Samsung SGH-P910 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P910 Opinie o Samsung SGH-P910

Samsung SGH-P910

w sumie: 52
  • 0

    1. ~DeSnajpa_IV  2006-02-16 20:39:47  host: kopernika.skawsoft.com.pl

    Cudo... Żeby tylko własną antenę miało i EDGE :]

  • 0

    2. ~max  2006-02-17 09:06:56  host: abzm111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hehe..... robokop, dodac jeszcze kułka i moze bedzie jeżdzić!!!! Ale tak to fajny bajer

  • 0

    3.  2006-02-22 21:18:47

    hahahahahahaha smiesznie wyglada

  • 0

    4. ~  2006-03-14 15:54:59  host: host-81-190-90-83.gdynia.mm.pl

    o boze!!!!!!!!!!!!!!!
    ladny ladny na oko experta;)

  • 0

    5. ~`-`AdI  2006-04-14 10:53:10  host: bwp186.internetdsl.tpnet.pl

    Super fon mam go juz 2 dni tylko brakuje mi pl menu w nim a tak to super!!!!:)polecam

  • 0

    6. ~ja  2006-04-15 09:41:56  host: 80.50.255.74

    przeciez to wyglada jak kosmiczny kalkulator:):):):):)ale tak to fajny bajer:-)

  • 0

    7. ~io  2006-06-25 13:56:43  host: 80.51.180.110

    bajer fajny ale przecierz to samsung a co z jego tasiemką czy nie siądzie po 2 miechach? :/

  • 0

    8. ~klimek  2006-06-25 23:53:52  host: abzd36.neoplus.adsl.tpnet.pl

    chcialbym sie dowiedziec jak sie oglada TV w tym tel przez internet czy jak prosze o szybka odpowiedz

  • 0

    9. ~heimdall  2006-07-06 21:43:49  host: 80.51.175.169

    simlock którego nikt jeszcze nie zdejmuje będzie kosztował 150-250zł po drugie tv u nas nie będzie działć więc następny zbędny gadżet po trzecie miałem sprzedałem dobrze że trafił się jeleń he he oprócz tego telefon jest ok

  • 0

    10. ~MILU  2006-07-07 21:47:25  host: w3cache.sistbg.net

    SPOKO FON CIEKAWE KIEDY WEJDZIE DO NASZYCH SKLEPÓW

  • 0

    11. ~jano  2006-07-19 17:40:18  host: bhj145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czy to cacko ma Symbiana? Pewnie nie...;(

  • 0

    12. ~Han  2006-08-05 00:06:04  host: ap114.internetdsl.tpnet.pl

    ~`-`AdI a ile za niego dałeś ???

  • 0

    13. ~czarny  2006-08-17 12:16:02  host: ip-87-238-7-158.adsl.cheapnet.it

    mam juz troche ten telefon daje rady jest kupiony we wloszech jest polskie menu elewizja dziala nie przez internet ale normalnie przez operatora sieci jak orange w polsce ... tyle mam do powiedzenia ciao:)

  • 0

    14. ~czarny  2006-08-18 09:44:30  host: ip-87-238-7-158.adsl.cheapnet.it

    jeszcze do swojej wypowiedzi chcialem dodac ze ustawiony w nie w pionie lecz w poziomie ekran pomaga w lepszej ogladalnosci filmow czy nagran video a rozdzielczosc w tym telefonie jak to u samsunga jest bardzo dobra:)

  • 0

    15. ~mickele  2006-08-19 18:51:16  host: dyd201.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kupiłem ten telefon we Włoszech, jest naprawde extra ale ma tylko jedną wade niemogę nikogo znaleść co by simlocka z niego ściagnął... Pozdrawiam

  • 0

    16. ~lighten  2006-08-30 14:15:24  host: dtv103.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm , nazwa P910 a gorszy niż P900 dziwne , ja mam D600 i POLECAM

  • 0

    17. ~alojzy  2006-09-03 19:43:34  host: dyg171.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ludu mój ludu, cóżem uczynił żem taki telefon kupił. niemożna simlocka z obywatela ściągnąć. czy znajdzie sie odważny rycerz co okiełzna rumaka. trzymajcie sie ziomy

  • 0

    18. ~kamil_marcin  2006-09-05 12:53:22  host: ake63.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ja zamierzam kupic ten tel, ale wczesniej zorientowalem sie w sprawie wlasnie simlocka, i poszedlem z tym do kumpla, to powiedzial ze nie ma problemu (20zl i po sprawie). takze sie lepiej zorientujcie i napewno kogos u siebie znajdziecie. :)

  • 0

    19. ~gosc  2006-09-16 18:55:09  host: nat2.compi.net.pl

    czy trzeba placic za ogladanie tv w nim? czy w erze tez bede mogl ja ogladac?

  • 0

    20. ~hex  2006-09-26 21:48:38  host: 85.31.236-174.marsoft.net

    kamil_marcin a muglbys powiedziec gdzie mieszkasz i czy muglbys i mi sciągnac sim locka ??

  • 0

    21. ~mateusz  2006-12-29 01:51:48  host: host115-141-dynamic.18-87-r.retail.telecomitalia.it

    ja wlasnie zakupilem to cudo ,mam nadzieje ze bede zadowolony z zakupu

  • 0

    22. ~  2007-02-07 14:37:15  host: dua74.internetdsl.tpnet.pl

    SAMSUNG SGH-P910. cholera kupiłem sobie cacko a nie da rady sciągnąc simlocka. Goscie w komisie mnie kitują ze sciągają simlocki ale ze telefon bedzie działał tylko z kartą 3G. A taką kartę wypusciło tylko orange, a ja nie chce kozystac z tej sieci. moim zdaniem sciągnięcie simlocka polega na tym ze obsługuje mi wszystkie karty. Moze mi ktos pomoze lub podpowie jak i gdzie to mozna sciągnąc simlocka. Bede bardzo wdzięczny. Mój email: mikjami@poczta.fm

  • 0

    23.  2007-02-08 17:03:41

    Witam! Mam prośbę czy ktoś może wie jak skonfigurować ten telefonik w sieci Orange? Bardzo bym prosiła o pomoc.

  • 0

    24. ~muki  2007-02-17 12:33:44  host: gw2.ib.tcz.pl

    Dołączam się do prośby yvonnetg7 :)

  • 0

    25. ~Bzyk  2007-04-25 11:01:40  host: bkd23.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon ten tak naprawdę działa tylko z kartami 128 bitowymi tzw. Usim (3g/Umts). karty takie są w Orange i w Plusie. Niestety w plusie jest opcja tylko w abonamencie. Akurat ja mam ten abonament i sgh-p910

  • 0

    26. ~delfin  2007-08-29 12:33:06  host: aaiv13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    wystarczy kupić kartę startową z Play i wszystko działa jak trzeba :)

  • 0

    27. ~puszka  2007-10-08 15:44:46  host: bdq191.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam karte pleja na jakies zasadzie jest TV? jest darmowe? ile trzyma bateria? z gory dzieks za odpo

  • 0

    28. ~embe  2007-12-08 13:46:16  host: 212-102-16-150.adsl.inetia.pl

    fajny telefonik, mam go od kilku dni ale nie moge ustawic wapu i mmsow w orange

  • 0

    29. ~Trol  2007-12-29 10:51:42  host: bfs43.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Siema czytajac wasze wypowiedzi zastanawiam sie czy nie kupic sobie tego fona. Boie sie o tego sim-locka ale patrzac na ceny we Włoszech a w Polsce to sie oplaca. Prosze o rade. pozdr

  • 0

    30. ~rekin  2008-01-12 17:54:20  host: proxy4.tkdami.net

    matoly. nie trzba zdejmowac sim locka gdyz dziala tylko w kartach 3 gen. np.play wsadzasz i juz a polskie menu jest do wyboru w menu teleonu tyle

  • 0

    31. ~  2008-02-15 22:01:23  host: 151.56.15.82

    fajny ale gier java nie morzna wgraci i to minus

  • 0

    32. ~Dodo  2008-03-01 18:43:52  host: host-87-99-14-101.lanet.net.pl

    Super telefon - obsluguje rozne kodeki i niewiadomo co. Ja jestem szczesliwym posiadaczem ze zdjetym simlockiem :P Jest ladny i funkcjonalny, polecam w 100%! Baardoz mi sie podoba :)

  • 0

    33. ~  2008-04-06 19:48:13  host: host-89-228-85-10.olsztyn.mm.pl

    Jak wygląda bateria w tym telefonie?

  • 0

    34. ~tomcio_101010  2008-04-25 21:48:39  host: adr59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefoniki dopiero jeden dzien... prosze powiedzcie mi ja odpalic tv i jaki on ma aparat, bo zdiecia robo przepiekne... bede czekal na odpowiedz

  • 0

    35. ~wala12  2008-05-16 23:09:23  host: ip-85-198-231-144.broker.com.pl

    Do tomcia: tv na razie działa tylko w Warszawie, testują. Ma podobno byc gotowa podkoniec roku. Fonik jest super, działa mi w Pley na abonamencie, nie próbowałam na karcie z doładowaniem, ale może też. I w Oranż.Do tv przymierza się też Era. Tv ma być płatna ok. 10 zł/miesięcznie. Mam drugi telefon Anycool na 2 karty SIM, kupiłam na allegro. I w nim wszędzie działa telewizja bo jest to telewizja naziemna. Nie potrzeba kart 3G, działa w każdej sieci i bez opłat za tv. Samsung jest fajny ale chyba go sprzedam bo chodziło mi głównie o telewizję i są problemy. Natomiast Anycool /nie wiem czy teraz się kupi bo był tylko 1 i licytował facet z Canady/ ma wbudowany normalny telewizorek oczywiście miniaturkę i składany w Japonii. Nie kosztował dużo, tylko 700zł. Trafiła mi się okazja.No i działają 2 różne karty Sim wnim. A Samsung faktycznie robi fajne zdjęcia, odtwarza głośno mp3 i video, nie ma do niego na razie żadnych gier. Przynajmniej ja nie mogę znależć. Jak masz drugi fon to możesz sobie ten zostawić.

  • 0

    36. ~Natalia  2008-06-04 00:39:24  host: aw154.internetdsl.tpnet.pl

    ja myślałam ze ten telefon jest fajniejszy ale i tak to niezły bajer tylko jest troszkę duży jak dla mnie ale sprawdza się bardzo dobrze tylko w Polsce jest problem z telewizją. ja mam go z włoch i dałam za nowego a raczej moja sis 100 euro . a chodzi na karty pleya mi no i plusa bo zamówiłam sobie karte nowej generacij i jest git .

  • 0

    37. ~  2008-06-15 20:28:32  host: 151.56.112.42

    tak denego telefonu jeszcze nie bylo wiem bo go mam i jestem zawiedzony

  • 0

    38. ~bartez  2008-07-04 17:15:34  host: afz134.neoplus.adsl.tpnet.pl

    czesc mam pytanie czy ten telefonik odpali na zwykłej karcie sim??

  • 0

    39. ~marcino  2008-09-01 19:42:16  host: 88-199-156-51.tktelekom.pl

    nie tylko karty 3G (Play i nowy Orange)

  • 0

    40. ~marcin  2008-09-01 22:32:50  host: 88-199-156-51.tktelekom.pl

    Mam pytanie ten telefonik ma odbior analogowy TV czy cyfrowy bo jakas antenka tam sie wysuwa??? oraz czy lepszy jest SAMSUNG P900 czy SAMSUNG P910

  • 0

    41. ~marcin  2008-09-01 22:36:10  host: 88-199-156-51.tktelekom.pl

    mam jeszcze pytanie czy dziala ten SAMSUN P910 na karcie SIM ERA (abonament) i ile kosztuje zdjecie simloka i wgranie polskiego menu???

  • 0

    42.  2008-09-02 18:19:59

    czego to ludzie nie wymyślą:)

  • 0

    43.  2008-09-03 23:08:47

    wypasiony modelik :)

  • 0

    44. ~vito126p  2008-11-21 20:10:30  host: 213-140-18-128.fastres.net

    mam taki jestem zadowolony prawie na maxa ,bo nawet we wloszech simloka nie sciagna trzeba poczekac 2 lata i isc do serwisu ps naszczescie gratis ps2 ma polskie menu ps3 i antenke do tv tez.

  • 0

    45. ~rafal8916  2008-12-31 00:45:36  host: cvy74.internetdsl.tpnet.pl

    Do ~vito126p: Z simlockiem z tego cacka nie ma na chwilę obecną problemu. Każdy szanujący się serwis GSM ściągnie za około 60-70zł. Ja ostatnio robiłem kilka sztuk takich. Jak się ma odpowiedni sprzęt to simlock idzie jak po maśle w kilka sekund. Szkoda tylko, że nie obsługuje kart 2G. NS Pro miało coś z tym zrobić (patch), ale skończyło się na obietnicach.

  • 0

    46. ~pablo  2009-09-26 15:28:22  host: bti127.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fon jest calkiem zaje... ale ma tez swoje halooo;] mam go juz 2 lata i jak narazie jest ok!

  • 0

    47. ~xD  2009-12-23 19:13:33  host: 78.8.107.43

    czy ten telefon ma polskie menu jak nie to czy ktos ma link do polskiego menu żebym mógł je pobrac

  • 0

    48. ~to jest złom  2010-01-20 19:17:55  host: abyx48.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to jest złom mam go i ciągle nażekam jak zamykasz klapke otwarzacz sie wyłancza jest ogulnie pojebany tylko wygląda ładnie

  • 0

    49. ~Natan  2010-07-30 16:59:03  host: chello087207215113.chello.pl

    Witam . Posiadam ten telefon został kupiony we Włoszech bo w Polsce ich chyba nie ma nigdy nie widziałem jest problem duży z ściągnięciem sim locka mi ściągnęli tylko do playa . Telefon ma ładnie zamaskowana antenkę i ładnie odbiera TV nie wiem co wy mówicie że nie ma .

  • 0

    50. ~Fonik  2010-08-01 19:24:29  host: xdsl-119-124.wist.com.pl

    Hej a powiedzcie mi jak można do niego jakieś słuchawki kupić w polsce czy nie bardzo bo dopiero dostalem ten fonik zadarmo heh takze niemam co nazekac . Prosze odp soryy za ort :)

  • 0

    51. ~szynalka  2010-09-11 16:59:24  host: iwa250.internetdsl.tpnet.pl

    nie potrafie go zainstalowac na komputerze a nie mam zadnej plytki ze sterownikami co zrobic?

  • 0

    52. ~  2012-09-02 15:31:27  host: v20-14.opera-mini.net

    jest w porzadkuu

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-146-179-146.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet