Samsung SGH-P310 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P310 Opinie o Samsung SGH-P310

Samsung SGH-P310

w sumie: 31
  • 0

    1.  2006-09-01 10:31:30

    Jedno jest pewne - jest ładniejszy od P300 :)

  • 0

    2.  2006-09-01 11:54:14

    kolejny kalkulator samsunga :/

  • 0

    3.  2006-09-02 01:14:22

    przypomina brzydsza odmiane sagema my301X :P

  • 0

    4. ~D.K.system  2006-09-02 14:44:24  host: ece170.internetdsl.tpnet.pl

    Ile ten model ma pamięci?

  • 0

    5. ~body  2006-09-02 16:32:46  host: ffg234.internetdsl.tpnet.pl

    kosmiczny szmelc. Samsung - wescie sie za to co najlepiej robicie, czyli Slidery...

  • 0

    6.  2006-09-15 09:59:21

    a ja mialem okazje ^trzymać^ poprzednika (p300) i powiem że jak wczesniej nie byłem zachwycony tak po tym całkiem zmieniłem zdanie-ten fonik mi poprostu ^leżał^ a ten wygląda na jeszcze lepszego,więc ja bym go chciał mieć,tyle że pewnie cena będzie b.wysoka

  • 0

    7. ~Paweł  2006-09-15 16:55:47  host: w3cache.g.intelink.pl

    Japierdziu... Tyle powiem. Kalkulator czy nie, to wkońu ma 80mb pamięci i możliwość rozszerzenia poprzez karty :-O Do tego odtwarzacz i aparat, ale to już standard. Może chodzi o to, że jak go wyjmiesz w np. autobusie to ludzie pomyślą, że liczysz sobie na kalkulatorze i nikt ci go ie ukradnie :) Nie jest piękny, ale jakbym go miał, to napewno bym sie cieszył

  • 0

    8. ~adiq1033  2006-10-01 08:24:31  host: bnt143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    @Paweł,a kiedy podłączysz słuchawki i będziesz słuchal mp3,ludzie pomyślą,że jesteś nienormalny ^^

  • 0

    9. ~  2006-10-05 19:56:52  host: alf74.neoplus.adsl.tpnet.pl

    H*j a nie telefon

  • 0

    10.  2006-12-18 17:17:16

    Fajny pomysl moze sie sprzedac 'kalkulator telefon':/

  • 0

    11. ~mika  2007-04-17 20:44:19  host: 213.25.189.50

    ten telefon w rzeczywistosci wygląda o wiele lepiej niż na zdjęciu a jeśli chodzi o tego typu telefony to narzekacie na tego a widzieliście se p990i?? to jest dopiero szajs

  • 0

    12. ~kamil  2007-05-05 17:26:32  host: ffv106.internetdsl.tpnet.pl

    mam tan fonik i jest poprostu wypasik ma wszystko a jego pamięć bez karty jest bardzo duza idealne zdjęcia i video polecam ten telefon wszystkim tym co lubią coś jest oryginalne dla mnie ten tel jest kozacki

  • 0

    13. ~plo  2007-05-23 07:42:34  host: chello087206097127.chello.pl

    rewelacyjny na kolokwia gdzie wymagany jest kalkulator do obliczeń;) ciężko jest rozpoznać ludziom nie siedzącym w takich klimatach, że to telefon, a można wgrać tu sporo ściąg, np. idealny na kolokwia z chemii organicznej ;) pzdr

  • 0

    14. ~LosKtos  2007-07-11 20:29:24  host: xdsl-1059.wroclaw.dialog.net.pl

    a jak z bateria ile trzyma przy normalnym izytkowaniu?

  • 0

    15. ~Alex  2007-07-29 16:27:49  host: nat-45.ghnet.pl

    bateria bardzo dobra < przy moim uzytkwowaniu trzyma 4 dni ; ] a to fakt ze telefon nietypowy bo praktycznie na kazdym kroku ludzie pytaja mnie czy to telefon czy kalkulator a jak odpowiadam im ze to model sgh p310i EDGE tri band łapią się za głowe :)

  • 0

    16. ~modraba  2007-08-30 04:05:28  host: 62-29-165.20.energis.pl

    ten fon całkiem całkiem mały zgrabny choć menu troche oklepane jak w większości nowszych modeli co mi się w nim nie podoba to ta mała kiepskiej rozdzielczości ikonka wysyłania sms ale mimo to jest fajny pozdr

  • 0

    17. ~HellBoy  2007-09-06 20:06:29  host: 80.51.38.245

    Pytanie do tych, którzy mają ten telefon. Mianowicie jakiej pojemności karty pamięci bezproblemowo obsługuje ten telefonik.

  • 0

    18. ~HellBoy  2007-09-10 20:02:52  host: 80.51.38.245

    No i mam już kilka dni ten telefon. Co mogę o nim powiedzieć? 1. rozwiązanie z dodatkową baterią w futerale jest świetnym pomysłem,jednak co do wykoania, to ie jest najlepsze, ponieważ nosząc telefon w futerale, rysuje się tył jego obudowy - wystarczyłoby gdyby producent umieścił baterię wewnątrz futerału pomiędzy dwoma warstwami skóry.

  • 0

    19. ~luck  2007-10-21 19:11:22  host: edg175.neoplus.adsl.tpnet.pl

    moja koleżanka ma ten tel. przywieziony z francji ma polskie menu,ale nie da robić się zdjęć bez karty pamieci która nie jest dostępna w polsce

  • 0

    20. ~oko  2007-10-21 21:03:13  host: dzm98.internetdsl.tpnet.pl

    mam w nim karte 1GB

  • 0

    21. ~czereśnia  2007-11-11 18:45:35  host: nat-48.ghnet.pl

    chciałąm sie spytać czy wie ktoś może czy sie szybko rysuje bo mam zamiar go kupić i ile trzyma bateria

  • 0

    22. ~ministerfinansow  2007-11-12 12:43:23  host: gkh90.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo nietypowy.Ale jakoś mnie nie przekonuje.Podobno strasznie niewygodnie się rozmawia w tym pokrowcu.Ale wielki plus za bardzo długo trzymającą baterię. Tani jest.Używany na allegro za 650 zł. Raczej bym go nie kupił.

  • 0

    23. ~rolers  2007-11-12 21:17:15  host: 212.160.172.70

    do 17. Mam 1 GB i jest ok. W najbliższych dniach sprawdzę z 2 GB. do 19. nieprawda! Ten model ma około 80 MB wewnętrznej pamięci i nie potrzebuje memorki do robienia zdjęć. do 21. - rysuje się normalnie, tzn. jeśli nie rzucasz nim, nie nosisz razem z kluczami itp to nie ma żadnych problemów ;-) Poza tym telefon może być noszony w ochronnym etui z dodatkową baterią. To rozwiązanie nie jest do końca dopracowane, bo etui co prawda chroni telefon, ale podczas wpinania i wypinania dolna część metalowej klapki trze o umieszczoną w etui baterię i z upływem czasu lekko się wyciera. Poza tym nie zauważyłem żadnych problemów. do 22. - niewygodnie? Bzdura. mam ten telefon, rozmawiam nie wyciągając go z etui i nie ma żadnych problemów. Dodatkowo mikrofon jest osłonięty od zewnętrznej strony, więc zbiera mniej głosów tła. Ogólnie rzecz biorąc byłem bardzo sceptyczny kupując ten telefon (dotychczas byłem zadowolonym użytkownikiem początkowo Ericssona, a później SonyEricssona) ale moje obawy były nieuzasadnione. Dobrze rozwiązany system podwójnych baterii (doładowywanie baterii wewnętrznej po wpięciu telefonuy w etui), szybkie działanie (w porównaniu z telefonami na Symbianie - rakieta! ;>), wygodne menu (nie wiem, czy tylko w tym modelu, czy również w innych Samsungach - nie miałem okazji porównać.) Ogólnie: świetny sprzęt, godny polecenia. Ciekawe, jaki będzie kolejny model z tej serii. ;>

  • 0

    24. ~Oli  2007-12-02 22:25:30  host: fhq163.internetdsl.tpnet.pl

    Nie orientuje się ktoś ile moze kosztowac ten telefon obecnie(oczywiscie nowy)? Uwazam ze to fajny sprzet, moze troche delikatny, ale jak kto dba tak ma. Sam ksztalt i design mi sie podoba i nie rozumiem dlaczego to niby 'kalkulator'. Nie wiem jak sprawuje sie ten panel dotykowy do poruszania sie w interfejsie(w innych telefonach byl albo zbyt czyly albo wrecz przeciwnie). Mozecie sie podzielic informacjami?

  • 0

    25. ~;Domelo  2008-01-02 14:52:39  host: static-ip-87-248-80-131.promax.media.pl

    hahahhahahahahah ale bym sie usmial gdyby w menu zabraklo kalkulatora hahahahhaha . Te telefon wyglada jak kalkulator ale bardzo ladny i wypasiony kalkulator

  • 0

    26. ~mac  2008-02-18 16:41:16  host: ewa19.neoplus.adsl.tpnet.pl

    do mika... szajs to ty jestes/..... nie mialas/miales tego telefonu w rece wiec nie gadaj. telefon bije wiekszosc inne na kolana! p990i bardzo dobry telefon polecam jak najbardziej pod wzgledem funkcji. a jezeli kupuje sie fona na wyglad a nie na jakosc i funkcje no to coz... kup se lepiej 3310 nie bedziesz narzekac na wymiary- choc jest tylko minimalnie mniejsza od P990i. pozdr

  • 0

    27. ~BloB  2008-03-03 21:34:41  host: b1-65.koba.pl

    Wreszcie, po 3 miesiącach czajenia się na allegro udało mi się kupić ten telefon. Nowy można było kupić nawet za 800zł na allegro. Zazwyczaj ok 1000zł. To jedyny interesujacy telefon jaki znalazlem. Kiedy trzeba jest bardzo mały i wygodny w noszeniu ( imprezy ), a kiedy trzeba - długo trzyma na baterii dzięki dodatkowej w futerale ( wyjazdy ). Wygląda solidnie i poważnie ( stal i skóra ). Troche zawiedziony jestem futerałem - jest duży, a wewnątrz tak samo mała bateria jak w samym telefonie.

  • 0

    28. ~rolers  2008-04-09 17:23:13  host: 212.160.172.70

    BloB baterie nie są takie same - w telefonie masz 550 mAh, w etui 800 mAh. Wystarczy na dlugo :) Ale zgodzę się z Tobą - w etui bez problemu można było zmieścić znacznie większą baterię.

  • 0

    29. ~  2009-05-22 10:51:36  host: 199.67.203.141

    Fantastyczny- bateria wytrzymuje mi 2 tygodnie intensywnego używania. Polecam.

  • 0

    30. ~  2011-11-19 18:37:04  host: 89-76-64-44.dynamic.chello.pl

    Najlepszy telefon jaki kiedykolwiek wyprodukowano. Bateria 2 tygodnie, dobry aparat, bkluetooth, mp3, filmiki, muzyka, wielkość karty kredytowej. Mam go 5 rok, i po drodze miałem 4 inne i zawsze do niego po tygodniu wracałem a inne wracały do sklepu. Bezkonkurencyjny. Kupiłem go nowego za 400 zł hahaha

  • 0

    31. ~xxx  2012-01-25 23:03:59  host: ip-78-30-108-68.free.aero2.net.pl

    miałem później sprzedałem, teraz znowu chętnie bym go kupił - ale nie ma skąd

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet