Samsung SGH-R200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-R200 Opinie o Samsung SGH-R200

Samsung SGH-R200

w sumie: 12
  • -1

    1. ~super_electric  2004-12-06 14:08:00  host: cache.ilabs.pl

    Miałem ten telefpon i sprzedałem-nie ma nawet odbioru ems-ó.w To nie w porządku.!!!! to zulostwo... :-((((((((((((((

  • 0

    2. ~yureg  2004-12-29 14:20:00  host: ip-81-210-75-75.netia.com.pl

    Mam ten telefon i jest niezawodny.Jak ktos nie wie co kupuje to niech sobie kupi paczke chipsów a nie telefon

  • 0

    3. ~super_electric  2005-01-31 12:02:00  host: cache.ilabs.pl

    yureg: widzę że nie lubisz mieć dużo funkcji w telefoniku..... mój SE t230 wytrzymuje tydzień a ten...(a też nieźle:4 dni).I co ty na to ???

  • 0

    4. ~zuczek  2006-04-14 20:17:17  host: 83-145-188-82.cable-modem.tkk.net.pl

    Fakt bateria po 2 latach juz slabo trzyma ale za to jest swietny jesli chodzi o design [mzoe przeszkadza tylko antenka] ale korzystalem z niego rpzez 3 lata [niedawno przesiadlem sie na inny] i zero rysek na ekranie dzieki temu ze jest minimalnie glebiej od obudowy pozatym swietnie widac wszystko na tym niebieskim ekranie, potrzbujesz tel tylko do dzwonienai i sms-ow jest gites

  • 0

    5. ~Hypnos  2006-06-01 11:49:58  host: proxy2.zicom.pl

    Miałem ten telefon 4 lata, ale ostatnio zmieniłem na inny. Muszę powiedzieć, że ten telefonik NIGDY mnie nie zawiódł. Działał zawsze (mrozy, upały, wilgoć). Pomimo, że nieraz mi wypadł na zimię, nigdy się nie rozbił, są na nim tylko delikatne ryski. Ogólnie polecam ten telefon ludziom, którzy potrzebują taniego, wytrzymałego koma do rozmów i sms-ów.

  • 0

    6. ~davider  2006-07-05 13:49:57  host: kombi.zax.pl

    telefon świetny, 4 lata pracuje bez zarzutu, kupiłem nową baterie za 20 złotych bo stara już nie mogła :) Trzyma teraz z 5 dni (!!) Potwierdzam, bardzo wytrzymały na uderzenia, sprawdza się w każdych warunkach ;)

  • 0

    7.  2006-08-08 13:10:41

    Miałam ten telefon. Po dwóch latach bateria wysiada. Mało funkcji, polecam osobom, którym kom potrzebny jest tylko do dzwonienie i wysyłania esów.

  • 1

    8. ~:)  2007-01-20 20:21:41  host: chello089078127097.chello.pl

    mija mama ma ten telefon od pięciu lat i jeszcze nigdy jej nie zawiódł...

  • 0

    9. ~KaRoLiNa  2007-04-02 18:19:58  host: gmv186.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo ładny i fajny telefonik, trochę zbędna antenka, po 2 latach coś się zaczęło z nim dziać niedobrego:(nie mogłam wysyłać smsów i wyłączał się głosniczek i nie słyszałam co do mnie mówią, jak rozmawiałam:( bateria też średnia, przy intensywnym eSeMeSowaniu musiałam 2 razy dzienne ładować, a i tak mi go ukradli:( ale poza tym jest w porządku:)

  • 1

    10. ~as  2007-04-23 11:33:08  host: dz.vast.net.pl

    ten telefon jest niezawodny,fantastyczny ...tylko troche zamało nowoczesny:( ale polecam kazdemu!!

  • 0

    11.  2007-11-03 11:55:53

    dobry onik jak na stare lata nie zawodny ale bateria orginalna po 2 latach siadła

  • 1

    12. ~matixxxxx  2009-06-24 15:59:31  host: chello089079049033.chello.pl

    mialem tego fona z 6 lat a mam 11 lat i mnie nigdy nie zawiódł

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-163-173-253.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z mobilnego systemu płatności BLIK?

Blik: już ponad 2,5 mln zarejestrowanych aplikacji i 6 mln transakcji

 

Zobacz wynik | Opinie (5)

Archiwum Ankiet