Samsung SGH-X450 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X450 Opinie o Samsung SGH-X450

Samsung SGH-X450

w sumie: 70
  • 0

    1. ~Adrian  2004-10-07 20:29:00  host: yr186.internetdsl.tpnet.pl

    Ładny fon szkoda oczywiscie ze nie ma wyswietlacza zew no ale on ma byc tani

  • 0

    2. ~supe_electric  2004-11-18 14:21:00  host: cache.ilabs.pl

    Szkoda ze nie ma tu wbudowanego aparatu.Kiedyś se chchiałem kupić to jeszce w Idei to nie było a dopiero teraz wyszedł w tej sieci... a poza tym to bateria trzyma 3 dni??!??!! Zdechlak jak nic!!! Ciekawe czy ma ładniejsza polifonie od SEt230????? ...i tak bym nie zamienił...

  • 0

    3. ~Bartek  2005-01-10 18:50:00  host: 213.238.71.107.adsl.inetia.pl

    Samsung X450 jest bardzo dobrym telefonem, jednak aby to stwierdzić, trzeba sobie zdać sprawę, że telefon jak sama nazwa wskazuje służy do telefonowania. Osobiście wychodzę z założenia, że jeśli chcę zrobić dobre zdjęcie, korzystam z aparatu cyfrowego, który po to właśnie jest. Zatem brak aparatu w komórce jej dla mnie nie dyskwalifikuje. Używałem do tej pory różnych telefonów, niestety nie wykorzystywałem w pełni ich możliwości. Dlatego kupując X450 niejako "cofnąłem" się w technologii, ale zyskałem to, czego naprawdę potrzebowałem: rewelacyjną jakość wykonania (nic nie trzeszczy), fantastyczny wyświetlacz, doskonała polifonia (40 tonów), ciekawy wygląd (muszelka), prosty i bardzo logiczny układ menu, bardzo dobra wibra. Co do baterii - nie jest to może jakość porównywalna choćby z Nokią, ale akurat w moim przypadku mam nielimitowany dostęp do energii elektrycznej :) więc nie stanowi dla mnie problemu naładowanie telefonu, czego jak sądzę, duża część użytkowników innych komórek chyba się obawia. Z całą odpowiedzialnością polecam ten telefon, nawet jeżeli Wasz poprzedni sprzęt to był szczyt technicznych możliwości, korzystając z X450 większość z Was nie będzie zawiedziona.

  • 0

    4. ~hmmm  2005-01-29 01:33:00  host: 131-goc-7.acn.waw.pl

    zgadzam sie z pezdmowca...kupilem ten telefonik mamie i musze przyznac ze jest naprawde mily.moja mama nie potrzebuje ani aparatu ani mp3 olayera ani zadnych dziwnych opcji...ten telefon jest naprawde swietna sluchawka...ma bardzo wyrazny wyswietlacz i jest niesamowicie dobrze(jak kazdy z ostatnich samsungow)wykonany...samsung jest moim liderem jesli chdzi o telefony...tata dzwonie z e820 ktorego rowniez polecam a ja z d500 ktory jest mega zabawka...jezeli szukasz ciekawego swietnie wykonanego telefony to x450 az cieszy oko...szczerze polecam

  • 0

    5. ~batman  2005-03-22 13:28:00  host: ahe30.internetdsl.tpnet.pl

    super ten telefon ale szkoda że go nie mam bardzo mi się podoba ale może kiedyś będe go miał jest wypasiony

  • 0

    6. ~Agatha  2005-04-21 14:32:00  host: pf149.rury.sdi.tpnet.pl

    Wiem, że dużo ludzi jak chce kupić nowy telefon to buszuje najpierw po necie aby cokolwiek się dowiedzieć na temat planowanego zakupu.Dlatego i ja chcę dodac swoje 5 groszy w przypadku tego aparaciku m-ki Samsung X450.Zastrzec jeszcze pragnę (aby nie być posądzona o brak obiektywizmu), że do tej pory przez moje ręce przewinęło sie już kilka telefonów różnych marek i różnych klas.No to teraz przejdźmy do meritum sprawy:
    - wygląd i ergonomia - ocena 5+;
    - waga - piórkowa - 5+
    - memu - rewelacyjnie intuicyjne - 6;oraz przepięknie animowane i kolorystycznie bajeczne;
    - wyświetlacz - duży,ostry,czytelny i ogólnie bardzo dobry - 6;
    - polifonia - samsungowa czyli b.dobra - 6;
    - bateria - tu troszkę gorzej ale wcale nie tak źle jak straszą bo przy kilku sms-ach dziennie i 10-15 minut rozmowy wystarcza na 3-4 dni - 3+;
    Podsumowując:przepiękny telefonik wręcz przeznaczony dla kobiet o wyszukanym smaku i ceniących piękno oraz funkcjonalność i prostotę.Telefon ten bije na łeb telefony innych marek,nawet tych niby z wyższych półek.Szczerze polecam.Mężczyznom zaś jeżeli też chcą być dowartościowani telefonem ze skrzydełkami polecam także szczerzwe dwie Motorole:V500 lub V600.Jest to klasa sama w sobie.

  • 0

    7. ~kalka  2005-04-26 23:02:00  host: 80.51.254.194

    Mam go i jest...COOL!

  • 0

    8. ~KAM  2005-05-04 10:48:00  host: agw18.internetdsl.tpnet.pl

    Fajny ale szkoba że nie ma w nim aparatu i kamery i podczerwieni.

  • 0

    9. ~Ren  2005-05-07 16:25:00  host: edp99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon ma super wygląd wyświetlacz i polifonie jest naprawde udany

  • 0

    10. ~Medalion:D:D:D  2005-05-12 09:57:00  host: 82.139.26.169

    Świetny telefon.Polecam każdemu jedyna jego wada to brak irdy i słaba bateria(3-4dni).

  • 0

    11. ~Maciuś  2005-05-14 21:50:00  host: pc196-80.interbit.com.pl

    mi bateria trzyma 5 dni i jest ogólnie super jak dla mnie. Jedyną większą wadą jaką dostrzegam to to, że trzeba się nieźle napierdolić przy pisaniu smsów.

  • 0

    12. ~Kuba  2005-05-24 12:26:00  host: nat.cyberx.pl

    Racja, że to najwyższa klasa telefonów (a nie kombajnów multimedialnych). No ale chociaż taki szczególik jak irda to mogli dodać, byłby wtedy prawie doskonały.

  • 0

    13. ~Urusei  2005-05-27 22:45:00  host: host-81-190-205-93.gorzow.mm.pl

    Telefon jest naprawde sliczniutki. Mozna powiedziec KAWAI!!! Polecam wszystkim, ktorzy lubia mangowe klimaty!

  • 0

    14. ~kals  2005-05-30 11:21:00  host: nat-207-134.man.bydgoszcz.pl

    Ten tel jest zajebisty mozna grac , mozna miec dzwonki i tapety oraz animacje , niema aparatu ale od czego jest cyfrowka , Co do bateri mi trzyma lekko 5 dzionkow i do tego mam go od niedawna wiec sie nim bawie np: true tone itp.
    Do tego jest Bardzo ladny !!! super wyswietlacz idealny telefon d;la ludzi ktorzy potrzebuja telefonu a nie gamecuba :D:P

  • 0

    15. ~BENEK  2005-06-08 15:10:00  host: aav51.neoplus.adsl.tpnet.pl

    TEN TELEFON JES ŁATWY W OBSŁUDZE , MA WYPASIONY WYŚWIETLACZ ALE GDZIE NA WASZEJ STRONIE MOGE ŚCIĄGNAC OPROGRAMOWANIE DO NIEGO ??????

  • 0

    16. ~jakub03  2005-06-10 17:51:00  host: pa150.bytom-odrzanski.sdi.tpnet.pl

    ile minut można nagrac na dyktafonie w tym telefonie?

  • 0

    17. ~cloner  2005-07-30 13:45:00  host: 193-24-207-35.zvid.net

    mam ten telefon od ponad miesiaca, i musze przyznac ze jest .... niezly :) jedyna wada jest .... bateria :( ale tel. polecam wszystkim :)

  • 0

    18. ~wirus  2005-07-31 21:13:00  host: bza13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam dwa dni ten telefon i nie zaluje ze go kupiłem kozak phon tylko bateria minus i u mnie bardzo cicho nagrywa na dyktafonie ;/

  • 0

    19. ~Lilith21  2005-08-07 21:34:45  host: net2-3.telkab.pl

    Telefon ten ma jedną BARDZO DUŻĄ WADĘ - BATERIA, trzyma tylko 2 dni!! co sprawia, że przekreśla wszystkie zalety tej komórki. Oddawałam już 2 razy telefon do serwisu i twierdzą, że jest w porządku! po prostu kpiny sobie robią!!! ODRADZAM ZDECYDOWANIE TEN TELEFON.

  • 0

    20. ~kukasz  2005-08-13 19:28:24  host: 80.51.252.46

    mnie tam bateria trzyma 5 dni a mam go nie długo i ciągle się nim bawie

  • 0

    21. ~DeXTeR  2005-08-22 00:17:29  host: CAG-EP-dbp-NC02-e0.energis.pl

    Telefonik ma cudowne menu, lecz występują pewne trudności z nagrywaniem na niego gier Java a pozatym Samsung zastrzegł sobie oprogramowanie i możne je dostać tylko na stronie producenta.
    Polecam wszystkim którym telefon służy do rozmów a nie do za bawy :-)

  • 0

    22. ~Piotrek  2005-08-25 23:04:01  host: polsl7-126.rybnet.pl

    telefo cudowny mam go od 2 miesiecy a z bateria niejest tak jak uwicie mi trzyma do 5 dzni przy rozmawainiu przynamiej dzinnie do 1 godziny, przy graniu. piekna 40 tonowa polifonia bradzo dobry wyświetlacz komurka jest wytrzymała nic nie trzeszczy podczas rozmawiania poleacam dla ludzi spokojnych jak i aktywnych :)

  • 0

    23. ~blaper  2005-08-30 13:18:24  host: ato157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do supe_electric: człowieku co ty porownujesz samsunga do padaki jakim jest se t230. mialem t610(32 tony) a teraz mam x450(40 tonow) i nie ma porownania!!! pozdro 4@ll

  • 0

    24.  2005-09-28 22:57:09

    Ten telefon wpadł mi pod samochód. Co prawda pod osobowy i tylko pod jedno koło, ale ktośm kto nie wie o tym, nigdy by nie poznał tego po telefonie. Troszkę zadrapany. Niestety wyświetlacz został zniszczony, wyciekły kryształki, ale poza tym nic w tym telefonie nie uszkodziło się. Bardzo wytrzymała zbroja na nim, jak w dawnych, radzieckich urządzeniach. Bateria spoko, Li-on więc zawsze można doładować, zanim padnie do końca. Telefon strikte do dzwonienia, polecam.

  • 0

    25. ~Gizmo  2005-10-10 18:38:44  host: host82-143-156-141.ip.nd.e-wro.net.pl

    mam też ten fon i same zalety posiada. Jest to mój 8 telefon i spośród wszystkich najlepiej się sprawuje. Co do baterii to dziwią mnie ten wypowiedzi o krótkim jej działaniu bo moja była formatowana 3 raz ( tak zalecił gość przy kupnie w salonie ERA ) i trzyma mi spokojnie 5 dni a korzystam dużo.

  • 0

    26. ~Adiczek  2005-10-22 17:57:11  host: apz210.internetdsl.tpnet.pl

    Witam!!

    Mam pytanie czy ktos wie moze jak w tym telefonie zrobic zeby na wyswietlaczu byla nazwa miejswcowosci w ktorej sie znajduje??

  • 0

    27. ~sikor  2005-11-01 21:20:56  host: xdsl-3660.lubin.dialog.net.pl

    mam ten telefon od 2 dni i juz nie chce miec innego jest super

  • 0

    28. ~  2005-11-02 18:09:32  host: c4-186.icpnet.pl

    JEST SUPER W ...

  • 0

    29. ~  2005-11-05 16:10:14  host: c4-186.icpnet.pl

    gdzie w nim jest dyktafon

  • 0

    30. ~dewqa  2005-12-12 01:50:48  host: dsv210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefon ale moze ktos mi powie jak usunac tapete ktora pobralam z neta??dzieki wielkie jesli ktos ma pojecie:)

  • 0

    31. ~Antek  2005-12-24 09:41:00  host: ciq159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kurcze ludzie ja was nie rozumiem mi tam bateria trzyma ponad 5 dni i nie mam z tym telefonem żadnych problemów opróc takiego że nie moge nigdzie znaleźć oprogramwania do niego. Jeśli ktoś wie gdzie/skąd można śćciągnoć DZIAŁAJĄCE OPROGRAMOWANIE bardzo prosze o POMOC i z góry dziękule.

  • 0

    32. ~siko1991  2006-01-09 21:24:05  host: xdsl-3660.lubin.dialog.net.pl

    ten telefon jest super sam go am batera trzyma 4 dni kolory ma super polifonia lepsza niz w se k700i

  • 0

    33. ~  2006-01-30 19:58:36  host: systemy56.toya.net.pl

    mam zamiar go kupić ale nie wiem czy mi się uda

  • 0

    34. ~Migus  2006-02-19 13:01:06  host: apn-99-89.gprspla.plusgsm.pl

    Zakuilem ten telefon niedawno i wydaje mi sie ze za te pieniadze nic lepszego sie nie kupi ba nie ma szans za ta sume dla mnie ten telefon jest idealny baterja w cale nie jest taka zla fak mogla byc lepsza ale nie jest zle dodam tyle nokie siemensy motorole i inne tej klasy i nawet wiekszej sa bite na leb w starciu z tym cackiem dle mnie super telefon polecam wszystklim bo naprawde warto

  • 0

    35. ~IWONKA  2006-02-19 20:43:15  host: bastion.jsw.pl

    TEN TELEFON MAM 2 MIESIĄCE NENARZEKAM NA NIEGO JEST SPOKO,BATERIA CZYMA 5 DNI.JEST B.PROSTY W OBSLUDZE,POLFONIA ZAJEBI.../JEDYNA JEGO WADA TO ZE CICHO SLYCHAC DYKTAFON...:D:D POZDRO DLA MIL0SNIKOW TEGO FONA!!

  • 0

    36. ~Asia  2006-04-17 13:30:59  host: sn-piaski.ramtel.pl

    On na prawde nie ma zestawu głośno mówiącego??

  • 0

    37. ~  2006-06-06 22:56:36  host: apb18.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ponad rok, jestem bardzo zadowolona z niego, wszystko działa bez zażutu,jest piękny ma to co potrzeba szkoda tylko że już ich nie ma w salonach, czyżby już nie produkowali ? taki dobry a wymyślają inne, polecam wyłącznie dla pań

  • 0

    38. ~ola  2006-07-14 21:02:14  host: w3cache.piotrkow.net.pl

    szczerze mowiac to ten telefon ma liste zadan :D:D:D:D

  • 0

    39. ~NICK  2006-07-27 13:40:45  host: cyg226.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to DZIADOSTWO!!kupiłam go i po 2 miesiącach mi się zepsuł!! nie polecam go!! a jak już go kupicie to liczcie sie z dużymi stratami!!!! bateria trzymała mi 1 dzień! NIE POLECAM!!!

  • 0

    40. ~ggggg  2006-08-17 21:36:07  host: aaxs40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    odpowiedz na to jak wlaczyc nazwy miejscowosci: wchodzisz w wiadomosci tekstowe a potem wiad. sieciowe i nastawiasz w "Odbiór" na "włączony".tyle

  • 0

    41. ~ktos  2006-09-23 12:51:15  host: host13.smgr.pl

    mozecie napisac co sadzicie o tym telefonie? opłaca sie go kupowac??co jest w nim fajne a co nie??

  • 0

    42. ~iza  2006-09-27 22:46:48  host: 82.160.218.100

    cały jest piękny! Bateria,fakt, trochę słabsza niż np w SE T68i, ale 4 dni trzyma spokojnie. Wyświetlacz zewnętrzny tęż by się przydał, ale ogólnie jest OK!

  • 0

    43. ~z  2006-10-20 13:58:35  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    mam ten telefon już 2 lata i jest spoko!! jedyna wada to rze cicho słychać z dyktafonu a poza tym jest super!!@@ pozdrawiam...

  • 0

    44. ~kuzaja  2006-11-11 22:42:46  host: public-gprs20711.centertel.pl

    shmm miałam juz kilka telefonów simensa,nokie se..zaden z nich nie wytrzymał dłuzej niz rok byłam zmuszona kupic tel.i zdecydowałam sie na samsunga sgh x450 i jestem z niego w 100% zadowolona nie jest on naszpikowany bajerami ale jest funkcjonalny estetyczny i długo trzymie bateria nieługo dostane nowy model samsunga x680 mino to nie sprzedam swojej 450tki bo z doswiadczenia wiem ze to co kusi technologią nie zawsze idzie w parze z przeznaczeniem a telefon ma przede wszystkim służyc do rozmów a nie zabawy :)

  • 0

    45. ~kuzaja  2006-11-11 22:46:17  host: public-gprs20711.centertel.pl

    shmm miałam juz kilka telefonów simensa,nokie se..zaden z nich nie wytrzymał dłuzej niz rok byłam zmuszona kupic tel.i zdecydowałam sie na samsunga sgh x450 i jestem z niego w 100% zadowolona nie jest on naszpikowany bajerami ale jest funkcjonalny estetyczny i długo trzymie bateria nieługo dostane nowy model samsunga x680 mino to nie sprzedam swojej 450tki bo z doswiadczenia wiem ze to co kusi technologią nie zawsze idzie w parze z przeznaczeniem a telefon ma przede wszystkim służyc do rozmów a nie zabawy :)

  • 0

    46. ~  2007-01-13 21:32:54  host: dze28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komórka jest super.POLECAM!!!!!!Q

  • 0

    47. ~Agusia  2007-01-24 20:31:42  host: eoq90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon już dobre 2 lata, bardzo mi się podoba jest zajefajny tylko nigdzie tu nie widze dyktafonu??????? Może i jest ale strasznie cicho słychać i tylko 5 nagrań może być!!Ale naprawde polecam, jest cudowny (good) :)

  • 0

    48. ~Woj  2007-02-12 15:03:50  host: acpl111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona już ponad dwa lata i jak dla mnie super. Bateria naprawde trzyma 5 dni z umiarkowanym użytkowaniem. Chcę go już zmienić bo mi się opatrzył i to jedna jego wada. Nie uważam, żeby wadą był brak foto lub mp3, bo do tego celu są stworzone do tego celu urządzenia. Jest mały, poręczny i nadal budzi zainteresowanie "gapiów". Pozdrawiam jego zwolenników i użytkowników.

  • 0

    49. ~Woj  2007-02-12 15:09:43  host: acpl111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tego fona już ponad dwa lata i jak dla mnie super. Bateria naprawde trzyma 5 dni z umiarkowanym użytkowaniem. Chcę go już zmienić bo mi się opatrzył i to jedna jego wada. Nie uważam, żeby wadą był brak foto lub mp3, bo do tego celu są stworzone do tego celu urządzenia. Jest mały, poręczny i nadal budzi zainteresowanie "gapiów". Pozdrawiam jego zwolenników i użytkowników.

  • 0

    50. ~patrycja  2007-02-25 08:18:15  host: xdsl-4257.lubin.dialog.net.pl

    mam ten telefon od paru miesiecy. Wszystko oo.k tylko szkoda ze niema podczerwieni:(

  • 0

    51. ~nati  2007-02-25 08:19:45  host: xdsl-4257.lubin.dialog.net.pl

    ktos moze mi powie czy mozna zmienic obudowe dziex

  • 0

    52. ~hejka  2007-03-06 20:03:32  host: chello089079091042.chello.pl

    czesc wam mam pytanie dzis upadło moje maleństwo i zwalił sie monitorek i jest czarne tło co to moze byc???prosze pisać

  • 0

    53. ~Ania  2007-03-28 13:03:02  host: hr172.internetdsl.tpnet.pl

    Guwno prawda telefonik spoko :)) tylko nie jestem pewna czy na Dyktafon Polecam :*

  • 0

    54. ~Przemikuc  2007-04-18 19:05:53  host: 213-238-92-138.adsl.inetia.pl

    Super foniq szkoda ze nawed irdA nie ma ale trudno =] ladny z wygladu i wogule spox

  • 0

    55. ~Ascana  2007-05-05 10:44:43  host: bic83.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tylko ta antenka...:(

  • 0

    56. ~mila  2007-05-16 11:29:41  host: 212.160.172.70

    hej mam od dzis ten telefonik bardzo mi sie spodobal ale czy nie wiecie czy jest jakis skrot w menu do profili bo za kazdym razem trzeba zmieniac np glosnosc dzwieku itd plis o odp pozdro

  • 0

    57. ~mistrzuuu  2007-05-18 12:02:50  host: jareks.net

    czy ktos wie jak skopiowac wszystkie numery z karty na telefon ? :)

  • 0

    58. ~mistrzuniooo  2007-05-18 12:24:29  host: jareks.net

    wie ktos jak skopiowac wszystkie numery z karty na telefon ?

  • 0

    59. ~Ania :*  2007-06-11 20:35:35  host: hr170.internetdsl.tpnet.pl

    Sluchaj jak sie nie umiesz im obslugiwac to sie odwal od tego telefony " jest zawalisty' super i rogule " jak ci sie nie podoba to pio co go kupywales ?? A i jeszcze cos :) jaki tel . taki pan wiec taki i ty jestes " dziadowski "

  • 0

    60. ~Ania :*  2007-07-04 17:50:09  host: 213.77.120.43

    No baa... pewnie ze sie oplaca :)

  • 0

    61. ~Wika  2007-08-02 17:03:38  host: 89.191.129.26

    telefon nie jest najgorszy... niestety antenka troche szpeci, obudowa szybko sie niszczy...:/ aha i nie wiem po co ten MMS..i ogólnie nie jest to szczyt marzeń i inteligencji..

  • 0

    62. ~pechowiec  2007-08-07 20:24:22  host: aaib95.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siemka! Chcialem zakupic gre"Governator 2" wszystko bylo fajnie lecz przy instalowaniu gry wykoczyl mi komunikat Malo pamieci na komorce(czy jakos tak:P). Czy wie ktos co z tym zrobic?????????????

  • 0

    63. ~;Domelo  2007-12-16 13:43:19  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    moja siostra kupila go 3 lata temu uzywanego z komisu i chyba bez niczego bez pudelka itp. i telefon do dzisiaj chodzi luzy sa mniejsze niz w nokii zaraz po wyjsciu ze sklepu ;D i wszystko smiga

  • 0

    64. ~Canvas  2008-01-13 23:54:17  host: ip-91.189.216.6.skyware.pl

    kupiłem go 4 lata temu używanego i nadal sprawuje się bardzo dobrze tylko niestety bateria słabo już trzyma i w ogóle troszke sie porysowała obudowa ale jest OK! Badzo dobry telefon.

  • 0

    65. ~zeus  2008-02-01 13:38:08  host: pa247.ciepielow.sdi.tpnet.pl

    nawet fajny fonik ale szkoda że nawet aparatu nie ma

  • 0

    66. ~**DANKA**  2008-02-25 21:26:27  host: cache.piekary.net

    telefon mam od roku co do baterii nie mam zastrzeżeń ale co do mms-ów żadne nie doszły...

  • 0

    67. ~magda  2008-07-11 18:14:30  host: acgf7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i bateria u mnie trzyma ponad tydzień..jest po prostu cool

  • 0

    68. ~On ''  2008-12-31 11:44:22  host: host251.jasman.pl

    Jasie nie bawie tym telem, tylko mam go do esów i rozmów i trzyba mi tydzien

  • 0

    69. ~krewna  2009-06-22 19:31:58  host: cb084.nj.pl

    Mam ten telefon od 4 lat(no,może z roczną przerwą,to 3lata ^^)i jest naprawde super.Mama też Samsunga e250,ale po roku mi sie znudził i po prostu zatęskniłam do prostego,starego telefoniku z klapką xD.Bateria trzyma do 4 dni,fajnie sie pisze esy.Pozdrawiam

  • 0

    70. ~  2011-01-29 19:20:40  host: akw3.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon juz 2lata jest ok ale obodowa sie niszczy czy mozna ją zmienic telefon jest super

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-147-69.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet