Samsung SGH-X481 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X481 Opinie o Samsung SGH-X481

Samsung SGH-X481

w sumie: 23
  • 0

    1. ~alexa  2006-08-11 11:52:17  host: afs2.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest w sam raz dla mlodzierzy bo wedlug mnie nie jest on ful wypas ale jest w sam ras tylko szkoda ze niema systemu głosno mowiacego i wybierania glosowego mogl by mnic hehe

  • 0

    2. ~Bardzo fajny  2006-08-29 19:54:37  host: cxr5.internetdsl.tpnet.pl

    Chciałam sobie go nawet kupić ale jest za drogi w porównaniu z ilością funkcji kupie sobie siemensa AF51

  • 0

    3.  2006-10-10 20:42:31

    ja go mam, jest ladny i taki jak chcialam, po wczesniejszej szkole z aparatami w telefonie; funkcje pozostawiaja troche do zyczenia, ale tel nadrabia wygladem:P

  • 0

    4. ~tajka  2006-10-24 17:18:32  host: abdl80.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go jest w porząsiu i tyle mam do powiedzenie :)

  • 0

    5. ~nina  2006-11-05 20:39:13  host: aasw251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam samsunga sgh-x481 i on posiada funkcję głośnomówiącą

  • 0

    6. ~osuś  2006-11-20 14:54:23  host: dsj222.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam spytke czy zapisują sie w nim sms wysyłane??? czy sie nie psuje?? ile dni trzyma bateria?? itp..:P

  • 0

    7. ~megi  2006-12-10 20:06:41  host: aaxu97.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon i nie drogi (379zł) wygodny w obsludze polecam!

  • 0

    8. ~lisu  2007-01-17 21:46:45  host: host-ip134-131.crowley.pl

    ten fon jest teraz warty 180zł dla dzieciw wieku 10-13 lat polecam miałem go w 2003r jest super.

  • 0

    9. ~kasia  2007-01-24 15:07:42  host: aaoz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak można zmienić tło.Bo tam jest na dole ekranu (na telefonie) menu i Ks.tel. jak mogę zmienić tego tło???

  • 0

    10. ~monnA  2007-01-25 13:47:23  host: gl101-25.master.pl

    zastanawiam się nad kupnem tego telefonu albo modelu SGH-640. czy ktoś wie, który z nich jest lepszy?

  • 0

    11. ~kasia  2007-01-28 16:11:20  host: aapo180.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zdecydowanie SGH-640 :)

  • 0

    12. ~asya  2007-01-30 17:32:31  host: wireless.igloonet.pl

    DO LISU nie mogles miec tego fona w 2003 r bo to jest model z 2006 r :) Moze x480 ale napewno nie ten :)

  • 0

    13. ~helka :P:P:P  2007-03-15 15:12:40  host: 195.116.43.119

    mam ten fonik ludki w media markt jest za 199 zł i ma tryb głośnowówiący ja mam :p a i chciałam sie zapytać ile wam trzyma bateria bo mi tylko 3 dni?? czy ja go xle ładuje czy tak on ma...???

  • 0

    14. ~martus  2007-04-02 19:50:24  host: abyy111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefonik od roku i po prostu nie narzekam!!! jest super i nie moge sie z nim rozstac;d;d polecam wszystkim goraco;];] a i bateria mi trzyma ok 6 dni:D:D:D:D:D

  • 0

    15.  2007-04-12 00:04:16

    Mam go i bardzo go lubię :-)) A według producenta czas czuwania wynosi 220 godz. a nie 110.

  • 0

    16. ~KigI  2007-05-11 17:50:18  host: gik106.internetdsl.tpnet.pl

    czym sie różni model x480 od x481?

  • 0

    17. ~Apok  2007-06-17 18:57:25  host: chello087207173090.chello.pl

    Mam pytanie: ile to ma w końcu pamięci, bo raz piszą 4MB a raz 1MB???

  • 0

    18. ~  2007-07-22 20:13:57  host: aafn224.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon niedługo ale moge stwierdzić ze jest bardzo fajny bardzo dużo razy spadł mi na ziemie i nic mu się nie stało nawet

  • 0

    19. ~basior81  2007-11-06 19:34:05  host: chello089076054221.chello.pl

    Chcę kupić ten telefon X481. Czy rozmowy można odbierać klapką?

  • 0

    20. ~M@d  2007-11-21 17:45:12  host: 212.160.234.68

    Tak, mozna odbierac klapka.

  • 0

    21. ~Styśka  2007-11-23 17:51:44  host: bql33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Teefon fajny super pisze się sms-y ma jedną wadę strasznie szybo rysuje się obudowa... ja mam go już rok i go poprostu uwielbiam to mój 4 telefon i jak narazie naj lepszy!!! ;) polecam....

  • 0

    22. ~Niu$ka...xD  2010-02-07 20:43:24  host: public31201.cdma.centertel.pl

    Ej..kłamstwo...Mam taki telefon i ma on system głośno mówiący..Telefon ogólnie jest bardzo dobry ,nie narzekam..Mam go już 3 lata i nigdy nie miał żadnych komplikacji.Polecam ,ponieważ jest bardzo dobry..;))

  • 0

    23. ~Ala  2010-05-10 16:10:51  host: 078088089039.kielce.vectranet.pl

    Mam ten model juzz dłgi czas. Bardzo wygodny . Dla mnie te funkcje ,które ma sa wystarczajace. Ostatnio nie moge naładować baterii. Przypuszczam ,że poszła bateria . Jednak nie wiem czy da się wymienic , bo jest wbudowana w obudowę . Należałoby więc wymienić część obudowy tylnej. Czy ktos może wie czy mozna wymienic te klapke z baterią ?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet