Samsung SGH-M8800 Pixon - opinie
Telefony Samsung Samsung SGH-M8800 Pixon Opinie o Samsung SGH-M8800 Pixon

Samsung SGH-M8800 Pixon

w sumie: 99
  • 0

    1.  2008-09-29 17:47:38

    Ja pinkole jak wypas... nie faworyzuję żadnej firmy ale jeśli chodzi o aparat to wszystkie inne mogą się schować... włącznie z SE C905. Tutaj przynajmniej WIDAĆ ten aparat ;p BTW. wiem wiem...ilość mpx to tylko wielkość zdjęcia ale obiektyw robi wrażenie, a do tego super telefon. Wypas. Tylko bateria pewnie jest z tych "ciągne góra 1dzień". :P PzDR

  • 0

    2. ~Daviol  2008-09-29 18:29:46  host: deg84.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Dobry fon ale zjebali misje... : brak wi-fi. Porażka na starcie. Ale to nie PDA tylko, fotofon więc zrobi furorę na tym rynku.

  • 0

    3. ~  2008-09-29 19:18:51  host: 88-199-58-99.tktelekom.pl

    bateria będzie z 30min może trzymała:D juz teraz w samsungach jest tragedia a co dopiero w takim kombajnie

  • 0

    4. ~  2008-09-29 20:02:30  host: aabi69.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on jest poprostu super i ten aparat ma nawet niezły obiektyw(jak na telefon) ile on może kosztować jak wejdzie na rynek?

  • 0

    5. ~xxx  2008-09-29 20:18:52  host: acfq100.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Brak Systemu, klawiatury, Wi Fi, jak na taki tel słaba bateria. A byłby ideał ;/

  • 0

    6.  2008-09-29 21:43:09

    Brakuje tylko WiFi !

  • 0

    8. ~przemo  2008-09-30 07:21:28  host: ze212.internetdsl.tpnet.pl

    550 euro. hmmmm. poważna konkurencja dla INNOV8. tylko mam nadzieję że tu dostaniemy prawdziwego xenona. Czekam z niecierpliwością aż wpadnie w moje łapki :)

  • 0

    9.  2008-09-30 09:26:27

    Czyzby juz wypuścili zastepce Samsunga Omnia? Bardziej wybajerowany niż poprzednik. Tylko co ma wlozone do środka bo jakos nie doczytałem sie w specyfikacji. Jesli Samsung nadal bedzie tak ladował w telefonoy coraz to nowsze funkcje to za niedługo moze na świeta doczekamy sie w nich odtwarzacz microDVD :) luba nawet funkcionalności laptopa luba zagramy na nich w Gears of War 2. Jeśli sie pojawi na rynku to odrazu go kupuje.Nie wime dlaczego ale on musi byc mój!!!

  • 0

    10.  2008-09-30 17:11:45

    niezly..ale brak wifi??

  • 0

    11. ~ostry  2008-09-30 21:13:46  host: csknet-84-234-33-183.csk.pl

    taki tel i bez wifi? tragedia!

  • 0

    12. ~czub  2008-10-01 07:16:41  host: 86-63-84-82.sta.asta-net.com.pl

    cudo, nie telefon ^^

  • 0

    13. ~kostuh  2008-10-01 11:04:14  host: evdo-78-30-83-190.subscribers.sferia.net

    Niestety aparat to nie wszystko....

  • 0

    14. ~  2008-10-01 13:00:11  host: aadb126.neoplus.adsl.tpnet.pl

    on ma zwykłą diode led?!

  • 0

    15.  2008-10-01 18:00:25

    No super! Tylko dlaczego nie ma WiFi? Ani żadnego systemu?

  • 0

    16. ~merde001  2008-10-01 20:20:30  host: agb148.neoplus.adsl.tpnet.pl

    z wyglądu super ale ta bateria!!!!

  • 0

    18. ~Ad***  2008-10-02 06:45:41  host: 088156175200.skarzysko.vectranet.pl

    Następca Omnii :>?

  • 0

    20. ~Ciool  2008-10-05 10:07:35  host: inzynierska.limes.com.pl

    A mógł być taki udany model...szkoda, że nie ma wifi, bo to go w moich oczach skreśla. Wole KC910 ^^.

  • 0

    21. ~  2008-10-05 22:06:38  host: 77-254-88-55.adsl.inetia.pl

    "7. ~nestea55 2008-09-29 21:49 host-5db0d996.sileman.net.pl 8 mega pixeli aparat, a wyświetlacz 256 tys -dno!!" A widziałeś kiedyś ekran dotykowy w telefonie który ma wiecej niż 256k kolorów bo ja nie...

  • 0

    22. ~Sam  2008-10-11 12:13:36  host: 85.128.7.41

    Jak komuś zależny na 16 mil kolorów i 8 mpx wi-fi to odsyłam do SAMSUNGA i8510

  • 0

    23. ~  2008-10-12 09:03:38  host: aalm30.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Zawsze się zastanawiam po co robić sobie kopa w d* na samym początku? Jak można nie dać Wi-Fi do takiego telefonu?

  • 0

    24. ~zxcv  2008-10-24 23:03:49  host: afo83.internetdsl.tpnet.pl

    21. iPhone?

  • 0

    25. ~ariiel  2008-10-25 21:32:26  host: hmn250.internetdsl.tpnet.pl

    Następcą Omnii to na pewno nie jest z prostego powodu: nie ma systemu operacyjnego! Prędzej jest następcą f480.

  • 0

    26. ~  2008-10-28 15:32:52  host: 089-100-251055.ntlworld.ie

    dobrze ze ma malo kolorow wiec bateria powinna trzymac chwile dluzej (a oko ludzkie i tak nie rozroznia wiecej)... za to brak wifi to pech, wszyscy mamy wifi w domu i pracy i fajnie by sie gadalo przez skype... mam tak teraz w moim i600 i jest GIT tylko procek za slaby na te czasy

  • 0

    27. ~fester78  2008-11-01 12:08:42  host: 80.51.38.245

    ~Daviol - "Dobry fon ale zjebali misje" - może uzasatnij swoją wypowiedź, bo na razie jest na poziomie gimnazjum. "brak wi-fi" - wg mnie to ma być telefon fotograficzny i do ludzi tym zainteresowanych kierowany, więc wi-fi nie jest niezbędne.

  • 0

    28. ~fester78  2008-11-01 12:10:44  host: 80.51.38.245

    Do 3. Ja z kolei twierdzę, że samsungi mają o wiele trwalsze baterie od Nokii. Miałem i nowe Nokie i nowe Samsungi. Z ogniw Samsunga jestem bardziej zadowolony.

  • 0

    29. ~fester78  2008-11-01 12:13:59  host: 80.51.38.245

    Do 5. Jak to brak systemu? System jest (tyle, że Samsunga), bo gdyby go nie było to byś telefonu nie włączył. Brak klawiatury? To jest ekran dotykowy więc klawka jest wirtualna. Na temat wi-fi już się wypowiadałem. Co do baterii to skąd wiesz, że słaba? Masz już ten telefon i się przekonałeś?

  • 0

    30. ~xxx  2008-11-04 17:50:19  host: nat0-waw.rtr.bait.pl

    Mam pytanie od kiedy ten fon będzie w sprzedaży ?

  • 0

    31. ~Andzia  2008-11-08 18:33:29  host: 27.v55.interkam.pl

    piszą ze od połowy grudnia, pod koniec roku itp. A ja mam wymiane telefonu na gwiazdkę więc musze go miec. Po co mi Wi-fi czy Sri-f nawet nie wiem do czego to jest potrzebne...

  • 0

    32. ~obiektyw  2008-11-29 13:34:55  host: ekb155.internetdsl.tpnet.pl

    do 1 ej jaki masz tu niby obiektyw robiący wrażenie jak w k750 jest juz większy

  • 0

    33. ~trotyluk  2008-11-30 21:09:17  host: cpc1-staf3-0-0-cust395.sol2.cable.ntl.com

    wszystko pięknie ale 4h czuwania to żałosne, brak wifi i firmowy system najpewniej niekompatybilny z symbiantem ani Windowsem mobile

  • 0

    34. ~hazel  2008-12-02 15:02:34  host: acqd205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    jako posiadacza omni... raduje sie. bo m8800 raczej mu nie dorasta.. z jedna wypowiedzia sie zgadzam: jakby dolozyc wifi, wm + baterie conajmniej 2000mAh to bylby ideal. no moze jeszcze pamieci bym dolozyl...

  • 0

    36. ~fonik  2008-12-10 14:44:47  host: alex.gl.digi.pl

    kolejny niedorobiony smartfon ;/ -brak wifi! -co do aparatu taki aparat bez xenonu? -filmiku bez zoomu optycznego nie nakrecimy z dobra jakościa jeśli użyjemy zoomu cyfrowego, i nadal 256k kolorów?! skoro to jest telefon do robienia zdjec -jescze bez symbiana! (to jest w dzisiejszych czasach standartem) jak napisałem niedopracowany telefon ;/

  • 0

    37. ~FJz  2008-12-14 21:52:12  host: cpc5-hitc4-0-0-cust927.lutn.cable.ntl.com

    Mam go, jest poprostu rewelacyjny moja ocena 9/10

  • 0

    38. ~anglik  2008-12-14 22:46:47  host: cpc3-ward2-0-0-cust823.manc.cable.ntl.com

    Dzisiaj widzialem ten telefon kumpel kupil w abonamencie orange 35f miesiecznie na 18 m-cy Jest lepszy od omni i w przeciwienstwie co piszecie bateria jest dobra i mozna ustawic na szybie bez reagowanie w stan czuwania wiec luz... ale robii wrazenie cene rynkowa 450f

  • 0

    39. ~anglik  2008-12-14 22:48:05  host: cpc3-ward2-0-0-cust823.manc.cable.ntl.com

    wm tez ma

  • 0

    40. ~lestath  2008-12-15 11:55:41  host: 77-252-161-6.ip.netia.com.pl

    Mam tego fona od tygodnia i tak- bateria trzyma tyle co w noki 95 czyli ładujemy co 2 dzień, fonik zgrabny i fajny, zdjęcia i filmiki powalają- powaga, minusy - nie ma wyszukiwarki kontaktów, ale i tak polecam

  • 0

    41. ~Shaigan  2008-12-15 19:50:56  host: agr152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Do 35.Żal mi cie, potrzebna ci Irda skoro masz bluetootha ? Pewnie po to, żeby z kolegami z 2 klasy przesyłać z prędkością 7kB/s ^^

  • 0

    42. ~maniek  2008-12-20 21:27:46  host: 93-96-121-91.zone4.bethere.co.uk

    mam go i mały problem:jak sie wyłancza głos klawiatury prosze bo oszaleje

  • 0

    43. ~  2009-01-03 11:36:00  host: chello089079195111.chello.pl

    jak dla mnie to nie wyróba ja mam nokie N82 i pasi mi w niej ze ma wbudowany GPS, WIFI, 5MPX myslalem ze ten tez bedzie mial chociaz WIFI dla mnie nie robi on wrazenia fajnie wyglada i ten aparat ale co do funkcji to jezeli chodzi o telefony to tylko 3+ bateria trzyma pewnie dlugo jak sie go nie dotyka i sie nikt nim nie bawi po zrobieniu fotk i paru wideo bateria sie kurczy nie wytrzymuje pewnie jednego dnia no ale wyswietlacz, lampa i bajery robia swoje

  • 0

    44. ~daniello23  2009-01-05 14:24:22  host: abom1.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Co jak co polecam HTC Touch HD, jego rozdzielczość: 480 x 800 WVGA; prędkości ściągania do 18 razy wyższej niż w przypadku standardowej technologii 3G. Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g, poza tym HTC słynie ze świetnych smartfonów, telefonów dotykowych, wcześniej te standardy prowadził Apple, teraz htc hd. Zresztą można obejrzyć filmiki na youtube telefonów, i zobaczycie, jak się nim obsługuje, i jak lecą filmy na nim. Mogłem wybrać międy tym a htc hd i wybrałem htc - zaufanej marce

  • 0

    45. ~Boj  2009-01-23 16:12:51  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    7# Dno to 16 mln kolorów miałem E51 aparat foto u niej to dno k750i tez jest 2 ale owiele lebsza niz w noki

  • 0

    46. ~tempak  2009-01-24 22:47:20  host: bmd212.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A do czeho tak w ogóle słuzy wi-fi??

  • 0

    47. ~Boj  2009-01-30 10:41:57  host: ch100.internetdsl.tpnet.pl

    Mi fifi zwisa nie potrzebuje tego urzadzenie a mom to juz w kojejnym fonie ale nie uzywam.

  • 0

    48. ~Kry$tek  2009-02-02 11:03:40  host: proxy.idealan.pl

    ceny omni i pixona sa praktycznie takie same(mniej wiecej 1500pln) wiec mam dylemat co wybrac!! kto mi poradzi? :D

  • 0

    49. ~Ziom075  2009-02-02 14:32:48  host: bwv206.internetdsl.tpnet.pl

    Można mieć Windows Wista na nim wystarczy poszukać na stronce c-gsm.pl bo ma obsługę xhtml.

  • 0

    50. ~ozio32  2009-02-06 01:44:00  host: ip-093157114248.mikolow.net

    jest super pelen wypas

  • 0

    51. ~Merol  2009-02-06 16:54:16  host: aecw59.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Tyle że ten HTC jest 2x droższy, to tak jakby w średniej klasie samochodów polecac merola SLX..

  • 0

    52. ~mulee  2009-02-13 21:37:33  host: xdsl-22637.wroclaw.dialog.net.pl

    Szkoda że bez Wi-Fi...:(

  • 0

    53. ~  2009-02-15 16:08:07  host: public64625.xdsl.centertel.pl

    fajny fon a jak sie w takim pisze smsy?

  • 0

    54. ~RAF_  2009-02-15 18:22:23  host: dxi22.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Jestem od niedawna posiadaczem Pixona. Ma kilka wad takie jak słaba bateria, system firmowy samsunga, ale za to ma też zalety aparat z automatyczną przysłoną obiektywu, zdjęcia jak na telefon zadowalające. Jakoś filmów zadowalająca wiadomo że to nie jest kamera:P. Mało jest dodatków do niego no ale za jakiś czas powinno coś wyjść. Ogólnie ekran dodatkowy dobrej jakości.

  • 0

    55. ~adam  2009-02-15 18:51:54  host: host-86-111-101-239.tvk.torun.pl

    niech samsung za telewizory się bierze a pozostawi telefony innym

  • 0

    56. ~  2009-02-16 21:49:53  host: dynamic-78-8-66-206.ssp.dialog.net.pl

    wi-fi= bezprzewdowy internet;pp tak ogolnie;d

  • 0

    57. ~Niee  2009-02-17 16:18:42  host: 078088139075.jg.vectranet.pl

    To jest jakaś Poraszka tyle kasy i brak Windows lub Symbian a tym bardziej BRAK WI-FI Krótko mówiąć Zjeb...

  • 0

    58. ~Mati  2009-02-23 19:46:36  host: abfl251.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Załosne. Aparat wywalili 8 MPX a wyswietlacz 256tys kol. Do tego brak wifi i symbiana albo windowsa. Jedyne co ma fajne to dotykowy wyswietlacz i aparacik.

  • 0

    59. ~  2009-02-28 13:18:36  host: clc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    gdyby było wifi to bym się nie wahał i kupił a tak to gówno... Jak można pozbawic możliwości darmowego neta na takim wyświetlaczu...

  • 0

    60. ~  2009-02-28 13:19:16  host: clc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Już lepiej innob8, ma symbiana, wifi... w play jest dosc tani!

  • 0

    61. ~  2009-02-28 13:25:01  host: clc207.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Ludzie mówicie, że to telefon fotograficzny i może nie mieć wifi, że jak ktoś chce wifi, niech sobie kupi i8510. Mam innov8 i8510 i robi on zdjęcia o wiele LEPSZE od tego modelu niby "fotograficznego". Na zdjęciach Pixona widać ziarno nawet na pomniejszeniu. W pełnej rozdzielczosci na innov8 trudno je zobaczyc! Może to tylko wina softu.. TAK WIĘC INNOV RULEZ! :D

  • 0

    62. ~asia  2009-03-09 01:25:00  host: bwo142.neoplus.adsl.tpnet.pl

    a jak w tym telefonie z przesylaniem wiadomosci obrazkowych??? czy inne odbieraja? bo era straszy, ze nie??

  • 0

    63. ~k550i  2009-03-10 21:55:10  host: acvy145.neoplus.adsl.tpnet.pl

    61. powiedz mi jak to mozliwe skoro pixon i 8510i maja takie same optyki? pogrzeb w ustawieniach pixonka wtedy zobaczysz ze zdjecia beda te same ;)

  • 0

    64. ~Andy  2009-03-11 16:46:35  host: dbr79.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie bo zamierzam kupić ten phon i zastanawiam sie czy jest dobry??? bardzo bym poprosil jakiegos uzytkownika tego modelu o napisanie o nim co jest dobrego a co zlego i czy warto wziac ten telefon z gory dzieki.

  • 0

    65. ~asik  2009-03-13 22:59:34  host: net5-ex.pai.net.pl

    I bardzo dobrze, że nie jest na Windowsie, przynajmniej się nie muli....

  • 0

    66. ~helenka  2009-03-15 22:25:47  host: chello087207055244.chello.pl

    ale ma paluchy ten typ na fotach:D oszz masakra:D wstydziby sie, by umyl lapy najpierw:Dhhehehehe a tel fajna zabawka, ale tylko zabawka. ja tam mam spvke i jade na wm6, moze nie tak pikny ale funkcjonalny ....a cyfrowke mam w szufladzie :)

  • 0

    67. ~luukig  2009-03-20 10:47:28  host: ip-92-42-117-51.uznam.net.pl

    mam ten telefon od dwóch tygodni, po pierwszy rozładowaniu telefonu, ładowaniu na WYŁĄCZONYM telefonie ok 7 godzin bateria wytrzymała mi 5 dni, średnia rozmów w tym okresie ok 15 minut dziennie, kilkanaście smsów, przesyłanie mp3 przez USB i Bluetooth, kilkanaście zdjęć oraz ogólnie zabawa telefonem więc uważam, na prawdę nieźle, zobaczymy dalej, ok WiFi nie ma ale mi niepotrzebne, co z tego że 256k kolorów jak więcej niepotrzebne bo oko ludzkie różnicy nie widzi, a przy natężęniu 16mln bateria krócej trzyma, po ustawieniach w funkcjach aparatu foto zdjęcia na prawdę super, ekran dotykowy super, bo nie trzeba siły by zaczął reagować, lekkie dotknięcie i zaczynamy. Obsługa Widgetów prosta i przyjemna. miałem LG Prada i po niej szczerze mówiąc bałem się ekranów dotykowych, ale jak narazie Samsung mnie w pełni zadowala. Pozdrawiam

  • 0

    68. ~Paweł  2009-03-23 11:37:30  host: bed152.neoplus.adsl.tpnet.pl

    AA spierdolone trochę.Powiem tak jeśli ktoś chce mieć dobre zdjęcia niech sobie kupi dobry aparat fotograficzny za kilka tysięcy.Jak ktoś chce mieć szybki internet to wiadomo.Jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.

  • 0

    69. ~  2009-04-06 11:39:16  host: f96-033.opera-mini.net

    Czy ktoś wie jak jest z softem wgrywanym przez orange, czy nie zamula dodatkowo telefony. Kończy mi się umowa w orange i nie wiem czy go brać. Pomocy.

  • 0

    70.  2009-04-06 11:43:23

    Czy ktoś wie jak to jest z softem wgrywanym przez orange, czy nie zamula dodatkowo telefonu bo umowa mi się kończy i nie wiem czy go brać.

  • 0

    71. ~  2009-04-07 19:13:21  host: f143-053.opera-mini.net

    Czy ktoś wie może jak wygląda sprawa softu w orange, czy nie zamula telefonu.da się zmienić soft? Kończy mi się niedługo umowa i chciałem wziąć ten tel.

  • 0

    72. ~ojacie  2009-04-09 09:04:45  host: dynamic-78-8-85-29.ssp.dialog.net.pl

    Nie ma korbki? :( - nie ma! Ludziska - z każdym modelem szukacie ulepszeń i technologii kosmicznych. W te telefony niedługo nie będzie co wkładać, bo co włożą to i tak będzie dla was za mało. Kupcie sobie eee na atomie z milionami kolorów, a teleon kupcie sobie do dzwonienia pozdrawiam

  • 0

    73.  2009-04-10 16:41:41

    czy ktoś z Was posiada ten tel. z softem orange chce wiedziec jak to wygląda czy nie zamula telefonu itp. kończy mi sie umowa niedługo i mam chęć na niego, warto??

  • 0

    74. ~  2009-04-11 09:36:05  host: f96-049.opera-mini.net

    Tel ogólnie spoko, niestety miałem tylko przez chwilę w ręku. Ciekaw jestem jak jest z softem orange czy nie zamula go i czy znośnie wygląda.

  • 0

    75. ~D00ZER  2009-04-15 10:34:00  host: bms167.neoplus.adsl.tpnet.pl

    GDZOE JEST WiFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Czy napewno niema w nim WiFI???????

  • 0

    76. ~  2009-04-30 02:31:10  host: 78-131-190-237.tktelekom.pl

    do68masz rzcje w 100%:)

  • 0

    77. ~Misiek  2009-05-08 00:32:48  host: acd34.internetdsl.tpnet.pl

    Na wstępie mówię, że mam ten telefon i jestem z niego zadowolony w 99% pamięć zajefajna, wyświetlacz bdb, bateria bdb, aparat celujący+:):):), funkcjonalność super, ALE DLACZEGO JUŻ W TAK DOBRYM TELEFONIE NIE ZROBILI ""WI-FI"" ja tłumacze sobie to tym, że za niedługo zrobią nowsze wersje jakiegoś telefonu z identycznymi funkcjami + WI-FI

  • 0

    78. ~Misiek  2009-05-08 00:40:25  host: acd34.internetdsl.tpnet.pl

    Na wstępie chcę napisać, że mam już ten telefon. A więc wyświetlacz jest spoko tylko troszke się rysuje ale to normalne, pamięć to jest w nim zawrotna:), aparat oceniam na 6+, bateria jest spoko, a ogólnie funkcjonalność tego telefonu jest bdb. ALE KONSTRUKTORA TEGO TELEFONIKU CHYBA BÓG OPUŚCIŁ, PONIEWAŻ JA NIE MÓGŁ UWZGLĘDNIĆ W NIM ""WI-FI"". Ja tłumacze sobie to tym, że za niedługo zrobią identyczny telefon tylko już z wi-fi i z odporniejszym szkiełkiem na rysy. AHA jeszcze puszczane filmiki przez niego na TV ogląda się cudownie i ten dźwięk miodzio pozdrawiam

  • 0

    79. ~o2  2009-05-14 09:35:52  host: 92.251.199.27

    witam wszystkich pracuje w salonie tel, i sama wahalam sie pomiedzy c905, omnia i pixon.. wybralam pixona i jestem zachwycona!!! od lat uzywam tylko samsungow i jestem pewna ze przy nich zostane, obiektywnym okiem moge przyznac ze samsungi to telefony ktore zadko wysylamy na serwis - w odroznieniu od nokii ktore sa tragiczne, nizsze modele se tez! mam ten tel od wczoraj i z tego co moge powiedziec to jest na prawde super! brak wi-fi mi nie przeszkadza, natomiast co do niektorych wypowiedzi odnosnie aparatu ze jak ktos chce super zdjecia to niech wyda kilka tysiecy to powiem ze mam lustrzanke ktora robi piekne zdjecia ale nie stety nie zmiesci sie do kieszeni a nawet idac na impreze nie bede taskac torby z aparatem wiec 8mp w pixonie na pewno sie przyda!!! w obsludze jest banalny, ekran dotykowy super! musze przyznac ze jestem w pełni zadowolona:)

  • 0

    80. ~kama  2009-05-29 15:05:52  host: 241net38.net.zeork.com.pl

    nie mam jeszcze teleefonu, ale poprostu sie w nim zakochałam od pierwwszego wejżenia, a jak jeszcze zobaczyłam jakie ma funkcje, jak go obsługują na youtubie to... achhh... co wy macie dio niego... co że nie ma wi-fi... przecież dodając te komenty musicie mieć neta, więc poco wam jeszcze na komórce?? :/ja sie własciwie nie zgadzam z tym, że można kupic oddzielnie cyfrówkę, oddzielnie odtwarzacz mp3, a oddzielnie komórkę do dzwonienia... cyfrówki ciągle do pracy lub szkoły się nie bierze...

  • 0

    81. ~kolo  2009-06-01 20:01:59  host: acgn122.neoplus.adsl.tpnet.pl

    A jak działa gps. Nie ma systemu z prawdziwego zdarzenia to pewnie są problemy z mapami???

  • 0

    82. ~  2009-06-06 15:50:44  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    nigdy wiecej samsungow z dotykiem

  • 0

    83. ~  2009-06-06 16:25:37  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Ps. Telefon jest super tylko;brakWiFi,rysujaca sie sybka,brak jakiekokolwiek tematu kolorystycznego,uparcie firma daje rysik osobno najlepiej sie go nosi przy uchu,marne przewijanie,widzety!dlaczego niemorzna dodawac donich skrutow dodatkowych aplikacji,przyciski po obu stronach wysuniete tak ,ze nie sposub wziasc tel bez przypatkowego wlaczania ich,brak kablaTV?,nielat w zakladce Gry i aplikacje ( niemorzna utworzyc osobnych folderow osobno gry ,osobno aplik.),a aparat czasami mam wrarzenie przenoszac je na PC ,ze sa gorszej jakosci od SE 850 kturego wczesniej milem,na koniec rozdzielczosc ten tel w sloncu blyszczy jak srenerko nic prucz odblysku na nim nie ujrzysz.

  • 0

    84. ~  2009-06-06 18:35:17  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Szkoda ,ze niema w sluchawkach manipulatora jak w Noki expressmusic 5800 atak trzeba co chwile go wyciagac z kiesy by przewinac no i kiedy wreszcie szybka jak w IP chyba nigdy ze wzgledu na koszta taki plastyk przecierz tanszy.

  • 0

    85. ~  2009-06-06 19:23:22  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Ten wyswietlacz plastykowy to zmora tych telefonow ,wsloncu 0 widoczmosci,szybko sie rysuje nawet urzywajac rysika .Szkoda ,ze zabraklo tu dzojstika jak w omni zaoszczedzil bym na rysowaniu powierzchni a rysik tylko do rysowania przydal by sie terz futeral jak w F450.

  • 0

    86. ~  2009-06-06 20:15:07  host: 134-m.sm-rozstaje.pl

    Mp4 -odtwarza b.dobrze ,swietne radio z nagrywaniem za nagrywanie wielki +,mp3 jeszcze takiego dzwieku z komurki nie doswiadczylem nie pisze o grach poniewarz malo mnie obchodza gdyby jeszcze tak bateria mogi dac 1500 a tak wkurza obecna bateria trzyma jak w IP

  • 0

    87. ~jacusiekkk1  2009-06-12 23:39:57  host: cpc1-rdng15-0-0-cust842.winn.cable.ntl.com

    witam ciekawi mnie jedna sprawa nagrałem pokaz mody co do obrazu nie mam zastrzeżeń jak na komórkę jest nawet dobra ale martwi mnie dźwięk przynajmniej ten co jest nagrany jak zmienić w ustawieniach przy nagrywaniu czy pixon ma taka funkcje wyboru zapisu dźwięku przy nagrywaniu

  • 0

    88. ~MAcia  2009-06-14 15:57:01  host: h236060.net.pulawy.pl

    BATERIA TRZYMA TYLKO 290! TRAGEDIA! Szok sorry że dużymi literami ale jestem w szoku... A już myślałam że go kupię ;(

  • 0

    89. ~Roberto  2009-06-22 02:11:10  host: 193.120.116.185

    Mogło by się wydawać że nie na temat, ale? Uważam że serwis jest lipa, problem tylko że wyskakuje dosyć wysoko w rankingu google, dla mnie braki w specyfikacji technicznej są niewybaczalne: po pierwsze - jaki system operacyjny - tak tak jakby ktoś nie zauważył spora ilość komórek w tej chwili ma oprogramowanie w pełni zasługujące na to miano, po drugie - jaki procesor - to też jakby ominęło świadomość prowadzących serwis a sytuacja obecna jak wyżej (wiem że producenci często się nie "chwalą", ale jesteście w końcu serwisem zajmującym się tego typu sprzętem a to zobowiązuje) po trzecie - ile pamięci, to jest przynajmniej dwuznaczne, ale wbrew pozorom bardzo proste, mamy pamięć na której możemy coś zapisać (o której jak podejrzewam podano informację) - z czego część zajmuje zapomniany system i aplikacje dodane prze producenta, i mamy pamięć na której pracuje zapomniany procesor (o której jak podejrzewam "zapomniano") - z czego część znowu coś zajmuje (czyli elementy wspomnianego systemu i cześć aplikacji dodanych przez producenta), a informacje te dla niektórych potrafią być użyteczne, po czwarte - gps w informacjach dodatkowych? Jasne że możecie podawać informacje jakie chcecie, ale dla mnie jest to niepoważnie i każde nawet przypadkowe kliknięcie na waszą stronę (a zdarzyło mi się to kilkakrotnie) i próba dowiedzenia się czegoś to stracony czas.

  • 0

    90. ~kubulek  2009-07-14 22:30:57  host: 188.33.36.66

    mam pytanie: jak wychodzą zdjęcia robione po ciemku z włączoną lampą błyskową?

  • 0

    91. ~ela130  2009-07-21 16:14:21  host: aabs143.neoplus.adsl.tpnet.pl

    ej a ktos wie moze ile ten telefon kosztuje na karte??:)

  • 0

    92. ~anitka  2009-08-04 09:02:52  host: chello087206092184.chello.pl

    Mi tam bateria trzyma 6 dni. Jest to zależne od telefonu, niby ten sam model, ale w jednych moze byc cos popieprzone a w innych nie, zalezy jak sie trafi. Jestem bardzo zadowolona z tego telefonu. Nie porównujcie go do Nokii, to zalosne, kadym ma co lubi i kazdy lubi to co ma, trzeba to uszanowac.

  • 0

    93. ~krys  2009-10-28 17:07:50  host: aawm119.neoplus.adsl.tpnet.pl

    mam to cacko i mam problem z lampa blyskowa czasami tylko zapala sie na sekunde przy nacisniecu kalwisza aparatu a podczas zdjecia juz nie czy mak ktos moze taki problem czy to normalne

  • 0

    94. ~mati  2010-02-18 22:33:53  host: 77-253-7-119.adsl.inetia.pl

    samsung przesadza nie zrobią raz ale porządnie a nie pełno ...SE najlepszy

  • 0

    95. ~  2010-04-20 08:23:18  host: byk.onlinesc.net

    Telefon jest super,nic sie nie psuje, Zdjęcia rewela

  • 0

    96. ~luukig  2010-05-24 12:01:23  host: ip-92-42-117-51.uznam.net.pl

    korzystam z tego telefonu dokładnie 14 miesięcy, sprawdza się super, bateria wytrzymuje mi ok 3 dni, więc uważam, że nie jest źle...zdjęcia i filmiki video super jakość, ogólnie polecam

  • 0

    97. ~Neo  2010-06-09 15:43:13  host: afqk8.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Nie porównujcie tego telefonu do omni (jak coś to do omni2). Na początku miałem wybrać lg gt500 (prostrzy w opsłudze) ale i tak wybieram ten.

  • 0

    98. ~Bindol  2010-07-18 16:06:29  host: edz205.neoplus.adsl.tpnet.pl

    Mam pytanie bo zamierzam kupić ten phon i zastanawiam sie czy jest dobry??? bardzo bym poprosil jakiegos uzytkownika tego modelu o napisanie o nim co jest dobrego a co zlego i czy warto wziac ten telefon z gory dzieki.

  • 0

    99. ~jarko  2010-09-06 23:32:04  host: hostk20236.infobiuro.pl

    ja go mam jakies pol roku kupilem na alle za 400 z roczna gwarancja w erze itd!! Mialem przedtem nokie n80 sony ericssony k810... motorole mpx 200 i... najlepszy tel jaki mialem bateria - 4 dni minimum sporo pisania troche zdjec i pol godziny neta dziennie - wi-fi - po co jak UMTS włączam i smiga a cena neta spada.. za pol godziny w heyah place z 30 gr - m.interia, m.nk ;] itd!! Filmy powalaja - jakosc mega jak i foty super - aparat canon 7,2 sie chowa - dla mnie bomba - sms - super sie pisze i ogolnie telefon na maxa fajny i wygodny w uzytkowaniu!! Podstawy to folia na wyswietlacz i sobie pieknie cieszymy sie Pixonem - nastepny kupuje pixon 12!!

  • 0

    100. ~G424  2010-11-03 11:52:24  host: public-gprs100817.centertel.pl

    pare tygodni zastanawiałam się nad kupnem tego tel. niestety z nie chęcił mnie fakt `słaba bateria..

  • 0

    101. ~boniu PIXON RLZ  2011-03-24 22:43:02  host: 31.63.245.233

    Fon rewelacja brak wifi ale po co to komu skoro nie masz wifi zamontowanego w lesie lub nie wiadomo gdzie jeszcze chcesz posiedziec na necie to sa komputery. Aparat rewelacja, bateria to jest minus lecz starcza mi na ok 5 dni(slucham muzyki i od czasu do czasu robie zdjecia, krece filmy). GPS rowniez dobry choc przydal by sie tomtom. moja ocena to 9/10

  • 0

    102. ~mariusz  2011-06-06 14:47:00  host: eqv165.neoplus.adsl.tpnet.pl

    telefon kozak bateria trzyma dobrze 3dni max 4 wiem go bo mam ale ze wi fi nie ma to troche szkoda ale ogolnie fajny tel

  • 0

    103. ~pixi  2011-06-25 11:29:13  host: public145539.xdsl.centertel.pl

    Powiem tak tyle co jest telefonow tyle bedzie opini. Ja mialem juz rozne telefony od lg swifta po omnie i kp500, wiem jedno m8800 to bardzo dobry telefon z super aparatem kupilem go za 270 zl wiec nie kosztowal krocie bardzo mi sie przyjemnie uzytkuje jest bardzo dobrze wykonany robi super zdjecia wyrazne. zaraz beda mowic ze "moja" nokia z 3 czy 5 mpx robi lepsze moze i tak jest ale mi sie podobal ten telefon a nie nokia wiec kupilem go i polecam. soft podobny do avili i ma kilka dodanych funkcji w aparacie. nie jest to telefon smartfonowy ale mi do tego co potrzeba wystarczy i nie trzeba iphona czy sgs'a. przyklady smiesznych wad innych uzytkownikow : -brak wifi ? a po co komus na wycieczce czy wakacjach wifi ludzie wystarczy ze w domu siedzicie godzinami na necie. -ekran ? mi sie bardzo fajnie go uzytkuje nie mam z nim problemow poprostu zadaj sobie pytanie co chcesz od telefonu. Mi on wystarcza i polecam innym.

Dodaj swoją opinię

Do prawidłowego działania formularza wymagana jest akceptacja plików cookie.

host: ec2-50-16-17-16.compute-1.amazonaws.com


Wszelkie pytania dotyczące wyboru telefonu proszę zadawać w specjalnym dziale na forum.

Serwis TELEPOLIS.PL zastrzega sobie prawo redakcji, skrótów, bądź usunięcia opinii zawierającej treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie lub w inny sposób rażąco naruszające zasady współżycia społecznego. Komentarze są opiniami czytelników, za które ponoszą oni wyłączną odpowiedzialność. Nie są oficjalnymi opiniami serwisu TELEPOLIS.PL i jego redakcji. Jednocześnie przypominamy, że osoba zamieszczająca opinię może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i/lub cywilną.
Usuwane będą także komentarze zawierające oferty handlowe, numery telefonów, adresy e-mail czy komunikatorów oraz komentarze mocno odbiegające od treści wiadomości.

Telefony dodane do porównania

Ankieta

Czy korzystasz z publicznych hotspotów?

Inicjatywa publicznych hotspotów WiFi4EU zyskała poparcie

 

Zobacz wynik | Opinie (3)

Archiwum Ankiet