Samsung SGH-S400i - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-S400i Opinie o Samsung SGH-S400i

Samsung SGH-S400i

w sumie: 135
  • 0

    1. ~...piotr  2006-03-21 14:31:36  host: dwo122.internetdsl.tpnet.pl

    uuuu....Dla mnie to porażka - Nie ma wymiennych kart pamięci

  • 0

    2.  2006-03-23 13:23:26

    no wlasnie Samsung robi swietne telefony ale brakuje w nich kart pamieci..D800, D520..dla mnie sa piekne i maja wszystko to co potrzeba ale brak zlacza kart to niestety jak dla mnie lipa:(

  • 0

    3.  2006-03-23 21:59:43

    Nie jest to telefon z wyższej półki o czym świadczy chociaż słaby aparat, brak odtwarzacza mp3, a więc i kart nie są potrzebne. Jest to telefon ze sredniej pólki. Jak tak bardzo wam tego brakuje to możecie kupić sobie d600e, który mam dobry aparat, dużo pamięci, ale wy raczej nie wiecie nawet jak on wygląda i ile zer jest w cenie, a nażekacje na tego.

  • 0

    4. ~nowy  2006-03-30 17:09:26  host: egc71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam ten telefon i ma on mp3 tylko nie wiem jakie mp3 mam do niego wzucic bo jak chce wzucic takie normalne z komputera to nie chce pujsc jakie mam wzucic Pomuzcie

  • 0

    5. ~DO "LUUKKAASSZ"  2006-04-14 21:41:44  host: coz49.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Może nie wiemy jak wygląda d600e i ile zer ma w cenie, ale za to wiemy jak się pisze wyraz "narzekacie"!

  • 0

    6. ~zer0  2006-04-18 22:54:11  host: acra108.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefonik wyglada spoko ... tylko szkoda ze ma tak malo pamięci i nie ma zewnętrznej pamięci najwiekszy minus tego telefonu.
    Bede miał ten telefon 1 maja ^~

  • 0

    7. ~KISS  2006-05-22 14:14:35  host: gate.zetsa.torun.pl

    hey moim zdaniem telefon jest dodzwonienia nie do pierdul aparat je zajefajny.

  • 0

    8.  2006-06-23 14:25:42

    mam ten telefonik i jestem zadowolony ,robi ładne zdjecia ,jest bardzo praktyczny :)tylko mam problem ze znalezieniem programów na kompa do sciągania zdjęć i video bo kupiłem bez plytki w komplecie, jak ktos moze pomóc to z góry dziekuje :)

  • 0

    9. ~xploid1  2006-07-09 22:58:58  host: cpc5-galw1-0-0-cust1003.dbln.cable.ntl.com

    mam ten telefonik od operatora i w podeleczku nie ma zadnej plyty z softem z bardzo prostego powodu poniewaz jest bluetooth ktory wszystko rozwiazuje poniewaz soft windy jest w pelni kompatybilny i sle sie w jedna i druga strone bez najmniejszych problemow

  • 0

    10. ~Luk  2006-07-25 18:45:51  host: 193.19.165.16.osk.enformatic.pl

    Witam, mam ten telefon sprowadzony z Irlanddi ale mam problem ze skonfigurowaniem go. Czy ktoś wie jak go skonfigurować w sieci orange?

  • 0

    11. ~Norbi  2006-08-07 21:06:01  host: xdsl-6895.walbrzych.dialog.net.pl

    W tym telefonie jest kamera prosze o odp z góry dziękuje:)

  • 0

    12. ~Norbi  2006-08-07 21:06:04  host: xdsl-6895.walbrzych.dialog.net.pl

    W tym telefonie jest kamera prosze o odp z góry dziękuje????

  • 0

    13. ~..::ja::..  2006-08-08 18:33:10  host: cez16.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jest kamera :) mam ten telefon od 3 miesiecy.sprowadzony z Irladnii i jestem bardzo zadowolona. zdjecia moim zdaniem wychodza calkiem niezle.

  • 0

    14. ~aga  2006-08-12 17:49:38  host: acy73.neoplus.adsl.tpnet.pl

    heja ,chce kupic ten fonik i sie zastanawiam? czy to doery zakup?? dzieks za porady z gory:)

  • 0

    15. ~swietlik86  2006-08-17 12:44:20  host: adac195.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hej, a czy do tego telefonu da sie wgrac polskie menu? jesli tak to ile to mniej wiecej kosztuje? pozdrawiam:)

  • 0

    16. ~nati  2006-08-18 18:01:46  host: ablt247.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon ale nigdzie nie moge tam w ustawieniach znalezc port irda:( mam tylko bluetooth:( Pomóżcie :(

  • 0

    17. ~kasiaczek  2006-08-19 16:24:19  host: blq42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam tel. i uwazam ze jest swietny:):) ma wszystko co jest potrzene dla osoby takiej jak ja czyli mlodej......:) super!!!

  • 0

    18. ~Yo  2006-08-30 09:29:41  host: acsp160.neoplus.adsl.tpnet.pl

    tez mam ten telefon juz dosyc dlugo i nie narzekam ... jak dla mnie najwieksza wada jest to ze nie moge ustawic dzwonka o rozszerzenu .amr ... i nie wiem jak u was ale umnie nie da sie tez miec pliku wiekszego niz 500 kb to jest poprostu porazka...(i ma kamere i tylko bluetooth irdy nie ma) czesc ! :o

  • 0

    19. ~ayxx  2006-09-07 16:27:09  host: 86.42.23.152

    tez mam ten telefonik.. i niezly jeest ;) choc najwieksza waada wedlug mnie jest to ze kiedy zrobie zdjecie jest widoczne na calym ekranie, ale kiedy wejde w folder do przegladania zdjec pozniej, zeby np. pokazac komus to pokaze sie takie male zdjecie.. nie na FULLSCREEN.. ;( moze ktos ma inaczej?

  • 0

    20. ~amelia  2006-09-08 10:09:07  host: sith.blokowe.pl

    to wkoncu jest port IRDA czy nie?

  • 0

    21. ~ala  2006-09-10 23:43:23  host: host-84-235-179-130.satlynx.net

    nie ma IRD'Y

  • 0

    22. ~habadada  2006-09-12 15:59:54  host: bky163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Da sie zdjac z tego telefonu sim-locka i wgrac polskie menu ?

  • 0

    23. ~nela  2006-09-13 22:42:15  host: 159-134-245-248.as1.chf.cork.eircom.net

    mam pytanie odnosnie samsunga s400i. czy mozna z niego sciagnac simlocka? ( siec irlandzka O2) i wgrac polskie menu? prosze pilnie o pomoc

  • 0

    24. ~Paulaaaaaa  2006-09-17 20:23:11  host: acrg50.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nela-mam równiez ten tel z o2. somlocka zdjęłam, ale jest problem z polskim menu(bynajmniej u mmnie)moze w jakims wiekszym miescie sie uda. Nie ma IrDa !!!

  • 0

    25. ~paulaaaa  2006-09-20 12:15:34  host: ip-87-204-75-176.stg.pl

    tan telefon jest bombowy!!! tylko nie mozna miec dzwonkow real tone :(.no mozna ale nie wszystkie.troche wkurza mnie to ze nie mozna ustawic dzwonkow arm np na sms albo cos innego a tak to super!!!! jak kotos vchce go kupic to nie ma nad czym sie zastanawiac bo jest superowy.pozdro 4 all

  • 0

    26. ~do nela  2006-09-21 05:28:24  host: 98.195.187.81.in-addr.arpa

    tak, mozna! :)

  • 0

    27. ~Czaro  2006-09-22 09:37:05  host: 83.68.80.35.ostrow80.tnp.pl

    Czesc!!1 Czy ten telefon odtwarza mp3???

  • 0

    28. ~ja  2006-09-28 13:12:38  host: 83.141.108.128

    a simlocka da sie sciagnac :),,tez wlasnie sciagnelam z O2,,ale sciagalam tu w Irlandii i nie wgrywam polskiego menu,,w tamtym roku wgrali mi w Polsce jak sciagali mi simlocka (chociaz o polskie menu nie prosilam) i mialam pozniej problemy z telefonem :/...

  • 0

    29. ~kik  2006-09-28 21:19:26  host: proxy1.telkonet.pl

    jak moge skonfigurowac taki telefon w sieci orange niemoge wysłac mms

  • 0

    30. ~predator  2006-10-02 21:28:42  host: bkh210.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten sam problem z mms'ami. Zna sie ktos na tym ?

  • 0

    31. ~Misia  2006-10-03 22:28:35  host: chello087206235162.chello.pl

    hejka:0 ten teleonik jest supcio mam go juz 3 miesiace i jest ok.co prawda niema ird ale za to ine bajery a cop do fotek to jak sie zna na ang. menu to sie wie jak wejsc zeby fotki w folderze byly na calym ekranie:D pozdro

  • 0

    32. ~madzia  2006-10-08 10:07:17  host: ary240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupilam ten teleton miesiac temu a bateria trzyma mi 1 dzien!!!! czy u was tez tak jest? wscieklizny chce dostac jak mi sie codziennie rozladowuje!!

  • 0

    33. ~gosia  2006-10-10 22:48:53  host: eot88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hejo telefonik bardzo fajny, tylko cos mi bluetooth nie dziala jezeli ktos mial podobny problem to prosze o pomoc, a w przeciwienstwie do wszystkich znalazlam go na ulicy idac rano do pracy w anglii:DD co do bateri to tez nie bardzo góra 2dni i koniec:/

  • 0

    34. ~slawek  2006-10-16 08:59:42  host: bcw101.neoplus.adsl.tpnet.pl

    orientuje sie ktos czy do woego telefonu pasuja obudowy od d500??

  • 0

    35. ~mko  2006-10-19 16:52:59  host: 249.77.classcom.pl

    mms się nie da skonfigurować ponieważ ten model nie ma WAPa tylko i-mode :)

  • 0

    36. ~paula  2006-10-19 19:27:32  host: fgv90.internetdsl.tpnet.pl

    mam taka sama kome

  • 0

    37. ~  2006-10-21 13:57:09  host: host86-138-150-183.range86-138.btcentralplus.com

    Tez posiadam i przyznam szczerze ze...zeczywiscie jedyny minus tego telefonu to....slaba bateria....3-4 dni max:/

  • 0

    38. ~martynka  2006-10-22 19:18:45  host: czr250.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon samsung S400i jest naprawde supeeerrr polecam !

  • 0

    39. ~Majkel  2006-10-30 09:44:31  host: bfa46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam taki fonik i w zasadzie jestem zadowolony ale jacys idioci wprowadzili mnie w blad na allegro twierdzac ze ma mp3 chyba ze tylko akurat ich posiada a moj nie ale watpie!!!

  • 0

    40. ~drea  2006-11-01 09:20:44  host: dik145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec, moze ktos kto juz ma takiego samsunga, czy mozna na nim ustawic plik mp3 jako dzwonek???

  • 0

    41. ~drea  2006-11-01 09:28:36  host: dik145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy moze mi ktos powiedziec, moze ktos kto juz ma takiego samsunga, czy mozna na nim ustawic plik mp3 jako dzwonek???

  • 0

    42. ~gereral  2006-11-02 20:12:52  host: aoi66.neoplus.adsl.tpnet.pl

    elo mam pytanie czy da sie do tego samsunga wgrac polskie menu? i czy później sie telefon nie pierdzieli? z góry thanx

  • 0

    43. ~Martynka  2006-11-04 07:38:59  host: czr250.internetdsl.tpnet.pl

    Ja tez mam tego Samsungai tez mam siec irlandzką O2..Byłam w komisie i powiedzieli mi ze nie mozna sciągnąć jak narazie polskiego menu..

  • 0

    44. ~kate  2006-11-09 13:56:37  host: chello087206240031.chello.pl

    jak skonfigurowac ten telefon do obslugi mms

  • 0

    45. ~dziekan  2006-11-18 13:17:17  host: a165.net130.okay.pl

    a ja mam problem bo mam go z O2 i pliki na photo sa chronione czyms SIM DRM ACTIVATED. Jezeli ktos potrafi to odblokowac prosze o porade

  • 0

    46. ~dziekan  2006-11-18 13:30:40  host: a165.net130.okay.pl

    a ja mam problem bo mam go z O2 i pliki na photo sa chronione czyms SIM DRM ACTIVATED. Jezeli ktos potrafi to odblokowac prosze o porade

  • 0

    47. ~paolo  2006-11-19 18:23:42  host: 109-143.echostar.pl

    Samsungi the best ;) hehe. I-mode nie ma nic wspolnego z WAP. MMS mozna skonfigurowac wysylajac ustawienia ze strony opertora,ustawiajac podobny model z serii S, albo D. Baterie to zla strona samsungow,ale telefonik jest sliczny,ergonomiczny,funkcjonalny i w ogole!!!

  • 0

    48. ~:D  2006-11-23 16:44:28  host: miedzyn.net

    jaki miedzyn.net ??? :D hehe... Ja tez mam ten telefonik i niestety tez bez polskiego menu,ale co tam...a jezeli chodzi o te inne tez problem z plikami,ktore sa chronione i jeszcze jedno filmik moge nagrywac tylko 25 s bo jest cos popierzone...ZYCIE..ale zdjecia robi swietne jednak wole mojego starego samsunga X640 :)

  • 0

    49. ~Mały  2006-11-26 16:44:42  host: ip-83-147-164-48.dlk.metro.digiweb.ie

    Jeśli chodzi o ustawienie mp3 jako dzwonek to da rade. Tak na prawde to nie ma MP3 tylko AAC. Jeśli w takim formacie wrzucisz muze na telefonik to zaden problem z dalsza robota.

  • 0

    50. ~Zmirek  2006-12-02 18:34:40  host: egp82.internetdsl.tpnet.pl

    mam zamiar kupic sobie taki tel.. moze mi ktos powiedziec czy ten tel ma mp3??

  • 0

    51. ~DUży  2006-12-04 10:13:25  host: 212.87.244.34

    Ja pierdole ludzie czy wy nie umiecie czytac?? wszsytko pisze u góry a wy się pytacie co chwila cz yon ma mp3 ....

  • 0

    52. ~gonia  2006-12-05 21:48:38  host: 85.134.142.99

    mam ten tel bardzo dobrze mi słuzy bateria trzyma ok 6dni zdjecia sa wspaniale muzyka działa jako mp3 malutki poreczny video nagrywanie w zaleznosci od pamieci ja moge nagrywac minutowe polecam wszystkim

  • 0

    53. ~  2006-12-09 13:48:26  host: abeo211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dopiero kupiłem ten telrfonik i formatuje baterie niestety nie mam polskiego menu powiedzieli mi ze bedzie za tydz.mam nadzieje ze wszystko bedzie dzialalo dobrze

  • 0

    54. ~gosia  2006-12-14 22:24:15  host: nat-rub-206-81.globalconnect.pl

    mam samsungas400i parę miesięcy i nie mogę skonfigurować mms ponieważ potrzebne jest mi jakieś hasło?? proszę o pomoc;)

  • 0

    55. ~Żulek  2006-12-19 15:59:16  host: proxy3.strefa.org.pl

    Opłaca się go zamienić za motkę v3

  • 0

    56. ~MaGiK  2006-12-24 09:58:43  host: ym107.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam s400i z irlandi..jestem całkiem zadowolony...niestety nie ma MP3...ale robi naprawde dobre zdjęcia!!! Narazie jest problem w serwisach o polskie menu..ale koles powiedział ze po nowym roku juz nie bedzie problemu..

  • 0

    57. ~Tomek  2006-12-27 22:37:28  host: 80.51.180.150

    Mam tego fona. W jakim formacie mam wgra piosenki na niego? Próbowałem w OGG i nie da rady. A jesli chodzi o AAC to nie moge znaleźc konwentera. Jaki to ma byc format? Musze miec cale piosenki bo inaczej nie bedzie !!!!

  • 0

    58. ~Marcin  2006-12-28 07:45:03  host: eau98.internetdsl.tpnet.pl

    No własnie powiedzcie w jakim formacie możnna na niego piosenki wrzucac????:)

  • 0

    59. ~Mumin  2006-12-28 16:08:15  host: ta194.internetdsl.tpnet.pl

    Prosze was o pomoc mama samsunga SGH-D900 i dokupilem do niego karte pamieci Kingston micro SD i jak wkladam to mi normalnie pokazuje ze wlozono karte ale jak chce juz wejsc do tej karty pamieci to mi pokazuje ze niedozwolone i nie moge otworzyc z niej zadnego pliku. Prosze o pomoc !!

  • 0

    60. ~123  2006-12-28 17:35:39  host: proxy.uznam.net.pl

    Ja mam ale u mnie sie nie da

  • 0

    61. ~MaGiK  2006-12-30 19:29:21  host: ym107.internetdsl.tpnet.pl

    s400i nie ma mp3...ACC nie chodzi tylko m4a... maksymalna wielkosc pliku to 500KB ! zdjęcia nie najgorsze...za chiny nie moge skonfigurować MMS....bardzo szybko "rozsuwana cześć (?)" zaczyna się "kolebotać (?)" ale ogólnie jestem zadowolony!

  • 0

    62. ~pikus  2007-01-05 16:58:19  host: auz25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z tym tel to jest roznie w komisach mowia ze polak ma byc za kilka dni wco nie wierze siostra chce sie zamienic za niego oplaca sie oddac jej nokie 7360

  • 0

    63. ~Matatjahu  2007-01-09 19:20:32  host: arkus.prz.edu.pl

    Czytajcie ludzie co jest u góry! Już prawie wszystko zostało napisane (post 61) z tym że AAC też chodzi. Prawie, bo jak narazie nie ma odpowiedzi co do ustawienia MMS i wydaje mi się, ze to nie bedzie takie łatwe bo on ma "imode" a nie zwykle mms itp. Chyba trzeba cos z GPRS'em ale ja dokladnie nie wiem. Dobrze by było jakby ktoś bardziej czający się wypowiedział. Program do konwertowania mp3 do AAC to np "Free MP3 WMA Converter".I nauczcie sie obsługiwać google! Pozdro4all

  • 0

    64. ~Matatjahu  2007-01-09 19:32:48  host: arkus.prz.edu.pl

    Czytajcie ludzie co jest u góry! Już prawie wszystko zostało napisane (post 61) z tym że AAC też chodzi. Prawie, bo jak narazie nie ma odpowiedzi co do ustawienia MMS i wydaje mi się, ze to nie bedzie takie łatwe bo on ma "imode" a nie zwykle mms itp. Chyba trzeba cos z GPRS'em ale ja dokladnie nie wiem. Dobrze by było jakby ktoś bardziej czający się wypowiedział. Program do konwertowania mp3 do AAC to np "Free MP3 WMA Converter".I nauczcie sie obsługiwać google! Pozdro4all

  • 0

    65. ~aneta  2007-01-10 23:37:42  host: acug146.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mialam samsunga s400i z irlandi ten telefon jest nie wypalem SPOLSZCZNIA NAPEWNO DO NIEGO NIE DOSTANIECIE

  • 0

    66. ~bono  2007-01-13 10:25:30  host: host-87-101-19-219.proxnet.pl

    witam,pytanko czy wasz D900 tez tak skrzypi i trzeszczy przy naciskaniu go na bokach.

  • 0

    67. ~Saniol78  2007-01-18 17:50:42  host: h87-249-195-155-static.nysa.3play.net.pl

    mam pytanko czy da sie sciagnac simloka z samsunga s400i jak tak to ile to kosztuje

  • 0

    68. ~bodzio  2007-01-19 10:38:39  host: azj237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy ktos mi powie ile ten tel ma pamięci

  • 0

    69. ~iga  2007-01-19 20:53:22  host: abez71.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja tez mam ten telefon i wogóle nie moge nic wysyłać ani odbierać przez bluetuootha bo cały czas mi wyświetla zeby wpisać jakiś kod pin nie mam pojęcia skąd go wziąć skonfigurować eż nie mogę dzwonki niewypał prosze pomóżcie mi

  • 0

    70. ~kamilo  2007-01-22 18:49:34  host: airspan-165-194-static.24.radom.pilicka.pl

    co wy ludziska gadacię ten fon napewno niema mp3

  • 0

    71. ~MaGiK  2007-01-22 21:28:47  host: ym107.internetdsl.tpnet.pl

    gosia haslo to: 000000 albo 0000 .... labo jakos tak..poszperaj z zeram..napewno wejdzie :)

  • 0

    72. ~  2007-01-24 20:05:56  host: 82.160.238.78

    hasło to 88888888

  • 0

    73. ~tom  2007-01-25 13:36:59  host: dge205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam samsunga sgh s400i. Chciałbym z mojego kompa wrzucić na ten telefon muzę.Czy robi się to za pomocą kabla? Jaki kabel do tego pasuje? Czy tą wgraną muzę będę mógł później ustawić w tym samsungu jako dzwonek? ( bo te dzwonki od producenta są do niczego)

  • 0

    74. ~BananQ  2007-01-29 19:06:09  host: elp210.internetdsl.tpnet.pl

    Jak sie go prawidłowo skonfiguruje to jest zajebisty, szkoda że nie odczytuje dużych stron internetowych a poruszanie po niektórych to prawdziwa katorga no ale idzie wyżyć

  • 0

    75. ~BananQ  2007-01-29 19:22:15  host: elp210.internetdsl.tpnet.pl

    Jak sie go prawidłowo skonfiguruje to jest zajebisty, szkoda że nie odczytuje dużych stron internetowych a poruszanie po niektórych to prawdziwa katorga no ale idzie wyżyć

  • 0

    76. ~BananQ  2007-01-29 19:35:00  host: elp210.internetdsl.tpnet.pl

    Jak sie go prawidłowo skonfiguruje to jest zajebisty, szkoda że nie odczytuje dużych stron internetowych a poruszanie po niektórych to prawdziwa katorga no ale idzie wyżyć

  • 0

    77.  2007-01-29 21:01:59

    Ludzie, pomocy. Probuje sciagnac dzwonek, a przysyla mi, ze jest nieskonfigurowany. Co robic?

  • 0

    78. ~milena  2007-02-06 14:35:12  host: asl109.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie moge sciagnac na ten telefon zadnego dzwonka, zadnej tapety,bluetooth nie działa.co jest nie tak z tym telefonem?pomuzcie.

  • 0

    79. ~Martita  2007-02-07 20:47:19  host: 84-203-42-122.mysmart.ie

    ten telefon jest rewelacyjny to istne cudo.W życiu nie miałem lepszego telefonu,jest taki funkcjonalny i ma tyle mozliwosci

  • 0

    80. ~Paulina-Wisionka  2007-02-13 11:39:33  host: acum252.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja mam ten telefon od sierpni 06 i jestem z niego zadowolona tylko ze bateria troche slabo trzyma ale to sie da... radia ten telefon nie ma i mms tez nie. ja probowalam skonfiguroeac ale nie idzie to pewnie przez to i-mode. ale ogolem to telefon jest SUPER!!!

  • 0

    81. ~natala  2007-02-13 13:36:44  host: adk135.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten pin przy bluetooth to poprostu musisz wpisać jakiekolwiek cyfry, ale te same w obu telefonach które się komunikują przez tego bluetooth. to wszystko:)

  • 0

    82. ~maya  2007-02-14 15:48:17  host: 4.76.classcom.pl

    ten telefon powiedzmy sobie jest do niczego, on tylko ładnie wygląda ale nic poza ty:( Ja też usiłuje wydobyć z niego jakieś możliwości mms'owe ale nic z tego, nie moge mmsów ani wysyłać ani odbierać. Jeżeli ktoś wie jak skonfigurować ten telefon to proszę napisz.

  • 0

    83. ~  2007-02-19 14:59:19  host: enp175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten tel:od nie dawna i w poznaniu nie ma polaka!! do tego modelu SGH-S400i Nikt nie wie kiedy bedzie mozna wgrac poskie menu co do MMS to nie da rady jak ktos umie bylo by dobrze jak by cos tu napisal na ten temat pozdrawiam i czytajcie parametry po wyrzej to sie wiecej dowiecie a nie bezsensowne posty pozdrawiam

  • 0

    84. ~jurek  2007-02-19 15:18:27  host: enp175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam Dzial juz mms w naszym kochanym kraju czy tylko na opczyznie pzodrawim

  • 0

    85. ~WerCiA  2007-02-25 19:52:17  host: bwt122.internetdsl.tpnet.pl

    Witam! Mam ten telefon z Irlandii, z sieci O2. Simcocka jak najbardziej można ściągnąć. Jednakże za każdym włączaniem telefonu trzeba wpisywać kod, który jest dość długi, ale bardzo szybko się go zapamiętuje, bowiem jest bardzo łatwo przyswajalny:) Niestety, telefon nie ma mp3, a szkoda. Chyba największym jego plusem jest bardzo dobra jakoś zdjęć. Poza tym świetny wygląd zewnętrzny, niezwykle zgrabny i ładny. Jeśli chodzi o polskie menu. Nie można ściągnąć polskiego menu, ale nie rozumiem po co Wam polskie:) Angielskie jest tak bardzo łatwe i intuicyjne. Naprawdę, nie potrzeba znać angielskiego, aby swobodnie poruszać się po naszej komórce. Natomiast pin przy bluetooth to obojętnie jaki kod może być 0000, może być 1111, obojętnie, jaki tylko sobie zapragniesz, ale telefon z którego odbierasz, lub do którego wysyłasz musi wpisać identyczny kod:)Pozdrawiam wsztstkich ;) :)

  • 0

    86. ~bart413  2007-02-26 10:54:58  host: bct42.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon jest spoko pamieci ma 14mb simlocka mozna sciagnac za 25zł.. bluetooth chodzi bez problemu tylko trzeba sie umiec opsługiwac.. tak wszystko jest fajne tylko szkoda ze nie ma mp3! dobry bajer jest ten ze jak sciagniesz jakis filmik i wymienisz karte to nikt Ci nie moze go oglądac! telonik jest dobry tylko szkoda ze polaka niema! i raczej polaka do tego niebedzie bo ten telefon nie wyszedł na polski rynek! i nie wyjdzie!

  • 0

    87.  2007-03-01 12:16:55

    Witam odnośnie polaka to jak najbardziej pojawił się moża wgrać polskie Menu koszt 100zł z tego co mi koles mówił ale wydaje mi się że to tańśza sprawa.Jest wszytsko po Polsku tyle ze jeszcze brak słownika T9 w PL.

  • 0

    88. ~naskar  2007-03-02 23:23:43  host: aacg115.neoplus.adsl.tpnet.pl

    widze ze sami hakerzy komórkowi>>>:) do bluetuootha kod wpisuje si do dwóch uządzeń taki sam typu...1234,lub 11, do dwóch telefonów taki sam ,do tego co przesyła i do tego co odbiera:)

  • 0

    89. ~Irmina  2007-03-04 05:01:55  host: 82-44-173-232.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk

    Ejjj ludzie blagam Was pomozcie mi!! Jak ktos wysyla mi tapety przez bluetooth, ale dlaczego nie moge odebrac dzwonkow?? Pisze mi tylko "Not Allowed" pomozcie blagam!!

  • 0

    90. ~  2007-03-05 21:48:35  host: abxc138.neoplus.adsl.tpnet.pl

    LUDZIE POMOCY ! ! ! ADMINISTRATORZY, WSZYSCY POMOZCIE... JAK USTAWIC TEN TELEFON ZEBY ODBIERAC I WYSYLAC MMS-Y! Z GURY DZIEKUJE I CZEKAM NA JAKAKOLWIEK ODPOWIEDZ!!

  • 0

    91. ~Nikodem  2007-03-05 22:26:54  host: eoi177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    żeby wysłać coś przez blototh trzeba wpisać pin ten pin wymyśl sobie z głowy byle jaki 4 cyfry np. 1234 i ten kto ci coś wysyła w swoim telefonie niech też wpisze to samo

  • 0

    92. ~rekjulo  2007-03-07 13:37:46  host: eoq179.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wgranie polskiego to kosz od 15 do 50 zl zalezy w jakim miejscu kraju nie dajcie sie nabrac '_) pozdrawiam:)

  • 0

    93. ~TTT  2007-03-07 17:06:18  host: bmm27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    POLSKIE OPROGRAMOWANIE DO SAMSUNGA SGH S400I BĘDZIE DOSTĘPNE ZA 2-3 TYGODNIE GÓRA 1 MIESIĄC.MAM TEN TELEFON I SIĘ DOWIEDZI..M

  • 0

    94. ~LUCKJOHN  2007-03-08 20:26:26  host: abwa164.neoplus.adsl.tpnet.pl

    PROSZE O JAKAKOLWIEK POMOC W KONFIGURACJI MMS ! ! ! Z GORY WIELKIE DZIEKI PS. MOZE ADMINISTRATORZY COS WIEDZA JAK SKONFIGUROWAC MMS?

  • 0

    95. ~telefoniczka  2007-03-09 15:28:30  host: abvx47.neoplus.adsl.tpnet.pl

    pomozcie mam ten tel ale menu mam po angielku jak dojsc do podczerwieni

  • 0

    96. ~Irmina  2007-03-10 13:40:34  host: 80-195-3-194.cable.ubr04.haye.blueyonder.co.uk

    Wiem o co chodzi z tym kodem... ale mi chodzi o to... ze gdy przesyla mi ktos tapete to spokojnie moge ja odebrac... ale jak juz dzwonek czy cos to wyskakuje mi "Not Allowed" o to mi konkretnie chodzi!! I nie kumam tego!! napiszcie co zrobic zeby to dobrze chodzilo...

  • 0

    97. ~anetaaa  2007-03-16 18:05:10  host: aaax254.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja pier... chce zdobyć baterie do Samsunga SGH-S400i a w Polsce to jest raczej nie mozliwe....co za opuzniony kraj!!!

  • 0

    98. ~Kieta  2007-03-19 15:30:02  host: 217.96.105.6

    @telefoniczka A od kiedy on ma IrDE.. ?? @Topic Telefon jest wprost pancerny.. Za cą cenę to nic więcej wymagać nie trzeba.. Jednym słowem spk ;D

  • 0

    99. ~bomb  2007-03-21 18:51:32  host: c78-103.icpnet.pl

    a jaki jest kod odblokowujacu ten tel? wyłączyl mi sie i nie moge włączyC!!!!!!!

  • 0

    100. ~szymon  2007-03-21 21:33:05  host: gfk37.internetdsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ale jest problem.Po ściągnięciu simlocka nie widzi polskich sieci,co zrobić????

  • 0

    101. ~507191062  2007-03-23 16:05:39  host: abfc27.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile kosztuje zciągnięcie simlock?? da sie to zrobić za pomoca kodu?? jeśli tak to da się to zrobic za free??

  • 0

    102. ~Anka  2007-03-27 14:44:43  host: 2.134.219.81.static.kielce.msk.pl

    najwiekszy minus tego telefony to to ze nie ma t9 polskiego!! no i z mms tez sa problemy jakos nie chce sie wysylac ;] ale ogulnie bardzo praktyczny intuicyjny ladniutki do tego :)

  • 0

    103.  2007-04-02 23:00:07

    Do Irmina dlaczego wyskakuje komunikat NOT ALLOWED pewnie przesyłas w jakims dziwnym formacie to samo jest przy próbie przesłania mp3 bo on posaida m4a mi osobiscie nie zdażyło sie to przy żadnym obrazku ale napewno jest zły format..Simlocka sciaga sie bardzo prosto i za free zapraszam na forum samsunga jest opisane co i jak..No odnosnie polskiego menu to wiem ze jedna osoba narazie tylko wgrywa i serio powiedzieli mi 100zł..Ogólnie telefon super dosyc wytrzymała obudowa świetny aparat mimo tego ze to VGA no i super wyświetlacz

  • 0

    104. ~lukas  2007-04-04 13:17:38  host: host-80-193-98-48.static.telewest.net

    siemka moze mi ktos pomuc mam samsunga 400i i nie moge go uruchamic bo nieznam kodu pomocy co zrobic

  • 0

    105. ~Zakor  2007-04-29 15:21:48  host: xdsl-4755.zgora.dialog.net.pl

    W Zielonej Górze simlock i polskie menu to 40zł za simlocka i 40zł polak. mam problem ponieważ niby telefon otwarza mp3 http://www.gsmphone.pl/index.php/page_id,telefon,telefon_id,1196 .html A tak to tyelefon bardzo fajny

  • 0

    106. ~Plisssss...  2007-05-04 23:19:47  host: w3cache.dialog.net.pl

    Luuudzie! Nie wiecie, gdzie można we Wrocku wgrać polskie menu do tego fona?? Plissss... :D Bardzo mi na tym zależy, a nikt nie potrafi mi powiedzieć...

  • 0

    107. ~kasica  2007-05-22 11:32:30  host: aot45.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam.ja mam zamiar kupicc samsunga s400 czy polecacie ten telefon?aktualnie mam nokie 5200

  • 0

    108. ~Stan  2007-06-01 17:44:03  host: dug129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam : mam tel.samsung s400i i ie mam polskiego meni może mi ktoś doradzi gdzie moge go zmienić mieszkam na terenie Śląska Katowice dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    109. ~Stan  2007-06-03 10:51:51  host: dua148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam tel.e 400i imam kłopot wgrać MP3 może nie taki czyta zapis formatu czy ktoś wie jeżeli tak to prosiłbym odezwać sie na moje gg 1823910 dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    110. ~Zwariowana015  2007-06-27 18:51:18  host: aahj165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon.A przy odbieraniu dzwonkow pisze "Not Allowed" poniewaz on nie ma funkcji mp3.mozna tylko jakies urywki nagrane przeslac.A nie bedzie sie dalo wysylac mms poniewaz w polsce nie ma takich telefonow do wyboru w zadnej sieci i nie da sie pobrac wapu.

  • 0

    111. ~KANUKA  2007-06-27 18:58:39  host: aahj165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    DO ~Irmina NIE DA SIE Z TYM NIC ZROBIC BO TELEFON SAMSUNG S400I NIE MA OPCJI ODCZYTYWANIA MP3

  • 0

    112. ~k  2007-06-27 19:02:55  host: aahj165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ja mam ten tel z Irl i swietnie chodzi.Po sciagnieciu simloka tam nie ma problemow z wyszukaniem sieci.Jesli chcecie sciagac zdjecia z kompa na niego wystarczy zakupic bluetooth do kompa to jakies 50zl gora wlaczasz na tel bluetooth i chodzi pieknie

  • 0

    113. ~tonyparkour  2007-08-09 16:14:34  host: 86.45.130.84

    ja mialem samsunga s400 i ale... praktycznie ten telefon mialem przez 1,5 roku i mysle ze jest swietny baardzo praktyczny i ladny z tym faktem ze nie dalo sie na niego wgrac mp3 i mala ilosc pamieci teraz mam samsunga e720i

  • 0

    114. ~sEBA  2007-08-22 09:59:50  host: apn-100-191.gprsbal.plusgsm.pl

    POTRZEBNY JEST MI KOD TELEFONU DO W/W SAMSUNGA PONIEWAŻ PODCZAS PRZESYŁANIE PRZEZ BLUETOOTH PROSI O TEN WŁAŚNIE KOD

  • 0

    115. ~kitek12  2007-08-29 18:19:33  host: acyg147.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam pytanko czy ten telefon ma odtwarzacz mp3???albo sluchawki bo jak nie ma to ja sie powiesze :(:(:(

  • 0

    116. ~Stan  2007-09-01 18:28:19  host: aano46.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No ładnie prawie wszyscy chwalicie ale tak naprawde to poza 1 może 2 osobami nie macie zielonego pojecia o tym tel. Są proste pytania:w jakim systemie odtwża dzwonki,juz kazdy z was wie że nie mp3 to w jakim ??? Jeszcze jedno mowicie że super to po co chcecie zmieniać wesje jezykową ? a myśle sobie że nie znacie angielskiego chyba sie nie myle a jak nie znacie to nie wiecie o co chodz :) Sorry ja też nie znam ale moj wiek to normane że nie znam bo ja sie uczyłem rus..ok to tyle Mam pytanie czy może mi ktoś pomoc z tym tel s400i Chodzi mi o dzwonki (jaki format odtwaza) chyba ACC też nie Dziekuje i pozdrawiam

  • 0

    117. ~mopu$_02  2007-09-10 20:59:15  host: boh219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    witam mam tego samsunga s400 i nie moge wysyłać mms`ów poradzcie mi cos ?????

  • 0

    118. ~Miko  2007-10-19 19:52:18  host: eua250.neoplus.adsl.tpnet.pl

    siemka mam ten telefon i mam małe pytanko czy ktos wie czo on ma MP3 bo jak chce sobie przeslac to pisze NOT ALLOWED. prosze o pomoc

  • 0

    119. ~lusiaa15  2007-10-28 14:52:35  host: host133.stimo.net

    siemka !!mam ten telefon od jakich 3 miesęcy..ogólnie jestem z niego zadowolona tylko ze mam problem z mms-ami i ściągnieciem jakiej kolwiek muzyki...;/ehhh jak narazie nie mam polskiego menu ale juz mniej wiecej zakapowałamm co i jak ..tylko te dzwonki i mmsy..jak ktoś juz cokolwiek o tym wie...to prosze o pomoc..

  • 0

    120. ~zapytany  2007-11-01 15:05:57  host: 193.120.116.178

    czy moze ni ktos podeslac kod do sciagniecia simloka z s400i bardzo prosze

  • 0

    121. ~plihun  2007-11-02 20:46:52  host: dynamic-87-105-99-114.ssp.dialog.net.pl

    elo potrzebne mi polskie meni do tego fona maże ktoś wie gdzie można to zrobić w elblągu cija

  • 0

    122. ~MilosS  2007-11-05 11:46:07  host: host-87-101-68-146.nowiny.net

    Ten TElefon nie otwarza Mp3 jedynie amr :P midi :D i ogolnie wytrzymaly fon moja mama mi go wyprala i dalej dziala :D hehe pozdro

  • 0

    123. ~lolki  2007-11-10 14:02:42  host: 83.68.88.208.ustrzyki88.tnp.pl

    pomocy! mam samsunga SGH-S400i... no i ostatnio pokazuje service limited???? co to ozn?? nie moge pisac sms ani dzwonic... pomocy

  • 0

    124. ~mzx  2007-11-11 22:30:25  host: acxm137.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema musisz usunąć wszystkie wiadomości poprostu masz zapchaną skrzynkę odbiorczą

  • 0

    125. ~S400i's killer  2007-11-19 21:39:50  host: rachab.md4.pl

    P*******Ę SAMSUNGA! Zaraz rozp******ę go na ścianie!!! Nawet wrogom nie życzę takiego ścierwa...

  • 0

    126. ~  2007-11-20 17:45:41  host: abwd228.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon odtwarza dzwonki w formacie acc do 500kb. wiekszego nie da rady, co do mmsow nie ma mozliwosci skonfigurowania i-mode wiec musicie sie bez tego obejsc

  • 0

    127. ~Miki  2007-11-25 19:28:24  host: 78.145.89.91

    A ja jestem zadowolony. Dzwonki mp3 i midi oraz tapety przesyłam przez bluetooth bez problemu.

  • 0

    128. ~dani  2007-12-07 16:07:08  host: gnm213.internetdsl.tpnet.pl

    ja nie mam zasiegu:( co robic???

  • 0

    129. ~Aros  2007-12-29 21:11:52  host: chello087206080057.chello.pl

    Witam! Mam problem z podlaczeniem s400i do komputera przez USB. Sciagnalem sterowniki ale komputer nadal niewykrywa telefonu przez co niemoge przesylac danych. Moze komus z Was udalo sie to zrobic? Jesli tak, to jak? Z gory dzieki za pomoc.

  • 0

    130. ~Aros  2008-01-02 20:32:01  host: chello087206080057.chello.pl

    Udalo sie. Dla tych co tez maja z tym problem to sciagnijcie Samsung PC Studio 2 2.0 , koniecznie wersje 2.0 !!

  • 0

    131. ~Kamil  2008-02-10 12:03:36  host: 77-253-181-188.adsl.inetia.pl

    Nie polecam tego telefonu... Głośnik nawala, zasięgu czasami nie ma i się zawiesza...

  • 0

    132. ~  2008-04-08 13:00:04  host: user56-061.satfilm.net.pl

    mi sie tel podoba;-)nie wiem po co wam polskie menu??? tel jest łatwy w obsłudze...

  • 0

    133. ~eda  2009-05-12 18:48:56  host: 213-238-74-3.adsl.inetia.pl

    hej ja mam juz ten tel kilka dobrych latek , niestety moze to z winy miejsca ze mieszkam w malym miescie ale nadal nie da sie wpisac jezyka polskiego do tego modelu .i pewnie nigdy nie bedzie mozna

  • 0

    134. ~  2009-06-02 18:26:58  host: pc-80-54-100-174.tvk-net.pl

    Mam problem z tym telefonem. Od pewnego czasu pojawia mi się cały biały wyświetlacz. Co robić?

  • 0

    135. ~Seniorita  2009-06-18 20:02:28  host: dus173.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No tak, telefon też mam z Irlandii... Ale powiem wam, ze na telefonie były rózne dzwonki typu Nelly Furtado i rożne różniste... tylko jak chciałam je otworzyć to pisało co oczywiście ?"NOT ALLOWED" , dzwonków tak samo nie moge odbierać, również pisze not allowed ;/ masakra.Ale daje rade, telefon spoko,mam go juz z 2 lata jest ok, tylko mugłby być lepszy :). Pozdro.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-205-140-252.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet