Samsung SGH-P850 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P850 Opinie o Samsung SGH-P850

Samsung SGH-P850

w sumie: 12
  • 0

    1. ~Tomek  2005-06-28 12:25:00  host: aka234.neoplus.adsl.tpnet.pl

    fajne cacko tylko ze nie4 ma symbiana to troche zle:P:P:P

  • 0

    2. ~  2005-07-25 17:12:00  host: aex220.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ale ma Aparat !

  • 0

    3. ~Stasiu  2005-08-01 11:50:00  host: aer35.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Cóż za APARAT!

  • 0

    4. ~max  2006-05-13 17:18:16  host: abyh215.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już jest moj, tylko nie wiem kiedy napewno jak stanieje....super!!!

  • 0

    5. ~Olcia  2006-07-11 21:03:00  host: 213-238-121-54.adsl.inetia.pl

    Co to jest ta "symbiana"? ;p

  • 0

    6.  2006-07-13 16:48:13

    Wszystko cacy tylko, że nie mam jakoś zaufania do Samsunga i szczerze wybralbym jednak SE k800i

  • 0

    7. ~Kasik  2006-07-14 22:22:43  host: deb25.neoplus.adsl.tpnet.pl

    o matko jaka rozdzielczosc aparatu!!!

  • 0

    8. ~  2006-08-10 11:01:09  host: efo202.internetdsl.tpnet.pl

    3,2mpix to dużo ale właśnie kupiłem sobie Xcute DV2 mam tu 6mpix w aparacie wyświetlacz 640x480 16,7 mln kolorów, wideorozmowy i całą mase bajerów

  • 0

    9. ~  2006-08-31 22:16:27  host: dwc117.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmm , ciekawe że kupileś xcute , czyli że mieszkasz w azji bo ten telefon nie dziala w europie !!!! ale kłamca

  • 0

    10. ~Robert  2006-09-08 15:53:01  host: 62.29.131.107

    Xcute działa i w Polsce Baranie co za różnica czy w Polsce czy Mexyku to ten sam tel co Grundig 5000 niech się te Nokie i samsungi.....ą!

  • 0

    11. ~majk  2006-12-16 00:02:34  host: abdg245.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a ja se dziś kupiłem tegoż telefona i mam zajafkę

  • 0

    12. ~slepy  2008-01-29 20:10:20  host: chello089076239239.chello.pl

    Do posiadaczy tego fona: czy ten telefon jest fest gruby?? w koncu to 24mm, i jak lezy w dlonic, fajnie sie pisze esy?? ile bateria trzyma??/THX za odp...

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-119-60.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet