Samsung SGH-X150 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X150 Opinie o Samsung SGH-X150

Samsung SGH-X150

w sumie: 20
  • 0

    1. ~Taurus  2006-04-22 19:16:40  host: acu227.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Normalny,atrakcyjny,solidny,porządny aparat dla normalnego uzytkownika za bardzo rozsadna cenę (poniźej 300 zł w jednej z sieci handlowej).Polecam mającym zdrowy dystans do "kobajnów" typu "all in one".

  • 0

    2.  2006-05-12 10:27:07

    GPRS - Class 8 (4+1 slots), 32 - 40 kbps,
    Wyświetlacz - 128 x 160 pixels, 8 lines,

    Hewe najs Dej :))

  • 0

    3. ~Mi  2006-08-22 12:25:33  host: 62.29.131.2

    Fajny telefon mam go ale cyba jedyny problem to to że sie stasznie szybko rysuje obudowa i nie wiem czy jest mozliwosc wymiany jej

  • 0

    4. ~ania  2006-09-06 16:08:49  host: abmo147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    polifonia = 0 buuuu x200 o niebo lepszy!!!

  • 0

    5. ~bartas  2006-09-09 22:30:05  host: c117-111.icpnet.pl

    fakt z tą obudową - czarna porysowana po trzech dniach. Dzwonki są fatalne i niezbyt głośne. Podobne melodyjki miał tajwański zegarek elektroniczny, który dostałem na Komunię w 86 roku. Poza tym to całkiem fajny, tani i przede wszystkim TELEFON. I bez bajerów bateria dłużej trzyma :).

  • 0

    6. ~ruda888  2006-10-01 18:50:01  host: dwr210.internetdsl.tpnet.pl

    kupilam wczoraj ten tel i nie nazekam, podoba mi sie jego wyglad i funkcjonalnosc. niestety nie wiem czy mozna na niego sciagac dzwonki... i grafiki.. jesli tak to w jakim formacie

  • 0

    7. ~=)  2006-10-08 11:07:35  host: efa66.internetdsl.tpnet.pl

    do ruda888: nie da śie ściągać ani dzwonków ani tapet:( ale ostatnio jakm patrzyłem na allegro to znalazłem kabel usb do niego:)

  • 0

    8.  2006-10-26 20:15:58

    chce go kupic ale nie wiem czy warto . pomozcie .....jakie ma wady i zalety

  • 0

    9. ~Madi  2006-10-28 20:06:49  host: bvb82.internetdsl.tpnet.pl

    Czy warto kupic ten tel chodzi mi o samsung X200

  • 0

    10. ~diler  2007-01-04 14:05:03  host: ejb106.internetdsl.tpnet.pl

    ten telefon to poraszka dzwonki som beznadziejne jak w telefonie z przed 10 lat nie mozzna ściągnąć inych, tapety tez nie mozna, strasznie sie rysuje obudowa, zwykły telefon nic nadzwyczajnego i w cale tak mało nie kosztuje bo za uzywaneko czeba dać minimum 200 zł w dobrym stanie oczywiście nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • 0

    11. ~mateo  2007-01-05 15:46:31  host: ebx78.neoplus.adsl.tpnet.pl

    spoko tel niewiem czy idzie przez usb nagrać piosenki

  • 0

    12. ~Michal  2007-01-23 19:54:39  host: fw1.poczta.poznan.pl

    Przed chwila go kupilem. Fajny, ale ma wkurzające dzwonki.

  • 0

    13. ~G  2007-02-18 12:01:54  host: afw250.internetdsl.tpnet.pl

    Mam problem z wysyłaniem wiadomości...Co jest grane?

  • 0

    14. ~Ada :D  2007-04-06 10:23:52  host: dww125.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hyh^^ troszkę sie nim rozczarowałam, ale ujdzie :D:D najważniejsze że SMS-ki można pisać xD a dzwonki to totalna porażka :/ i nawet mnie nie załamujcie że nie można innych :/:/ :D:D

  • 0

    15. ~hammer  2007-05-31 21:06:22  host: ehost-97.mtm-info.pl

    ten telefon ma modem dial up ;)

  • 0

    16. ~lucek  2007-07-22 12:52:20  host: 2-209-149-91.cpe.marton.net.pl

    cale szczescie ma wibre nie trzeba sie wstydzic jak telefon na miescie zadzwoni :D dobry malo zawodny 0 downloadu nic na niego nie scianiesz dzwonki ma tak cudowne za caly czas bedziesz tylko wibry uzywal ;)

  • 0

    17. ~miura  2007-08-04 16:00:54  host: dzr41.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dzwonki wkurzające i jeszcze nie można ściągać innych tapet też nie można ściągać :( ale nie liczące tego to jest ok fajnie wygląda jest lekki, nom chociaż x200 jest lepsze o wiele ...

  • 0

    18. ~  2008-11-11 09:06:31  host: bek84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do:8- odradzam jego kupna bo ma bardzo mało funkcji .

  • 0

    19. ~MJG  2009-04-23 16:36:27  host: icy130.internetdsl.tpnet.pl

    Nie cierpię ludzi którzy mówią że np. ma mało funkcji i jest do zada ;). Telefon ok, ale zamiast niego kupiłbym SGH-X200, ma tą samą obudowę, ale posiada GPRS, MMS, Javę i Dzwonki polifoniczne. Telefony oba tak samo wytrzymałe. 8/10

  • 0

    20. ~Andrzej  2011-11-14 14:40:32  host: ark2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Posiadam ten telefon już ładnych parę lat, i jak na moje potrzeby tj dzwonienie i smsowanie w zupełności wystarcza. Bateria trzyma całkiem długo, tak 4-5 dni. Jakość rozmów też jest zadowalająca, nie miałem też kłopotów z traceniem zasięgu, a często o nich słyszałem w przypadku telefonów Samsunga. Wręcz przeciwnie, komórka ta ma go bardzo dobry, praktycznie nigdy nie straciłem zasięgu. Wyświetlacz jest czytelny i wystarczający, na klawiszach wygodnie pisze się smsy. Ten model Samsunga jest wytrzymały, spokojnie wytrzyma przypadkowy upadek bez żadnego uszczerbku. Do wad należy kiepska obudowa, która strasznie się rysuje. Wyświetlacz też nie jest jakiś super odporny na zarysowania. Dzwonki są raczej kiepskie, ale ja głównie mam ustawioną wibrację, więc dla mnie nie jest to szczególnie niedogodne. Dla niektórych wadą mogą być spartańskie możliwości aparatu, dla innych jest to na plus. Podsumowując, jeżeli ktoś poszukuje prostego urządzenia tylko do dzwonienia i smsowania nie zawiedzie się, osobom bardziej wymagającym radzę rozejrzeć się za innym modelem, bo tutaj nie znajdą nic dla siebie.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet