Samsung SGH-X210 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X210 Opinie o Samsung SGH-X210

Samsung SGH-X210

w sumie: 47
  • 0

    1. ~  2006-08-10 13:54:57  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    czym on się różni od x200??

  • 0

    2. ~Przemo  2006-08-11 12:32:00  host: emh10.internetdsl.tpnet.pl

    X210 ma radio

  • 0

    3. ~grzesiek  2006-08-15 23:31:15  host: edw186.internetdsl.tpnet.pl

    x 210 fajniej wygląda. chętnie zamieniłbym się na niego za siemensa c 65. jest chętny? :)

  • 0

    4. ~helium  2006-08-25 16:10:34  host: aarr190.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm, nie wiem co samsung mial na mysli wypuszczajac na rynek ten model, chyba tylko zrobienie z ludzi kompletnych debili, mam X200, patrze w necie X210, roznica polega na tym ze jest z radiem, damn!!! tak sie nie robi drogi samsungu!!!

  • 0

    5. ~justa  2006-08-28 19:04:00  host: z-debica.mt.pl

    a znacie jego przyblizona cene na karte ?

  • 0

    6.  2006-09-18 19:07:44

    Ja tam i tak wole x200...mam w mp4 radio, a tak to wyglądem też mi się x200 podoba...Ale nie rozmiem jedengo...x160 jest nie mało a dużo droższy niż x200 a ten drugi ma lepsze funkcje...jakięś info z waszej strony?

  • 0

    7.  2006-09-18 19:09:33

    Ja tam i tak wole x200...mam w mp4 radio, a tak to wyglądem też mi się x200 podoba...Ale nie rozmiem jedengo...x160 jest nie mało a dużo droższy niż x200 a ten drugi ma lepsze funkcje...jakięś info z waszej strony?

  • 0

    8. ~tazo  2006-09-22 16:47:06  host: caa229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witku, on ma głośnomówiący

  • 0

    9.  2006-09-22 16:59:21

    tazo: dzięki za zwrócenie uwagi, już poprawione! :)

  • 0

    10. ~  2006-09-23 10:42:40  host: xdsl-2321.wroclaw.dialog.net.pl

    helium roznica nie polega tylko na radiu jak sie przyjzysz matrycy w X210 jest co najmniej 5x lepsza. Porównałem sobie z kumplem jego x200 i moj x210 - jest znaczna roznica. Obraz jest ostry nie ma tzw. "duchów".

  • 0

    11. ~Tomus  2006-09-26 14:09:55  host: eax49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest idealny telefon dla każdego. Też taki chce. Kto go nie chce może się wymienić za siemensa c65;)

  • 0

    12. ~Grzegorz  2006-10-08 21:00:57  host: ehv66.internetdsl.tpnet.pl

    Telefonik do dzwonienia,zadna rewelacja ale zgrabny i ma radyjko.Porazka ze przez port irda mozna wysylac tylko kontakty????

  • 0

    13. ~Halina  2006-10-31 18:40:13  host: apu149.internetdsl.tpnet.pl

    Plusy: - wysoka jakość materiałów (zwłaszcza w kolorze czarnym - obudowa nie jest malowana) i montażu, niespotykana w tej kategorii cenowej, - dobry wyświetlacz (TFT), - wysoka jakość polifonii, - znakomita jakość rozmów, - czuła antena, - wygodna, dobrze podświetlona klawiatura, - wytrzymała bateria (5-6 dni przeciętnego użytkowania) - dobrze działający tryb głośnomówiący, - radio (zestaw słuchawkowy w komplecie), - przystępna cena (369,00 PLN w Media Markt) Minusy: - brak możliwości przesyłania innych danych niż wizytówki pomiędzy telefonami (komunikacja z komputerem i przesyłanie danych działa bez zarzutu) - brak wyświetlacza zewnętrznego - niewielka ilość dostępnej dla użytkownika pamięci (pamięć jest statyczna) Generalnie, x210 to świetna propozycja dla osób korzystających z podstawowych funkcji.

  • 0

    14. ~Zdzisio  2006-11-03 13:33:20  host: yc134.internetdsl.tpnet.pl

    Halinko w jakim miescie w media markt jest po 369? bo w Rzeszowie jest po 449!!!

  • 0

    15. ~miko  2006-11-11 20:01:12  host: 87.192.210.72

    jak dziala ta irda bo niemoge za cholere nic przez nią przesyłać !!!!!

  • 0

    16. ~miko  2006-11-11 20:06:58  host: 87.192.210.72

    walcze z tą irda i nic żadnego przyjmowania danych komunikat: urzadzenie [x210]aktywnie odrzuca

  • 0

    17. ~ania  2006-11-12 11:45:23  host: 217.116.110.186

    wszytko byloby cudowne gdyby nie ta bateriaaa!!! po 2 formatowaniach x 12 godz trzyma tylko 24 godziny! jest na to jakis sposób czy tylko reklamacja sprzętu...

  • 0

    18. ~ania  2006-11-12 11:49:55  host: 217.116.110.186

    wszytko byloby cudowne gdyby nie ta bateriaaa!!! po 2 formatowaniach x 12 godz trzyma tylko 24 godziny! jest na to jakis sposób czy tylko reklamacja sprzętu...

  • 0

    19. ~angelus  2006-11-19 13:03:54  host: user-87-248-70-221.promax.media.pl

    czy komus tez brzeczy glosnik

  • 0

    20. ~a  2006-11-19 13:07:54  host: user-87-248-70-221.promax.media.pl

    czy w czasie rozmowy komus tez metalicznie brzeczy glosnik bo nie wiem czy reklamowac czy moze te typy tak maja.

  • 0

    21. ~angelus  2006-11-19 13:10:42  host: user-87-248-70-221.promax.media.pl

    czy komus tez brzeczy glosnik

  • 0

    22. ~Piotrek  2006-11-23 14:39:32  host: smok.dragon.kielce.pl

    Witam, czy ktoś może wie czy w tym telefonie da się zrobić tak żeby dioda na klapce migała w przypadku nie odebranych połączeń bądź SMS-a??

  • 0

    23. ~czarna  2006-11-24 21:15:13  host: 87.192.210.72

    hejka czy wiecie kochani jak można przesłać jakieś tapetki lub dzwonki za pomocą irdy z kompa jak ktoś wie jak to zrobić niech napisze please:)

  • 0

    24. ~nostradamus  2006-11-30 11:37:51  host: yc134.internetdsl.tpnet.pl

    w tym fonie irda sluzy wylacznie do przesylania kontaktow tzw wizytowek i do niczego innego! co do "brzeczenia glosnika" to ten typ tak ma:)

  • 0

    25. ~kaa  2006-12-01 16:00:25  host: blc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tam nie mam do niego wiekszych zastrzezen,glosnik mi nie brzeczy,tylko to cholerne irda,jakbym wiedziala ze takie jest to juz widze jakbym kupila to dziadostwo:/ ale coz jak to mowia "madry polak po szkodzie" :(

  • 0

    26. ~mike  2006-12-12 14:39:19  host: aae210.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś wie jak zrobić żeby smsy nie zapisywane były na karcie SIM? głośnik brzęczy rzeczywiście, prosty w obsłudze i ładny, bateria tylko coś słaba.

  • 0

    27. ~jack  2006-12-20 15:05:02  host: 87.192.12.65

    witam! kupilem wlasnie ten telefon dla swoich rodzicow. uzywaja tylko podstawowych funckji, czyli polaczenia glosowe i sms, wiec sadze ze telefonik sie sprawdzi. Troche nie podobalo mi sie menu, mialem wrazenie ze jest jakos tak 'ciasno' ale poza tym telefon calkiem niezly, jezeli ktos nie szuka nie wiadomo jakich cudow. Sam mam motorole v1050 wiec jest to telefon zupelnie innej klasy, byc moze dlatego troche mnie zatkalo przy x210 :). No nic, telefon mozna polecic tym, ktorzy szukaja telefonu a nie zabawki.

  • 0

    28. ~kris  2007-02-08 17:09:38  host: 83.141.103.146

    kupilem go 2dni temu w Irlandii za 59 € i to bez abonamentu. Idziesz, kupujesz i masz.

  • 0

    29. ~pchełka  2007-02-10 21:19:57  host: geg186.internetdsl.tpnet.pl

    SZUKAM KUPCA NA SAMSUNG X210 posiadam taki telefon i chce go sprzedać szukam kupca za minimum 300 zł zainteresowanych proszę o kontakt po d nr gg 10492872 proszę pisac nawet gdy bede niedostepna

  • 0

    30. ~kasiula  2007-02-23 12:59:18  host: abkg99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem zadowolona z tego telefonu:) jeszcze nigdy dotąd tak dobrego telefonu nie posiadałam :) pozdrawiam

  • 0

    31. ~asica  2007-02-28 19:12:48  host: rejon106.ztpnet.pl

    no wlasnie ja mam ten telefonik i z kompa na telefon takze nie moge nic przesylac.Czy ma ktos moze strone www gdzie mozna sterowniki sciagnac??bo na stronie samsunga takowych nie ma.

  • 0

    32. ~mirwa  2007-03-17 17:53:57  host: eqt162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ok, poreczny tel. z klapką, super wysiwtlacz,piekne kontrasty i meni. Nie praktyczne radio-a wlasciwie obsluga(podczas wlaczonego radia i zamknietej klapki nie mozna zmieniac stacji, zetsaw sluchawkowy strasznie ciezki i niepraktyczny, przycisk w zestawie rowniez nie umozliwa zmiany stacji radiowewj, jezeli masz zestaw sluchawkowy i wlaczone radio to brak informacji o przychodzacym polaczeniu - przestaje jedynie grac radio, blednie skonstruowana zaslepka od gniazda sluchawwk w tel.,ograniczona funkcjonalnosc portu irda, jest jeszce kilka minusow... (mialem wcesniej nokie) , mam zamiar sprzedac lub oddac w dobre rence tel. kupie sobie inny bardziej praktyczny z radiem i MP3

  • 0

    33. ~mic.  2007-03-24 21:53:00  host: net12.mlyniec.gda.pl

    pytanie mam - ile trzyma bateria w x210? waham się pomiędzy nim a nokią 2610, w której bateria jest o wiele mocniejsza, ale chciałbym poznać opinię użytkowników x210.

  • 0

    34. ~anielka czyli jo  2007-04-18 17:51:32  host: arctic.ntvk.com.pl

    czym sie różni irda od podczerwieni..oświećcie mnie prosze :)

  • 0

    35. ~***  2007-04-18 18:59:28  host: abkr32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co to jest irda i powiedzcie czy opłaca mi sie kupować ten telefon

  • 0

    36. ~Paula  2007-04-27 15:42:38  host: 217.153.246.33

    Czy ten samsung jest w jakiejś promocji?W jakiej sieci można go kupić?:)

  • 0

    37. ~Martuś  2007-04-30 17:58:11  host: bqj189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kuźwa dlaczego ja nie mgoe sciagac sobie obrazkow, tapetek dzwonkow itp?!?!! ;(( I co mnie doprowadza do szewskiej pasji - Nie moge dzwonic!!!!

  • 0

    38. ~Martuś  2007-04-30 18:04:04  host: bqj189.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kuźwa dlaczego ja nie mgoe sciagac sobie obrazkow, tapetek dzwonkow itp?!?!! ;(( I co mnie doprowadza do szewskiej pasji - Nie moge dzwonic!!!!

  • 0

    39. ~jela  2007-05-07 19:41:31  host: 90-156-11-71.as.kn.pl

    Nie wiecie moze jakie jest haslo ustawione fabrycznie do tego telefonu? Bo nie mam instrukcji:(

  • 0

    40. ~tomasz  2007-05-17 14:13:00  host: h238141.net.pulawy.pl

    do jela hasło do samsungów to; 00000000

  • 0

    41.  2007-05-22 22:27:40

    Siemanko mam pytanie czy ten fon ma dobra jakosc roymow tzn. nic nie trzeszczy w glosniku.Oraz czy da sie wpisywac nowe slowa do slownika. POYDRO NARKA Ps.licze na odpowiedz.

  • 0

    42. ~obiwankenobi  2007-06-03 11:51:25  host: eog132.internetdsl.tpnet.pl

    Czy da się w tym telefonie całkowicie wyłączyć dzwięki(żeby było bez wibracji i melodyjki)? Bo miałam wczesniej innego Samsunga w którym niestety się nie dało i doprowadzało mnie to do szału :)

  • 0

    43. ~asica  2007-06-14 21:33:15  host: rejon106.ztpnet.pl

    da sie wylaczyc calkiem glos a mozna pozostawic tylko lampke pracy

  • 0

    44. ~madziulek  2007-08-13 13:45:54  host: zg146.internetdsl.tpnet.pl

    co to jest za irda wtym telefonie ze nie mozna nic przesylac przez nia?? odpiszcie prosze

  • 0

    45. ~agn  2007-09-08 09:31:08  host: host-81-190-176-191.gorzow.mm.pl

    nie moge wysła mmsa i nie mam dostępu do internetu. jak ktoś wie jak to zobi to niech napisze

  • 0

    46. ~Aron  2007-09-11 23:22:12  host: c137-9.icpnet.pl

    Telefon jako taki, nie narzekam na niego;) Sprawdza się tylko w podstawowych funkcjach, bo owych innych nie posiada...;) Jest taki Soft, co można właśnie wgrać na SGH-X210 i można mieć (ale tylko jako dzwonek) MP3!!! Osobiście oczywiście będę zmieniać jego oprogramowanie...;) Może będzie coś ciekawszego...;) Pozdrawiam

  • 0

    47. ~rrr  2008-02-26 20:42:34  host: 82.160.104.2

    telefon w miare moze byc rewelacji nie ma

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet