze wszyskimi telefonami ale czaa umieć :)

  • 0

    90. ~Huhol  2007-07-28 16:22:12  host: a99.bazapartner.pl

    Jak wyłączyć T9 w tym telefonie!!!!??!!???

  • 0

    91. ~mcgawors  2007-07-30 14:07:48  host: abim57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak prubuje cos przesłac z tego telefonu to niepisze wyslij przez irde tylko da sie mms, wlaczam ja ale i tak nic to nie daje jak przeslac pliki??

  • 0

    92. ~  2007-07-31 20:02:43  host: bfu212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka, mam pytanko, prosze o odpowiedz. W jaki sposob mozna "wmontowac" mp3.. i ile to kosztuje,;) dzieki

  • 0

    93. ~phantom[ka]  2007-08-01 14:35:27  host: klienci-net3.pai.net.pl

    warto kupić ten telefon..?

  • 0

    94. ~maga  2007-08-03 13:06:21  host: chello084010174111.chello.pl

    Elo! Mam ten telefon już sporo czasu i jestem z niego zadowolona! Jest bardzo zgrabny i bardzo kobiecy. Nie zależy mi na super funkcjach więc mi pasuje.Polecam w 100% !!

  • 0

    95. ~Rossa93  2007-08-04 22:27:05  host: 82.160.130.139

    Hej! Może mi ktoś napisać o co chodzi z tą polifonią(param.)40 głosów, bo ja nie kumam. Prosze :)

  • 0

    96. ~ja  2007-08-06 13:09:31  host: 212.160.172.70

    dobrze sie pisze esy z ta plaskiej klawiaturze :) naprawde super :)

  • 0

    97. ~Natalii  2007-08-07 21:49:04  host: gtc51.internetdsl.tpnet.pl

    a w ogóle da się coś przesłać z komputeraz do komórki przez irde???????

  • 0

    98. ~olka  2007-08-08 14:44:55  host: acla193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie-czy da sie jakoś kolwiek zdjęcia zrobione przesład do kompa? (bbo z tego co czytałam irda nie działa na zdjecia, z resztą sama probowałam i chuj) Dzieki z gory za odp. :*

  • 0

    99. ~pala  2007-08-17 19:43:11  host: nat.olesno.info.pl

    mam pytanko wie ktoś gdzie można dostać wyświetlacz do tego telefoniku bo mi pękł i jest biały ekran:/ proszę o kontakt paliusz@op.pl

  • 0

    100. ~agnieszka  2007-08-19 18:13:38  host: bmu154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    CHCE GO KUPIĆ... ALE JUŻ ZGŁUPIAŁAM:( LUDZIE- POWIEDZCIE WARTO CZY NIE!!!????I CZY NAPRAWDE PRZED WYSLANIEM SMS TRZEBA TYLE RAZY KLIKAC I TO POTWIERDZAC?....BEZSENSU;/

  • 0

    101. ~Ola  2007-08-31 12:28:49  host: host-d9adabb2.elsat.net.pl

    Ja go mam od wczoraj i jestem zadowolona :) Irda i reszta działa. ;) Tylko nie umiem się połączyć z WAP ;/ Wie ktoś co z tym zrobić?

  • 0

    102. ~Van  2007-08-31 14:27:14  host: 82.177.122.226

    To syf, złom , dziadostwo, szajs, gowno, wyrzucone pieniadze, totalna porarzka!!!!!

  • 0

    103. ~Radek  2007-08-31 21:22:12  host: ip-83-238-128-42.netia.com.pl

    Irda jest tylko do wysyłania wizytówek na inny telefon... Ale lipa.

  • 0

    104. ~putis  2007-09-01 13:46:27  host: eor249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem port irda do kompa ale nie wiem jak się połączyć z x520. jest do tego jakiś program???błagam o szybką odpowiedz

  • 0

    105. ~Sharkins  2007-09-10 13:52:46  host: w3cache.daminet.pl

    Można wymienić panel w tym telefonie??. Mam żółty, a chciałbym np. czarny. Odp. Pozdrawiam

  • 0

    106. ~wisher  2007-09-13 17:15:45  host: aaxa40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    www.samsung.pl na tej stronie znajdziecie program do irdy. Działa bez zarzutu i ma ciekawe funkcje BAAARDZO POLECAM. A co do telefonu to jest dla ludzi z klasa a nie dla szpanerów z milionem funkcji, ktore niczemu nie slużą i za 2 miesiace sa juz nudne, nieuzywane i przestarzale. Kupcie sobie model za 20000 zł to jeszcze bedzie sprzatał i smrody z kieszeni wywabiał. Pozdrawiam wszystkich pozytywnie nastawionych.

  • 0

    107. ~pipka  2007-09-19 19:27:36  host: absf1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    iRDA JEST DO BANI W TYM TELEFONIE. LUDZIE NAPISZCIE MI CZY Z TEGO TEL.DA SIE COS PRZESLAC NA INNY TEL.PRZEZ PODCZERWIEN.JUZ DRUGI DZIEN SIE MECZE Z TYM DZIADOSTWEM I NIC.

  • 0

    108. ~  2007-09-23 09:18:00  host: apn-100-129.gprsbal.plusgsm.pl

    lipa do końca!i na wylot!.Mam ten tel.teraz,ale mialam lepszy!zamienilam tak jak stryjek siekierke na kijek.Do kompa nie moge sie podlaczyć,choć kabel i oprogramowanie jest,irda dziala minute! i tylko na wizytowki ,zdjęc przetworzyć nie mogę,ani zapisac w folderze,wszystko w jednym worku!mms tylko jedna strone przesyla!!!!!!!gratulacje dla procudenta!

  • 0

    109. ~karolcia16  2007-10-07 19:18:19  host: aawa100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejka!chcę kupić ten telefon ale z tego co słyszałam to jest lipny. ma mało funkcji ale na tym to mi akurat nie zależy, podobno bateria jest słaba

  • 0

    110. ~kasia  2007-10-10 15:23:38  host: w3cache.res.pl

    proszę pomozcie!! w jaki sposob mozna podlaczyc ten telefon do komputera? da sie jakos przez irde?

  • 0

    111. ~tarafik  2007-11-01 22:27:17  host: 77-45-8-73.asta-net.com.pl

    Moze ktos rozwiac moje watpliwosci?a mianowicie chodzi o dzwonki mp3-sa czy nie, bo rozne zrodla roznie podaja.

  • 0

    112. ~ostry  2007-11-03 22:32:27  host: djn174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ledzie nie kupujcie tego let. badziewnie straszne.Ja zapłaciłem za niego 430zł pieniadze wyrzucilem w błoto

  • 0

    113. ~  2007-11-04 18:06:17  host: 217.153.211.226

    pODCZERWIEŃ W TYM TELEFONIE SŁUŻY JEDYNIE DO WYSYŁANIA KONTAKTÓW. nIE IDZIE WYSYLAĆ PLIKÓW, DZWIEKOW, TAPET. nICZEGO...

  • 0

    114. ~Zła  2007-11-10 21:58:37  host: cfl124.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonu nie polecam, mam go od 10 miesięcy i jestem zła. Za te pieniądze mozna kupic komórke o niebo lepszą, nie ma mp3, w sumie to nic nie ma. Zdjęcia robi do bani. Zacina się, nie da sie sms zapisywać. Więc dołóżcie te 20 złoty i kupcie sobie modniejszą i leszpa komorke.

  • 0

    115. ~nic  2007-11-13 17:27:03  host: adar209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy jest gumowy przycisk ok

  • 0

    116. ~magda  2007-12-01 12:59:31  host: static99.debica231.tnp.pl

    Bardzo bym prosiła zeby ktoś pomógł rozwiązać mi problem wysyłania mms-ów w samsungu x520, problem polega na tym ze małe wiadomości przechodzą czyli da się je wysłać, a zdjęć nie da się przesłać, co z tym zrobić i jak to ustawić?

  • 0

    117. ~szajsung  2007-12-03 07:09:52  host: art13.internetdsl.tpnet.pl

    Nie polecam tego telefonu. Na początku wydawał się super, ale po dłuższym użytkowaniu byłem coraz bardziej zawiedziony. Gdy skrzynka sms była w połowie zapełniona, to miał tendencje do wyłączenia się. Podczas pisania smsów zawiesział się i resetował. Gdy nie miałem ani jednego sms'a w skrzynce odbiorczej było ok. Bardzo podoba mnie się radio. Jak na telefon to ładnie odbiera. Aparat rzeczywiście jest słabej jakości. Bateria trzyma kilka dni 4-5. Zawiodłem się na tym telefonie. Na allegro kupiłem LG b2050 za 40zł z którego byłem bardzo zadowolony. Przez pół roku ani razu mnie nie zawiódł, a szajsung w ciągu tygodnia 3 razy się wyłączył. OCENA: 2+ (+ za radio)

  • 0

    118. ~kinia  2007-12-06 14:00:03  host: hr94.internetdsl.tpnet.pl

    siemka mam ten tel i powiem wam nie jest az taki zly tylko sie latwo psuje i nie ma mp3 ale szczerze mówiac jest nawet ok.

  • 0

    119. ~olcia  2007-12-06 14:08:21  host: hr94.internetdsl.tpnet.pl

    też go mam i ma pewne wady a jest ich SPORO!!! za czesto sie zawiesza a to jest wada od ZAWSZE bo bylam w serwisie i mi powiedzieli podczas pisania sie sam wylącza a ladny jest. ale to jeszcze nie wszystko. irda tylko do przesyłania danych np.numer tel itd. główny przycisk odbija sie na ekranie, bateria trzyma krodko. mam zamiar ja opchnac a mam ja dopiero 5 dni a więc perfidne badziewieNIESTETY nie polaca sie :((

  • 0

    120. ~dawid  2007-12-20 14:12:22  host: sieniawa.informel.pl

    hej hce go sobie kupic ale nie wiem czy warto napiszcie cz jest wart tylu kasy blagam gg to 9424903 piszcie i mi doradzcie hyba go kupie jutro szis jest 20 grudnia i jutro go kupuje więc sie spieszcie

  • 0

    121. ~Zuza zła...  2007-12-21 16:22:04  host: cme173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Az sie załamuje komentarzami nie ktorych ludzi ... Po pierwsez IrDa działa tylko trzeba umiec przesyłac... Po drugie nie trzeba tyle razy klikac ... Po trzecie ma wiecej niz 70 znaków ... I sie nei zawiesza chyba ze popsujesz !!! Mam ten telfon rok ....kupiłam go jak tylko wszedł ... I nigdy mi sie nie zawiesil , przesyłam noprmalnie przez irda ... I wyłaczal sie tylko tweyd jak jzu nei mial baterii !!!! I chyba logiczne ze sms'em zdjecia sie nie przesle ... A dzwonki mp3 mam i bardzo sie ciesze nie wiem z czego robicie taki problem trzeba tylko umiec ... A WAP tez trzeba wlaczyc zadzwonic tak jak w kazdym samsungu i sagemie ...Dziekuje za Uwage !!! Zuzia

  • 0

    122. ~ArmenaXD  2007-12-21 16:28:10  host: cwc154.internetdsl.tpnet.pl

    Hola ludzie mam pytanie .... o co chodzi z de irda porqe no se....!

  • 0

    123. ~Izka:)  2007-12-21 17:28:23  host: public-gprs76305.centertel.pl

    Hej!:)ja mam ten telefon od sierpnia i ogólnie jestem zadowolona ale nie podoba mi sie jedno.Kiedys chcialam sciagnac dzwonek mp3 i nie sciagnal mi sie wyskoczylo info ze "dany plik nie jest dla tego typu telefonu":(:(ale przynajmniej ten fonik ma fajne radio i jest ładny rzuca sie w oczy:)pozdrawiam!:)

  • 0

    124. ~SirKoliber  2007-12-29 17:50:32  host: public-gprs101447.centertel.pl

    Telefon spoko niema mp3 IrDA mi nie działa żeby wchodzić na internet musicie wejść na strone operatora i tam skonfigurować przez internet ;] mms też tak idzie ustawić

  • 0

    125. ~belcia  2008-01-01 19:52:12  host: 078088227140.klc.vectranet.pl

    hej, telefonik na poczatku podobal mi sie bardzo ale teraz coraz mniej... i nie pomagaja wasze teksty na zasadzie "sie da tylko trzeba umiec" ja bym prosila o wytlumaczenie co zrobic aby dzialaly mmsy bo u mnie sie nie odbieraja i nie da sie wyslac. Do tego bateria trzyma mi ledwo dzien a i to jak nie za wiele urzywam wiec o sluchaniu radia nie ma mowy... ktos cos o tym wie?

  • 0

    126. ~lyku  2008-01-02 20:36:40  host: acly78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktos wie jaki jest seryjny kod zabezpieczajacy??

  • 0

    127. ~gb  2008-01-11 14:32:44  host: abua18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Gdy wysyłam MMSa na ten telefon podczas czytania go zdjęcia wygląda dobrze, leczy gdy ustawi się je jako tapetę zdjęcie staje się bardzo niewyraźne i psuje to cały klimat. Też tak macie?

  • 0

    128. ~Sylwia  2008-01-31 15:19:20  host: gnd146.internetdsl.tpnet.pl

    czesc mam pytanie chodzi o to,że na Tym telefonie wogule nie moge wyslać mms co mam zrobić aby się dało..? Sama niewiem czy coś jest zablokowane czy coś pomózcie prosze Was..

  • 0

    129. ~kaśka  2008-02-11 17:19:05  host: host-62-141-208-205.swidnica.mm.pl

    Hej. Mam ten telefon już bardzo długo ale ciagle nie działa mi wysyłanie mmsów (i odbieranie też) próbowałam tych konfiguracji ze strony plusa i NIC. Prosze jak ktoś wie jak to zrobić żeby działało niech da znac. będę bardzo wdzięczna.

  • 0

    130. ~jaaa  2008-02-12 17:48:29  host: aauo244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aghia, dlaczego niby nie mozna edytowac zapisanych w projektach wiadomosciach? Oczywiscie, ze mozna. Bierzesz na 'wyslij' i juz masz tekst na ekranie do edycji [przeciez tak szybko by sie nie wyslalo ;) ]. I tak samo oczywiscie mozna wylaczyc calkowicie dzwieki. Wystarczy wejsc w typ dzwonka->tylko lampka... Hmmm, nie wiem jaki problem :)

  • 0

    131. ~jaaa  2008-02-12 17:49:29  host: aauo244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gb - moze zdjecie, ktore dostalas/-es jest po prostu w innej rozdzielczosci? ale tez tak mam :)

  • 0

    132. ~  2008-03-08 15:16:25  host: chello089079070104.chello.pl

    NIECH MI KTOŚ POWIE CZY JEST MP3

  • 0

    133. ~Krafar  2008-04-09 07:12:50  host: aecb160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go od dwóch dni i szukam kupca, i coś czuje że... nie wyciągne za niego więcej niż 50 zł!!!!!!! Okropne SCHEISSE!!!

  • 0

    134. ~lol  2008-04-17 16:58:12  host: aer90.internetdsl.tpnet.pl

    po co wam jakaś gupia irda, za przeproszeniem po guwno telefon jest tytlko i wyłącznie do dzwnienia i sms tempoki

  • 0

    135. ~paulina  2008-06-16 21:40:49  host: host-89-228-32-114.elk.mm.pl

    Hej telefon mam od ponad roku i dla mnie pasuje, fakt telefon nie posiada jakis super funkji, nie jest dla szpanerow, ale dla mnie wystarczajacy,jak ci nie pasuje ze nie ma idre, to kup sobie telefon za 20 tys i bedizesz miec na pewno...

  • 0

    136. ~...  2008-07-08 15:19:04  host: evdo-78-30-82-241.subscribers.sferia.net

    słyszałem że można pobrać program dzięki któremu mozna przez irde przesyłać nietylko wizytówki ... (ze strony samsung.pl) może ktoś podać dokładny link z plikiem ... niemoge go znaleść ... zgóry dzięki za pomoc ...

  • 0

    137. ~mINKA  2008-08-25 20:21:50  host: bpj205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zgadzam sie IRDA beznadziejna .i wogóle nie polecam fona

  • 0

    138. ~Ola  2008-09-07 07:26:31  host: host-ip68-29.crowley.pl

    jak Dziala Irda i czy w ogole dziala ale z komputerem... :)

  • 0

    139. ~Wrona  2008-10-11 12:23:26  host: 193-24-201-176.susi.pl

    Mnie sie ten telefon nie podoba...ani żadnej muzyki, bo za mało pamięci, ani zdjęc....mp3 nie obsługuje, nawet do kompa nie można przyłączyć...Szajsung jest wyjątkowo szajsowny :( Miałem go 1,5 roku i kupiłem Lg Viewty.

  • 0

    140. ~nAT  2008-10-17 18:50:03  host: hhj98.internetdsl.tpnet.pl

    Milam tego fona i zamienilam go na Motorole V3i i powiem Wam,ze to najslodszy fon jakiego mialam :D fakt,ze funkcji ma malo,ale telefon sluzy do dzwonienia.NIEPRAWDAZ????

  • 0

    141. ~d  2008-11-10 10:22:24  host: system858917593.mtvk.pl

    Jakie zrąbane kolory! Ratunku!!!

  • 0

    142. ~BARTEEK  2009-01-13 15:24:07  host: 80.50.55.114

    Wg mnie jest to telefon dla ludzi, którym potrzebny jest TELEFON, NIE ZABAWKA, TELEFON!.Nie ma bajerów typu kamera odtwarzacz, bo jeśli chcesz miec kamere, albo aparat to człowieku idź do porzadnego sklepu i kup sobie cyfrówkę i kamerę cyfrową. dobry telefon to znaczy że jest prosty w użytkowaniu, a nie że ma dużo bajerów. Wg mnie 10/10 ten tel. dostaje ode mnie ponieważ podoba mi się, a telefon mam głownie do pisania sms-ów i odbierania połączeń. Ten samsung jest całkiem fajny. A szajs-telefon typu sek750i to tylko dla szpanerów, i tych co chca mieć najnowsze telefony które mają w ch*j bajerów. Pozdro wszystkim(użytkownikom samsungów x520):)

  • 0

    143. ~kasiaa  2009-02-04 13:27:14  host: day116.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh Zuzia to chyba masz inny telefon ja mam ten telefon dosc długo i faktycznie jest lipjny tylko radio dziala bez zarzutów....

  • 0

    144. ~  2009-02-13 18:23:46  host: d90-129-122-128.cust.tele2.pl

    hej! mam problem kupiłam ten telefonrazem z IrD -ą i nie wiem jak to zainstalować żeby można było przesłać do komputera czyli inaczej : jak się nagrywa zdjęcia prosze o odpowiedz :(

  • 0

    145. ~kennu  2009-03-02 16:09:47  host: 213-25-121-151.tks.pl

    Telefon kosztuje na Allegro teraz grosze. Warto. Wygodna do smsów klawiatura, aparat, niezły wyświetlacz. Przez IRDE nie wyśle się fotek ani dzwonków. - ale kabel usb-pc kosztuje 8 pln a program do wysyłania na stronie Samsunga. Fajne wersje kolorystyczne, doskonała bateria. Polecam małowymagającym użytkownikom, osobom starszym (prościutki) i ... młodszej części użytkowników GSM

  • 0

    146. ~  2009-03-02 16:11:03  host: 213-25-121-151.tks.pl

    PRZEZ IRDE NIE WYSYŁA TEN TELEFON ZDJĘĆ ANI DZWONKÓW !!!!!!!!!!!! TYLKO KONTAKTY POMIĘDZY SAMSUNGAMI !!!

  • 0

    147. ~d  2009-05-08 16:17:27  host: system858917593.mtvk.pl

    ładny ale to to kurcze za badziew bez mp3 ;/

  • 0

    148. ~maniiiuś  2009-06-14 22:32:40  host: 77-253-89-172.adsl.inetia.pl

    mój pierwszy telefon ,,mulitmedialny" tzn. aparat java, wap, ehh.. az sie łezka w oku kręci, gdyby nie brak internetu (nie mylic z WAP) i blokada aplikaci(instlowanie do 100kB) to bym nadal go mial, ale niestety GG i Opera nie poszly, mialem go z rok, potem zmienialem telefoy jak rękawiczki i nadal nie moge znależc nic dla siebie, może e250?

  • 0

    149. ~Magi  2009-08-22 14:26:41  host: chello089074186051.chello.pl

    Najgorsze dziadostwo jakie kiedykolwiek istniało na swiecie! Bateria-porażka, nie ma żadnych fajnych funkcji i jest nie wiadomo czym!

  • 0

    150. ~antyfan samsungów  2009-09-03 16:16:56  host: nat210.skomur.pl

    dostałem ten "cudowny" telefon w prezencie. i w sumie służy mi tylko do słuchania radia świetny po prostu. nie kupować!!!

  • 0

    151. ~materac  2009-09-12 14:38:10  host: host-81-190-214-218.wroclaw.mm.pl

    wlasnie zakupilem tego fona za bardzo tanie pieniądze :-) pierwsze wrazenie: ładny, mały (po rozłożeniu spory i wygodny), klawisze duże, wyświetlacz ok, czcionka duża, bardzo lekki. niestety dioda mogłaby mrugać w konkretny sposob dając do zrozumienia ze było połączenie nieodebrane bo przecież nie ma zewnętrznego wyświetlacza. tymczasem nie wiem w ogole po co ta dioda jest.. jak przyjdzie sms to świeci jakby dłużej a ale potem zaczyna mrugać w normalny sposob i potem juz nie wiadomo ze cos jest do odczytania... dzwięk zarówno z głośniczka jak i z mikrofonu raczej normalny ale rewelacji nie ma. jedyna zaleta ze słychać w miarę głośno. bateria raczej słaba - ładowanie co 3 dni - no ale lekki telefon :) plastik obudowy wyciera się, zwłaszcza pod spodem telefonu od kładzenia na stole. podczas wklepywania numeru, żeby zadzwonić, czcionka BAARDZO duża !! dobre dla osób słabo widzących. wysyłanie smsów troche nieintuicyjne, a i do słownika T9 tez trzeba sie przyzwyczaic lub go wyłączać za każdym razem (nie da sie wylaczyc na stale). kupilem ten telefon bo szukałem prostoty, brak wodotrysków, komórki na drugi telefon. jednak liczyłem ze bedzie dało rade wgrac Operę mini i udało się ale korzystać się z niej nie da bo za mało pamięci :-/ jednak wygląd telefonu na zewnątrz i wewnątrz przyciąga wzrok, a waga telefonu pozwala na noszenie go nie odczuwając go wogóle. sciagnie simlocka z niego jest bezproblemowe - zaplacilem 20pln

  • 0

    152. ~Agnieszka  2009-09-19 10:58:53  host: cjj226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli chcesz połączyć się z WAPem musisz mieć konfigurację odpowiednią... znajdziesz ja wpisując w google (w zależności w jakiej sieci masz telefon) np. "AUTOMATYCZNA KONFIGURACJA SAMSUNG SGH-X520 np.w orange... powinno coś sie pojawic... a co do telefonu to mnie rowniez sie podoba mam go od wczoraj i jestem zadowolona

  • 0

    153. ~blabla  2009-11-25 17:20:43  host: rejon194.ztpnet.pl

    mam pytanie czy na ten telfon da się pare klipów z muzyka wysłać ?

  • 0

    154. ~tineczka  2009-12-05 19:26:04  host: 82-160-234-38.tktelekom.pl

    To jest najgorszy telefon na swiecie ! Mam go już 2 lata i nienawidze go.! Beznadziejny.! Nareszcie go wymieniam na Samsunga Corby. Mam nadzieje ,że nie jest tak samo bezurzyteczny jak ten !

  • 0

    155. ~Monyna  2009-12-18 22:32:25  host: 85.14.73.5

    Ja go mam 1,5 roku i teraz dopiero będę kupować nowy. Przez IrDę można wysłać tylko listę kontaktów (wiem próbowałam wszystkiego). Telefon jest dla osób mało wymagających, bo wiele w nim tak naprawdę oprócz radia nie ma. Ale niektórzy się skarżą na baterię, a mi wytrzymuje przy częstym używaniu 3 dni, a przy rzadkim do 6 dni.

  • 0

    156. ~avatar139  2010-02-10 13:23:21  host: idc136.idc.net.pl

    sory ale aparta ma ale jest jeden minus mi nie chodzi irda :( a tak to jest spoko

  • 0

    157. ~Loui  2010-07-13 15:29:20  host: bja36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moj pierwszy samsung... ehhhh mam sentyment do tego telefoniku.mialam go poltora roku. pozniej przez kolejne poltora uzytkuje go moja sis. i dziala. i jest super... fajny design jak na tamte czasy (3 lata dla komorek to duzo... wiele rzeczy sie zmienia :P ) ma radyjko, aparat jak na taki aparat robil spoko zdjecia. i nadal robi. ja bardzo polecam ten telefon :)

  • 0

    158. ~Pawel321  2010-10-18 20:35:09  host: public24958.xdsl.centertel.pl

    Bdb telefonik 5/6 !

  • 0

    159. ~kalka  2010-11-18 19:10:26  host: egt77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O rany, ale niektórzy ludzie to matołki... J=Telefon jest do dzwonienia i ew. wysyłania SMS-ów i MMS-ów. Jeśli chcecie Internet-to kupcie komputer. Jeśli chcecie robić zdjęcia-kupcie aparat. A jeśli filmy-to kamera do tego służy!!! Po co to pchać w telefon, za który płaci się tyle, że to wszystko inne można by kupić naraz? Mi niepotrzebne są te badziewia... A wygląd zależy od gustu-mi się podoba niebieski i zielony, ale po babci mam bordowy-też ładny :)

  • 0

    160. ~bbb  2012-06-05 00:03:02  host: aftv214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój działał 5 lat bez zarzutu. Uważam, że to dobry telefon.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet