Samsung SGH-X200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X200 Opinie o Samsung SGH-X200

Samsung SGH-X200

w sumie: 485
‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›
  • 0

    1. ~przemcio1992  2006-01-06 15:38:03  host: sm42.internetdsl.tpnet.pl

    super zajefajny telefonik szkoda tylko ze nie ma foto i ma 2 MB pamięci. A tak po za tym to 65 tyś kolorów wyświetlacz - spoko i ogólnie wart około 7/10 pkt. Myśle że będzie kosztować mniej niż 800 zł.

  • 0

    2. ~k  2006-01-06 15:56:39  host: aai58.internetdsl.tpnet.pl

    kolejny telefon który ma funkcje: dzwonki i inne :)

  • 0

    3. ~Adam  2006-01-06 18:17:15  host: aqw50.internetdsl.tpnet.pl

    będzie kosztował max 500zł-jest porównywalny z x480

  • 0

    4.  2006-01-06 21:20:45

    klapkowiec dla blondynek?

  • 0

    5. ~b  2006-01-08 19:13:43  host: pc73-155.kopnet.pl

    jest to super telefon dla normalnych ludzi ktorzy uzywaja telefonu do tego do czego zostal stworzony czyli do komunikacji i o to chodzi po co komu aparat z matryca 2 mega pixeli jesli mozna kupic porzadny aparat im wiecej takich rzeczy tym ciezszy telefon

  • 0

    6. ~ScT  2006-01-09 21:26:30  host: 81.219.117.138

    Najlepszy telefon w takiej cenie !! Choc brak bajerow ale nawet bez nich jest telefonem z klasą !! Szkoda ze IrDA szwankuje ale dla ludzi o średnich wymaganiach co do telefonu to ten jest NAJLEPSZY !!
    Jest SUUUPER !!

  • 0

    7. ~sliwka  2006-01-17 15:52:05  host: 193.30.160.12

    ja mam srednie wymagania i bardzo mi sie on podoba i jak dobrze pojdzie to pod koniec tygodnia bede go miec:)

  • 0

    8. ~Mac_G4  2006-01-18 16:50:47  host: cbh159.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No i w Erze jestza 1 zł Abo 40/25

  • 0

    9. ~teh  2006-01-18 18:04:59  host: auq183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy ktos wie co mozna zrobic z ta irda jak nie dziala?? pozatym tel super :D

  • 0

    10. ~tf  2006-01-18 20:37:49  host: 153.19.250.107

    Jak na samsunga rewelacyjna bateria. Wada jest jednak brak mozliwosci ustawienia i dzwonka i vibry na raz.

  • 0

    11. ~hert0s  2006-01-21 13:20:44  host: azj146.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar zakuppic sobie ten telefonik irda, 1000 wpisow do ksiazki i mozliwosc przetrzymywania duzej ilosci smsow mnie przekonaloa

  • 0

    12. ~Michas  2006-01-21 13:32:04  host: qj36.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl

    W Ear Fun jest za 99 zł.

  • 0

    13. ~dyrek  2006-01-21 14:42:27  host: c9-84.icpnet.pl

    do tf : jest możliwość ustawienia i dzwonka i wibry, tylko tyle, że najpierw masz z trzy sygnały wibry bez dzwonka a potem włącza sie dzwonek !!!

  • 0

    14. ~rgl  2006-01-21 19:18:48  host: aaln36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wszedzie natykam sie na info, ze irda jest skopana i szwankuje. Jak wiec jest naprawde? Czy wogole nie dziala, czy po prostu czasem sie zacina i nie przesyla pliku?

  • 0

    15.  2006-01-21 23:03:31

    pyt. do użytkowników: czy można ustawić odbieranie dopiero po otwarciu klapki? tzn. żeby mieć możliwość sprawdzenia kto dzwoni przed odebraniem.

  • 0

    16. ~grzybol  2006-01-22 11:01:05  host: 195.20.110.66

    Dot.IRDA - działa ale w połączeniu między telefonami można przesyłać tylko wpisy z książki telefonicznej. Obrazki i dzwonki można wgrać przez poł. z komputerem

  • 0

    17. ~nam  2006-01-22 20:37:48  host: achn225.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kubik---tak- mozna ustawic odbieranie przez otwarcie klapki lub przez zielona sluchawke/dowolny klawisz. Przez irde nie wyslesz ani dzwonow, ani grafiki

  • 0

    18. ~Joe  2006-01-23 15:49:44  host: inet.krakow.pl

    Ta irda w samsungach to niezła ściema;) Już w poprzednich modelach (E-300) nie dało się przegrywać zdjęć na drugi telefon. Nie wiem jaką ma to przyczynę i co leży w intencji producentów. M

  • 0

    19. ~adriano  2006-01-24 21:45:56  host: atz79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon jest nowszy niz X480??

  • 0

    20. ~bartee90  2006-01-24 23:32:33  host: ecs64.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy użytkownicy mogą się wypowidzieć na temat: ile trzyma bateria przy narmalnym użytkowaniu? Czy posrebrzana obudowa łatwo się rysuje? Czy się wiesza?

  • 0

    21. ~Ewelinka  2006-01-25 11:39:49  host: avf69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: Ile trzyma bateria w telefonie??

  • 0

    22. ~x200  2006-01-25 23:50:39  host: w3cache.dolsat.pl

    no wiec ile 3ma bateria to ciezko mi bedzie powiedziec bo mam ten fonik od tygodnia ale wiecie ...trzeba bylo formatowac bateryjke ! a puki co tak juz po formatowaniu 3ma mi 2 dzien ale zostala tylko jedna kreska (tylko musze zaznaczyc ze telefon jest NAPRAWDE w ciaglym urzytku ) a do bartee90: telefon chodzi bardzo szybciutko i nie ma mowy o jakimkolwiek zawieszaniu jedyne co trwa dluzej to zaladowanie jakiegos wiekszego zdjecia tak powyzej 25-30KB. ale to chwilke doslownie! a co do obudowy to sadze ze jak bedziesz dbal o tel to szybko ci sie nie zniszczy;) pozdrawiam!

  • 0

    23. ~jaonaa  2006-01-26 12:49:35  host: afw242.internetdsl.tpnet.pl

    HyMm...no ja mam od tygodnia ten telefon, ale nie powiem..bardziej mi się chyba podobał jak w necie o nim czytałam :P Nie jest zły, ale mogłoby być lepiej. Bateria słaba :/ Już 2 razy musiałam ładować :/ I irda nie działa nawet w połączeniu z kompem :/ Czyli jest moim zdaniem tylko dla picu ... chybaze jeszcze nie wszystko rozszyfrowałam :P Ogólnie 6-710 ... Myślałam, że będzie lepiej.

  • 0

    24. ~Biały  2006-01-26 17:23:49  host: aaxj179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko: Jak mam Kabel do kompa IRDA że moge wszystkie telefony z IRDĄ odbierać (przesylac dzwonki, obrazki) to samsungiem moge???? też czy nie

  • 0

    25. ~Lukaszek20:)  2006-01-27 12:06:53  host: elgrom--z-CK-ATM.za.digi.pl

    super telefonik dlugo Musialem Mamuske przekonywac zeby zamienila sie ze Mna na ta komore:PPozdrwaiam wszytskich urzytkownikow tego telefonu:D

  • 0

    26. ~tomhas  2006-01-27 15:54:12  host: ape202.internetdsl.tpnet.pl

    proszę napiszcie mi czy idzie z tego telefonu ściągnąć simlock-a bo w kilku serwisach nie są wstanie tego zrobić?

  • 0

    27. ~Tulkiewicz  2006-01-27 20:13:58  host: 82.160.22.130

    Czy i jak mozna sciagnac simlocka z tego telefonu ???????? Probowal juz ktos ?????????

  • 0

    28. ~x200  2006-01-28 16:36:42  host: w3cache.dolsat.pl

    no jesli chodzi o simlocka! to nie mialam problemu ze sciagnieciem go! tzn w jednym na 3 komisy powiedzieli ze mi to zrobia za 5 dyszek ;)))

  • 0

    29. ~moni  2006-01-28 19:17:30  host: ecb135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    obudowa rysuje się disc szybko, ja dizsm ialam telefon w kieszeni w kurce i nie wiem jakim cudem sie zarysowal ... jedna z wad telefonu, z tą wibracja to tez troche przypal ..., no i irda ... . Ale ogole telefon ok, maly, lekki, za taka cenę to niezly jest

  • 0

    30.  2006-01-30 16:56:45

    klapkowce samsunga sa dobrej jakości i mi osobiście wizualnie bardzo się podobają:)

  • 0

    31. ~Adam  2006-02-01 00:38:38  host: aqw50.internetdsl.tpnet.pl

    nic się nie wiesza :)
    wykonananie lepsze niz np w Siemensie cf62 ale do innych droższych modeli samsunga mu brakuje. Mam na myśli głównie materiały i sam mechanizm klapki.

  • 0

    32. ~ZolteX  2006-02-01 14:37:06  host: 82.160.204.206

    Na allegro jest nowy za 350.

  • 0

    33. ~Xaruś  2006-02-01 21:00:23  host: dobremiasto.net

    Mam telefon - jest OK. Rzeczywiście to prosty aparat, ale wyświetlacz jest znakomity i polifonia naprawdę rewelacyjna. Szukałem małego kieszonkowca, który mi głowy nie obetnie, jak będzie siedział w kieszeni koszuli.Ten aparat jest obecnie jednym z najmniejszych i najlżejszych. Polecam!

  • 0

    34. ~GUMiŚ  2006-02-01 21:20:39  host: axb98.internetdsl.tpnet.pl

    Tel sie nie zawiesza, tylko jak wspomniane lipa bo przez IrDE z telefonu na telefon tylko książka telefoniczna, noi tylko brak aaparatu a tak to konkretny sprzęt. Bateria dobra myśle, że półtora tygodnia to nie problem :)) Polecam ;))

  • 0

    35. ~sliwka  2006-02-02 13:36:16  host: 193.30.160.12

    OK JUZ GO MAM ALE.....
    juz wiem, ze nie do konca sie sprawdza:( Ta dfiodka jest jakas dziwna, jak przyjdzie SMS, to i owszem, mryga szybciej i od razu wiadomo, ze mamy jakas nieodebrana wiadomosc, ale jak nie uslysze telefonu, to diodka juz nie mryga i nie wiem, ze ktos probowal sie dodzwonic, czyli co jakis czas musze otwerac klapke, zeby sprawdzic, czy np. moj luby nie dzwonil. Jesli chodzi o dzwonki, to owszem, jest najpierw 3 razy wibra ale potem juz tylko dzwoni, czyli generalnie inie dzwoni i nie wybruje NA RAZ, tylko ODDZIELNIE. Jak jade tramwajem i nie uslysze, to przepadlo, bo i nie poczuje:)Mam nadzieje, ze juz wkrotce moze powstanie jakies oprogramowanie, ktore zniweluje te niedogodnosci:) A poza tym jest SLICZNY!!!:)

  • 0

    36. ~LuC  2006-02-02 18:16:54  host: aak106.internetdsl.tpnet.pl

    jesli mam cos o nim powiedziec to bardzo przyjemna szata graficzna (to mnie w nim urzeklo)... a co do reszty, jest dosyc prostym telefonem... mi sie podoba ale przeciez to rzecz gustu... jesli chodzi o baterie to raczej dobrego zdania o nim nie bede mial... ale za taka cene nie ma co wybrzydzac:] wiec jesli nie potrzebny wam jest telefon ani irda to dobra propozycja dla malo wymagajacych:)

  • 0

    37.  2006-02-02 21:02:08

    Kupiłem - ten telefon na obanament w Erze - skusił mnie jego wygląd - ale akurat trzafiłem na śmieszną wadę tego telefonu - mianowicie wybierał z listy numerów zawsze jeden wyżej. Tak mnie to wkurzyło, że dałem go na reklamacje. Ogólnie mi się podoba - chodzi o jego wielkość - jest mały - ale za to przyciski ma akurat - mam na dzieję że dotrzyma 2 lat współpracy z Erą

  • 0

    38. ~STR  2006-02-03 20:11:52  host: ntwklan-62-233-173-94.devs.futuro.pl

    Ogolnie telefonik supper dla ludzi co kozystaja w normalny sposob z telefony czy dzwonia i smsoja!! do tego 65 ty kolorow ,1000 wpisow do ksiazki,ladna poli, super bateria i duza pojemnosc sms!! To jest to!! Tylko jeszcze nie rozumiem jak obslugiwac irde!! :P

  • 0

    39. ~Lol  2006-02-04 23:51:16  host: abbw223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam bateria trzyma super naprawde telefon swietny super dzwonki super wyglonda i wogule jestem bardzo zadowolony z zakupu GORONCO POLECAM nie zawiesza sie ani nic z tych zeczy

  • 0

    40. ~MARIO  2006-02-07 18:05:33  host: 80.48.149.196

    DOBRY TELEFONIK TYLKO LIPA PO OBRAZKÓW NIE MOŻNA PRZESYŁAĆ PRZEZ IRDE TYLKO NUMERY TELEFONÓW I JO .

  • 0

    41. ~tylko_kobietka  2006-02-08 13:53:46  host: 80.51.186.2

    no witam i wlasnie wczoraj nabylam ten fonik , ale mam maly problem moze ktos mi wyjasni czemu ten fonik wydaje z siebie dzieki klawiaturki majac wszystko wylaczone, lacznie z dzwiekiem bledow.Jakos nie umiem sobie z tym poradzic.Prosze o pomoc.

  • 0

    42.  2006-02-08 15:07:07

    ale chyba to pierwszy telefon bez bajerów który znalazł się w top 10 :)

  • 0

    43. ~  2006-02-08 20:32:09  host: vs26.internetdsl.tpnet.pl

    ja wlasnie zakupilem sobie ten telefonik, jest super, lecz irda rzeczywiscie jest skopana ale jezeli macie kabel do kompa to nie ma problemu.. polecam

  • 0

    44.  2006-02-09 19:20:34

    Sorry ale w czym ten kom jest taki fajny ze ma srednia ocen 6,84 ??. . . bo nawet aparatu nie ma ... co wy ludzie w nim widzicie??.........

  • 0

    45. ~WillQ  2006-02-09 21:44:49  host: host-ip19-94.crowley.pl

    Super telefon. To już mój któryś z kolei samsung i jak zwykle sei nei zawiodłem. Miłe zaskoczenie z baterią. Jeszcze w żadnym samsungu mi tak długo nie 3mała :). A irda... no cóż samsungi tak mają. Chociaż C100 wreszcie połączyłem z kompem. Z X200 jeszcze walcze i mam nadzieje że wreszcie mi sie uda :))) Ale po za tym zajebisty telefon, jak każdy samsung :)))

  • 0

    46. ~T23  2006-02-10 00:34:49  host: router-gw.finemedia.pl

    kupiłem go w plusie i zamiast 25 dzwonków mam 10?!co jest??ktos miał podobnie?!

  • 0

    47. ~mysterx  2006-02-10 09:47:51  host: fancomp.com.pl

    Fajny telefonik mam go już od ponad tygodnia, nie wiesza się ,wyświeltlacz duzy i czytelny, bat.trzyma 4-5 dni przy normalnym uzytkowaniu.

  • 0

    48. ~kamil  2006-02-11 18:53:03  host: wlan0-4.srem.net

    ta bateria to zadna rewelacja ;( w siemensie c75 bez problemu mi trzymala 7dni a tu "aby" 4 dni i nic wiecej ;( wole mojego siemensa ;) a telefon ogolnie kiepski i niewiem skad ta ocena..

  • 0

    49. ~Kasiunia :)  2006-02-11 21:07:53  host: cache.telia.piekary.net

    Witam wszystkich. Mam ten telefonik niecały miesiąc, zakupiłam go w salonie Ery w ofercie Era Fun za 99 zł. Sprawuje się świetnie, idealny telefonik dla osób skupiających się na podstawowych funkcjah, ale nie tylko. Sprawuje się świetnie, wytrzymała bateria, ekstra gierki. Jednynym minusem jest IrDa, która działa tylko do przesyłania wpisów książki telefonicznem, osobiście jednak mi to nie przeszkadza. Polecam ten telefonik, szczególnie za tak małe pieniądze!!!

  • 0

    50. ~Kazik  2006-02-13 15:55:02  host: da219.internetdsl.tpnet.pl

    Ludzie! :) Co do teo portu IRdA - to nie jest żadna ściema i to nie jest szkiełko z boku obudowy... to jest tzw. IRdA slave - tzn. służy do komunikacji z komputerem a nie telefon telefon... w sumie żadne opisy nie różnicują slave/master(active) i dlatego jest to oceniane jako wałek Samsunga... :) A poza tym telefon wydaje się niewart swojej ceny, dużo lepszy nawet z wyglądu (i tańszy) jest E700... chociaż ten model ma wygląd naprawdę ciekawy :)))

  • 0

    51. ~laska  2006-02-13 17:08:58  host: etw91.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a czy mozna do tego samsunga dokupic aparat cyfrowy?

  • 0

    52. ~szpiegus  2006-02-13 18:03:27  host: bzo90.internetdsl.tpnet.pl

    Aparacik jest oki jak za bez pierdołków co zżerają baterie niepotrzebnie,wyświetlacz zajefajny,menu proste,tani.Aparacik do zwykłego użytku czli dzwonienia jest godny polecenia.Jestem z niego zadowolony

  • 0

    53. ~Bleeee  2006-02-14 17:15:23  host: 81.219.117.138

    Telefonik spoko. Przez IrDE moze tylko wysylac kontakty, polifonia spoko, wyswietlacz tez wielki. Ogulnie polecam dla osob o mniejszych wymaganiach... :]

  • 0

    54. ~hanusia16  2006-02-15 15:00:11  host: eew244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanko. Ile ten telefonik kosztuje normalnie ze sklepu?

  • 0

    55. ~tylko_kobietka  2006-02-16 17:55:01  host: 80.51.186.2

    A ja tym fonem jestem załamana , kupilam 7-go lutego i mialam dwa dni co sie okazało musiałam oddac do serwisu po po dotknieciu lekko obudowy telefon piszczał, wymienili obudowę na nową, nowa klawiaturka i soft.Dziś fon odebrałam i żeby było zabawniej polifonia zaczeła sobie rzęzić .Wprost cudo sama juz nie wiem z kim się kłócic z era czy serwisem ech:(((

  • 0

    56. ~okejek  2006-02-17 13:15:03  host: ebs70.internetdsl.tpnet.pl

    A z komputera można ściać zdjęcia gify gry itp ???

  • 0

    57.  2006-02-17 18:28:58

    kupilem go dzis w era fun na razie ok teraz sie laduje jak troszeczke go potestuje dam znac ale wydaje sie ze niepowinien byc zly zwlaszcza tylko do dzwonienia:)

  • 0

    58. ~luki  2006-02-17 22:27:46  host: 213.199.201.55

    SmartMessaging Nie o co chodzi?!? nie wolno pisac mesow?!?

  • 0

    59. ~crasch  2006-02-20 22:38:05  host: 80.51.186.2

    To jest G.... nie telefon. Kupiłem go kobiecie 7lutego na walentynki,mamy 20luty a telefon juz drugi raz w serwisie.Miała go w domu 2dni(pierwszego po zakupie i tydzień później jak wrócił popsuty z naprawy)A na infolini olewja klientów.Juz NIGDY nie kupię nic samsunga.

  • 0

    60. ~izka  2006-02-22 15:13:01  host: dgm168.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 5 dni i musze pezyznac ze spisujue sie na 7/10. wszystko jest rewelka tylko denerwujący jest fakt niemozliwosci przesyłania dzwonków i obrazków przez irda. reszta KLASA

  • 0

    61. ~Kemsa  2006-02-23 13:26:49  host: 82.160.201.10

    Mi tez nie działa ta Irda to jest ściema

  • 0

    62. ~niebieski  2006-02-23 15:24:21  host: 107-153.echostar.pl

    jak dla mnie to telefonik spoko ale ta irda jest do dupy i mnie wnerwia osobiście bym wolał simensa c65 jest o wiele lepszy. ale nie muwie że samsung jest zły :P

  • 0

    63. ~marcin  2006-02-23 17:55:26  host: nat-mia.aster.pl

    mam samsunga i telefo oceniam na 7 załuje ze nie ma aparatu i irda nie działa

  • 0

    64. ~sunny  2006-02-24 10:51:22  host: abn98.internetdsl.tpnet.pl

    bateria trzyma krótko, koło 4 dni. No czasami dłuzej :) Jednak mimo tego telefonik jest wart polecenia. Póki co nie porysowała mi się obudowa. Nie wiesza sie, chociaz ogólnie telefon działa z małym opóznieniem. Wczesniej miałam nokie 6610 i z tego jestem bardziej zadowolona, mimo kilku defektów.

  • 0

    65. ~Darunia  2006-02-24 11:33:47  host: ip081219191060.hd.pl

    Jak dla mnie ten telefon jest super choć nie ma aparatu! Chciałabym go dostaćponiewaz bardzo pragnęłam mieć taki tekefon gdy mialam kilka lat. Dla mnie ten telefon ma wszystko co jest mi potrzebne!
    GPRS -jest
    MMS -jest
    Java -jest
    Polifonia -jest
    Foto -nie ma
    Przydał by mi sie jeszcze aparat ale jak nie ma to nie ma! Ja chce ten telefon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    66. ~kapik  2006-02-24 13:17:47  host: sj228.internetdsl.tpnet.pl

    Ja z kolei uważam że dość dużym mankamentem tego telefonu jest mała ilość dzwonków do wyboru, a w dodatku te co są brzmią jak jakies przytupajce...

  • 0

    67. ~krzychu_17  2006-02-25 12:30:32  host: host-ip10-196.crowley.pl

    w tym telefonie irda działa tylko trzeba sciagnac program do niego i mozna wszystko wszucic gre tapety wygaszacze i dzwonki

  • 0

    68. ~Maciej  2006-02-26 21:26:44  host: c206-232.icpnet.pl

    Do tej Irda: jeżeli będe miał podczerwień do komputera to będe mógł wszytsko narmalnie przesyłać?? Prosze o dopowieć:)

  • 0

    69. ~Maciej  2006-02-26 21:58:57  host: c206-232.icpnet.pl

    krzychu_17 a jak ściągnąć i wgrać ten program??

  • 0

    70. ~crasch  2006-02-26 23:34:27  host: 80.51.186.2

    Tylko zanim go kupicie sprawdźcie czy wszystko działa , bo potem będziecie sie z nim bujać po serwisach (Samsung wypina sie na swoich klientów) tłumaczy sie gwarancja a polskie prawo (do wymiany aparatu na nowy wolny od wad) olewa.
    (ustawa z dn.27-07-2006 o niezgodności towaru z umową)

  • 0

    71. ~ala  2006-02-27 18:21:07  host: chello062179092017.chello.pl

    wizualnie telefonik jest przepiekny tylko szkoda ze tak malo funkcji...:)

  • 0

    72. ~  2006-02-28 18:41:17  host: 80.51.186.2

    jesssuuu kobietko co Ty byś chciala od telefonu w takiej cenie? Latać on ma

  • 0

    73. ~Wlezio  2006-03-01 17:28:05  host: nat-dz2.aster.pl

    mam telefon super bateria mi kupe czasu trzyma i sie elegancko prezentuje :)

  • 0

    74. ~Rumblers  2006-03-01 22:32:46  host: edo122.internetdsl.tpnet.pl

    Ile Kosztuje ten telefon w era fun ?

  • 0

    75. ~  2006-03-02 14:57:56  host: 80.51.186.2

    ~Rumblers calusie 99zł

  • 0

    76. ~Mariusz  2006-03-03 20:59:23  host: zu106.internetdsl.tpnet.pl

    witam chce kupic ten telefon w sieci era, ale mam kilka watpliwości komus dziala ta irda w komunikacji z kompem?? odtwarza on mp3 czy nie bo juz niewiem wszedzie sa inne informacje i prosil bym o ogole spostrzezenia z czasu uzytkowania, pozdrawiam

  • 0

    77. ~Kathatrsis  2006-03-04 13:58:00  host: aae226.internetdsl.tpnet.pl

    hej, mam pytanie, bo na róznych stronach róznie podają. czy ten telefonik ma alarm wibracyjny??jest to o tyle ważne że w warunkach szkolnych wyciszeie jest konieczne;p

  • 0

    78. ~  2006-03-05 15:32:56  host: 80.51.186.2

    czy irda z kompem dziala nie mam pojecia , ale alarm wibracyjny to cacko posiada.

  • 0

    79. ~nowy  2006-03-05 17:37:24  host: dgu192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 2 dni podoba się ale irda w tym telefonie jest po to aby wkurzac ludzi

  • 0

    80. ~Biały  2006-03-05 19:38:23  host: aaxf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jaki program potrzebny jest żeby można było prze Irda Ściągac dzwonki tapety itp. ja mam Irde na kompi ale nie wiem jaki program do tego potrzebny jest prosze odpowieddzcie mi????!!!! Błagam

  • 0

    81. ~mariusz  2006-03-05 19:40:03  host: aaxf99.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiem co z tą Irdą jest ciekawe jaki program jest potrzebny żeby ściągac z kompa na koma wie ktos????

  • 0

    82. ~strand  2006-03-05 21:42:07  host: gprs12.orange.pl

    telefonik ogólnie spoko. ale nawet przy połączeniu z kompem nie da sie wgrac obrazków ani dzwonków, irda jest do dup.. a pozatym tel. sprawuje mi sie całkiem spoko.

  • 0

    83. ~grzyba  2006-03-06 13:44:32  host: dns2.nowystyl.com.pl

    Fajny, elegancki mały telefon. Bez bajerów, wygląda świetnie nawet do garnituru pasuje. Bateria co 3-4 dni do ładowania a jak ktoś ostro grzebie (naprawdę ostro) to i na drugi dzień. Producent podaje 150 godzin gotowości a nie 300. W Plusie bez wolna sprzedaż 399 zeta.

  • 0

    84. ~Cimeries  2006-03-08 09:15:10  host: swietochlowice.stk.net.pl

    Kupiłam telefonik wczoraj i jest piękny :) Choć miałam do wyboru wiele telefonów z aparatem, wybrałam właśnie ten :D Bardzo atrakcyjny wizualnie, a funkcje przeszły moje najśmielsze oczekiwania :P Pozatym można się zarejestrować w klubie "Samsung Fun" i ściągać gry java, tapety wygaszacze, dzwonki i wiele innych za 2 zł :D
    Mam nadzieję, że choć trochę "rozwiałam" stereotym młodego człowieka, który potrzebuje telefon z aparatem i innymi bajerami :P Samsung X200 jest poprostu świetny dla takiej osoby jak ja (a latek liczę... za niedługo 16 :P).

  • 0

    85. ~Cimeries  2006-03-08 09:16:05  host: swietochlowice.stk.net.pl

    Kupiłam telefonik wczoraj i jest piękny :) Choć miałam do wyboru wiele telefonów z aparatem, wybrałam właśnie ten :D Bardzo atrakcyjny wizualnie, a funkcje przeszły moje najśmielsze oczekiwania :P Pozatym można się zarejestrować w klubie "Samsung Fun" i ściągać gry java, tapety wygaszacze, dzwonki i wiele innych za 2 zł :D
    Mam nadzieję, że choć trochę "rozwiałam" stereotym młodego człowieka, który potrzebuje telefon z aparatem i innymi bajerami :P Samsung X200 jest poprostu świetny dla takiej osoby jak ja (a latek liczę... za niedługo 16 :P).

  • 0

    86. ~SoHiGH  2006-03-08 12:08:15  host: pa182.rypin.sdi.tpnet.pl

    Mam wlasnie ten telefon i kurna chyba nie bede go polecal , sciemy zrobili niezla z ta irda :/tak wszystko ok , a ciekawe jeszcze ile bedzie trzymala tasma.

  • 0

    87. ~kv84  2006-03-08 23:49:56  host: 700lecia.kety.pl

    nie wiecie czy dam rade przesłać coś jakis dzwonek z siemensa sl45i bo np. wiem ze na tego simensa sie z niekturych sony ericsonów nie da wysyłac to moze na niego sie bedzie dało z sl`ki pls odpiszcie !!!!

  • 0

    88.  2006-03-11 16:35:56

    A teraz pare słow o tym fonie mam go juz od 3 tygodni Bateria 4i pol dnia w porywach 5 przy 3 minutach dziennie i 6 smsach to tak okolo, wydaje mi sie ze niezle jak na 800 baterie i calkiem niezle jak na samsunga! gdy przyjdzie sms,mms po 2 minutach telefon nam przypomina ze mamy nieodebrana wiadomosc,fajna to funkcja ale jest jeden minus gdy przyjdzie sms,mms i mamy nieodebrane polaczenie telefon niestety juz nam nie przypomni:( Telefon glównie do dzwonienia i smsow zadnych bajerow. Nie wiesza sie irda dziala tylko przy wymianie nr tel. gprs ok. nie rysuje sie nie wiesza wydaje sie wart polecenia!

  • 0

    89. ~grzyba  2006-03-13 10:35:09  host: dns2.nowystyl.com.pl

    Proszę państwa. Na stronie Samsunga w specyfikacji jest 150 minut czuwania. UWAGA MÓJ SAMSUNG X200 trzymał przy ok. 15 minutach rozmów i zero SMS 168 GODZIN( równo 7 dni)!!!!! Czy jest jakiś inny model, który trzyma dłużej niż to deklaruje producent i t na standardowej baterii??? NIE PRACUJĘ DLA SAMSUNGA dla ścisłości. Kropla dziegciu: niewygodny dostęp do książki tel. i klawisz WAP zbytnio wyeksponowany, zdarza się z rozpędu połączyć z wap-em, a rachunek bije - zalecam wyłączyć, chyba, że ktoś bardzo potrzebuje internetu w komórce :))). To mój pierwszy Samsung - polecam.

  • 0

    90. ~Artemis  2006-03-13 21:20:44  host: air127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moim zdaniem jest dokładnie taki jaki telefon powinien być - ma wszystkie niezbędne funkcje i nie jest przebajerowany:D Plus za elegancję:D

  • 0

    91. ~KKK  2006-03-15 14:11:48  host: acwr107.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten telefon ma alaram wibracyjny? bo na stronkach róznie pisza. Prosze o odpowiedz tych co wiedza:)

  • 0

    92. ~dobrry  2006-03-15 18:59:01  host: nat.tkdami.pl

    ma wibracje ale albo wibracje bez melodii albo pierwsze 3 sygnaly wibracjami a nastepne melodią

  • 0

    93. ~KSZ KSZ  2006-03-17 11:22:36  host: manhattan.netia.piekary.net

    CHYBA TYLKO WIZUALNIE JEST SPOKO NO I PONAD 65tys KOLOROW WYSWIETLACZA..

  • 0

    94. ~Gecko  2006-03-18 17:23:35  host: ejn249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chyba go kupie, podoba mi się wizualnie,
    wysyła i odbiera smsy, dzwonić też można.
    Po co komu aparaty i inne bajery ;)

  • 0

    95. ~ROMEK  2006-03-18 18:07:41  host: bsn67.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bATERIA TRZYMA NAWET 4 DNI OBUDOWA SPOKO BARDZO TRWAŁA.NAPISZCIE MI TYLKO CZY MOZNA ODTWARZĄ DZWINKI REAL.

  • 0

    96. ~  2006-03-18 21:24:09  host: ejn249.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm, no właśnie, jak z tym jest, wg. producenta czas czuwania to 300 godzin, czyli jakieś 12,5 doby, a wy piszecie ze krótko trzyma. Tzn. jak krótko ? Jak by go nie używać to ile pociągnie :) ? ktoś próbował ?

  • 0

    97. ~aga  2006-03-19 12:11:32  host: aem250.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam samsunga x200 i nie umie sie poloczyc z komputerem czy ktos mi powie dlaczego??

  • 0

    98. ~ratunku  2006-03-22 22:19:45  host: bqa183.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy te klapki sie urywają?? bo jak się zniszczy to chyba po kmie jest....

  • 0

    99. ~Lukas  2006-03-22 22:20:08  host: host-81-190-179-77.gorzow.mm.pl

    Podajcie więcej informacji jak długo trzyma bateria (dla mnie jest to najważniejsze) ponieważ analizując wasze komentarze przedział jest ogromny od 2 do 7 dni, jak jest naprawde?

  • 0

    100. ~miroo  2006-03-24 15:24:06  host: nr47.fn.pl

    mam ten telefonik ogulnie jest super tylko cos irda szfankuj ale tak pozatym daje 10/10

  • 0

    101. ~asiula  2006-03-25 07:08:36  host: abdt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefoniq od wczoraj. Bardzo mi się podoba. Mam zamiar sobie zakupić do niego kabel, ale czy będzie wszystko wporządku??
    I jeszcze jedno pytanie: Mój brat ma nokie i identyczny kabel jaki jest do właśnie tego telefonu. Można sprawdzić czy by pasował ????????????????????????? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ

  • 0

    102. ~asiula  2006-03-25 07:12:21  host: abdt39.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od wczoraj i mam 2 pytanka:
    1. Czy jak kupie kabel to będę mogła spokojnie wszysto ściągać z kompa?
    2. Mój braciszek ma identyczny kabel jaki jest do mojej komy czy można spróbować czy dało by rade ściągnąć na moją kome coś?? czy mam kupywać taki sam- nowy? BARDZO PROSZE O ODPOWIEDŹ

  • 0

    103. ~dami  2006-03-25 09:26:15  host: axz14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny. tylko ze irda jest zle;/ mzoe odbierac tylko z ksaizki telefonicznej a dzwonkow i tapetek nie mzoe przesylac i odbierac. zostaj mi tylko zakupienie kabelka USB:)

  • 0

    104. ~gggggggggggg  2006-03-25 17:11:10  host: os-niepodleglosci.bochnia.pl

    ten telefon to lipa coś jest nie tak z dzwonkami a IrdA to niezła ściema albo ja tego nie potrafie dajcie znać jak będzie się dało przesyłać przez tą IRDE

  • 0

    105. ~rob  2006-03-26 19:19:17  host: MikwR004-wireless.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    z ta irda jest kapa nawet 2 samsungi sie ze soba nie polacza

  • 0

    106. ~pawel  2006-03-26 21:44:47  host: sokar.osk.enformatic.pl

    mam ten telefon od 3 dni i na razie go laduje co dzien, ale to chyba tak na poczatek i przy normalnym uzytkowaniu nie trzeba bedzie tego robic tak czesto, bardzo kolorowy wyswietlacz(w porownaniu z n6020 jest poprostu soczysty). ma wszystko co telefon z tej polki miec powinien, no moze poza stoperem i minutnikiem. myslalem, ze nie ma raportow sms ale znalazlem uffffff. obudowa wyglada ja dobra najwazniejsze ze nie trzeszczy jak w ww nokii

  • 0

    107. ~Kaczor  2006-03-28 17:28:15  host: cee203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heh ta irda fakt ściema... ale nie próbujcie na kablu USB bo też to g... da ja kupiłem 2 i musiałem oddać bo sie nie łączył. Trzeba kupić kabel RS232 czyli na COMa a tego szukam 2 dni i znaleść nie umie :)

  • 0

    108. ~box  2006-03-29 01:35:28  host: ays170.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do simlocka to sciagniesz TYLKO BOXEM. Miałem w niedziele na gieldzie pelno tych x200 do sciagniecia ale softu brak. dzisiaj uaktualniłem wersje oprogramowania i sciaga sie sima przez 2 sek !!! co do irdy to da sie przesłać tapety itp. tylko trzeba dobrze skonfigurowac połączenie miedzy kompem a telem. poza tym trzeba sciagnac ze stronki producenta odpowiednie oprogramowanie. www.samsung.pl pozdrawiam x200 -----> FAJNY TEL !

  • 0

    109. ~rm  2006-03-29 22:57:43  host: pradniki.gemini.net.pl

    czy poprzez irdę można przesyłać obrazki i dzwonki?

  • 0

    110. ~kaaaasianka  2006-03-30 00:48:30  host: 82.160.57.38

    a da się tu wylączyć głos np na czas zajęć w szkole?? chodzi mi o skrót moze jakis...

  • 0

    111. ~roan  2006-04-01 20:38:28  host: bft186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Używam telefonu tylko do rozmów i SMS-ów, dlatego uważam że jest SUPER. Świetna polifonia- głośna i wyrażna,rewelacyjny wygląd,zaje.. wyświetlacz. W tym przedziale cenowym (300 zł)nie znajdziesz nic ciekawego wśród nowych telefonów. POLECAM

  • 0

    112. ~Barko  2006-04-01 20:42:50  host: bde137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    O co chodzi ?? na stronie ery opis z tym tutaj, no... niezgadzają sie tu pisze ze jest wibra a tam ze niema tak samo z głoznym mówieniem itp wiec ??? niekuma ;/

  • 0

    113. ~kolomen#1  2006-04-02 14:32:28  host: acfe221.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IRDA czemu nie mozna przesyłać dzwonków i grafiki? o co chodzi? IRDA można przesyłać tylko wizytówki, bezsens konkretny.

  • 0

    114. ~solek  2006-04-03 20:04:05  host: efl23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mi telefonik chodzi bez żadnego problemu. Kupiłem go w Plusie w taryfie Nowy Plus35 i kosztował 1 zł!!!

  • 0

    115. ~Glina  2006-04-04 11:11:08  host: ip-83-238-173-18.netia.com.pl

    Brak polskich liter nawet w nazwach kontaktow. Jest blokada na PIN skrzynki mms, dzwiekow i obrazow ale czemu nie ma blokady sms ? dziwne, drugi sms u mnie wskakuje po 65 znakach a normalnie jest 160, tez dziwne. Wyglad super ale opcje troche pochrznione. Sprzedaje go.

  • 0

    116. ~Mamuśka  2006-04-04 16:11:25  host: bdr155.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nawet fajny telefon, nie mam zastrzeżeń.
    Dla osoby która nie wymaga zbyt wiele jest akurat. Osoby które znam i które mają taki telefon są bardzo zadowolone:). Moim zdaniem ten telefon jest super! a nawet w przystępnej cenie.

  • 0

    117. ~mat80  2006-04-05 18:41:16  host: adam153.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wg mnie telefon jak na swoja cene jest jej wart. Ma super wyswietlacz, moze troche teczowe menu ale mozna z tym zyc. IRDA DZIALA !!! tylko, jak wiadomo nie wszystkie modele telefonow beda ze soba wspolpracowac. Z laptopem laczy sie idealnie pod warunkiem ze sciagnie sie do kompa opragromowanie Samsunga z ich strony internetowej (oczywiscie za FREE). Dziala bez zadnych zgrzytow. Mozna przesylac tapety, dzwonki, melodie, obrazki itp. Pozdrawiam

  • 0

    118. ~gjhjgf  2006-04-05 19:47:32  host: abxp199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja sobie kupuje ten telefonik w poniedzialek:} :P :] :D

  • 0

    119. ~dawokot  2006-04-07 23:23:38  host: acge245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go i wporzo:wyglad,funkcje...,ale jest wielki problem z irda sluzy tylko ona do przesylania wpisow z ksiazek telefonicznuch.nie mozna przeslac dzwonka,tapet,ale w koncu telefon sluzy do dzwonienia,a nie do zabawy..polecam..

  • 0

    120. ~adam  2006-04-08 10:12:29  host: bxc90.internetdsl.tpnet.pl

    powiem tak telefon fajny ale wole swojego samsunga d 600 e :)

  • 0

    121. ~saint  2006-04-09 11:09:58  host: 211-178.is.net.pl

    ja go wziołem :P za 1zł:P i abonament 25 i jest fajny:P:P masywny:P irda cosik niedomaga:P ale do dzwonienia i esó jest spoko fajny wyswietlacz;P jest spoko polecam:P:P

  • 0

    122. ~kempa  2006-04-09 14:32:30  host: dial-1948.jgora.dialog.net.pl

    Ja mam C100 bateria trzyma ok. 3-4 dni
    irda jest zrypana i nic nie mozna wyslac ale nie dlugo zmieniam tel. moze mi powiecie jaki warto kupic??

  • 0

    123. ~  2006-04-09 22:24:26  host: rtr.kompex.pl

    nie wiesza sie, obudowa sie nie rysuje (moze tylko tam gdzie jest logo samsung) bateria trzyma jakies 3 dni przy normalnej pracy.

  • 0

    124. ~ziaro  2006-04-13 10:13:30  host: 212.160.169.249

    Bateria u mnie trzyma tydzień, Irda nie działa z komputerem, dzwonki żadna rewelacja co z tego
    że 40 głosowa polifonia jak odsłuch jest taki jak z zegarka, wyświetlacz w porządku szkoda że nie można ustawić swojego dźwięku sms ogólnie mówiąc dobry z plusem.

  • 0

    125. ~klakier161  2006-04-14 10:14:34  host: edi27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon prawie miesiąc i jestem z niego bardzo zadowolony nie to co z poprzednich(a troche ich miałem) :P

  • 0

    126.  2006-04-14 12:48:21

    dobra-mam dylemat czy brac samsunga X200 czy Sagem MY301X bo juz nie wiem co brac?

  • 0

    127. ~kasiunia1209  2006-04-15 19:52:15  host: s37.zabrze.net.pl

    mam ten telefonik od niedawna i narazie mi się podoba... przez irde można tylko przesyłaś kontakty ale ogólnie jest o.k mi bateria trzyma niecały tydzień ale ja dość często go urzywam...

  • 0

    128. ~NIcke  2006-04-16 10:51:36  host: proxy2.zicom.pl

    ile ma telefon dlugosci PO ROZŁOŻENIU???

  • 0

    129. ~Sylwia  2006-04-16 13:27:57  host: wd82.internetdsl.tpnet.pl

    Powiem tak, czytajcie instrukcję a wszystko tam znajdziecie. INFO O IRDA ZNAJDZIECIE W niebieskiej tablece na 3 stronie. Telefon mam od wczoraj i wyadje mi się O.K. Przeraża mnie tylko bateria, jestem nauczona do Nokii , ktora spokojnie trzymała tydzień a nie wiem jak z tym będzie:((

  • 0

    130. ~DjSkorpion  2006-04-18 20:52:27  host: ayr210.internetdsl.tpnet.pl

    9631699! błagam sprawa zycia i smierci!! jak zrobic zeby ta ****** irda zaczełą działac :/ jkakis program czy jak? prosze o speed odzyw!!!!

  • 0

    131. ~dzordz  2006-04-19 21:00:43  host: host-ip6-133.crowley.pl

    dzwonki w realu dzialaja w formacie mmf to podobnyy format do amr. są programiki do tego pozdro

  • 0

    132. ~Kaśka R.  2006-04-20 10:34:10  host: 80.51.79.179

    jak ładuje się ten telefon?problem polega na tym ,że po naładowaniu(tel.pokazuje że jest naładowany),kiedy wyciągnę ładowarke z telefonu i włączę ponownie ona dalej ładuje i tak jest za każdym razem kiedy wyciągnę i podłączę ładowarkę.Proszę o rade.

  • 0

    133. ~sonia  2006-04-20 19:50:04  host: dyt34.internetdsl.tpnet.pl

    pomocy niemoge odebrac sms-a czy ktos może mi pomuc??

  • 0

    134. ~iwonka  2006-04-20 21:24:52  host: btt62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od kilku godzin i jak narazie jestem bardzo zadowolona..wada jest to ze nie da sie ustawic jednoczesnie dzwonka i wibracji..i cos z ta Irda cos jest:/...ale pozatym telefonik sliczny..

  • 0

    135. ~cielak  2006-04-21 15:31:01  host: nervosol.magma-net.pl

    teleon ogunie daje rade a co do irdy to dziala tylko trzeba sciagnac oprogamowanie z pl.samsungmobile.com - "Samsung PC Studio II"
    i w ustawieniach trzeba przestawic na odbior irde co robimy za kazdym razem przy ponownej prubie polaczenia sie z kompem. co do dzwonkow to mam x200 od tygodnia i jak na razie wszystko ok. Pozdro dla wszyskich

  • 0

    136. ~kasia  2006-04-21 18:09:40  host: asx98.internetdsl.tpnet.pl

    ta irda to faktycznie klapa na calego!ale mimo tej wady sadze iz jest ro najbardziej fajowy fon na ziemi ;-) jest latwiutki i w ogole koffam go :-*

  • 0

    137. ~marta  2006-04-21 21:23:19  host: owocowa.gala.net.pl

    Kupiłam kabel USB, próbuję go podłączyć i lipa. Wgrałam z płytki załączonej do kabla stery, następnie wgrałam EasyGPRS i nic, ciągle mój komp nie rozpoznaje urządzenia USB. Czy może ktoś szczegółowo napisać jak to zrobić, aby właściwie to wszystko zainstalować? Z góry dzięki.

  • 0

    138. ~włodi  2006-04-22 15:36:10  host: host-81-190-55-165.lublin.mm.pl

    ciekawe czy irda poszła by po zmienieniu oprogramowanie nie wiem moze jest coś takiego...wydaje mi sie ze to kwestia tej sprawy:)jak ktos coś wie dać znac...

  • 0

    139. ~Aniusia  2006-04-23 08:53:09  host: 193.151.48.254

    Ludzie! Wejdzcie sobie na inna strone ztym fonem www.mobile.inspiracja.com i tam sobie znajdziesamsunga.. to bedziecie wiedziec ze da sie irde skonfigurowac przez kompuiter :D trzeba miec tylko oprogamowani.. wiecej wiadomosci sie tam dowiecie... aaa tak przy okazji ten telefon bede miec juz nawet w rzyszlym tygodniu ( mamuśce sie spodobał :/ :D )POZDRAWIAM

  • 0

    140. ~M...  2006-04-24 17:22:00  host: host-n1-71-24.telpol.net.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego bardzo zadowolona. Odp dla bartee90 bateria trzyma dosyć długo mi najułżej trzymała tydzień ale wtedy wysyłałam tylko esy :) Co do obudowy .. no tak ta obudowa to jedyna rzecz która nie podoba mi się w tym telefonie. Rysuje się prz lekkim draśnięciu:) Dlatego lepiej trzymac go w jakimś etui :)

  • 0

    141.  2006-04-24 23:40:11

    IRDA!!! Jestem użytkownikiem tego telefonu od tygodnia i zastanawiam się czemu wszyscy narzekają na tą irdę. Otóż nie jest ona zepsuta ani nic podobnego. Pomiędzy telefonami przesyła jedynie wizytówki i o tym wyraźnie pisze w instrukcji, natomiast z PC można wymieniać dzwonki, tapety, wszystko poza aplikacjami JAVA. Wystarczy do tego program PIMS & File manager do pobrania ze strony samsunga. JEdnak tutaj pojawia się problem. U większości użytkowników program ten działa jeden dzień a potem możemy liczyć na szczęście, że wykryje nasz telefon (łączę telefon z komputerem poprzez irdę, podobnie jest w przypadku kabla (podobno)). Jest to jednak wada programu PC a nie telefonu. Telefon jest zabezpieczony przed przesyłaniem danych z takimi programami jak Cell Phone Manager itp. Jeśli ktoś ma dostęp do działającego oprogramowania PC proszę o informację. Z góry dziękuję.

  • 0

    142. ~szatkus  2006-04-25 21:31:30  host: abm26.internetdsl.tpnet.pl

    Ładny, elegancki i lekki. Działa dobrze, dzwonek Hello jest genialny:) Dobra, koniec wazelinki, czas na kilka wad. Wolny procek (Java tnie), dziwaczna czcionka przy wpisywaniu numeru i niewydarzona IRDA.

  • 0

    143. ~shaddixx  2006-04-30 19:39:57  host: bfm82.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten model ma baterie Li-on 600 mAh!!!

  • 0

    144. ~AsHuLa  2006-05-05 16:42:13  host: proxy.in.net.pl

    Siemka!z tego co tu czytam to Irda jest chyba felerem w tym tel!!...ale cioo tam ja za miesiac kupuje go wiec..bardzo misie podoba jego obudowa!telefon naprawde jest leciuteńki,i nie taki duzy!Polecam!!pap

  • 0

    145. ~Wilku  2006-05-08 22:15:10  host: eje42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Porazka dla tego telefonu jest to ze najpierw sa 3 sygnaly wibracyjne a dopiero melodia. Jak mamtelefon w plecaku to zanim sie wlaczy melodia to ktos juz sie dawno wylacz :( Dobija mnie to ale poza ta wada telefonik jest fajniutki i zgrabniutki :P

  • 0

    146. ~koka  2006-05-10 17:20:25  host: adat147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co lepsze? samsung x200 czy sagem? :)

  • 0

    147. ~daniel  2006-05-11 16:19:26  host: eob87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest licht tylko powiec ktos czy to ma radio a jak juz niema to czy mozna cos zrobic zeby bylo te radio lol :)
    num gg 9856700

  • 0

    148. ~gacek  2006-05-12 10:51:11  host: ckn202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POWIEDZCIE CZY WARTO KUPIC TEN TELEFON ??
    BO WLASNIE MAM TAKI ZAMIAR

  • 0

    149. ~:-)  2006-05-12 13:59:14  host: 80.54.155.60

    telefon wydaje sie byc fajny.....tani...:-) jaa też go chcee mieć..ale mam se j210i od 5m-c i nie wiem jak go sie pozbyć...bo rodzice mi pewnie nowego nie kupią

  • 0

    150. ~Jolka  2006-05-12 22:19:35  host: 195.116.43.115

    Mam tego fona od kilku godzin i uważam, że jest spoko, ale wqr*iłam się z ta irdą;/;/

  • 0

    151. ~ja  2006-05-14 11:25:59  host: hw26.internetdsl.tpnet.pl

    jak właczyc tryb głosno mowiacy??

  • 0

    152. ~Prometo  2006-05-15 11:38:44  host: duh52.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy wszystikm rusza się klapka w prawo i w lewo gdy telefon jest zamknięty?

  • 0

    153. ~oolcia1705  2006-05-15 17:46:19  host: abyu90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od sobotki i jestem very, very very happy. jest malutki, śliczny i cudowny. A Irda, no trudno. bez niej też można żyć

  • 0

    154. ~bartek97  2006-05-16 23:53:57  host: ewf127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda działa bez problemów - przesył pomiędzy koputerem a telefonem przy użyciu oprogramowania dostępnego na www.samsungmobile.pl

  • 0

    155. ~Legedna  2006-05-17 21:06:35  host: escape.net.pl

    Ej ludzie mam zamiar kupić ten telefonik i ci co go posiadajom mogom mi powiedzieć czy sie opłaca bo widze że irda działa jak w noki 6610i czyli tylko do wizytówek i połączenie z kompem nie działa irde można jakoś odblokowac ale czy to prawda bo nie wiem czy go kupić doracie :)

  • 0

    156. ~exitte  2006-05-18 19:50:39  host: 82.139.176.87

    Mam pytanko czy można wgrać jakoś pliki *.amr za pomocą kabla ??

  • 0

    157. ~Aniałek  2006-05-20 13:38:11  host: 213-238-126-147.adsl.inetia.pl

    A ja mam pytanko, jak skonfigurować wysyłaniemmsów. Nie jestem biegłym (jedno)komórkowcem i z tym mam problem. Net już udało mi się skonfigurować. Prosze o rady...

  • 0

    158. ~kFFiat  2006-05-24 16:28:35  host: hz254.internetdsl.tpnet.pl

    Moja kolezanka z klasy kupiła sobie ten telefon jest tani i wogole i teraz namawiam strszych na takiego wazy niewiele i wogole jest 1000000000000 razy leszy od noki :]

  • 0

    159. ~nef  2006-05-26 19:41:32  host: c58-173.icpnet.pl

    jakie formaty plikow mozna wgrac do telefonu? midi? jpg? gif?

  • 0

    160. ~nef  2006-05-26 21:15:54  host: c58-173.icpnet.pl

    irda po bólach i trudach działa, da sie połączyć telefon z komputerem tylko za chiny ludowe nie moge nic wgrac.. zatrzymuje sie na etapie upload'u i koniec.. wrrrrrrrrr ma ktos jakies pomysly co z tym fantem zrobic?

  • 0

    161. ~EmUlE ;)  2006-05-27 18:15:58  host: ip-4.net-40.rev.inter-c.pl

    Ja tez mam zamiar Qpic ten telefonik,mam nadzieje,ze bedzie dobrze,z tą IRDĄ,bo jak nie to sie wQrze;P Hehe,pozdro ;***

  • 0

    162. ~ivonk4  2006-05-28 20:34:31  host: ip-194-116-132-82.broker.com.pl

    Hej ...za tydzien ide kupic sobie nofegoo fona...proszem wiec was o pomoc bo jeslib ta irda jest do dupy to raczej go nie czem :/..wiec prosze o kontakt 8261684 [gg] ..co z ta irda do cholery,...

  • 0

    163. ~Jolka  2006-05-29 15:27:52  host: aaxp106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej mam problem chce kupic sobie telka ale mam dylemat nie wiem kóry jest lepszy czy samsung x200 czy x480??
    moze mi ktos poradzić???

  • 0

    164. ~ale_plama  2006-05-29 20:10:40  host: 116.179.rev.vline.pl

    Telefon jest naprawdę rewelacyjny. Zachwyca jakość wykonania, wyrazisty wyświetlacz, intuicyjne menu. Telefon jest bardzo elegancki i szykowny. Jego funkcje nie są rozbudowane, ale na co dzień w zupełności wystarczają. Faktycznie dziwne jest to że nie można ustawić wibracji razem z dzwonkiem. IRDA działa, ściągnijcie program ze strony samsunga PC Studio PIMS (ver.II 1.0)
    .......Mam pytanie jak ustawić diodę żeby migała jak ktoś dzwonił, a nie odebrałem?

  • 0

    165. ~Dodi  2006-05-30 17:50:15  host: 80.48.143.253

    Czy na tym fonie mozna miec fajny dzwonek typu mp3??

  • 0

    166. ~I'm  2006-05-31 19:52:14  host: host-ip67-151.crowley.pl

    da się tu ustawiac jakies ciekawe dzwonki na sms-y czy tylko te 10 co jest na fonie

  • 0

    167. ~emilek  2006-05-31 20:04:37  host: cme212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dodi pomysl...i przeczytaj sobie wyzej ten telefon nie obsługuje tego formatu...MAm ten telefon od 2 dni jest spoko tylko troche mało pamieci no i ta irda:/A tak to good(osobiście wole Nokie,Siemensy)

  • 0

    168. ~franek  2006-05-31 21:47:47  host: atu32.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dasie cos zrobic zeby mozna bylo wysylac i sciagac multimedia przez irda z innym telefonem

  • 0

    169. ~Mithril  2006-06-01 12:35:29  host: 158.75.12.65

    Jestem użytkownikiem tego telefonu od ponad tygodnia i jestem bardzo zadowolony. Wygodne duże klawisze i bardzo czytelny wyświetlacz bardzo dobrze się sprawują. Bateria również jest dobra i trzyma dosyć długo. Mały, lekki, i bardzo wygodny w obsłudze. Polecam

  • 0

    170. ~ivonk4  2006-06-02 19:52:10  host: ip-194-116-132-82.broker.com.pl

    ojj mam juz ten telefonik od wczoraj i irda dziala tylko jesli chcesz przeslac np. nr telefonu komus..inaczej nie a ogolnie to zejebisty fonik ;]

  • 0

    171. ~Dyzio  2006-06-03 08:07:52  host: 62.29.133.84

    ej mam jedno pytanko to co wogole z tą irda nie tak

  • 0

    172.  2006-06-04 16:25:19

    Zamierzam go kupić, tylko powiedzcie czy przez irde można pobrać od kogoś z tel. np. dzwonek?

  • 0

    173. ~obzzz  2006-06-09 10:11:37  host: NAT-4.autocom.pl

    Mam ten telefonik od 2 miesięcy i uważam, że jest do niczego- może jest i ładny ale nie wróże mu dłuugiej żywotności- wiem wiem, że to nie granat ani nie cegła, no ale fakt faktem spadać ze stołu to on lubieć nie będzie, irda jest tylko dla picu- nie spełnia kompletnie swoich funkcji, esy pisze się niewygodnie, telefon lubi się zawieszać (piszesz długą wiadomość i po pewnym czasie rakcja między przyciśnięciem a pojawieniem się znaku jest strasznie długa)... Wad jest troche- jeśli zależy Ci na elegancji to dobry wybór, ale jeśli na funkcjonalności (nie mówie tu o bajerach, bo ja nie z takich:) ) to nie będzie to dobry zakup.

  • 0

    174. ~Paulina  2006-06-12 07:11:40  host: hz254.internetdsl.tpnet.pl

    DZIŚ IDE SOBIE KUPIC TEN TELEFON BO JEST ZA 1ZŁ ALE UMOWA NA 3 LATA. ALE PO ROKU ODDAM GO SIORCE I NIECH ONA GO MA A JA SOBIE NOWY KUPIE :]

  • 0

    175. ~matti  2006-06-12 14:42:35  host: esq2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do Paulina: zastanow sie troszeczke na tym zakupem bo pakowac sie w umowe na 3 lata za tak slaby telefon to juz przesada. Lepiej kup go sobie na allegro albo w jakims komisie (na allegro ostatnio kupilem go na prezent za 250 zł - nówka bez sim-lock'a) i wrzuć TT albo SimPlusa.

  • 0

    176. ~Paulina  2006-06-12 20:12:41  host: hz254.internetdsl.tpnet.pl

    matti juz za pozno kupiłam ale i tak niedugo dam siorce aaa ja se nowego kupie :] ;)) mi tam sie podoba i jest fajny do żadnych bajerów nie jest mi za bardzo potrzebny :)

  • 0

    177. ~Paulina  2006-06-13 14:01:53  host: hz254.internetdsl.tpnet.pl

    hy .... cos mi tu nie gra :/ chyba irda nie działa ... bo cos sie niechce przesyłac ...

  • 0

    178. ~Joe  2006-06-14 18:39:06  host: 82.160.146.132

    Haha. Paula, irda w samsungach nie jest normalną irdą. Tylko kontakty i wizytówki. Kolejna osoba nabrana:))

  • 0

    179. ~mirek  2006-06-16 01:02:04  host: p54A9041D.dip0.t-ipconnect.de

    a jak z niego sciagnąć simloka?

  • 0

    180. ~PAULA  2006-06-19 11:20:14  host: blq232.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna sciagnac z niego simlocka?? jak tak to jak? jesli ktos wie to prosze pisac na : z gory dziex:)

  • 0

    181. ~arabesk  2006-06-20 21:27:18  host: abmq24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hmmm... jezeli chodzi o irde to u mnie działa, znaczy sie moge przesylac pliki z kompa - ale tylko tapety i dzwonki w formacie .mmf i .mid jeszcze nie udało się mi sciagnąć przez WAP dzwonka w 'niby' obslugiwanym formacie .amr :/

  • 0

    182. ~Marek  2006-06-21 08:32:38  host: bou205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 2 dni, nie wiem jak będzie się sprawował. Magę tylko powiedzieć już teraz jedno - irda działa bez problemów z kompem. można podkładać swoje fotki, wgrywać dźwięki,eksportować i inportować adresy.
    Należy tylko ściągnąć oprogrramowanie do telefonu ze str
    http://pl.samsungmobile.com/mobile_phone/manual_list.jsp?phone_code=SEC-SGHX200

    pozdrawiam

  • 0

    183. ~nate_dogg  2006-06-22 08:27:40  host: cum178.internetdsl.tpnet.pl

    a da sie cos przesłać do tego telefonu przez irde z kompa?

  • 0

    185. ~smiglo  2006-06-23 19:38:41  host: eee2.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 3 dni i ogólnie jestem zadowolony tylko szkoda ze przez Irde pozna połaczyc się tylko z innym samsungiem z innymi telefonami juz niedarady szkoda ...

  • 0

    186. ~Ziomekk  2006-06-24 21:17:48  host: 082146227162.man.bydgoszcz.pl

    Mam ten Telefon :) fajny i latwy w obsludze wedlug mnie;]...Kocham to cudo :D..

  • 0

    187. ~Kaja  2006-06-28 10:19:39  host: 80.244.149.91.ostrow2.tnp.pl

    mam pytanie czy na ten telefon mozna przesylac sobie tapetki i dzwoni np z gazety badz z jakiejs strony albo zeby ktos mi przeslal?Odpiszcie prosze

  • 0

    188. ~Kaja  2006-06-28 10:40:55  host: 80.244.149.91.ostrow2.tnp.pl

    a i jeszcze mam jedno pytanie czy tez ma kolorowe cyferki na ekranie jak w x150:):)

  • 0

    189. ~OLCia  2006-06-30 14:37:05  host: acih167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy bede mogla w tym telefonie sciagac za darmo dzwonki albo tapety od kolezanki ??

  • 0

    190. ~Betty  2006-07-01 15:16:04  host: drk151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    właśnie kupiłam ten telefonik i ogólnie narazie jestem zadowolona. wzięłam abinament 25zł w erze, za to 40min na dwa lata...
    czytając wasze opinie zastanawiam się czy bue zrobiłam błędu. muszę ściągnąć simlocka i może ktoś mi powiedzieć jak sformatować na jlepiej baterie??

  • 0

    191.  2006-07-02 21:16:02

    Do Betty: Żeby dobrze sformatować baterie pierwsze 3 ładowania muszą trwać 12-14 godzin przy wyłączonym tel.

  • 0

    192. ~wozny  2006-07-04 16:04:29  host: staticline10545.toya.net.pl

    a jesli w komie jest dyktafon to czy moge na niego nagrac jakas piosenke a pozniej ustawic jako dzwonek

  • 0

    193. ~CbS  2006-07-06 17:29:30  host: dua34.internetdsl.tpnet.pl

    hej! Mam pytanie do urzytkowników tego telefonu. Skoro pisze ze ten telefon obsługuje format AMR. to w pewnym sensie mozna sobie ustawić na dzwonek oszukaną melodyjke Mp3. Przynajmniej w Noki sie da tak zrobić. A czy komuś się to udało z tym telefonem???? Bardzo prosze o odpowiedź bo chcę zaqpić tego fonika!! :)

  • 0

    194. ~meison  2006-07-07 16:07:41  host: eox19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    bierz my301x bo obsługuje dzwonki w formacie mp3 a nie mp3-ójki

  • 0

    195. ~MATI 77  2006-07-08 22:45:06  host: 87.105.193.62

    Mam pytanko i bardzo proszę o odpowiedź! Czy w Samsungu X200 istnieje możliwość przypisania w książce telefonicznej do jednego nazwiska kilku nunmerów telefonów i na przykład adresu pocztowego i e-mailowego????????????????????

  • 0

    196. ~mona:))  2006-07-13 14:19:59  host: kamien.bluedot.pl

    Hej! własnie kupiłam sobie ten tel.I mam pyt: moge odbierac i wysyłac mmsy??

  • 0

    197. ~siwy121  2006-07-14 16:25:06  host: azg146.internetdsl.tpnet.pl

    możesz przypisać kilka numerów

  • 0

    198. ~osiem pięć  2006-07-14 20:10:19  host: dfb47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemano, mam ten telefon ale nie wiem jak ustawic by na wyswietlaczu pokazywana byla miejscowosc w jakiej jestem? na starym siemensie jakos to ustawilem ale tu nie wiem, moze ktos mi pomuc? thx (siec: plus)

  • 0

    199. ~mona:))  2006-07-15 19:02:12  host: kamien.bluedot.pl

    Hej! Niedawno kupiłam ten te.i podoba mi sie. Tylko mam jeden problem: nie wiem czy mogę dostawać mmsy...Koleżanka mi wysłała i nie moge odczytac.Czy wie ktoś co mam zrobic zeby go odczytac?? Tutaj jest napisane ze mozna odbierac i wysyłac mmsy..:(Prosze odp.jak ktoś wie..

  • 0

    200. ~terri21  2006-07-16 18:06:14  host: proxy40.is.net.pl

    do mona musisz sobie skonfigurowac telefon na stronie swojego operatora i wszystko bedzie ok

  • 0

    201. ~  2006-07-17 09:20:48  host: kamien.bluedot.pl

    do~terri21. Dzieki. Skonfigurowałam tel.a teraz nie moge pobrac mmsa. Pisze ze "usługa niedostepna".Nie wiem o co chodzi...Jak cos wiesz to prosze odpisz...

  • 0

    202. ~MATI  2006-07-17 21:24:29  host: 87.105.193.62

    W Orange Go jest dostępny za 299zł i to bez żadnych zobowiązań!!!! Nie ma sensu kupować na allegro skoro macie nówkę od operatora - z simlockiem, ale co to szkodzi jak ktoś i tak chce orange.

  • 0

    203. ~cinek  2006-07-17 21:38:22  host: ajq62.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szukałem w necie ale takiej srebnej to nigdzie nie ma!

  • 0

    204. ~czarne slonce  2006-07-19 16:32:34  host: enn230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a wiec
    1. gdzie znajde dyktafon? :P
    2. czy jak juz nagram cos to moge to dac na dzwonek?

  • 0

    205. ~Natka14  2006-07-20 10:33:38  host: abeo48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Chce sobie kupic ten telefon i mam w zwiazku z tym pare pytan.Czy ten telefon jest wytrzymaly,ile trzyma bateria,czy bede mogla sobie sciagac dzwonki,tapety itp??Bardzo prosze o odpowiedz.Z gory dziekuje.Pozdrawiam

  • 0

    206. ~krzychu  2006-07-20 20:02:34  host: 85-14-73-26.akk.net.pl

    mam pytanie do użytkowników tego telefonu. ile w nim trzyma bateria?

  • 0

    207. ~cinek  2006-07-21 14:59:02  host: aiy86.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a kiedy na tej stronie bedzie x210???!!!

  • 0

    208. ~  2006-07-22 11:34:34  host: 217.153.82.202

    hmmm....zastanawiam sie nad kupnem nowego fonika... wacham sie miedzy Nokia 6060 a Samsungiem x200 !! Pliska jak mozecie to doradzcie.... :*:*:*

  • 0

    209. ~radziok  2006-07-22 14:01:51  host: qz2.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanko do ludzi posiadajacych ten fonik, a mianowicie jaka irda bedzie z nim wspolpracowac, kupilem jakas tania z allegro i lipa, widzi go ale sie nie laczy i po chwili zrywa polaczenie, dzieki za pomoc i pozdrawiam

  • 0

    210. ~az  2006-07-22 15:31:31  host: dial-783.jgora.dialog.net.pl

    Ze wszystkich Samsungów, Siemensów i innych pochodnych telefonów wolę NOKIĘ.
    Żona ma od wczoraj sgh-x200 i już klnie na niego. Ale Baba się nie posłucha. Pozdrawiam.

  • 0

    211. ~august  2006-07-22 17:55:39  host: bwe150.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik nawet spoko. Irda hmmm niezła ściema brak aparatu i innych pierdułek to akurat w moim przypadku plus. Tylko mam problem bo gdy ściagne jakiś dzwonek z neta strasznie cicho idzie czy to norma a może ściągam dzwonki nie przeznaczone do tego telefonu ??
    Mp3 dzwonki odtważa tylko że cicho strasznie. Dyktafon też marniutki. Telefon do dzwonienia i sms spoko ale nie do zabawy, chcesz sie bawić telefonem kup sobiwe sony ericson-a i tyle

  • 0

    212. ~mali  2006-07-23 00:53:06  host: ip-87-204-102-93.stk-net.pl

    dlaczego niemorzna odbierać mms ten tel to padło

  • 0

    213. ~roben  2006-07-23 23:31:38  host: cepelia.cza.warszawa.supermedia.pl

    Kiedyś mialem nokie (kilka różnych). {pstanowilem cos zmienic i mam teraz Samga X200. Jak na razie nie narzekam. Są funkcje podstawowe. Dyktofon typu notatnik tj. 5 notatek głosowych 30 sekundowych. z kompem najlepiej sie łączyć przez IRDA. Oprogramowanie na oficjalnej stronie SAMSUNGA. Daje sie wgrywac dzwonki i tapety.

  • 0

    214. ~krzysol  2006-07-25 14:32:09  host: abso133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajny telefonik ale czy może mi ktos powiedzieć jakiego programu potrzeba żeby przesyłać z kompa do niego jakies pliki??

  • 0

    215. ~Dudasz  2006-07-25 22:38:26  host: to194.internetdsl.tpnet.pl

    Mam pytanie czy moge przesyłac cos wiecej oprócz ksiazki telefonicznej przez IRDE w tym telefonie prosze o odpowiedz

  • 0

    216. ~jagodasoft  2006-07-26 11:17:12  host: 213-238-112-161.adsl.inetia.pl

    Jesli chcecie troche gierek posciągac to wystarczy połączyc sie np.http://wap.c100-club.ru/java wiekszość gier pasuje. 0,25pln za gre to chyba nie wygórowana cena hehe.Pozdro

  • 0

    217. ~gobi  2006-07-28 20:48:42  host: bmp196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wyczytałem w waszych komentarzach ze aby przesylac pliki z kompa na x200 trzeba dobrze skonfigurowac polaczenie i trzeba miec jakies oprogramowanie... to jakby ktos napisal mi instrukcje jak skonfigurowac i linka ktore oprogramowanie pobrac byl bym bardzo wdzieczny. info djgobi2@o2.pl lub gg 5710470 . z góry dzieki |!|!!

  • 0

    218. ~  2006-07-30 20:16:51  host: 213-238-114-35.adsl.inetia.pl

    zeby otrzymac MMS trzeba skonfigórowac fona a zrobicie to tutaj najszybciej http://www.adam.adozet.pl/tel/konfig/konfig.htm

  • 0

    219. ~Gonia13  2006-07-31 15:24:44  host: 83.238.192.1

    Mam zamiar kupić sobie ten telefon ale jestme przekonana na 80%. telefon fajny ładny jak na swoją cene to ok wogóle to polecam go wszystkim! moze nie ma irdy ani aparatu tak jak trzeba ale jak na swoja cenę to jest git!
    Pozdrawiam wszystkich! papapa

  • 0

    220. ~frida  2006-08-01 19:36:26  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    wlasnie kupilam sobie taki telefonik - bialy elegancki bardzo ladny :) wcale nie musi miec aparatu, bo te aparaty w telefonach i tak sa kiepskie i jak mialam sony ericsson to praktycznie aparatu nie uzywalam. troche mnie martwi ilosc melodii do wyboru, w porownaniu z ericssonem sa raczej kiepskie. poza tym chyba nie ma raportu dostarczania smsow! chyba ze o czyms nie wiem, to mnie oswieccie..bo b.mi na tym raporcie zalezy. poza tym tel. bardzo ladny. :)polecam!

  • 0

    221. ~frida  2006-08-01 23:11:52  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    juz znalazlam ten raport w ustawieniach :) ale z melodii nadal jestem srednio zadowolona...czy mozna jakos tanio sciagnac nowe? bez podlaczania tel.do komputera? bo niestety w zestawie kabla nie dali :(

  • 0

    222. ~frida  2006-08-01 23:45:54  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    ten przelicznik walut dziala jak kalkulator! nie moge sie polapac co gdzie wpisywac?! pomocy!!

  • 0

    223. ~frida  2006-08-01 23:47:03  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    aha, bardzo przydatna funkcja, akurat dla mnie, ktorej nie widzialam w innych telefonach - wyswietlanie wszystkich stref czasowych :)

  • 0

    224. ~  2006-08-03 14:33:30  host: asd173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej, Czy można wyłączyć klawisz dostępu do WAP

  • 0

    225. ~kamilgrucha19  2006-08-03 20:43:58  host: gate.krotoszyn.kaskada.net

    Chcem kupić ten telefon i wiem że jest wyczmały

    Pozdrawiam

  • 0

    226. ~Chicken  2006-08-04 11:04:26  host: w3c-2.f-net.pl

    A można między Samsungiem X200 a X210 przez irde przesyłać dzwonki , tapety itp. ?? prosze o odpowiedz

  • 0

    227. ~MISIA 20  2006-08-05 17:10:38  host: dws154.internetdsl.tpnet.pl

    CZY MOZNA PODŁĄCZYĆ SAMSUNGA X 200
    ZA POMOCĄ DOKUPIONEJ IRDY (USB) DO KOMPUTERA,I CZY BEDE MOGŁA PRZESYŁAĆ DANE NA KOMÓRKE(DZWIEKI,TAPETY).
    ???????????????????????????????????????????

  • 0

    228. ~Karolina  2006-08-08 12:24:44  host: 195.136.112.254

    Mam telefonik od wczoraj. Kupiłam go za 99zł w Orange przy abonamencie 99zł. Bardzo malutki, elegancki - to takie pierwsze wrażenie. Myślałam, że obsługa Samsunga będzie bardziej skomplikowana i będę musiała długo się uczyć menu (do tej pory miałam Nokię), ale nawet bez czytania instrukcji doszłam do wszystkiego, co mnie interesuje. Łatwy w obsłudze. Mały wybór muzyczek dzwonka - tylko dwie w miarę mi się podobają. Z kolei dość duży wybór sygnału wiadomości - kilka b. ładnych dźwięków do wyboru. Jeśli kogoś denerwuje migająca diodka na klapce telefonu, można ją wyłączyć. Ogólnie jak na pierwszy dzień użytkowania, telefon oceniam b. pozytywnie. Do tej pory miałam Nokię 6310i

  • 0

    229. ~MAGDA  2006-08-08 21:14:04  host: staticline10511.toya.net.pl

    Mam ten telefonik od kilku dni i oceniam go na 4+.
    Jesli chodzi o Irde to mozna wysylac nia tylko kontakty :( zawiodlam sie na tym tel pod tym wzgledem.
    Aparat jest dla mnie nie potrzebny bo zdjecia komem wychodza byle jakie.
    Jesli ma ktos jakis problem z komem zapraszam

  • 0

    230. ~magdalena  2006-08-09 16:12:59  host: dta76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy mozna zmieniac obudowe w tym telefoniku?? bo ta mi sie troche porysowala :(

  • 0

    231. ~Karolina  2006-08-12 12:08:17  host: nat-tor.aster.pl

    Nie mogę odbierać mmsów. Skonfigurowałam telefon w Orange, a mimo to zamiast mmsow dostaje smsa z informacja ze moge go obejrzec na www.orange.pl Dodam, ze to sa mmsy nieduze bo do 70kb. Dlaczego tak jest?? :(

  • 0

    232. ~ana  2006-08-12 19:53:01  host: abjl241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wlasnie dzisiaj kupilam ten kom i nie zabardzo sie we wszystkim polapalam mam 2 pyatnia... czy jest tu opcja zeby dostawac raporty i opcja zeby modz zmieniac kolory wyswietlacza??? jesli tak to gzdie??? prosze niech ktos napisze..

  • 0

    233. ~frida  2006-08-13 15:41:18  host: as122.internetdsl.tpnet.pl

    do any: pewnie, ze sa obie te funkcje.... wystarczy dokladnie poczytac menu ;) raporty sa w sms>ustawienia>wspolne ustawienia. tez sie tego akurat naszukalam... 2 pyt. - ustawienia>wyswietlacz>kolor czcionki... nie wiem czy o to chodzilo...

  • 0

    234. ~kitka  2006-08-15 00:49:17  host: c183-26.icpnet.pl

    przez idre mozna wysylac tylko liste kontaktow.a jesli chodzi o podlaczenie do kompurtera to nic z tego bo probowalam.a powedzcie mi czy da sie zmienic obdowe w nim? niby nie ale skoro mi sie porysowala to nic z tym nie zrobie?

  • 0

    235. ~Raduś  2006-08-18 11:08:08  host: air4.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten teleon jest zjebisty bo go wcale niemam

  • 0

    236. ~MON1KA  2006-08-18 11:23:48  host: akc18.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak skonfigurować telefon/

  • 0

    237. ~miki  2006-08-23 14:31:44  host: axb186.internetdsl.tpnet.pl

    IRDA działa w połączeniu z kompem tylko trzeba mieć dobrą irdę i nie pozwolić aby system zaistalował 'stantard modem over ir link' więcej niż jeden raz. I oczywiście tylko z programikiem od samsunga :)

  • 0

    238. ~koci  2006-08-26 18:13:20  host: acou47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupić ten telefon ale od razu zmienić operatora z idei na plusa czyli zdjąc simlocka. ale teraz zastanawiam się jak potem skonfigurować ten telefon na wiadomości mms???

  • 0

    239.  2006-08-28 11:44:38

    Kupiłem ten telefon dwa miesiące temu. Po kilku dniach zauważyłem że szybka wyświetlacza dotyka klawiszy. Okazało się że wygięta jest obudowa, co spowodowało że szybka została porysowana (ślady klawiszy). Oddałem telefon do reklamacji, ale odpowiedziano mi że naprawa jest płatna (niewłaściwa eksploatacja). Zawias telefonu też jest luźny. Telefon jest bardzo fajny ale wykonanie beznadziejne. Jak będziecie kupować to sprawdźcie dokładnie.

  • 0

    240. ~gosiak  2006-08-30 20:07:57  host: acsq245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Lubię mój telefon ale wnerwiają właściwie mnie 2 funkcje to że podczerwienią nie można sobie nic przesłać nawet przez kompa i że nie mozna zmieniać obudowy (moja się juz troche porysowała). Gdyby nie ta podczerwień byłabym z niej bardzo zadowolona i uważałabym że to super telefon. i nie mam pojęcia po co jest ta podczerwień!!!!! Bo jeśli nic sie nie da przesłać to po co jest wbudowana czy może mnie ktoś oświecić??????????? Plis

  • 0

    241. ~kitka  2006-08-31 09:32:45  host: c183-26.icpnet.pl

    no co z tymi wymiennymi obudowami?co mam zrobic jak moj telfonik(mam go 8 miesiecy) sie porysowal?

  • 0

    242. ~rabbit  2006-08-31 18:15:09  host: 80.51.231.22

    Wiem że są problemy z irdą, ale czy można podłączyć go z PC np. przez USB i wysłać dzwonek AMR? Drugie pytanie: Czy on obsługuje skompresowane mp3 na AMR?

  • 0

    243. ~sarenkax007  2006-08-31 18:27:41  host: chello087207172172.chello.pl

    A przyokazji mnie moze ktoś oswiecic hehe :P tez sie wkurzam na ten podczerwien a moze to tylko takie zeby było ładniej i orginalnie hehe do dupy z tym!!

  • 0

    244. ~Evel  2006-09-02 08:59:01  host: bhk103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HELP!! Moj komputer znajduje telefon przez IrdA, ale gdy probuje przesylac, pojawia sie komunikat, ze telefon "aktywnie odmawia przyjecia danych"... Czy ktos umie cos z tym zrobic?? Prosze o pomoc, z gory dziekuje i pozdrawiam!! :-)

  • 0

    245. ~Evel  2006-09-02 09:02:57  host: bhk103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Acha, jeszcze jedno... Teoretycznie powinno być cos takiego jak DRZEMKA, ale jakoś nie mogę się doszukac... :-) Czy wiecie moze cos na ten temat?? Pozdro!! :-)

  • 0

    246. ~j@no  2006-09-03 15:11:53  host: proxy7.star.net.pl

    Mam go od wielu miesięcy,poprzednio i nadal Siemens Sl-45i.
    Jestem zadowolony,ale IRDa - problemy i zarysowanie a właściwie odciśnięcie klawiatury na wyświetlaczu i zbyt mała czułość przy słabym sygnale w terenie.
    No ale za tą cenę nie można zbyt wiele wymagać.
    Taki sobie telefonik bez bajerów.

  • 0

    247. ~Guzik  2006-09-09 10:03:55  host: 210-9.is.net.pl

    a ja mam takie pytanie: czy w kązdym modelu x200 szybka dotyka klawiszy? oraz czy obsługuje dzwonki amr?

  • 0

    248. ~Pawlon  2006-09-09 21:29:35  host: chello084010018065.chello.pl

    Spoko telefo funkcje ok.
    Tylko niewiem poco jest ta podczerwien
    jeśli niemoge z jednego telefonu na drugi przesyłać dzwonków , obrazków i gier.
    pozdro
    mam go :)

  • 0

    249.  2006-09-10 13:02:17

    Najbardziej beznadziejny telefon jaki widziałem. Nie ma opcji dzwonek z wibracją, wejście do książki tel skomplikowane, brak możliwości kopiowania wszyskich wpisów naraz z telefonu do SIM i odwrotnie itd.....

  • 0

    250. ~fgfhdfdgdgd  2006-09-10 13:44:08  host: enlubkonc19.enterpol.pl

    mam oprogramowanie a ono go nie wykrywa czy ktoś wie jak go zainstalowac w tym programie????

  • 0

    251. ~marius  2006-09-11 21:28:15  host: aamn119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak powiekszyc pamiec ???X200???ODP!!!!!!!!!!

  • 0

    252. ~anonymus  2006-09-12 16:39:32  host: acts214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie darady marius (niestety). U mnie akurat nie dotykają te klawisze ekranu bo kome mam ok. 2 tygodnie :p. Mój kometarz: komórka bardzo fajna, wady:irda do tyłka i pamięc na dzwonki i tapety jest trochę za mała

  • 0

    253. ~Mateusz  2006-09-12 16:42:33  host: 80.48.173.41

    u mnie szybka nie dotyka klawiszy:D:PP ale ta irda tez się do niczego nie nadaje mi tam taki telefonik wystarczy:D

  • 0

    254. ~  2006-09-12 16:45:14  host: acts214.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a w zetafonie jest ta koma za 1 zeta!

  • 0

    255. ~mini  2006-09-15 20:44:36  host: MikwR004-wireless.dsl.swic.bdi.inetia.pl

    Jak w tym telefonie przesłać coś przez irde??ni ebardzo się orientuje prosze odpiszcie:)

  • 0

    256. ~sarenka  2006-09-16 14:11:24  host: chello087207172172.chello.pl

    no własnie jak przesyłac cos z irdy??

  • 0

    257. ~aguś =]  2006-09-17 22:32:33  host: 97-35.echostar.pl

    mega suchar! ogolnie komorka nawet okk.. ale o co kaman z ta irda? jakas paranoja.. denerwuje mnie to.. ;/. shit ;|

  • 0

    258. ~jaa  2006-09-18 11:10:59  host: hb78.internetdsl.tpnet.pl

    a czy ktoś wie gdzie są zapisane dźwięki? Zapisałem dźwięk z mmsa ale nigdzie go nie ma :( pliss help

  • 0

    259. ~ZUlka  2006-09-19 09:38:46  host: fbj218.internetdsl.tpnet.pl

    przez port irda w tym telefonie mozna przesylac tylko wizytowki telefon nie przyjmuje dzwiekow i tapet z kompa a z zadna ze znanych mi marek telefonow podczerwien nie dziala nawet z tym samym modelem

  • 0

    260. ~edi  2006-09-21 12:05:07  host: siedlce8-tp.sdl.vectranet.pl

    a mnie wkurza że nie wiem o której było połączenie

  • 0

    261. ~januszm29  2006-09-22 19:45:28  host: bdz76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Irda do kitu to samo bateria dużo rozmawiam wystarcza na jeden dzień.Fajna zabawka ale tylko można na nią popatrzeć... Nie polecam

  • 0

    262. ~nikon79  2006-09-22 20:20:19  host: 195.116.32.151

    To znaczy, że niema co kupować kabelka USB, bo i tak za dużo nie wgram? Ale kiszka!!!

  • 0

    263. ~makaron  2006-09-22 21:47:29  host: cye98.internetdsl.tpnet.pl

    irda działa barany tylko cza poszperać i zassać odpowiedni program bawiłem się dwa dni i bez problemu przesyła dzwonki

  • 0

    264. ~poziomka183  2006-09-24 16:37:21  host: alu42.internetdsl.tpnet.pl

    hello Ja tu czytam te komentarze i zatanawiam się jeżeli klawisze dotykają wyświetlacza to co porysze sie czy co??

  • 0

    265. ~  2006-09-26 16:45:12  host: aeh242.internetdsl.tpnet.pl

    jak odbierac mms

  • 0

    266. ~M.  2006-09-28 09:16:41  host: unusedaddr5-190.dnet.pl

    Czy to prawda, że: 1.Wejscie do książki jest skomplikowane? 2.telefon łapie kiepski zasięg? 3.Nie wyświetla sie godzina połączenia? 4.No i co z tymi smsami, czy rzeczywiscie dzielą sie po 65 znaków, a nie po 160???

  • 0

    267. ~Ania  2006-09-30 16:10:15  host: bca45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos z Was wie co zrobic, gdy pojawia sie problem-telefon nie chce wysylac smsow i nie mozna nigdzie zadzwonic? mam taki problem, pomocy :(

  • 0

    268. ~m.  2006-09-30 19:46:00  host: div13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kto wie jak skonfigurować irdę żeby przesyłać dzwonki, tapety itd.? odpiszcie ktoś!

  • 0

    269. ~Kaska :D:D:D  2006-10-01 15:20:48  host: rev-86-79.systemx.com.pl

    siemanko ja mam pytanie czy samsung x 200 ma dzwonki real music bo gdy czytałam recenzje o tym fonie to bylo napisane ze jest. Chciałam jeszcze powiedziec ze ten kto ma problem z irda to ja wiem jak ja uruchomic takze jak ktos ma pytania to jest moj numer gg 4138212 :D:D:D

  • 0

    270. ~Kaha  2006-10-02 20:05:48  host: z-debica.mt.pl

    mam tego Samsunga SGH-X2000 i uwarzam ze jest bardzo prosty w opsludze i jest tosc porecny

  • 0

    271. ~asia  2006-10-04 16:53:38  host: ery14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nooo zrąbanie z ta irda ;/;/;/...pfff... max sie wqrzylam :[

  • 0

    272. ~  2006-10-05 16:15:07  host: acpg242.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go 2 dni i jak narazie oki zobaczymy jak tam bateria. tylko ta podczerwień spier... sprawe mam problem nawet połączenia się z kompem ale dowiedziałem sie że badziewne komputerowe podczerwienie Kingsun SF-660 USB Infrared Adapter lub coś na podobnym układzie to za boga sie nie połaczy może ktoś rozwiązał ten problem bo ja sie męcze i nic przyjdzie mi kupić kabel.....

  • 0

    273. ~amper  2006-10-08 08:47:48  host: i3252pc0.resetnet.pl

    jak nie można przesyłac przez irdę ???? jasne że można, i bez problemu....

  • 0

    274. ~ada  2006-10-11 21:23:56  host: dvc184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ta komórka jet super bo sama aką mam

  • 0

    275. ~Enuda  2006-10-12 21:05:26  host: aayg162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Makaron--> O jakim programie jest tu mowa? Być może jestem takim baranem, że nie wiem, więc mnie olśnij:)

  • 0

    276. ~adi2310  2006-10-13 14:27:29  host: 81.15.190.82

    Co mam zrobić zeby irda chodziła??

  • 0

    277. ~kamil32  2006-10-15 14:33:54  host: bkz209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam kabel do samsunga X200 i niemoge oprogramowania znalesc moze ktos wie co i jak

  • 0

    278. ~guest123  2006-10-15 16:32:44  host: proxy-03.stella.net.pl

    Jak przez to gadać? Telefon powinien otwierać się szerzej. Jednak z drugiej strony przy aktualnym kącie rozwartym dobrze się przegląda wiadomości, a kom jest stabilniejszy. PS. Czy telefony "z klapką" są bezpieczniejsze dla zdrowia?

  • 0

    279. ~Pawcio  2006-10-19 18:44:53  host: efz74.internetdsl.tpnet.pl

    co trzeba zrobic zeby irda chodzila

  • 0

    280. ~aun  2006-10-29 20:58:50  host: bvk219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy przez kagel USB można przesyłac dzwonki polif..

  • 0

    281. ~kasia  2006-10-31 17:09:21  host: 80.48.166.194

    pawcio to odp. do ciebie: irda nie działa jedynie moze ci sie udac z kompem

  • 0

    282. ~Enuda  2006-10-31 17:42:56  host: aaxu203.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak bez problemu? Jaki cudem?! Przecież irda działa z komputerem, a ja mam taki malutki problemik, że nie posiadam komputera z podczerwienią :/ Oprócz tej irdy to wszystko mi się podoba :) No może jeszcze przyczepię się do niewymiennej obudowy :P

  • 0

    283. ~ja  2006-11-03 16:09:55  host: acgg43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    co tam z waszą irdą napiszcze lepiej jak ściągnąc simlocka z tego telefonu

  • 0

    284. ~lukasz  2006-11-11 17:33:51  host: abyk3.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak odbierac mms i przez podczerwien

  • 0

    285. ~MySzA  2006-11-12 07:57:45  host: staticline10743.toya.net.pl

    No właśnie... ta niewymienna obudowa to jest chyba najgorszy minus tego tel.,a co do IrDY,to nie jest mi tak potrzebna bardzo. Telefon ładnie wygląda,jest mały i dość dobrze pisze się sms'y. POZDRO 4 ALL!!:*

  • 0

    286. ~MaŁa  2006-11-12 20:05:28  host: eb42.internetdsl.tpnet.pl

    mam tego faona i działa bez problemów, z zasięgirm też jest ok, z obsługą też nie miałam problemów :) telefon jest spoko Pozdro ;)

  • 0

    287. ~Caro  2006-11-13 16:54:49  host: bws138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Mam pytanko jakie typy dzwonków obsługuje SGH-X200 .Chciałem sobie porobić dzwonki tylko nie wiem jak je zakodować jaki rodzj MP3 AMR AAC M4A WAV czy WMA

  • 0

    288. ~realfreak  2006-11-20 23:08:47  host: air195.internetdsl.tpnet.pl

    najgorszy telefon jaki w życiu miałem nikomu nie polecam. syfne oprogramowanie; slownik do którego nie można dodawać słów, zapomnij o aktualizacji firmware. za chol**re nie moge przeslac zadnej javy przez kabel USB. ogolnie aparat jedynie do rozmawiania.

  • 0

    289. ~irkus  2006-11-22 19:49:47  host: aanv250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    IRDA - z tej strony : http://pl.samsungmobile.com/mobile_phone/manual_list.jsp?&se arch_page=9 ściągnij programy: Samsung PC Studio PIMS ,Samsung PC Studio Image. Po ich zainstalowaniu IrDa działa bez problemu. Wypróbowałem to i wbrew opiniom mogę przesyłać dzwonki jak i obrazki oraz zdjęcia. Telefon jest super!

  • 0

    290. ~marszal367  2006-11-22 20:19:45  host: host-ip129-84.crowley.pl

    Słuchajcie telefonik giters ... miałem go prawi rok ... kompletnie nic sie z nim nie działo ... bateria przy dobrym uzytkowaniu czyma tydzien ... kolorystyka i polifonia taka ze u ninych fonikow tej klasy nie znajdziecie ... ale oprucz MMs-ów to ten telefon nic nie ma ... i to jest badziewie w tym foniku ... polecam go ale dla osob starszych ... Obecnie kozystam z SE k700i jest o wiele lepszy ..

  • 0

    291. ~WiteQ  2006-11-23 15:15:51  host: xdsl-4421.lodz.dialog.net.pl

    kurde mi siostra "zdjela" sim locka i teraz dziala tylko jej karta hymm co mozna z tym fantem zrobic?? A tak wogule telefon super bez zastrzezen (tylko ta podczerwien dobija) ma kalendarz, budzik, czyli wszystko co potrzebne

  • 0

    292. ~sarenka  2006-11-28 15:19:43  host: chello087207172172.chello.pl

    irda podobno chodzi no nie i moja mama w pracy ma jakis kolegow :P co tez mja irde i moja mama wzieła tą moja komorkę i jej powiedzieli ze chodzi ta irda. Jutro ide do mojej kolezanki co tez ma tą samą komorencję i zobaczymy

  • 0

    293. ~martin  2006-11-30 16:57:54  host: ebz88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mi tez IrDA chodzi i jest wszystko allright. telefon swietny. tylko 3 pyt: smsy, ktore dostaje, zapisuja mi sie na simce a nie w telu(jak simka jest pelna to dopiero potem przechodzi na tel)-jak to zmienic? i 2 pytanie: czy mozna wgrac wlasny dziwek, i ustawic go do wiadomosci? tzn. dzwonek do smsow bo te co sa w telu sa spoko, ale mi nie wystarczaja... i 3: sa tylko 2 pytania... pozdrawiam i polecam ten tel

  • 0

    294. ~ja  2006-11-30 17:11:31  host: ebz88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    smsy musisz skonfigurowac w sieci, ktorej uzywasz... najczesciej w na stronkach sa takie wiadomosci z konfiguracja... (gprs i mms) a podczerwien to dziala w polaczeniu z kompem, musisz miec program z samsunga (gdzies na forum to juz bylo dokladnie opisywane jak sie przesyla i z kad pobrac program). szukaj a znajdziesz

  • 0

    295. ~Lu$i@  2006-11-30 18:29:58  host: dial-297.jgora.dialog.net.pl

    Kurede a ja sie nie moge zdecydowac czy chce ten fon czy nie ... no bo jak tak czytam to te opinie sa podzieline :P Doradzci mi pllis :)

  • 0

    296. ~Wodzu  2006-11-30 19:26:25  host: eco.atol.com.pl

    1)brak mozliwości nagrania nowego firmware!! 2)słownik jest beznadziejny - nie zapamietuje wszystkich nowododanych słów - porażka!! 3)brak mozliwosci ustawienia wibracji i dzwonka w tej samym momencie (oprocz jednego standardowego) 4)jesli kos mowi, ze bateria trzyma tydzien - to chyba tylko patrzy na ten telefon a nie go uzywa - bateria gora 4 dni 5)jesli ustawiasz wlasną tapetę to zapomnij o zegarku na glownym wyświetlaczu 6) strasznie wolno pracujące oprogramowanie - samo kasowanie smsa moze doprowadzic do szłu. 7) brak mozliwosci dopasowania zdjecia czy dzwonka do konkretnej osoby 8) nie chce mi sie juz wymieniac... Odpuscie sobie ten telefon. Pozdrawiam

  • 0

    297. ~patrycja  2006-12-01 19:55:12  host: 88-199-105-98.tktelekom.pl

    ja mam wlasna tapete i jakos widze wyswietla mi sie zegarek ;/

  • 0

    298. ~avenger  2006-12-01 20:01:52  host: 213.77.123.209

    omfg mam kabel usb i odpwiedni soft problem w tym ze program zalaczony w pudelko razem z kablem usb nie obluguje usb lol mozna wybrac z listy com'y i irde ale usb nie ma

  • 0

    299. ~przemek  2006-12-05 09:05:39  host: ddy171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    muj kolega go ma i muwi ze gorszego fonika za hu** nie da sie znależ jednym słowem do dupy!!!!!!!!

  • 0

    300. ~pavlo  2006-12-08 08:13:01  host: abfe158.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nawet ladny telefon ale malo funkcjonalny.to jest poprostu wielka komercja. ladnie wyglada i po niskiej cenie ale gdy przyjdzie czas na wykorzystanie jakis bajerkow to niestety sie rozczarujecie

  • 0

    301. ~kiri  2006-12-09 21:16:39  host: eec134.internetdsl.tpnet.pl

    nie wiem jak mam wlaczys tryb glosno mowiacy w prosze o pomoc

‹ Poprzednia | 1 | 2 | Następna ›

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-238-62.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet