Samsung SGH-P860 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P860 Opinie o Samsung SGH-P860

Samsung SGH-P860

w sumie: 26
  • 0

    1. ~lielu rasna dirsta  2005-03-23 11:51:00  host: proxy2.tkdami.net

    o szit...16mln kolorow i 5Mpix....hmmm pewnie bym musial zbierac 10 lat zeby go sobie kupic;):D:D:D

  • 0

    2. ~Tom  2005-03-23 16:27:00  host: host82-25.crowley.pl

    samsung za kazdym razem udowadnia ze jest przodujacym producentem telefonow gsm

  • 0

    3. ~czopek  2005-03-25 10:10:00  host: 80.50.60.246

    Jest wywalisty i tak w polsce zadna siec go nie wypuści mimo wszystko jest najlepszy i najdroższy:)))))

  • 0

    4. ~rafal  2005-04-01 11:08:00  host: bis129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Według mojej skromnej opini uwarzam że jest to najlepsza najpiękniejsza naj naj naj niestety może przyszłe pokolenia będzie na nią stać...

  • 0

    5. ~malec  2005-04-01 11:09:00  host: bis129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zajebista komórka ale podajcie cenę

  • 0

    6. ~Paweł  2005-04-01 11:10:00  host: bis129.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wyglądó taka owaka ale napewno droga mimo rze ma tak mało koloruw

  • 0

    7. ~piotrz  2005-04-03 14:25:00  host: host-116-140.rev.vline.pl

    wyrabisty telefonik, ale przy tej ilosci funkcji mogli by dac symbiana lub windowsa...

  • 0

    8. ~kokolino  2005-04-09 20:45:00  host: 80.50.17.182

    fajne cacko szkoda ze nim nie mozna samochodu otwierac a przydalo by sie

  • 0

    9. ~Tomen  2005-04-12 20:42:00  host: 82.207.57.198

    ile on moze kosztowac? :)

  • 0

    10. ~juma  2005-04-13 13:02:00  host: nat1.dami.pl

    mozna otowrzyc nim auto, tylko trzeba umiejetnie walnac w szybe

  • 0

    11. ~mauzer  2005-04-17 22:43:00  host: vl50.internetdsl.tpnet.pl

    Aparat fotograficzny 5 Mpix :]]]]]]]]]] lepszy niż niektóre cyfrówki, Wyświetlacz 240 x 320 :]nieźle nieźle, 16 mln kolorów:]]]]]]] czy tu aby błąd nie wystąpił:] sam nie wiem czy moja karta graficzna gf fx5200 128mb tyle kolorków ma:]]]]]]]]]jak dla mnie pod względem technicznym jest genialny:], TYLKO SZKODA ŻE TAKI BRZYDKI:[[[[[

  • 0

    12. ~Andruś  2005-04-24 07:49:00  host: avs30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Pamietajcie, że aparat to nie tylko liczba MP, a jeszcze dużo innych rzeczy np. matryca (wielkośc), jakość obiektywu itd.

  • 0

    13. ~NIe  2005-06-06 15:36:00  host: bem253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Wcale nie jest najlepszy.....Juz taka n6600 jest lepsza bo ma radio mp3 I SYMBIANA !!

  • 0

    14. ~ślepy i chudy  2005-06-21 19:54:00  host: tomus.ticom.pl

    boska maszyna nic dodać nic ujoć poprostu ogień

  • 0

    15. ~ślepy i chudy  2005-06-22 22:34:00  host: dva123.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Taka maszyna a niema symbiana wstyd!!

  • 0

    16. ~panol  2005-07-13 22:57:00  host: 217.117.128.97

    ej, tylko dla czego na zdjęciu widnieje napis "anycall" a nie "Samsung", co?

  • 0

    17. ~Węgi Nowa Sól  2005-08-01 23:13:00  host: xdsl-2676.zgora.dialog.net.pl

    musze was bardzo mocno zdziwic ten cud techniki za granicą kosztuje zaledwie 1.250$ co daje ciut ponad 4.000pln lecz znając polskie realia w polsce i tak jego cena byłaby wyższa ale moze ktoś pokusi się o imporcik:)

  • 0

    18. ~max  2005-10-27 17:16:39  host: drx174.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefonok kosztuje w niemczech 1tys euro w naetepnym roku latem pojawi sie unas, ma zajebiste funkcje bo moj wujaszek w niemczech go ma poprostu aparat cyfrowy i odtwarzacz mp3 na wysokim bardzo poziomie w jednym

  • 0

    19.  2005-11-04 13:14:34

    współczuję tym, którzy uważają, że jak fon ma 1000 MPx, to jest świetny... współczuję..

  • 0

    20. ~Spiryt  2005-11-20 00:31:47  host: nat-2.net-serwis.pl

    ~mauzer; ten telefon potrafi wyświetlic 16 mln kolorów i nic w tym dziwnego, to zaleze od jakości mmatrycy a nie karty graficznej. Samsung produkuje matryce do monitorów i z tego co wiem produkuje ich najwięcej. Po produkcji monitorów są odpady i poprostu je wykozystują do telefonow i PDA.
    Telefonik zajebisty ale 4k powala na kolana.

  • 0

    21. ~  2006-05-18 15:48:05  host: bpo13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brzydki z wyglądu...wolałbym już nokie e70,która będzie chyba kosztować ze 1400zł,a ten to cena sięgnie napewno powyżej 2tysków.Nokia ŁaDNIEJSZA...i napewno trwalsza.

  • 0

    22. ~D.K.system  2006-07-06 20:55:36  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    uroczy pod każdym względem:]]]]]]]]] miodzik

  • 0

    23. ~Wisnia17mc  2007-01-22 12:39:42  host: 87-205-78-157.adsl.inetia.pl

    Wartość telefonu będzie wynosić od 3500 do 3900 zł w polskich sieciach będzie go można dostać od 28 listopada 2007

  • 0

    24. ~bartii  2008-02-08 23:11:52  host: xdsl.086.c90.petrotel.pl

    cześć pisze z przyszłości 2008 ;D hehe ten telefon jest godny noki n95 albo se k880 a kiedy wyszedł ;D ładnie

  • 0

    25. ~humm  2008-04-15 14:53:22  host: 213.25.189.50

    Ciekawe czemu producent nie podal ile bateria trzyma? czyzby celowo? jestem przekonany ze tak :)

  • 0

    26. ~511695257  2010-02-25 21:16:11  host: ux36.internetdsl.tpnet.pl

    Mam do sprzedania taki telefon ale uszkodzony tzn trzeba mu zrobic hard restes... jesli ktos zainteresowane to czekam na smsy

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (2)

Archiwum Ankiet