Samsung SGH-U800 Soulb - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-U800 Soulb Opinie o Samsung SGH-U800 Soulb

Samsung SGH-U800 Soulb

w sumie: 274
  • 0

    2. ~al bronowy  2008-06-01 22:42:43  host: nat-mo5.aster.pl

    A czy ten telefon nie nazywa się Soul a nie Soulb ?

  • 0

    4. ~  2008-06-09 22:23:27  host: 83.2.170.162

    moja kolezanka go ma.. dzisiaj dostała.. jakis taki wielkii!

  • 0

    5. ~;)  2008-06-21 15:29:08  host: hgh14.internetdsl.tpnet.pl

    witam, jako sprzedawca telefonów komórkowych chcę wyrazić również swoją opinię. Samsung firma dobra- ale mogliby stworzyć coś wręcz doskonałego i wydawałoby się, że U800 Soul spełnia wszystkie wymagania. Patrzę, oglądam parametry i funkcje i już pierwszym szokiem była dla mnie informacja o 16 mln kolorów na wyświetlaczu- myślę no nieźle- a tu czytam dalej.... i 3Mpix :( no i fuj wszystkie moje wyobrażenia o tym telefoniku poszły w las. Jak już jakiś samsung ma 5 Mpix aparat to ma 256 tys. na wyświetlaczu i na odwrót. Niech stworzą coś droższego ale już na serio wypasionego :)

  • 0

    6. ~soadfan  2008-06-28 20:23:56  host: j248-46.md4.pl

    właśnie dostałem ten telefon i jest super doskonały. Tylko mam jedno pytanie co do formatu gier JAVA bo są tam 3 gry a jak ściągam własne to ani w formacie jar ani jad nie działają!!!!!

  • 0

    7.  2008-07-16 15:45:29

    Ato bardzo dobre pytanie - w moim samsungu co prawda innym ale .jar też nie działa

  • 0

    8.  2008-07-16 21:19:14

    5: Panie sprzedawco ... a po co w ogole w aparatach fotograicznynych, nie tylko komorkach, zwiekszana jest liczba Mpx? to tylko marketing, wystarczy 4Mpx z duzym zapasem ... i zdjecia mniej miejsca zajmuja i szumy mniejsze; poza tym rodzielczosc a ilosc kolorow to dwie rozne sprawy; polecam krotki kurs dla laikow (jakim sam jestem)

  • 0

    9.  2008-07-18 15:49:24

    Trochę do innego modelu ale zawsze analogicznie: Instrukcja wgrywanie aplikacji java do Samsunga J700 : 1.Podłączamy telefon do komputera za pomocą kabla USB. 2.Uruchamiamy program Samsung PC Studio. 3.Wchodzimy w panel Phone Explorer. 4.Wrzucamy pliki .jad i .jar do folderu Other files. 5.W naszym telefonie wchodzimy do Menu -> Album -> Inne pliki. 6.Uruchamiamy plik .jad 7.Komórka zapyta się czy zainstalować tę aplikacje, wybieramy Tak. 8.Gra została zainstalowana. Pliki .jad i .jar możemy skasować z telefonu aby nie zajmowały pamięci. UWAGA: Pliki .jar nie mogą zajmować więcej niż 300kb, inaczej wyskoczy komunikat, że plik .jar jest zbyt duży.

  • 0

    10. ~Darth_Damien  2008-07-24 17:48:30  host: b1-65.koba.pl

    Od jutra w ofercie Play za 99 PLN przy abonamencie za 40zł :D

  • 0

    11.  2008-07-25 11:30:35

    Od dziś w ofercie Play za 99zł w abonamencie za 40 zł :)

  • 0

    12. ~sw._Antoni  2008-07-25 12:57:31  host: inet20909ni-2.eranet.pl

    Do komentarza numer 5!!!! Samsung ma juz w swojej ofercie model g810. łączy świetny aparat 5mpix z 3krotnym zoomem i wyświetlacz 16mln. jako sprzedawca powinienes o tym wiedziec:P

  • 0

    13. ~kalak  2008-07-26 21:49:54  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    super telefonik i cienki i wszystko mający chyba se go kupię;)

  • 0

    14. ~Filip_Białystok  2008-07-28 21:42:15  host: amo46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam kupiłem telefon w Play. Pomijając że telefon jest bardzo ładny to w dodatku baanalnie prosy w obsłudze. Polecam do kupna.

  • 0

    15. ~pytel  2008-07-29 10:20:50  host: ciu108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie wiecie jak długo trzyma w nim bateria i czy głośno gra głośnik ?

  • 0

    16. ~kalak  2008-07-29 15:45:17  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    jeszcze jedno czy ten model ma rzeczywiście jacka 3,5mm bo nie jestem pewien

  • 0

    17. ~futszak  2008-07-30 23:00:23  host: acbi162.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy klawiatura jest dotykowa, a jesli tak to czy jest wygodna?

  • 0

    18. ~  2008-07-31 12:14:06  host: ejc110.internetdsl.tpnet.pl

    Jeszcze raz do komentarza 5 - a co powiesz na u900 Soul?

  • 0

    19. ~  2008-08-03 12:34:51  host: ip-85-219-164-154.ibd.gtsenergis.pl

    do 17 klawiatura z tego co wiem nie jest dotykowa, a czy wygodna napisze kiedy już go kupię

  • 0

    20. ~Enia  2008-08-04 18:48:14  host: 211-157.prospect.pl

    # 16 tak, ma :) przy czym gniazdo nie jest bezpośrednio w telefonie, tylko jest tak jakby taka przejściówka i można używać różnych słuchawek, ni9e tylko tych co są w zestawie :) mam nadzieję, że w miarę jasno Ci to wytłumaczyłam, bo nie znam się do końca na tej terminologii :D BTW telefonik bardzo prosty w obsłudze, ładny, świetnym narzędziem jest edytor motywów - uwielbiam to :) hmm. coż jeszcze moge powiedziec? serdecznie polecam ;)) ja z początku sceptycznie odniosłam się do tego modelu, chciałam motkę razr2 v9, a do domu wróciłam z Samsungiem, a przekonać mnie do tego było bardzo trudno, zastanawiałam sie w sumie w salonie play ok 2 h :)

  • 0

    21. ~  2008-08-04 20:38:30  host: 212.191.80.152

    do 16 tak ma przejściówkę przy mikrofonie do słuchawek jack 3,5 do 17 klawiatura nie jest dotykowa.a co do wygody to lepiej niż SE K300i gorzej niż LG KU311

  • 0

    22. ~pit  2008-08-04 20:52:15  host: chello087207254111.chello.pl

    mialem do wyboru Nokie 6500 slide i U800- biore tego drugiego- zdecydowanie lepszy stosunek ceny/jakosc!

  • 0

    23. ~Enia  2008-08-05 18:26:22  host: 211-157.prospect.pl

    #22 dobry wybór :))

  • 0

    24. ~fester78  2008-08-05 21:42:17  host: 80.51.38.245

    Do 5 - jesteś sprzedawcą telefonów to dalej je sprzedawaj, a nie o aparatach piszesz. Ludzie pojmijcie wreszcie, że wielkość matrycy w aparacie jeszcze o niczym nie świadczy. Co ma wpływ na jakość zdjęcia: - obiektyw, wielkość, materiał z jakiego jest wykonany - oprogramowanie odpowiadające za cyfrowe przetworzenie obrazu To w skrócie. Mam cyfrówkę Sony kupioną kilka lat temu. Ma matrycę 3 Mpx, a i tak robi lepsze zdjęcia niż komórki z matrycą 5 Mpx.

  • 0

    25. ~Kudłaty  2008-08-06 09:12:10  host: 213.151.94.106

    Świetny Fonik mam go od niedawna z Play i Jest SUPERRRRRRR

  • 0

    26. ~owca1000000000  2008-08-13 09:49:40  host: static-20-204-112-85.radom.pilicka.pl

    telefonik miodzio, wygodny, w miarę dobre i wygodne słuchaweczki, głośny głośnik, i super aparat 3mpx, na uwagę zasługuje duży i bardzo czytelny wyświetlacz - 16mln kolorów robią swoje

  • 0

    27. ~peniak  2008-08-13 10:04:06  host: c10-30.icpnet.pl

    Mam go od kilku dni i jest doskonały pod każdym względem. Najważniejszy dla mnie jest jako telefon i tu ma wszystko co potrzebne. Aparat, mp3 i tym podobne to tylko bajery, ale dla mnie w tym urządzeniu nawet one są na wyrost. Pozdro

  • 0

    28. ~Daniel  2008-08-15 20:28:08  host: chello087207084028.chello.pl

    Kudłaty, a masz do niego kabel USB ?

  • 0

    29.  2008-08-17 14:32:45

    Mam dylemat między powyższym samsungiem a SE T650i- nie wiem co wybrać. Za niedługo kończy mi się umowa i powoli rozglądam się między nowymi pozycjami. Te dwa telefony spodobały mi się najbardziej. Nie wiem co lepsze. SE ma aparat 3,2 mpix z autofocusem, program TrackID, szybki internet, dobry wyświetlacz, i ciekawy design, a samsung- aparat trochę gorszy, bo bez af, ale za to lepszy wyświetlacz i wejście na bardziej popularne karty micro SD. Kształt obudowy także jest ciekawy. Ogółem dwa bardzo podobne telefony. Co waszym zdaniem powinienem wybrać?

  • 0

    30. ~arti  2008-08-18 16:50:28  host: aqx142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do głośnika w tym telefonie jak z głośnością?????????

  • 0

    31. ~Ana  2008-08-18 17:23:40  host: awk79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No telefonik naprawde suuper :):):) Ładnie sie prezentuje i a wszystko co potrzebne ^^ elegancki, cieniutki i lekki. zajebisty jest :D

  • 0

    32. ~daniel  2008-08-19 12:30:29  host: chello087207084028.chello.pl

    Czy do tego telefonu jest kabel USB ?

  • 0

    33. ~lukas  2008-08-20 17:54:31  host: apn-77-114-79-37.gprs.plus.pl

    Do DUPY ten telefon mam go 3-tygodnie i już odpadają mi przyciski... ogólnie mało funkcjonalny. NIE polecam

  • 0

    34. ~nowy15  2008-08-21 22:38:22  host: akp241.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ten tel ma zoom. I czy można w nim ustawić dowolny dźwięk jako dzwonek??

  • 0

    35. ~elo  2008-08-22 16:10:29  host: host-2.argonet.pl

    spoko telefonik

  • 0

    36. ~apito  2008-08-23 11:11:11  host: delta.ds3.agh.edu.pl

    Może ktoś z użytkowników wypowie się jak długo ten telefon potrafi wytrzymać na jednym ładowaniu?

  • 0

    37. ~michal  2008-08-24 12:26:36  host: 078088175136.elb.vectranet.pl

    mam maly problem z u800 bardxzo cicho mi odtwarza muzyke a niby wszystko mam podgloszone moze ktos cos poradzi?:)

  • 0

    38. ~qwe  2008-08-24 22:54:32  host: apz181.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Własnie go nabylem i jest naprawde miluski okazuje sie ze mozna mu tez duzo pamki dolozyc tylko prz kartach micr sd hc jest informacja ze nie z kazdym one beda dzialaly a winstrukcji pisza ze ma byc micro sd ale o hc wzmianki nie ma ;wie moze ktos cos wiecej na ten temat ?

  • 0

    39. ~pit  2008-08-25 13:21:15  host: chello087207254111.chello.pl

    telefon mam juz 2 tyg - dolanczam sie do pochlebnych opini o U800- zdecydowanie wielki skok dla Samsunga. Do powyzszych zalet dorzucam jeszcze wytrzymalosc baterii - przy umiarkowanym uzywaniu 5-6 dni! To bardzo solidny, funkcjonalny aparat, z dobrym aparatem, glosnym spikerem i bardzo czytelnym ekranem! Polecam.

  • 0

    40. ~d  2008-08-25 17:20:15  host: efa147.internetdsl.tpnet.pl

    super telefon!

  • 0

    41. ~Japa  2008-08-26 13:37:20  host: s254pc118.mmj.pl

    @cubchare Mam u800 mozna podłączyc kazde sluchawki z wejsciem jack do tego telefonu

  • 0

    42. ~  2008-08-26 13:45:04  host: arw53.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie co do baterii czy może mi ktoś powiedzieć kto ma ten tel trochę dłużej jak z nią jest ?? Chodzi mi ile wytrzyma przy pełnym załadowaniu i w jakich warunkach :) Zastanawiam się nad kupnem tego telefonu. Z góry dziękuję :)

  • 0

    43. ~Justyna  2008-08-28 18:44:28  host: dynamic-62-87-206-60.ssp.dialog.net.pl

    mam pytanie 1.czy mozna w nim zmieniac motywy? 2.czy mozna ustawiac wlasny dzwiek sms? 3.czy robi ladne zdjecia, mozna je porownac do SEk770i 4. czy jest funkcja poufnosci na smsy? z gory dziekuje za odpowiedz

  • 0

    44. ~gostek  2008-08-28 20:21:12  host: unregister188000139079.c0.msk.pl

    a jak się mają sprawy z jakością odtwarzania wideo? dałoby się oglądać jakieś filmy (divx, xvid), pytam hipotetycznie, bo znam wielkość ekranu, ale czy jest dobra jakość?

  • 0

    45.  2008-08-29 11:03:04

    hejo, a da się zminimalizować odtwarzacz mp3 i robić szmery bajery w tel, typu pisanie sms podczas słuchania muzyki? :>

  • 0

    46. ~an.  2008-08-29 20:01:04  host: dynamic-78-8-40-235.ssp.dialog.net.pl

    @daniel: tak, ja w zestawie miałam kabel usb @lukas: to co Ty robisz z tym telefonem, że przyciski Tobie odpadają? Mi działa wszystko jak w zegarku.

  • 0

    47. ~Marcyś.  2008-08-30 12:23:42  host: dynamic-78-8-49-248.ssp.dialog.net.pl

    W zestawie od play jest kabel usb. Mam telefon od przedwczoraj, więc jeszcze nie doszłam do tego, gdzie jest te złącze mini jack na słuchawki?

  • 0

    48. ~peter  2008-08-30 21:06:35  host: chello083144113067.chello.pl

    czy ktos wyciagał z niego karte pamieci bo ja nie wiem jak!! w innych telefonach wystarczy przycisnac a tu odziwo nie!! pomocy

  • 0

    49. ~maciek  2008-08-31 21:43:39  host: 80.50.235.210

    Moje spostrzeżenia pod tygodniu użytkowania. Plusy : - świetny design ( cieniutki, metaliczny, poręczny - jak dla mnie najładniejszy telefon w cenie do 700 zł ). - łatwe i przyjemne menu. - ładne zdjęcia. - możliwość tworzenia własnych motywów. Minusy : Brak zoomu w aparacie ( przynajmniej nie znalazłem takiej opcji ) - Słaba bateria ( jak na dzisiejsze możliwości ) - Słaby styk od kabla, ładowarki, słuchawek ( wydaje mi się, że łatwo go będzie uszkodzić przy tak częstym korzystaniu) - Trudne wygrywanie aplikacji java (ale tak ma każdy samsung)

  • 0

    50. ~mih  2008-08-31 22:09:56  host: chello084010005050.chello.pl

    ludzie mam problem gdy daje pobierz pliki z komórki(po wcześniejszym podłączeniu usb)wyskakuje mi napis an unknow error occurred while accesing ... o co chodzi ? prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    51. ~Priemi  2008-09-03 20:46:46  host: 214.12.28.78.cable.dyn.petrus.com.pl

    Używam samsungów od paru lat zawsze zadowalały mnie dobrą jakością,prostotą i funkcjonalnością,a U-800 kontynuuje te zalety.A rzeczona przejściówka na jack'a to jest także anteną, co sprawia że można używać znacznie lepszych słuchawek:D

  • 0

    52. ~ibe  2008-09-04 09:30:58  host: users-nat-12.5com.pl

    Samsung U800 - piękny zwłaszcza w ręku kobiety. Mam go ponad miesiąc i nie znajduję w nim żadnej wady (może jedna mała, na metalowej obudowie widać szybko zarysowania), -w obsłudze jest inuicyjny, -odtwarza filmy AVI, GP3, bez żadnego problemu, filmy z napisami czyta się łatwo, -czyta pliki txt i pdf, mp3 super jakość odtwarzania chociaż głośnik nie jest zbyt wielki jednak słuchawki dobrej jakości tworzą wspaniały efekt, -wgrywanie aplikacji Java nie jest tak trudne, wystarczy pogrzebać w necie i odnaleźć instrukcję - działa tak jak w U700. Bardzo fajnie się gra w różne gierki, -świetna grafika, nie zawiesza się. Do internetu polecam Opera Mini - śmiga szybciutko po potrzebnych stronach (szkoda, że to takie drogie), - dyktafon - świetna sprawa - zdjęcia dobrej jakości, piękne zachody słońca robi, - edycja zdjęć i filmów - ramki, bajerki,style - Kamerka też sympatycznie działa - zabezpieczony przed kradzieżą (wysyła smsa na podany nr) - z zasięgiem są czasem kłopoty ale wydaje mi się, że to raczej wina sieci (play) a nie telefonu, - Bateria trzyma 3 dni przy dość intensywnym użytkowaniu, tydzień przy małym Klawisze stabilne i wydają przyjemny klik przy dotknięciu . Można go dostosować do własnych potrzeb. GŁÓWNA ZALETA - nie ma klapki ani nie jest rozsuwany co ułatwia korzystanie z niego zwłaszcza w samochodzie. Ciągle odkrywam jakąś nową jego funkcję więc ten opis pewnie jeszcze nie jest pełny. wady które widzę (niewielkie): - rysowanie się obudowy - bardzo kiepska instrukcja obsługi - dziwny zoom w aparacie nie działający na najlepszej rozdzielczości - przednia kamera umożliwiająca rozmowy wideo jest zaletą ale nie da się uruchomić tak jak w u700 aby siebie widzieć na wyświetlaczu (a może jeszcze nie umiem - brak opisu w instrukcji). - wyświetlacz mógłby być większy ale można się przyzwyczaić OGÓLNIE BARDZO POLECAM!!!

  • 0

    53.  2008-09-04 13:20:14

    witam, czy przy jednoczesnym słuchaniu muzyki, mozna pisac smsy itp ?

  • 0

    54. ~Pasek  2008-09-07 03:27:17  host: arg7.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy można wykorzystać flesz jako latarkę z poziomu menu jak jest w SE i czy można wgrywać tematy? Nie orientuje się ale czy jest duże wsparcie w internecie dla tego modelu? Z góry dzięki za odpowiedź :)

  • 0

    55. ~zonk  2008-09-10 19:34:46  host: acxa49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej jak jest z odtrwarzaczem mp3? terz jest podzielone jak w innych na 4 x 30 czy normalnnie jak np w SE?

  • 0

    56. ~zonk  2008-09-11 14:41:31  host: acxa49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jak jest z odtwarzaczem mp3? tak jak w innych sgh ( 4 listy po 30 mp3)? czy tak jak np w SE jedna na wszystkie mp3?

  • 0

    57.  2008-09-12 16:32:10

    hmm ... dostalam dzisiaj tenze telefon i - moze wyda sie to glupie, ale mam problem z napisaniem sms! Klawiatura sklada sie z trzech rzedow przyciskow, takze po wcisnieciu 1 wyskakuje mi 4, 2 - 5, itd. Jak pisac, zeby kiedy chce zeby bylo np. 'g', to bylo 'g' a nie 'p' i na odwrot :P

  • 0

    58. ~ibe  2008-09-15 08:37:56  host: users-nat-27.5com.pl

    sido- nie rozumiem o co ci chodzi.Pisząc sms wybierasz wcześniej język, słownik t9. *- włącza i wył. cyfry 0-zmienia wyrazy lub litery, # - robi przerwę między wyrazami. W opcjach masz wiele różnych funkcji dot. smsa. Wysyłasz wybierając w opcjach dodaj odbiorcę. Tych odbiorców tel. zapamiętuje automatycznie, musisz potrenować:) Do Kostek - można słuchać muzyki i pisać smsy lub robić coś innego w tel., wystarczy kliknąć Opcje>Ustawienia odtwarzacza i włączyć granie w tle. Do Pasek - raczej nie można Do zonk- nie wiem jak jest w innych, ale listy odtważania spokojnie sobie sam ustalasz, nie wiem jeszcze ile piosenek na nich się mieści.

  • 0

    60. ~  2008-09-21 14:14:39  host: dfj14.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema Co wybrac D900i, U800, N73 czy moze k800i?

  • 0

    61. ~gosien  2008-09-21 23:03:19  host: nat-b2-103.tsi.tychy.pl

    Mam problem z wysłaniem zdjęć z tego telefonu jak mms. wyskakuje mi cały czas błąd. Może ktoś pomóc?

  • 0

    62. ~pawcio  2008-09-23 15:08:31  host: enleczwios4.enterpol.pl

    nie polecam tego fona wole nokie e51 lub 6650 - super komy

  • 0

    63. ~  2008-09-26 13:48:14  host: ip-89.171.117.242.crowley.pl

    heh..ten Pan co mu przyciski odpadły to chyba na nim siadał...albp nie wiem co ...ale Telefonik jest bardzo wytrzymały mam go od 3 tyg i sprawuje się doskonale..POLECAM!

  • 0

    64. ~wolf  2008-09-26 19:09:09  host: cqp69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od miecha i jest niesamowity, niestety pomylilem go raz ze srajtasma..i mam takie pytanko kto go odkupi?

  • 0

    65. ~Marcyś.  2008-09-26 21:47:13  host: dynamic-78-8-45-240.ssp.dialog.net.pl

    Czy instalowaliście sami Jave w tym telefonie? [mam go od play'a]

  • 0

    66. ~nemezis  2008-09-27 22:04:09  host: dql223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest ok ale szlag mnie trafia, kiedy próbuję przesłać książkę ze ze starego SE k700i przez bluetooth wywyala mi komunikat 'transfer przerwany' - przy czym transfer z U800 na SE idzie bez problemów, jak równiez komuniakcja obu fonów w obie strony z kompem oraz przesyłanie w obie strony plików między SAMS a SE - czy jest tam jakiś tip? Jakieś małe coś, co uruchomi przesłanie książki z SE na SAMSUNGA? Pozdrawiam

  • 0

    67. ~Rumcajs  2008-09-29 15:41:30  host: avu240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wybierz u900!

  • 0

    68. ~Nela  2008-10-02 09:15:03  host: cre248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam :) Czy ktoś kupował ten telefon w eshopie play w ofercie rozmawiaj i pisz 20? prosze o dopowiedź jak to wszystko wyglądao, czy wyszło drożej niż w salonie? prosze o odp :)

  • 0

    69. ~SOADFAN  2008-10-03 16:47:47  host: j248-46.md4.pl

    Na zdjęciu jest pokazany prototyp tego samsunga (wersja rynkowa ma między innymi czarny przycisk aparatu), który mam dzięki znajomościom w samsungu. Szczerze polecam ten telefon. Opis jest bardzo rzetelnie wykonany. Pozdrawiam

  • 0

    70. ~sdf  2008-10-03 20:42:51  host: 77-253-243-169.adsl.inetia.pl

    do gosien ..musisz aktywowac wysyłanie mms poprzez zadzwonienie na określony numer dotyczący aktywacji/dezaktywacji usługi mms .numer powinien automatycznie znajdować w twoich kontaktach ,jesli go tam nie ma poszukaj na stronie operatora

  • 0

    71. ~Marek  2008-10-04 10:36:51  host: pc-77-46-16-80.euro-net.pl

    nemezis: można przesyłać kontakty pojedynczo, ale sprawniej zgrać przez Outlooka.

  • 0

    72. ~angells  2008-10-04 14:30:46  host: h-243-19.elektron.com.pl

    mam go pare dni jest poprostu świety nie za duzy poreczny poproscu super i fajnie ze ma funkcje tworzenia swojego motywu :) to daje duzo zabawy i.... jednak satysfakcji :) olecam ten model naprawde :*

  • 0

    73. ~  2008-10-05 13:54:15  host: bfo85.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale z tymi przyciskami to serio odpadają... mi powoli sie "odrywa" ten nawigacyjny przy normalnym uzytkowaniu...ale tak ogólnie to spoko fonik :)

  • 0

    74. ~  2008-10-12 08:20:29  host: koszwaly.attu.pl

    mam pytanie. czy ten fon jest łatwy w obsłudze?

  • 0

    75. ~okik  2008-10-12 12:33:00  host: 86-27-n1.aster.pl

    Faktem jest że te przyciski po jakimś czasie sie odklejają, ale bez problemu można je dokleić super glue :) Telefon posiadam od kilku miesięcy, ciężko było znaleźć nastepcę k750i, ale u800 spełnia wszystkie moje oczekiwania. Jestem bardzo zadowolony.

  • 0

    76. ~cubchare  2008-10-14 21:24:27  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    wczoraj bawiłem się nim w erze, bo w play nie mieli (w play 3 razy taniej jest przy abonamencie 20/25 zł). nie wiem co mam o nim myśleć. pod względem jakości wykonania i wyglądu jest super, ale tak właściwie nic nie ma takiego wyjątkowego. aparat zwykłe 3 mpix, nawet bez af. zastanawiam się, czy warto w niego zainwestować (to byłby telefon na kolejne 2 lata abonamentu). do wyboru mam jeszcze nokie n73, i SE T650i oraz C702. w sumie to samsung jest z nich najładniejszy, ale nie jestem przekonany do samsungów.

  • 0

    77. ~Slawo023  2008-10-28 18:50:46  host: bou184.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Powiem tak. Mam ten telefon od tego tygodnia. Jestem z niego bardzo zadowolony. Ma bardzo dobry zasięg i się nie zawiesza (co jest minusem Noki 8G). Wyposażony jest między innymi w 3.0 mega-pixelowy aparat z : zoom cyfrowy 4x, flesz LED, samowyzwalacz, Zdjęcia seryjne. Zdjęcia robione tym aparatem dorównują popularnym kompaktowym cyfrówką dostępnych na rynku. Mało tego telefon ten nagrywa filmy w rodzielczości 240 x 320 co sprawia, że filmy te są bardoz dobrej jakości

  • 0

    78. ~gro  2008-11-04 11:33:34  host: nat05.rtk.net.pl

    ktos mi moze powiedziec jak sie podlacza ten telefon do kompa? przez wejscie usb? bo w opisie etlefonow(porownywalem k800 i u800 samsunga) w opisie k800 jest ze ma usb a przy samsungu ze nie...;/

  • 0

    79. ~  2008-11-06 21:18:47  host: c156-3.icpnet.pl

    Mam ten fon 3 tygodnie i na razie nic nie odpada ;-) Jest świetny pod względem design'u i funkcjonalności. Poważna wada to bateria. Przy użyciu radia lub mp3 rozładowuje się po około 10h(video 5-6h). Dobrze jest wyłączyć 3G, będzie dłużej czuwać. Nie rozumiem intencji Samsunga, fonik z takimi możliwościami i bateria padaka. Druga wada to wgrywanie javy. Polecam serwis ładuj.pl . Wcześniej miałem SE D750 i te dwie rzeczy najbardziej mnie wkurzają po przesiadce na U800.

  • 0

    80. ~  2008-11-07 22:12:28  host: 185-dzi-26.acn.waw.pl

    mam go i jest całkiem niezły,dużo bajerów itp......

  • 0

    81. ~maja  2008-11-09 14:32:14  host: host-81-190-33-185.szczecin.mm.pl

    Mam ten telefon i jest zaje fajny! Jest bardzo łatwy do obsugiwania chodz mam 8 lat. Robi ładne zdięcia i nie jest duży.

  • 0

    82. ~Riker  2008-11-11 13:50:55  host: mysiadlo.piaseczno.robbo.pl

    a ja mam pytanie. Czy da sie jakos zmienić w ustawieniach zeby zdjęcia dzwoniącego ( po wszesniejszym przypisaniu takiego ) pokazywaly sie w normalnym formacie a nie jako miniaturka gdzie nic nie widać??

  • 0

    83. ~piter  2008-11-12 18:37:32  host: 093105225186.zory.vectranet.pl

    bardzo ładny telefon ma dużo pamięci aż 950MB ten telefon jest na prawdę super polecam go ma też duży ekran i kartę pamięci do 8GB

  • 0

    84. ~  2008-11-16 01:24:11  host: chello089078052243.chello.pl

    prosilbym o kilka danych:1.odtwarza mp4?w rozdzielczosci ekranu i 24/25 klatkach min.? 2.w jakim formacie i rozdzielczosci nagrywa filmy? 3.czy przez bluetootha przesylany plik zapisywany jest w pamieci telefonu czy tez bezposrednio na karcie??(bardzo wazne) 4.jaka jest glosnosc na sluchawkach?czy daje jak dobre mp3?czy moze jak slaby telefon? 5.jak z predkoscia menu?zamula czy smiga bez zajakniecia? 6.jak z bateria?powiedzmy godzine dzwonienia a tak to video z godzine mp3 ze dwie dziennie?

  • 0

    85. ~asdf  2008-11-16 12:58:41  host: 217.153.161.42

    co do baterii, to przy użytkowaniu tylko jako TELKOM mi bez formatu trzyma 4 dni. ogólnie telefon spoko, 9/10

  • 0

    86. ~katia  2008-11-20 09:39:41  host: dr74.internetdsl.tpnet.pl

    czytałam wszystkie komenty (może nie dość dokładnie ;]) i nie znalazłam odp na moje pytanie, które brzmi następująco: czy kamerkę z przodu można używać tylko do wideokonferencji czy można jakoś sprawić żeby działała jak aparat? ;P

  • 0

    87. ~  2008-11-21 12:11:06  host: 213.172.175.18

    czy zapisuje 3 ostatnie nr do ktorych wysylalo sie sms tak jak u700

  • 0

    88.  2008-11-21 18:57:18

    czy mozna robic zdjecia kamerka z przodu??

  • 0

    89. ~kony  2008-11-23 09:40:07  host: 213.172.175.18

    czy zapisuje 3 ostatnie nr do ktorych wysylalo sie sms tak jak u700

  • 0

    90. ~pSq  2008-11-24 20:49:40  host: opole.airmax.pl

    czy istnieje mozliwosc minimalizacji odtwarzacza mp3, oraz aplikacji?

  • 0

    91. ~J  2008-11-26 19:23:53  host: dkg233.neoplus.adsl.tpnet.pl

    MAM PYTANIE. czy klawisze sa wygodne i latwo sie na nich pisze?

  • 0

    92. ~Ejdrian  2008-11-30 16:36:51  host: chello089077077125.chello.pl

    A ja mam inne pytanie. Otóż zastanawiam się nad tym telefonikiem w orange lub nad nokią 5220 z serii Expres Music. Dlatego pytanie moje brzmi czy dałoby się połączyć zestaw słuchawkowy stereo bluetooth noki z tym samsungiem. Ponieważ zależy mi na takich słuchawkach gdyż często słucham muzyki a sam samsung nie ma w ofercie takich słuchawek.

  • 0

    93. ~asku  2008-11-30 21:56:09  host: 77-253-183-47.adsl.inetia.pl

    da się zminimalizować odtwarzacz MP3 i robić coś innego słuchając muzyki?

  • 0

    94. ~zalef87  2008-12-01 19:22:59  host: host-89-228-21-190.zamosc.mm.pl

    mam pytanie jak wloze karte 8GB to czytel nie bedzie sie wieszac ??

  • 0

    95. ~Kasia  2008-12-03 15:44:14  host: host-89-230-136-61.inowroclaw.mm.pl

    Mam telefon od paru miesięcy i pojawił się problem. Mimo że w zakładce Stan pamięci jest napisane że telefon mieści 500 smsów to w rzeczywistości skrzynka odbiorcza mieści tylko 200 (+50 karta Sim). Czy u wa jest tak samo?

  • 0

    96. ~carlos  2008-12-05 22:28:57  host: abhi204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 3 miesiecy można Plusy: słuchać muzyke przy graniu w gry. Java łatwo sie zgrywa tylko trzeba sterowniki i jeden programik ścignąć. Można edytować filmy np. podkłada sie inne ścieżki dźwiękowe. Do ustawienia 5 alamrmów. ZApisuje 3 ostatnie nr do których sie sms pisało. Odp do 84 1. Tak 2. 176x144 3. można przenieść potem ale na telefonie tak 4. jak dobre mp3 5. mi sie wogóle nie tnie tylko przy właczaniu Gry i aplikacje 2-3 sek 6. na gierkach w PES wytrzymuje mi ok 6-7 godz. A tą kamerką z przodu chyba nie przynajmniej nie ma takiej opcji ale pewnie można znależć kody na to

  • 0

    97. ~ja6  2008-12-06 10:40:39  host: host84-38-93-232.tvkdiana.pl

    Czy mozna uzyc kamerki z przodu? Jezeli tak, to jak ja uruchomic?

  • 0

    98. ~  2008-12-06 13:55:29  host: cll40.neoplus.adsl.tpnet.pl

    1) zapisuje 3 ostatnie numery 2) mozna robic zdjecia kamerka z przodu 3) istnieje mozliwosc minimalizacji odtwarzacza mp3 ale aplikacji raczej nie

  • 0

    99. ~kleszcz  2008-12-07 11:58:54  host: core.faith.pl

    czy to prawda z tymi odklejającymi sie przyciskami ????

  • 0

    100. ~ciekawy  2008-12-07 15:49:46  host: 088156008218.ols.vectranet.pl

    wygląda na bardzo ciekawy i fajny telefon ale mam kilka pytań 1. czy można zmieniać sygnał sms na mp3 2. jak się pisze sms na takiej klawiaturze

  • 0

    101. ~conah6  2008-12-07 20:51:03  host: dynamic-78-8-43-178.ssp.dialog.net.pl

    można minimalizować odtwarzacz mp3 (w ustawieniach odtwarzacza trzeba dać "granie w tle"), do tej pory nie doszłam do tego czy da sie robić zdjęcia przednią kamerą; telefon polecam. Duża zaleta to metalowa obudowa, a nie plastikowa jak w szajsungu duos

  • 0

    102. ~samsung u 800  2008-12-11 13:36:10  host: csknet-83-142-57-40.csk.pl

    Zoom jest należy nacisnąc boczy guzik podczas nagrywania filmu również mozna robić zoom

  • 0

    103. ~POLECAM!!  2008-12-14 20:47:07  host: bou139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od środy i muszę powiedzieć, ze jestem zachwycona :) póki co nie znalazłam żadnych wad:P hehe polecam każdemu :))

  • 0

    104. ~Szym  2008-12-19 16:10:46  host: fdv154.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! mam pytanie co moze oznaczać mala literka ''r'' w kolorze czerwonym, na górze wyświetlacza ? oraz czy 8 gigowa karta bedzie smigac , czy niebardzo? z gory dzieki .pozdrawiam!

  • 0

    105. ~kasja  2008-12-19 16:18:32  host: clio.edukacja.wroc.pl

    mam pytanie, jak włączyć lampe jak jest aparat włączony? chodzi mi o jakiś przysick, wcześniej tez miałam samsunga i dało się zerem włączyć, to zero nie działa.

  • 0

    106. ~Agata  2008-12-20 19:11:34  host: adiu2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon wspaniały, bez wad. Początkowo trudności może sprawiać wideokonferencja i wyłączanie odtwarzacza, ale prędko się do tego przyzwyczaja ;) . Duża pamięć, jakoś zdjęć- wspaniała. Z lampą błyskową to już w ogóle. Jedyną wadą mogą być ' klapki z boku ' , które łatwo można popsuć. A w zestawie jest jakby takie ' urządzenie wielofunkcyjne ' , które stanowi antenę do radia oraz przejście do różnego rodzaju słuchawek. Te z zestawu są do bani, więc ja od razu wymieniłam na Philipsa normalne, duże, okrągłe ;) . ale ogółem jest tysiąc plusów.

  • 0

    107. ~Faraon  2008-12-21 12:48:26  host: arl48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak mam klawisze wyboru, ale nie te gora dol prawo lewo, tylko te nad nad odbieraniem i wylaczaniem po prawej i lewej stronie na gorze. to jak zmienic, zeby cos innego tam bylo, bo ja mam multimedia i playnet a chce cos innego? jak???

  • 0

    108. ~sasa  2008-12-22 12:30:48  host: 212.182.35.49

    Czy ten telefon czyta formaty 3gp?

  • 0

    109. ~Skala  2008-12-23 10:21:29  host: bef151.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefonik super fajnie leży w dłoni , mocna metalowa obudowa, nie jest taki duży :) Klawisze troszke za małe na meskie palce ale da sie jakos przyzwyczaic , głosnik tez głosno i czysto gra, zdjecia i tuuu jest super full wypas i niech sie chowaja wszystkie nokie 5mpx i lg inne gowna ten bije na łeb wszystkich foto prawie jak z cyfrowki

  • 0

    110.  2008-12-25 23:53:09

    wszytsko swietnie fajnie, tylko ta bateria ;/ mam go od tygodnia i własnie sie ładuje 3 raz! to bareria LiIon, podobno nie trzeba formatowac, (pierwszym razem ładowałam 7h drugim 8h)

  • 0

    111. ~Tomasz  2008-12-26 00:12:53  host: abqa199.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebisty. Polecam:))

  • 0

    112. ~eVok  2008-12-26 09:10:39  host: cpi201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktoś może odpowiedzieć jaka jest jakość dźwięku podczas rozmowy i czy jest głośny?miałem Samsunga i550 i dźwięk był stłumiony i cichy na tyle że ciężko było zrozumieć rozmówcę.z kolei J700 jest głośny i wyraźny.a U800?

  • 0

    113. ~ewuska  2008-12-26 19:27:27  host: gnm10.internetdsl.tpnet.pl

    Czy ten tel ma TrackID?? Bo mi bardzo na tym zależy...=|

  • 0

    114. ~^^  2008-12-27 17:39:18  host: 078088249179.wro.vectranet.pl

    ile smsów sie miesci w skrzynce odbiorczej?

  • 0

    115. ~maja11  2008-12-27 19:23:28  host: cmc219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm mam duży problem, nagle wyłączyły mi się polskie znaki w SMS'ach tz kilka razy resetowałam telefon, w opcjach SMS nawet jak włączę polski to to nie działa, jako główny język w telefonie tez mam polski.. pomocy

  • 0

    116. ~rain  2009-01-02 13:26:22  host: 088156002001.ols.vectranet.pl

    mam fon od 3m. Ogólnie pozytwik ładna stylowa obudowa, dużo pamięci wyświetlacz świetny (16 mln kolorów), jednak przycisk kierunkowy mi sie odkleił przy normalnym uzytkowaniu... i niech nikomu do głowy nie strzeli żeby go na jakieś "super kleje" naprawiać!!! jak to ktoś napisał wyżej...no bateria mogła być lepsza, nie można ustawić wygaszacza.

  • 0

    117. ~manka&babek  2009-01-03 21:12:03  host: ccs164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanko czy ten telefon jest bardzo duzy??

  • 0

    118. ~asd  2009-01-04 00:31:40  host: aaqu248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    zna ktos kod, ktory odblokowuje gre Tetris Mania?

  • 0

    119. ~Wiola  2009-01-07 12:31:39  host: abyb47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefonik od miesiąca i jestem bardzo zadowolona bateria trzyma mi 7 dni i to przy bardzo częstym słuchaniu muzyki także bez sluchania duzo dłuzej.super słuchawki jeszcze takich nie spotkałam nie wypadają i wogóle extra.wszystko jak narazie dziala bez zarzutu pomimo że spadł mi juz kilkakrotnie myslalam ze nie bedzie co zbierac ale jest ok.samemu robi sie tapety oki.jak dla mnie tel boomba:)

  • 0

    120. ~u800  2009-01-07 14:41:44  host: aawp246.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tozłom nie polecam

  • 0

    121. ~Fairbairn  2009-01-08 15:01:01  host: public-gprs86654.centertel.pl

    Kamerka z przodu sluzy tylko do wideokonferencji i tylko w przypadku jej podjecia sie uruchamia. Nie ma mozliwosci robienia nia zdjec "na sucho", bze prowadzenia wideokonferencji, wiec nie piszcie glupstw. Pozdrawiam!

  • 0

    122. ~Majkel  2009-01-09 00:30:18  host: host-87-239-195-35.netcorp.pl

    Witam!! Właśnie dzisiaj otrzymałem ten telefon i pobawiłem się trochę i DA SIĘ USTAWIĆ DŹWIĘK SMSa na jaki tylko chcemy. Trzeba wejść w ustawienia->profile telefonu->np.normalny i dać "edytuj" i tam jest "Ton wiadomości" i wybieramy dzwonek. Mam nadzieję że pomogłem, bo mnie trochę załamało to że rzekomo nie da się zmienić dzwonka;) Ogólnie telefon polecam!!

  • 0

    123. ~okik  2009-01-11 18:03:38  host: 86-27-n1.aster.pl

    do 99 - tak to prawda

  • 0

    124. ~alvin  2009-01-11 20:01:28  host: csknet-84-234-33-183.csk.pl

    do 108, czytałem dzieś na jakimś portalu, że czyta :)

  • 0

    125. ~  2009-01-12 13:12:54  host: 82.146.248.77

    jak przelaczac aparat

  • 0

    126. ~  2009-01-12 13:15:29  host: 82.146.248.77

    fajny ale jak wł wideo-rozm i wgrac muzyke

  • 0

    127. ~Rina  2009-01-12 17:40:44  host: bhi229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie, jak moge włączyć tu aparat ale ten z przodu?

  • 0

    128. ~Gja  2009-01-14 12:30:22  host: abxv146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    HEJ! WLASNIE KUPIłAM SOBIE TEN TELEFONIK. Formatuje już baterie ale nie wiem czy przy bateriach Li-Ion to nie jest potrzebne! Zdania są bardzo podzielone na ten temat! Może ktoś z Was mógłby mi konkretnie powiedzieć czy takie baterie się formatuje/formuje czy to nie jest potrzebne! mój telefon podłączony już jest do gniazdka 5,5godzin!

  • 0

    129. ~N  2009-01-14 17:45:35  host: 078088132002.radom.vectranet.pl

    tak czyta. mam go pare dni i jeszcze nie wiem czy da sie zmienic dzwiek sms.. pewnie da.. ale nie wiem jeszcze jak.. i tej kamerki z przodu do wideokonferencji jeszcze nie ogarnalem jak sie uzywa.. jak wiecie to prosze o odp

  • 0

    130. ~olkaa1221  2009-01-14 20:23:23  host: 088156065007.bsk.vectranet.pl

    hej . ;d mam do was takie pytanie dotyczące tego telefonu czy macie w nim wbudowane gry . ?

  • 0

    131. ~animasola  2009-01-15 08:53:31  host: host8925209126.3s.pl

    Mam ten telefon i dostaje nerwicy, bo źle mnie słychać podczas rozmowy i cały czas przerywa. Właśnie jadę z nim do sklepu z powrotem

  • 0

    132. ~pank  2009-01-17 17:09:39  host: host-81-190-226-206.wroclaw.mm.pl

    czy mozna dopasowywac swoje dzwonki jesli chodzi o wiadomosci sms?? bo inne samsungi maja tylko swoje stale ciche dzwonki sms;/

  • 0

    133. ~NatuSS  2009-01-19 12:24:27  host: 088156096017.stk.vectranet.pl

    Czy ktoś wie: 1. Jak włączyc aparat z przodu..?? 2. Oraz gdzie można włączyc polskie litery przy pisaniu SMS...??

  • 0

    134. ~Fąfel  2009-01-19 20:25:02  host: aavb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Czy klawisze nie wciskają się same w kieszeni / torebce?

  • 0

    135. ~aaaaaaaaaaaaaaa  2009-01-23 20:14:56  host: host-81-190-226-206.wroclaw.mm.pl

    ja z tymi przyciskami?? odklejeja sie naprawdce?????? kurde a taki fajny fonik...

  • 0

    136.  2009-01-24 11:18:02

    czy klawisze nie wciskają się same w kieszeni lub torebce?

  • 0

    137. ~gabi  2009-01-25 10:59:09  host: sub244-4.elpos.net

    Telefon jest fajny, ale jeśli miałabym się przyczepić to szkoda że przyciski klawiatury są takie małe i są trudności w pisaniu smsów,ale mam nadzieję że się przyzwyczaję ;-)

  • 0

    138. ~fock  2009-01-27 00:28:31  host: c106-42.icpnet.pl

    mam pytanie w jaki sposob mozna wlaczyc w tym phonie internet?z gory dzieki;)

  • 0

    139. ~  2009-01-27 16:18:06  host: public3990.xdsl.centertel.pl

    #77: Zdjęcia robione tym aparatem dorównują popularnym kompaktowym cyfrówką komu ? czemu? - cyfrówkom

  • 0

    140. ~asa22  2009-01-27 20:57:23  host: ago127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam:)) jestem posiadaczką tego telefonu od dzisiaj:)) w związku z tym mam pytanie: czy jest mozliwosc wlączenia budzika tak aby byl normalny dzwięk w trybie cichym?? z góry dzieki za odpowiedz;))

  • 0

    141. ~Seba  2009-01-29 11:19:24  host: 193.43.229.220.komnet24.pl

    JA z tym telefonem mam problem. Kupiłem go bez simlocka. W sieci orange bateria działa jak należy czyli trzyma 4-5 dni, natomiast gdy włożę kartę mobilking pada zaraz po 1 dniu :/. W moim starym telefonie nie ma takiego problemu. Nie wiem co jest grane. Pewnie będe musiał zostać w orange, bo telefonu nie zamierzam zmieniać. Może wiecie co zrobić żeby działał ok w mobilking?

  • 0

    142. ~kowal  2009-02-09 17:06:52  host: r1.zator.net-admin.com.pl

    konktetny telefonik śmiga jak igiełka z nieba pilifeełka.

  • 0

    143.  2009-02-11 20:39:22

    dopasowac mozna kazdy dzwonek.. połączeń głosowych, wideo, osobnego kontaktu, sms itp. filmy w formacie mp4 ida płynnie.. niewiem ile klatek dokładnie ale nie nazekam.. jesli ustawie w konwerterze razdzielczosc 320x240 to przy ogladaniu np AND1 mixtape tatuaze na murzynach widac.. bardzo dobra jakość.. se i nokie mogą sie kryc.. słuchawki bardzo dobre, tylko ze w zestawie sa te co końcówka do ucha wchodzi, lecz jesli chcesz mozesz wymienic na inne bo minijacki są.. zdjecia robi bardzo dobre, tylko przy ustawieniu 3.2mpix niema zooma, moze to wina softa (w moim przypadku PLAY).. Gry jak w kazdym samsungu trzeba przez kabel wgrywac posiadając kody zabezpieczające fon (na youtube mozna znaleźć instrukcje) Bateria trzyma długo.. ładuje co 3 dzień lecz w szkole prawie cały czas go uzywam(jak to w liceum).. Aha, filmy kręci w standardzie jak kazdy nowy fon 640x320 chyba albo coś koło tego.. oczywiscie mozna wybierac format czy to mp4 czy 3gp ma nagrywac. W ustawieniach mozesz zmieniac gdzie mają byc zapisywane kazde dane z osobna(czy to zdjecie czy przesłany film czy mp3). W razie jakichkolwiek pytań prosze pisać na brolek45@gmail.com chętnie pomoge;)

  • 0

    144. ~Student PW  2009-02-12 09:13:03  host: public11097.xdsl.centertel.pl

    Witam, czytając Wasze opinie przeważają te pozytywne co mnie bardzo cieszy. Mnie interesuje kilka kwestii. Otóż aparat - potrzebuje go na uczelni. Wiadomo, że na studiach mało co się można dowiedzieć przez rozmowę a wszystkie informacje są zlokalizowane w gablotach. Chcąc to przepisywać wszystko trzeba by siedzieć tam całymi godzinami. A tak podchodzi się, robi fotkę i sprawa załatwiona. Aktualnie mam Nokię 6300 która ma aparat 2.0 mpix i zdjęcia są mało czytelne a tym bardziej jak informacja jest napisana na małej kartce to już w ogóle masakra. Kolejną kwestią są gabaryty. Oczywiście chcąc super aparat mógłbym wybrać np. jakiegoś Samsunga albo Nokie N95 ale nie o to chodzi. Muszę to jakoś wszystko połączyć. Oczywiście zaraz ktoś napisze, że N n95 jest mała, ok jego gust. Ale ja potrzebuję telefonu małego, którego bez problemu będę mógł używać podczas kolokwium czy na sesji. Studenci wiedzą jak to jest :) Zdjęcie ciach, mmmsem do kolegi/koleżanki i już zadanie rozwiązane. Reasumując wydaje mi się, że samsung u800 idealnie spełnia moje kryteria, aczkolwiek może się mylę. Niech ktoś rozsądny spróbuje odpowiedzieć na moje pytanie...Czy zdjęcia robione z bliska (bardzo bliska) są dobrze czytelne i wyraźne czy raczej kicha i szukać sobie innego telefonu?

  • 0

    145. ~Klauduśka  2009-02-12 10:57:48  host: airspan-237-192-static.24.radom.pilicka.pl

    Mam pytanko ile kosztuje ten telefon w sieci orange lub plus na karte??

  • 0

    146. ~  2009-02-17 01:46:25  host: f96-031.opera-mini.net

    Wlasnie pisze z tego telefonu i muszę powiedzieć że pisze się okropnie. Może kobietom jest łatwiej, ale jak dla mnie te przyciski są strasznie oporne. Zszokowala mnie możliwość czytania pdf! aparat sredni, nie zachwyca. Baterie sprawdzam. Przyciskow funkcyjnych niestety nie da się zmienić. Zawsze będzie playnet.

  • 0

    147. ~zlociutki  2009-02-17 08:58:10  host: ip-87-204-37-26.netia.com.pl

    ja mam takie pytanie bo w samsungu u800 jest możliwosc edytowania filmów można dać podkła tylko nie wiem czemu ale nie odtważa mi na kompie tych przerobionych filmów.. jak jest jakis program to plis posilijcie mi linka albo nazwe z gury thnx

  • 0

    148. ~lucas  2009-02-21 22:08:01  host: 87-239-177-93.rev.inds.pl

    przeczytalem opinie, zachecily mnie do zastanowienia sie nad kupnem telefonu, chcialbym jednak kilka podsumowujacych odpowiedzi: 1. czy da sie ustawic wlasne dzwieki (np. mp3) dla dzwonka i smsa? 2. czy radio ma rds? 3. odtwarzane mp3 sa segregowane wedle katalogow czy ogolnej listy wszystkich? 4. czy istnieje mozliwosc przegladania plikow pdf, doc? dzieki za odpowiedz

  • 0

    149. ~piyoter  2009-02-23 00:47:33  host: 195-205-94-12.pub.krusz-lan.pl

    telefon jest super - wygląd, jakość, wykonanie, mozliwości... Po jednym formowaniu chciałem "zarżnąć baterie" - dwa dni po kilkanaście godzin dziennie - muzyka, radio, zabawa motywami, konfigurowanie itd Polecam ten telefon każdemu, kto chce mieć niebanalny bloczek. A z racji tego, ze są kłopoty z wgrywaniem javy, nie będzie on popularny wśród pryszczersów (co dla mnie jest jego zaletą)

  • 0

    150. ~  2009-02-23 03:06:14  host: host-80-54-210-229.intermedia.net.pl

    BARDZO PROSZĘ BY KTOŚ PRZYSŁAŁ MI KILKA FOTEK ZROBIONYCH TYM TELEFONIKIEM U800...CHCE SOBIE GO KUPIĆ...ALE MUSZĘ NAJPIERW ZOBACZYĆ JAKIE ROBI FOTKI...TO DLA MNIE BARDZO WAZNE BY DOBRZE MI SŁUŻYŁ...POPROSZĘ O FOTKI JAK KTOŚ MA NA MOJEGO MEILA julkak@interia.pl Z GÓRY BARDZO DZIEKUJE :-))

  • 0

    151.  2009-02-27 12:25:16

    dobra, ale czemu mi się przychodzące smsy zapisują na karcie sim a nie w pamięci telefonu?? wie ktoś gdzie to można zmienić, bo szukałem i nic. a kartę sim mam jeszcze idei i tylko 25 smsów mieści. co prawda mogę przenosić smsy z SIM na telefon, ale wolałbym, żeby to się działo automatycznie. czy jest taka możliwość? proszę o pomoc

  • 0

    152. ~  2009-02-27 15:15:42  host: host-89-229-67-48.szczecin.mm.pl

    Wszyscy zachwalają ten telefon jaki on fajny, zgrabny, super aparat itd. itd. Z tym się zgodzę, ale nikt nie naruszył tematu typu wgrywanie gier i programów. Z tym to jest jedna wielka porażka. Odradzam dla osób ze słabymi nerwami.

  • 0

    153. ~  2009-03-01 12:53:07  host: f142-150.opera-mini.net

    Siemka mam pytanie czy jak ustawie mp3 jako dzowonek bedzie w tym samym momencie wibracja podczas otrzymania wiadomosci lub polaczenia

  • 0

    154. ~Xan  2009-03-03 12:17:56  host: chello089079108093.chello.pl

    Witam mam pytanie czy w komie wibracja działa razem z dzwonkiem mp3 który ustawie (tak jak jest w nokiach) czy jest tak jak było w X700 albo moja mp3 albo wibracja

  • 0

    155. ~alvi  2009-03-06 18:22:36  host: csknet-84-234-33-183.csk.pl

    ~100. 1. ozna. 2. kwestia przyzwyczajenia, ale jest raczej wygodna :D

  • 0

    156. ~19091991  2009-03-06 20:36:40  host: fjt211.internetdsl.tpnet.pl

    kilka slow; mam go pare dni i na niemoge siem nim nacieszyc. mnóstwo funkcji .

  • 0

    157. ~  2009-03-07 10:34:16  host: nat2-22.ghnet.pl

    mam tego fona juz 5 miesięcy i musze powiedzieć ze jesli o funkcje, wielkosc t ok. jedyny minus tego fona to to ze w ciagu tych 5 miesiecy oddawałem go juz 2 razy na gwarancji z powodu odpadniecia klawisza funkcyjnego;/ ale to wada tego modelu. pzdr

  • 0

    158. ~  2009-03-07 14:54:59  host: nat2-22.ghnet.pl

    mam tego fona juz 5 miesięcy i musze powiedzieć ze jesli o funkcje, wielkosc t ok. jedyny minus tego fona to to ze w ciagu tych 5 miesiecy oddawałem go juz 2 razy na gwarancji z powodu odpadniecia klawisza funkcyjnego;/ ale to wada tego modelu. pzdr

  • 0

    159. ~  2009-03-11 19:27:43  host: 093105215134.rybnik.vectranet.pl

    to zrób mi takie foto jak z cyfrówki która ma lampe błyskową w nocy k800i jest dużo lepszy od niego...

  • 0

    160. ~kochająca Samsungi  2009-03-13 09:59:51  host: 87-205-155-208.adsl.inetia.pl

    nienawidzę tego telefonu! zanim zareaguje na moje wciskanie klawiszy, to mija cała wieczność. Po pijaku niemożliwością staje się napisanie smsa, bo telefon ma swój rytm myślenia. Ogólnie mam go 3 calutkie miesiące i szału dostaje, jeśli muszę coś napisać. Sto razy bardziej wolałam D900.

  • 0

    161. ~Jaros  2009-03-15 20:24:27  host: 213.199.253.194

    mam pytanko. jak w tym telu ustawić swoja mp3 jako dzwonek. prosze o odp

  • 0

    162. ~MegaBass  2009-03-18 11:54:52  host: sigma.isb.com.pl

    Zależy mi na dobrych basach w odtwarzaczu mp3. Ten telefon ma takie coś?

  • 0

    163. ~aaaaa  2009-03-25 13:46:06  host: axi10.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie jak w tym telefonie włączyc wibracje bo nie wiem czemu ale mi nie dziala

  • 0

    164. ~lukazs7  2009-03-26 19:58:39  host: gw13.tvgawex.pl

    Fajny tylko czemu nie wyświetla zegara w stanie uśpienia ??!

  • 0

    165. ~samsung u800  2009-03-27 18:50:16  host: cvx242.internetdsl.tpnet.pl

    .Niezawodny.Solidny.Piękny.-to cechy dla niego charakterystyczne..POLECAM

  • 0

    166. ~mijamia  2009-04-03 20:29:55  host: host-89-167-16-96.nplay.net.pl

    Witam! Czy ten telefon ma opcję służącą do zablokowania połączeń przychodzących z konkretnego numeru? Jeśli Ktoś wie to proszę o info

  • 0

    167. ~KAMAS  2009-04-05 14:47:51  host: 088156153176.stargardszczecinski.vectranet.pl

    czy w zestawie do tego telefonu jest kabel USB ??

  • 0

    168. ~lukasz22  2009-04-19 17:05:57  host: ahr234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Darmowych gier do tego telefonu nie znalazłem, Jedynie orginalne gry ze strony. Telefonik fajny i poręczny, ale uzywam go około 4 miesięcy i jest przy normalnym użytkowaniu dośc mocno poniszczony. Zauważyłem w tym telefonie jesden mankament, mianowicie telefon trzymam w kieszeni i mimo zablokowanej klawiatury bardzo czesto sam sie odblokowuje i dzwoni w różne miejsca.( ostatnio zadzwonił sam na 112)

  • 0

    169. ~krecik  2009-04-20 11:02:25  host: 87-205-185-103.adsl.inetia.pl

    Jeśli chodzi o polskie znaki w sms-ach to wchodzimy w: wiadomości->ustawienia->sms-> ustawienia wysyłania-> obsługa znaków i zmienić na "unicode". Tylko teraz polski znak liczy się jako dwie literki w smsie:) chyba jak wszędzie, nie wiem... pozdro

  • 0

    170. ~  2009-04-20 18:51:31  host: boj149.neoplus.adsl.tpnet.pl

    aparat nie radzi sobie po zmroku slaba dioda, bateria dlugo trzyma ladny desinge i pojemnosc 1gb nie posiada jacka 3,5mm i mozliwosc rozbudowy jest do 4gb a nie 8. Nie narzekam a telefon posiadam od czerwca.

  • 0

    171. ~Robert  2009-04-25 21:53:43  host: pradnik1.gemini.net.pl

    Nabylem ten telefon 3 dni temu, nie rozgryzlem jeszcze wszystkiego ale uwazam ze jest to jeden z najladniejszych modeli na rynku posiadajacy wszystko co powinien miec.Odnosnie blokady klawiatury bo kilka postow tu widzialem ze przy pisaniu smsow blokuje sie co 5 sekund...otoz mozna to zmienic bardzo prosto zwyczajnie wylaczyc automatyczna blokade klawiatury i mozna pisac spokojnie... Reasumujac polecam Samsunga U800 bo praktycznie nie ma on wad.

  • 0

    172. ~  2009-04-29 09:30:35  host: 80.51.91.245

    @170 jack 3,5 mmm jest na przejściówce - możesz do niej podłączyć inne słuchawki niż te samsunga

  • 0

    173.  2009-04-30 20:39:04

    167: Jasne, że tak :)

  • 0

    174. ~elf  2009-05-01 17:19:29  host: bcw212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem nie wiem jak zminimalizować odtwarzacz mp3 jeśli ktoś wie niech napisze

  • 0

    175. ~dmitrij  2009-05-02 20:13:34  host: 80.51.91.245

    boże, czy wy ślepi jesteście - wyraźnie wszędzie piszą, że APARAT Z PRZODU TELEFON DZIAŁA TYLKO I WYŁĄCZNIE W TRAKCIE WIDEOROZMOWY. W żaden inny sposób nie można go włączyć. Ech, że też te dzieci neostrady muszą być na każdym portalu...

  • 0

    176. ~KleexD  2009-05-04 19:21:15  host: ip-151-106.bia.csk.pl

    Hejka :) Mam problem, nie potrafię uruchomić nic w formacie java, czy ktoś mógłby mi pomóc? To jest bardzo pilne, pomóżcie: emcia-m@tlen.pl Z góry wieeelkie dzięki :***

  • 0

    177. ~  2009-05-04 22:23:06  host: 80.51.91.245

    @174 włączasz najpierw odtwarzacz i dopiero po wybraniu przycisku opcje -> ustawienia, włączasz tryb odtwarzania w tle

  • 0

    178. ~Seba_Wrocek  2009-05-08 08:54:02  host: charlie-masq.media4.pl

    Informacja dla narzekających na zbyt szybkie blokowanie się klawiszy. Można tak jak napisał Robert wyłączyć automatyczną blokadę, ale można też płynnie regulować czas po jakim włączy się blokada klawiszy korzystając z pewnego "myku" :) Mianowicie wchodzi się w MENU> USTAWIENIA> WYŚWIETLACZ> PODŚWIETLENIE> WYŚWIETLACZA> WŁĄCZONE PRZEZ 10s a przyciemnione przez 30s i w ten sposób blokada włączy nam się dopiero po 40s. Proste? Są też dłuższe czasy gdyby ktoś chciał. Ale martwi mnie jedno, mianowicie nie ma w U800 trybu wygaszacza w formie zegara (chyba, że o tym nie wiem). Jeśli ktoś wie coś na ten temat to proszę o info. Może pojawił się nowy soft wspierający wygaszacz? Pozdro :)

  • 0

    179. ~somixD  2009-05-09 21:16:12  host: dfv58.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Widze na zdjeciach, ze ma bardzo male klawisze pewnie palce po pewnym czasie juz bola od tych malych przyciskow

  • 0

    180. ~tobi  2009-05-14 08:43:40  host: charlie-masq.media4.pl

    Super telefon, może trochę wolne menu, ale i tak mi się podoba.

  • 0

    181.  2009-05-14 20:24:17

    Więc moje pytania to: 1.Czy odtwarzacz ma dobre basy? Takie coś jak MegaBass w Sony Ericssonach? 2.Odtwarza muzykę w formacie MP4? To wszystko. Proszę o odpowiedzi, bo chciałabym kupić sobie ten telefon. Dziękuję z góry

  • 0

    182. ~Ewa u800  2009-05-30 17:40:09  host: 77-254-63-133.adsl.inetia.pl

    Mam ten telefon od dziś . Kupiłam go za 400zł . Nie jest używana - jest nowiutka .:* Kupiłam go na bazarku w Piasecznie

  • 0

    183. ~  2009-05-30 17:41:24  host: 77-254-63-133.adsl.inetia.pl

    TEN TELEFONIK JEST SUUPCIO :*

  • 0

    184. ~RAF  2009-05-31 20:00:24  host: 91.193.160.5

    Do D....... Ja dziękuję za ten telefon. We wtorek idę kupić nowy. Mam go od listopada, leżał nie używany do grudnia bo nie mogłem rozstać się z moja nokia 6030 - jedna z pierwszych w Polsce. Chciałem koniecznie pancerny fon, żeby wytrzymał mi na przynajmniej 3-4 lata,a do tego te parametry-hmm...Ale co tam odpryski przezroczystego lakieru obok klawiszy kierunkowych- te nad klawiaturą numeryczną, Nie działająca już prawa słuchawka, po upadku odpadły przyciski kierunkowe i środkowy OK, a do tego nie chciał zbytnio działać górny kierunkowy. Gdybym nie utopił 6030 (działa, ale bateria trzyma 1,5 dnia, a naprawa 150-jakieś zwarcie) to nigdy nie kupił innego telefonu. A zapomniał bym na Szajsungu miałem od początku plastikowe etuii odsłaniające tylko przyciski.Może to trefny model, ale kumpel który go ma od miecha zgubił już zgubił przyciski.

  • 0

    185. ~u800  2009-06-03 13:25:46  host: dai238.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go dobre 1.5 miecha nic mi nie odpadlo dzwonki mp3 z wibra idzie ustawic zmienic sygnal wiadomosci takze nie mysli wcale wolno reaguje na nacisniecie tak jak powinien po pijaku eski da sie pisac z polskich znakow nie korzystam wiec nie wiem czy da rade je pisac w sms :] wszystko ok zdjecia syte jak je zrzuce na kompa cena tez w miare bo nowke za 400zł kupilem :] ogolnie bez zarzutów

  • 0

    186. ~bambosz  2009-06-04 16:23:44  host: 83.143.161.182

    telefon jest ok chcialam tylko zapytac czy ktos wie jak ustawic zeby godziny i daty nie wyswietlalo na wyswietlaczu?

  • 0

    187.  2009-06-10 19:10:59

    Jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia jakie robią różne telefony, w tym ten samsung, to wejdźcie na fotosik.pl

  • 0

    188. ~  2009-06-11 16:15:53  host: 80.51.91.245

    @191 - odpowiedzi brzmią nie, nie, i nie. To telefon bardziej dla rozmawiających i smsujących, chociaż odtwarzacz muzyki jest całkiem przyjemny. Na pewno nie nadaje się do szpanowania empetrójkami (co się tyczy nastolatków) i grania (utrudniona instalacja javy).

  • 0

    189. ~mrk  2009-06-20 17:17:29  host: chello089076115200.chello.pl

    do tej pory mam d900i i zastanawiam się nad zmianą na ten telefon tylko czy: 1.czas wykonania zdjęcia jest tak samo długi jak w d900i- trzymaj rękę w bezruchu przez 5 sec;)? 2. w d900i zdjęcie zrobione telefonem da się powiększyć, zdjęcie wgrane z komputera już nie. Czy w u800 jest tak samo ze wgrywając zdjęcia z innego źródła tracimy możliwość ich powiększenia w telefonie? 3.jakie formaty ten telefon potrafi odczytać *.pdf *.doc *.xls *.ppt?

  • 0

    190. ~spiritofecstasy  2009-06-28 11:45:21  host: 195.116.227.204

    telefon ogólnie ok ,ale dlaczego w nowym aparacie,po prawidłowym sformatowaniu bateria wytrzymuje 20 min. rozmowy????Z tym to jest porażka.

  • 0

    191. ~Noob Buster  2009-07-01 14:28:07  host: public9968.xdsl.centertel.pl

    Telefon mam od ponad 0,5 roku i się nie zepsuł. Katowany jest przeze mnie niemiłosiernie, ale nic się z nim nie dzieje (oprócz baterii... słabo trzyma, ale to chyba normalne przy non-stopowym uzywaniu). Szczerze POLECAM

  • 0

    192. ~toma86  2009-07-03 00:03:38  host: 77.79.252.215

    Porazka!Wszystko byloby ok gdyby nie ten kiepski glosnik (ale to da sie jeszcze zniesc).Po pol roku uzytkowania odpadl mi przycisk ok i kierunkowy :/

  • 0

    193.  2009-07-05 14:42:28

    Kupiłam go ponad tydzień temu. Jest dobry, ale radzę nie pisać w T9. Męczące. A słuchawki w zestawie też nie są dobre. Ja słucham przez Bass Reflex z Sony Ericssona:P Aparat też jest dobry. Mocny flesz. Ale zdjęcia w nocy nie są najlepsze, chyba że robisz je twarzom, bądź blisko stojącym rzeczom. Można wspaniale przerobić zdjęcia samym telefonie. a jak chcesz podłączyć telefon do komputera to skorzystaj z dołącznoej płytki, a w niej z PC studio. Otworzy ci przez pewien program, a nie w folderach. Ogółem bardzo wygody telefon, polecam!!!

  • 0

    194. ~Wiola.  2009-07-10 19:15:27  host: 77-253-32-253.adsl.inetia.pl

    Takiego gówna to przez ostatnie 10 lat nie miałam....mi ten telefon nie odpowiada.Zachęcił wyglądem i funkcjami ale do użytku fatalny!Najgorsze menu...tragedia!

  • 0

    195.  2009-07-15 20:20:42

    telefon taki sobie, jest piękny i twardy ale łatwo go porysować a wtedy robi się szkaradny :P zdjęcia robi przyzwoite ale tylko przy dobrym oświetleniu, muzyka gra nieco cicho przez głośnik ale przez słuchawki nawet nieźle ;) ogólnie polecam ;)

  • 0

    196. ~Aneta  2009-07-21 17:33:12  host: xdsl-9832.zgora.dialog.net.pl

    Proszę mi napisać jak uruchamia sie samowyzwalacz w samsungu U800.Jak go ustawić?Proszę o odpowiedz.

  • 0

    197.  2009-07-21 23:06:22

    189. wszystkie zdjęcia i obrazy z innego źródła powiększam bez problemu.

  • 0

    198. ~Angela  2009-07-24 13:14:38  host: 78-131-204-18.tktelekom.pl

    Hej.Jesli ktos moglby mi napisac czy dobrze muzyke slychac w tym telefonie.Bardzo mi na tym zalezy.Prosilabym o szczegoly : w sluchawkach,normalnie i glosnikow raczej nie ma wiec to tyle.I czy glosno dobrze i wyraznie bez zaklucen slychac.Z góry dziekuje ;) pozdrawiam

  • 0

    199. ~Angela  2009-07-24 13:24:01  host: 78-131-204-18.tktelekom.pl

    Aha i jeszcze jedno : jest miejsce na przywieszke?? xD dzieki ;)

  • 0

    200. ~lala  2009-08-07 18:46:35  host: pc201a53.interpc.pl

    do dupy jest ten tel !!!!!!!!!

  • 0

    201. ~robercik  2009-08-08 11:37:21  host: awz160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do komenta 152 i innych tego typu: telefon to nie konsola do gier i wszystkie Samsungi mają problemy z wgrywaniem gier, ja mam F480 i jest to samo ale to nie problem bo telefon świtnie służy do tego czego zostałstworzony czyli komunikacji ze światem.

  • 0

    202. ~pawlo93  2009-08-12 11:05:52  host: aebe42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    superek telefoniik mam go od wczoraj i się ciesze

  • 0

    203. ~Benett  2009-08-15 22:43:04  host: chello087207159055.chello.pl

    Mam telefon od 3 dni. Ogólnie telefon jest bardzo fajny! Odtwarzacz muzyki na głośniku nie jest aż tak bardzo cichy, jest czysty. W słuchawkach po prostu cód miód! Radio z RDSem świetnie się sprawuje, aparat robi dobre zdjęcia również lampa niczego sobie. Dużym plusem jest tworzenie własnych motywów w telefonie. Jedyną wadą jaką do tej pory znalazłem jest wgrywanie gier :/ 5 godzin się męczyłem nad tym, ale jak już się załapie o co chodzi, później idzie to bardzo szybko. Ogólnie telefon godny polecenia, jest lepszy od K800i!

  • 0

    204. ~sam  2009-08-15 23:18:56  host: 94.254.166.98

    Czy jest możliwość ustawienia większej rozdzielczości podczas nagrywania filmków. Nagrywa z 174 na 144 i większej nie mogę ustawić. A wiem że wyświetlacz ma 320 na 240. Dziękuję.

  • 0

    205. ~Benett  2009-08-16 18:12:54  host: chello087207159055.chello.pl

    Do 204: Istnieje oczywiście taka możliwość z tym że filmik musi mieć bitrate do 256 kb/s framerate 15 klatek/s, format 3gp lub mp4, kodek xvid lub mpeg4.

  • 0

    206. ~Si_Si  2009-08-22 10:47:36  host: 40-mo3-5.acn.waw.pl

    Cyz ktoś wie jak można wyłączyć opcje gdzie sygnał o wiadomości, która przyszła włącza sie co pare minut do puki nie odbiore SMSa. To naprawde irytujące bo nie zawsze w tej samej chwili moge odczytac wiadomość, a sygnał włącza sie co pare minut;/

  • 0

    207. ~AdamoF28  2009-08-28 12:29:51  host: 193.26.131.66

    Samsung U 800 nie ma wyjścia jack i obsługuje karty max 4 GB sdhc .Fotki robi porównywalne do K800 .Na słuchawkach samsunga dousznych gra lepiej od sony serii muzycznej-porównywałem z SE W960- U 800 gra czyściej ma lepszy bas -tzn bardzo mocny ale nie drażni uszu tak jak w SE-to moje odczucia .Reszta funkcji standardowa dla samsungów.W kwestii obudowy bardzo solidny wyświetlacz też ok.Polecam nie mam z nim problemów.Pomogę wgrać gry i aplikacje jak ktoś nie wie jak to zrobić

  • 0

    208. ~Milenkaaa xD  2009-09-03 19:54:27  host: dil235.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ZAJEBISTY!JEST TEN FON! mam go od 2 tyg i jak dla mnie dobry w pytke ;))

  • 0

    209. ~arek84  2009-09-04 21:52:22  host: chello084010151003.chello.pl

    do AdamoF28 napisz jak wgrać gry i aplikacje

  • 0

    210. ~Pomocy :)  2009-09-10 09:44:31  host: 162-dom-3.acn.waw.pl

    Próbowałam przestawić aparat aby robił zdjęcia przez drugą kamerę tak jak miałam Z-400 i nagle przestał działać :(( czyli wszystko chodzi prócz możliwości zrobienia zdjęcia przy naciśnięciu przycisku proszę o pomoc

  • 0

    211.  2009-09-10 10:23:20

    bardzo proszę o pomoc, próbowałam przełączyć aparat foto na drugi tak jak to jest w Z-400 nie dosyć, że mi się nie udało to jeszcze coś zrobiłam, że nie działa przycisk do pstryknięcia zdjęcia :(( proszę o pomoc

  • 0

    212. ~ama  2009-09-13 15:03:22  host: aow130.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon od 8 miesięcy. środkowe przyciski mi się odkleiły co mnie troche wkurwia. niedawno wskoczyłem z nim do wody i pływałem , ale chodzi elegancko. największym minusem sa tu gry

  • 0

    213. ~arturo  2009-09-15 20:39:39  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    ogólnie dramat....strasznie zamula,

  • 0

    214. ~  2009-09-15 20:41:25  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    odkleja sie dżojstik,a po kilku miesiacach uzytkowania odpryskuje lakier z obudowy ...nie polecam

  • 0

    215. ~DARYJKA  2009-09-16 13:12:07  host: host-86-111-104-135.tvk.torun.pl

    Na pewno nie kupiłabym go po raz drugi. Aparat przy słabszym oświetleniu nie zdaje egzaminu. Lakier odpryskuje, mimo dbałości o telefon. Wszystko chodzi dość wolno. Plusem jest ładny wygląd przez pierwszy miesiąc bo po dłuższym użytkowaniu wszystko zaczyna odchodzić...

  • 0

    216.  2009-09-17 16:32:08

    instrukcja od krato 2008-07-18 15:49 212.191.80.152 Trochę do innego modelu ale zawsze analogicznie: Instrukcja wgrywanie aplikacji java do Samsunga J700 : 1.Podłączamy telefon do komputera za pomocą kabla USB. 2.Uruchamiamy program Samsung PC Studio. 3.Wchodzimy w panel Phone Explorer. 4.Wrzucamy pliki .jad i .jar do folderu Other files. 5.W naszym telefonie wchodzimy do Menu -> Album -> Inne pliki. 6.Uruchamiamy plik .jad 7.Komórka zapyta się czy zainstalować tę aplikacje, wybieramy Tak. 8.Gra została zainstalowana. Pliki .jad i .jar możemy skasować z telefonu aby nie zajmowały pamięci. UWAGA: Pliki .jar nie mogą zajmować więcej niż 300kb, inaczej wyskoczy komunikat, że plik .jar jest zbyt duży.

  • 0

    217. ~kolo  2009-09-19 20:25:43  host: 77-254-145-247.adsl.inetia.pl

    do RAF.Żale zostaw w domu miałeś Nokie to trzeba było zostać przy NOKI a nie pisać nic nie wnoszących bzdur. Tel.jest ogólnie dobry,podoba się jego wykonanie,metalowa obudowa,ma co trzeba.Polecam.

  • 0

    218. ~moni  2009-09-21 17:58:05  host: duz106.internetdsl.tpnet.pl

    aparat bardzo dobry odtwarzacz muzyki chodzi bardzo wolno dżojstik się odkleja a lakier odpryskuje ma dużo bajerów świetny wyświetlacz polecam choć jak każdy fon ma wady

  • 0

    219. ~kaasiaa  2009-09-25 16:06:24  host: 188.33.55.165

    czy ktoś wie jak zmienic sygnal sms-a na melodyjke???? prosze o instrukcje

  • 0

    220. ~  2009-09-28 13:57:55  host: duz106.internetdsl.tpnet.pl

    do kaasiaa jak wejdziesz w książkę telefoniczną to wybierz sobie jedną osobę i wciśnij edytuj wtedy pokażą się informacje tej osoby np. numer telefonu i można go zmienić .będzie tam też zmienienie sygnału wiadomości

  • 0

    221. ~...  2009-09-29 14:35:47  host: enm93.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ale gówno z tego telefonu... może uważam tak bo pierwszy raz mam samsunga ale... mam go 2 tygodnie i wczoraj przypadkowo wylałem na niego herbatę...i juz się nie chce ładowac

  • 0

    222. ~propolopo  2009-10-01 08:37:00  host: 77.236.0.201

    Mam telefon od stycznia.Bardzo dużo używam mobilnego internetu itd, więc nie miał łatwego życia... Polecam. Metalowa obudowa jest świetna. Parę razy poleciał, ale nic się nie stało, prędzej ściana by się rozwaliła. Niestety, środkowy guzik wyłysiał z lakieru, klapka na usb się połamała i trzyma na samej gumie. Za to design mi się bardzo podoba. Duża pamięć wewnętrzna- 1GB. Odtwarzacz chodzi wolno, ale tylko z kartą pamięci, poza tym świetne brzmienie, przystępne robienie playlist. Jak słuchawki nie pasują, są dwuczęściowe, więc można sobie zastąpić dowolnymi. Niestety, ta dolna część się zepsuła po 9 miesiącach, raczej z mojej winy, bo mam tak ze wszystkimi słuchawkami ale i tak wytrzymała dłużej niż standard. Można samemu robić themes. Wyświetlacz miał od początku parę martwych pikseli, ale na resztę nie narzekam. Nie rozumiem, o co chodzi z nieradzeniem po zmroku, bo mnie cholernie oślepia, aż mnie łeb boli. Używacie telefonu jako latarki? Aparat kiepski, robi nieostre zdjęcia przy złym oświetleniu, za to ma parę bajerów. Świetna aplikacja do edycji wideo, niezła, bo przerabiająca na 256 kolorów, do grafiki. Dyktafon pozwala na chyba godzinę nagrań, jeśli używasz mikrofonu z zestawu słuchawkowego jakość jest ok. Internet jest szybki, odbieranie bluetooth OK, choć do tego pierwszego polecam ściągnięcie opery Mini. Podsumowując, nie jest idealny, ale ma "to coś".

  • 0

    223. ~maju217  2009-10-02 02:18:39  host: 213-238-106-168.adsl.inetia.pl

    najlepszy telefon jaki mialem w życiu!!!spadl mi juz tysiac razy na beton, schody, asfal i inne twarde rzeczy. raz go nawet nadepnąłem.wszystko w nim działa mimo iż nie wyglada już tak ślicznie (niewielkie odpryski lakieru z przodu). wszystkie funkcje są jak najbardziej ok. Minusy: wolne menu, trzeba sieprzyzwyczaić do klawiatury. Plusy: wszystko inne. Nie da sie go popsuć ani zajechać. POLECAM, mimo, że rzadko polecam jakikolwiek model, gdyż telefony u mnie nie wytrzymują długo:)

  • 0

    224. ~grzesssssssss  2009-10-05 07:21:12  host: gap2.internetdsl.tpnet.pl

    Czy jest w tym tel. wejście USB?

  • 0

    225. ~  2009-10-08 12:13:16  host: public59203.xdsl.centertel.pl

    Napiszcie krok po kroku jak zrobić zdjęcie w tym telefonie, plis.

  • 0

    226. ~moni  2009-10-15 14:39:14  host: duz106.internetdsl.tpnet.pl

    wejdż w aparat i z boku telefonu jest mały czerwony guziczek (podłużny)

  • 0

    227. ~kszksz  2009-10-20 19:39:58  host: acwj213.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam telefon od listopada zeszlego roku i nie narzekam. co prawda starł sie srodkowy klawisz, ale poza tym wszystko jest ok. uwielbiam ta komorke i nie zamienilabym jej na nic.

  • 0

    228. ~ONA-15  2009-10-26 19:27:02  host: 7.ryb.abpl.pl

    Mam ten telefon i jestem z niego jak najbardziej zadowolona :D jest SUPER!!!!! Lepszego do tej pory nie miałam ;);p

  • 0

    229. ~lechu  2009-11-05 17:59:03  host: 77-253-240-130.adsl.inetia.pl

    do 221. ej nie no sorry, ale chyba niewiele telefonów by ci wytrzymało w 100% kontakt z wodą. Uważam, że powinieneś bardziej uważać, a nie narzekać tylko ;/

  • 0

    230. ~ja  2009-11-20 10:07:33  host: ip-62-69-216-222.globalconnect.pl

    hej czy ta kamera z przodu to tylko wlacza sie podczas wideorozmow czy mozna jej uzyc do robienia zdjec?

  • 0

    231. ~slonko  2009-11-26 18:27:00  host: 83.19.225.194

    ludzie a mozna z niego zrobic kamerke internetowa ???

  • 0

    232. ~nice  2009-11-27 13:24:57  host: acaa74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od 8 m-cy i nie zamienie na inny całokształ super płaski metalowy nic się nie dzieje kiedy jest w kieszeni odtwarzacz boski dobre zdjecia, mi trzyma bateria 4 dni i dzwonię. jednym słowem dla mnie najlepsza produkcja samsunga.pozdrawiam

  • 0

    233. ~maciej800  2009-12-03 15:53:55  host: 188.146.228.173.nat.umts.dynamic.eranet.pl

    wlasnie chce kupic ten telefon i nie wiem co robic mam dowyboru sgh u800 i nokie 5130 xpress music .. ale zdecydowanie daje na samsungva u800 co wy na to ???

  • 0

    234. ~kasia  2009-12-05 16:16:22  host: host-89-231-180-231.pruszcz.mm.pl

    czemu nie idzie śćiagać gier za pomoca kabla usb prosze o pomoc

  • 0

    235. ~adi89  2009-12-09 13:20:03  host: elk179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    no ja osobiscie posiadam ten telefon od prawie roku (11miesiecy) powiem ze sprawuje sie dobrze baterii nie formatowalem 3ma mi srednio 3-4 dni spokojnie przy dosc czestym uzytkowaniu bo pracuje w orange:) ogolnie fajny telefon tylko troszke sie muli jak dla mnie// aha jest cos co mnie drazni odchodzi farba z przedniego panelu le ogól na 9,5

  • 0

    236. ~  2009-12-16 15:18:44  host: 188.33.142.160

    no mam ten telefon już od roku i cóż powiem ze jestem zachwycona. Bateria trzyma jak należy pod warunkiem pełnego naładowania oczywiście. robi całkiem fajne fotki, i ma ciekawa polifonie. Poza tym jest estetyczny. Jedyna jego wada jest....nie on nie ma wad. Jest idealny. Dziwie sie ludziom którym coś od niego poodpadało toż to nie Alkatel

  • 0

    237. ~monkk  2009-12-29 21:19:24  host: host-91-123-212-44.ssh.gliwice.pl

    Mam ten telefon ponad pół roku i nie moge na niego wogóle narzekać, bo bym zbluźnił ;p Bardzo dobrze sie sprawuje, nie wiesza sie wogóle. Odtwarzacz jest wystarczający do normalnego słuchania mp3, są bajery typu podgląd okładki płyty etc., więc nie ma źle dla dzieciaków :) Menu jest bardzo przyjemne, nie takie prostackie jak to bylo w modelach np. e250? ( o ile dobrze napisalem model). Jedynym minusem telefonu jest brak wymiennych obudów, na obudowie po dluzszym czasie pojawiają się mikroryski, niby nic, ale jednak są i kują w oczy. Nie ma QWERTY ani ekranu dotykowego, ale wyszło mu to na dobrze. Telefon śmiało oceniam 9/10 pod względem funkcjonalności i bezawaryjności :) PS; Oryginalne słuchawki naprawde wysokiej jakości, SE Walkman może sie schować moim zdaniem :) Pozdrawiam

  • 0

    238. ~Stihl  2010-01-02 02:11:56  host: host-89-229-158-88.plock.mm.pl

    ten telefon jest do dupy... lekko wgięta obudowa najprawdopodobniej tworzy zwarcie w układzie ? Ewentualnie to kwestia wgiętego aparatu? Jest delikatny... Zawiesza się, restartuje czasem, ma spowolnienia... eee tam. zmarnowałem kasę.

  • 0

    239.  2010-01-15 00:11:04

    Siema ej czy przy tay samsungu da sie ustawiać motywy? można wgrywać gry? plissssss o odp :)

  • 0

    240. ~  2010-01-19 19:48:06  host: b1b7-me.krak.tke.pl

    da sie nawet sam sobie robic mozesz .gry java wgrywa sie prosto trzeba tylko troche cierpliwosci . :D ale ogolnie to co druga tnie szkoda zachodu

  • 0

    241. ~Angela0000  2010-01-23 16:54:20  host: hpf218.internetdsl.tpnet.pl

    jak włączyc na tym telefonie tą kamerkę co jest z przodu do wideorozmów???

  • 0

    242. ~ania  2010-01-23 21:09:23  host: 088156052121.olsztyn.vectranet.pl

    ja mam ten let od 3 tygodni i naprawde ie nazekam.. ladowalam go dopiero 3 raz a napradw duzo z niego kozystam! rzeczywiscie jezeli ktos ma tel po to aby sluchac muzy albo grac to bateria zapewne pada szybko!! a co do motywow! mozna ustawic. i do kolegi stihla! najwidoczniej kupiles uszkodzony tel albo ci drastycznie upadl:(

  • 0

    243. ~Benett  2010-01-30 22:21:08  host: chello087206160200.chello.pl

    Motywy można robić tylko samemu w telefonie a co do gier można je oczywiście wgrywać tylko trochę przy tym kłopotu :)

  • 0

    244. ~kasia  2010-01-31 20:04:37  host: 095160178014.slubice.vectranet.pl

    telefon mam juz ponad rok i jestem zniego zadowolona. jak sie wlącza mp3 to w pewnym momencie zamula ale tylko na pare sekund. po za tym jest ok. głośnik i cała reszta. jestem z niego zadowolona ;p

  • 0

    246. ~Adam  2010-02-18 20:56:05  host: dtr186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Miałem ten telefon jakieś 3 miesiące temu przez no też tak 3 miesiące. Na początku byłem zadowolony lecz po czasie gdy zrysowały się klawisze oraz odpadł joystick zacząłem się denerwować 5 razy latałem do naprawy by podkleić go byle kliknięcie i znów odpadał. Problem z grami nie był wcale taki wielki wystarczył bitpim i nie przekroczenie 700kb a gra chodziła normalnie. Głośnik nawet, nawet choć szumiał. Słuchawki wyglądem przypominające "słuchawki do suszenia uszu". Zacina się w przejściu do menu czy też do odtwarzacza na jakieś 1-2sec. Zdjęcia robił średniej jakości. Teraz przerzuciłem się na nokię 5530 i jak do tej pory to mój najlepszy wybór polecam tą nokię. jak dla mnie ten samsung zasługuje na nie więcej niż 3/5. Pozdrawiam.

  • 0

    247. ~  2010-03-03 19:52:42  host: public28149.cdma.centertel.pl

    spoko fon ;] mam go dwa tygodnie a chodzi jak z nut ;]

  • 0

    248. ~Kadzia  2010-03-12 17:33:07  host: chello089074212049.chello.pl

    hej chciałabym zapytać czy ktoś wie możne czy można do tego telefonu ściągnąć polskie menu? i ewentualnie jak to zrobić:)

  • 0

    249. ~kacperooo97  2010-03-27 17:04:27  host: ixp74.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon od półtora roku bardzo mi sie podoba jedynie bateria wytrzymuje 2-3 dni

  • 0

    250. ~szalona  2010-04-07 10:04:48  host: 80.50.129.10

    Witam. Mam pytanie cy ten telefon psuje się często?? Tylko szczerze.Bo posiadam samsunga u700,fakt fajny telefon ,barierów ma dości dużo,ale taśma leci w nim szybko, zdziera się farba także go nie polecam nikomu naprawde,szkoda kasy dla niego. Mógł by samsung po pracować nad taśmami tego telefonu.

  • 0

    251. ~Pytająca !!  2010-04-14 15:15:04  host: 88-199-232-106.tktelekom.pl

    a da się w tym telefonie zrobić tak że jak do kogoś dzwonimy to nie wyświatli się nasz numer tylko będzie " numer prywatny" czy coś takiego? pomóżcie!

  • 0

    252. ~  2010-05-21 07:30:28  host: 222-bem-15.acn.waw.pl

    Ogólnie jest to fajny telefon, gdyby nie to że bateria trzyma 2 (max 3) dni! To porażka - byłem na 2-dniowym wyjeździe i telefon tego nie wytrzymał:/

  • 0

    253. ~Odpowiedz  2010-05-21 20:50:44  host: 77-254-78-0.adsl.inetia.pl

    Da się tak zrobić ;d Konkretnie wchodzisz ustawienia, połączenia, wszystkie połączenia pierwsze jest Pokaż mój numer wchodzisz w to i dajesz ukryj ;d;d;d

  • 0

    254. ~Oskar____  2010-07-21 12:57:56  host: chello089079164059.chello.pl

    Siema . mam ten telefon od nie calych 3 miesiecy i tak mi sie podoba ze aaaaaaa. ma dobry aparat 3 mpx i lampę flash . i ma jedną wade strasznie zdziera sie obudowa ;/

  • 0

    255. ~Martyś234  2010-07-22 20:56:43  host: public17436.cdma.centertel.pl

    Mam do was pytanko jak się w nim ustawia długie wiadomości?? powiedzcie kroki po kolei pliss

  • 0

    256. ~Cezary  2010-07-30 14:34:18  host: 212.209.42.132

    Do 254. - Jak nosisz w jednej kieszeni telefon i podręczny zestaw mechanika, to sie nie dziw :) Warto dbać o to co się kupuje i MYŚLEĆ. Mam 2 lata już tego fona i jest genialny. O ile na obudowie pod światło widać mikroryski, to wyświetlacz jest jak ze sklepu po 2 latach. Nie wiem z czego oni zrobili tę powłokę ale OGROMNY PLUS dla Samsunga za to.

  • 0

    257. ~qwertyuiop  2010-08-06 00:41:00  host: 77-254-199-25.adsl.inetia.pl

    NIE POLECAM! W Play'u nie ma praktycznie w ogóle zasięgu (po 1 roku używania) nie można wysyłać często sms'ów. Beznadziejne przyciski. Wygląda to jak plastik przyklejony Kropelką... Klawisze odpadają przy używaniu przeważnie do dzwonienia (bez używania gadżetów). Na prawdę nie polecam. Jeśli chcecie kupić dobry telefon z niezłymi parametrami to możecie kupić SE K770i, komórka godna uwagi. Podsumowując nie kupujcie Samsungów, ewentualnie dotykowe ( Awila jest całkiem w porządku), bo klawiatura strasznie się zużywa.

  • 0

    258. ~właścicielka u800  2010-08-08 10:26:36  host: public9382.xdsl.centertel.pl

    TEN TELEFON NI MA!! ALARMU WIBRACYJNEGO

  • 0

    259. ~anonim9896  2010-08-17 11:36:39  host: 83-145-159-188.cable-modem.tkk.net.pl

    Do 257.- Czlowieku,jesli jestes prostakiem z czego tak wynika to nie wypowiadaj sie w taki sposob,bo tak naprawde to nic nie wiesz o telefonach...posiadam i uzywalem juz wiele telefonow,wlasnie sprzedaje nowa nokie 6720C a to jest dopiero kupa,a Ty mi piszesz ze ten tel jest do kitu,mam juz 3 samsungi i jednego SE i jak dla mnie samsungi sa najlepsze,nokia sie przy nich moze schowac ! aktualnie korzystam z OMNIA a w piatek kupilem jeszcze nowego Samsunga Wave wiec jesli znasz sie chodz troche na telefonach to pobaw sie nim a zobaczysz ze takie telefony to przyszlosc :) WAVE jest naprawde czyms KONKRETNYM.pozdrawiam

  • 0

    260. ~oskar___  2010-08-28 21:16:45  host: chello089079164059.chello.pl

    wlascicielka u800 . on ma alarm wibracyjny ;d

  • 0

    261. ~aaaa  2010-09-08 20:20:27  host: iak206.internetdsl.tpnet.pl

    Moze mi ktos napisac dlaczego jak pisze smsy i dodaje slowa do slownika to nie zapisuja sie? Chodzi mi o slownik t9, wszyscy tak macie?

  • 0

    262. ~maaar Sosnowiec  2010-09-24 21:42:08  host: 87-205-143-248.adsl.inetia.pl

    Czy warto go kupywać?, na abon. w orangu jeszcze jest?

  • 0

    263. ~Agata  2010-11-06 16:20:57  host: 178-36-149-21.adsl.inetia.pl

    mam bardzo duży problem :( gdy wpisuję komendę *#0523# i nast kilka razy przyciskając # wyłącza mi się telefon.. nie wiem co się dzieje, wcześniej wszystko było ok i normalnie mogłam przechodzić dalej.. mam samsunga u800, moje gg to 6033033 proszę o pomoc :

  • 0

    264. ~SagemFun  2010-11-17 23:07:52  host: public57149.xdsl.centertel.pl

    Samsungi są bardzo fajne, dopóki nie zgłupieją tak jak mój z150, (ale mu wybaczam był w końcu z hiszpańskiej sieci) albo nie zlądują w WC jak pewien e250, biedactwa nie dało się uratować, :-)))))

  • 0

    265. ~TaMLiN12  2010-12-07 20:18:25  host: idc87.idc.net.pl

    powiem tylko tyle że jak do tej pory maiłem już kilka telefonów ale ten Samsung mnie nie zawiódł i to że samsungi gubią zasięg to w jego przypadku g...o prawda w dodatku przy pamięci wbudowanej 1GB i karcie 2GB i (to prawie obie pamięci pełne) niema mowy o jakimś wieszaniu się :) trochę dłuższa praca niż normalnie prawie niezauważalna :)Bateria przez cały okres użytkowania (2 lata)trzymała 4-5 dni dzwoniąc i słuchając muzyki. Moim zdaniem telefon godny polecenia nie spotkałem jak do tej pory lepszego fona tej klasy. jeśli się ktoś nad jego kupnem zastanawia to mówię wprost: w 100% WARTO

  • 0

    266. ~DOMINIO  2010-12-10 17:16:08  host: gur34.internetdsl.tpnet.pl

    ja sobie tak z nim zrobilem ze chodza mi gry java hah... a pozatym jest zaj...... troche farba mi schodzi ale to nic... troche z cichy ;(

  • 0

    267. ~kinia  2010-12-16 17:07:51  host: host-62-141-198-140.swidnica.mm.pl

    tel jest do dupy bo nie ma mozliwosci zeby zmiecic dzwieki czy wiadomosci czy polaczenia, katasrtofa jednym slowem!!!

  • 0

    268. ~blazi  2011-01-01 16:14:05  host: qm138.internetdsl.tpnet.pl

    bardzo dobry telefon, opłaca się kupić , mam go już kilka miesięcy i bardo dobrze się sprawuje POLECAM

  • 0

    269. ~blazi  2011-01-01 16:16:00  host: qm138.internetdsl.tpnet.pl

    do "KINIA" trzeba zmienić w ustawieniach profilu który aktualnie masz, więc nie wprowadzaj ludzi w błąd gdyby ktoś nie wiedział to; ustawienia-profile telefonu-i wybieramy

  • 0

    270. ~cannelle  2011-01-29 21:02:50  host: host-178.212.44.33-tolek.zabrze.debacom.pl

    mam go od dawna i jest świetny! Przeżył wiele upadków, robi bardzo dobre zdjęcia, GIGAntyczna pamięć wewnętrzna! Czy ktoś się orientuje czy ten telefon posiada swój nowszy model? Wiem o U900, ale czy są może jakieś inne podobne do U800?

  • 0

    271. ~Buu  2011-03-29 22:08:57  host: abrf208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam go już kupę lat. Jest fajny.Polecam:)

  • 0

    272. ~Sebast  2011-04-11 00:56:22  host: host-81-190-213-130.wroclaw.mm.pl

    Mam telefon od ponad 2 lat i trzyma się całkiem całkiem:) Lekko pozdzierana ta powierzchnia ochronna, ale co on nie przeżył. Setki upadków na kafle z wysokości ~1,5 metra, 2 x pełne zanurzenie w wodzie, 1 wpadł mi do syropu - głośnik przez tydzień nie działał, ale potem się wykruszyło i ok jest. Plusy: pamięć, wytrzymałość, funkcjonalność i prostota w obsłudze, bateria - po 2 latach użytkowania przy dużej eksploatacji 2-3 dni trzyma. Minusy: szumi radio strasznie (podczas wolnego spaceru bądź na nawet jak siedzę na ławce), trochy słaby aparat jak na te 3 Mpx. Mam możliwość kupna zamiany na nowy LG KE 970 Shine, co radzicie?

  • 0

    273. ~wojek GG3671988  2011-08-14 21:02:13  host: abja29.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pytanie czy jest mozliwosc zmiany dzwonka esemesa .

  • 0

    274.  2011-08-30 12:56:40

    Szkoda, że tylko 2' (cale).

  • 0

    275. ~bass  2011-09-13 22:09:08  host: adun186.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon mam od 3 lat i ani razu mnie nie zawiódł. metalowa obudowa jest bardzo przydatna. a zdjęcia? jak jest dobre oświetlenie to wychodzą bardzo ładne

  • 0

    276. ~nie mam pomysłu na nick  2011-12-28 13:30:11  host: apn-77-114-162-10.dynamic.gprs.plus.pl

    w tym telefonie nie działa mi kabel usb coś zepsułem ale jak ktoś wie jak to zrobić niech pisze. Z góry dzięki

  • 0

    277. ~Cirrus  2012-02-09 10:59:31  host: 83.230.9.99.gl.digi.pl

    Czy próbowałeś może przestawiać opcje w Ustawienia/Telefon/Ustawienia USB? Telefon mam od września 2009, w dalszym ciągu jest niezawodny :) Trochę się tylko lakier (folia?) obdrapał, bateria trzyma około 4dni.

  • 0

    278. ~Tomi  2012-06-30 14:22:40  host: 37.30.5.146.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl

    Co do tego telefonu, to mam sposób a wgranie gier na niego: wchodzę na nim na stronę 3gplay.pl i pobrałem interesujące mnie gry, i nawet śmigają.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-139-136.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jak oceniasz nową ofertę Mix sieci Play?

Nowa oferta Mix sieci Play

 

Zobacz wynik | Opinie (6)

Archiwum Ankiet