Samsung SGH-R210S - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-R210S Opinie o Samsung SGH-R210S

Samsung SGH-R210S

w sumie: 7
  • 0

    1. ~cwa1  2004-09-05 17:18:00  host: byu211.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dla "początkujcych" w posiadaniu komórki ten telefon będzię idealny.Zgrabny,posiadający przejrzysty wyświetlacz,prosty w obsłudze.nudzić się nie można. Jednak dla ludzi wymagających...
    odradzam.

  • 0

    2. ~usper_electird  2004-12-06 14:13:00  host: cache.ilabs.pl

    Prawie SGH-r200 tylko bez klapki.UUUuuuuuuuuuuuu..........

  • 0

    3. ~Mozaik144  2008-03-25 21:36:02  host: bpg12.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Telefon do d***!!! Miałam go przez rok. MA mało funkcji, wielki i gruby jak cegła. A dotego wszystkiego nie łapie nigdzie zasięgu!!! Na ekranie 3 kreski a nie idzie esemesa wysłac!! Bląd podczas wysyłania komunikatu:/ zwariowac można!! A do tego telefon ciągle mi sie zacinał:/ Jedyny plus to to, że jest prosty w obsłudze. Nie wiem czy ktoś jeszcze chce kupic taki telefon, ale odradzam. Lepiej dołożyc trochę i kupic lepszy, dużo lepszy

  • 0

    4. ~slawex1983  2012-04-08 13:03:32  host: abti9.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Bardzo starannie wykonany telefon. Mały jak na tamte czasy i z dobrym wyświetlaczem.

  • 0

    5. ~Lubo  2012-10-29 22:25:06  host: staticline-31-182-250-230.toya.net.pl

    byłem szczęśliwym posiadaczem. Szkoda, że nie robią już tak solidnego sprzętu. Chętnie kupiłbym go jeszcze raz :)

  • 0

    6. ~jaaaa  2013-06-03 17:46:19  host: PC-77-46-7-151.euro-net.pl

    To jest super sprzęt *** dotyki lepiej z naszym ukochanym samsungiem chodzić , żaden dotyk nie ma Antenki dziadostawa do macania !!! kupujcie R210 Samsungeczka mojego kochanego ;****

  • 0

    7. ~Bialass77  2015-12-05 15:47:53  host: apn-46-76-194-44.dynamic.gprs.plus.pl

    Super klasyk, ja sobie ggo z sentymentu kupiłem ponownie na allegro po 13 latach rozłąki :) Może bardzo prosty, ale fajnie wystylizowany, jak na swoje czasy był bajerancki i wyróżniał się nawet na tle oklepanych nokii swoją nowoczesną stylistyką i fajnymi smaczkami. Bardzo przyjemny telefonik :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-147-211-117.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet