Samsung SGH-X460 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X460 Opinie o Samsung SGH-X460

Samsung SGH-X460

w sumie: 20
  • 0

    1. ~lucasso55  2005-04-24 19:30:00  host: etc230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem brac x450 ale brakowalo mi zewnetrznego wsyswietlacza.ale widze ze sie doczekalem:)biore ten tel

  • 0

    2. ~madzia69  2005-05-23 10:34:00  host: axf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super, mam go juz 3 miesiące i jest niezastąpiony.

  • 0

    3. ~  2005-05-24 21:02:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Badziew miałem go 2 tyg i sie jebał co chwile bateria trzyma około 1 dnia :D nie polecam !! Lepszy i tanszy o wiele jest dla mnie jeden z najlepszych telefonów czyli SAGEM my X5-2

  • 0

    4. ~  2005-05-26 14:18:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    sagem my-x5-2 to sredni telefon, to to badziew totalny a najlepsza jest 3220

  • 0

    5. ~anty nokia  2005-06-30 21:41:00  host: bjn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 3220 to zabawka dla niedorozwinietych dzieciakow,najlepsze w niej jest imitacja kolorofonow po bokach z lat 80tych.Za to ten samsung to jest to!!!

  • 0

    6. ~lukas  2005-07-08 19:45:00  host: aok150.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria??

  • 0

    7. ~  2005-07-11 21:43:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ten samsung to szajs taki sam jak wszystkie
    samsungi

  • 0

    8. ~Uzi  2005-07-18 13:11:00  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawy telefon, bardzo ladny z wygladu gdyz jest maly i nie posiada zewnetrznej anteny jak chociazby x450 oraz ma 2 wyswietlacze czym nie moga sie pochwalic mlodsi bracia jak x640 i x480. Szkoda ze nie jest oferowany w Polsce ale i tak cena jest dosc przystepna bo na Allegro nowki z wgranym polskim menu chodza za 430PLN. Dla zainteresowanych w niemczech mozna go kupic na karte w O2 za 79 euro bez simlocka ale i bez polskiego menu. A ci ktorzy uwarzaja ze telefon ktory nie ma aparatu, odtwarzacza mp3 itp. to szajs sa zwyklymi szpanerami i nie maja co robic z kasa, kupuja fona za 1500PLN a potem nie wykorzystuja polowy jego mozliwosci gdyz sa na to za glupi!!!

  • 0

    9. ~Lukasz  2005-07-21 19:55:00  host: db115.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czy ten telefon może odwtarzac dzwonki typu true tone ?

  • 0

    10. ~Yogi77  2005-07-24 13:06:00  host: 236-23.komputersat.pl

    Czy ktoś może udzielić informacji jak długo przy normalnym użytkowaniu trzyma bateria ??

  • 0

    11. ~Uzi  2005-08-30 15:33:46  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Trochę to trwało ale nareszcie go mam:) Kupiłem w komisie za 460 (w końcu to x460:P) ale musiałem się targować gdyż był wystawiony za 490. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, świetnie wygląda i jest ergonomiczny. Menu typowe samsungowskie więc jak ktoś miał do czynienia z innym modelem nie powinno być problemów. Telefon nie ma fajerwerków jak np.odtwarzacz mp3 ale posiada kilka przydatnych dodatków: rozbudowany kalendarz, przelicznik(nie tylko walut), timet, stoper itd. Jeżeli chodzi o baterię to rozładowanie jej zajęło mi 6 godzin przez które bez przerwy grałem w gry i słuchałem polifonicznych dzwonków, które brzmią naprawdę dobrze. Ile trzyma przy normalnym użytkowania napisze za jakiś czas oraz dodam ewentualne spostrzeżenia. Pozdrawiam posiadaczy samsungów:)

  • 0

    12. ~lookii  2005-08-31 15:34:51  host: xdsl-1065.zgora.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad ta komorka czy moze Nokia 3120, ech juz nie wiem sam. Co mi doradzacie?

  • 0

    13. ~Joe  2005-09-03 14:37:46  host: nat.cyberx.pl

    Myślę o przejściu z N6310i na ten model. Ale nie wiem czy nie będę żałował....

  • 0

    14. ~ronin_tg  2005-09-05 12:49:43  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od miesiaca,bat trzyma mi 3 dni przy uzywaniu ok 2-3h dziennie(smsy) ale to moze moja wina bo nie naladowalem porzadnie za 1szym razem(brak czasu).jedyne co mnie niepokoi to klapka-rusza sie lekko na boki jak jest zamkniety (jakies takie luzy ma),nie wiem czy to zawias felerny trafilem czy te typy tak maja.jak z Waszymi? (ogolnie telefon spoko-maly,lekki i fajny wyswietlacz)

  • 0

    15. ~Uzi  2005-09-12 19:50:54  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie ze te typy wlasnie tak maja gdyz w moim tez sie delikatnie rusza klapka ale tylko wtedy jak jest zamkniety, bawilem sie tez kiedys jeszcze innym x460 i tez sie ruszalo. Co do bateri to po porzadnym formatowaniu przy lekkim uzywaniu trzyma 6-7 dni, a przy czestych rozmowach 3-4. Jestem z niego bardzo zadowolony i chyba nastepnym telefonem tez bedzie Samsung:)

  • 0

    16. ~pomocy  2006-03-14 18:35:01  host: 82.177.36.1

    ile ten fon kosztuje w simplusie?? piszcie plisek

  • 0

    17. ~.  2006-08-06 19:10:52  host: xi170.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon tydzień. Bateria po porzadnym formacie trzymała.. JEDEN dzien :| Zamieniłam na nokie 3220 ktora coprawda ma lipne diody (mozna wylaczyc) ale bateria nawet przy wysylaniu 100 smsow dziennie trzyma ponad tydzien! Polecam.

  • 0

    18. ~evela:)  2006-10-25 22:07:14  host: public-gprs10298.centertel.pl

    no to fakt bateria trzyma jeden dzien:/ale pozatym telefonik jest the best:)pozdrawiam posiadaczy tych telefonów

  • 0

    19. ~  2010-03-18 15:16:34  host: 80.50.152.214

    samsung sgh x 460 to szajs bo nie ma jezyka polskiego

  • 0

    20. ~maja  2010-03-18 15:19:07  host: 80.50.152.214

    samsung sgh x 460 szajs nie mam jezyka polskiego i mnie wkurza co mam zrobic

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet