Samsung SGH-X480 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X480 Opinie o Samsung SGH-X480

Samsung SGH-X480

w sumie: 151
  • 0

    1. ~tubu  2005-05-18 09:52:00  host: aphel.ltd.pl

    nic nowego :(

  • 0

    2. ~makoban  2005-05-18 10:12:00  host: 80.48.115.2

    szkoda komentować ten telefon....... naprwade nic ciekawego......

  • 0

    3. ~  2005-05-18 15:06:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ale szajs

  • 0

    4. ~Wojtek R9  2005-05-19 21:15:00  host: abt74.internetdsl.tpnet.pl

    co to komedia!!?? w tych czasach telefon bez aparatu?? parodia!! to nie epoka kamienia lupanego!!

  • 0

    5. ~Dawid  2005-05-21 11:35:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Każdy producent co jakiś czas produkuje nowy model beż zadnych wyszukanych opcji dla klientów mniej wymagających i tych których nie stać na telefon ktory kosztuje ponad 2 albo 3 tyś. zł.!!!!!!Rośnie sprzedawalność, pomyślcie troche zanim coś piszecie.

  • 0

    6. ~vulcano  2005-05-22 18:32:00  host: pf64.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl

    Ludzie jak chcę robić zdjęcia to biorę mcyfrówkę i pstrykam fotki.Telefon jest do dzwonienia czy do szpanowania przed znajomymi.Mogę się założyż że "szpaneży" ;P nie wykorzystują 1/5 opcji swojego telefonu. POZDRO

  • 0

    7. ~anax  2005-05-23 15:55:00  host: cpi235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No a aparat cyfrowy w telefonie to też szpan przesież więc co ty wogóle gadasz

  • 0

    8. ~  2005-05-28 10:22:00  host: awh59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon bardzo ladny, ale ogromny minus to brak wyswietlacza zew.

  • 0

    9. ~makoban  2005-05-29 09:16:00  host: 80.48.115.2

    Dawid:wszystkie firmy wypuszczają na rynek tanie i mniej funkcujne telefony ale są one zdecydowanie tańsze, a ten samsung z pewnością taki tani jak konkurencja z proporcjonalnością funkcji nie będzie!

  • 0

    10. ~makoban  2005-05-29 09:17:00  host: 80.48.115.2

    vulcano: a ja jak chce wysłać znajomym fajnego mmsa to biore mój telefonik pstrykam fotke i wysyłam...!!

  • 0

    11. ~M  2005-05-30 00:53:00  host: cv26.internetdsl.tpnet.pl

    Dzieci pora już spać a nie gadać głupoty o telefonach- a tak poważnie kupcie sobie nawet najtańszy aparat cyfrowy i zobaczcie jak wyglądają zdjęcia w porównaniu z tymi cieniutkimi z telefonu. Szkoda tylko, że szajsung nie ma Bluetooth a sam fonik w sam raz dla kobietki

  • 0

    12. ~Dawid  2005-06-02 18:33:00  host: ahy11.internetdsl.tpnet.pl

    Nie jest taki drogi. Dopiero wszedł na rynek, a kosztuje jedynie 400 zł. za dwa trzy miesiące dostanie się go (nowego) za 350, albo mniej. Dla przykładu nokia 2600 jest dużo gorsza, a kosztuje nie mniej niż 300 zł.

  • 0

    13. ~Yuki  2005-06-04 14:06:00  host: 82.139.26.147

    Witam.Mam pytanko-czy ktoś wie czy ten fonik ma może -tak jak e330- funkcje przestawiania godzuiny itd. na wyświetlaczu? PS.Dawid gdzie Ty go za 400zł widziałeś,bo na allegro to on za 500zł chodzi. Pozdro.

  • 0

    14. ~Joe  2005-06-08 11:17:00  host: nat.cyberx.pl

    Przynajmniej irda powinna być, synchronizacja kontaktów na kompie jest bardzo wygodna, a bawić się z "drutem" jest ciężko.

  • 0

    16. ~Piekna  2005-07-09 11:35:00  host: ala101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej wie ktos moze ile ten telefon kosztuje bo bardzo mi sie podoba a niestety nie moge nigdzie znalezc ceny :( wiec jak ktos wie to niech pisze prosze :) z gory dzieki ;*

  • 0

    17. ~zemlikus  2005-07-21 12:33:00  host: bpi84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo fajny telefonik... a kosztuje 200 zl w mixplus. pozdro...

  • 0

    18. ~braxi  2005-08-07 15:43:44  host: 213-238-85-254.adsl.inetia.pl

    W pelni sie zgadzam z Ostrym.Telefon powinien byc maly,wygodny,funkjonalny i miec proste w obsludze menu,samsung takie ma.co prawda brakuje wyswietlacza zewn,zebym wiedzial,kto do mnie dzwoni,moglby miec tylko jescze odtw. mp3.tego mi brakuje.ale cyfrowka to naprawde w tel tej generacji jest zbedna.mozna sobie kupic byle jaki aparat i lepsze foty zrobi.ja go rowniez kupilem w mixie w plusie za 169 zl (+30 zl karta).umowa jest na 36 zasilen bo 30 zl,a do tego do konca roku mozna wykupywac sobie opcje darmowe wieczory i weekendy.polecam goraco!pozdro

  • 0

    19. ~Skater  2005-08-10 21:03:37  host: aor107.internetdsl.tpnet.pl

    to jest telefonik bez aparwtu dla tych ludzi ktuży chcą mieć fajny telrfon za mało kasy . a ten telefonik jest oki

  • 0

    20. ~Zuzia  2005-08-16 13:46:26  host: ntwklan-81-219-88-3.devs.futuro.pl

    tak sie wlasnie zastanawiam nad kupnem tego modelu,jest maly, porzeczny, aparat cyfrowy nie jest mi potrzebny, tylko szkoda ze nie ma zew wyswietlacza....

  • 0

    21. ~Zuzia  2005-08-17 10:35:00  host: ntwklan-81-219-88-3.devs.futuro.pl

    mam ten telefon, tylko jest problem bo nie moge odebrac zadnego mms....pomocy!

  • 0

    22. ~ma.......  2005-08-22 23:33:30  host: 212.160.238.139

    ..... aaa ja sobie kupie ten tel..... :):)

  • 0

    23. ~Uzi  2005-08-25 23:10:13  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Do wszystkich ktorym podoba sie ten telefon ale brakuje im zewnetrznego wyswietlacza polecam x460 ktora go posiada a tak poza tym jest prawie identyczny!

  • 0

    24. ~agusia  2005-08-26 16:15:04  host: gw12.speednet.pc.pl

    Maż mi kupil ten telefonik i jest sliczny.Stworzony po to by mnie cieszyc i cieszy!

  • 0

    25. ~luk  2005-08-27 11:56:44  host: aok150.internetdsl.tpnet.pl

    Telefon jest wypasiony!! POLECAM. Brak zewnętrznego wyświetlacza wcale mi nie przeszkadza. POLECAM

  • 0

    26. ~Joe  2005-09-03 14:27:05  host: nat.cyberx.pl

    W prepaidzie o2 w Niemczech jest za 70 euro(!)

  • 0

    27. ~tomek  2005-09-05 09:03:13  host: axm234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja kupilem go i jestem zadowolony bardzo, telefon sluzy do dzwonienia i pisania sms, a nie do robienia zdjec.

  • 0

    28. ~mgg  2005-09-09 11:22:34  host: awv138.internetdsl.tpnet.pl

    Wiecie, brak zewnetrznego wyswietlacza powoduje efekt lekkiego napiecia, potem zaskoczenia...:) Ja lubie niespodzianki :) :PMm tel.z klapka na ktorej rowniez nie ma wyswietlacza, zawsze to jakas ciekawosc w czlowieku wzbudza kto mu strzalke puscil, kto dzwoni...:))POza tym balabym sie ze taki wyswietlacz zaraz mi sie porysuje czy cos...No tak powaznie, dla mnie to nie jest zadna powazna wada, ale moze dlatego ze juz sie przyzwyczailam do takiego stanu rzeczy w swoim telefonie.
    No i rowniez mysle nad kupnem tego samsunga... na allegro nie schodzą ponizej 400zl...ciekawe ile wynosi w salonie idei, ale nie na abonament tylko na karte...pozdr

  • 0

    29. ~Andrew  2005-09-14 16:52:04  host: 195.116.84.100

    a jak mysle o malym i porecznym aparacie dla faceta to to sie nadaje? bo sie nad nim zastanawiam... aparatu mi nie trzeba, cyfrowke mam, zewnetrzny wyswietlacz to niepotrzebne ryzyko porysowania (zegarek mam na ręku, odbieram niezaleznie od tego kto dzwoni, wiec nie msuze widziec wczesniej) szukam czegos malego i z klapką (taka zachciewajka) ... acha, no i dwa pytania... na niektorych stronach stoi ze ma 3 mb a na innych 9 wiec jak to jest, oraz czy ma dzwonki mp3 (bo to tez czytalem, raz tak raz tak)... z gory dzieki za odpowiedz

  • 0

    30. ~Andzi  2005-09-20 14:22:14  host: bex187.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja wlasnie jestem jego szczesliwa posiadaczka - telefon bez zbednych bajerow, dla mnie aparat nie potrzebny w ogole wiec telefon w sam raz no i jest sliczniutki - przytsepna cena, dla kobiety w sam raz model :)

  • 0

    31.  2005-09-20 17:17:02

    Nie jestem fanem fonów z multimediami ale miałem ten terminal dziś w ręce i powiem szczerze, że jest lekko badziewny. Fakt, że mały ale jakoś na stronce się lepiej prezentuje niż w realu. Dla laski spoko, ale moja 6310i wciąż rządzi jeśli chodzi o fony dla facetów.

  • 0

    32. ~Bartek  2005-10-06 16:45:16  host: 83.238.56.14

    siema wam!! mam ten telefonik od paru godzin i chciałbym się dowiedzieć czy ma on polskie znaki w sms, książce telefonicznej i notatkach?? Bo w mądrej instrukcji nie ma na ten temat nic wspomnianego a normalnie nie wierze ze w tym telefoniku nie ma polskich znakow. Z góry dzięki za pomoc! ;)

  • 0

    33. ~Andzi  2005-10-12 21:39:27  host: beg35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ma, jak dluzje nacisniesz gwiazdke to sie wlaczaja

  • 0

    34. ~Batek  2005-10-14 00:39:56  host: 83.238.56.14

    Andzi a czy mogła byś dokładniej wyjaśnić w którym momencie trzeba przytrzymac tą gwiazdke żeby na przykład napisać literkę Ś, Ą, Ę itp? Bo gdy przytyrzymuję gwiazdkę zmienia mi się tylko wielkość liter :| I mam jeszcze jedno pytanko do ciebie czy da się w tym samsungu ustawić dzwięk i wibrację na raz lub nawet jedno po drugim przy dostawaniu wiadomości SMS? Byłbym bardzo wdzięczny gdybyś mi to napisała :)

  • 0

    35. ~Pusia  2005-10-18 22:51:44  host: host-187.skynet.net.pl

    Witam ;) Mam do Was pytanko... czy jest możliwośc zmiany wielkości czcionki na wyświetlaczku, bo jak wybieram jakis nr to troszkę mnie denerwują te DUZE cyferki ;) Pozdrawiam

  • 0

    36. ~neja  2005-10-22 15:46:48  host: 80.51.103.2

    zdjecia z aparatu to bajer dla dzieci. Nie ma jakosci-i w ogole. Wiec darujcie sobie komentarze ze beznadzieja miec telefon bez aparatu.Chcesz robic zdjecia kup sobie cyfrowke.Ja wybralam sobie telefon bez aparatu bo to opcja ktora jest mi niepotrzebna.

  • 0

    37. ~misiax  2005-10-25 14:15:52  host: irys.lubzel.com.pl

    To telefon dla kobietki (szczególnie w kolorze czerwonym). Dla kobiety, która lubi mieć ładny, prosty i nie "przepasiony" bajerami telefon.Ma co trzeba.Spoko wyświetlacz, ładną 40-tonową polifonię i MMS'y. I nic nie trzeba więcej eleganckiej kobiecie.Takie jest moje zdanie.

  • 0

    38. ~  2005-10-26 08:31:04  host: 195.117.233.186

    ciekawy telefon szkoda zw nie ma zew. wyświetlacza ale cóż ja nie mam telefonu na pokaz tylko do dzwonienia

  • 0

    39. ~Hypno  2005-11-02 22:18:32  host: host-ip131-131.crowley.pl

    A ktory lepszy ?? X450 czy X480 ??
    Z góry dzieki za odp :)

  • 0

    40. ~Pablo  2005-11-07 17:55:33  host: 213-238-84-31.adsl.inetia.pl

    z tego co ja wiem to ten telefon jest w Plus Mix na 36 kart za 30 zł po 49 zł :D

  • 0

    41. ~zuziunia  2005-11-08 09:33:59  host: chello087207102210.chello.pl

    czesc wszystkim! kupilam ten telefon i sprawuje sie bardzo dobrze jesli chodzi komus o aparat w telefonie to nie polecam bo to tylko zabaweczka a jesli chodzi o brak wyswietlacza zew to z jednej strony plus w razie upatku mniejsze ryzyko uszkodzenia go!

  • 0

    42. ~Hypno  2005-11-10 09:44:39  host: host-ip131-131.crowley.pl

    Mam go od paru godzin i bardzo mi się podoba. Polecam tym którzy nie potrzebują aparatu i innych bajerów.

  • 0

    43. ~KAMCIA  2005-12-02 14:26:38  host: ccr226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam problem nie wiem jaki telefonik wybrac moze z was ktos mi doradzi czy tego samsunga X480 czy moze Philipsa 355 albo i siemensa CF62 prosze szybko o pomoc??

  • 0

    44. ~JoLkA  2005-12-09 22:59:00  host: ip-81-210-11-114.netia.com.pl

    ludzie... mała prośba.... CZYTAJCIE INSTRUJKCJĘ OBSŁUGI !!!!! przed wyborem tego telefonu czytałam te wszystkie komentarze i narzekania że nie ma on zewnętrznego wyświetlacza przez co niby trzeba odbierać połączenie w ciemno... nie powiem że przez to troszkę dłużej się zastanawiałam nad wyborem ale w końcu się zdecydowałam.... no i oczywiście bez problemu znalazłam opcję dzięki której wyłączyłam odbieranie połączenia poprzez otwarcie klapki.... nawet nie zdążyłam przeczytać tego w instrukcji a tu ludzie mają taki problem.... ehh brak słów :P ....ogólnie telefonik jest super... mam cyfrówkę więc takie coś jak aparat w telefonie nie jest mi potrzebne... zresztą jakość zdjęć jest nieporównywalna i na to nawet nie zwracałam uwagi przy wyborze.... bateria mogła trzymać troszkę dłużej ale 4-5 dni to też nie tak najgorzej :))) telefonik fajny zwłaszcza dla kobietki :))) polecam tym którzy nie potrzebują bajerów dla szpanu :P

  • 0

    45. ~aneta  2005-12-13 16:51:39  host: bpm218.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo ładny telefon ma kolorowy wyswietlacz i nagrywanie jest fajny.

  • 0

    46. ~Maciek  2005-12-15 15:35:10  host: axy110.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO WSZYSTKICH TUTAJ CO SIE KLUCA, TEN TELEFON MA IRDE TZW. PODCZERWIEN JEZELI NIE WIECIE TO SOBIE WEJDZCIE NA ALLEGRO I ZOBATRZCIE ALB NA STRONE SAMSUNGA. A POZATYM T BARDZO FAJNY TELEFONIK.

  • 0

    47. ~Gochalowa  2005-12-17 14:50:52  host: bwv138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka!Mam pytanie,Jak oceniavei telefon SamsungX480?Bo wiedzicie ja chce taki kupić ale nie wiem czy ten telefon jest praktyczny.Jesli chodzi o fonkcje to ma super tylko że nie ma blokady klawiatury.Jesli ktos z was jest właścicielem tego telefoniku to czy moż e mi powiedzieć czy ta klapka się nie otwoezy lub nie oderwie?? bo ja chodze jescze do szkoły i nie wiem czy mi się ta klapka w kieszeni lub gdzieś nie otwoezy lub nie zerwie :0 Prosze powiedzcie mi pliss!!

  • 0

    48. ~Zania  2005-12-22 22:17:37  host: ari107.internetdsl.tpnet.pl

    hej wszystkim!! a ja mam takie pytanko... czy może ktoś orientuje sie z jakiego tworzywa jest obudowa tego tel?? metalowa czy plastikowa?? z góry dzieki za odpowiedź :)))

  • 0

    49. ~Andrew  2005-12-25 10:23:09  host: gz251.internetdsl.tpnet.pl

    [wypowiadalem sie juz wczesniej, 14.09] telefon NIE MA podczerwieni (??!!?? Maciek ??!!??)
    mam go ponad 3 miesiace i wg mnie jest calkiem niezly... dzwonki "klasy mp3" (nie mp3 ale amr i mmf) w jakosci niezbyt dobrej, obszar uzytkowy wyświetlacza 128x128, za to w naprawde bardzo dobrej jakosci w porownaniu z innymi o teoretycznie takich samych parametrach, bateria trzyma 4-5 dni przy umiarkowanej częstości rozmów, ale tylko 2 godziny ROZMÓW, wyłączenie LOGO operatora sprawia, że z wyświetlacza znika także zegar. Telefon bardzo mały i poręczny, wielokrotnie bardziej wytrzymały niż wydawałby się tani aparat z klapką, mimo że obudowa plastikowa, potężna wibracja, za to ZA CICHY... zarówno dzwonki jak i głośność rozmów bardzo ciche, na dworze w keiszeni prawie go nie słychać, rozmawiać trzeba na osobności:] ... wart swojej ceny, ale za często przebywam w warunkach zbyt głośnych.. ostrzegam osoby pracujące w chałasie, uczące się w szkole i dojeżdżające gdziekolwiek pociągiem

  • 0

    50. ~Andrew  2005-12-25 10:25:25  host: gz251.internetdsl.tpnet.pl

    acha... jeszcze jedna sprawa...
    T9 dodaje wybiórczo... nie każde dodane przeze mnie słowo mogę odnaleźć potem w słowniczku xD

  • 0

    51. ~jojo  2006-01-03 19:00:17  host: cfd46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    baterie to on ma chyba do D...

  • 0

    52. ~Anulka :-)  2006-01-05 18:32:20  host: dfn233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam sobie ten telofonik niedawno w idea mix za 149zl na 2 lata i place miesiecznie 25 zl! a jesli wybierzesz miesiecznie na 50 zl to za tel placisz tylko zlotowke!!!z samsuga jestem bardzo zadowolona!!!bardzo malutki poreczny.ładne dzwonki i kolorowy wyswietlacz na poziomie!mi w tym tel nic nie brakuje!po co aparat skoro fotki z telefonow i tak są zawsze slabej jakości lepiej zainwestować w cyfrówkę naprawde!polecam przede wszystkim kobietom ,jest bardzo ładny w sam raz do kobiecej zadbanej dłoni!nie zamienilabym go na innym,moj samsung jest the best

  • 0

    53. ~OlQaa  2006-01-06 14:31:58  host: host-81-190-21-145.torun.mm.pl

    Zgadzam sie z Zuzia...telefonik malutki, wygodny, fajnie sie prezentuje, funkscji nie ma zlych tylko minus za brak wysw.zew. ale z tym tez da sie przezyc! A fotki to lepiej robic cyfrowka a nie z jakiegos fonika co zdjecia wychodza tak beznadziejne ze lepiej nie pytac!! Niue czaje po co wssytkim aparat w fonie hehe Pozdro za 4 dni lece do Orange po ten telefonik:D

  • 0

    54. ~latiXXX  2006-01-12 17:03:12  host: bcu189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik naprawde całkiem OK, mam go od pewnego czasu, mały i bardzo lekki, bardzo prosty w obsłudze, brak wyświetlacza zew. nie przeszkadza ponieważ można wyłączyć funkcje aktywnej klapki, brak aparatu mi nieprzeszkadza, polifonia na wysokim poziomie, wyświetlacz w tym telefonie to naprawde kozak, jedyna wadą jest BRAK IRDA, czy ktos wie jak mozna ustawić zeby T9 nie bylo właczone przy każdym nowym SMS-sie? mimo wszystko polecam! ;)

  • 0

    55. ~latiXXX  2006-01-12 17:56:00  host: bcu189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik naprawde całkiem OK, mam go od pewnego czasu, mały i bardzo lekki, bardzo prosty w obsłudze, brak wyświetlacza zew. nie przeszkadza ponieważ można wyłączyć funkcje aktywnej klapki, brak aparatu mi nieprzeszkadza, polifonia na wysokim poziomie, wyświetlacz w tym telefonie to naprawde kozak, jedyna wadą jest BRAK IRDA, czy ktos wie jak mozna ustawić zeby T9 nie bylo właczone przy każdym nowym SMS-sie? mimo wszystko polecam! ;)

  • 0

    56. ~ewcia423423  2006-01-14 20:34:08  host: bou94.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja chyba go sobie kupie... podoba sie mi... maly poreczny i ma wszystkie potrzebne funkcje... po co jakis aparat.. od tego jest cyfrowka. telefon jest nie dla szpanyu tylko do rozmowy. pozdro dla wszystkich

  • 0

    57. ~gonia  2006-01-19 18:48:47  host: abdq138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do dupy ten telefon ja bede miała motorle v980 to dopiero sprzet zobaczcie sami moja kolezanka ja dzisiaj kupila jest gowno warta ta komora

  • 0

    58. ~jaro  2006-01-20 12:21:59  host: host-86-63-148-91.pronet.lublin.pl

    czesc wszystkim.a nie wiecie czy mozna ustawic jakies profile w tym telefoniku??? zgadzam sie ze aparat w telefonie jest zbedny.i tak zdjecia wychodza ch.... jak nieszczescie.pzdr.

  • 0

    59. ~aniolek  2006-01-25 10:08:01  host: h82-143-150-132-static.e-wro.net.pl

    jak dlamnie to tel bomba smukły wytrzymały
    elegandzki mam dwa tel nokie z aparatem i tego oto samsunga jest moim ulubionym telefonikiem ;-)

  • 0

    60. ~konimoni  2006-01-25 17:26:13  host: bva146.internetdsl.tpnet.pl

    Hej!czy ktoś z tu obecnych ma może ten telefon w erze? nie moge sobie poradzić z konfiduracją MMS'ow i WAP'u. To co jest na ich stronie niestety nie działa (moze cos zle wpisalam ale nie sadze). W BOA tez nie bardzo potrafia mi pomóc. Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    61. ~konimoni  2006-01-25 17:26:14  host: bva146.internetdsl.tpnet.pl

    Hej!czy ktoś z tu obecnych ma może ten telefon w erze? nie moge sobie poradzić z konfiduracją MMS'ow i WAP'u. To co jest na ich stronie niestety nie działa (moze cos zle wpisalam ale nie sadze). W BOA tez nie bardzo potrafia mi pomóc. Z góry dzięki za pomoc.

  • 0

    62. ~baton_km  2006-01-25 23:45:39  host: eci109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja znajoma ma x100 i strasznie sie rysuje obudowa baterii... już po 2 dniach był ryski, i ciekawi mnie czy w tych nowszych też tak jest. Ile trzyma bateria? Zna ktoś połączenie x490 i x200 ?

  • 0

    63. ~*Emi*  2006-01-28 11:27:09  host: akm232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bardzo podoba mi sie ten telefonik tylko szkoda że nie ma kilku funkcji ale tak to spoko modelek.Chyba go kupie??!!

  • 0

    64. ~soad21  2006-01-29 20:46:52  host: aaxl153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    omg....
    w telefonach komorkowych aparaty i tak sa do niczego tak wiec co sie plujecie!!
    xD

  • 0

    65. ~Mr G  2006-01-29 20:51:46  host: cp163.internetdsl.tpnet.pl

    To że nie ma aparatu to nie jest problem! W końcu nie wszyscy używają aparatu, a telefon jest tak tani, że równie dobrze może stanowić drugi telefon, np. obok jakiegoś większego telefonu z dobrym aparatem i symbianem...
    Jednak rzeczą która absolutnie go deklasuje (przynajmniej dla mnie) jest brak zewnętrzenego wyświetlacza!
    Przecież to jakaś paranoja że jego poprzednik SGH-X460, miał wyświetlacz zewnętrzny, a ten go nie ma!
    Przecież nie musi to być jakaś wielka aktywna matryca o 256 tyś kolorów.. Wystarczy tylko jedna malutka monochromatyczna linijka!

  • 0

    66. ~kk  2006-02-02 22:35:21  host: aamf210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kupilam aparat i uwazam, ze jak narazie jest ok. Nie płacze, ze nie ma aparatu gdyz cyfrowkę mam osobno a nie bawią mnie bajery. Chcial;am tel.do komunikowania sie. Gry, maile etc.mam w necie. Uważam, że osoby, które chcą poszpanować najlepiej niech kupią atrapy z allegro albo ze straganu takie komóreczki haha...

  • 0

    67. ~strzala  2006-02-03 12:55:56  host: 76-37.idc.net.pl

    witam.wy wszyscy jestescie baranami na kiego wam aparat w telefonie chcecie szpanowac przed laskami zajebistymi telefonami bo wam mamusia wzięła na abonamet zajebisty tel. za 1zł zgadzam sie z "braxi" i "ostrym" chcesz zdjecia to sobie baranie jeden z drugim kup cyfrówke.kupilem ten fonik za 49zl w mix plusie bardzo fajny i polecam

  • 0

    68. ~Slaja69  2006-02-05 12:00:42  host: eip174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jago sobie wczoraj kupilem i mi bardzo odpowiada. Fajny, poręczny telefonik. Żadnego przerostu formy nad treścią.A jezeli chodzi o aparat to ludzie, żaden telefon nie dorówna najgorszej cyfrowce. Optyka nie ta. Pozdrawiam wszystkich.

  • 0

    69. ~Michal  2006-02-10 15:58:15  host: 80.54.68.2

    po co komu aparat mialem 3 telefony z aparatem i tak to tylko zabawka wazne ze jest maly funkcjonalny i ladnie wyglada;)

  • 0

    70. ~Dinah  2006-02-23 20:07:49  host: 80.51.231.22

    Kupilam sobie tą komoreczke i wiem ze to dobry wybor. Aparat cyfrowy jest sto razy lepszy od tych aparatow w telefonie. Jakosc niepodwazalnie lepsza. a jak chce sobie wgrac zdjecia albo inne grafiki czy dzwonki to przeciez mam RS232,kabel usb a do tego dobre oprogramowanie i nic więcej nie trzeba:)) Telefon maly zgrabny w sam raz dla takich dziewczyn jak ja: dynamicznych ale eleganckich tak jak ten telefon:) Goraco polecam mniej wymagającym kobitkom , najlepiej z aparatem cyfrowym. Napewno nie polecam całemu temu szpanerstwu co to nie wie ze zdjecia z cyfrowki mają niepowtarzalna jakosc ,ktorej wlasnie aparaty w telefonach na dlugo miec nie bedą. Pozdrawiam Wszystkich;)

  • 0

    71. ~Dinah  2006-02-23 20:17:49  host: 80.51.231.22

    Kupilam sobie tą komoreczke i wiem ze to dobry wybor. Aparat cyfrowy jest sto razy lepszy od tych aparatow w telefonie. Jakosc niepodwazalnie lepsza. a jak chce sobie wgrac zdjecia albo inne grafiki czy dzwonki to przeciez mam RS232,kabel usb a do tego dobre oprogramowanie i nic więcej nie trzeba:)) Telefon maly zgrabny w sam raz dla takich dziewczyn jak ja: dynamicznych ale eleganckich tak jak ten telefon:) Goraco polecam mniej wymagającym kobitkom , najlepiej z aparatem cyfrowym. Napewno nie polecam całemu temu szpanerstwu co to nie wie ze zdjecia z cyfrowki mają niepowtarzalna jakosc ,ktorej wlasnie aparaty w telefonach na dlugo miec nie bedą. Pozdrawiam Wszystkich;)

  • 0

    72. ~daniel  2006-02-28 22:45:27  host: zc150.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon jest strasznie lipny mam takiego i radze wszystkim odpusccie go sobie...

  • 0

    73. ~anka  2006-03-01 12:20:40  host: 97-188.echostar.pl

    ludzie! jezeli piszecie, ze telefon jest lipny to podajcie jakies sensowne argumenty. na tym wlasnie to polega. do dupy sa komentarze "nie kupujcie tego telefonu bo nie" wlasnie jestem przed zakupem telefonu i sklaniam sie ku x480 wlasnie. mam tylko jedno pytanie. jak wytrzymaly jest ten telefon? bo jesli ja bede wlascicielka to wytrzymaly musi byc;) generalnie widze pozytywne opinie wiec pewnie z nim skoncze ;) no i ten kolor ;)

  • 0

    74. ~  2006-03-01 23:21:55  host: pc61.nowysacz.cvx.ppp.tpnet.pl

    do:wojtek r9 jak chcesz się pobawić to kup sobie zabawkę

  • 0

    75. ~P@ulu$ka  2006-03-03 17:36:57  host: esi221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Niedawno kupilam ten telefon i jest swietny. A co do tych ktorzy maja jakies zastrzezenia najpierw "poznajcie" ten telefon dokladnie a dopiero pozniej wydawajcie opinie!!! Naprawde warto go kupic!!! POLECAM!!!

  • 0

    76. ~Asia  2006-03-04 14:47:52  host: 80.51.159.1

    a ja niedawno kupilam sobie ten fonik i bardzo mi sie podoba!!!nie potrzeba ni aparatu i innych najnowszych opcji bo tez uwazam ze telefon jest do dzwonienia a nie pstrykania zdjec!!!pozdrawiam!!! :*

  • 0

    77. ~wiki  2006-03-10 15:49:56  host: 80.51.233.174

    wy debile nie czepiajcie sie tego telefonu zgadzam sie z ostrym jak chcecie to kupcie sobie do pstrykania zdjec cyfrowke sami lepszych nie macie!!!

  • 0

    78. ~p910i rulez  2006-03-20 20:44:16  host: 28-go2-3.acn.waw.pl

    Jak narazie dwie wady w tym sprzecie i zaleta:
    - ciche dzwonki ( jak dlamnie głosnik powinien byc skierowany na zew )
    - nie da rady ustawić vibry i dzwonka jednoczesnie.
    -ewentualnie brak irdy czy bluetooth'a
    Zaleta tego telefonu? Mamusia jest zadowolona z takiego prezentu a to juz "plus". I to by było na tyle

  • 0

    79. ~asia  2006-03-26 17:41:38  host: abtj96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    niedawno kupilam ten telefon i jestem z niego zadowolona. Jesli komus jest niepotrzebny aparat i inne nowosci, tylko ladny, maly i poreczny telefon to polecam z cala pewnoscia ten:D pozdrawiam wszystkich :)

  • 0

    80. ~madus@autograf.pl  2006-04-03 17:38:31  host: bmy153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: czy do Samsunga X480 można wbudować aparat czy podczerwień?? Jeśli tak to proszę o informavję na ten temat najlepiej jak najszybciej i na e-maila podanego w nicku
    Pozdrawiam

  • 0

    81. ~poldson  2006-04-05 22:39:57  host: ya34.internetdsl.tpnet.pl

    ja jestem szczesliwym posiadaczem tego telefonu od niedawna i przyznam ze mi sie bardzo podoba. irdy mi nie trzeba bo mam kabel a cena jest ta sama, aparatu mi nie trzeba bo po co??jest maly, poreczne, piekny i funkcjonalny.takiego telefonu mi trzeba bylo.

  • 0

    82. ~kasia  2006-04-10 21:41:38  host: diz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chcę sobie kupić ten telefonik,długo sie zastanawiałam ale zdecydowałam. Powiedzcie mi tylko proszę ile bateria w nim trzymie???????? proszę , dziękuje z góry

  • 0

    83. ~madzia  2006-04-10 21:55:52  host: diz61.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Napiszcie mi proszę ,czy ta klapka się na pewno nie oderwie?

  • 0

    84. ~gabi  2006-04-25 16:48:27  host: 217.153.162.42

    lux fonik:) jak dla dziewczyny pasuje, wlasnie nie dlugo zamierzam sobie kupic tego samsunga pozdrawiam:)

  • 0

    85. ~Monika  2006-05-01 10:49:14  host: sub216-4.elpos.net

    mam ten telefon, wcale ne narzekam i wcale nie potrzebne mi sa zadne bajery, bo to co najwazniejsze moge nim robic, czyli dzwonic i wysylac smsy... kasia bateria trzyma okolo 4 dni, madzia jak bedziesz wyginac ciagac to napewno odpadnie :P

  • 0

    86. ~anka_vip  2006-05-07 20:53:04  host: proxy3.tkdami.net

    mam zamiar kupić sobie tego samsunga - nawet jeśli aparat jest to po kilku dniach się z reguły nudzi, też wydaje mi się że normalnemu człowiekowi wystarczą funkcję X480

  • 0

    87. ~SNEK&SQN  2006-05-18 23:15:14  host: bvj212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    FANY TEL WLASNIE GO DOSTALEM MAM JEDNO PYTANIE CZY W NIM SIE FORMATUJE BATERIE JESLI TAK TO JAK SIE TO ROBI????

  • 0

    88. ~goomisia  2006-05-26 13:25:48  host: 213-238-76-184.adsl.inetia.pl

    Witam. mam telefon od wczoraj i juz sie nim troszke nabawilam wiec moge cos o nim powiewdziec. Ja mam model czerwony i szczegolnie polecam go paniom bo telefon swietnie sie prezentuje w kobiecych dloniach. a teraz kilka plusów: telefon bardzo delikatny w dotyku ale solidny, lekki i ciekawie zaprojektowany. po otwarciu mozemy sie przekonac ze klawiatura prezentuje sie bardzo ciekawie. mamy mozliwosc wyboru jak bardzo jasny ma byc ekran. kolejny polus za przyciski nawigacyjne ktore sami mozemy zaprogramowac jako dowolne klawisze skrótów. sms pisze sie szybko. menu mozemy ustawic wedlug 3 typów - orginalnie mamy styl siatki ale mozemy ustawic menu na styl stron-jedna funkcja zajmuje caly ekran alebo w formie poziomych pasow menu. plus za fajne dzwonki i za mozliwosc tworzenia grup i przypisowaniu im dzwonków. posiada wszystko co konieczne TELEFONOWI A NIE NASZPOKOWANEMU TANDETAKI TELEFONOWI Z APARATEM, MP3 CZY INNYMI BADZIEWAMI - ma kalendarz, notatnik, natatki glosowe, kalkulator, stoper, budzik, alarm, gry. ustawianie wszelkich zmian jest proste. gniasdo na sluchawki i na ladowarke sa ukryte pod gumowymi klapkami dzieki czemu niedostanie sie do nich zaden brud.A teraz minusy - tel troszke mnie zszokowal tym ze wibry nie mozna polaczyc z dzwonieniem:( zanim zaczelam cokolwiek ustawiac przeczytalam dokladnie instrukcje uzytkownika jest to niezbedne bo tel ma wiele funkcji poukrywanych w miejscach gdzie bym sie niespodziewala. tel troszke cichy jak dla mnie. mam prawie na maksa a nieuslyszalam go w autobusie. Z początku mialam kupic sony Ericsson z300i bo praktycznie to samo tyle ze bez dyktafony, mniej pamieci i ma wyswietlcz zewnętrzny ale przekonalo mnie do samsunga to ze sa one najmniej awodnymi telefonami, fajnie wyglądają i maja solidne klapki.Formatowanie baterii tez jest proste. 12 h na wylaczonym telefonie zaraz po jego pierwszym rozladowaniu. czyli...kupujemy bawimy sie telefon sie rozladowuje a my go wylaczamy i na 12 h do ladowareczki

  • 0

    89. ~Jagoda  2006-05-30 18:04:05  host: acxq167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie sie wahcam bo mam dylem,at jakiego koma sobie kupic bardzo mi sie podoba ten tel ale mam zastrzezenuia do cichych dzwonkow i nie posiadania wibracji wraz z dzwonkiem a aparat zostawie w spookoju chociaz wolalabym z aparatem ale dobra szkoda tez ze nire ma podczerwieni prosze was doradzcie mi cos na ten temat prosze tych ktozy go maja i wiedza co powiedziec

  • 0

    90. ~claudia  2006-06-07 10:42:05  host: aaot172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon super,ślicznie wygląda świetnie sie prezentuje,lekki wytrzymały,praktyczny ma wszystko to co trzeba dobremu tel,zew lampka pracy-kolor do wyboru:))ja ma orang:)tak poza to wiele dzwonków ma vibre+melodie,polecam!!

  • 0

    91. ~MiP_&_KINIA  2006-06-07 19:40:52  host: nat-145.ghnet.pl

    wie ktoś dlaczego nie da sie pobrac gier java na ten tel?? tzn przy próbie sciagniecia aplikacji wywala komunikat ze plik jest niedostepny (sciagam ze swojego serv) plik na 100% tam jest. Prosze o odpowiedz.

  • 0

    92. ~Mons Lisa  2006-06-12 17:37:27  host: bxv127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ogólnie uważam, że ten telefon jest oki;] tylko gdzie tu jest stoper? wiecie dajcie znać;] plizzz

  • 0

    93. ~anka_vip  2006-06-13 19:17:12  host: proxy1.tkdami.net

    Czy ktoś wie jak ustawić w X480 (w sieci Plus mix) aby raporty przychodziły po każdym smsie. Prosze napiszcie bo nie moge tego znależć w telefonie a jest na pewno.

  • 0

    94. ~Kuba-Lubin  2006-06-17 23:15:41  host: xdsl-8109.lubin.dialog.net.pl

    A ja nie wiem cyz go sobie kupic :( yastanawiam sie. Czy ten telefon jest wogole fajny???

  • 0

    95. ~goomisia  2006-06-23 17:11:57  host: 213-238-74-134.adsl.inetia.pl

    raporty sie ustawia w : menu - sms- ustawienia-wspolne - 2 raporty doreczen..proste..wystarczy zlapac instrukcje..INSTRUKCJA to podstawa!

  • 0

    96. ~maciej  2006-07-02 09:48:32  host: pb135.pila.cvx.ppp.tpnet.pl

    witam mam pytanie czy w tym telefnie jest blokada klawiatory?? bo jak ja wcisne dlugo dwa gorne przyciski to sie blokoe i nie moge nic zrobic.po wyciagnieciu bateri i wlorzeniu spowrotem nadal nic. po kilku minutach trzeba znowu naduscic te przyciski i juz jest oki. nie wiecie co to moze byc?? odp pozdro

  • 0

    97. ~cookie monster  2006-07-04 20:22:31  host: 195.116.238.27

    telefon jest ladny, zgrabnym, latwy w obsludze, kupilem go mamie, strasznie sie ucieszyla :)

  • 0

    98. ~koza  2006-07-11 13:03:59  host: chello087207162112.chello.pl

    Wada- tego tel sa ciche dzwonki i brak licznika pobranych danych czest kozystam z wapa-a i nie wiem ile pobralem i wyslalem danych
    Zalety- maly i prosty w obsludze

  • 0

    99. ~kika  2006-07-14 20:35:23  host: 217.153.162.42

    ktorego wybrac x480 czy SE z300?? ehh nie moge sie zdecydowac..

  • 0

    100.  2006-07-17 23:22:24

    mam pytanko potrzebuję słuchawki do rozmów z tego aparatu
    ale na allegro są same jakieś adpteru słuchawkowe... a ja potrzebuje prostych słuchawek do rozmów... czy są takie wogule???

  • 0

    101. ~:(  2006-07-19 14:37:25  host: 213.199.241.18

    jak to nie da sie ustawic dzwonka i vibry jednoczesnie? to kiedy jest vibra? chce go kupic ale z vibra :(

  • 0

    102. ~ddaa  2006-07-19 14:59:54  host: 213.199.241.18

    czy on ma vibre razem z melodią?????

  • 0

    103. ~js  2006-07-27 13:37:22  host: user22.56.udn.pl

    jak można w nim przesłać plik audio? brak bluetooth i podczerwieni

  • 0

    104. ~aleksa  2006-08-12 14:39:25  host: czc178.internetdsl.tpnet.pl

    a czym sie rozni tel.x480 od x481 ???

  • 0

    105. ~maniek  2006-08-18 15:17:31  host: abeh204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludzie!!!! jeslu potrzebujecie zajefajnego tel z zajefajnymi funkcjami to spodziewcie sie go qpic za ta kase?? zastanowcie sie przez chwile... to jest fon dla osob bez wygórownaych wymagan sprzetowych. Sam mam ten fon i jest super. w sam raz dla osoby ktora potrzebuje ladnego i prostego w obsłudze fonu.:]pzdr all

  • 0

    106. ~iwa  2006-08-18 22:01:19  host: router.finemedia.pl

    telefonik jest spoko mam go juz rok pojawil sie jdnak maly problem kiedy podnosze klapke przez pare sekuk jest czarne pole na wyswietlaczu a potem pojawia sie podswietloy ekraik nie wiem co sie dzieje igdy mi ie upadl tak wiec wymieniam go i kupuje nokie 6230i

  • 0

    107. ~Tomek  2006-09-04 19:31:32  host: exa8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Supcio fon. Mały, lekki, ale wytrzymały (kilka razy spadł mi na beton i przeżył). Plus to bardzo dobry wyświetlacz, miła dla ucha polifonia, ale można też ściągać True Tone i ustawić jako dzwonek. W sumie ma dużo pamięci, bo 2,6 mega (to pojemność, poodjęciu tego co zajmuje system)bez aparatu wystarczy. Jak ktoś ma problem że mu bateria nie trzyma, to niech wyłączy lampke pracy. Polecam!

  • 0

    108. ~Tomek  2006-09-04 19:35:40  host: exa8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Supcio fon. Mały, lekki, ale wytrzymały (kilka razy spadł mi na beton i przeżył). Plus to bardzo dobry wyświetlacz, miła dla ucha polifonia, ale można też ściągać True Tone i ustawić jako dzwonek. W sumie ma dużo pamięci, bo 2,6 mega (to pojemność, poodjęciu tego co zajmuje system)bez aparatu wystarczy. Jak ktoś ma problem że mu bateria nie trzyma, to niech wyłączy lampke pracy. Polecam!

  • 0

    109. ~ja  2006-09-06 16:10:02  host: bnu237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm..a na kija komu, blokada klawiauty..jak telefon jest z klapka?:/

  • 0

    110. ~Patrycja  2006-10-01 16:22:35  host: abyu155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Szpanerski wygląd, a w srodku nic nadzwyczajnego. Duży + za wytrzymałość!

  • 0

    111. ~Iwona  2006-10-03 16:12:06  host: cua178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon z jakies pół roku. Dobrze sie prezentuje, łatwy w obsłudze. Do braku wyświetlacza zewn. idzie sie przyzwyczaic a przeciez po otwarciu nie odbiera sie połaczenia odrazu wiec zawsze mozna rozłaczyc :) Aparat w telefonie jest zbędny, potrzebny jedynie zeby miec fajna tapete a zdjecia po wywoładniu sa bez koloru i bez zycia. Jest tylko starsznie delikatny spadł mi z 2 razy i juz musiał wracac do serwisu ale od naprawy jakos sie trzyma:) No i brak irdy. Ogólnie oceniam na 4 z + ;]

  • 0

    112. ~nianio  2006-10-07 10:02:47  host: host-81-190-115-127.gdynia.mm.pl

    Moj tata takiego ma i jest hmmmm mi sie osobiscie nie podoba ale moj tata jest bardzo zadowolony. Chwali sobie jego małe wymiary i prostosc. Niema rzadnych dosłownie rzadnych bajerow ale sa one niepotrzebne styl i funkcjonalnosc wpelni to wygradzaja. Wiec sumujac daje mu 3 pkt /10

  • 0

    113. ~daniel  2006-10-23 15:56:46  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    ile wreszcie ten fon ma pamięci??tutaj piszą że ma 2,6 a na allegro że ma 9 mb:)

  • 0

    114. ~  2006-10-26 11:27:01  host: 217.153.162.42

    jak narazie nie narzekam;) spadl mi i musialam go oddac do serwisu ale tera jest ok:) malutki i fajniutki :))(4+) pozdr

  • 0

    115. ~monia  2006-12-07 15:50:44  host: ece3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest nawet fajnt ale nie ma wibracji z melodia,blokady klawiatury i paru innych rzeczy ale jest spoko . pozdro:P

  • 0

    116. ~pytanko  2006-12-27 17:47:51  host: cfk159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie|zamierzam kupic tego koma w komisie tylko że niewiem czy w tym fonie da sie wymienic obudowe ?? prosze o szybkie odpowiedzi!!!!!

  • 0

    117. ~ewa  2007-01-27 10:07:03  host: dpn249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Proszę o pomoc. Jaki klawisz wcisnęłam że na wyświetlaczu pojawiłu sie w środku chyba adresy odebranych smsów, numer kolejnego a na dórnym i dolnym niebiskim pasku prawdopododnie kolejne kontakty z książki telefonicznej. Byłam tak zaskoczona tym co zobaczyłam że nawet dobrze nie zapamiętałam ale numery kolejnych sms. były na wyświetlaczu. Czy to był jakiś błąd oprogramowania ? proszę o podpowiedź.

  • 0

    118. ~MONIA 23  2007-01-30 15:28:33  host: bcs47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak sie wylancza lampke pracy w tym telefonie

  • 0

    119. ~zombik  2007-02-21 17:20:27  host: pc168-163.ondraszek.ds.polsl.pl

    srrótem to będzie men potem 9-1-5-1

  • 0

    120. ~gosia  2007-02-28 09:29:24  host: router.kosa.net.pl

    Corka chce mi kupic na urodziny komórkę właśnie Samsubga X480 bo,jest ładny, zgrabny z klapką.Ale ja mam pytanie,Mam 48 lat bez okularków niewidzę małych literek np.Czy w tym telefonie da sie ustawić zeby byly duze widoczne litery ??? a i czy 9 TO TYLKO PYTANIE .KOLEZANKA MA TAKI,,,nie ma polskich litem jak sie pisze sms np ą . ę. ł .. czy to prawda ??? Bardzo dziekuje za odpowiedż,,Gosia

  • 0

    121. ~!SyLwU$!  2007-04-29 15:54:55  host: 088156155159.srg.vectranet.pl

    Mam Ten Telefonik I Jestem Z Niego Zadowolona Jedyna Wada To Taka Ze Niee Ma On Odtwarzacza MP3 :P:P A Szkodaa Ale I Tak Jest Zajefajnyy...xD

  • 0

    122. ~KigI  2007-05-11 17:45:53  host: gik106.internetdsl.tpnet.pl

    szczerze wam powiem ze x480 jest lepszy od x481 wskazuje na to chocby sama lista kontaktów; 500 a 2000

  • 0

    123. ~SYLWIA  2007-05-18 20:28:58  host: gnk210.internetdsl.tpnet.pl

    NO AJ TEZ JESTEM NAWET Z NIEGO ZADOWOLONA BGO TAKI POSIADAM. ALE CZYM SIE ROZNI X480 OD X 481?

  • 0

    124. ~ziomek  2007-05-22 16:47:00  host: bey208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    x480 ma np. większą wbudowaną pamięć i szybciej działający wap :)

  • 0

    125.  2007-07-06 20:17:45

    Czy ten samsung może mieć dzwonki true tone?

  • 0

    126. ~kasia  2007-07-07 18:35:18  host: bya239.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie zmieniłam samsunga na motorolę w375 i już żałuję choć motor.ma więcej funkcji.

  • 0

    127. ~skoko  2007-07-14 15:59:51  host: 088156133150.rad.vectranet.pl

    moj nie stety nie przezyl gdyz wykapal sie razem ze mna w wannie przypadkiem :(

  • 0

    128. ~Olka  2007-07-21 12:36:24  host: abcc47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam do was pytanie i proszę o odpowiedź, czy ten telefon odtwarza dzwonki true tone? I czy ma wkładany aparat?

  • 0

    129. ~debesciak  2007-07-31 22:42:26  host: abgc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    samsung śmiga 3 roki , spadał pływał w wodzie a jednak żyje , supertelefon. Nie wiem co to za ranking w którym wygrywa sonyericson (azjatycka klejonka),naprawiam telefony i z tymi jest najwięcej pracy.

  • 0

    130. ~PraVyy  2007-08-09 23:55:50  host: user50-155.satfilm.net.pl

    Potrzebuje Kod telefonu bo chce załozyc haslo na komórke... jak ktos wie niech pisze bo chce ząłozyc a nie moge... jak co to piscie na Nr gg 540966 Prosze wazne...

  • 0

    131. ~dromor  2007-09-02 16:37:44  host: 212.122.223.68

    mam ten telefon juz prawie 2 lata ani razu w serwisie nie byl, ogolnie jestem bardzo zadowolony, male rozmiary, lekki, twardy(spadal mi wielokrotnie a nawet plywal w morzy i ciagle dziala), wyczuwalna wibracja, troche malo pamieci, jedyne co mi z niego ubylo to zaslepki na śrubkach przy wyswietlaczu i to cos chromowane na glosniku (od wody), bateria po 2 latach ciagle wytrzymuje okolo tygodnia chociaz potrafi sie zmeczyc po 3h rozmowy, troceh sie zarysowal i troceh farby zeszlo z zaslepki od ladowarki, ogolnie telefon polecam ogolnie daje mu 7+ za to jaki jest i za braki bajerkow

  • 0

    132. ~  2007-09-15 19:13:06  host: ckl129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam już ten telefon 2 lata.Jest łatwy w obsłudze i ładny.Raz mi się zepsuł ale nic szczególnego się nie stało.Daje mu 9,5.A w Pazdzierniku będę miała nowy NOKIE 5300

  • 0

    133. ~Angelll94  2007-09-18 20:32:37  host: nat-zachod-0-0-127.uznam.net.pl

    Mam ten telefen - i blagam zeby mi na nowy wymienili!! Non stop sie zacina... nie moge sciagnac dzwieku na sms i ustawic go.. nie Do pamieci nie mam nic.. ;D Oprócz tego że telefon sie zacina to wszytsko jest ok.. ;)

  • 0

    134. ~-Kajka-  2007-09-21 17:56:30  host: dwr18.internetdsl.tpnet.pl

    Fonik ogolnie spoko jest:)Tylko szkoda ze aparaciku nie posiada.Ogolnie jestem z niego zadowolona jest malutki i bardzo latwy w obsludze.Polecam go osoba potrzebujacym telefonu do pisania esów i wykonywania polaczen a nie by sie nim caBy czas bawic-bo bajerów to on ma nie wiele-chyba nie ma zadnych;/ Pozdrawiam:*

  • 0

    135. ~Jacek  2007-09-23 18:56:39  host: chello083144104149.chello.pl

    telefon konkret!! juz prawie dwa lata i nic sie z nim nie dzieje nie do zniszczenia zwiedzil pelno krajow ze mna i moja siostra !! polecam tym ktorzy chca naprawde wytrzymalego telefonu bez zbednych rzeczy ktore marnuja szybko baterie polecam !!

  • 0

    136. ~kra  2007-10-11 16:49:06  host: dtp214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Super telefon ja mam go juz 3 rok i nie zamierzam kupować innego. Mały poręczny! EXTRA!

  • 0

    137. ~aniołek  2007-10-31 12:55:01  host: gue178.internetdsl.tpnet.pl

    Mam takie pytanko od niedawna mam ten telefonik, wszystko jest oki tylko nie umiem mms-ów odbierać:( wszystko mam dobrze ustawione a mimo to nadal wyskakuje "pobieranie nie powiodło się". Macie na to jakąś radę?

  • 0

    138.  2007-11-15 20:06:30

    Mam tego fona prawie 2 latka:)Jest fantastyczny,malutki,lekki i poręczny:)Fakt nie ma aparatu,mp3 i innych bajerów natomiast jest wytrzymaly,zostal przejechany przez rowerzyste,miliony razy upadal i to z roznych wysokosci i nic!Troche porysowany ale smiga:)Od czasu do czasu zatnie sie ale ogolnie nie ma z nim wiekszego problemu:)Polecam:)

  • 0

    139. ~zonia3  2007-12-11 16:17:49  host: gw.gmb.pl

    do aniołek - mam tego fona i też tak mam. to jakieś niedociągnięcie ze strony producenta(chyba)! :D

  • 0

    140. ~x480  2008-01-19 10:11:29  host: ash112.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie co wy piszecie !!!! ja mam ten telefon i mam go juz dosyc :/ serio...!! teraz poluje na nokie5700 w plusie:) bo orange jest do dupy i teraz ide do plusa:) Wiec nie polecam tego telefonu bo to zlom jest;/ takze ten kto chce go kupic to powodzenia :((( ogulnie prawie nic nie ma nawet podstawowego punktu czyli spotera, a co dopiero aparat mp3 hahahaha chyba zart!! powodzenia i pa:)

  • 0

    141. ~krystian  2008-03-25 12:35:01  host: n06.satfilm.pl

    A jak w tym telefonie można ustawić zegar, abym po otwarciu klapki mógł zobaczyć czas?

  • 0

    142. ~midori  2008-07-11 11:03:03  host: host-89-228-103-47.olsztyn.mm.pl

    telefon jest spoko, jeśli używasz go tylko do rozmów i sms'ów. Ma beznadziejne dzwonki (nie wypowiem się w kwestii dzwonka o nazwie western ;D), baaardzo mały wyświetlacz, nie dochodzą mms w normalnej rozdzielczości (wcale nie dochodzą xD), na dyktafonie można nagrać jedynie 5 krótkich, 30 sekundowych sekwencji, ma słabą baterię, brak internetu...bez sensu. Mam go już dość. Fakt, jest wytrzymały- wypadł mi do wanny, został przejechany przez samochód, rzucony o chodnik- nadal działa. Tylko nie rzucajcie za mocno- klapka łatwo wypada (miałam starszą wersję tego aparatu i...no już go nie mam x)

  • 0

    143. ~  2008-08-27 10:37:40  host: bbh90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wyglądu telefon jest oki, ale szkoda że niema aparatu i odtwarzacza MP3! A właśnie mam pytanie czy w tym telefonie jest wkładany aparat??? prosze o odpowiec na temat aparatu!

  • 0

    144. ~Aga  2008-10-10 16:29:41  host: fcr250.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie ? to i MMS nie można odbierać na tym telefonie ?

  • 0

    145. ~x480  2008-10-14 21:04:35  host: fbt45.internetdsl.tpnet.pl

    a ja powiem tak, telefon jest niezawodny, mi przez 3 lata użytkowania ani razu nie był w naprawie. A teraz kupuje nokie 6120

  • 0

    146. ~Lost  2008-10-17 20:22:11  host: pogodanet.silesiamultimedia.com.pl

    Niewiem czy go sobie kupic z wygladu widac ze jest lajny;]A po opisach mysle ze warto go kupic:))

  • 0

    147. ~bonq  2008-10-24 22:26:43  host: dyq250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem ten telefon kiedys, jest dla osob ktore potrzebuja tylko dzwonic i sms, dla mnie byl niezniszczalny :D pare razy zlecial ze schodow, ladowal z 4 metrow na trawe i nic :D

  • 0

    148. ~nika  2009-03-03 22:17:01  host: gau82.internetdsl.tpnet.pl

    telefon jest oki mam juz ponad 3 lata baaardzo wytrztmały nigdy nie serwisiwany :)

  • 0

    149. ~maryyy  2009-04-08 14:34:25  host: apl183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go ponad 3 lata i ani razu nie był w serwisie, spadł mi też z 10 razy i nic się z nim nie dzieje. minus to to że nie ma aparatu, mp3 i takich bajerów ale nie każdy tego potrzebuje.

  • 0

    150. ~aniusiek88  2009-05-16 17:39:39  host: serwer.kabel.net.pl

    mam ten telefon i nie moge wykonywac polaczen wychodzących. wkladam karte do innego telefonu i jest ok. czy ktos moze mi powiedziec o co chodzi?

  • 0

    151. ~PITER64  2012-01-25 12:44:10  host: user-46-112-117-12.play-internet.pl

    SUPER FON

  • 0

    152. ~kubełuś  2012-09-29 01:33:14  host: 80.54.9.66

    telefon o wytrzymałości zbliżonej do słynnej nokii 3310... przeżyłem z nim wiele pięknych chwil, upadków, zalań. aż w końcu po tych latach upadków zaczął się czasem wyłączać, bo bateria nie łączyła. trochę izolacji i jazda :D mój pierwszy telefon. będę za Tobą tęsknił, przyjacielu...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-166-48-3.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet