Samsung SGH-U300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-U300 Opinie o Samsung SGH-U300

Samsung SGH-U300

w sumie: 22
  • 0

    1.  2007-02-19 20:27:18

    skopany fon, 3mpix TV out to bardzo ładnie się prezentuje ale 70MB pamięci wewnętrznej i brak karty pamięci ??!! nie no jaja se chyba robią przecież tam ledwo kilka zdjęć i filmów wejdzie nie mówiąc już o mp3

  • 0

    2. ~deszcz  2007-02-28 10:32:20  host: 212.160.172.70

    cos jakby drapane aluminium :D fajny wyglad ale brak karty dyskwalifikuje :(

  • 0

    3. ~  2007-03-06 19:55:02  host: vlan.efekt.net.pl

    Do deszcz to sprobuj w tak cienkim telefonie zmiescic jeszcze karty pamieci to bedziesz dobry!!

  • 0

    4. ~firanka19  2007-03-12 22:21:30  host: ato170.internetdsl.tpnet.pl

    miniSD by sie zmiescilo.... ten mankament naprawde zaważa znacznie na jakości tego telefonu, który w gruncie rzeczy.. bylby naprawde fajny gdyby nie to... Przynajmniej nadrabia wyglądem:)

  • 0

    5. ~fachowiec  2007-04-01 21:57:16  host: port663.ds1-hl.adsl.cybercity.dk

    Kazdy z was ma racje, oczywiscie mankamentem tego telefonu jest brak chociazby miniSD, karta ta napewno by sie zmiescila w nim. Producenci poprostu nie pomysleli o tym. Telefon oprocz wygladu bylby wielkim sukcesem gdyby ta miniSD posiadal. Szkoda

  • 0

    6. ~Javero  2007-05-05 09:36:30  host: aazc118.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przypominam, że prócz miniSD istnieją jeszcze microSD, które są dwa razy mniejsze. I chyba na chwile obecną bardziej popularne, więc miniSD nie było by złym rozwiązaniem, ale microSD napewno lepszym. ;-)

  • 0

    7. ~gadzina  2007-06-12 20:23:30  host: 212.160.86.239

    spox telefon. tylko ta karta!:(!

  • 0

    8. ~sa  2007-06-22 10:14:06  host: nat-mo2.aster.pl

    Karta po prostu sie nie miesci. Zobaczcie co ten telefon ma w sobie i jaka gruboscia sie prezentuje. W zadnym innym nie znajdziecie tyle co w tym, w takich wymiarach. Telefon jest sliczniutki:) Pozdro

  • 0

    9. ~akim  2007-07-19 13:05:06  host: iawxsrt-dc2-fwxp.wxs.nl

    ktos ma moze jakies informacje kiedy bedzie w sprzedazy ???

  • 0

    10. ~f.  2007-08-20 21:17:57  host: rtr-17.core.lanet.net.pl

    nie rozumiem braku karty pamieci. o co chodzi? czy producent nie widzi ze to zupelnie bez sensu. kupilbym go gdyby nie ta przeogromna wada :(

  • 0

    11. ~Ebenezer  2007-09-05 12:35:50  host: h82-143-167-84-static.e-wro.net.pl

    Witam! Mam pytanko: czy klawiatura jest dotykowa czy może "normalna- wciskana"?!

  • 0

    12. ~zbi  2007-11-28 08:13:56  host: aacn70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Przeciez ten aparat posiada zlacze złącze microSD. Karte sami sobie dokupicie

  • 0

    13. ~vasq  2007-12-04 22:41:47  host: szilo.media4.pl

    klawiatura dotykowa, klapka chodzi dziwnie tak jakoś gumowato bez przesadnej mocy sprężyny ale wszystko spasowane super - rewelka. Telefon bardzo elegancki, robi wrażenie. mi pamięci nie braknie liczy się wygląd i elegancja

  • 0

    14. ~jotde  2008-01-25 22:54:30  host: 78-86-193-242.zone2.bethere.co.uk

    chciała bym kupic ten model samsunga i mam pytanko: a co z baterią???!!!jak się sprawuje? zależy mi żeby chociaż ze 3 dni trzymała przy normalnym używaniu, bo moja nokia 8800 doprowadza mnie do szału:(jeden dzień to max na co ją stac!

  • 0

    15. ~bobo  2008-03-31 21:10:15  host: host-81-190-251-92.elk.mm.pl

    Na początku myślałem, że ma on slot na karty- takie mało coś u dołu -> środkowa fotka, taka z profilu. Jednak po przyjrzeniu się obrazkowi o wymiarach 2396 x 2683 zauważyłem, że pisze tam "Sim-card". Pierwszy raz widzę, żeby wejście na kartę sim było z boku :) Telefon fajny. 70 MB wystarcza na fotki z dobrego aparatu a do muzyki mam odtwarzacz mp3 walkman sony i słuchawki creative, więc jak dla mnie tel idealny :P

  • 0

    16. ~bobo  2008-03-31 21:15:09  host: host-81-190-251-92.elk.mm.pl

    Przed chwilą widziałem takowy na allegro Z KARTą PAMIęCI MICRO SD !!!!! Może jednak ma gdzieś ten slot?

  • 0

    17. ~kucharz  2008-04-25 17:27:06  host: adsv57.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon spox robi super zdjecia

  • 0

    18. ~pitx  2008-05-19 12:45:46  host: efg219.internetdsl.tpnet.pl

    rzeczywiście dużą wadą jest brak karty pamięci . Na szczęście posiada bardzo dobry aparat dość dużo wbudowanej pamięci no i jeszcze wygląda całkiem ładnie

  • 0

    19. ~w  2008-08-28 23:32:54  host: nat32.rev.gsm-grodzisk.pl

    Ludzie, to jest telefon. Po co Wam az tyle pamieci, skoro jest mozliwosc zrzucania danych na kompa? Zamierzacie filmy fabularne nim krecic? Poza tym microsd by sie zmiescilo, D830 jest jeszcze cienszy, a ma slot na takie wlasnie karty

  • 0

    20. ~cubchare  2008-09-23 22:39:22  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    I kolejny megacienki samsung. Znowu bez kart pamięci. Tak się zastanawiam, czy nie lepiej dołożyć tej 1 mm i zainwestować w slot kart microSD? Ale ogółem fajny. Jakoś damsko mi się kojarzy...

  • 0

    21. ~soha  2009-01-19 12:46:23  host: chello089074121129.chello.pl

    witam telefon kupilem we wloszech w wakacje tego roku.ogolnie fajny telefon tylko brak karty:(

  • 0

    22. ~wlasciciel  2010-01-21 17:47:34  host: cmpc-084-205-020-178.cnet.gawex.pl

    telefon nie jest i raczej nie befdzie sprzedawany w polsce moj zostal kupiony w austrii :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet