Samsung SGH-P510 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P510 Opinie o Samsung SGH-P510

Samsung SGH-P510

w sumie: 13
  • 0

    1. ~Grzechu92  2006-04-06 18:28:17  host: masq7.meganet.pl

    Fajny jest ten samsung. Najlepszy efekt to automatycznie otwierana klapka:) ;)

  • 0

    2. ~mefion  2006-07-10 12:52:50  host: 82.177.1.21

    mam ten telefon mam go z trzy lata , mimo drobnych usterek działa.

  • 0

    3. ~Demsi  2006-08-28 11:20:09  host: ejc34.internetdsl.tpnet.pl

    mam ten telefon i jest elegancki,tylko teraz mam problem bo rozwaliłem wyświetlacz i niemoge nigdzie go zamówić

  • 0

    4. ~mefion  2006-08-28 21:41:33  host: 82.177.1.21

    Demsi zobacz na allegro

  • 0

    5. ~Host  2006-09-30 11:44:28  host: dslb-084-056-221-087.pools.arcor-ip.net

    wie ktos czy mozna go podlaczyc przez kabel pod komputer i zaladowac w niego jakies zdjecia ??

  • 0

    6. ~dkik  2006-11-08 16:00:29  host: acrh136.neoplus.adsl.tpnet.pl

    dobry byl,trzy lata temu mi go ukradli.mozna go podlaczyc do komputera

  • 0

    7. ~kwiatek24  2007-02-03 18:44:57  host: user194-003.satfilm.net.pl

    witam potrzebuje instrukcjie do samsunga p510 i czy mozna przsylac dzwonki na niego z innego tele podczerwienia??

  • 0

    9. ~Moomoomaa  2007-02-10 09:43:11  host: ceb229.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten telefon ... jest zajebisty :D

  • 0

    10. ~dami  2007-03-06 17:23:47  host: ago36.internetdsl.tpnet.pl

    mam problem z tym telefonem nie chodzi mi aparat ani poodczerwien wyskakuje dziwny komunikat wyłącz irda ale przeciez jest wyłączona.POMOCY

  • 0

    11. ~buniek  2007-03-11 12:25:45  host: cgq204.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam problem z mms-ami na tym telefonie da sie ponoć włączyć tej usługi goścfie w salonie ery bezradni, moze jest jakiś knif kto pomoże?

  • 0

    12. ~m.  2008-12-11 16:38:47  host: korp14.avistamedia.pl

    najcudowniejszy telefon jaki miałam, niesty został mi skradziony:( jak ktoś chce sprzedać to z checia kupię!

  • 0

    13. ~  2009-01-07 14:10:45  host: iso26.internetdsl.tpnet.pl

    fajnyjest telefon ma automatycznie otwirana klapke mam go tez ;0

  • 0

    14. ~nifson  2012-07-31 04:53:26  host: public12003.xdsl.centertel.pl

    Miałem ten telefon, ale uprałem go w pralce i w taki sposób wyzionął ducha. ;d

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-75-176.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet