Samsung SGH-U100 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-U100 Opinie o Samsung SGH-U100

Samsung SGH-U100

w sumie: 31
  • 0

    1. ~driff  2007-02-12 19:41:59  host: 213.25.48.22

    cieńszy, cieńszy, najcieńszy

  • 0

    2.  2007-02-12 20:12:07

    3 Mpix ale bez kart pamięci ?

  • 0

    3.  2007-02-12 21:26:00

    Nie sądzicie że ten telefon wygląda z lekka dziwnie . . . Obecnie użytkuję bardzo cienką Motorolę SLVR L7, ona ma 11,5 mm grugości i bez kitu nie uwazam ze jest gruba . . . Co chce osiągnąć Samsung wprowadzając tak cienkie telefony ?? Ja nie widzę sensu "ucieniania" telefonów kosztem jego funcji.

  • 0

    4. ~  2007-02-13 18:27:00  host: 87-205-2-144.ip.netia.com.pl

    mam takiego z P4 :P

  • 0

    5. ~  2007-02-16 10:48:13  host: gax98.internetdsl.tpnet.pl

    brak slotu na karty pamieci!!! wiec jak moze miec najwyzsza ocene. pomyslcie zanim klikacie

  • 0

    6. ~KORNIK  2007-02-18 20:05:30  host: 82.160.48.66

    Jak telefon jest cienki albo ma inny bajer który wyróżnia go z pośród innych to zawsze jest tak, że w środku nie ma nic ciekawego. Do bani.

  • 0

    7. ~  2007-04-07 11:34:32  host: hsiproxy.astra-net.com

    Ale farmazony wypisujecie, popatrzcie lepiej na nokie ktore sa grubsze, maja gorsze wyswietlacze i mniej funkcji i sie wszyscy nimi podniecaja. Samsung pokazuje jaka ma technologie i chwala mu za to. Natomiast inne marki stoja w miejscu. Popatrzcie sobie jaka ten samsung ma kamere. Jedyny mankament to brak MicroSD :/ i mogli wrzucic chociaz z 256 wewnetrznej w koncu samsung jest wiodacym producentem pamieci flash.

  • 0

    8. ~zbok  2007-04-19 11:22:47  host: acol104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a tam Samsung pokazal....przeciez to wszystko od Motoroli V3 sie zaczelo :) A co do Samsungow...6mm grubosci to juz jest anoreksja:) Jedyny sens tego telefonu to wedlug mnie ejst taki ze Samsung chcial przyszpanowac:) ale rawda jest taka ze ...nie ejst wygodnie trzymac cos tak cienkiego i np pisac SMSa... Zreszta co by nie bylo i w ogole to Motorola jest prekursorem cienkich telefonow :) a inni tylko nasladuja :) PS. Moto wypuscila teraz RIZR Z8 i znow inni zaczynaja nasladowac :)

  • 0

    9. ~zbok  2007-04-19 11:24:11  host: acol104.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tak na marginesie to ciekawe ile w tym modelu trzyma baterai? 5-8...godzin?:)))

  • 0

    10. ~  2007-05-26 10:21:41  host: trzemeszno2.serv-net.pl

    to juz nie przypomina telefonu hehehe wrazenie w realu pewnie niesamowite hmmm cienciej sie nieda?? xD

  • 0

    11.  2007-06-18 14:00:18

    jest taki cienki ze krawedz mozna uzyc do golenia ;)))

  • 0

    12. ~sa  2007-06-22 10:15:35  host: nat-mo2.aster.pl

    Ten telefon przeciez jest dla bussinesmanow:) Zeby go wsadzic w koszule:) A poza tym lepszy telefon do golenia niz do budowania murkow:) czyt. Nokia albo SE. Pozdro

  • 0

    13.  2007-06-27 12:50:06

    zastanawiające brak slotu na karty pamieci

  • 0

    14. ~eeehhh  2007-06-29 19:38:42  host: aaie47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ^^ Może lepiej poczytac na kilku stronach bo nie zawsze telepolis jest bezbłedny :)

  • 0

    15. ~faja  2007-07-12 02:26:19  host: 76.210.38.84.otvk.pl

    on ma 5.9mm grubosci ;]

  • 0

    16. ~Asia  2007-07-12 11:08:05  host: ip-89.171.55.2.crowley.pl

    Pomocy ! Może ktoś wie, gdzie mogłabym znaleźć instrukcję obsługi po polsku do Samsunga U100.Z góry bardzo dziekuję za pomoc. Asia

  • 0

    17. ~werty  2007-07-26 14:49:30  host: nat-pom-194-61.globalconnect.pl

    ma karty pamieci!!!! ten serwis ma bledy! i cienkosc nie jest robiona kosztem funkcji

  • 0

    18. ~;Domelo  2007-12-16 13:35:36  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    MiCH@Ł TAA cienkosc kosztem funkcji czlowieku nie zauwazyles ze ten fon ma 3 mpx mp3 i wogule wszystko ma samsungi teraz mnie po prostu zabijaja :P exxxtraaaaaaaa telefon dla biznesmena w prawdziwym tego slowa znaczeniu ;P

  • 0

    19. ~System  2008-02-12 04:13:02  host: staticline596.toya.net.pl

    Kto idzie o zakład, że samsung zrobi jako pierwszy (i może nawey jedyny) telefon o grubości 4,9 mm...?

  • 0

    20. ~System  2008-02-12 04:19:17  host: staticline596.toya.net.pl

    Byłby naprawdę super, gdyby mu wbudowali jeszcze radio do komplatu (radio, mp3, aparat 3mpix). No i dyktafon jak ma być biznesowy. A czy ma przeglądarkę plików MS Office? No i ta karta pamięci by się przydała, bo w końcu jest czy jej nie ma?

  • 0

    21. ~s  2008-03-26 01:57:31  host: avq244.neoplus.adsl.tpnet.pl

    karta jest

  • 0

    22. ~sandrusia  2008-04-02 16:39:47  host: p508b42c1.dip.t-dialin.net

    Kto mi powie gdzie moge kupic ten telefon!!!!!!!!!!blagammmmmmmmmmmmm!!!!!!pomozcie!!z gory dziekuje

  • 0

    23. ~Baki  2008-08-06 16:33:32  host: abnf65.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie chce nic mówić ale on ma 3mpx mp3 i dyktafon.

  • 0

    24. ~ktoś tam  2008-08-16 10:52:15  host: adnb35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon jest stworzony z myślą o ludziach którzy potrzebują zakładki do książki

  • 0

    25. ~cubchare  2008-09-23 22:35:07  host: 088156096020.stk.vectranet.pl

    hmm... motka razr2 przy nim to już nie taka żyleta. jak tak dalej pójdzie, to za jakieś 10 lat samsung zrobi telefon o grubości kartki papieru. telefon fajny ale taki wyświetlacz i brak kart pamięci (jak na taki telefon) razi. a poza tym nie jest aż taki piękny. ale by były jaja jakby go ktoś położył obok takiego fonu jak n95. buahaha xDD ten samsung jest ponad 3 razy cieńszy!! to robi wrażenie.

  • 0

    26. ~de_generacja  2009-04-02 01:50:04  host: 90-156-30-13.as.kn.pl

    Posiadam ten tel, jest unikalny, bo nie był nigdy oferowany przez salon zadnej sieci w PL. Oczywiscie znajda sie zwolennicy i przeciwnicy jak wszedzie. I dobrze! Inaczej swiat bylby nudny, gdyby kazdy chodzil z p n95. Osobiscie uzytkuje telefon biznesowo, stad jego atuty sa dla mnie spora zaleta. Ma wszystko, odtwarzacz mp3, sprytnie miejsce na karte pamieci, jak nie wiecie, lub przeczytaliscie gdzies, nie piszcie ze nie ma! Jest dyktafon, a jego 'anorektycznosc' i brak popularnosci to spora zaleta. Jaka firma moze pochwalic sie podobnie zaawansowannym telefonem w swojej innosci od reszty? HTC.. Vertu... Owszem ale za sporo wieksze pieniadze! Tak wiec, chcesz sie wyroznic, zdobadz go:) Za cienki, za gruby, za malo gadzetow, za... no wlasnie czego za malo, za duzo?! Chcesz wiecej? NIE MARUDZ! :)

  • 0

    27. ~ted  2009-07-13 17:46:07  host: ip-89-174-120-27.multimo.pl

    to gdzie jest to sprytne miejsce na ta karte?? jakos nie widze podzielil bys sie wiedza

  • 0

    28. ~tadek  2009-07-31 13:14:44  host: ip-94-42-12-176.multimo.pl

    powiedzcie mi gdzie, w ktorym miejscu jest to miejsce na karte pamieci??

  • 0

    29.  2009-08-15 11:20:14

    cienias i tyle

  • 0

    30. ~Przystan  2010-08-14 14:18:24  host: 212.160.172.70

    Co wy gadacie użytkowałem ten telefon i bardzo dobrze mi służył, dobry aparat, dobra bateria, bardzo fajne menu, jedyny minus to że nie można było wejścia na karte micro sd

  • 0

    31. ~kaufik  2010-12-10 09:51:25  host: dkl1.sanok.biz

    LUDZIE!!! bo samsungi s serii slim czyli x 820 i u100 to dla ludzi madrych i kochajacych piekny wyglad.w biznesie nikt nie ma czasu na bzdety w tych debilnych dotykowych ceglach.najwaznieszy pdf wyciszenie szumow otoczenia i rozmowa bo po to jest telefon!!! PRZYPOMINAM ZE FIRMA NOKIA DAWNIEJ PRODUKOWALA GRABIE I SPRZET OGRODNICZY HA! HA!

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-204-198-71.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet