Samsung SGH-X100 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-X100 Opinie o Samsung SGH-X100

Samsung SGH-X100

w sumie: 38
  • 0

    1. ~kroman  2004-10-10 16:56:00  host: 83.68.66.91

    moim skromny zdaniem musze stwierdzic, że to jest fajny telefon tylko skzoda, że nie ma mocnej obudowy ;-(((((

  • 0

    2. ~LDVL  2005-01-30 00:54:00  host: 212.122.214.221

    TELEFONIK WYPAS ZA TA CENE W PLUSIE TO NAPRAWDE NIEZŁA KONKURENCJA DLE SE CZY SIEMENSA BO NOKIA TO JUZ WOGOLE ODPUSCILA SOBIE TEL Z CYFERKA 2 I 3 NA PRZODZIE.... MOGLA BY BYC TYLKO MOCNIEJSZA BATERIA ALE 4 DNI 3MA !!!

  • 0

    3. ~***  2005-02-13 17:05:00  host: 83.68.66.10.kutno66.tnp.pl

    telefon zarabisty mam go od lipca i 3ma sie niezle :) kupujcie go!!!

  • 0

    4. ~pajonk  2005-02-18 02:01:00  host: dbm209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a nie wiecie czy niemozna czasem do tego tel dokupic aparatu.?

  • 0

    5. ~marcinosos  2005-03-18 14:56:00  host: apg250.internetdsl.tpnet.pl

    mnie bateria 3ma ponad tydzień a nie oszczędzam jej :)

  • 0

    6. ~  2005-03-20 10:24:00  host: vn14.internetdsl.tpnet.pl

    Pozmieniajcie to gdzie można kupować te telefony , bo karnawałowego mixu korzyści już dawno nie ma ,już jest wiosenny mix.

  • 0

    7. ~JAcek  2005-06-02 11:00:00  host: akm74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pppppppprosze o odpowiedż na pytanie na forum czy on ma podczerwień

  • 0

    8. ~JAcek  2005-06-20 11:09:00  host: akb166.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do ilu kb można odbierać mms?jesli ktoś wie to szybko niech napisze

  • 0

    9. ~  2005-07-08 22:02:00  host: pa20.ryczywol.sdi.tpnet.pl

    moim zdaniem fajny telefon kupujcie

  • 0

    10. ~jane  2005-08-07 15:43:51  host: bxa31.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Moglby mi ktos powiedziec czy ten telefon ma podczerwien? Bo podobno ma ale ja nie wiem nawet gdzie.

  • 0

    11.  2005-08-24 17:58:10

    No właśnie!!! Gdzie ta podczerwień???????

  • 0

    12.  2005-08-28 11:41:03

    anax i inni: dzieki za zwrocenie uwagi, podczerwieni nie ma , poprawione.

  • 0

    13. ~tyzel  2005-09-19 14:11:39  host: buv26.internetdsl.tpnet.pl

    A MNIE BATERIA CZYMAA 24 tygodnie... :P jaja jak niewiem podczerwieni niema i nie bedzie miał!! ALE TELEFONIK SPOKO!!!! poko pokoo lova lova!!papapa

  • 0

    14.  2005-11-04 18:46:52

    Chce zmienić dzwonek i robie tak jak jest w instrukcji- ale to nie pomoga nadal jest jakis tragiczny chyba standardowy... co robić ?? !!

  • 0

    15.  2005-11-05 18:40:46

    Już wiem all... dziex za info... :/

  • 0

    16. ~mauro  2005-12-20 14:34:30  host: dev176.neoplus.adsl.tpnet.pl

    slyszalem ze niema tam poslkiego menu.. czy rto prawda??? bo chce kupic ten tel...

  • 0

    17. ~  2005-12-30 14:15:07  host: 212.182.119.50

    Wszystko pieknie, tylko powiem wam ze sie zawiesza :/ (i to nie tylko mi)

  • 0

    18. ~Cycus  2006-02-15 12:11:25  host: absi21.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefonik, na moje potrzeby wystarcza w zupelnosci. Telefon naprawde potrafi duzo wytrzymac, juz duzo razy mi spadal i caly czas dziala. Moj telefon tez sie zawiesza ale znalazlem sposob zeby sie nie zawieszal. Poprostu rozbieram go i czyszcze wszystko w srodku i przez dlugi czas sie nie zawiesza. Spoko fonik:D:D:D

  • 0

    19. ~l  2006-03-07 21:54:50  host: cpn251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon 2 lata i ani razu mi się nie zawiesił!Nie wiem co Wy rozumiecie pod pojęciem "zawiesił się".Do tej pory mam oryginalną baterie-sam nie mogę w to uwierzyć,że jeszcze tak dobrze trzyma.Jak na swoją klase jest to dobry telefon, o ile ktoś nie potrzebuje super bajerów!

  • 0

    20.  2006-04-26 05:51:32

    Witam! Mam pytanie czy jest możliwe zlącze kabla USB poniewaz pytam bo chciałbym kupic ten tel. Na allegro wiele osob sprzedaje USB do X100. To czy jest czy niema

  • 0

    21. ~Danio  2006-04-29 15:56:44  host: w3cache7.zwm.punkt.pl

    Chcialbym powiedziec ze telefon ma: notatnik,stopek,minutnik gdzie na stronie tego niema. Telefon dobrze sie sprawuje

  • 0

    22.  2006-05-05 14:48:10

    mam ten kom od tygodnia i musze stwierdzić że obsługuje on pliki o formacie mp3 tylo nie da się muzyczki jako dzwonek ustawić.
    Ogólnie kom jest spoko....:)

  • 0

    23. ~NicRam  2006-05-25 22:44:25  host: bzn82.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od prawie 2 lat i jestem w pełni z niego zadowolony. W porównaniu z nokią jest rownie wytrzymały gdyż spadając z pierwszego piętra nawet sie nie zadrapał. Nie posiada wielu bajerów w porównaniu z innymi modelami, ale moge zagwarantowac, że telefon ten bedzie sie bardzo dobrze sprawdzal osobom które beda z niego korzystac tylko i wylacznie do rozmow. Pozdrawiam

  • 0

    24. ~ktos  2006-06-12 11:52:29  host: byv42.internetdsl.tpnet.pl

    niewiecie moze jak sie wlanacza dyktafon w tym telefonie odp

  • 0

    25. ~MIKA  2006-07-26 17:23:21  host: afc162.internetdsl.tpnet.pl

    WLASNIE DOSTALAM TEN FONIK I UWAZAM ZE JEST SPOKO , BATERIA TRZYMA JAK NARAZIE 3 DNI .
    WSZYSTKIM POLECAM

  • 0

    26. ~Facktor  2006-11-05 01:59:22  host: eur96.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Kochani mam SGH X 100 od jakiś 2 latek z początku było wszystko ok ale jakieś pół roku temu coś go trafiło w system i się nieustannie zawiesza podczas rozmów. Ogólnie podejrzewam że to wina softu ale jak narazie nie mogę nigdzie znaleźć programu do jego naprawy jak coś to dam znać !!

  • 0

    27. ~Maestro  2007-01-14 11:47:02  host: abgl204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie on niema podczerwieni

  • 0

    28. ~X100  2007-02-10 13:26:01  host: ip-89.171.149.206.crowley.pl

    Też mam pytanie jak i gdzie uruchomić DYKTAFON w tym Telu ??

  • 0

    29. ~TOMEK  2007-03-10 12:28:17  host: pb211.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    (x100) musisz wejsc na MMS i nacisnac na DODAJ muzyka i wtedy wyjda (moje dzwonki, moje nagrania, nagraj)

  • 0

    30. ~  2007-03-10 12:32:30  host: pb211.opole.cvx.ppp.tpnet.pl

    TEN TEL JEST SPOKO MAM GO 2LATA I NIC MI SIE NIE ZAWIESZA A BATERIA MI TRZYMA 6DNI A NIE ZMIENIAŁEM TERAZ KUPUJE SAGEM MY600X NARA. :O)

  • 0

    31. ~hopek  2007-04-15 09:22:20  host: host-89-238-27-16.smgr.pl

    po pierwsze od nie ma dyktafonu :| tylko ma notatki glosowe po pierwsze jak b y mial dytktafon yo mozna by bylo ustawic nagranie jako dzwonek a sie nie da czyli dyktafonu nie ma ma notatki glosowe

  • 0

    32. ~loko  2007-04-30 00:11:31  host: nat-bem.aster.pl

    jak wylaczyc melodyjke wydawana po kazdej informacji systemu typu bląd sieci, folder pusty itp.

  • 0

    33. ~Ania  2007-05-22 09:49:47  host: abse100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    supe jest dyktafon w nim

  • 0

    34. ~gregor  2007-08-02 20:03:38  host: fdd251.internetdsl.tpnet.pl

    telefon fajny ale ktos tu mowil ze on obsluguje mp3 czy to przypadkiem nie sciema

  • 0

    35. ~pretorian  2007-09-06 19:50:07  host: fat243.internetdsl.tpnet.pl

    Jest to najlepszy telefon do dzwonienia i smsowania jest bardzo szybki(np w porównaniu do noki 6610) jest bardzo łądny i bateria dłuuugo trzyma. Mam ten telefon już okolło 3,5 roku i ani razu mi się nie zawiesił a przeżył też wiele :)

  • 0

    36. ~niania  2007-12-11 16:02:22  host: public-gprs34037.centertel.pl

    mam ten teleon juz prawie 3 lata i szczeze powiedziawszy słuzy mi on tylko do dzwonienia i smsowania,nie ma wygórowanych funkcj typu mp3 czy nawet aparat. czas nagrywania jakiejs piosenki trwa 1 minute,bateria na poczatku trzymała mi do tygodnia a teraz tylko 3 dni nie wiecej

  • 0

    37. ~berto007  2008-01-09 19:42:26  host: aafq71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    szczerze mówiąc, był to najgorszy telefon jaki miałem. Nie ma Bluetooth, portu podczerwieni, dyktafon nagrywa tylko jedną minutę i słabo mu idzie z nagrywaniem dźwięku gitary (słucham hard rocka), czyli reasumując może służyć tyko jako telefon do dzwonienia i pisania sms'ów. Nawet 3210 to potrafi

  • 0

    38. ~kaska  2010-07-26 13:05:51  host: abdi113.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik bardzo fajny, mam go juz prawie dwa latka i bateria nadal trzyma 6 dni... trzeba tylko o niego dbac i jest niezawodny:) Posiada mase funkcji, np w porownaniu do nokii 1661 czy 1616. One nic nie maja;/

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-8-87.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet