Samsung SGH-X460 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X460 Opinie o Samsung SGH-X460

Samsung SGH-X460

w sumie: 20
  • 0

    1. ~lucasso55  2005-04-24 19:30:00  host: etc230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mialem brac x450 ale brakowalo mi zewnetrznego wsyswietlacza.ale widze ze sie doczekalem:)biore ten tel

  • 0

    2. ~madzia69  2005-05-23 10:34:00  host: axf172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik jest super, mam go juz 3 miesiące i jest niezastąpiony.

  • 0

    3. ~  2005-05-24 21:02:00  host: h-153-232.globsat.com.pl

    Badziew miałem go 2 tyg i sie jebał co chwile bateria trzyma około 1 dnia :D nie polecam !! Lepszy i tanszy o wiele jest dla mnie jeden z najlepszych telefonów czyli SAGEM my X5-2

  • 0

    4. ~  2005-05-26 14:18:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    sagem my-x5-2 to sredni telefon, to to badziew totalny a najlepsza jest 3220

  • 0

    5. ~anty nokia  2005-06-30 21:41:00  host: bjn56.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nokia 3220 to zabawka dla niedorozwinietych dzieciakow,najlepsze w niej jest imitacja kolorofonow po bokach z lat 80tych.Za to ten samsung to jest to!!!

  • 0

    6. ~lukas  2005-07-08 19:45:00  host: aok150.internetdsl.tpnet.pl

    ile trzyma bateria??

  • 0

    7. ~  2005-07-11 21:43:00  host: aiv74.internetdsl.tpnet.pl

    ten samsung to szajs taki sam jak wszystkie
    samsungi

  • 0

    8. ~Uzi  2005-07-18 13:11:00  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawy telefon, bardzo ladny z wygladu gdyz jest maly i nie posiada zewnetrznej anteny jak chociazby x450 oraz ma 2 wyswietlacze czym nie moga sie pochwalic mlodsi bracia jak x640 i x480. Szkoda ze nie jest oferowany w Polsce ale i tak cena jest dosc przystepna bo na Allegro nowki z wgranym polskim menu chodza za 430PLN. Dla zainteresowanych w niemczech mozna go kupic na karte w O2 za 79 euro bez simlocka ale i bez polskiego menu. A ci ktorzy uwarzaja ze telefon ktory nie ma aparatu, odtwarzacza mp3 itp. to szajs sa zwyklymi szpanerami i nie maja co robic z kasa, kupuja fona za 1500PLN a potem nie wykorzystuja polowy jego mozliwosci gdyz sa na to za glupi!!!

  • 0

    9. ~Lukasz  2005-07-21 19:55:00  host: db115.internetdsl.tpnet.pl

    Wie ktoś czy ten telefon może odwtarzac dzwonki typu true tone ?

  • 0

    10. ~Yogi77  2005-07-24 13:06:00  host: 236-23.komputersat.pl

    Czy ktoś może udzielić informacji jak długo przy normalnym użytkowaniu trzyma bateria ??

  • 0

    11. ~Uzi  2005-08-30 15:33:46  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Trochę to trwało ale nareszcie go mam:) Kupiłem w komisie za 460 (w końcu to x460:P) ale musiałem się targować gdyż był wystawiony za 490. Pierwsze wrażenie jak najbardziej pozytywne, świetnie wygląda i jest ergonomiczny. Menu typowe samsungowskie więc jak ktoś miał do czynienia z innym modelem nie powinno być problemów. Telefon nie ma fajerwerków jak np.odtwarzacz mp3 ale posiada kilka przydatnych dodatków: rozbudowany kalendarz, przelicznik(nie tylko walut), timet, stoper itd. Jeżeli chodzi o baterię to rozładowanie jej zajęło mi 6 godzin przez które bez przerwy grałem w gry i słuchałem polifonicznych dzwonków, które brzmią naprawdę dobrze. Ile trzyma przy normalnym użytkowania napisze za jakiś czas oraz dodam ewentualne spostrzeżenia. Pozdrawiam posiadaczy samsungów:)

  • 0

    12. ~lookii  2005-08-31 15:34:51  host: xdsl-1065.zgora.dialog.net.pl

    Zastanawiam sie nad ta komorka czy moze Nokia 3120, ech juz nie wiem sam. Co mi doradzacie?

  • 0

    13. ~Joe  2005-09-03 14:37:46  host: nat.cyberx.pl

    Myślę o przejściu z N6310i na ten model. Ale nie wiem czy nie będę żałował....

  • 0

    14. ~ronin_tg  2005-09-05 12:49:43  host: buh194.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten fon od miesiaca,bat trzyma mi 3 dni przy uzywaniu ok 2-3h dziennie(smsy) ale to moze moja wina bo nie naladowalem porzadnie za 1szym razem(brak czasu).jedyne co mnie niepokoi to klapka-rusza sie lekko na boki jak jest zamkniety (jakies takie luzy ma),nie wiem czy to zawias felerny trafilem czy te typy tak maja.jak z Waszymi? (ogolnie telefon spoko-maly,lekki i fajny wyswietlacz)

  • 0

    15. ~Uzi  2005-09-12 19:50:54  host: auh202.internetdsl.tpnet.pl

    Wydaje mi sie ze te typy wlasnie tak maja gdyz w moim tez sie delikatnie rusza klapka ale tylko wtedy jak jest zamkniety, bawilem sie tez kiedys jeszcze innym x460 i tez sie ruszalo. Co do bateri to po porzadnym formatowaniu przy lekkim uzywaniu trzyma 6-7 dni, a przy czestych rozmowach 3-4. Jestem z niego bardzo zadowolony i chyba nastepnym telefonem tez bedzie Samsung:)

  • 0

    16. ~pomocy  2006-03-14 18:35:01  host: 82.177.36.1

    ile ten fon kosztuje w simplusie?? piszcie plisek

  • 0

    17. ~.  2006-08-06 19:10:52  host: xi170.internetdsl.tpnet.pl

    Miałam ten telefon tydzień. Bateria po porzadnym formacie trzymała.. JEDEN dzien :| Zamieniłam na nokie 3220 ktora coprawda ma lipne diody (mozna wylaczyc) ale bateria nawet przy wysylaniu 100 smsow dziennie trzyma ponad tydzien! Polecam.

  • 0

    18. ~evela:)  2006-10-25 22:07:14  host: public-gprs10298.centertel.pl

    no to fakt bateria trzyma jeden dzien:/ale pozatym telefonik jest the best:)pozdrawiam posiadaczy tych telefonów

  • 0

    19. ~  2010-03-18 15:16:34  host: 80.50.152.214

    samsung sgh x 460 to szajs bo nie ma jezyka polskiego

  • 0

    20. ~maja  2010-03-18 15:19:07  host: 80.50.152.214

    samsung sgh x 460 szajs nie mam jezyka polskiego i mnie wkurza co mam zrobic

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-19-34-255.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Gdzie znajduje się Twój telefon, gdy idziesz spać?

Co dziesiąty Polak przyznaje, że śpi ze smartfonem w łóżku

 

Zobacz wynik | Opinie (10)

Archiwum Ankiet