Samsung SGH-P200 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-P200 Opinie o Samsung SGH-P200

Samsung SGH-P200

w sumie: 49
  • 0

    1. ~arti  2006-07-18 12:35:05  host: ejy82.internetdsl.tpnet.pl

    taki oo... sa lepsze Samsungi !!!

  • 0

    2. ~Qba  2006-07-18 13:31:30  host: 193.71.162.13

    co to jest uma?

  • 0

    3. ~  2006-07-18 15:45:58  host: luxgw.thiel-logistik.com

    widzę że ma chyba porządny głośniczek :)
    więcej zalet nie dostrzegam ;)

  • 0

    4. ~cinek  2006-07-18 17:13:06  host: aii237.neoplus.adsl.tpnet.pl

    nienawidze rozkładanych telefonów tm bardziej że to nie jest coś extra.

  • 0

    5. ~  2006-07-18 19:29:03  host: blz88.neoplus.adsl.tpnet.pl

    to nie jest rozkładany telefon tylko rozsuwany

  • 0

    6.  2006-07-18 22:14:12

    kolejna wersja samsunga D500, tyle że ma wifi i edge kosztem irdy:P

  • 0

    7. ~Krzys  2006-07-19 19:52:02  host: 62.29.133.84

    tak nowe fony nie maja irdy a szkoda

  • 0

    8.  2006-07-24 12:00:06

    Wszystko fajne,szkoda tylko ze Samsung popada w paranoje Nokii->znowu to samo tylko w innym pudelku!!!!!!!!!!!!!
    Panowie tak nie mozna. Macie pomysly i dobre wykonienie wiec tworzcie cos nowego w prawdziwym tego slowa znaczeniu!!!

  • 0

    9.  2006-08-02 09:22:50

    co to jest wifi i do czego służy??

  • 0

    10. ~darmowy tel WiFi  2006-08-03 23:04:20  host: 81-186-232-30.citynet.pl

    dlaczego na PL serwerach sa komentaze tylko infantylne, szydercze lub wulgarne? czy nikt z was nie potrafi zauwazyc ze to jest rewolucja i poczatek nowego etapu ? darmowej telefoni miejskiej? na poczatek w centrach wiekszych miast a potem na innych obszarach zurbanizowanych. wydawanie miliardow przez glupia tepse na budki telefoniczne bylo szalenstwem zamiast tego powinna zainwestowac w hot spoty UMA Ale to juz ja zrobie a ona niech spi i nie przeszkadza :-)

  • 0

    11. ~Wojtek  2006-08-13 14:39:55  host: ddg219.neoplus.adsl.tpnet.pl

    To jest Samsung D500 w innej obudowe

  • 0

    12. ~dawid  2006-09-04 15:29:35  host: proxy.chelmno.marton.net.pl

    do Wojtka: to nie jest D500 w innej obudowie, jezeli zauwazyles, to w informacjach dodatkowych jest napisane, ze obsluguje
    uma, pewnie nie wiesz co to znaczy, bo porownales go z D500, przeczytaj sobie informacje na temat tej technologii, a potem wyrazaj swoje opinie.

  • 0

    13. ~natalia  2006-12-17 14:54:10  host: 213.199.218.227

    to jest super telefon ja go chyba sobie kupie

  • 0

    14. ~majhen  2007-01-23 18:27:15  host: public-gprs11401.centertel.pl

    nie jest to jakiś wybitny telefon lepiej kupić Sony Ericsson

  • 0

    15. ~kajo  2007-03-02 21:10:02  host: c31-237.icpnet.pl

    Telefonik super. Może i nie ma super jakości wyświetlacza, ani aparatu, ale to nie jest ważne. Telefon służy do dzwonienia, a ten potrafi to robić taniej. WiFi to jest to, szkoda tylko, że telefony z wifi są wciąż takie drogie... Jak tylko będzie mnie stać na takie coś to od razu kupuje. Pozdro :)

  • 0

    16. ~kajo  2007-03-02 21:11:23  host: c31-237.icpnet.pl

    Telefonik super. Może i nie ma super jakości wyświetlacza, ani aparatu, ale to nie jest ważne. Telefon służy do dzwonienia, a ten potrafi to robić taniej. WiFi to jest to, szkoda tylko, że telefony z wifi są wciąż takie drogie... Jak tylko będzie mnie stać na takie coś to od razu kupuje. Pozdro :)

  • 0

    17.  2007-04-14 21:23:57

    Widzę że większość ludzi che zrobić jakikolwiek komentarz, a ten telefon zawiera przede wszystkim rewolucyjną technologię UMA. Choć z tą telefonią miejska to chyba nieco za bardzo SF. WiFi czasem nie potrafi sobie z niektórymi przeszkodami poradzić. A na koniec dobra rada wpisać w wyszukiwarce UMA i potem pisać komentarze, a nie czytać parametry aparatu i besztać sprzęt. :-)

  • 0

    18. ~...  2007-05-17 09:59:57  host: 87-205-55-116.adsl.inetia.pl

    Ooo widze, że wreszcie WiFi w rozsowanym telefonie Samsunga. Dodac to telefonu Symbiana lub WM i slot na karty pamięci to wyjdzie bardzo dobry telefon.

  • 0

    19. ~Adam  2007-05-21 13:09:38  host: 213-238-97-74.adsl.inetia.pl

    Ma UMA ok, bo niewiele takich telefonow, ale dlaczego on taki sumo wagi ciezkiej :)

  • 0

    20. ~kruszyn  2007-05-26 12:30:21  host: proxy2a.interkam.pl

    taki bardzo ciezki to on wcale nie jest!! poza tym technologia uma tez troche wazy, tzn chipset;d a poza tym musoi miec dobra baterie bo wifi bardzo jedzie po baterii ( i w sumie tan samsung to baterie ma srednią;/)

  • 0

    21. ~  2007-05-27 16:45:02  host: cai163.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ile on kosztuje odp. ktos

  • 0

    22. ~Citizen  2007-06-12 12:44:22  host: cas2.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam ten telefon kilka dni,całkiem fajny,tylko nie ma bluetootha co jest dużym minusem

  • 0

    23.  2007-06-16 00:03:17

    no właśnie - nie ma bluetootha - zmieńcie to w końcu w opisie!

  • 0

    24. ~klaudiusz  2007-06-19 13:54:50  host: 1.184.rev.mni.pl

    Czy ktoś wie czy ten telefon ma złącze kart pamięci bo w opisie jest "brak danych".

  • 0

    25. ~uma  2007-06-20 11:10:48  host: staticline10529.toya.net.pl

    kupiłam go wczoraj. mialam wybor miedzy e250 a tym. wybralam ten bo bardziej mi sie podobał. ale jestem strasznie niezadowolona. odtwarzacz mp3 ale dzwonki mp3 nie dzialaja! na dodatek ani irdy ani 'blututa' nic zupelnie ;/

  • 0

    26. ~panna - nikt  2007-06-20 13:04:32  host: 088156235168.swn.vectranet.pl

    A samsung ten ma flash? na 100% ?

  • 0

    27. ~Misieq  2007-06-23 19:16:01  host: 213.134.172.48

    brak kart pamięci i bluetooth`a trochę lipa myślałem że to będzie taki "lepszy" (o wifi) E250 a tu ... :(

  • 0

    28. ~ninj4  2007-07-17 20:03:39  host: 82.160.206.50

    ktoś pisze straszne brednie, bo dzwonki mp3 działają w 100% sprawnie

  • 0

    29. ~mefik  2007-07-23 21:15:03  host: due138.internetdsl.tpnet.pl

    Mam bardzo ważne dla mnie pytanie!!! Który telefon wybrać: SE K510i czy Samsung P200?? Prosiłbym o odpowiedź kogoś, kto zna się na telefonach! Jak najszybciej!

  • 0

    30. ~rysiio  2007-07-24 13:59:19  host: host196-128-dynamic.17-87-r.retail.telecomitalia.it

    ile taka przyjemnosc kosztuje?

  • 0

    31.  2007-08-09 07:15:32

    do 29. `mefik - wybierz nokie 3210 bo Ty chyba nie masz pojecia o zadnym z tych telefonow skoro zadajesz takie pytanie.

  • 0

    32. ~marta  2007-08-09 12:00:14  host: acir133.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ten telefon mam mało pamieci a to jest wazne

  • 0

    33. ~JA  2007-09-05 12:29:48  host: 212.160.172.70

    telefon z umą jest dobry ale nie do tego stopnia zeby się o niego klucic . w polsce i tak nie ma dobrych usług do obnizenia kosztów więc taki telefon nie jest rewelacyjny. wiem coś o tym bo znam technologię uma i pracuje z tym na co dzien , więc nie podniecajcie sie tak bo nie ma czym . aparat do kitu i rozmiar kart pamięci tez . NIEWARTO!!!!!

  • 0

    34. ~pat  2007-09-08 09:11:34  host: 0375.smevpn.tpnet.pl

    do JA: W polsce nie ma dobrych usług do obniżenia kosztów? A UNIFON w Orange? za 50zł rozmawiasz za darmo z numerami Orange i Stacjonarnymi... a za 10zł usługi obniża koszt rozmów do 0,14zł. Czy to nie jest dobra usługa? Pozdrawiam

  • 0

    35. ~  2007-09-20 13:08:47  host: 212.160.172.70

    do pat : wiem o unifonie i znam tą usługę bardzo dobrze, bo jak pisałam pracuje z nią na codzień. jako pierwsza bylam przeszkolona z tej usługi i wiem jakie to g**** , klienci nie byli tym zainteresowani , wiem bo proponowalam im aktywację tej usługę . sam unifon jest moze nizly ale wiążą sie z nim dodatkowe koszty ( neo + Livebox ) wiec w sumie to nie obnizenie a zwiekszenie . :)

  • 0

    36. ~tomi  2007-11-27 14:45:23  host: ws-a.infinite.pl

    chyba, że ktoś posiada już dostęp do netu i ma w domu router z ap, wtedy jest to znaczne obniżenie kosztów ;-)

  • 0

    37. ~karla  2007-12-04 23:32:42  host: dynamic-87-105-233-152.ssp.dialog.net.pl

    no szkoda ze noew telefony nie maja irdu;///..powienny miec wszystko;//!!!!!1

  • 0

    38. ~Cineq  2007-12-15 20:16:17  host: 86-63-124-94.sta.asta-net.com.pl

    Mam ten telefon od dziś rana i bardzo mi się podoba. Wi-FI miodzio :D do reszty raczej nie mam zastrzeżeń ale jeżeli ktoś go ma też to nich mi powie: jak zrobić pełny ekran odtwarzania w odtwarzaczu video ?

  • 0

    39. ~Rzan  2008-01-21 20:44:02  host: acyn90.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Witam. Chciałem zapyta jak sciagnac to menu w pulpicie. Strasznie mnie to denerwuje (jesli to pomoze to mam telefonik z orange)

  • 0

    40. ~Cineq  2008-02-21 19:52:23  host: 86-63-124-94.sta.asta-net.com.pl

    Pytam o to co rzan a pozatym... jak zainstalować aplikacje po wgraniu jej przez kabel ?! przez GPRS wszystko gra jest pytanie czy instalować ale jak biore normalnie to 'nieodtwarzany format pliq'

  • 0

    41. ~hudy  2008-07-26 13:40:35  host: 212.183.136.193

    ej a jak on ma wifi tzn. ze moge normalbie po stronkach internetowych na nim smigac? ??

  • 0

    42. ~Vanepafi  2008-09-11 16:35:41  host: am162.netis.net.pl

    mozesz po stronkach internetowych szalec wgraj opere mini se tylko jak niemasz przegladarki i grac np. w tibie micro albo warspear online :)

  • 0

    43. ~mali  2008-10-09 22:57:46  host: apn-77-113-153-51.gprs.plus.pl

    UMA to taka funkcja, która pozwala np na włączenie unifona (rozmowy za grosze przez neta, w miejscu gdzie jest podłączenie stałe, np. WiFi)

  • 0

    44. ~Samsung  2008-12-01 16:34:01  host: ago240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Hej... Mam pytanie...ile ten telefon musi się ładować aby bateria cała się naładowała? Proszę o szybką odpowiedź:) Pozdrawiam

  • 0

    45. ~Parker  2009-02-08 14:22:53  host: host-89-230-133-227.inowroclaw.mm.pl

    to coś ma wifi? xD

  • 0

    46. ~  2009-05-19 14:26:45  host: apn-77-113-200-74.dynamic.gprs.plus.pl

    Ja się ostatnio zastanawiam nad jego kupnem. Co mi radzicie? Jak się sprawuje w uzytkowaniu?

  • 0

    47. ~jarek  2009-05-29 18:04:21  host: narut.net-partner.pl

    no ma ma :) wi-fi super opcja jak na telefon za 100 zl ;p

  • 0

    48. ~tommy  2009-07-02 13:10:41  host: chello089079138073.chello.pl

    Wi-fi w tym telefonie nie służy do przeglądania stron. Tylko do UMA. Nie ma bluetooth, jak czasem pisze na niektórych stronach. Ale ogólnie telfon OK

  • 0

    49. ~Onaaa  2009-09-08 11:33:23  host: 77-255-160-183.adsl.inetia.pl

    Jak w tym telefonie skonfigurować wi-fi?

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-158-173-184.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (7)

Archiwum Ankiet