Samsung SGH-N620 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-N620 Opinie o Samsung SGH-N620

Samsung SGH-N620

w sumie: 6
  • 0

    1. ~  2004-12-02 14:08:00  host: 80.51.244.14

    NIe najgorszy fon ale ta polifonia...

  • 0

    2.  2006-04-19 16:25:58

    ten telefon jest zajebisty ma mp3 neta dysk 32 mb irda radio maryja telewizor i wiele róznych opcji

  • 0

    3. ~Alan.M  2006-09-19 15:36:48  host: auu13.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Sebol czy dobrze się czujesz bo chyba cie popier****** irdy niema telelewizora bo wyświetlacz mono mp3 nie bo wejścia na słuchawki niema a irdy bo nniema czerwonego albo innego czegośi radja tesz bo też niema wejścia na słuchawki neta to niewiemdysku takiego też nie.Alan.M

  • 0

    4. ~ela  2007-06-19 12:19:26  host: kamien.bluedot.pl

    zajebi*** telefon tylko zeby cos zrobic trzeba go dobrze rzucic o glebe lub o ściane,najlepiej cos twardego...a tak to oki:) polecam

  • 0

    5. ~Ol.  2007-08-25 21:54:24  host: 088156197168.slp.vectranet.pl

    dla kogos kto nie szuka bajerów dobry telefon ;] 2 lata mialam i nada mam spory sentyment do niego ;P poste menu i wszystko robilam odruchowo po przyzwyczajeniu.

  • 0

    6. ~i  2011-07-07 01:48:28  host: user-46-113-86-64.play-internet.pl

    Miałam kiedyś go i też mam sentyment :) mi działam bez problemu :)

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-107-222.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Jaki sposób zakupu telefonu jest bardziej opłacalny?

T-Mobile: telefon od operatora nie musi być droższy

 

Zobacz wynik | Opinie (8)

Archiwum Ankiet