Samsung SGH-P300 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P300 Opinie o Samsung SGH-P300

Samsung SGH-P300

w sumie: 34
  • 0

    1. ~Maciek  2005-11-22 15:52:05  host: 86-63-96-40.asta-net.com.pl

    A co to? Telefon? Wygląda jak pilot od mojego DVD :)

  • 0

    2. ~nikt  2005-11-22 17:09:12  host: dcd197.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nie - jak kalkulator wygląda jakiś tajwansky

  • 0

    3. ~hettman  2005-11-22 17:58:03  host: chello087207218111.chello.pl

    chyba im się szybka jakos na ukos przykleiła,czy cóś... :)

  • 0

    4.  2005-11-22 18:05:29

    no typowo jak kalkulator a nie telefon, nie podoba mi sie strasznie!! bleee...

  • 0

    5. ~Thomson  2005-11-22 20:13:38  host: chello087207168060.chello.pl

    wygląda jak kalkulator i jest cienki jak kalkulator:) (9mm)

  • 0

    6. ~hettman  2005-11-22 20:56:52  host: chello087207218111.chello.pl

    tak wszyscy mówicie że to kalkulator,no pewnie że to kalkulator ale za to z kolorowym wyświetlaczem .wow.:)

  • 0

    7.  2005-11-22 22:27:36

    kalkulator z aparatem XD czegoz to ludzie nie wymysla

  • 0

    8. ~  2005-11-23 13:29:07  host: abz70.internetdsl.tpnet.pl

    Blee...Mi to raaczej wygląda na przestarzały kalkulator :)

  • 0

    9. ~UWG_Rysiu  2005-11-23 14:34:35  host: gatetk.biezanow.net

    brzydkie i niezbyt rewelacyjne...

  • 0

    10.  2005-11-24 17:25:20

    wow ... nie spodziewalem sie ze ludzie wymysla kalkulator z ktorego mozna dzwonic i robic zdjecia :D

  • 0

    11.  2005-11-24 17:31:44

    wow ... nie spodziewalem sie ze ludzie wymysla kalkulator z ktorego mozna dzwonic i robic zdjecia :D

  • 0

    12. ~  2005-11-27 13:51:46  host: bnb139.neoplus.adsl.tpnet.pl

    kalkulator z mp3 dobry na lekcje matmy ;)

  • 0

    13. ~jano  2005-12-09 20:50:21  host: jgal.hstl6.put.poznan.pl

    A wedlug mnie telefonik jest absolutnie odjazdowy!!!!:)))) Jest niesamowicie orginalny i kazdemu na jego widok by galy wychodzily:P Gdyby jeszcze byl UMTS-owy bralbym go natychmiast!!!!!

  • 0

    14.  2006-01-06 09:43:50

    niezly ten kalkulator jeszcze troche i beda robic czajniki z funkcjami telefonu:)

  • 0

    15.  2006-02-12 23:05:09

    albo kaloryfery hehe

  • 0

    16. ~najbio  2006-04-20 19:57:47  host: pix-out-gl.tameside.gov.uk

    kupilem ten kalkularto!! jestem zadowolony jak cholera mp3 napierdala tak ze szkoda a w dodatku dzwoni kamera swietnie nagrywa mega

  • 0

    17. ~  2006-05-04 12:39:58  host: abqi76.neoplus.adsl.tpnet.pl

    toć to kalkulator jest... strasznie brzydki telefon :/

  • 0

    18. ~noob  2006-05-26 10:37:52  host: acok169.neoplus.adsl.tpnet.pl

    No, waży też tyle co kalkulator i ma rozmiar karty kredytowej (może po za grubością) jak dla mnie wypas :D

  • 0

    19. ~kaliszanin90  2006-05-28 22:28:26  host: 62.141.226.156

    jak dla mnei wygląda na bardzo zaawanswany kalkulator ale ogólnie nie pogardził bym nim:P

  • 0

    20.  2006-05-30 18:22:23

    mam takie pytanie, jśli ktoś zna odpowiedz to prosze pisac na maila iglu@interia.pl albo na gg 7673769. z góry dziekuje.
    Funkcja telefonu Samsung pozwalająca na oglądanie zdjęć czy filmów z telefonu za pomocą rzutnika to jest co? Document Viewer,
    Wyjście TV out, EDGE

  • 0

    21. ~karoll20  2006-06-06 12:51:05  host: sub196-75.elpos.net

    Funkcja telefonu Samsung pozwalająca na oglądanie zdjęć czy filmów z telefonu za pomocą rzutnika?? Jak to sie nazywa??

  • 0

    22. ~Comp  2006-06-18 20:11:20  host: dje253.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Oczywiscie ze EDGE ( External Digital Graphic Equip)

  • 0

    23. ~radek  2006-06-21 13:20:34  host: 80.51.250.218

    mam ten telefon i muszę wam powiedziec iż na żywca prezentuje się inaczej, jest naprawde fajny, co do funkcji to brak mu tylko Edga ale za to bateria trzyma 3dni + etui które ja doładowuje, Polecam

  • 0

    24. ~em  2006-06-23 13:37:57  host: dio8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam również ten telefon i jest to najsolidniej wykonany tel jaki miałem!
    Rzeczywiście nie jest to standardowy wygląd, ale to mnie w nim właśnie urzekło.
    Zdjecia rewelacja i mp3 również

  • 0

    25. ~Smark  2006-06-26 14:28:36  host: cvu98.internetdsl.tpnet.pl

    Ciekawe czy dobrze czyśli szyby z szronu jak karta kredytowa to maleństwo?? - szybko się zgubi.

  • 0

    26. ~luk  2006-08-07 23:28:53  host: clo79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    małe, lekkie, nowoczesne, pięknie wykonane, skurkowe etui jest dodatkową baterią i ładuję w razie potrzeby tą w telefonie, ma wszystko co chcielibyście mieć w telefonie! Rozmiar nie do wiary. Jak mozna mieć jakikolwiek inny ?telefon ????

  • 0

    27. ~sim.ON  2006-08-17 10:21:56  host: proxy-2.tts.lt

    Ale wy bzdury gadac. pierwszy telefon co niewyglada jak wibrator.W qrwia mnie juz ta wielofunkcyjnosc jak by malo bylo ze mozesz dzwonic, po co wam te telefony? kupcie sobie aparaty.

  • 0

    28. ~szajsung men  2006-09-25 18:53:05  host: host-145-3.hstl6.put.poznan.pl

    widziałem i bawiłm się...aparat w P300 szału nie robi,sam telefon jest drogi i wygląda inaczej "oryginalnie"-brawo za pomysł.Odtwarzacz muzyki dobrej jakości choć nie dająca się rozszerzyć pamięć wiele nie pomieści. Komunikacja USB i Bluetooth bez problemów. Ciekawym pomysłem jest zapasowa bateria w futerale która może pracować równocześnie z tą w telefonie.

  • 0

    29. ~Rafal  2006-11-01 11:58:52  host: chello087207173180.chello.pl

    sim.ON bo widzisz nie wszyscy chcą nosić ze sobą aparat, odtwarzacz mp3, telefon i jeszcze najlepiej kalendarz. Kup sobie 3310 i torbe na 10 innych rzeczy. Telefony mają aparat bo nigdy nie wiesz kiedy sie przyda, a trzeba być kretynem żeby nosić przy sobie cyfrówkę. Odtwarzacz mp3 bardzo przydatny... bo jak ktoś dzwoni to wiesz, że dzwoni... poza tym choćby SE ma świetną jakoś dźwięku (przy słuchawkach dousznych). Może to taka Samsungowska Nokia 8800 jeżlei dobrze pamiętam? Kupowana nie po tym co ma ale po tym jak wygląda? Sam od telefonu oczekuje, że będzie miał aparat (teraz mam 3,2 mega w telefonie) i dobrej jakości odtwarzacz mp3, a mimo to ten samsung wpadł mi w oko. Liczy sie na tym świecie coś co możemy nazwać.... orginalnością. Drogi bo to ma być telefon dla ludzi z klasą, a nie dla ziomka tomka...

  • 0

    30. ~SGH P300  2007-01-26 16:44:40  host: chr177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam go od 25 stycznia 2007 i jest Ok fotki wychodzo OK .

  • 0

    31. ~P300  2007-01-26 16:49:23  host: chr177.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam ten Kom od 25 Stycznia 2007 i jest jak narazie OK ma fajne Gierki najlepsza Jest Bobby Carrot

  • 0

    32. ~grabusadam  2007-01-29 17:00:04  host: eir10.internetdsl.tpnet.pl

    mam telefon i jestem bardzo zadowolony jedynym mankamentem jest waga poza tym wszystko super

  • 0

    33. ~hank  2007-07-25 00:38:38  host: wlnet-host-250.wlnet.com.pl

    jedna zasadnicza wada- dzwonków nie słychać woguleeeeee

  • 0

    34. ~65  2009-04-20 20:24:45  host: px-fo.telsten.com

    calculatrix :P

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-197-65-227.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet