Samsung SGH-X510 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X510 Opinie o Samsung SGH-X510

Samsung SGH-X510

w sumie: 261
  • 0

    1. ~Alan.m  2006-12-11 13:22:43  host: avh77.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kiepski SGH X680 lepszy, to tanie g****

  • 0

    2.  2006-12-11 17:27:27

    Samsungowi się chyba coś poj**ało... Wypuścili gorszego X680 i na co ? Będzie aż tak znacząco tańszy od 'starszego brata', że opłaca się to produkować ? o_O

  • 0

    3.  2006-12-17 22:37:26

    Nie moge samsung robi z siebie idiote na co mi to na co??Takie telefony byly fajne 3 lata temu moze 2lata:(((

  • 0

    4. ~psikus  2006-12-25 10:10:55  host: ecm162.internetdsl.tpnet.pl

    tu nie chodzi o fajnosc czy funkcje. Głownymi klientami kupujacymi takie telefony sa kobiety, dla ktorych telefon ma byc ladny, solidny, pasowac do torebki i dobrze trzymac sie w rece. Dobrze tez zeby mial ladny dzwonek polifoniczny i wygodne do pisania klawisze (zeby dlugie paznokcie nie niszczyly klawiatury i nie przyciskaly przypadkowo innego klawisza). Wiec taka "popierdolka" tez znajdzie nabywcow. Ogolnie telefon ubogi dla mało zaawansowanych uzytkownikow a raczej niedzielnych komorkowcow :P Co do ogółu to poczekajmy z pare lat...moze wkoncu ktos pomysli i wbuduje playstation w komorke :P

  • 0

    5. ~bela87  2006-12-30 23:43:05  host: chello087206188096.chello.pl

    jest piekny ale tandeta:((

  • 0

    6. ~  2007-01-16 16:10:05  host: dit248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kopnelo was to fajny telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    7. ~kuba rzeszów  2007-01-30 10:52:51  host: aoh58.internetdsl.tpnet.pl

    witam! zastąpiłem swoja czteroletnia nokie 3510i samsungiem sgh-x510. moze zaczne od plusów: wyglad, widac ze samsung zatrudnil jakiego łebka od projektowania. i to jest konciec plusów... minusy: dzwonki -sa BEZNADZIEJNE ale i tak nie sa najsłabszym elementem telefonu, bateria to TRAGEDIA- padła po 1 dobie intensywnego użytkowania... menu tez nie do konca mi sie podoba, kwestia gustu, ale w porównaniu do nokii tak jakby wszystko okrezna droga . brak stopera. gdyby mozna bylo cofnac sie w czasie to... :)

  • 0

    8. ~oLunia  2007-02-09 21:20:10  host: ip-62-69-206-145.globalconnect.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma irdę i czy jakość zdjeć jest dobra?

  • 0

    9. ~wiolina  2007-02-11 10:22:48  host: 217.116.110.187

    Telefon prosty w użyciu, funkcji rzeczywiścnie nie ma wiele. Dobry dla osoby, która potrzebuje telefonu tylko do dzwonienia i sms-owania. Na pewno nie jest przeznaczony dla "maniaków telefonowych", którzy uwielbiają milion funkcji w telefonie. Z wyglądu bardzo ładny i zgrabny a co ważne lekki - w sumie idealny dla kobiety. Bateria trzyma długo (nawet przy intensywnym użytkowaniu) także nie wiem, co za bzdury wypisuje ~~kuba rzeszów.

  • 0

    10. ~rici  2007-02-12 15:17:57  host: mail.bjm.pl

    Telefon jak każdy inny, ma służyć do komunikowania a nie do zabawy.

  • 0

    11. ~muoda  2007-02-15 01:18:40  host: bni81.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~psikus w ryja nie chcesz za dyskryminację i stereotypy?? Że ty się rozwijałeś tylko do 7 r.ż.(czytaj roku życia) a później tylko rosłeś to nie znaczy że my też. A gdyby ten telefon miał silikonowe cycki to pierwszy byś się ustawił w kolejce.

  • 0

    12. ~asiula  2007-02-17 11:20:59  host: ds-1i2-gw.umed.lodz.pl

    Czy ktos wie jak sie w nim wycisza dzwieki??

  • 0

    13. ~...  2007-02-25 16:36:48  host: ip-89.171.20.66.edial.pl

    mi sie ten tel podoba chociaz ma malo funkcji a ogolnie ladny zgrabny i solidny :PP

  • 0

    14. ~aneciaa  2007-02-25 20:21:01  host: gigant.artvox.pl

    kupilam sobie ten telefonik dzisiaj w erze i jak narazie sobie go chwale ładnie wychodza zdjęcia musze to przyznac dyktafon bez zarzutow mi ten telefon odpowiada no wsumie musi bo mam umowe na 3 latka i ladny z wyglady ladnie sie prezentuje zobaczymy pozyjemy z nim wtenczas powiem cos wiecej o nim

  • 0

    15. ~  2007-02-26 12:27:22  host: ecy249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HELP ME!! nie wiem czy lepszy jest ten telefon, czy Sagem my401X :/ Co wybrać??

  • 0

    16. ~;Domelo  2007-03-03 17:46:01  host: user-87-248-80-131.promax.media.pl

    ten fon jest spoko calkiem niezly a samsung ma wszystko dobrze z glowa poprostu zrobil telefon z klapka dla ubozszych ludzi ktorzy wlasnie taki fon chca samsung jest wporzo najlepszy jego telefon za cene 350 zl na karte nowy to samsung c210 powiem wam tak samsug televizory robi takie se ale za to telefony sa the best ;p

  • 0

    17. ~Kinga  2007-03-04 10:18:18  host: bdq201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej Czy ten telefonik ma dobrą jakość zdięcia.

  • 0

    18. ~Werońcia  2007-03-04 11:53:43  host: gw-lan.mcon.pl

    Mam problemik bo jak wchodze i che cos nagrac to jest mozliwosc tylko 30 sekund jak wiecie to prosze odpiszcie jak to sie ustawia...Ja telefonik kupiłam wczoraj bardzo mi sie podoba zdjecia robi fajne ale tylko szkoda ze ta irda nie działa na obrazki itp :( ale na ogół jest super!! odpiszcie plis ;)

  • 0

    19. ~Kari  2007-03-05 13:28:36  host: ert114.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dostałam ten telefon w piątek i uważam że jest fajny. Ładny wygląd, szkoda tylko że ma tak mało funkcji, ale mi on odpowiada!

  • 0

    20. ~ghost705  2007-03-07 17:11:41  host: dds35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam niemoge przesyłac plikow przez irde czy ktos wie czemu HELLP ??!!

  • 0

    21. ~kacha  2007-03-07 17:28:04  host: cbq117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fiut fiut...no kupilam a mialam piekna stara nokie i nic mi si enie podoba.ja potrzebuje telefonu wlasnie do smsow i dzwonienia i to nie to.nic konkretnego nie napisze bo narazie mam emocjionalne podejscie

  • 0

    22. ~ghost705  2007-03-07 18:36:43  host: dds35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam niemoge przesyłac plikow przez irde czy ktos wie czemu HELLP ??!!

  • 0

    23. ~Pomocy  2007-03-08 15:29:42  host: 82.177.0.230

    Po 20 sms ten tel krzyczy ze ma juz pelna pamiec - czy mozna z tym cos zrobic? cos zmienic w ustawieniach?

  • 0

    24. ~sodowa  2007-03-08 21:44:24  host: en116.internetdsl.tpnet.pl

    oj ja tez sie nad nim zastanawiam.. jest taki sliczniusi...

  • 0

    25. ~piotrekwacekl  2007-03-09 16:28:09  host: btl22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik proste menu nie ma wielu funkcji ale mimo to jest ok

  • 0

    26. ~lukaszpoznan  2007-03-12 21:02:38  host: ery187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik jest fajny raczej nie polecam młodym ludziom moja mama jest zadowolona a jak ktoś chce fajny telefonik to niech sobie kupi N73 lub N80

  • 0

    27. ~punksnotdead  2007-03-16 19:17:22  host: ip-83-238-214-144.netia.com.pl

    ale 1000zł różnicy w cenach to nic prawda?

  • 0

    28. ~kuba rzeszów  2007-03-17 14:07:07  host: phoenix4.nat.rsk.pl

    ODP do WIOLINA: Moja Droga przeciez chodzi tu przede wszystkim o wyrazenie swojej opinii i podzielenie sie uwagami o sprzecie z jakim miało sie do czynienia. Jeżeli Twoj apart spisuje sie dobrze i spełnia Twoje zaryzykuje wysokie kryteria to szczęść Boże oby jak najdłużej. Ja nie polecam go nikomu, a przynajmniej przyjaciołom. Pozdrawiam bardzo serdecznie.

  • 0

    29. ~Rafciu  2007-03-17 15:35:06  host: host-81-190-233-217.wroclaw.mm.pl

    Telefon jest Fajny tylko ze nie moge przesylac zadnych plikow przez podczerwien.... Jeśli ktos wie dlaczego to prosze napisac na gg 7006553

  • 0

    30. ~młoda  2007-03-17 19:33:17  host: ip-81-210-76-238.expro.com.pl

    a czy można odbierać wpstery na ten telefon??????

  • 0

    31. ~ADA  2007-03-21 16:30:27  host: aafm172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widze po komentarzach, że Irda nie działa, ale że telefon jest zgrabny i solidny. Dlatego nie wiem co mam wybrać Samsung X510 czy Alcatel OT-C630 ??? Pomocy....:(

  • 0

    32. ~Jolcia  2007-03-24 15:27:51  host: efg98.internetdsl.tpnet.pl

    tel kupilam w czwartek,tak jest sliczny i tylko tyle,ogolnie jest do bani,nie polecam!

  • 0

    33. ~  2007-03-24 17:25:20  host: xdsl-15493.wroclaw.dialog.net.pl

    Mam problem z irdą w samsungu x-510 proszę o pomoc

  • 0

    34. ~paula  2007-03-24 18:19:41  host: bhl32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ADA ja mam ten sam problem i chyba jednak wybiore Samsunga..

  • 0

    35. ~  2007-03-24 19:27:39  host: 18-32.komputersat.pl

    czy ten telefon ma funkcję MMS?

  • 0

    36. ~dagmara 19  2007-03-25 22:30:41  host: xdsl-16181.lubin.dialog.net.pl

    telefon kupilam dzisaj i jest bardzo fajny z wygladu polecam go dla niewymagajacych i ma do tego fajny aparat;)kupilam go w media markt w legnicy za 290zł;)

  • 0

    37. ~gość  2007-03-27 00:53:54  host: bbf106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam ,mam telefonata panasonika Xt 900087 i chciałem sie zapytać jak sie w nim włancza mikrofalówkę bo nie wiem dzieki za odpowiedzi pa buźka ucałujcie wszystkich

  • 0

    38. ~Alita  2007-03-27 19:50:20  host: efj146.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez mam z IrDĄ problem :( Nie mogę fot na kompa przesłać

  • 0

    39. ~macias  2007-03-28 18:53:30  host: host-89-229-7-192.torun.mm.pl

    napiscie jak obsługiwac irde tylko bes cwaniakowania ze wszystko jest w ustawieniach

  • 0

    40. ~mrx  2007-03-28 20:21:21  host: edf66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze ze nie jestem sam z ta irdą porazka niemoge przesłac fot na kompa

  • 0

    41. ~wid  2007-03-28 23:52:25  host: 83.68.92.225.mielec92.tnp.pl

    irda działa jedynie pomiędzy telefonami samsung, tak jest w tym modelu.

  • 0

    42. ~mlody  2007-03-29 08:20:52  host: netpanel-87-246-204-120.ar.akademiki.lublin.pl

    jak ustawic mmsy w tym modelu(orange) bo nigdzie nie moge znajsc konfiguracji,są doX480 i X600,ale do tego Nie Ma.Pozdrawiam

  • 0

    43. ~fiorka  2007-04-02 20:51:27  host: acch207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a da sie tu wyłączyć OK/i jako klawisz szybkiego dostepu do WAP?

  • 0

    44. ~MAX  2007-04-03 11:18:14  host: 212.160.172.70

    Dziś otrzymałem smsa reklamowego z Orange w sprawie tego telefonu "Nowoczesny telefon Samsung X510 już od 1zł!" - buhaha, śmiech na sali, z czym do ludu... :|

  • 0

    45. ~  2007-04-03 15:48:12  host: aama13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niestety irda jest tylko do przesyłania danych z książki telefonicznej - stary model:( wiec nie prześlecie zadnych plików, chyba ze z irdy w komputerze na komórke. Ale telefonik ogólnie fajny. wiem bo mam:d

  • 0

    46. ~ana1986  2007-04-03 15:50:12  host: aama13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    irda - stary model tylko do przesyłania danych z ksiazki telefoncznej ale tel. ok wiem bo mam:D

  • 0

    47. ~Marlie  2007-04-06 18:27:04  host: 87.116.202.197.kutno202.tnp.pl

    moze ktos mi napisac co mam wybrac: nokie6103 czy samsunga x510. prosze napiszcie bo sama nie wiem...

  • 0

    48. ~Aidan  2007-04-08 11:37:29  host: nh.naszasiec.net

    Marlie, i Ty się jeszcze pytasz?? Jasne, że Nokię. Te telefony są najlepsze od zawsze i pewnie na zawsze. Sonyericssony z resztą również. Następne miejsce to chyba już LG zajmuje z Siemensem. Ostatnie telefony jakie bym wybrał to francuskie marki czyli Sagem i Alcatel - chociaż moja kumpela ma Sagema i nie narzeka, w ogóle jej sie nie psuje. Jak dla mnie osobiście Motorola jest największą porażką - 4 telefony w sumie w rodzinie i wszystkie się psuły (ja miałem 2 telefony) - jedynie V3 chyba się nie psuje tak często. Pozdrawiam i życzę udanego wyboru :)

  • 0

    49. ~ba$ka  2007-04-10 19:48:09  host: 17-132.89-161.tel.tkb.net.pl

    ten telefonik ogolnie jest fajny tylko problem z irda kupilam 2tygodnie temu jestem ogolnie zadowolona.Slyszalam tez ze przez irda wysyla sie tylko miedzy samsungami ale to nie prawda poniewaz moja siostra kupila sobie taki sam i nic nie mozemy miedzy soba przesylac tylko przez mms Bodajze mozna wysylac jak zainstaluje sie taki program i wtedy chyba mozzna Nie probowalam wiec nie wiem

  • 0

    50. ~KAŚ  2007-04-11 16:38:34  host: cdv221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Więc moi drodzy ja dzwoniłam się dowiadywać w sprawie Irdy do biura obsługi i powiedziano mi że ta Irda nie jest do przesyłania informacji(dzwonków,tapet itp.) tylko wizytówek.! Rozśmieszyło mnie to ale cóż.! Nie polecam :)

  • 0

    51. ~ADA  2007-04-12 15:51:13  host: dfs208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej...poradzicie mi co mam wybrać Samsunga X510 czy Alcatela OT-C630, już sama nie wiem bo Irda to tylko do przesyłania danych z książki telefonicznej i wogóle..ten telefon jest do bani zy jak?? PORADŹCIE co mam wziąź ... może jest fajniejszy jakiś telefon z klapką i aparatem i Irdą mówcie..wiecie? jaki jeszcze jest????

  • 0

    52. ~suchy  2007-04-12 20:00:44  host: duz157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    te zlomy nie moga odbierac mms-ow powyzej 50kb co za syf.tel jest beznadzieiny.x510to zlom ktory ladnie wyglada.

  • 0

    53. ~  2007-04-14 14:33:32  host: cov226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi sie ten telefonik bardzo podoba kupilam go dzisiaj i jest sliczny a irda mi dziala po prosstu nie umiecie sie obslugiwac pozdro Madzia

  • 0

    54. ~Red  2007-04-14 17:12:19  host: aaak200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MMS-y i WAP można ustawić w http://ustaw.orange.pl. Wystarczy wybrać telefon Samsung SGH-X200. Działa na tym samym systemie co X510.

  • 0

    55. ~Majka885  2007-04-15 19:48:53  host: xdsl-12094.wroclaw.dialog.net.pl

    ja sie męczyłam z irdą 2 h póki nie znalazłam waszych wypowiedzi ;/ po co Irda w telefonie skoro sie nie przydaje?;/ hmmm... beznadzieje ;/ i jestem przywiązana do tego telefonu przez 2 ,5 roku ;/

  • 0

    56. ~Kellerman  2007-04-15 22:21:34  host: err40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IrDA w tym telefonie jest pasywna! Służy tylko do przesyłania kontaktów z książki telefonicznej

  • 0

    57. ~lewan;)  2007-04-17 20:58:33  host: fgz86.internetdsl.tpnet.pl

    lepiej kupic nokie 1600 czy samsunga x510

  • 0

    58. ~kolarz  2007-04-19 20:21:42  host: 088156235247.swn.vectranet.pl

    Ten telefon to totalne dno!!! żałuje że go kupiłem, Irda działa tylko z samsungami? to poco wogule jest? ...kicha.

  • 0

    59. ~kikia137  2007-04-22 18:06:09  host: bje211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    znacie jakis fajny tel z klapka,aparatem i IrDA???

  • 0

    60. ~Aga  2007-04-26 17:19:52  host: 80.51.7.253

    Jesteście beznadziejni!!! Tylko wam na irdzie zależy. Ja miałam nokie 3100 i bardzo sie ciesze ze bede miala chociaz o troszke lepszy telefon! Nie doceniacie tego co macie!

  • 0

    61. ~  2007-04-26 22:09:41  host: acmm209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szkoda że nie ma mp3 i radia to bym go kupił :)

  • 0

    62. ~Bandit 87  2007-04-27 16:40:45  host: polsl4-1.rybnet.pl

    Ten telefon jest bardzo fajny. Za cene 320 posiada wszystkie potrzebne funkcje. Szkoda tylko ze Irda jest pasywna. Poporostu za duzo wymagacie od tego teleoniku.

  • 0

    63. ~Agnes  2007-04-27 20:13:40  host: abt21.internetdsl.tpnet.pl

    to po co tą irde wogole montowali skoro nic sie nie da nia przeslac.żałuje ze kupiłam

  • 0

    64. ~Aga  2007-04-29 21:19:43  host: 80.51.7.253

    Jestem z tego telefonu bardzo zadowolona. Robi dobre zdjęcia ładnie wyglada...po co mi idra? Za niedługo przecież będzie nie mogna...;/. Jeśli jesteście tacy cwani to kupcie sobie nokie L'amour... za 1500zl. Będziecie mieli wszystko co chcecie. A znając zycie jak ją kupicie to w plusie będzie przecena po 900zl... Nie rozumiem was. Tylko na bajerach wam zależy, żeby za wszelką cenę zrobić furorę na osiedlu nowym gadżetem...Idioci... pozdro dla osób którym sie telefon podoba

  • 0

    65. ~sylwunia:)  2007-05-02 11:43:11  host: lomza2.lom.vectranet.pl

    mi sie bardzo podoba ten telefon. szkoda ze irdy nie ma tez mam z nia problem ale wystarczy dokupic kabel usb i bedzie po sprawie.ogolnie fajnie tylefon:)

  • 0

    66. ~x510  2007-05-04 14:06:02  host: hsiproxy.astra-net.com

    ehhehe ... mi ten telefonik Plus dal na jakis czas bo moj na gwarancji u nich lezy ale powiem ze to nie jest telefon.... to jest totalny zlom... nedza z bida....

  • 0

    67. ~x510  2007-05-04 14:07:25  host: hsiproxy.astra-net.com

    ehhehe ... mi ten telefonik Plus dal na jakis czas bo moj na gwarancji u nich lezy ale powiem ze to nie jest telefon.... to jest totalny zlom... nedza z bida....

  • 0

    68. ~Jagoda  2007-05-12 09:56:57  host: 242.grs-k1.g1.pl

    mI SIę PODOBA-NIE JEST IDEALNY,ALE PODOBNIEZ ZEBY iRDA DZIAłAłA TRZEBA COS ZAINSTALOWAć...

  • 0

    69. ~Adka  2007-05-12 11:42:44  host: aly190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jaki trzeba miec program aby dzialal irda????

  • 0

    70. ~Adka  2007-05-12 11:51:21  host: aly190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jaki trzeba miec program aby dzialal irda????

  • 0

    71. ~  2007-05-14 14:16:59  host: host-89-229-129-148.chelm.mm.pl

    czy irada w samsungu x510 dziala? czytalam gdzies ze jednak dziala tylko trzbea cos zrobic? odpiszcie!!pilne

  • 0

    72. ~  2007-05-18 12:19:52  host: achd95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja sobie kupilam ten telefonik i mi sie bardzo podoba. szkoda ze irda nie dziala ale dla mnie to nie jest najwazniejsze w tel.

  • 0

    73. ~tsarge  2007-05-19 13:10:00  host: 205.219.unknown.vectranet.pl

    IRDA DZIAŁA ale tylk do przesyłania kontaktów pomiedzy samsugami,o przesyłaniu dzwonków czy zdjęć zapomnijcie, pozatym fajny zgraby telefon....do dzwonienia będzie

  • 0

    74. ~Mietek  2007-05-19 15:07:45  host: tc170.internetdsl.tpnet.pl

    Jak ktoś chce oglądać zdjęcia tylko w telefonie i nic nie chce pobierać na telefon z internetu przez komputer, to polecam ten telefon!Nie można dostać żadnego kabla do tego telefonu i nic poza książką telefoniczną nie można ani przekazać ani odebrać z komputera

  • 0

    75. ~Karolina  2007-05-21 07:39:30  host: annet.vlan54.dengo.lubman.net.pl

    Mam ten telefonki hmmm 1 miesiąc i jestem bardzo zadowolona jest ładny,zgrabny,i robi świetne foty...a co do irdy to mi w zupełności nie jest potrzebna i wystarcza mi taki jaki jest pozatym nazywa sie go "anioł stróż" jak dzieje sie z nami coś złego...wystarczy kliknońć na obudowe a telefon powiedomi osobe z która ostatno rozmawialiśmy ze mamy kłopoty....i to kest owiele przydatniejsza funkcja niz irda...ten tel jest cudem dzięuje tym którrzy go wymyślili...cały czs mnie strzeze:P(naprawde działa)

  • 0

    76. ~  2007-05-21 23:15:08  host: 195.205.171.253

    Zgadzam się z wszystkimi którzy uważają, ze ten telefon jest beznadziejny. Mam go kilku dni ale to jest najgorszy telefon jaki mialam do tej pory:/ strasznie mnie denerwuje!!! nie lubie kiedy ktos robi jakas tandetne, jak kupuje cos to wszystko w tym urządzeniu ma być użyteczne i dobrze dzialac!!! ta Irda to jedno wielkie nieporozumienie!!!! Jak cos ma tak działać to niech w ogole tego nie wstawiaja do telefonu, bo ludzi robia w „balona” i niepotrzebnie się tylko denerwujemy!!! Fakt faktem ma swoje zalety, ale ja lubie kiedy wszystko dziala idealnie;pW przeciwieństwie do innych nie widze w Irdzie zadnego szpanu ale to wasza opinia.

  • 0

    77. ~Natka  2007-05-22 14:22:03  host: router.tvgawex.pl

    dla mnie ten telefonik jest bombowy, taki zgrabny, mały z ładnym wyświetlaczem i fajnymi fotami xD szkoda, że nie wiem, co trzeba zrobić, żeby IrDa działała>>//??..?? kto mi pomoze??:*

  • 0

    78. ~olcia3  2007-05-30 12:35:52  host: chello087206076202.chello.pl

    rodzice teraz kupują mi fona i wybrałam właśnie X510 . ma fajowe odcienie i sprawia dobre wrażenie. ładny zgrabny, a na idrdzie mi nie załeży .

  • 0

    79. ~ala881  2007-06-01 19:44:26  host: host-81-190-188-169.kwidzyn.mm.pl

    Mi się on podoba z wyglądy najważniejsze że będę mogła rozmawiać i wysyłać sms-y i mms-y i nie będę się wstydzić na ulicy go wyciągnąć.

  • 0

    80. ~ala881  2007-06-01 19:48:06  host: host-81-190-188-169.kwidzyn.mm.pl

    Mi się on podoba z wyglądy najważniejsze że będę mogła rozmawiać i wysyłać sms-y i mms-y i nie będę się wstydzić na ulicy go wyciągnąć.

  • 0

    81. ~jojo  2007-06-09 02:15:03  host: edy57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do wszystkich, którzy narzekają na podczerwień: przed kupnem jakiegokolwiek telefonu (lub innego urządzenia) postarajcie się zdobyć jak najwięcej informacji na jego temat. Kupujecie w ciemno, a potem wypisujecie głupie komentarze. Już patrzeć nie można na te Wasze problemy z irdą. Niestety, albo i stety w tańszych telefonach Samsunga irda jest "okrojona". Jeżeli chcecie naprawdę solidny telefon - cała gama przeróżnych modeli Samsunga (dużo lepszych) stoi przed Wami otworem. Trzeba się na coś zdecydować. Albo chcecie tani telefon z podstawowymi funkcjami, albo zainwestujcie trochę więcej kasy i kupie Samsunga z bluetooth'em. Pełno jest różnych Samsungów, a Wy widzę w większości nawet nie wiecie jakie modele ta firma ma w swojej ofercie. Gdybyście się z nią zapoznali, to może nie pisalibyście takich debilnych komentarzy. Oczywiście moja wypowiedź nie odnosi się do wszystkich. Pozdrawiam ludzi, których pociąga w Samsungu to coś..., czego nie są w stanie zaoferować inni - nawet Nokia. ;-)

  • 0

    82. ~krzychu  2007-06-10 12:01:30  host: chello089076047232.chello.pl

    cześć. powiedzcie mi jak wygląda sprawa z książką telefoniczną. czy jest opcja gdzie ma zapisywać nowe nr telefonów (na karcie czy w telefonie). czy można kopiować wszystkie numery z karty na telefon i na odwrót? dzięki za odpowiedź. pozdrawiam forum

  • 0

    83. ~pati  2007-06-19 20:28:31  host: host10.180.219.81.magma-net.pl

    czesc. czy ktos moze mi pomoc? staram sie wyzerowac czas polaczen i nie znam hasła.. czy hasło jest okreslonego do tego telefonu? skad je zdobyc? w instrukcji obslugi nie jest napisane, pomozcie, dzieki

  • 0

    84. ~iotrek  2007-06-20 13:10:56  host: u8819939201.u3d.net

    Telefon strasznie nie dopracowany ,starsze modele tej firmy byly bardziej funkcjonalne

  • 0

    85. ~o matko  2007-06-21 11:41:53  host: eum67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak widze te wypowiedzi ze nie ma mp3, aparat kiepski, blablablabla. to jest TELEFON, a taki z definicji sluzy do dzwonienia & slania smsow. jeszcze 10 lat temu w telefonach byl jeden dzwonek, pamiec na 20 numerow & ludzie jakos z tym zyli! a 20 lat temu to juz w ogole nikt nie pomyslałby o komorkach & co? zle im bylo? ;|

  • 0

    86. ~Jarmo  2007-06-23 17:03:14  host: aaad20.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem ponieważ przy próbie robienia zdjęć wyskakuje mi, że aparat jest odłączony. Czy ktoś umie mi pomóc ?

  • 0

    87. ~Patrycja  2007-06-26 11:18:29  host: public-gprs18780.centertel.pl

    Mi się ten telefon bardzo podoba bo wcześniej miałam beznadziejną komórkę. Nie wiem dlaczego wszystkim irda nie działa. Mi działa i jestem zadowolona!! Tylko nie wiem czy mogę też ściągać dzwonki mono??RACZEJ NIE... szkoda.Polecam !!

  • 0

    88. ~ja  2007-06-26 16:25:18  host: ahq39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    w moim irda działa!!! :)

  • 0

    89. ~...  2007-06-30 16:10:18  host: 88.220.32.162

    A ja własnie jutro ide kupic ten telefon. Moim zdaniem jest swietny!! Zgrabny i bardziej damski;)

  • 0

    90. ~DNO  2007-07-04 13:54:23  host: esx107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IRDA NIBY JEST ALE TAK NAPRAWDE NIE MA potrafi przesylac tylko ksiazke tel to innych szajsongów nic poza tym. MMS rowniez nie ma po zrobiniu zdjecia i probie wyslnia pierdoli ze rozmiar za duzy. Wbudowany ogranicznik do 40 kb bezsens

  • 0

    91. ~niunia88  2007-07-05 20:23:00  host: gl28-22.master.pl

    dzisiaj kupilam ten telefon i bardzo mi sie podoba :) tylko irda mi nie dziala :( dlaczego niektorym dziala a mi nie?? jedynie moge kontak wyslac ehh do ja czy mozesz wysylac za pomoca irdy np zdjecia??

  • 0

    92. ~niunia88  2007-07-05 20:25:51  host: gl28-22.master.pl

    dzisiaj kupilam ten telefon i bardzo mi sie podoba :) tylko irda mi nie dziala :( dlaczego niektorym dziala a mi nie?? jedynie moge kontak wyslac ehh do ja czy mozesz wysylac za pomoca irdy np zdjecia??

  • 0

    93. ~niunia88  2007-07-05 20:34:25  host: gl28-22.master.pl

    dzisiaj kupilam ten telefon i bardzo mi sie podoba :) tylko irda mi nie dziala :( dlaczego niektorym dziala a mi nie?? jedynie moge kontak wyslac ehh do ja czy mozesz wysylac za pomoca irdy np zdjecia??

  • 0

    94. ~niunia88  2007-07-05 21:08:18  host: gl28-22.master.pl

    dzisiaj kupilam ten telefon i bardzo mi sie podoba :) tylko irda mi nie dziala :( dlaczego niektorym dziala a mi nie?? jedynie moge kontak wyslac ehh do ja czy mozesz wysylac za pomoca irdy np zdjecia??

  • 0

    95. ~jojo  2007-07-07 10:04:23  host: egl42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "DNO" masz rację z tym, że IrDA POMIĘDZY TELEFONAMI potrafi przesyłać jedynie wizytówki i kontakty z książki telefonicznej. Jednak ile można pisać, że to nie wszystkie jej możliwości. W tym telefonie (jaki w większości telefonów Samsunga z portem podczerwieni) można przesyłać dane również POMIĘDZY TELEFONEM, A KOMPUTEREM (dzwonki, tapety). Prosiłbym o jedno zaglądających tutaj - czytajcie uważnie i nie powtarzajcie bzdur. Dziękuje. ;-)

  • 0

    96. ~Vince  2007-07-13 14:54:25  host: 80.48.94.214

    Ala881 napisal/napisala: "Mi się on podoba z wyglądy najważniejsze że będę mogła rozmawiać i wysyłać sms-y i mms-y i nie będę się wstydzić na ulicy go wyciągnąć." Ja jestem tego samego zdania:)tylko nie wiem jak z ta IrDa jest:P

  • 0

    97. ~beznicka  2007-07-15 16:49:48  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Hej "jojo"! nie wiem dlaczego tak się złościsz, kiedy ludzie wołają o pomoc dotyczącą nie działającego IrDa? U mnie też nie działa i właśnie z tego powodu zaczęłam szukać odpowiedzi min. właśnie tutaj! Niestety, ale również nie znajduję odpowiedzi. Może Nas tu obecnych (i nie) zaszczycisz swoją odpowiedzią, skoro ty nie masz problemów? Mimo wszystko pozdrawiam.

  • 0

    98. ~beznicka  2007-07-15 17:17:41  host: nat-1.elb.vectranet.pl

    Hej "jojo"! nie wiem dlaczego tak się złościsz, kiedy ludzie wołają o pomoc dotyczącą nie działającego IrDa? U mnie też nie działa i właśnie z tego powodu zaczęłam szukać odpowiedzi min. właśnie tutaj! Niestety, ale również nie znajduję odpowiedzi. Może Nas tu obecnych (i nie) zaszczycisz swoją odpowiedzią, skoro ty nie masz problemów? Mimo wszystko pozdrawiam.

  • 0

    99. ~jojo  2007-07-16 22:57:52  host: eff27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "beznicka" - zrozum, jeżeli już poraz kolejny ktoś pisze (i to nie tylko na temat tego modelu) ale też i innych Samsungów z portem podczerwieni, do czego o służy i jak można go wykorzystać, a i tak na okrągło (zamiast przeczytać dokładnie wszystkie wcześniejsze wypowiedzi) ktoś ciągle twierdzi, że IrDA mu jednak nie działa - to lekko można się zdenerwować. Ale spokojnie, w rzeczywistości jestem baaardzo spokojnym człoiwiekiem. Zajrzyj na Samsunga SGH-X200 (ten sam problem z IrDĄ). Może moja skromna rada Ci pomoże... Ja też pozdrawiam. ;-)

  • 0

    100. ~Karen  2007-07-19 17:22:31  host: c174-223.icpnet.pl

    Gdyby tak wejść na inne strony samsunga przeczytalibyście, że mozna regulować wielkosc zdjecia takze na 128x104 lecz to (jak pisze jeden z komentarzy) nadaje sie tylko jako pamiątka w twoim telefonie.

  • 0

    101. ~**  2007-07-21 13:51:43  host: chello089078044095.chello.pl

    Hej! Ja też mam problem z irda... Gdy chce sobie przesłać dzwonek lub inną rzecz telefon moich koleżanek odmawia... Mogę tylko przesyłać dane z komputera. U mnie irda działa ale tylko w połowie. Też szukam tutaj pomocy i myślałam że ją znajdę.

  • 0

    102. ~jojo  2007-07-23 13:37:55  host: egq63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    101 - "U mnie irda działa ale tylko w połowie." niestety w Samsungach IrDA tak działa... Inaczej Ci działać nie będzie - jedynie pomiędzy komputerem, a telefonem. Jedynie modele Samsunga z funkcją Bluetooth działają jak należy - czyli wymieniają wszystkie popularne dane (w tym dzwięki i obrazki) pomiędzy różnymi telefonami lub pomiędzy komputerem. :-)

  • 0

    103. ~hihi  2007-07-23 14:38:03  host: bsy42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ssuuppeerr telefon, nie wiem czemu irda wam nie działa mi bez problomu:)

  • 0

    104. ~marcin  2007-07-23 17:15:29  host: aou175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak włancza sie dyktafon bo nie wiem i mnie zaczyna wkurzać , PROSZE

  • 0

    105. ~miśka  2007-07-24 14:43:03  host: 80.54.27.26

    mam ten telefon jest boski bardzo kobiecy zgrabny, malo wypasniony ale i tak super:)

  • 0

    106. ~jojo  2007-07-24 16:09:48  host: efh223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "marcin" klikasz na Menu, następnie na Aplikacje i na Notatki głosowe. NAGRYWANIE NOTATKI GŁOSOWEJ 1. Aby rozpocząć nagrywanie, naciśnij klawisz [OK/i]. 2. Mów do mikrofonu. Aby wstrzymać lub wznowić nagrywanie, naciśnij klawisz [OK/i]. 3. Naciśnij lub [W dol.], aby zakończyć nagrywanie. Notatka głosowa zostanie automatycznie zapisana. ODSŁUCHIWANIE NOTATKI GŁOSOWEJ Po nagraniu notatki głosowej naciśnij klawisz [OK/i], a by ją odsłuchać. W trakcie odtwarzania można używać następujących klawiszy: [OK/i] - wstrzymanie lub wznowienie odtwarzania, - przejście do poprzedniej notatki, - przejście do następnej notatki, - zatrzymanie odtwarzania, klawiszami głośności można regulować ... głośność ;-) KORZYSTANIE Z OPCJI NOTATEK GŁOSOWYCH Po zakończeniu odtwarzania naciśnij , aby uzyskać dostęp do opcji notatek głosowych. Tak to działa w Samsungu SGH-X660, więc może tu jest podobnie. ;-)

  • 0

    107. ~Paulis  2007-07-27 16:55:43  host: cr3-gts.espol.com.pl

    Mialam ten telefon ok 4 miesiecy i już go zmieniam. Wizualnie jest ladny, jednak brak mu pierdułek tylko glupie lecz normalnie dzialające IRDa bądź Bluetooth. Nie wspominając o mp3.

  • 0

    108. ~jojo  2007-07-28 11:18:41  host: egp215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam propozycję dla wszystkich, którzy mają problemy z IrDĄ w Samsungach. Sprzedajcie modele z portem podczerwieni i kupcie sobie najtańszego Samsunga z Bluetooth'em, który jest dostępny w polskich sklepach - czyli SGH-E380. Skończą się problemy z przenoszeniem danych, bo moduł Bluetooth działa w Samsungach jak należy i można w pełni go wykorzystać. Nie będziecie mieli nawet problemów z jednoczesnym uruchomieniem dzwonka i wibracji, ponieważ ten model Samsunga wyposażony jest w aplikację która to umożliwia. Ma możliwość odtwarzania plików mp3. Jedyne czego nie posiada, to możliwość obsługi wymiennych kart pamięci... Cena nowego w sklepie - od 405 zł z VAT (www.ceneo.pl, www.skapiec.pl), albo kupcie używany na www.allegro.pl Wreszcie skończą się Wasze problemy i będziecie mieć w pełni funkcjonalny telefon. ;-)

  • 0

    109. ~pezet  2007-07-29 03:29:49  host: abdv248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tel.. jest spoko podczerwień powinna działać bardzo dobrze z kompem i napewno wymiana danych samsung-samsung to raczej wszystko

  • 0

    110. ~Seryjna xD  2007-07-31 15:19:05  host: asn188.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko jak ściągnąć poli na komputer.?

  • 0

    111. ~bobsatan  2007-08-03 09:43:25  host: 66-238.is.net.pl

    mam problem w tym telefonie z odbieraniem mms-ów. nie wiem czy jest to kwestia ustawień sieci czy telefonu. mms-y przychodzą albo bez obrazków/dźwięków, albo jako login/hasło na stronę plusa, gdzie można je później odczytać. IrDA nic nie prześle do telefonu, MMS nie dochodzi, jak coś wrzucić do środka bez dodatkowych inwestycji?

  • 0

    112. ~walsto  2007-08-06 17:02:48  host: chello084010133158.chello.pl

    Ten telefon ma podstawowe funkcje, nic ciekawego. IrDA działa z komputerem, ale można wymieniać tylko kontakty z książki telefonicznej i wizytówki. Nie można przesłać do komputera za pomocą IRDY dzwonków, tapet itp. - wiem, bo próbowałem. Problem jest też z MMS-ami, tzn., jeśli prześle MMS-em z innego telefonu np. melodyjkę, to SGH-X510, oczywiście pokazuje, że wiadomość dotarła, ale nie można jej odczytać. Można komunikować się z komputerem za pomocą kabelka, ale od innego modelu samsunga e-700/e-708, bo do SGH-X510 kabla jeszcze nie ma. Pozdrawiam.

  • 0

    113. ~justyna11  2007-08-08 14:48:21  host: 78-62-5-68.ip.zebra.lt

    mam ten telefon i nie dziala mi irda dlaczego?????nie moge wyslac mms,, nie moge podlaczyc sie do intenetu??????? dlaczego????

  • 0

    114. ~Milka  2007-08-09 01:05:00  host: dny21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zamiar w serwisie gsm zamienić sagema my501x, na tego właśnie samsunga. Nie piszcie mi, że jestem nienormalny, skoro chcę to zrobić, bo znam tego sagema, i przez swoje zachowanie, jego obudowa wygląda jak by stado słoni po nim przeszło;) Tylko, wracam do tematu. Podobno da się wgrać coś ze strony samsunga do telefonuy irda działała jak irda,a nie tylko wizytówki v-card i kontakty... Prosze każdego, kto to zobaczy i wie czy to prawda, proszę o odpisanie na tym forum, albo o przesłanie na adres mail milka182@o2.pl odpowiedzi, ok? Za odpowiedzi wielkie dzięki;)

  • 0

    115. ~mimi  2007-08-11 18:25:28  host: bib183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "marcin" klikasz na menu, nastepnie na organizer. pozniej NOTATKI GLOSOWE a potem NAGRYWANIE :):D

  • 0

    116. ~paulina  2007-08-11 19:36:43  host: bup210.internetdsl.tpnet.pl

    Beznadziejny! Naprawdę nie polecam. Mam go prawie 4 miesiące. I tak: beznadziejny wyświetlacz, okropny aparat, bardzo mało pamięci, klawisze głośności z boku i często przez przypadek naciskam, podczerwień tylko do wysyłania kontaktów, bateria trzyma tylko ok. 5 dni, brak polskich liter, nie da się słownika wyłączyć na stałe, nie ma MP3 itd., itp. Gdybym miała jeszcze raz kupować NAPEWNO bym się nie zdecydowała na tego Samsunga. Pozatym mam kolor srebrny i baaaardzo widać wszystkie zarysowania. Szczerze odradzam każdemu

  • 0

    117. ~Ann  2007-08-13 21:50:53  host: acsx8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czyli jak. Samsung x510 ma funkcję przesyłania przez kabel (telefon+komputer) różnych plików, typu dzwonki?

  • 0

    118. ~madzia  2007-08-17 09:23:53  host: 87-205-40-173.adsl.inetia.pl

    mam problem z mmsami czy ktoś mógłby mi powiedzieć jak się je konfiguruje??

  • 0

    119. ~ktos  2007-08-17 12:28:34  host: un-158-226.domainunused.net

    Czesc:) jak ktoś ma problemy z irda w samsungu np.x200 bo np. nie da sie przesyłać dzwonków albo tapet to nich sie nie łudzi. Ta irda jest na to za słaba. nie wazne jak bys sie starał nie uda ci sie. Pozdro:)

  • 0

    120. ~sylwunia  2007-08-18 14:26:24  host: ag040.netis.net.pl

    czy w samsungu e660 Irda tez dziala tylko dla ks.telefonicznej?? jezeli nie to jaki jest najlepszy program do przesylania danych z komputera na telefon??

  • 0

    121. ~natti  2007-08-21 12:58:53  host: inet20908nb-2.eranet.pl

    moja sasiadka ma taki telefon i tez nie dziala podczerwien... nawet chyba nie warto niesc do serwisu. w kazdym nie dziala :(

  • 0

    122. ~Akara  2007-08-21 21:35:28  host: doz174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie dostałam owy telefon. I cóż.. reklamujcie poki mozecie, mi moze jeszcze zareklamują? Naprawde beznadziejny, lepsza od niego jest nawet nokia 6103.. a to zdaje sie starszy model. Beznadzieja i jeszcze raz beznadzieja.

  • 0

    123. ~goska  2007-08-22 13:38:18  host: dvm242.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam te telefon troche ponad miesiac temu. w sumie to nie narzekam na niego..moze i nie ma takich bajerow jak mp3 ale ja i tak praktycznie nie korzystalabym z tego zreszta mam osobny odtwarzacz mp3:D aparat robi zdjecia dobrej jakosci pod warunkiem ze ustawienia sa poprawinie ustawione. telefon nie jest duzy i ladnie wyglada.latwy w obsludze i ogolnie polecam. szkoda jedynie ze nie mozna korzystac w pelni z irdy...

  • 0

    124. ~tiger  2007-08-22 15:39:53  host: zeus.tvtom.pl

    Zastanawiam sie nad jego kupnem ale nie jestem przekonana jakos. Jak dostane smsa i nie bede słyszec to musze otwierac klapke i sprawdzac bo nie ma wyswietlacza tak? Czy jakoś daje znać ze jest sms nieodczytany?

  • 0

    125. ~anka  2007-08-23 14:19:04  host: 87-205-55-119.adsl.inetia.pl

    też mam samsunga X510 i nie mam kamery czy on w ogole ma kamere?????

  • 0

    126. ~aga  2007-08-25 10:19:22  host: chello089078058210.chello.pl

    Irda słóży tylko do przesyłania kontaktow.. wiem ze beznadziejne to jest

  • 0

    127. ~gigi4ever  2007-08-26 12:44:23  host: 195.117.208.112

    Jakby ktokolwiek przeczytał instrukcję obsługi to by wiedział ze IRDA jest telko do przesyłania kontaktów. Nie do mulitmediów.

  • 0

    128. ~talala  2007-08-27 16:02:08  host: 195.94.209.146

    Ja mam ten telefon bardzo długo moze juz i rok , ale szkoda ze nie ma radja ,MP3!!!! wideo,obudowy wymiennej i wideokonferencji, a w dyktafonie to wiecej sekund ale jest ok no wiecie samsung x510 jest lepszy niz nokia 2600 bo taki telefon miałam wczesniej

  • 0

    129. ~dota  2007-08-29 22:22:57  host: dsn118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy w tym samsungu są polskie znaki?pomóżcie!!!!!!!!!!!

  • 0

    130. ~Seryjna xD  2007-08-30 17:43:51  host: aoj75.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś mi powie skąd mam wziąć poli na komputerze.?

  • 0

    131. ~elcia  2007-09-02 14:59:46  host: zamenhofa.venaritmo.com

    ja mam tego samsunaga i doszłam do wniosku że w tym telefonie jest iRda do bani moge nią tyklo prezesłać książkę telefonicną a na co komu czyjaś książka a telefoniczna?! więc ta irda jest bez pojęcia a ten fon kupiłam tylko dlatego że ma irde która okazała się do bani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    132. ~Wisiu  2007-09-06 12:41:20  host: mar2.nj.pl

    Dotyczy opinii:112 ~walsto! Czy udało Ci sie (lub komukolwiek) ściągnąć z X510 na PC zdjęcia? Ale chodzi mi o fizyczny fakt(tak ściągnąłem, w taki i taki sposób), a nie o przypuszczenia że tak można zrobić! Mam wszystkie możliwe kable, i.....nic!! Pozdrawiam serdecznie.

  • 0

    133. ~niezadowolona  2007-09-12 18:09:27  host: abgr202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie ten telefon do niczego sie nie nadaje.Nie ma mp3 radia a sms pisze sie fatalnie

  • 0

    134. ~  2007-09-17 18:53:20  host: dbd177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jaką ma pamięc jesli chodzi o smsy? czy zanim wyśle się smsa to trzeba nacisnąć 1000 opcji?

  • 0

    135. ~Aneta  2007-09-24 16:31:01  host: aej190.internetdsl.tpnet.pl

    Mam wlasnie ten telefon nowy i nie działa mi Irda wie moze ktos dlaczego??

  • 0

    136. ~Karol  2007-09-25 20:25:41  host: ip-89.171.160.50.crowley.pl

    Słuchajcie kupiłem ten telefon niedawno i nie działa mi w nim irda jak cche przesłac z sony ericssona to pojaiwa mi sie ze nie ma urządzenia prosze o pomoc moj numer gg to 9836902

  • 0

    137. ~marzena  2007-09-26 14:52:48  host: 80.50.92.194

    dlaczego nie mogę ściągnąc dzwonki bo te w telefonie są fatalne

  • 0

    138. ~ona  2007-09-26 17:25:10  host: 82.160.252.94

    POMOCY mam ten tel. x510 w plusie i nie mogę otworzyć mmsa (35kb) jak uaktywić tą usługę???

  • 0

    139. ~darek.s  2007-09-28 11:03:12  host: bwi133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wygrałem 3 telefony w konkursie własnie te i wcale mi sie one nie podobaja

  • 0

    140. ~Ędward Ąski  2007-10-02 12:26:39  host: 088156023020.ols.vectranet.pl

    ten telefon jest tak biedny, że tyko brakuje mu jeszcze piątej klapki żeby w pełni opisać jego beznadziejność :/ nie polecam!

  • 0

    141. ~piotrek  2007-10-03 11:10:23  host: public-gprs46682.centertel.pl

    czy ktos wie do ilu KB mozna odbierac mmsy w tym telefonie???

  • 0

    142. ~anna  2007-10-07 13:07:38  host: aer90.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od 2 miesięc jest do dupy

  • 0

    143. ~K@$iuni@  2007-10-07 19:31:43  host: ept4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam zakłopotanie czy kupić sobie nowego samsunga X510 ... Wydaje mi sie ze jest fajny i ta cena ale niee wiem czy mi sie za pare miesięcy niee znudzi bo potem będzie dla mnie zwykłym tel... a moze jeszcze znacie jakiś fajny tel. kom. do 300zł z klapką piszcie na moje gg 10735214 pozdrawiam;)

  • 0

    144. ~A!  2007-10-07 19:32:46  host: n14.pro-internet.pl

    po pierwsze ( i to do... psikusa!?!?!?) telefon jest po to zeby z niego dzwonic i pisac, i nie chodzi tu o mniej czy bardziej zawansowanych, tylko o ludzi którzy nie myla pojec, po drugie wszelkie pierdoly dzieki ktorym telefon za cholere nie przypomina telefonu sa dla ludzi ktorzy w swoim zyciu ograniczaja sie tylko do tego typu rozrywek... no ale...! a po trzecie wydaje mi sie ze co nie ktorzy zainteresowani swoje opinie powinni raz jeszcze przeanalizowac bo to coscie tam powypisywali to niezla komedia, ale przynajmniej poprawiliscie mi humor... oby tak dalej hihihihihi..........

  • 0

    145. ~lilooo  2007-10-10 20:15:13  host: 83.1.66.16

    ten fon jest super

  • 0

    146. ~olk  2007-10-12 18:47:07  host: ebn155.internetdsl.tpnet.pl

    ten yelefon jest super ja go mam juz pd 2 lat jest super!!!!!!!!!!!!

  • 0

    147. ~kika  2007-10-12 18:51:20  host: ebn155.internetdsl.tpnet.pl

    telefony nie sa do szpanowania ale zeby sie kontaktowac!!!!!!!!!! a w dodatku ten telefon jest exxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tra

  • 0

    148. ~kasia  2007-10-16 20:51:31  host: ip-195-140-236-29.unreg.tvk.wroc.pl

    Witam, a jak moge sciagac tapety z netu? wlaczylam konfiguracje wap, odepralam link do tapety ale przy laczeniu pisze usluga niedostepna?? Co powinnam zrobic??

  • 0

    149. ~PYTANI  2007-10-19 11:12:06  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    CZY można przesłać irdą np tapete albo dzwonek pomocy

  • 0

    150. ~Kasia 13  2007-10-19 19:26:50  host: adbr78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie ratujcie mam samsunga M300 i ciągle mi sie zacina np. kiedy wchodze na połączenia odebrane i nieodebrane .... i usuwam je i przy 3 usunienciu wybranego numeru sie zacina ... próbowałam wzystkiego pomocy.... telefon jest nowy..

  • 0

    151. ~Wampirek  2007-10-22 15:44:11  host: h-87-199-29-206.dolsat.pl

    Ja sobie taki kupuje moja babcia ma taki i jest zadowolona.

  • 0

    152. ~wojtti  2007-10-25 12:27:50  host: bkt133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawda, telefon jest do dzwonienia i pisania smsów.. samsungowi nie udały się w miare "tanie" telefony z "rozbudowanymi" funkcjami.. moze i do dzwonienia, pisania smsów i zrobienia czasem kiepskiej jakości zdjęć jest ok.. ale irdą napewno nic ciekawego nie prześlecie poza książką telefoniczną.. kupiłem kiedyś lepszy od tego model samsunga nówke dla dziewczyny z klapką. Gdy sam go prztestowałem to po 1 dniu sprzedałem go, a kupiłem lepszy model Nokii. Samsung, żeby był naprawde przydatnym urządzeniem multimedialnym musi być z wyższej półki.. inaczej nie ma szans :)

  • 0

    153. ~komar  2007-10-25 17:36:17  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten samsung na przycisk do zdjęć z boku obudowy

  • 0

    154. ~kornela  2007-10-27 12:18:53  host: fad173.internetdsl.tpnet.pl

    czesc chce sobie kupić takiego tela mozze mi ktos powiedziec czy on jest dobry??

  • 0

    155. ~ANONIMOWY  2007-10-27 20:40:36  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    CZY TO CUDEńKO MA DZWONKI MP3 bo słyszałem o czymś takim????????? pomocy w jednym opsie pisze że ma w drugim że nie pomocy

  • 0

    156. ~dominiś  2007-10-27 20:43:16  host: avz11.internetdsl.tpnet.pl

    czy ma dzwonki mp3

  • 0

    157. ~Cytrynka  2007-11-02 19:20:02  host: static-81-219-20-126.devs.futuro.pl

    Mam pytanie... czy ''Wampirek'' mógłby mi podac swój numer gg, bo chyba juz z nim kiedys pisałam... na czacie... i dzwoniłam do niego na domowy... prosze podaj tutaj swój numer gg Wampirku :D.........a co do telefonu...:/ to kupuje sobie jutro ale gdy przeczytałam te wszystkie opinie... to juz nie wiem czy go kupić bo mam narazie sony ericssona k300i

  • 0

    158. ~se  2007-11-08 11:19:33  host: dxw141.neoplus.adsl.tpnet.pl

    i gdybys go cytrynko kupila to cofnelabys sie w rozwoju:) porownaj sobie te dwa telefony to sie dowiesz co jest lepsze.

  • 0

    159. ~paula  2007-11-21 19:43:06  host: chello089078008079.chello.pl

    mam ten telefon 7 miesięcy i raczej nie polecam:/ ale ujdzie w tłoku. mam kilka pytań co do niego. 1. po co jest wejście na słuchawki jak i tak nie można odwarzać plików mp3? 2. czy on odtwarza real dzwonki? 3. podobno można mieć skądś jakiś program dzięki któremu podczerwień można używać nie tylko do wysyłania wizytówek. jaki to program i skąd go wziąć?

  • 0

    160. ~Roman  2007-11-26 17:20:31  host: abae55.neoplus.adsl.tpnet.pl

    "133. ~niezadowolona 2007-09-12 18:09 abgr202.neoplus.adsl.tpnet.pl jak dla mnie ten telefon do niczego sie nie nadaje.Nie ma mp3 radia a sms pisze sie fatalnie" ^^ Albo jestem tak ciemny że nic nie pojmuje albo już sam nie wiem... Telefon sie nie nadaje bo nie ma mp3... telefon jest chyba do dzwonienia a nie słuchania mp3. Wiadomo, że dobrze byłoby gdyby tyen odtwarzacz był, ale jak go nie ma to nie znaczy ze tel sie nie nadaje do niczego...

  • 0

    161. ~  2007-11-26 18:18:06  host: ip-195-117-13-12.punkt.pl

    z ta irda jest jeden wielki walek!!! po co pisza ze jest irda jak mozna przesylac tylko kontakty z ksiazki tel, kto bedzie przesylal jakies kontakty? widomo ze kazdy chce irde zeby poprzesylac multimedia, jak bym wiedziala o tym od poczatku to w zyciu nie kupilabym takiego tel

  • 0

    162. ~Marysia x 510  2007-11-27 15:47:04  host: cmi134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten fonik jest niezły..... :) nie narzekam jak narazie ... :))) tylko mam pewien problem... nie przychodzą mi ememesy... cio jest grane odpiszcie.... czekam...:) bo mam dużo ememesów do wysyłania i odbierabie a nie mogę nic zrobić.... POMOCY.... ODPISZCIE PROSZE...

  • 0

    163. ~  2007-11-29 15:13:08  host: pc0-240.kuso.osi.pl

    telefon do ....

  • 0

    164. ~Mysiaczek1991  2007-11-30 23:32:48  host: aaol205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tn telefon i smilo moge stwierdzic ze jest do bani pod wzgledem irdy. irda jest po to aby przesylac dzwicki obrazki itp a ni tylko kontakty!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    165. ~jaarna  2007-12-10 19:15:55  host: femina.4web.pl

    gorszego telefony w zyciu nie mialam, bez kitu! myslalam, ze bedzie fjny a tu nie ma NIC! ani nie mozna przesylac zdjec, ani bluetotha NIC! KLAPA! GÓOWNO!

  • 0

    166. ~Olusia:PP  2007-12-11 18:33:52  host: 91.146.232.1.ip.airbites.pl

    telefonik jes spox mam go juz ponad rok:PP

  • 0

    167. ~Olcia N  2007-12-15 23:05:17  host: adpt58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak, super ... najpierw kupujecie, a potem narzekacie, że bez MP3. BYŁO KUPIĆ Z MP3 JAK MACIE PROBLEM! ja wiedziałam że nie ma MP3 i kupiłam i dlatego teraz nie mam pretensji. no tak, żal

  • 0

    168. ~Ema100  2007-12-21 18:20:02  host: adoq198.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Eee tam ja nie narzekam ;))

  • 0

    169. ~mycha  2007-12-26 21:52:17  host: host217.kosakowo.wirt.pl

    tel. spoko ale czy on wogóle odtwarza dzwonki real??

  • 0

    170. ~mikołaj  2007-12-29 19:35:31  host: bws127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czesc mam ten fon od 2 dni jest beznadziejny zaluje ze go kupilem nie kupujcie go sobie mowie wam serio!!! nawet mp3 niema

  • 0

    171. ~dr mgr hab. prof. fachowiec  2008-01-03 17:55:58  host: dua188.internetdsl.tpnet.pl

    ludziowie! co wy chcecie za takie pieniądze mieć?! przecież on jest wart tylko 400 złotych! na samsung to naprawdę mało! samsung to droga marka i tylko telefony od ponad tyisaca z złotych sa bez zarzutu!!! pozdarwiam niedoświadczonych. dziekuje-kropka

  • 0

    172. ~marcinho  2008-01-07 15:07:33  host: host109-103.oskbraniewo.pl

    dla mnie tel. może być nie narzekam bo dzwoni i odbiera idealnie ale mam prośbę a mianowicie JAK SIĘ W TYM TELEFONIE USTAWIA TRYB CICHY TZN WIEM,ŻE TRZEBA PRZYTRZYMAć KRZYŻYK ALE WTEDY Są WIBRACJE A MI CHODZI O KOMPLETNĄ CISZĘ W TELEFONIE ROZUMIECIE ??? CZYLI CHCĘ ABY TELEFON BYŁ WYCISZONY. PROSZĘ ABY TA APELACJA NIE POZOSTAŁA BEZ ODPOWIEDZI!!!! RATUNKU!!!!!!!!

  • 0

    173. ~maciek  2008-01-14 10:02:13  host: chello089079198216.chello.pl

    telefon moze nie ma różnych bajerów jak mp3 czy choćby radio.Jednak ten telefon jest bezpieczny.mianowicie posiada opcje mobile tracker oraz SMS SOS .Dla niewiedzacych mobile tracker to taka opcja przy kradzieży telefonu ktora umożliwia na wcześniej zapisany numer wyslać numer ze zmienionej karty sim kradzionego telefonu.SMS SOS to taki rodzaj sms-u ktory do wcześniej wybranych numerów poprzez 4-krotne naciśniecie przycisków wbudowanych w lewą boczną część obudowy.Więc telefon jak najbardziej bezpieczny :) nie narzekam :D

  • 0

    174. ~Pytajnik  2008-01-18 19:21:51  host: cgl31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jeśli zakupię kabel USB to będę mógł przesłać cos z komputera??

  • 0

    175. ~Ania  2008-01-19 19:07:59  host: host151-85-255-184.limes.com.pl

    Ludzie przerazacie mnie jak mozna pisac takie glupoty przed kupnem trzeba bylo sie dowiedziec co telefon ma a czego nie, przeciez nikt tego w tajemnicy nie trzymama jak nie ma w necie inf to trzeba byl ruszyc swoje 4 litery do salonu i tam sie popytac ja tez mam ten telefon i na prade nie nazekam dobrze wiedzialam co kupuje

  • 0

    176. ~Buzia:)  2008-01-21 14:33:32  host: 195.136.192.110

    mam go 5 miesięcy:) telefonik nie ma polskich znaków... ma T9.. a z esami.. to jak sie dostanie to na wyświetlaczu jest komuniakt który po zamknięciu klapki można skasować bez odczytywania eska.. ale później jak sie otworzy klapke to na wyświetlaczu u góry widnieje mała żółta koperta:p:) muszę przyznać ze telefona ma małą pamięc zledwie 5 notatek głosowych po 30s:(:( Ale z wyglądu śliczny;)

  • 0

    177. ~lola333  2008-01-22 17:21:10  host: bfb204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten tel od 3 miesięcy i jak narazie jest ok:) nic sie nie psuje ....

  • 0

    178. ~Julcia  2008-01-26 22:03:12  host: vline-167-112.vline.pl

    Jejku, zanim sie kupuje telefon to trzeba o nim przeczytać co nieco! Kompletną cisze sie robi jak sie naciśnie boczny przycisk głośniości. Telefon jest super! I ci którzy mówią, że jest do bani powiem tak: jeżeli chcecie, żeby telefon był do popisania sie przed kumplami a nie do komunikowania sie jesteście poprostu puści. To jest BEZSENS żeby tylko sie telefonem popisywać.

  • 0

    179. ~czaru  2008-02-14 19:09:00  host: adkw243.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona od 2 miesiecy,jest do bani!!!kumpel ciągle docina mi tekstami typu: czaru włącz bluetooth albo zapuśc muze,niebawem pozbywam sie go :)pozro

  • 0

    180. ~pomocy  2008-02-16 12:21:29  host: adrq252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    JAK UAKTYWNIĆ ODBIÓR MMSÓW???????

  • 0

    181. ~kamil  2008-02-16 13:38:49  host: acwg56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od roku i niedzała Irda.Ogulnie jest dobry.Jak bym wybierał jeszcze raz to bym kupił samsunga E250 za nie dużo większom cene;)

  • 0

    182. ~peter  2008-02-27 15:28:41  host: 217.98.102.10.ip.airbites.pl

    mam ten tel 5miesiecy - beznadzieja

  • 0

    183. ~madzia  2008-02-29 20:33:28  host: 217.98.102.9.ip.airbites.pl

    czy ktos moze wie ile dni trzyma bateria bo mam ten telefon od wczoraj i juz dzis bateria mi padla... czy ta bteria zawsze tak krotko trzyma??? POMOCY!!!!

  • 0

    184. ~paulinka  2008-03-01 23:32:42  host: chello089078012054.chello.pl

    Dnooo! Mam go ponad już dosyć długo, bo ponad 10 miesięcy. Fon jest kompletnie beznadziejny! Nie zależało mi na bajerach jak go kupowałam, ale trochę przesadzili z oszczędnością! Im dłużej go mam, tym mi się wydaje gorszy! Praktycznie już go nie używam, a jeszcze 1,5 roku muszę się z nim męczyć:( Aparat jest strasznie słaby. MMS-ów czasem nie odbiera. Ściągnęłam jedną grę i się nie zmieściła! Nie chce mi się teraz pisać, ale w sumie to ma same wady, pisałam już o nich wcześniej. Tak mnie wkurza, że nie chce mi się na niego patrzeć. Był może ładny, ale teraz jest caaały porysowany, a dbałam o niego! (srebrny) Jak sobie pomyślę, że mogłam zamiast tego badziewia wybrać SE K550i to... Nikomu nie polecam! Nie kupujcie tego szajsu!

  • 0

    185. ~Klaudia  2008-03-04 19:18:11  host: aakl91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mówię wam nie kupujcie go.. To jest najgorszy telefon jaki kiedy kol wiek miałam. A trzeba powiedzieć, że miałam ich sporo bo pracuję w sieci plus. Po pierwsze - podczerwień nie działa możesz nią przesyłać obrazki itp. tylko do osób które także mają taki telefon, a i tak za to zapłacisz. Po drugie do roku (może prędzej może później) psuje się klawiatura zaczynają szwankować klawisze. Po trzecie zdjęcia wychodzą rozmazane. Po czwarte nie ma on opcji mp3. Po piąte jeśli chcesz ściągnąć jakiś dzwonek lub grę często wyskakuje błąd sieci (chociaż to nieprawda). Mówię wam z dobrego serca nie kupujcie go.

  • 0

    186. ~  2008-03-08 11:59:36  host: acwx163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadziejny telefon

  • 0

    187. ~B  2008-03-08 18:06:41  host: acdn200.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ktoś powinien sprawdzać jaka jest średnia wieku na takich forach i zakazywać większości idiotów pisanie głupot. Kupując go chyba ma sie świadomość że to ubogi telefon z dolnej pułki z niskim przedzale cenowym, mający za zadanie najprostsze funkcje. Jego zaletą jest przedewszystkim rozmiar. Latem czy wiosną nie ma problemu ze schowaniem go w kieszeniach spodni jak to bywa często z telefonami lepiej wyposarzonymi i droższymi. Dzwonić, dzwoni, smsy też odbiera i pisze.To nie jest fon do szpanowania ale dla niezamożnych ludzi którzy nie lubią nosić cegieł po kieszeniach.Wiekszości tu piszących bzdury zalecam najpierw upewnić sie przed zakupem następnego aparatu "co on ma a czego nie ma".

  • 0

    188. ~Vivian  2008-03-11 15:21:58  host: aaee23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i jestem w pe?ni zadowolona, chocia? brakuje mu Mp3 i stopera..... ale naprawd? jest ?wietny:-) Polecam

  • 0

    189. ~jojo  2008-03-13 18:27:19  host: egr156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Klaudia osobiście NIC do Ciebie nie mam, jednak popieram zdanie "B" (187). Skoro sama przyznałaś się, że pracujesz w sieci Plus (chciałaś pewnie podkreślić tym swoją wiarygodność i rzetelność oceny), to tylko dowiodłaś tym, że niewiele wiesz o telefonach - przynajmniej Samsunga. Po pierwsze podczerwień DZIAŁA - zresztą jak w KAŻDYM Samsungu - jednak jest FUNKCJONALNIE OGRANICZONA. Polega to na tym, że JEDYNYMI FUNKCJAMI JAKIE OFERUJE JEST MOŻLIWOŚĆ PRZESYŁANIA WIZYTÓWEK I KONTAKTÓW TELEFONICZNYCH NA POMIĘDZY DWOMA MODELAMI TEJ FIRMY WYPOSAŻONYMI W INTERFEJS IrDA. NIESTETY NIE UMOŻLIWIA PRZESYŁANIA OBRAZKÓW, DŹWIĘKÓW, CZY TEŻ GIER POMIĘDZY TELEFONAMI (NAWET SAMSUNG - SAMSUNG) - ile razy trzeba to jeszcze napisać!? Nie pisz też bzdur, że przesyłając coś interfejsem IrDA trzeba za to cokolwiek zapłacić! IrDA oraz Bluetooth są CAŁKOWICIE BEZPŁATNE w KAŻDYM telefonie (nie tylko w Samsungach). Jeżeli komuś nie odpowiada działanie IrDY niech zapłaci więcej, ale nich wybierze sobie model z Bluetooth! Klawiatura Ci szwankuje - ciekawe, ciekawe - i BARDZO RZADKO spotykane w Samsungach. Po trzecie i czwarte - wprowadzenie tego modelu Samsunga do produkcji i sprzedaży NIE MIAŁO na celu wyposażenie, go w świetny aparat i odtwarzacz mp3 - OD TEGO SĄ INNE KLAPKOWCE TEJ FIRMY. Dlaczego akurat ten model został tak, a nie inaczej wyposażony wytłumaczył już "B" - nie mam zamiaru męczyć się i pisać to samo po raz kolejny. Pozdrawiam serdecznie. ;-)

  • 0

    190. ~jojo  2008-03-13 18:37:36  host: egr156.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A przy okazji (przypomniało mi się) - szkoda Klaudia, że nie dodałaś, że ten telefon nie posiada klapki i dlatego jest "feee". >:-

  • 0

    191. ~jojo  2008-03-15 16:00:57  host: egs115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Poprawka (to pewnie z tego podniecenia ;-D ): "że nie posiada WYŚWIETLACZA - oczywiście, nie klapki. ;-)

  • 0

    192. ~Lenka_113  2008-03-17 12:23:25  host: acab89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co trzeba zrobić aby działała Irda w samsungu X510???

  • 0

    193. ~slash  2008-03-22 18:16:16  host: bcc240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon jest do d.py. Nie ma podczerwieni, kablem nie idzie tego połączyć. Zdjęcia robi ale na c.uj te zdjęcia jak nie można ich wykorzystać. Najgłupszy telefon jaki widziałem.

  • 0

    194. ~mariettaa  2008-03-23 18:06:44  host: aber100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam SAMSUNGA X510. mi sie tam podoba. zdjęcia robi w miare ładne, tylko ze nie ma mp3 ale po co mi to?? po co kupujecie takie telefony i pozniej sie skarzycie że wam nie odpowiada?? przecież w sklepie jest pokazane co ma ten telefon

  • 0

    195. ~nika  2008-04-17 21:15:54  host: aer90.internetdsl.tpnet.pl

    wy się nie znacie ten telefon jest zajefajny, powiem wam jedno telefon jest po to żeby dzwonić i sms a nie do szpanu albo jeszcze do czegoś!!!!!!!!!!!!!!!11

  • 0

    196. ~slajs  2008-04-21 12:04:02  host: 91.198.121.254

    żona ma X 510 i nie może przesłać/skopiować zdjęć :( ale wyszukałem w necie kabel USB o nazwie DSU-6. Czy jest OK.? tzn. czy można nim przesłać foty do kompa?

  • 0

    197. ~niemampomyslunanick  2008-04-23 23:10:44  host: staticline18902.toya.net.pl

    Phon jest ogoolnie git. Szczegoolnie dla osoob, ktoore potrzebuja phonu do dzwonienia bez wodotryskow, a poza tym jest tani (199 PLN - nówka) no i mozna sobie pyknac fotke.. Dzwonki moglyby byc lepsze. No i cos z ta wibra mi nie... Czemu nie wibruje razem z dzwonkiem? Dziwaczne rozwiazanie, poza tym moze byc.

  • 0

    198. ~Izunia  2008-04-25 07:36:52  host: 80.50.54.154

    ja mogę wysyłać sobie tapety przez MMS

  • 0

    199. ~magd  2008-04-25 14:40:30  host: 195.94.215.34

    jak właczyc usluge sos sms

  • 0

    200. ~123  2008-04-28 21:48:47  host: rock.bugaj.pabianice.pl

    Moja ciotka ma ten telefon ludzie nie kupujcie tego telefonu gorszego badziewia nie widziałem i chyba nie miałem!!! Nawet mp3 nie ma nie mówiąc już o Bluetooth aparat szajs po 1 upadku na podłoge przestal działać dzwięk przy robieniu foto jeśli można to tak nazwać! :( A co chodzi o tą niby Irde to po co ona jest skoro nic nie można przesyłać oprócz kontaktów! Prprostu szok!!!!! Chyba, że ktoś chce tel. do dzwonienia ale i tak nie polecam nie ma to jak Nokia. :) Pozdrawiam -:)

  • 0

    201. ~  2008-05-07 17:29:10  host: adth186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jezeli telefon Samsung x510, krzyczy o kod, proszę sprobować wpisać 00000000 W większości działa:) A co do IRDY, jest to telefon tani (np w marketach można już go kupić, za 299 złotych, więc proszę nie wymagać od niego super funkcji. Irda, jest tylko w podstawowym wydaniu. Mozna wysłać wizytówkę...:)

  • 0

    202. ~ella  2008-05-07 17:31:49  host: adti97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hasło 00000000

  • 0

    203. ~AAA  2008-05-14 20:18:58  host: xdsl-120-231.wist.com.pl

    moja mama go ma i jak dla mnie to on strasznie kiepski,mmsy do niej w wiekszosci nie dochodza, w salonie powiedzieli ze to dlatego iz zdiecia ktore robione sa moim fonem sa lepszej jakosci niz na tym samsungu i dlatego nie dochodza..

  • 0

    204. ~kondon  2008-05-17 19:19:07  host: bvs137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy można go polaczyc z kompem? mam kabel odpowiedzni zainstalowany i do tego oczywiscie samsung pc studio.ale nie "widzi" go dalej. czy nalezy cxos zmienic w ustawieniach? czy tez poprostu nie bardzo sie da go polaczyc... prosze o odpowiedz...

  • 0

    205.  2008-05-17 19:23:58

    hej jak wyslac zdjecie na komputer z tego telefonu??? co trzeba miec? jak tego dokonac??

  • 0

    206. ~sylviaaaaa  2008-05-19 15:45:38  host: bjx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    beznadzieja

  • 0

    207. ~adam  2008-05-20 14:43:58  host: staticline18528.toya.net.pl

    ten telefon nie ma mp3 ma dzwonki true tone

  • 0

    208. ~Cyprjanka  2008-05-23 20:11:33  host: 77-253-120-66.adsl.inetia.pl

    Mam ten tel. 2 miechy. jest do bani!! beznadziejny, chyba jeszcze nigdy nie narzekałam na telefon, tak ja na ten... naprawde! nie polecam! po 2 miesiącach użytkowania zacinaja sie klawisze, nie mog napisac smsa, nie moge się czasami dzodzwonić. Jeżei chcemy mieć godzine na wyświetlaczu można mieć tylko 2 tapety z godziną! Irda jest w tym tel nie potrzebna, bo po co mi kontakty przesyłac! Wap'a nie mozna uruchomic! Nie polecam!

  • 0

    209. ~X  2008-05-24 20:44:35  host: 78-131-218-128.tktelekom.pl

    rozumiem tych co maja go dość.sama go miałam i nie polecam. jest do...

  • 0

    210. ~;)  2008-05-28 16:28:16  host: ecs107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    uważam, że telefon jest do dzwonienia i wysyłania esów i ten idealnie się do tego nadaje;P ale następnym razem kupie jakiś bez klapki i bez aparatu fot xD

  • 0

    211. ~dude  2008-05-31 23:13:19  host: aaui68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ~Cyprjanka przesadza 1. nie zacina sie 2. klawisze dzialaja bez zarzutow (mam ten tel okolo roku) 3. zawsze sie dodzwaniam 4. tapety z godzina?? a te zegarki beznajdzieja.. ale kazdy normlany ustawia sobie normalnie godzine pod swoja tapete a nie zgarek na caly ekran no ale zeby nie bylo za kolorowo 5. IRDY w zasadzie nie ma... (w sumie archaizm) 6. slaby wyswietlacz 7. szybko sie rysuje obudowa (od samego noszenia w kieszeni 8. slabej jakosci plastik j.w. 9. jazdy z poleczeniem przez kabel USB (choc moze ja tylko mialem pecha) 10. aparat -> dla mnie kompletnie nie istotny ale jesli komos na nim zalezy to jest beznadziejny w sumie tak jakby go nie bylo, nadeje sie tylko do robienia tapet. podsumowanie: dla ludzi tylko dzwoniacych ceniacych duza wygodna kalwiaturę, calkiem wytrzymaly spadl mi na beton... i nic mu sie nie stalo... obudowa nie pekla ani nic ale... slabo reaguje na zarysowania tj te plytkie np. od noszenia po kieszeniach, tani jak istotne sa dla kogos bajery to trafil pod zly adres

  • 0

    212. ~Great Gatsby  2008-06-01 18:33:06  host: aeaq154.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To tani telefon z dolnej pułki cenowej dlatego słabiutko wyposarzony, napewno nie jest zabawką do robienia zdjęć i słuchania mp3 ale to chyba trzeba być kretynem by tego nie wiedzieć wcześniej, przecież on nie ma nawet radia. Za to jest nie drogi, poręczny (tak mały żę praktycznie sie go nie czuje) i świetnie trzyma w nim bateria. Na minus pisanie smsów zanim wyślesz smsa telefon zadaje jakieś 10-głupich pytań ale to ogólnie problem z fonami tej marki a nie tylko tego modelu. Podsumowując: nie masz specjalnie dużo kasky na telefon a interesuje Cie coś małego i poręcznego bez zbędnych bajerów śmiało możesz go kupić. Mam go ponad rok, zero jakich kolwiek problemów.

  • 0

    213. ~magd  2008-06-03 18:29:29  host: 195.94.215.34

    ja mam dowolne tapety i zawsze jest godzina na wyswietlaczu wiec what is your problem??

  • 0

    214. ~  2008-06-10 12:25:57  host: pd162.tarnow.sdi.tpnet.pl

    dlacze3go irda niedziała?

  • 0

    215. ~Adzienia  2008-06-19 17:34:04  host: 77-253-92-243.adsl.inetia.pl

    moja kolezanka ma taki tel... jak przeslalam jej dzwonek mp3 to normalnie dziala wiec nie mowcie ze nie ma mp3 bo ma :) P.S. spoko fonik... PzDr. for ALL

  • 0

    216. ~ehhhhhhhhhhhhh  2008-06-24 12:55:11  host: w3cache.bel.vectranet.pl

    tak to jest jak ludzie kupuja kota w worku

  • 0

    217. ~  2008-07-07 14:33:29  host: xdsl-7713.jgora.dialog.net.pl

    CZY WIE KTOŚ JAKIE TEN TELEFON OBSŁUGUJE FORMATY PLIKÓW

  • 0

    218. ~scott  2008-07-12 16:55:44  host: aehc68.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bateria: 750 mAh Li-ion Czas rozmów/czuwania: 3.5 / 250* h Pasma pracy: EGSM900/DCS1800/PCS1900 Wyświetlacz Rozdzielczość: 128x160 Liczba kolorów: 65 536 Typ matrycy: 1.77" UFB Liczba wyświetlanych linii: maksymalnie 7 Caller ID: Text Aparat fotograficzny Typ sensora: 1/7.4" CMOS Rozdzielczość sensora: 640x480 (VGA) Format zapisu zdjęć: JPEG Zoom: x4 cyfrowy Jasność: 10, stopni Tryb fotografowania: Normalny, samowyzwalacz, czasowy, sekwencyjny WAP/GPRS WAP 1.2 GPRS klasa 10 PBCCH/PCCCH Przeglądarka: Rainbow 3.01 Bezpieczeństwo: WTLS, Klasa 1 WAP Push Obsługiwane formaty: WBMP, GIF, AGIF, JPG, AMR, MIDI, i-melody JAVA Wersja MIDP / CLDC: 2.0 / 1.0.4 Połączenie z aplikacji: WAP MMS Wersja MMS: 1.0 Format plików graficznych: JPEG, GIF, AGIF, WBMP Format dźwięków: AMR, SMAF, MIDI, i-Melody Długość tekstu: 1024 na strone, maksymalnie 5 stron Wysyłanie do wielu: Maksymalnie 20 SMIL: 2 obiekty na strone, maksymalnie 5 stron Konfiguracja OTA Wiadomości Wiadomości sieciowe SMS/EMS - Słownik T9 Obiekty w EMS: Dźwięk, animacja, obraz Transmisja danych RS-232 (Dial Up, File transfer (Image & Sound), PIM) IrDA (PIM) Książka telefoniczna Grupy dzwoniących Wyszukiwanie pozycji Przypisywanie dzwonków Pamięć Rodzaj pamięci: Statyczna Całkowita ilość pamięci: 2.8 MB Pamięć MMS: 700 kB Pamięć JAVA: 512 kB Pamięć na Media: 600 kB (pliki) + 1MB (zdjęcia) Pamięć SMS: 200 wiadomości Pamięć książki telefonicznej: 1000 wpisów Pozostałe parametry i funkcje Polifonia: 16-tonowa, 10 dzwonków wbudowanych Tryb głośnomówiący Kalendarz / Zegar i data Przelicznik walut / Kalkulator Alarmy, przypominacz Opcja poufności Połączenia konferencyjne Skrócone wybieranie Budzik Blokowanie połączeń Połączenia oczekujące Notatki głosowe Gry (SnowBallFight) Emotikony

  • 0

    219. ~katastrofa  2008-08-05 12:46:47  host: cje231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mój Samsung był już 4 razy reklamowany ;/ Może po prostu trafiłam na jakiś wadliwy model.

  • 0

    220. ~karolina  2008-08-17 21:03:21  host: apn-77-112-188-95.gprs.plus.pl

    kiepski lakier, słaba bateria, telefon zacina się w najmniej oczekiwanych momentach(np.podczas pisania smsa), samoistnie kasują się zdjęcia (które wychodzą brzydko bo aparat nie jest najlepszy) IrDA jest tylko do przesyłania kontaktów(o czym nie informują w żadnej ofercie). Mam do niego dużo innych zastrzeżeń ale wypisałam te najistotniejsze. Generalnie nie polecam osobom które dużo korzystają z telefonu.

  • 0

    221. ~magd87  2008-08-19 10:45:47  host: 195.94.215.34

    tel nie odbiera mi mmsow, moge jedynie zobaczyc je w necie, wysylac tez nie moge, nawet gdy rozmiar jest prawidłowy. czy ktos wie w czym tkwi problem??

  • 0

    222. ~ala  2008-08-29 17:32:12  host: ip-81-210-76-238.expro.com.pl

    same mi sie zdjęcia usuwająchociąż mam włączoną blokade czemu???

  • 0

    223. ~klejk1  2008-09-29 16:17:16  host: emr227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja na tel nie narzekam. Kupiłem porobiłem trochę zdjęć podłączyłem do kompa, zdjęcia nie są takie złe. Raz wpadł mi do wody po wysuszeniu dalej sprawny na 10 daje mu 6.

  • 0

    224. ~KASIAA  2008-10-15 21:28:43  host: eea137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten telefon na allegro jest nowy lecz nie moge wysylac sms ow trzeba chyba jakis kod wprowadzic czy cos, gdy chce wyslac to jest napisane ze jest jakis blad. nie wiecie co sie dzieje?

  • 0

    225. ~mistrz  2008-10-19 19:14:32  host: aczb38.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jestem z tego telefonu bardzo zadowolony jak narazie mi sie nie zacina bardzo dobrze mi go sie opsluguje dopiero go mam od miesiąca

  • 0

    226. ~Maja  2008-10-23 16:44:56  host: eez190.internetdsl.tpnet.pl

    Ja mam telefon samsung x510..jak chce zrobic fotke to pisze odłączony aparat, niewiem czemu... ten telefon mam juz od 10 miesięcy z orange...

  • 0

    227. ~  2008-10-27 21:11:32  host: host-86-63-140-29.pronet.lublin.pl

    Ja ten telefon mam od dawna i mówię,że nie jest idealny ,ale coś w sobie ma:)

  • 0

    228. ~gogo  2008-11-02 14:44:51  host: apn-77-112-47-24.gprs.plus.pl

    ja mam ten tel ponad rok,irda tylko na nr... ale poza tym spoksik. naprawde polecam

  • 0

    229. ~  2008-11-19 17:19:17  host: host-86-63-140-29.pronet.lublin.pl

    Telefon ma bardzo mało ciekawych funkcji,nie ma dobrego aparatu i tylko 1 gierkę.Poza tym jest w M I A R Ę ok :P

  • 0

    230. ~mia  2008-11-22 19:16:43  host: rd.ists.pl

    Mam ten telefon od jakiś 8 miesięcy, i chcę go jak najszybciej oddać. Strasznie mnie rozczarował - irda mi nie działa, mms-y rzadko dochodzą, aparat rozmazuje, nie ma mp3, nagrywanych 'notatek' nie można puścić na głośnomówiący... porażka.!

  • 0

    231. ~dropsik  2008-11-30 14:54:43  host: 62-bem-15.acn.waw.pl

    to praktycznie telefon tylko do dzwonienia i SMS-owania.jeśli ktoś chce telefon odpicowany w kosmos to nie polecam.

  • 0

    232. ~Malprix  2008-12-16 18:43:50  host: dustpuppy.miechow.com

    Kupiłem ten telefon nie dawno. Zawiodłem się. Jak to w starszych samsungach bywa nie można ustawić vibry i dzwonka jednoczenie. I co mnie mocno zdziwiło, nie można go wyciszyć do zera ... Albo vibra albo dzwonek ...

  • 0

    233. ~ddddd  2008-12-25 16:59:24  host: fdb206.internetdsl.tpnet.pl

    Może i fajny .. alee.. przy próbie zrobienia zdjecia przez samsunga x510 wyskakuje ze 'aparat odłączony' żaaall... :/ no ale cuż .. telefon jest do dzwonienia i pisania sms.

  • 0

    234. ~patrysia  2008-12-28 21:57:13  host: acgu102.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest świetny!!!!!! jest w nim wszystko moge pisać sms noge nawtt dzwonić... wypas... ale najleprze jest to ze może zdięcia robiuć....:) bardzo mocno polecam

  • 0

    235. ~ktos  2009-01-20 23:18:04  host: host-129-34.nfb.pl

    beznadziejny telefon, beznadziejne dzwonki, nawet glos w sluchawce jakis odksztalcony :/

  • 0

    236.  2009-02-08 14:14:50

    Jeśli ktoś chce mieć telefon tylko do dzwonienia i puszczania sms-ów to polecam. Ale ogólnie telefon jest do niczego. Marne dzwonki, nie ma mp3 i jest z klapką. W skali 0-10 daję 2/10.

  • 0

    237. ~domi~  2009-02-18 12:42:18  host: nat-8.autocom.pl

    mam ten telefon od prawie 2 lat.Był w naprawie 3razy i jest ok. nie ma mp3 i irdy to trzeba mu przyznac nie mam do niego uwag polecam każdemu kto nie chce miec telefonu dla szpanu tylko dla porozumiewania sie z kimś ;p pozdrawiam

  • 0

    238. ~mały  2009-03-02 16:07:31  host: staticline50153.toya.net.pl

    czy ten tel w ogole da sie do kompa podlaczyc przez usb????? pomocy!

  • 0

    239. ~kaaasia  2009-03-12 22:48:07  host: 95.160.214.236

    mam ten telefon ok 1.5 roku .. i musze przyznac, ze nie jest za ciekawy .. ;/ jak skrzynka sms jest pelna (lub prawie pelna) to potrafi sie sam wylaczyc ;/ byl w naprawie bo jak odbieralam rozmowe to nic nie bylo slychac w glosniku;/ ... teraz zepsul sie aparat.. nie da sie wogole wlaczyc.. ogolnie ciagle mi sie zawiesza i znowu do naprawy pojdzie... teraz wyprobuje LG KT520 :)

  • 0

    240. ~  2009-03-17 17:35:14  host: host-81-190-207-164.gorzow.mm.pl

    Moja koleżanka ma taki telefon i chciałam jej przesłać dzwonek przez podczerwień i nie mogłam czy wo gule da się ?? PROSZĘ O ODPOWIEDZ !!!

  • 0

    241. ~Magda  2009-03-20 19:15:58  host: abk67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy ktoś z was wie czy w tym tel. da sie wył. ślownik?

  • 0

    242. ~rybka;*  2009-03-26 12:00:45  host: ip-89.171.200.92.awakom.net

    Mam te telefon ponad 2 lata. Nawet nie jest taki zły ale sam się wyłącza, a do tego bateria kiepsko trzyma. Już się nie mogę doczekać kiedy go wymienię ;)

  • 0

    243. ~ddd  2009-04-07 12:36:13  host: chello087206235102.chello.pl

    Przez to Irde można przesłaś tylko wiadomości i kontakty, pozatym niewiem czemu po jednym upadku komuś sie aparat zepsół, mój spadł wielokrotnie z tego 10 razy rozwalił mi sie na ulicy, a raz w śniegu i nic mi się z nim nie stało musze przyznać ze wytrzymały jest, telefon ogółem do dupy on jest tylko do dzwonienia i do wysyłania SmS-ów

  • 0

    244. ~Olcia  2009-04-17 14:02:38  host: 116.152.rev.vline.pl

    Ten telefon jest do bani bateria nie wytrzymuje nawet do 5 dni

  • 0

    245. ~  2009-05-02 12:31:38  host: acob83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon jest do niczego!Dzwonki są ochydne. Ja nie mogłam dostawać mms-ów wysyłać mogłam ale na początku nie. Zdjęcia robi do kitu po prostu masakryczne!nie polecam tego telefonu. Jeszcze jedno ten lelefon strasznie szybko sie rysuje. Jedyne co w nim fajne to to że mozna dzwonić. Taka jest moja opinia

  • 0

    246. ~barabara  2009-05-31 22:00:53  host: 89.161.8.215

    telefon jest bexnadziejny zwiesza sie czesto przy kasowaniu pojedynczo smsów lub listy dzwoniacej wylacza sie i wlacza a ostatnio nawet wykasowalo mi cala skrzynke sms :( byl juz nawet z 5 razy u naprawy i dalej to samo badziew nie z tej ziemi

  • 0

    247. ~layla  2009-06-22 19:45:08  host: nat-5.autocom.pl

    mam go jakieś 3 lata i jest nawt nie źle minusy- tylko 1 gra , baaaaardzo kiepski aparat , bez Bluetooth i mp3 nie razde kupować plusy- bateria długo trzyma

  • 0

    248. ~jaaaa.  2009-06-27 18:40:44  host: ckv27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam taki telefon. tandeta. nic nie ma. tyle ze ładny. :(

  • 0

    249. ~pina  2009-07-27 20:17:02  host: chello084010075229.chello.pl

    Mam go ponad 2 lata i kilka razy już tu pisałam moją opinię;) Do tej pory uważałam, że to najbardziej beznajdziejny telefon na świecie. A teraz zaczyna mi coraz bardziej odpowiadać;) Jest baaardzo poszkodowany już, rozpada się cały, razem z baterią i kartą SIM po leciutkim upadku i wydaje mi się, że bateria wytrzymuje coraz krócej... Hmmm... Coraz bardziej go lubię, może to dlatego, że mam świadomość, że jeszcze tylko 3 miesiące... Ogólnie to typowe badziewie, ale mi już teraz nic więcej do szczęścia nie potrzeba. Nawet zastanawiam się czy nie kupić drugiego takiego samego (będę żałować...)

  • 0

    250. ~charlotte  2009-08-04 00:21:24  host: adsc165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten telefon 2,5 roku i bardzo go chwale. Nigdy nie byl w naprawie i bateria do tej pory trzyma conajmniej 4 dni:) raz wyladowal w klozecie, wysuszylam i zyje, bez zarzutu:) GOraco polecam

  • 0

    251. ~Alexzis  2009-08-15 16:19:01  host: adce37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej ludzie. Jak można wchodzić w tym telefonie na jakieś strony internetowe?? Np. jakbym chciała wejść na wp.pl :D

  • 0

    252. ~Anastazja  2009-09-24 23:31:52  host: chello089074056072.chello.pl

    Mam ten telefon od 2,5 roku. Od ponad miesiąca przychodzą bez przerwy powiadomienia żeby uzupełnić konto a raz jest tak że jest pieniędzy na karcie mniej lub więcej. Pożera każdą kartę i zabiera pieniądze co z tym zrobić wiecznie jestem na zerze czy korzysta z internetu czy jest jakiś debet nie wiem czy się psuje. A może trzeba wymienić na inny po prostu czekam na odpowiedź byle szybko. Bo zwariuję co z nim jest.

  • 0

    253. ~magdaa  2009-11-23 10:58:16  host: afy89.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 lat ! nie polecam on nadaje sie tylko do dzwonienia nawet sms z niego są do d**y.

  • 0

    254. ~Wamp.  2009-12-12 14:43:51  host: h-87-199-29-206.dolsat.pl

    Mam telefon już dwa lata. Działa bez zarzutu. W sumie to go lubię. Tylko tak, zdjęcia nadają się na tapety i wysłanie MMS-em. IRDA, niby wbudowana, ale nie działa, kabel USB niestety do wyrzucenia, nie ma mp3. Ja np. tego nie potrzebuję, ale może ktoś ma potrzebę. No i jedna gra... Ja ogólnie jestem typową osoba uzależnioną od sms-ów i powiem, że bardzo się sprawdza. Ma fajną klawiaturę. ;)

  • 0

    255.  2010-02-16 13:29:22

    Mam ten telefon ponad rok. Muszę przyznać że go nie lubię. Idealny dla kogoś kto z telefonu tylko dzwoni i esemesuje. Nie ma żadnych dodatkowych funkcji oprócz aparatu. Port IRDA nie działa, niektóre klawisze czasem nie działają. Aparat dobry ale mało pamięci. Internetu ani Mp3 nie ma. Nawet dyktafonu nie ma. Ani radia. Po prostu nic oprócz dzwonienia, słabego aparatu, SMSów i MMSów.

  • 0

    256.  2010-02-16 15:12:11

    i na dodatek już 3 razy zdjęcia same mi się usunęły :

  • 0

    257. ~oburzona  2010-02-18 11:11:08  host: eil15.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wam to tylko w głowie, żeby był odtwarzacz mp3, aparat najlepiej 5 albo 8 megapixele i żeby bateria tydzien trzymała. To właśnie kupcie sobie jakis sprzet, bo telefon nie sluzy do rozrywki tylko do dzwonienia. Ten telefon juz raz mialam, ale burza go rozwaliła. kupiłam sobie jeszcze raz ten sam i jest wytrzymały. nawet mężczyźni, którzy maja grube palce by mogli go miec, bo ta klawiaturka jest duza i nie wcisne np. 2i3

  • 0

    258. ~ppp  2010-05-23 21:56:22  host: chello089079200018.chello.pl

    *** gówno *** Miałam go kiedyś. Zdjęcia same się usuwały, nie działała IrDA, po kilku miesiącach zepsuł się aprat, a potem nie dało się dzwonić, chociaż miałam pieniądze na koncie. Tragedia.

  • 0

    259. ~milva  2010-09-25 23:23:27  host: 81.210.91.86

    jestem chyba weteranką...użytkuję ten telefon od trzech lat...zero problemów...żadnych poważniejszych awarii.Potrzebny mi był fonik do dzwonienia i sms czasem mms i ten się sprawdził...ma tylko kiepską pamięć...

  • 0

    260. ~anaa  2010-10-04 19:43:55  host: ajy159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam telefon od 3 lat! lipa!! apaart beznadzieja,masakrycznie mało opcji,tylko polifonia irda nie działa

  • 0

    261. ~missss  2010-10-14 15:40:52  host: abgz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten teleofn. Może nie posiada mp3 i innych bajerów ale ma aparat,port IRDA,wysyła sms mms i potrafi dzwonić. Ma spoko dzownki (wbudowane) bez słów ale sa nawet nawet. a jedną troche dziwną gre ale mi nie przeszkadza bo nie lubie gier. Aparat ma dość słaby i nie ma kamery ale jest sepia,negatyw,czarno białe,szkic,wytłoczenie..można mieć zabawe Są różne ramki,można zrobić w rozmiarze jednego zdjęcia kilka takich małych. Jest spoko. Do fotek,dzwonienia i pisania ejst git. A no i ma notatki głosowe może ich miec ok.5 I każda może mieć maks 30 sekund i słaba jakość . To dla tych co potrzebują porządnego telefunu a nie tandety. Pozdrawiam (mam szary)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet