Samsung SGH-P520 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P520 Opinie o Samsung SGH-P520

Samsung SGH-P520

w sumie: 52
  • 0

    1. ~bartoldoo  2007-07-26 11:22:37  host: aaod111.neoplus.adsl.tpnet.pl

    hmmm wygląda bardzo ciekawie :)

  • 0

    2.  2007-07-26 11:44:52

    ??Nie ma toto dotykowego ekranu ?

  • 0

    3. ~hh  2007-07-26 12:18:20  host: alp226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    2.6 cala taki ekran chcailbym miec i ussiebie:)

  • 0

    4. ~aa  2007-07-26 12:18:38  host: alp226.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A ile to cudo kosztuje?

  • 0

    5.  2007-07-26 12:36:10

    funkcjami nie zachwyca juz tak bardzo jak wygladem, jedyna wyrozniajaca rzecz to wifi i TV Out

  • 0

    6.  2007-07-27 13:45:38

    prawie jak iPhone... prawie

  • 0

    7. ~Alx  2007-07-28 01:29:46  host: 81.219.144.209

    Redakcjo, popraw sie ! Samsung SGH-P520 MA EKRAN DOTYKOWY !!!

  • 0

    8. ~pablo  2007-07-28 09:10:11  host: dlr193.neoplus.adsl.tpnet.pl

    iphone mnie sie bardzo podoba,ale ten samsung nie.A tak wogole to te dotykowe telefopny jakos wole przycisk cos czym mozna klinkac

  • 0

    9. ~dumbo89  2007-07-30 16:42:19  host: eon114.internetdsl.tpnet.pl

    Groźny rywal dla LG PRADY i iPhone :)

  • 0

    10. ~elektron  2007-07-31 12:17:02  host: gju66.internetdsl.tpnet.pl

    ja mam iphone ale on ma 2 mp :P zamnieniłem sie za n95 mi sie opłaciło ale 4 gb

  • 0

    11. ~marcel  2007-08-05 10:28:28  host: host-89-228-73-84.olsztyn.mm.pl

    Widać Samsungowi brakuje własnych pomysłow wiec bieze je od innych patrz: LG Prada, iPhone no cóż ale to tylko Samsung

  • 0

    12.  2007-08-11 08:56:00

    do 11 niech se nawet i kopiuje - czego nie robi, ale niech poprawia niedociagniecia zawsz bedzie lepiej

  • 0

    13. ~tidum  2007-08-13 19:10:16  host: dmf121.neoplus.adsl.tpnet.pl

    marcel co to znaczy ,,to tylko samsung" samsung jest drugi co do ilości sprzedanych telefonów. zapewne ty masz tylko jakiegoś badźiewnego sony ericssona. poza tym samsung jest firmą która ma najlepsze technologie.

  • 0

    14. ~wasik  2007-08-28 13:19:19  host: tc246.internetdsl.tpnet.pl

    czy ktoś orientuje sie w przyblizonej dacie premiery tego telefonu..??

  • 0

    15. ~Joe  2007-08-28 17:08:16  host: buy231.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Prawie jak iphone, chyba iphone prawie jak samsung. Przeciez porownujac wyposarzenie to iphone moze sie schowac. Apple robi fony na rynek USA gdzie wymagania wobec tel. sa duuuuuzo mniejsze niz w Europie. Takie rzeczy jak iphone widzielismy tu chyba ze 3 lata temu.

  • 0

    16. ~car  2007-09-02 15:38:40  host: nat-8.autocom.pl

    iFon Ajfon...nikt go w łapie niemiał a mówi ze super...a nie prawda! jest gówniany! wielki i toporny a z wyglądu jak cegła! samsung stosuje najnowsze technologie, stara sie zminimalizowac telefony by były zgrabne, płaskie i malutkie...obadajcie samsungi na japonskich stronach producentów to zrozumiecie. do au trafia tylko kawałek tego wszytskiego i tak z duzym opoznieniem. i pamietajmy ze niegdy nie bedzie telefonu NAJ bo zawsze cos sie komus nie spodoba;)

  • 0

    17. ~  2007-09-06 16:28:22  host: dqn248.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 13 sam masz badziewną nokie!!Se ma najlepsze telefony

  • 0

    18. ~~ToMi~~  2007-09-13 18:36:57  host: static231.debica231.tnp.pl

    Do 14 (~Wasik) z tego co sie dowiedzilem to ten telefon zadebiutuje w Europie pod koniec tego roku. PsNp

  • 0

    19. ~ja  2007-09-18 17:30:43  host: chello089079079015.chello.pl

    se najlpesze fony smiech na sali!!!!se ma strasznie badziewne wyswietlacze....co do nokii to sie nei czepiaj bo to są swietne fony....co do samsunga to jest on faktycznie najlpeszy chociazby po modelu b6000 ma 10mpx aparat takze reszta moze sie schowac

  • 0

    20. ~ppp  2007-10-04 00:51:30  host: gde242.internetdsl.tpnet.pl

    ciekawe kiedy nokia wyda coś iphonopodobnego

  • 0

    21. ~Moloh  2007-10-30 21:47:32  host: dfv212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co do SE to powiem tyle... Moze gadzety i aparaty maja najlepsze, ale to wszystko cena wykonania... Badziewna obudowa z plastiku, psujace sie joye i wogole strasznie gówniane sa telefony tej firmy. Motorola moze i jest gorsza z funkcji, ale 1000 razy lepiej wykonana pod wzgledem jakosci. Samsung... gigant technologiczny i tyle. Mówicie, że SE ma najlepsze aparaty... gówno prawda. To co SE i nokia pokazuja teraz w Europie samsung pokazal w japoni rok czy dwa temu. U nas praktycznie jedynymi telefonami które maja aparaty 5 mpx to Nokia n95 i za niedługo SE k850, a Samsung ma kilka telefonów które na pokładzie maja aparaty 5 mpx i nawet stowrzył potwora który ma 10mpx... Wiec samsung moze sobie kopiowac, ale to nie zmienia faktu, ze technologicznie zostawia konkurencje 100 lat za murzynami

  • 0

    22. ~mantodeus  2007-11-19 14:50:45  host: ti221110a080-6064.bb.online.no

    a ile to smsow moze zmiescic?

  • 0

    23. ~mam samsunga  2007-12-25 21:26:52  host: abop223.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do 21: chlopie masz 100% racji:) w koncu ktos kto docenil dresowa szajsowosc SE. Zwykle tanie telefony...wadliwe slabo wykonane ze zje***ym symbianem!! tyle ludzi sie cieszy ze ma telefon SE a ma go tylko dlatego ze oferowal kupe smieci za pare zlotych. Samsung racja PIONIER technologii mobilnej:) i tyle wystarczy:)

  • 0

    24. ~  2008-01-05 18:10:32  host: 173.85-237-174.tkchopin.pl

    hmmm prawie jak : mp4, iPhone, komórka,hmmm cegła????

  • 0

    25. ~radeek  2008-01-18 09:23:14  host: net132-184.4web.pl

    miałem i już nie mam , telefon jest totalnie niewygodny, wymaga dokładnej i czułej obsługi, nic sie nie przyśpieszy bo zaraz włącza sie to czego nie chcemy,wolna pamięć z karty,za mały- źle leży w dłoni, z wielką ulgą wróciłem do noki 6300 często zmieniam telefony i mogę powiedzieć z pełną odpowiedzialnością , że to był niewypał o stracie finansowej nie wspomnę

  • 0

    26. ~26  2008-02-04 21:45:18  host: 217.153.237.54

    siema wszystkim. dokładnie samsung zostawia wszystkich w tyle i to nie tylko nowinkami technicznymi montowanymi w telefonach, ale także jakością wykonania (oprócz serii U) samsung do nowszych modeli dodaje dodatek włókna szklanego dzięki czemu są one naprawdę odporne na uderzenia. kolejny atut samsunga to wyświetlacze. żadna nokia, żadna motorola, żaden se nie może może się pochwalić porównywalnym kontrastem, wyrazistością itp... na tym polu dorównać samsungowi może tylko lg. do zakupu samsungów zachęca także cena, która w porównaniu np do noki jest wręcz okazyjna. spraw czysto technicznych nie będę komentował, ponieważ tutaj samsung bez dwóch zdań zostawia konkurencję w tyle... uważam, że jedynymi wadami samsungów jest toporne oprogramowanie, które niestety nie dorównuje se lub nokii. no ale cóż nie można mieć wszystkiego :P co do tego konkretnego, ww. modelu to według mnie wspaniały design i możliwości :) pozdrawiam.

  • 0

    27. ~lkon  2008-03-04 19:26:50  host: exe216.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam pytanie czy ten telefon ma wi-fi bo tutaj jest napisane ze tak a widzialem filmik na YouTube i mowili tam ze nie ma??

  • 0

    28. ~pinio  2008-03-13 23:21:08  host: 195.93.162.22

    telefomik jest super mialem nokie n95 i zrobilem zamiene na samsunga jest super

  • 0

    29. ~ona21  2008-04-07 23:24:00  host: cpc4-derb5-0-0-cust267.lei3.cable.ntl.com

    ja rowniez sobie chwale ten model:):)dostalam w prezencie i jestem bardzo zadowolona zgrabny,wiele funkcji...takze polecam i pozdrawiam

  • 0

    30. ~skoczek  2008-04-10 21:36:58  host: area61.static.kutno68.tnp.pl

    tele nie ma wifi ma uma które nie działa byłem w austri to dopiero działało na orange . radia tez nie posiada.

  • 0

    31. ~posiadacz  2008-05-03 19:41:40  host: 127-bem-6.acn.waw.pl

    Wiele serwisów internetowych wprowadza ludzi w blad, bo ten telefon wcale nie ma wifi i radia!!!

  • 0

    32. ~sosna  2008-05-05 09:36:23  host: doa209.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie zgadzam się z opinią ze telefon to cegła widziałem go dziś w sklepie i jest rozmiarów karty kredytowej ,na pewno mniejszy od iphona

  • 0

    33. ~ala lala  2008-06-03 12:23:13  host: 77-254-177-93.adsl.inetia.pl

    czy ten fon ma w końcu to WIFI czy nie bo każdy pisze inaczej i na każdej stronie internetowej pisze inaczej i sama juz nie wiem...

  • 0

    34. ~ira  2008-06-23 14:31:31  host: 89.204.207.14

    Telefon jest swietny i wart swojej ceny. Ja jestem z niego bardzo zadowolona

  • 0

    35. ~maga  2008-06-26 08:50:28  host: ail165.internetdsl.tpnet.pl

    prawie jak iPhone, tak? Prawie robi wielką różnicę.... Ten telefon nie podoba mi się w ogóle.

  • 0

    36. ~paula  2008-06-28 20:48:07  host: 193.33.175.21

    A mnie sie podoba i jestem z niego bardzo zadowolana. Z czystym sumieniem moge go polecic

  • 0

    37. ~Marta  2008-08-12 14:51:51  host: nat-tor2.aster.pl

    Mam telefonik. No...jeśli chodzi o sms...to dramat :) Dosłownie dramat :)

  • 0

    38. ~elaszcz  2008-08-23 12:50:06  host: eku152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jak w koncu z tym wifi. Kto ma ten telefon niech odpowie ma czy nie ma

  • 0

    39. ~wsz  2008-10-03 17:03:08  host: acxo208.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie ma wi-fi i radia bo mam ten telefon. Jest super

  • 0

    40. ~riddick  2008-10-05 23:21:42  host: chello089077183250.chello.pl

    hehe, byla prada teraz jest armani, wypasik :)

  • 0

    41. ~Bast  2008-10-25 20:38:51  host: 77-254-179-124.adsl.inetia.pl

    Posiadam ten telefon od kilku miesięcy i jest świetny. Bateria trzyma długo, około 5 dób przy normalnym użytkowaniu co przy takim wyświetlaczu to na prawdę coś! Wygląd jest zniewalający, przykuwa uwagę... Ekran dotykowy dobrze się używa, choć wymaga to jakiegoś tygodnia na przestawienie się z normalnej klawiatury na niego. Szczerze polecam, wart swej ceny.

  • 0

    42. ~patka  2008-12-16 22:31:57  host: aagw24.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon, dostałam w prezencie, i jestem z niego zadowolona. przykuwa uwagę ludzi, i to jest miłe ^^. fakt, z sms'ami jest problem, ale wydaje mi się, że to kwestia przyzwyczajenia. duży ekran, jak patrze na inne telefony wydaje mi się, że mają malutkie ekrany. mały i dobrze trzyma się w dłoni. ś w i e t n y. polecam.

  • 0

    43. ~gość  2009-01-13 13:12:30  host: hrc98.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefona ponieważ jestem w wieku szkolnym to nie mam co robić na przerwach wyciągam a tam tylko jedna gra i nie ma żąednych gier na ten telefon ... ;( ale gdyby na to nie patrzeń to tel super a jak by ktoś mian linki na gry do tego tel to niech pisze :P

  • 0

    44. ~Ona  2009-02-17 09:11:40  host: aqm162.internetdsl.tpnet.pl

    nie ma żadnego sposobu na instalację javy? Mi się udało tylko operę mini wgrać i nic więcej nie chce mi pójść :( Jak ktoś ma sposób to niech pisze, z góry dzięki.

  • 0

    45. ~lilku  2009-03-07 19:54:17  host: 93.107.157.204

    hej, nie orientuje sie ktos moze czy mozna (i ewen. jak) usunac ten kalendarz na tapecie;/?

  • 0

    46. ~Ciekawostek  2009-04-25 14:21:37  host: 77-253-178-17.adsl.inetia.pl

    Witam! Czy może mi ktoś powiedzieć jak w tym telefonie włączyć wifi oraz skalibrować ekran do rysika?

  • 0

    47. ~klo  2009-04-27 18:07:39  host: apn-77-114-82-110.gprs.plus.pl

    hej, wie ktoś może do ilu GB można rozszerzyć pamięć???

  • 0

    48. ~lemon  2009-07-28 16:41:26  host: host-89-229-208-161.kwidzyn.mm.pl

    ja mam f480 i jest chyba troszkę lepszy fakt nie ma wifi ale ma 5 mega

  • 0

    49. ~wally  2009-11-15 19:23:08  host: d114-93.icpnet.pl

    z tego co wiem nie ma w nim wifi

  • 0

    50. ~maskot16  2010-01-26 09:33:49  host: inj202.internetdsl.tpnet.pl

    czy mozna ustawic dzwiek dzwonka na sms????

  • 0

    51.  2012-11-16 01:29:38

    W tym telefonie fajnie się wyświetlają wiadomości, tak literka po literce, linijka po linijce :) Jeszcze nigdy w żadnym telefonie takiego czegoś nie widziałem.

  • 0

    52. ~kasakaski  2013-04-02 18:59:56  host: aegv70.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ten telefon to śmieć. Nic się nim nie da zrobić. Nie polecam.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-124-106.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet