Samsung SGH-N500 - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-N500 Opinie o Samsung SGH-N500

Samsung SGH-N500

w sumie: 6
  • 0

    1. ~kassia  2006-05-28 11:28:33  host: 80.50.52.30

    czemu nikt nie daje opinii do tego telefonu co? mój brat kiedyś miał taki telefon inawet znalazł w nim dyktafon!!!!!!!!!!!!! fakt że nagrywał 40 sekund ale jakość była lepsza niż w jakimś nowiutkim wypasionum telefonie!!! jak byś słuchał w kompie muzy albo jeszcze lepsza jakość serio!!!! pozdro...

  • 0

    2. ~Patryk  2006-09-02 19:15:42  host: NAT-4.autocom.pl

    Miałem ten telefon i faktycznie miał dobry dyktafon a do tego można nim było grac w piłke i rzucać po ścianach i nic mu nie było to jest naprawde pancerny telefon ;]

  • 0

    3. ~ricki  2006-12-28 10:55:06  host: acxu240.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon full wypas wlasnie go kupilem dyktafon lepszy niz w nokiach.

  • 0

    4. ~menda społeczna  2007-11-18 19:31:29  host: gx157.internetdsl.tpnet.pl

    no telefon zajebisty aparat 258 milionów pikseli, odtwarzacz mp3, bluetoth, karta pamięci 40 giga itp itd zajebisty fon

  • 0

    5.  2008-04-25 20:06:40

    ~(1):zgadzam się ze wszystkim. ~(2):też masz rację:-) ~(3):był full wypas faktycznie w swoim czasie... ~(4):faktycznie niezła menda społeczna z Ciebie, tu ludzie powagi oczekują zwykle... A tak zupełnie ode mnie to kupiłem ten telefon półroczny. Używałem dwa lata. Teraz od dwóch lat ma go mój ojciec i nadal śmiga na oryginalnej baterii, choć teraz trzyma tylko dwa dni, co i tak nie jest złym wynikiem jak na telefon mający pięć lat:-)

  • 0

    6. ~MB.  2013-05-02 15:29:58  host: ikz98.internetdsl.tpnet.pl

    Bardzo dobry- 10 lat działa bez zarzutu mimo wieku.Bateria też trzyma prawie tydzień.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-54-159-169-210.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy skorzystałbyś z opcji logowania na podstawie wzorca oka?

Comarch: będzie biometria w rozwiązaniach dla banków

 

Zobacz wynik | Opinie (1)

Archiwum Ankiet