Samsung SGH-X160 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X160 Opinie o Samsung SGH-X160

Samsung SGH-X160

w sumie: 89
  • 0

    1. ~Arti  2006-06-30 14:50:51  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    Lipa:_(

  • 0

    2.  2006-06-30 15:51:55

    jaka jest roznica miedzy tym samsungiem a x200 ??
    bo narazie to tylko obudowa - na moje oko

  • 0

    3.  2006-06-30 15:54:49

    juz mam roznice - mniejsza pamiec, brak irdy, gorsze poli dzwonki.

    Baterie te same i wyswietlacze.

  • 0

    4. ~Michal  2006-06-30 16:53:37  host: host140-89.crowley.pl

    prosty, maly, ladny coz wiecej chciec od telefonu

  • 0

    5. ~mat  2006-06-30 18:38:48  host: xm166.internetdsl.tpnet.pl

    komu chcą sprzedawać ten telefon ??

  • 0

    6. ~Zyta  2006-06-30 19:35:15  host: b-volt89.voltronik.pl

    no wspaniałe ma parametry :/

  • 0

    7. ~booge meen  2006-07-01 10:14:53  host: system858917570.mtvk.pl

    ładniejszy niż X150 ale i tak badziew!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    8. ~mimiljon  2006-07-02 13:16:10  host: 193.19.165.17.osk.enformatic.pl

    Panowie i panie atutem tego telefonu jest cena, cena i jescze raz cena.!!!!!!!!!!!

  • 0

    9.  2006-07-08 10:24:12

    chyba już zapomnieliście po co jest telefon... może powinni mu dać aparat 15mpx jak i nie większy?? i jeszcze wyświetlacz 800x600 pixeli z nieskończoną liczbą kolorów?? bardzo dobry ten telefon, prosty i tani, i przez to jest fajny!!

  • 0

    10. ~kaziu  2006-07-12 16:26:43  host: bkz248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no, ładny to on jest... ale...

  • 0

    11. ~BOB  2006-07-21 08:05:41  host: aep206.internetdsl.tpnet.pl

    Z aparatem się można obejść ale że irdy nie ma...

  • 0

    12. ~gun-d  2006-08-23 11:58:42  host: em213136232218.teleton.pl

    na cholere wam Irda, w x200 mozna tylko wizytówki wysylac. moze i lepiej,ze nie ma irdy bo i tak do niczego w samsungu sie nie przydaje a zaoszczedzono na kosztach produkcji

  • 0

    13. ~dark angel  2006-09-03 19:18:28  host: vlan.efekt.net.pl

    moze nie wiecie ale telefon sluzy do rozmawiania i wysylania smsow a nie do zabawy!! ten telefo jest jak dla mnie bardzo ladny i dobrze wykonany. polecam wszystim ktorzy nie szukaj nie wiadomo czego w telefonach.

  • 0

    14.  2006-09-04 11:28:35

    Przedłużałem w ERZE umowę w okolicach dnia kobiet, bo akurat na jeden telefon skończył się aneks i wziąłem x200 dla Mamy. Wcześniej miała 6210 i nie chciała się z nią rozstać :) ale jak dostała x200 to zupełnie zmieniła zdanie. Świetny telefon... do podstawowych zadań, jak znalazł!

  • 0

    15.  2006-09-12 15:33:54

    hmm jak skonfigurować x160?

  • 0

    16. ~serek  2006-10-10 20:36:14  host: aom184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Aparat ladny i ogolnie niczego mu nie brakuje poza... irda , badz jakimkolwiek innym portem do komunikacji z komputerem. Jak chcecie jakis dzwolek badz tapete to trzeba sciagac przez wap. Aparat w telefonie jak dla mnie jest porazka , wiec za tym nie tesknie , ale ten brak portu... to ogromny minus. Telefon oceniam na 7 w 10 stopniowej skali.

  • 0

    17. ~krystysia  2006-10-13 07:50:19  host: m161.c247.petrotel.pl

    jaki kabel bedzie pasowal do tego badziewia x160 zeby polaczyc z kompem

  • 0

    18. ~halflajff  2006-10-26 01:16:20  host: debica-217.75.53.27.debica53.ptc.pl

    wyświetlacz meni prosta obsługa niska cena .jest gorszy np od nokii2610 tylko bateria

  • 0

    19. ~pbz  2006-11-08 16:59:34  host: dkl37.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tani,elegancki telefon do dzwonienia a nie jakiś pierdoł

  • 0

    20. ~muniek  2006-11-11 16:08:44  host: karwiny.multicon.pl

    nie czaje tego menu jest gorsze niz w motoroli, zeby wyslac smsa musze sie naklikac jak dziki(tylko wyslij,zapisz i wyslij,tylko zapisz-co to za glupota wiadomo ze jak wysylam to chce zeby zapisac przy wysylaniu,a mozna zapisac i niewyslac?-to jeszcze wieksza durnota), czy mozna ustawic i zapamietac zeby pokazywal sie od razu tryb ABC zamiast T9(ktorego nie czaje) i wszystkie wielkie litery albo pozmieniac menu tak zeby uproscic sobie??

  • 0

    21. ~DEX  2006-11-16 18:15:14  host: abrh106.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon sluzy do rozmawiania i wysylania smsow a nie do zabawy!! Idealny dla rodziców osób starszych !! Zaletą jest to, że ma duży wyświetlacz. Takie telefony dla starszych osób są idealne !!

  • 0

    22. ~NIka  2006-11-25 21:35:30  host: 225-mia-8.acn.waw.pl

    Czy ktos wie jak sie w tym telefoniku zeruje licznik czasu połączeń to znaczy jaki jest kod??

  • 0

    23. ~macio  2006-12-05 16:34:34  host: dwm137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    super telefonik . ladny a przypominam że telefon nie jest do zabawy tylko do klikania sms-ów i do dzwonienia...Polecam bo jest super!!!

  • 0

    24. ~macio  2006-12-06 14:32:43  host: bzf175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest zajebisty i prosty w obsłudze...a po co mi irda.ten telefon jest super a nie jakaś motorola v3 - bo to jrdt badziew.a to jest spoko tele...

  • 0

    25. ~ryci  2006-12-10 12:51:04  host: bh226.internetdsl.tpnet.pl

    mam pytanie jak do tego telefonu bo miałem tez samsunga c100 a teraz jestem posiadaczem noki3310:)(prosze sie niesmiac ze mnie) bo potrzebuje telefonu bardzo wytrzymalego na upadki i wtrzasy... ile bateria w nim trzyma ile dni?? i czy jest opłacalne miec telefon z klapka...??

  • 0

    26. ~jUsTiNa  2006-12-13 16:46:45  host: gaa82.internetdsl.tpnet.pl

    jak dla kobietki to telefonik jest zgraby i elegancki.zależy tez-co kto woli,ale mi sie bardzo podoba:)

  • 0

    27. ~ckazik  2006-12-18 14:06:02  host: 212.106.30.145

    Może mi ktoś powie jaki jest fabrycznie wpisany kod aparatu?

  • 0

    28. ~mak303  2006-12-22 15:10:39  host: nespo.kolornet.pl

    ckazik -fabryczny kod to bodaj same zera. Co dotelefonu, jak dla mnie jest wkurzająca sprawa z bateria, która nawet przy oszczednych ustawieniach , nawet kiedy mało dzwonisz i smsujesz nie trzyma dłuzej jak 3 dni- niestety jest to porażka, ale w większości samsungów baterie to jakaś lipa.

  • 0

    29. ~Krakat  2006-12-25 21:32:12  host: s46.zabrze.net.pl

    Tefonik jest fajny ale ma pare wad:/ JEst to pierwszy Samsung z jakiego korzystam i juz pierwszego dnia wróciłem do starego telefonu. Chciałem zmienic ustawienia bo denerwuja mnie w nim skróty klawiszowe. po zmianie ustawien skróty dlaej działaja a w ustawieniach mi wyświetla ze już ich nie ma. Kolejną jest wilkośc cyfr kiedy wstukiwuje jakiś numer. Cyfry są wielkie na polowe ekranu, do tego nie ma możliwości zmiany wielkości czcionki:/ Kolejną wadą jest bateria niby ma trzymać 5 dni a trzyma góra 3 dni nawet gdy się mało z niego korzysta:/ ale chyba najwekszą wadą jeżeli chodzi o ten telefon jest oprogramowanie:/ Posiada wiele niepotzrebnych funcji a nie posiada tych które by się w nim przydały. Może to mój pierwszy telefon i narzekam na niego ale wczesniej korzystałem z SE T230 i wg mnie tamten jest o wiele lepszy szczególnie jeżeli chodzi o oprogramowanie. Może z czasem okaże się lepszy zoabczymy daję 5

  • 0

    30. ~ona***  2006-12-26 11:20:34  host: ddl196.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefonik od 3dni =] jest super! po raz kolejny piszę że komórka nie jest do zabawy tylko do dzwonienia i wysyłania sms-ów. To mój drugi Samsung wcześniej miałam C100. Też fajny tylko nie można było odbirać mms-ów....to był jego jedyny minus. X160 jest bardzo fajny, ma tylko dziwne dzwonki(a w szczególności do sms-ów) dałabym mu 10/10 =] pozr.

  • 0

    31. ~muniek  2007-01-12 21:21:38  host: karwiny.multicon.pl

    kolejna wada tego fona jestbrak jednoczesnej wibracji i dzwonka po przyjsciu smsa,w polaczeniach tez srednio bo wibracja jest przed dzwonkiem zamiast jednoczesnie,fatalne dzwonki ale jeszcze gorsza jest ich ilosc

  • 0

    32. ~daniel  2007-01-21 10:19:15  host: host133.stimo.net

    mam go i jest świetny:) to nieprawda że jest ten fonik jest przeznaczony dla osób starych:) ja mam 14 lat i telefonik jest spox:)wadą jest słaba bateria:)mam jedno pytanko: czy da sie "uśpić" przycisk "oki"?(chodzi mi o to, żeby za kazdym razem przy wciśnięciu nie włączał się interet bo juz mi 9 zeta zeżarło:)) jeśli się da to napiszcie jak:)

  • 0

    33. ~speed  2007-01-24 12:23:35  host: dql157.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak dla mnie ten telefon ma zbyd duzo wad w oprogramowaniu a po drugie nie chce sie laczyc z kompem a jak juz to sie restartuje.

  • 0

    34. ~Mats  2007-01-25 09:07:03  host: cec28.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie. Jaki jest kod do zerowania licznika czasu połączeń?

  • 0

    35. ~kej  2007-02-01 19:21:20  host: bpu233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos wie, czy jest mozliwosc wylaczenia wszystkich dzwiekow w telefonie i wibracji tez? przydaloby sie na zajecia...pzdr

  • 0

    36. ~piotr  2007-02-03 21:33:18  host: abnt230.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wylaczyc dzwiek podczas wlaczania i wylaczania tego telefonu ???

  • 0

    37. ~Carmel  2007-02-05 11:28:48  host: os-solna.bochnia.pl

    Hej wszystkim... a miał ktoś już kontakt z tym modelem i X200... który jest lepszy?

  • 0

    38. ~mietek  2007-02-11 13:43:28  host: 80.50.233.62

    Przy każdej czynności gdzie potrzebujesz kod to są same zera.

  • 0

    39. ~mietek  2007-02-11 13:58:14  host: 80.50.233.62

    Wpisałem pod skrót klawiszowy czyli 1 osobę i nadałem jej imię np. EWA i gdy korzystam z jedynki i dzwonię nie wyświetla mi się imię osoby EWA jaką wpisałem tylko nazwa Poczta Głosowa. Nie wiem jak z tego wyjść. Pod inne klawisze wszystko pasi.Proszę o pomoc jak z tego wybrnąć.Teraz też wpiszę EWĘ pod klawisz nr 4 czy 5 i też wyświetla mi się Poczta Głosowa

  • 0

    40. ~nena18  2007-02-14 11:59:14  host: cbz253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może mi ktoś powiedzieć ile trzyma bateria

  • 0

    41. ~nena18  2007-02-16 21:25:51  host: cae135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    własnie dzis kupilam ten telefonik i jestem bardzo zadowolona .. jest prosty w obsludze i ma super polifonie .. ja w telefonie nie poterzebuje mp3,aparatu i innych bajerow bo to wszystko mam osobno..jest bardzo lekki i elegancki.. choc mam go bardzo krotko polecam go wszystkim.. pozdrawiam

  • 0

    42. ~=)  2007-02-19 13:41:10  host: public-gprs13027.centertel.pl

    ten telefon jest tak marny ze az sie zdziwilam patrzac na parametry :O IrDY nawet nie ma :O ja pikole

  • 0

    43. ~nena18  2007-02-19 21:30:17  host: cbd237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon nie jest do zabawy.. TEN TELEFON JEST SUPER

  • 0

    44. ~kinga  2007-02-21 19:07:22  host: awl82.internetdsl.tpnet.pl

    mógłby mi ktoś pomóc gdzie mogę znaleźć ustawienia mms do tego telefonu?

  • 0

    45. ~nena18  2007-02-22 17:11:42  host: cbq84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kinga wejdz na mms i potem poszukaj ustawienia i tam jest wszystko.. lub zrob tak jak ja zadzwon na biuro obslugi swojego operatora i popros o konfiguracje telefonu na mms ..proste..pozdrawiam

  • 0

    46. ~Mania  2007-02-23 21:51:30  host: dyl113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wlasnie zastanawiam się, czy kupowac. Z tego co piszecie wynika, że bateria beznadziejna. A jest możliwość podłączenia do kompa przez USB? I czy można sciągać mp3 albo real tone (czy coś takiego:PP)

  • 0

    47. ~nena18  2007-02-24 13:33:10  host: ccj87.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No mi bateria trzyma 6 dni a co do kabla usb lub innych bajerow mania bedziesz musiała poszukac innego telefonu...TEN TELEFON JEST NAPRAWDE SWIETNY DLA NIE WYMAGAJACYCH

  • 0

    48. ~megi  2007-03-07 16:40:04  host: nat2.subscribers.sferia.net

    danielu co do ok trzeba wejsc w rozrywke i dalej,wap.ustawienia,i wybrac profil 3 dla ery, profil 2 dla plusa-co w idei nie wiem ale podobnie-potem ok i czerwony-powodzenia-tez mnie to strasznie wkurzalo!

  • 0

    49. ~megi  2007-03-07 16:42:57  host: nat2.subscribers.sferia.net

    mats zeruje sie wszystko przy uzyciu oin2

  • 0

    50. ~megi  2007-03-07 16:44:31  host: nat2.subscribers.sferia.net

    acha i jeszcze jedno-moze ktos wie jaki zestaw glosnomowiacy do tego pasi-bo nic nie moge znalezc

  • 0

    51. ~daniel  2007-03-10 13:24:12  host: host133.stimo.net

    do megi: dzięki:)

  • 0

    52. ~EWCIA  2007-03-15 13:15:08  host: trzemeszno3.serv-net.pl

    Nie wiem czy go kupić, czy nie? Może, jak nie go to inny, jaki? Proszę o odpowiedź. :))))

  • 0

    53. ~tyrfd  2007-03-15 17:30:31  host: host2a.hades.net.pl

    a ja mam taki telefon od 2 dni i calkiem mi sie podoba tylko jest problem bo czesto sam sie wylacza a potem z powrotem sam sie wlacza;/

  • 0

    54. ~.pona.  2007-03-17 18:03:33  host: dco202.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go prawie 3 miesiące. Jest po prostu super (szczególnie polecam czerwony :D). Bardzo prosty w obsłudze. Ten fonik jest dla wszystkich, którzy nie są wymagający. Gorąco polecam! ;] pozdr.

  • 0

    55. ~muniek  2007-03-17 19:30:51  host: karwiny.multicon.pl

    nie moge ustawic budzika, wchodze w menu/organizer/alarm.budzik/ustawiam godzine/opcje/sygnal alarmu-potwierdzam/wybieram dzwonek-poewierdzam i...wychodzi do "podaj godzine" i tak w kolko moge...co jest grane???

  • 0

    56. ~niezorientowany  2007-03-26 14:20:47  host: xdsl-1202.wroclaw.dialog.net.pl

    telefonik calkiem przyjemny, uzywam go jako drugi przy niezawodnej nokii 6280. Mam tylko jedno pytanie: czy da sie zrobic tak, żeby smsy zapisywały sie w pamięci telefonu a nie na karcie? Jakos nie moge dojsc do tego jak to zrobic... pozdrawiam

  • 0

    57. ~Lojunia =**  2007-03-29 21:50:03  host: abke17.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak wejdziesz w smsa to wejdź w opcje i tam masz pod klawiszem bodajże 6 zapis na telefon ... a ogólnie telefon jest bardzo elegancki i wytrzymały... tyle co przeszedł przy mnie to (na serio dużo) ... w łącznie z tym że pływał na kąpielisku, w wannie, na basenie, (jak wodoodporny :) ) do tego latał z różnych wysokości i balkonów, zaliczył kilka bliskich kontaktów 5 stopnia ze ścianą :) ... polecam ... ma go ponad pół roku i nawet nie zacina się, gdzie przy mojej zdolności nawet najwytrzymalsze telefony wysiadały...

  • 0

    58. ~Nana  2007-04-03 08:27:22  host: adc179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam te telefonik od 5 dni i jestem z niego bardzo zadowolona. Chciałam koniecznie z klapką pod uwagę brałam Nokię ale opinie o niej nie były najlepsze - siadało oprogramowanie. Samsunga nie znałam ale jego wygląd mnie urzekł i kolor Valentine Red . Idealny dla kobiet które potrzebują eleganckiego telefoniku. Też używam go jako drugiego pomimo iż w pierwszym mam aparat 3 megapiksele MP3 radio i wszystkie inne bajery to jednak Samsung bardziej mi się podoba , a bateria jest tak samo wytrzymała jak w każdym

  • 0

    59. ~osk  2007-04-16 14:55:21  host: host-193-93-95-124.leon.com.pl

    Jest super. A szczeólnie ten czerwony ma bardzo ładny kolor. Sam kolor jest taki że warto go kupić. A co do parametrów to nie ważne bo kolor nadrabia. Ten czerwony jest super prawie jak N70.

  • 0

    60. ~Pestka  2007-04-30 19:20:50  host: chello089079088103.chello.pl

    może mi ktoś doradzić czy lepszy jest ten czy może samsung x481. Jak ktoś się zna to bardzo proszę o dobrą radę!

  • 0

    61. ~zielona  2007-05-20 21:36:16  host: dxz172.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak mozna odczytac zapisana wiadomość w telefonie? dostaje smsa i zgrywam go na telefon no a potem jak go odnależć? z gory dziekuje

  • 0

    62. ~robert  2007-05-29 17:05:43  host: 151.36.179.101

    Jak moge przezucic numery tel. z karty sim do pamieci telefonu. Z gory dziekuje

  • 0

    63. ~szybki  2007-06-03 15:04:39  host: drz192.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon fajny ładny i wogóle. powiedzcie gdzie w tym fonie jest dyktafon? . 2pytanie jezeli kupilem go bez simlocka to jak z gazety bede chcial sciągnoc dzwonek to sciągnie mi sie normalnie... prosze o odpowiedź. PILNE! Zfgóry dzieki

  • 0

    64. ~daniel  2007-06-17 18:58:56  host: host133.stimo.net

    SZYBKI: o ile dobrze pamietam to dyktafon wlacza sie jak nazisniesz strzalke w doł=) a jak majstrowales cos w skrotach klawiszowych to szukaj w organizerze=) a dzwonki i gry sciagnie ci normalnie=) pozdro dla użytkowników=)

  • 0

    65. ~ja  2007-07-29 22:46:04  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    czy można zdezaktywowac przycisk interentu? prosze o odp

  • 0

    66. ~tipi  2007-07-30 11:45:31  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    czy przycisk internet mozna jakos uspic zeby nie kradlo pieniedzy??

  • 0

    67. ~picollo93  2007-08-05 12:25:37  host: 195.116.80.1

    mam go od wczoraj, spoko fonik dla kogoś kto jest niewymagający, mały lekki zgrabny, fajnie wygląda (szczególnie w wersji czarnej), klawisze może zbyt blisko siebie ale to kwestia przyzwyczajenia. ogólnie polecam

  • 0

    68. ~~artek~  2007-08-23 14:03:34  host: eby105.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kurde nie wiem czy go kupic pomuzcie plx

  • 0

    69.  2007-08-27 19:40:52

    mozna "uspic" przycisk internetu:p czytaj starsze komentarze i tam bedzie odpowiedz:) milaem tego tela i byl super tylko musialem wymienic bo kolor mialem chuj... czerwony(siostra kupowala):)

  • 0

    70. ~  2007-08-27 20:03:05  host: ebr96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon to złom i dzidostwo nic w nim nie ma.... po co ja go kupiłam...:(:(:( dlatego chce jak najszybciej zmienic telefon..

  • 0

    71. ~picollo93  2007-09-29 19:33:31  host: 195.116.80.1

    a może znacie jakąś strone z darmowymi grami java na ten telefon (tylko żeby ściagać je przez gprs bo kabla nie mam) p.s. mnie bateria trzyma !!8!! dni przy średnim uzytkowaniu (standardowa oczywiscie)

  • 0

    72. ~paula  2008-01-21 14:20:03  host: 82.160.71.101

    czy w nadawczej nie mogą zapisywać się smsy które ja wysyłam,a nie specjalnie zapisuje ?????? pilne

  • 0

    73. ~japoneczka  2008-04-13 08:56:59  host: 159.180.stk.vectranet.pl

    Uważam, że ten telefon jest dla kobiety idealny. Nie ma w nim czego zepsuć, prosty w obsłudze, wszystko na swoim miejscu no i do tego jest bardzo zgrabny, lekki i ładnie wygląda. Jestem posiadaczką bordowej wersji kolorystycznej i chyba już nigdy w życiu jej nie oddam:-) Co do baterii - moja trzyma ok 4-5 dni, chociaż dużo z niej korzystam. Może to zależy od tego, że jak ją kupiłam, to rozładowałam ją do końca i ładowałam przez 12 godzin, tak jak mi zalecono. Podobno to jest ważne... Podsumowując - polecam:-)

  • 0

    74. ~piotrus  2008-05-13 19:53:40  host: 81.219.10.228

    Nie tylko dla kobiety idealny. Używam go ponad rok i dla mnie też jest super, bo jest mały i wchodzi do każdej kieszeni. To ważne, bo faceci nie noszą raczej torebek, do których można wrzucić telefon. Do się składa, co uniemożliwia nieświadome odebranie połączenia przez przypadkowe wciśnięcie przycisku, kiedy telefon jest w tej kieszeni. Brak różnych "gadżetów" jest pewnym minusem, ale jak komuś telefon potrzebny jest do telefonowania, to to nie przeszkadza.

  • 0

    75. ~adrian  2008-06-20 16:36:54  host: apn-77-113-119-189.gprs.plus.pl

    moj samsun zawsze gdy dostane wiadomosc i chce ja odczytac to on sie wylacza a potem sie wlacza, jest to troche denerwujace moze ktos mi pomoze???

  • 0

    76. ~Beattqa  2008-06-23 13:16:41  host: debica-nat.mtnet.com.pl

    Telefonik jest ok, ale dla osób niewymagających. Jest bardzo zgrabny, ładny i powabny ^.^ Kolorki w telefonie są całkiem, całkiem. Odporny na upadki. Bateria trzyma ok. 3-5 dni, zależy od tego czy się gra i dużo z niej korzysta. Jeśli jest nie użytkowana to spokojnie 4 do 5 dni pociągnie.

  • 0

    77. ~~~Damianek  2008-06-25 22:26:53  host: w3cache.sistbg.net

    Samsung sgh-x160 juest nawet fajny ale brakuje mu troszke bajerów ja chce sobie taki kupic tylko zeby do mnie mogi dodzwonic sie kumple bo teraz zostalem bez komurki:(Kupie sobie taki jest niezlexd:)

  • 0

    78. ~karolcia  2008-07-21 10:06:04  host: 213.25.189.50

    ja mam ten tel i jest ok nie narzekam choć bateria słaba to fakt;-(

  • 0

    79. ~Gość  2008-08-19 21:08:10  host: 088156096018.stk.vectranet.pl

    Bateria raczej słaba, brak bajerów np. mp3..baardzo prosty w obsłudze. Po paru miesiącach mi się znudził ale czuję do niego jakiś sentyment i mam go już prawie 2 lata. Jestem z niego zadowolona.Pozdrawiam:)

  • 0

    80. ~ANIT.  2008-08-22 11:07:43  host: 213.25.189.50

    HASŁO to 00000000 :-)

  • 0

    81. ~klaudia  2008-08-29 16:07:13  host: 77-253-49-173.adsl.inetia.pl

    mam ten telefon jest spoko jakwejdziesz w internet i sie laduje to szybko wyjc wtedy ci nie zezre bo ja tez czasem wlacze niechcaco

  • 0

    82. ~gosia  2008-08-30 20:53:33  host: host59-180.tvk.torun.pl

    szkoda tylko, że nie ma polskich znaków- czy można je ustawić? jeśli tak to jak????

  • 0

    83. ~gosia  2008-08-30 20:59:08  host: host59-180.tvk.torun.pl

    i jak usunąć wibracje z cichego trybu?

  • 0

    84. ~Tun  2008-09-29 22:47:39  host: 88-33.is.net.pl

    Do dzwonienia super, mały poręczny itp. Ale do smsów tragedia! Nienawidze go, ten słownik T-9 który ejst standardem i nie da się go raz na zawsze wyłączyć! Wielki minus dla Samsunga za to g... jak stąd do mozambiku :) A tak poza tym to polecam.

  • 0

    85. ~Natalka  2008-11-20 17:37:16  host: host-62-141-247-228.tomaszow.mm.pl

    Mam ten telefon jakiś już czas i do tej pory byłam zadowolona lecz teraz zaczoł się psuć nie moge nigdzie dzwonić w ustawieniach jest wszystko normalnie tak jak powinno być i wyskakuje mi ze usuga jest nie dostępna . jak by mugł mi ktos pomuc byla bym bardzo wdzieczna .

  • 0

    86. ~Tun  2009-05-26 14:39:14  host: static-88-33.is.net.pl

    Swietny, gdyby jeszcze spece z Samsunga potrafili dać opcje wyłączania raz na zawsze T9 ! A tak strata czasu przy pisaniu SMS!

  • 0

    87. ~  2009-08-17 17:31:14  host: ayk33.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jakie jest hasło do SGH-X 160 aby wyzerować czas rozmów??? Z góry dzięki pozdrawiam Andrzej

  • 0

    88. ~kamill  2010-02-04 09:58:34  host: csknet-84-234-47-18.csk.pl

    Witam. mam problem. otoz odpadl mi monitor od telefonu ale telefon nadal dziala ( z tym ze nic nie widac bo nie ma wyswietlacza). czy moglby mi ktos powiedziec czy da sie jakos odzyskac kontakty z tego telefonu zapisane na telefonie. bardzo ale to bardzo bylbym wdzieczny za odp. 2)Aaa i czy da sie tu jakos wyeksportowac kontakty z telefonu na karte SIM??/

  • 0

    89. ~  2011-11-05 18:21:46  host: public59294.xdsl.centertel.pl

    jak wyłączyć wibracje?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-159-27.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet